Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor

3 17.65%
  • Fenerbahçe

9 52.94%
  • Berabere

5 29.41%
Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 152 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Fenerbahçe | STSL 19. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Herkesin fikri kendine tabi de bu kadar kesin konuşma alışkanlığı insanları başka durumlara düşürüyor malesef. Arkadaş kendi düşüncelerine saygı beklerken başkalarının düşüncelerine karşı üslubunda sorunlu biraz onun farkında değil:

01.07.2012
    Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Hamit'in Türkiye'de işi yok. Real Madrid'de ayrılmaz.
    HAMİT GALATASARAY’a TRANSFER OLDU

28.06.2012
    Engin Fenerbahçe'de devam edecek çok büyük ihtimal. Para mesele değil, kalmaktan yana, sürelerimin artmasını istiyorum demiş.

Biz sakatken bile sahip çıktık, değer gösterdik. Yok öyle satıp gitmek.
    Engin gerçek PG değil, asıl mevkisi SG. PG alınması Engin'i etkilemez. Hem SG hem de PG olarak süre alır.

Euroleague varken Eurocup'ı tercih de etmez zaten.
    ENGİN GALATASARAY’a TRANSFER OLDU ve EUROCUP’ı TERCİH ETTİ

29.06.2012
    Kolo Toure'nin yıllık 6.5 Milyon Euro'luk maaşı var. Nereye geliyormuş?!?
    KOLO TOURE BURSASPOR’un AVUSTURYA’daki KAMPINA GELDİ ANCAK ANLAŞMA OLMADI

09.07.2012 (Hawkins’in Fenerbahçe’ye transferiyle ilgili)
    Anlaşma iptal olmadı. Sadece Beşiktaş ile bonservis bedelinde anlaşılmaya çalışılıyor.
    Şube menajeri Kemal Dinçer'den daha iyi bildiğinizi iddia ediyorsunuz yani?
    HAWKINS GALATASARAY'a TRANSFER OLDU

Kimden daha iyi bildiğim anlaşıldı herhalde ?

Bu arada Sato yıllık 2.000.000 $ alacakmış ve 2 yıllıkmış sözleşme. Çok para ancak hakkını verecektir.
    10.07.2012 (Sato'nun anlaşması ve Shumpert'in durumu ile ilgili yukarıdaki mesaja cevaben)
    Ne anlaşılmış, nasıl anlaşılmş?

Yine roman yazmaya devam ediyorsunuz.

+

Shumpert Beşiktaş'a geri döner. 2 devşirme hakkı olmadığı için birinden vazgeçecekler.

Shumpert yabancı statüsünde takımında kalmaz herhalde. Muhtemelen Shipp'in de yeni devşirme kuralı nedeni ile yerli olamayacağı için onu da gönderebilir belki Ergin Ataman transfer yapmak maksatlı.
    SATO AYNEN YAZILAN ŞARTLARDA TRANSFER EDİLDİ
    SHUMPERT BEŞİKTAŞ'a GERİ DÖNMEDİ, ALİAĞA PETKİM'e TRANSFER OLDU

O ne güzel uyumaymış, Sato, Bo, David Andersen, David Hawkins, Mike Batiste haberleri.

Benim gözlerim çok açıktır, hiçbir şeyi kaçırmam. Tehlikenin farkında değilsiniz
    12.07.2012
    Keyfinize göre yaptığınız yorumların gerçekmiş gibi sunuyorsunuz. Anlamayan sizsiniz. Fenerbahçe Genel Menajeri'nden daha mI iyi biliyorsunuz? Şaka gibi.

Kesin bilmediğiniz şeyleri biliyormuş gİbi iddia etmeyin.
    son cümle bir insanın kendini tarif etmesinin en güzel örneği olsa gerek...
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

@Walter Sakana noktayı koydu bence , bir şey söylemeye gerek yok pek

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Herkesin fikri kendine tabi de bu kadar kesin konuşma alışkanlığı insanları başka durumlara düşürüyor malesef. Arkadaş kendi düşüncelerine saygı beklerken başkalarının düşüncelerine karşı üslubunda sorunlu biraz onun farkında değil:

01.07.2012

HAMİT GALATASARAY’a TRANSFER OLDU

28.06.2012

ENGİN GALATASARAY’a TRANSFER OLDU ve EUROCUP’ı TERCİH ETTİ

29.06.2012

KOLO TOURE BURSASPOR’un AVUSTURYA’daki KAMPINA GELDİ ANCAK ANLAŞMA OLMADI

09.07.2012 (Hawkins’in Fenerbahçe’ye transferiyle ilgili)

HAWKINS GALATASARAY'a TRANSFER OLDU

10.07.2012 (Sato'nun anlaşması ve Shumpert'in durumu ile ilgili yukarıdaki mesaja cevaben)

SATO AYNEN YAZILAN ŞARTLARDA TRANSFER EDİLDİ
    SHUMPERT BEŞİKTAŞ'a GERİ DÖNMEDİ, ALİAĞA PETKİM'e TRANSFER OLDU

12.07.2012

son cümle bir insanın kendini tarif etmesinin en güzel örneği olsa gerek...
    Hawkins olayınca Fenerbahçe vazgeçince Galatasaray anlaştı. Onu iyice araştırın önce.

