Sayfa 224 / 447 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324 ... SonSon
6,691 ile 6,720 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Fatih Hoca, Semih Kaya ve Emre Çolak'ı Türk futboluna kazandırdı, iki genç oyuncuyu G.Saray gibi bir takımda oynata oynata yıldız yaptı.

Bizim Aykut Hoca da Allah aşkına Salih'i oynatsın. Madem orta saha top yapamıyor, yeni bir şey denemekte fayda var. Salih Uçan'ı koy orta sahanın ortasına, oynasın bakalım belki adam yıldız olacak, Emre gibi işler yapacak. Adamı oynatmazsan idmanlardaki oyunuyla mı yıldız olacak?

Spartak maçlarında Salih'i oynatmak risktir ama en azından Elazığspor maçında ilk onbir başlasın. Biraz Fatih Hoca'yı örnek almalı Aykut Hoca.
    Eğer öyle bişey yaparsa kendini aşar Aykut keşke yapsa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Felipe alışverişte Bir çocuk babasına bu kadar mı benzer yahu

FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Benim ideal ilk 11'im bu şekilde aslında;

Kanatlarımız mükemmel. Sanırım bunu kabul etmeyen çıkmayacaktır. Orta alandaki durumumuzu herkes biliyor. Salih'i transfer olduktan sonra birkaç inceleme yaptım ve AMC mevkisini kaldırabilecek mental güçte olduğuna inanıyorum.

Sıra sıra açıklamama izin verin;
    Defans için Egemen'i seçmedim çünkü Fenerbahçe - Beşiktaş maçlarında ve Vaslui maçında gözlemlediğim kadarıyla takıma daha çok kafa toplarıyla yardımcı oluyor. Biraz daha öne çıkıp topu ileri götürebilecek kapasiteye sahip olduğunu düşünmüyorum. Serdar Kesimal tercihi bu konuda öne çıkıyor. Nedeni ileriye katedip, topu kanatlara ya da ön tarafa isabetli paslarla takımına nefes aldırıyor olması. Hemde M. Topuz'dan kaçan topları ön libero edasıyla toplayabilir ki; yanında Yobo gibi bir isminde yardımı olacaktır.

Orta alanı sadece böyle çözebiliriz diye düşünüyorum. Topuz yerine belki Topal da olabilir performansa göre şans tanınabilir. Baroni bu isimlerin arasında yer bulmamalı 3. kişi olabilir. Selçuk hele hiç yaklaşmamalı hatta satılmalı.
    Salih ise kapalı kutu falan değil. Bucaspor'dayken atak futbolu kaldırabileceğini kanıtlamıştır. Zeki ve teknik bir futbolcu olduğu ortada. Belki 3-4 maçta iyi paslar çıkaramayabilir ama daha sonrasında iyi bir dikiş tutacağına eminim. Performans eksikliğine göre Alex girebilir. Alex'i kesebilecek ve onun kadar zeki, önü açık tek futbolcu O.

İleride bir sıkıntı çıkarsa Bienvenu ve Recep var, transfer gerek diyenlere gülüyorum.

-------------------------Volkan--------------------------

G. Gönül - Yobo - S. Kesimal - H. Ali Kaldırım

M. Krasiç --------- M. Topuz ---------- M. Stoch

---------------------- Salih Uçan ----------------------

------------ D. Kuyt -------- M. Sow ----------------

Bilgi, açıklama ve saygılarımla...
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

alex, topal ve egemen kesinlikle oynar.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Volkan ameliyat olursa 1.5 ay yokmus ameliyat olmazsa 2-3 hafta yok.Sağlık ekibi ameliyat olması yönünde karar vermis ama Volkan istemiyormus.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Volkan ameliyat olursa 1.5 ay yokmus ameliyat olmazsa 2-3 hafta yok.Sağlık ekibi ameliyat olması yönünde karar vermis ama Volkan istemiyormus.
    Omuz sakatlığı Gökhan Gönül'ün ki gibiyse ameliyat olması daha hayırlı sanki. Kaleci sonuçta, o bölgeden sorun yaşama ihtimali çok kuvvetli.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Nordanvedr View Post

