Benim ideal ilk 11'im bu şekilde aslında;
Kanatlarımız mükemmel. Sanırım bunu kabul etmeyen çıkmayacaktır. Orta alandaki durumumuzu herkes biliyor. Salih'i transfer olduktan sonra birkaç inceleme yaptım ve AMC mevkisini kaldırabilecek mental güçte olduğuna inanıyorum.
Sıra sıra açıklamama izin verin;
Defans için Egemen'i seçmedim çünkü Fenerbahçe - Beşiktaş maçlarında ve Vaslui maçında gözlemlediğim kadarıyla takıma daha çok kafa toplarıyla yardımcı oluyor. Biraz daha öne çıkıp topu ileri götürebilecek kapasiteye sahip olduğunu düşünmüyorum. Serdar Kesimal tercihi bu konuda öne çıkıyor. Nedeni ileriye katedip, topu kanatlara ya da ön tarafa isabetli paslarla takımına nefes aldırıyor olması. Hemde M. Topuz'dan kaçan topları ön libero edasıyla toplayabilir ki; yanında Yobo gibi bir isminde yardımı olacaktır.
Orta alanı sadece böyle çözebiliriz diye düşünüyorum. Topuz yerine belki Topal da olabilir performansa göre şans tanınabilir. Baroni bu isimlerin arasında yer bulmamalı 3. kişi olabilir. Selçuk hele hiç yaklaşmamalı hatta satılmalı.
Salih ise kapalı kutu falan değil. Bucaspor'dayken atak futbolu kaldırabileceğini kanıtlamıştır. Zeki ve teknik bir futbolcu olduğu ortada. Belki 3-4 maçta iyi paslar çıkaramayabilir ama daha sonrasında iyi bir dikiş tutacağına eminim. Performans eksikliğine göre Alex girebilir. Alex'i kesebilecek ve onun kadar zeki, önü açık tek futbolcu O.
İleride bir sıkıntı çıkarsa Bienvenu ve Recep var, transfer gerek diyenlere gülüyorum.
-------------------------Volkan--------------------------
G. Gönül - Yobo - S. Kesimal - H. Ali Kaldırım
M. Krasiç --------- M. Topuz ---------- M. Stoch
---------------------- Salih Uçan ----------------------
------------ D. Kuyt -------- M. Sow ----------------
Bilgi, açıklama ve saygılarımla...
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
alex, topal ve egemen kesinlikle oynar.
Volkan ameliyat olursa 1.5 ay yokmus ameliyat olmazsa 2-3 hafta yok.Sağlık ekibi ameliyat olması yönünde karar vermis ama Volkan istemiyormus.
volkan ameliyat olmalı. Zaten spartak maçlarını kaçırdıktan sonra bir 3 hafta daha olmaması o kadar problem değil.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
KaynakDün Erzurum'un evsahipliğinde yapılan Süper Kupa mücadelesinin başlamasına saatler kala twitter'da başlayan, bugün gazetelere de yansıyan, Haber Türk Gazetesi'nde ise "Yine Alex Krizi" başlığıyla manşete taşınan haber (!) tamamen asılsızdır.
Takımımızın maç farketmeksizin devam eden işleyişinde; kadro, karşılaşmadan hemen önce netleşir ve soyunma odasında açıklanır.
Dolayısıyla maç günü otelde yapilan toplantıda ilk 11'in açıklanmış olduğu haberi de doğru değildir; aynı şekilde Haber Türk'ün iddialarının aksine, Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın, teknik heyetimize kadro tercihinde herhangi bir müdahalesi de söz konusu değildir.
Her kötü sonuçtan sonra adeta bir alışkanlık haline gelen bu tip haberlere itibar edilmemesini bir kez daha önemle rica ediyoruz.
Fenerbahçe Futbol A.Ş.
Volkan'ın ameliyat olması lazım.Kaleciler için omuz sakatlığı riskli ve tekrarlaması çok yüksek ihtimal.Şimdi ameliyat olmazsa ilerde ekstradan bir 6 hafta daha kaybedebiliriz Volkan'ı
Süper Kupa maçında omuzundan sakatlanan Volkan Demirel'in, kendi isteği doğrultusunda ameliyat olmamasına karar verildi.