Transferde son dakikada her şey değişir. Bunların cımbızla toplayarak bir şeyler ima ettiğinizi sanıyorsunuz? Gerçekten üzülüyorum size.

Neyi tarif ediyormuş? Oyuncunun tercihi, benim yorumlarımdan farklı olabilir. Kendi kariyer tercihi. Buradan karakter analiz çıkarmak saçmalıktan başka bir şey değil.

Hamit, Engin, Shumpert transferi yorumları ile birilerini karaktersizlik ile suçlamak hem hakarete gider, hem büyük saçmalık.

Tek tek çıkarayım yanıldıklarınızı isterseniz. O zaman belki aklınız başınıza gelir. Bilerek ortalığı germek hoş mu anlarsınız.

Transfer haberleri üzerinden karakter analizi yapmak gerçekten komik.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Olayda burda kopuyor zaten.Bu forumda onlarca kişi gelip yorumlarını yazıyor ve çıkıp kimseye sen niye böyle düşünüyosun demiyoruz.Ama gelip buraya 'Fener'in puan kaybetmesi hayalcilikten başka bişey değil' ' zaten kesin şaimpiyonuz' falan yazmak milleti tahrik etmekten başka bişey değil.Gelirsin buraya 'ben normal şartlarda puan kaybetmeyeceğimizi ve sene sonunda şampiyon olacağımızı düşünüyorum' tarzı yazarsın kimse birşey diyemez zaten.Umarım anlatabilmişimdir üslupta problem var.
    "6 haftada 8 puan kaybedecek, ben biliyorum bu işi" yazmaktan ne farklı olduğunu da açıklarsanız çok memnun oluruz.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Hawkins olayınca Fenerbahçe vazgeçince Galatasaray anlaştı. Onu iyice araştırın önce.

Transferde son dakikada her şey değişir. Bunların cımbızla toplayarak bir şeyler ima ettiğinizi sanıyorsunuz? Gerçekten üzülüyorum size.

Neyi tarif ediyormuş? Oyuncunun tercihi, benim yorumlarımdan farklı olabilir. Kendi kariyer tercihi. Buradan karakter analiz çıkarmak saçmalıktan başka bir şey değil.

Hamit, Engin, Shumpert transferi yorumları ile birilerini karaktersizlik ile suçlamak hem hakarete gider, hem büyük saçmalık.

Tek tek çıkarayım yanıldıklarınızı isterseniz. O zaman belki aklınız başınıza gelir. Bilerek ortalığı germek hoş mu anlarsınız.

önce kesin konuşmakla yorum yapmak arasındaki farkı öğrenmelisin bence

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    önce kesin konuşmakla yorum yapmak arasındaki farkı öğrenmelisin bence
    İnanmak ile kesin konuşmak arasında büyük fark yok. İnandığım için düşüncemi söylüyorum o kadar, fazlası değil. Sahada sonuçta ben oynamıyorum, oyuncu beceremezse suçu da benim değil. Gidişatı yorumlamanın suç olduğunu da ilk defa gördüm burada. Yaş ortalaması 17-18 olunca normal. O yaşlarda ben de farklı davranmıyordum zira. Bu kadar saldırı fazla biraz sadece.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

"6 haftada 8 puan kaybedecek, ben biliyorum bu işi" yazmaktan ne farklı olduğunu da açıklarsanız çok memnun oluruz.
    Fark yok aynı şekilde oda yanlış.Kimse bilemez ne olacağını.Maçı 1-0 önde götürürsün son dakika bir korner olur çarpar girer 1-1 biter maç berabere kalırsın.Ben burda Fenerbahçe üzerinden tartışmıyorum konuyu.Çünkü futbol bu bundan sonraki tüm maçlarını da kazanabilir ama önümüzde ki 6 haftada 8 puan da kaybedebilir.Yani hepsinin olma olasılığı varken siz burda insanları hayalcilikle suçalayamazsınız.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Şu yazdığınızı bir kere daha okumanız gerektiğiniz farkında bile değilsiniz. Yaş ortalamasını düşününce kime söylüyorum ki acaba.