-------------------------Volkan--------------------------

G. Gönül - Yobo - S. Kesimal - H. Ali Kaldırım

M. Krasiç --------- M. Topuz ---------- M. Stoch

---------------------- Salih Uçan ----------------------

------------ D. Kuyt -------- M. Sow ----------------
    Fenerbahçe böyle oynarsa kesinlikle intihar olur,top kapan olmaz,koşan pres yapan olmaz ortasahada yeterli direnç hiç gösterilemez.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ameliyata gerek yok bea cikikciya götürsünler sonraki maca sapa saglam cikar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

volkan ameliyat olmalı. Zaten spartak maçlarını kaçırdıktan sonra bir 3 hafta daha olmaması o kadar problem değil.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006

Dün Erzurum'un evsahipliğinde yapılan Süper Kupa mücadelesinin başlamasına saatler kala twitter'da başlayan, bugün gazetelere de yansıyan, Haber Türk Gazetesi'nde ise "Yine Alex Krizi" başlığıyla manşete taşınan haber (!) tamamen asılsızdır.

Takımımızın maç farketmeksizin devam eden işleyişinde; kadro, karşılaşmadan hemen önce netleşir ve soyunma odasında açıklanır.

Dolayısıyla maç günü otelde yapilan toplantıda ilk 11'in açıklanmış olduğu haberi de doğru değildir; aynı şekilde Haber Türk'ün iddialarının aksine, Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın, teknik heyetimize kadro tercihinde herhangi bir müdahalesi de söz konusu değildir.

Her kötü sonuçtan sonra adeta bir alışkanlık haline gelen bu tip haberlere itibar edilmemesini bir kez daha önemle rica ediyoruz.

Fenerbahçe Futbol A.Ş.
    Kaynak

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Volkan'ın ameliyat olması lazım.Kaleciler için omuz sakatlığı riskli ve tekrarlaması çok yüksek ihtimal.Şimdi ameliyat olmazsa ilerde ekstradan bir 6 hafta daha kaybedebiliriz Volkan'ı

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Süper Kupa maçında omuzundan sakatlanan Volkan Demirel'in, kendi isteği doğrultusunda ameliyat olmamasına karar verildi.

Bu takımın 11i

-----------------volkan----------------

gökhan --yobo -- egemen --- hasan

----------------M.Topal--------------

------M.Topuz----------Transfer----

Krasic -------------------------- Stoch

---------------- Kuyt ----------------

İdeal 11imiz budur.Bu oyuncularla başka dizlişte oynayamazsın

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Süper Kupa maçında omuzundan sakatlanan Volkan Demirel'in, kendi isteği doğrultusunda ameliyat olmamasına karar verildi.
    Spartak Moskova rövanş maçında sahada olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

eldeki kadroya göre
    ------------------------------volkan---------------------------
    -g.g------------yobo--------------egemen-------------h.ali
    ------------------m.topuz----------m.topal------------------------
    -krasiç---------------------------------------------------stoch-
    -----------------------kuyt---------sow------------------------------

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kara bulutlar dolaşıyor üzerimizde..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    eldeki kadroya göre
    ------------------------------volkan---------------------------
    -g.g------------yobo--------------egemen-------------h.ali
    ------------------m.topuz----------m.topal------------------------
    -krasiç---------------------------------------------------stoch-
    -----------------------kuyt---------sow------------------------------
    Bence de ideal kadro bu olmalı, Aykut inadından vazgeçip 4-4-2 ye dönerse öldürücü ileri dörtlüsü olur. Gidişata göre de Alex oyuna dahil olur.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Artık bizi de alıstırdı kendi korkak oyununa bu kadroları görünce fazla hucum degil mi ya diye düsünüyorum. Muhakkak bir kanatta Caner yada Topuz olmalı olmazsa olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Topuz artık kanatta olmaz. Krasic ve kuyt var. Ee Caner de dengesiz. Ne olacak bu takımın halı acaba kuyt ya da krasic sen biri solda yapamaz mı Stoch demeyin güvenmiyorum ona
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Topuz artık kanatta olmaz. Krasic ve kuyt var. Ee Caner de dengesiz. Ne olacak bu takımın halı acaba kuyt ya da krasic sen biri solda yapamaz mı Stoch demeyin güvenmiyorum ona
    GS de begendiginiz Amrabattan ne eksigi var ki Stochun. bence ilk 11e monte edilmeli, oynadikca guven kazaniyor Stoch.