Bu takımın 11i
-----------------volkan----------------
gökhan --yobo -- egemen --- hasan
----------------M.Topal--------------
------M.Topuz----------Transfer----
Krasic -------------------------- Stoch
---------------- Kuyt ----------------
İdeal 11imiz budur.Bu oyuncularla başka dizlişte oynayamazsın
eldeki kadroya göre
------------------------------volkan---------------------------
-g.g------------yobo--------------egemen-------------h.ali
------------------m.topuz----------m.topal------------------------
-krasiç---------------------------------------------------stoch-
-----------------------kuyt---------sow------------------------------
Kara bulutlar dolaşıyor üzerimizde..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Artık bizi de alıstırdı kendi korkak oyununa bu kadroları görünce fazla hucum degil mi ya diye düsünüyorum.Muhakkak bir kanatta Caner yada Topuz olmalı olmazsa olmaz.
![]()
Topuz artık kanatta olmaz. Krasic ve kuyt var. Ee Caner de dengesiz. Ne olacak bu takımın halı acaba kuyt ya da krasic sen biri solda yapamaz mıStoch demeyin güvenmiyorum ona
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
GS de begendiginiz Amrabattan ne eksigi var ki Stochun. bence ilk 11e monte edilmeli, oynadikca guven kazaniyor Stoch.
Alex oynasin diye kesik yiyen oyunculara bakin esas. dunku mac mesela, krasic, stoch, sow. yapilmasi gereken bence Alexi ve Cristiani memleketlerine yollamak ve ortasahaya en kalitelisinden 2 tane isim koymak. bu kadar basit formul. 6 eylule kadar umutla takip ediyorum transferler gerceklesir diye, yoksa bu senenin de gecen sezonlardan farki kalmaz.
stoch gibi bir futbolcunun hala ilk 11'e monte edilmesini konuşuyorsak, ölmüşüz de ağlayanımız yok.
sebebi aykut hocadır tabi.
(/s)
Ben onu bunu bilmem ilk 11'imizde çalım atmasını bilen oyuncu eksiği var. Çalım derken Alex'in attığını kast etmiyorum Emre gibi Andre Santos gibi çalım atarken dikine ilerleyen yani adam eksilten,boş alan yaratan oyuncular lazım bize. Şu ismini telafuz ettiğim 2 oyuncu kadromuzda olsa Santos solda Emre Cris'in yerinde,ligde rakipsiz olduğumuzu düşünürdüm. Şimdi ise her maç en iyi oyununu oynamalı takımımız ki başarılı olabilelim diyebiliyorum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Caner Manisaspor'da orta sahanın ortasında oynamadı mı? Madem transfer olmayacak orada denenebilir, çalım atabilen, top taşıyan birisinin orta sahaya monte edilmesi gerek.
Volkan 4-6 ay yok
Kaynak:fenerbahce.org
edit : ameliyat olmaz ise daha kısa sürecekmiş.volkan da ameliyatı reddetmiş
Çok yanlış karar. Ne kadar uzak kalması gerekiyorsa kalsın ama sağlıklı dönsün geri.
İngiltere'de düğünlerde bile 4-4-2 oynuyorlar bizim ligde sadece biz oynuyoruz sanırım...Ne kadar güzel futbol ortaya koyduğumuz ortada 4-4-2 Fenerbahçe'ye bizden daha iyi gider bence...Alex 2. yarı oyuncusu olsun daha çok iş görür diye düşünüyorum...Şu kadro çok iyi gider :
Sow(Alex) - Kuyt
Stoch - Topuz - Topal(Cristian) - Krasiç
Hasan Ali - Egemen - Yobo - Gökhan
Volkan
Volkan'a 3 hafta tedavi uygulanacakmış.Fayda etmezse ameliyat olup 6 ay oynayamayacakmış.
Volkan a çok üzüldüm. Gecmis olsun, umarım uzun süre sürmez.
Stoch konusunda maalesef size katılmıyorum. Bu adam oynadığında oynuyor ama oynamadığında çekilmez bir hal alıyor. Çok çabuk top kaybediyor. Forvet gibi oynuyor, kötü oynadığında 10 kisi kalmış gibiyiz. Mehmet'in gg ye yaptıgı boşluk yaratmaları hiç yapmıyor hasan için. Bunları geçtim , bu ortasahayla iki kanadın hücum oyuncusu olamaz bence. Hadi ortasahaya Topuz'u koydun diyelim yanına kimi koyarsan koy bu takım kaldırmaz Stoch-krasic ikilisini. Bence transfer yoksa Stoch da yok. Çok canımız yanar. Ben transfer yapmayacağımızı inanmıyorum , inanmak istemiyorum.
Ek: topal o kadar fiyaskoydu ki Allah yardımcımız olsun ne diyim.