Kimseye saygısızlık yok, hakaret yok yok, aşağılama yok ama kafadan görmek istemediğiniz yazıları yazanı aşağılama, küçültme yoluna gideek egonuzu tatmin ediyorsunuz. Sonra ego, ego, ego.

İnanmak ile kesin konuşmak arasında büyük fark yok. İnandığım için düşüncemi söylüyorum o kadar, fazlası değil. Sahada sonuçta ben oynamıyorum, oyuncu beceremezse suçu da benim değil. Gidişatı yorumlamanın suç olduğunu da ilk defa gördüm burada. Yaş ortalaması 17-18 olunca normal. O yaşlarda ben de farklı davranmıyordum zira. Bu kadar saldırı fazla biraz sadece.
    sevgili aboo kendinle çelisme.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bir şey ima etmiyorum.
    Karakter analizi yapmıyorum.
    Karaktersizlikle suçlamıyorum ve hakaret etmiyorum.
    Ortalığı germiyorum diyemem önceki mesajım buna neden olabilir haklısın ama...

"Kesin bilmediğiniz şeyleri biliyormuş gibi iddia etmeyin" yazan birinin farkında olarak veya olmayarak aynı şeyi yaptığına dikkat çekmek istedim.

Aşağıda, aynı cümleye tek bir kelime eklemekle anlamının nasıl değiştiğine bakalım:

Hamit'in Türkiye'de işi yok. Real Madrid'de ayrılmaz.
    Hamit'in Türkiye'de işi yok. Real Madrid'de ayrılmaz bence.
    Sorun burada işte. Başkaları için değişecek değilim diyorsun ki tabi ki öyle düşünmelisin. Ben de kimse için değişmem. Ama bu bir kelimeyi eklemek seni değiştirmez. İnsanlar senin bu "kesin bilmediğin şeyi biliyormuş gibi iddia eden" tarzda üslubundan rahatsız, onu dile getiriyorlar.

Kimseye saygısızlık yok, hakaret yok yok, aşağılama yok ama kafadan görmek istemediğiniz yazıları yazanı aşağılama, küçültme yoluna gideek egonuzu tatmin ediyorsunuz.
    yazmışsın. Hem bu mesajında hem de bana yazdığın cevapta bunların hepsi var:

...Gerçekten üzülüyorum size (zavallı olduğumu ima edip kendince aşağılıyorsun. aynı zamanda saygızılık ve hakaret)
    ...saçmalıktan başka bir şey değil (yazdıklarımın saçmalık olduğunu söylüyorsun, saygısızlık. "istemediğiniz yazıları yazanı aşağılama" diye yazmışsın ya aynısını yapıyorsun işte)
    ...gerçekten komik (küçük görme ve saygısızlık)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    sevgili aboo kendinle çelisme.
    Tuhaflık yok. Aynı hataları 17-18 yaşında ben de yapıyordum demek. Özeleştiri.

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Bir şey ima etmiyorum.
    Karakter analizi yapmıyorum.
    Karaktersizlikle suçlamıyorum ve hakaret etmiyorum.
    Ortalığı germiyorum diyemem önceki mesajım buna neden olabilir haklısın ama...

"Kesin bilmediğiniz şeyleri biliyormuş gibi iddia etmeyin" yazan birinin farkında olarak veya olmayarak aynı şeyi yaptığına dikkat çekmek istedim.

Aşağıda, aynı cümleye tek bir kelime eklemekle anlamının nasıl değiştiğine bakalım:

Sorun burada işte. Başkaları için değişecek değilim diyorsun ki tabi ki öyle düşünmelisin. Ben de kimse için değişmem. Ama bu bir kelimeyi eklemek seni değiştirmez. İnsanlar senin bu "kesin bilmediğin şeyi biliyormuş gibi iddia eden" tarzda üslubundan rahatsız, onu dile getiriyorlar.

yazmışsın. Hem bu mesajında hem de bana yazdığın cevapta bunların hepsi var:

...Gerçekten üzülüyorum size (zavallı olduğumu ima edip kendince aşağılıyorsun. aynı zamanda saygızılık ve hakaret)
    ...saçmalıktan başka bir şey değil (yazdıklarımın saçmalık olduğunu söylüyorsun, saygısızlık. "istemediğiniz yazıları yazanı aşağılama" diye yazmışsın ya aynısını yapıyorsun işte)
    ...gerçekten komik (küçük görme ve saygısızlık)
    Gayet de karakter analizi yaptınız, hakaret etmeye çalıştınız. Konudan kaçmaya çalışmayın.