Alex oynasin diye kesik yiyen oyunculara bakin esas. dunku mac mesela, krasic, stoch, sow. yapilmasi gereken bence Alexi ve Cristiani memleketlerine yollamak ve ortasahaya en kalitelisinden 2 tane isim koymak. bu kadar basit formul. 6 eylule kadar umutla takip ediyorum transferler gerceklesir diye, yoksa bu senenin de gecen sezonlardan farki kalmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

stoch gibi bir futbolcunun hala ilk 11'e monte edilmesini konuşuyorsak, ölmüşüz de ağlayanımız yok.

sebebi aykut hocadır tabi.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ben onu bunu bilmem ilk 11'imizde çalım atmasını bilen oyuncu eksiği var. Çalım derken Alex'in attığını kast etmiyorum Emre gibi Andre Santos gibi çalım atarken dikine ilerleyen yani adam eksilten,boş alan yaratan oyuncular lazım bize. Şu ismini telafuz ettiğim 2 oyuncu kadromuzda olsa Santos solda Emre Cris'in yerinde,ligde rakipsiz olduğumuzu düşünürdüm. Şimdi ise her maç en iyi oyununu oynamalı takımımız ki başarılı olabilelim diyebiliyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006

Caner Manisaspor'da orta sahanın ortasında oynamadı mı? Madem transfer olmayacak orada denenebilir, çalım atabilen, top taşıyan birisinin orta sahaya monte edilmesi gerek.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Caner Manisaspor'da orta sahanın ortasında oynamadı mı? Madem transfer olmayacak orada denenebilir, çalım atabilen, top taşıyan birisinin orta sahaya monte edilmesi gerek.
    caner çok top eziyor kanatta. aynısını ortasahada da yaparsa cristian'dan daha kötü futbol sergiler.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Volkan 4-6 ay yok
    Kaynak:fenerbahce.org

edit : ameliyat olmaz ise daha kısa sürecekmiş.volkan da ameliyatı reddetmiş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Çok yanlış karar. Ne kadar uzak kalması gerekiyorsa kalsın ama sağlıklı dönsün geri.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    caner çok top eziyor kanatta. aynısını ortasahada da yaparsa cristian'dan daha kötü futbol sergiler.
    Elbet birisini denemesi gerek. En uygun seçenek Mehmet Topuz olarak gözüküyor. Hazırlık maçları bunlar için yok mu? Şimdiye kadar birisini denemesi gerekiyordu Aykut Hocanın.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İngiltere'de düğünlerde bile 4-4-2 oynuyorlar bizim ligde sadece biz oynuyoruz sanırım...Ne kadar güzel futbol ortaya koyduğumuz ortada 4-4-2 Fenerbahçe'ye bizden daha iyi gider bence...Alex 2. yarı oyuncusu olsun daha çok iş görür diye düşünüyorum...Şu kadro çok iyi gider :

Sow(Alex) - Kuyt

Stoch - Topuz - Topal(Cristian) - Krasiç

Hasan Ali - Egemen - Yobo - Gökhan

Volkan

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Volkan'a 3 hafta tedavi uygulanacakmış.Fayda etmezse ameliyat olup 6 ay oynayamayacakmış.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Volkan a çok üzüldüm. Gecmis olsun, umarım uzun süre sürmez.

Stoch konusunda maalesef size katılmıyorum. Bu adam oynadığında oynuyor ama oynamadığında çekilmez bir hal alıyor. Çok çabuk top kaybediyor. Forvet gibi oynuyor, kötü oynadığında 10 kisi kalmış gibiyiz. Mehmet'in gg ye yaptıgı boşluk yaratmaları hiç yapmıyor hasan için. Bunları geçtim , bu ortasahayla iki kanadın hücum oyuncusu olamaz bence. Hadi ortasahaya Topuz'u koydun diyelim yanına kimi koyarsan koy bu takım kaldırmaz Stoch-krasic ikilisini. Bence transfer yoksa Stoch da yok. Çok canımız yanar. Ben transfer yapmayacağımızı inanmıyorum , inanmak istemiyorum.

Ek: topal o kadar fiyaskoydu ki Allah yardımcımız olsun ne diyim.

Mesaj Yetkileri