Kesinliği olan bir mevzuda kesinlik tartışılır. Futbolun taktiğinin kesinliği, netliği yoktur zaten. Göreceldir.

"6 haftada 8 puan kaybedecek, ben biliyorum bu işi" diyene yazmak yerine bana yazmanız karalamak için taraflı davrandığını açıkça gösteriyor. Hoşunuza gitmedi ise futbol içinde neleri yanlış düşündüğümüzü söyleyebilirsiniz pekala.

Bence demenin de temelde hiç bir faydası yok. Çünkü futbolun taktiği göreceldir, kesinliği yoktur. Zaten sana göre ya da bana göredir. Herkesin baktığına, algıladığına göre değişir.

Galatasaraylı olsaydım da tersini yazsaydım methiyeler düzecektiniz. Bu kadar amaçsızca kin güdülmez. Fanatiklikten başka bir şey değil. İnsanların düşündüklerinin yazmasının engellemesinin demokraside yeri yok.

1000 tane yazdığım şeyden 3-4 tanesini çekip yanıldığımı çekip bak nasıl yanılmışsın, kendini bilmez keh keh keh yazmak kimseyi haklı çıkarmaz. Aynısını çekip sizin için de çıkarabilirdim ama hoş değil, terbiyesizlik olur.

Saygısızlık ve hakareti bana karşı yapan birine üzülürüm. Çünkü yaptığının farkında değildir.

Birine hakaret etmek için bahane aramak saçmalıktır. Her zaman da yazarım bunu. Küfürün, hakaretin, saygısızlığın amacı ve kabul edilebilir bir yanı olamaz.

Komik çünkü, saldırmanın size faydası yok. Kara mizah.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gabi abi emeğine sağlık.

Çok bilen çok yanılır. Üzgünüm. (Aslında hiç değilim)

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Gördüğünüz gibi hala bir şey değişmiyor söylemlerinde.Bence bırakın artık çünkü uğraşılacak biri değil kendisi.Allah çevresinde ki insanlara sabır versin.Bu insanların sizden tek beklentisi 'eğer yanlış anlaşıldıysam kusura bakamyın üslubumu düzeltmeye çalışırım' demeniz.Ama gözüküyor ki bu olacak birşey değil.Daha fazla tartışılmasın gerek yok.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Gördüğünüz gibi hala bir şey değişmiyor söylemlerinde.Bence bırakın artık çünkü uğraşılacak biri değil kendisi.Allah çevresinde ki insanlara sabır versin.Bu insanların sizden tek beklentisi 'eğer yanlış anlaşıldıysam kusura bakamyın üslubumu düzeltmeye çalışırım' demeniz.Ama gözüküyor ki bu olacak birşey değil.Daha fazla tartışılmasın gerek yok.
    Üslubumda saygısızlık yok, hakaret yok. Değiştirilecek bir şey yok. Şahsen tanımıyorsunuz. Tanıyanlar var, yorumladıklarında utanacağınızdan eminim. Gerekiyorsa hatayı üstüme alacak kadar da altan alabilecek, kimsenin canı yanması diye söylediklerinin düşünen biri olmaya çaba sarfederim. Özeleştiriyi her gün fazlası ile yapıyorum zaten. Hayatım boyunca kimseye küfür etmedim. Bunu yapabilecek tek kişi bile yoktur bu ülkede. Tanımadığınız kişiler hakkında analiz yapmamaya özen göstermenizi tavsiye ederim.

Özür dileyeceksek hep beraber özür dileyelim. Çünkü diğer forum sakinlerine saygısızlık yapılıyor. Bana bu kadar saldırmasaydınız kendimi korumak zorunda kalmazdım. Hata yaptığımda kabul etmesini de bilirim. Yanlış anlaşılmak başka, sert olabilir ama amacının kimseye saldırmak olmadığı açıktı. Yanlış anlaşıldım ise özür dilerim. Bunu söylemekten hiç bir zaman korkmadım ki zaten. Ne ile suçladığınızı anlamıyorum. Konuyu ben uzatmadım. Suçlamalarınıza cevap vermek zorunda bıraktınız.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Üslubumda saygısızlık yok, hakaret yok. Değiştirilecek bir şey yok. Şahsen tanımıyorsunuz. Tanıyanlar var, yorumladıklarında utanacağınızdan eminim. Gerekiyorsa hatayı üstüme alacak kadar da altan alabilecek, kimsenin canı yanması diye söylediklerinin düşünen biri olmaya çaba sarfederim. Özeleştiriyi her gün fazlası ile yapıyorum zaten. Hayatım boyunca kimseye küfür etmedim. Bunu yapabilecek tek kişi bile yoktur bu ülkede. Tanımadığınız kişiler hakkında analiz yapmamaya özen göstermenizi tavsiye ederim.

Özür dileyeceksek hep beraber özür dileyelim. Çünkü diğer forum sakinlerine saygısızlık yapılıyor. Bana bu kadar saldırmasaydınız kendimi korumak zorunda kalmazdım. Hata yaptığımda kabul etmesini de bilirim. Yanlış anlaşılmak başka, sert olabilir ama amacının kimseye saldırmak olmadığı açıktı. Yanlış anlaşıldım ise özür dilerim. Bunu söylemekten hiç bir zaman korkmadım ki zaten. Ne ile suçladığınızı anlamıyorum. Konuyu ben uzatmadım. Suçlamalarınıza cevap vermek zorunda bıraktınız.
    Sizi şahsen tanımıyorum sizde beni tanımıyorsunuz.Dediğiniz gibi çok iyi biride olabilirsiniz bilemem.Burda ortak bir forumda gün içinde stresimizi atmak fikir alış-verişinde bulunmak için geliyoruz.Herkesin kendine ait düşünceleri,kişiliği,yorum tarzı var.Sizi kötülemek yada sizi değiştirmek benim haddime değil.Ama en başından beri o kadar ısrar ediyorsunuz ki söyledikleriniz de artık diyecek bir şeyim kalmadı.Ya ben anlatamıyorum ya siz anlamıyorsunuz çünkü orta yolda buluşamıyoruz bir türlü.Benim tek isteğim yazılarınızda daha dikkatli olmanız.Mesela 'bence,..diye düşünüyorum,..öyle umuyorum' tarzı yazarsanız hepimiz için daha uygun olacağını düşünüyorum.He yazmazsanız da yapabileceğim bir şey yok siz bilirsiniz ben sadece rahatsızlığımı ve gördüğüm kadarıyla bir kaç arkadaşın rahatsızlığını dile getirmek istedim.

Cengiz anladığım kadarıyla arkadaşlar senin bukadar net ve kesin konuşmanda rahatsız.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yazacam yazacam da hep girdiğimde unutuyorum. Maçta en çok kızdığım oyunculardan biri de Kuyt'tı. Kaçırdığı golllerden falan değil. Elle attığı golden sonra bunu normal gösterip sevinmesine. Diyelim ki sen o golü elle attın ve hakem verdiğin tepkiden de etkilenerek o golü verdi ve kazandık. Şuana kadar canınızı dişine takarak götürdüğünüz bu harika tablo -her ne kadar futbol vasat olsa da- şaibeli bir gol yüzünden tartışma konusu olacak ve emeğinize gölge düşecekti.

Neyse ki hakem doğru olanı yaptı. Kuyt'a hiç yakışmayan bir hareketti.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Beyler,Allah çevrendekilere sabır versin falan,bunlar hoş söylemler değil.Ben Cengiz abiyle reel yaşamda bir kaç kez görüştüm,kafanızda oluşturduğunuz profildeki gibi birisi değil.Zaten birisini sanal ortamda ne kadar tanıyabilirsiniz ki? Herkes kurallar dahilinde istediğini yazmakta özgürdür bu forumda,he birisinin yazdıkları ve yazış şekli hoşunuza mı gitmiyor? Aşağıdaki linkten yasaklı listesine ekleyerek mesajlarını görmezsiniz olur biter.

http://forum.turksportal.net/vb/profile.php?do=editlist
    So what?
    Saike

Nesil
    2007

Amma olay olmuş yahu. Hakkaten bazı yorumlar da yakışıksız kalmış. Öncelikle karşınızdaki 29 yaşındaki biri, biraz saygı.

İkincisi de şahsen ben daha çok böyle kesin konuşmasını istiyorum Artık gizli totem yaptım ABOOO ile ilgili, ilk kez burada açıklıyorum Bol bol Fenerbahçe'y övüp bizi yerebilir Puan farkı düşmesi hayalcilik demesi bile şampiyonluk şansımızı arttırdı bence

perpetua ve ABOOO kaderi değişmeyecek bu forumda anlaşılan. Birini Galatasaraylılar birini de Fenerbahçeliler devamlı eleştiriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

GS camiasini bu konuda kiskaniyorum, aradaki puan farkina ragmen muhtesem bir skorla kazandiklari mac sonrasi sampiyonluk iddialarina siki siki sarilmasini biliyorlar. onlarin yerinde biz olsaydik ne hoca kalirdi ne yonetim. dumensiz gemi gibi ruzgarin goturdugu yere suruklenirdik. hatta bu camianin ozguveni fenerbahceyi ciddi sekilde sarsabiliyor cogu zaman. 2.yari basladigindan beri FB takimiyla yonetimiyle taraftariyla tedirgin, sanki bu 10 puan farki yapan bu takim degilmis gibi, her an devrilcekmis gibi korku icindeler. bu yapiyi bir sekilde ortadan kaldiracak cozumler yaratmaliyiz. bu konuda en direncli kisi ersun yanal, camiaya bu ozguveni kazandirmak icin haftalardir iddiali aciklamalarini surduruyor. uslubu da cok yerinde. mahmut uslu ya da aziz yildiriminki gibi degil. onlarinki takima daha cok guvensizlik veriyor, 6-0 bursa galibiyetinin yankisi bence onlarinki.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    GS camiasini bu konuda kiskaniyorum, aradaki puan farkina ragmen muhtesem bir skorla kazandiklari mac sonrasi sampiyonluk iddialarina siki siki sarilmasini biliyorlar. onlarin yerinde biz olsaydik ne hoca kalirdi ne yonetim. dumensiz gemi gibi ruzgarin goturdugu yere suruklenirdik. hatta bu camianin ozguveni fenerbahceyi ciddi sekilde sarsabiliyor cogu zaman. 2.yari basladigindan beri FB takimiyla yonetimiyle taraftariyla tedirgin, sanki bu 10 puan farki yapan bu takim degilmis gibi, her an devrilcekmis gibi korku icindeler. bu yapiyi bir sekilde ortadan kaldiracak cozumler yaratmaliyiz.
    Aslında bu Galatasaray'la ilgili değil,Fenerbahçe ile ilgili ve bu sezonluk daha çok Ersun Yanal ile ilgili,ilk yarı fırtına gibi esen Ersun Yanal takımları ikinci yarı da hep düşüşe geçiyor ancak bu takımın Fenerbahçe olması olası düşüşün fazla olmamasına sebep olabilir.

Bakalım görelim,Bursa maçı bizim açımızdan bence dönüm noktası olabilir ancak bu bir maçlık bir performansta olabilir.Aslında puan farkı bu kadar fazla olmayabilirdi ancak Sneijder ve Muslera'nın 1-1,5 ay olmayışı çok etkiledi bizi,özellikle Fenerbahçe deplasmanı gibi beraberliğin bile müthiş olacağı maçta gram varlık gösteremeden yenildik.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

benim bahsettigim ozguven eksikligi son yillarda surekli sampiyonlugu son haftalarda kaptirmaktan kaynaklaniyor aslinda.

ersun yanalin 2.yarida dusus yasamasi calistigi ortamlarla da alakali, FBnin genis kadrosu bu konuda ona yardimci olacaktir mutlaka. dusunsene, ersun hoca manisada ya da eskisehirde bu sakatliklari yasasaydi dusus kesin olurdu zaten ki bunlar basina geliyordu surekli. tempolu ve fizik futbolunun boyle bir negatif etkisi var.

neticede takima sampiyonluk inancini verecek bir kisi varsa o da ersun yanaldir. bunu da simdiye kadar cok iyi basardi, devamini da getirir umarim.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

GS camiasini bu konuda kiskaniyorum, aradaki puan farkina ragmen muhtesem bir skorla kazandiklari mac sonrasi sampiyonluk iddialarina siki siki sarilmasini biliyorlar. onlarin yerinde biz olsaydik ne hoca kalirdi ne yonetim. dumensiz gemi gibi ruzgarin goturdugu yere suruklenirdik. hatta bu camianin ozguveni fenerbahceyi ciddi sekilde sarsabiliyor cogu zaman. 2.yari basladigindan beri FB takimiyla yonetimiyle taraftariyla tedirgin, sanki bu 10 puan farki yapan bu takim degilmis gibi, her an devrilcekmis gibi korku icindeler. bu yapiyi bir sekilde ortadan kaldiracak cozumler yaratmaliyiz. bu konuda en direncli kisi ersun yanal, camiaya bu ozguveni kazandirmak icin haftalardir iddiali aciklamalarini surduruyor. uslubu da cok yerinde. mahmut uslu ya da aziz yildiriminki gibi degil. onlarinki takima daha cok guvensizlik veriyor, 6-0 bursa galibiyetinin yankisi bence onlarinki.
    Abi işte bende en çok buna tutuluyorum. İçimizde bi kesim taraftar var malesef sadece kaosta besleniyor bunlar. 7 puan öndeyken rakip değilde sen korkuyorsan burda sorun var demektir. Burada sen derken abi senden bahsetmiyorum konunun genelini kastediyorum yanlış anlaşılma olmasın. Geçen sene 52456 puan gerideyken umudumu yitirmemiş adamım 7 puan öndeyken şampiyonluk kutlamaları için İstanbul biletimi bile aldım

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Aslında bu Galatasaray'la ilgili değil,Fenerbahçe ile ilgili ve bu sezonluk daha çok Ersun Yanal ile ilgili,ilk yarı fırtına gibi esen Ersun Yanal takımları ikinci yarı da hep düşüşe geçiyor ancak bu takımın Fenerbahçe olması olası düşüşün fazla olmamasına sebep olabilir.

Bakalım görelim,Bursa maçı bizim açımızdan bence dönüm noktası olabilir ancak bu bir maçlık bir performansta olabilir.Aslında puan farkı bu kadar fazla olmayabilirdi ancak Sneijder ve Muslera'nın 1-1,5 ay olmayışı çok etkiledi bizi,özellikle Fenerbahçe deplasmanı gibi beraberliğin bile müthiş olacağı maçta gram varlık gösteremeden yenildik.
    Ersun Yanal'ın takımlarında sezon ortalarında/sonunda/başında düşüş olur algısı oluşmasına anlam veremiyorum. Kardeşim sakın sende yanlış anlama lafım sana değil, hazır sen yazmışken burada düşüncelerimi ifade edeyim diye alıntı yaptım.
    Ersun Yanal'ın elindeki alternatiflere bakıldığında bu düşüşün biraz daha ötelenebileceğini konuşabiliriz tabi eğer gerçekten böyle bi düşüş cidden varsa ki bence yok. Ha bizdede öyle bol alternatifli bi kadro var mı ? Bence o da yok. Ortasahada bir sürü adam var ama toplasan hepsini 1 orta saha etmiyor malesef. Ersun Hocanın düştüğü en büyük yanlış burada başlıyor bence. Gerçek Fenerli olduğuna inanıyorum ben, o da o yüzden transfer yapmayıp mesaj vermek istedi ama aksilik işte sakatlıklardan çekeceğiz gibi.
    Burda senin dediğin gibi Sneijder ve Muslera gibi adamlar. Bunlar yokken Gs kaybedebilir, hani alternatif eksikliğinden kaynaklanıyor işte bu da . Yani Ersun Hocalık bişey değil bence Keşke bi yerli forvet alsaydık, keşke

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Ersun Yanal'ın takımlarında sezon ortalarında/sonunda/başında düşüş olur algısı oluşmasına anlam veremiyorum. Kardeşim sakın sende yanlış anlama lafım sana değil, hazır sen yazmışken burada düşüncelerimi ifade edeyim diye alıntı yaptım.
    Ersun Yanal'ın elindeki alternatiflere bakıldığında bu düşüşün biraz daha ötelenebileceğini konuşabiliriz tabi eğer gerçekten böyle bi düşüş cidden varsa ki bence yok. Ha bizdede öyle bol alternatifli bi kadro var mı ? Bence o da yok. Ortasahada bir sürü adam var ama toplasan hepsini 1 orta saha etmiyor malesef. Ersun Hocanın düştüğü en büyük yanlış burada başlıyor bence. Gerçek Fenerli olduğuna inanıyorum ben, o da o yüzden transfer yapmayıp mesaj vermek istedi ama aksilik işte sakatlıklardan çekeceğiz gibi.
    Burda senin dediğin gibi Sneijder ve Muslera gibi adamlar. Bunlar yokken Gs kaybedebilir, hani alternatif eksikliğinden kaynaklanıyor işte bu da . Yani Ersun Hocalık bişey değil bence Keşke bi yerli forvet alsaydık, keşke
    Ben düşüşün olduğuna inanıyorum abi,1 kere olur 2 kere olur tamam da hep başına geliyor Ersun hocanın.Zaten mesajımda takım Fenerbahçe olduğu için düşüşün daha az süreceğini ancak yine bir düşüş olacağını tahmin ettim.Zaten skor olarak olmasa da oyun olarak ikinci yarı da ki hazırlık maçları olsun lig maçları olsun bunun görüntüsünü bence çizdi Fenerbahçe.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Ben düşüşün olduğuna inanıyorum abi,1 kere olur 2 kere olur tamam da hep başına geliyor Ersun hocanın.Zaten mesajımda takım Fenerbahçe olduğu için düşüşün daha az süreceğini ancak yine bir düşüş olacağını tahmin ettim.Zaten skor olarak olmasa da oyun olarak ikinci yarı da ki hazırlık maçları olsun lig maçları olsun bunun görüntüsünü bence çizdi Fenerbahçe.
    İyide kardeşim bunun için canlı kanlı verebileceğimiz örnek Manisaspor. Manisasporun eti ne budu ne ki zaten ? Neydi hedef, nereye ulaştıramadı onu ? Sezona iyi başladılar kötü bitirdiler bunu konuşuruz ama buda başka bi konu. Trabzospor örneği içinde hani Trabzonunda kemik bi kadrosu var, rotasyon olarak her zaman kısıtlı bi kadron var. Ersun Hoca Trabzondayken oynatacağı 13-14 adamı vardı zaten, bunda düşüşün olması normal, bunda kabahat onun değil. Çünkü istediği transferler yapılmamış olabilir yani böyle bakmak lazım bide olaya. Hadi onuda geçtim Eskişehir'e bakıyorum Eskişehirdede öyle muazzam başlayıp kötü mü bitirdi. Hak ettiği yerde bitirmedi o ayrı ama öyle bi düşüş çıkış olmadı benim bildiğim. Kaldi ki Eskişehirde kışın maç oynamak zordur onda hocanın kabahati yok Eskişehirli arkadaşlar daha iyi bilir gerçi yanılıyorda olabilirim tabi.

Demek istediğim Ersun Hocanın takımlarında her zaman bu var demenin neye dayatıldığını anlamıyorum ben. Ersun Yanaldan kaynaklı değil rotasyonla alakalı bi durum bence bu. Bak demin sende dedin Muslera ve Sneijder yoktu ne sıkıntılar çektiniz sen biliyorsun yani. Neden böyle çünkü en değerli adamların bunlar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İyide kardeşim bunun için canlı kanlı verebileceğimiz örnek Manisaspor. Manisasporun eti ne budu ne ki zaten ? Neydi hedef, nereye ulaştıramadı onu ? Sezona iyi başladılar kötü bitirdiler bunu konuşuruz ama buda başka bi konu. Trabzospor örneği içinde hani Trabzonunda kemik bi kadrosu var, rotasyon olarak her zaman kısıtlı bi kadron var. Ersun Hoca Trabzondayken oynatacağı 13-14 adamı vardı zaten, bunda düşüşün olması normal, bunda kabahat onun değil. Çünkü istediği transferler yapılmamış olabilir yani böyle bakmak lazım bide olaya. Hadi onuda geçtim Eskişehir'e bakıyorum Eskişehirdede öyle muazzam başlayıp kötü mü bitirdi. Hak ettiği yerde bitirmedi o ayrı ama öyle bi düşüş çıkış olmadı benim bildiğim. Kaldi ki Eskişehirde kışın maç oynamak zordur onda hocanın kabahati yok Eskişehirli arkadaşlar daha iyi bilir gerçi yanılıyorda olabilirim tabi.

Demek istediğim Ersun Hocanın takımlarında her zaman bu var demenin neye dayatıldığını anlamıyorum ben. Ersun Yanaldan kaynaklı değil rotasyonla alakalı bi durum bence bu. Bak demin sende dedin Muslera ve Sneijder yoktu ne sıkıntılar çektiniz sen biliyorsun yani. Neden böyle çünkü en değerli adamların bunlar.
    Haklısındır belki,dediğin şeyler mantıklı abi ancak ben yine de bir görelim diyorum.Zaten şampiyonluk gider falan demiyorum.Bir düşüş bekliyorum Fenerbahçe'den,fizik gücü öncelikli takımlar için,sezonun sonu yaklaştıkça maç kazanmak zorlaşır.Fenerbahçe devre arasında Sneijder tarzı bir oyuncu transfer etseydi iyi işleyen taktik çok daha etkili olabilirdi ancak etkili olsa bile şimdi sakatlıklar baş gösterdi,takımda bir yorgunluk var,bu yorgunluk,oynanan oyuna da etki ediyor,ümit ediyorum ki tahmin ettiğim gibi bir düşüş olacak Fenerbahçe'de.Yanılıyor da olabilirim,futbol bu,o top çizgiyi de geçebilir,direkte de patlayabilir,çizginin yakınından bile geçmeyebilir,rüzgarlı bir günde kaleye giden top rüzgarın etkisiyle dışarı çıkabilir yani kısacası her şey olabilir.

Bekleyip,görelim.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Haklısındır belki,dediğin şeyler mantıklı abi ancak ben yine de bir görelim diyorum.Zaten şampiyonluk gider falan demiyorum.Bir düşüş bekliyorum Fenerbahçe'den,fizik gücü öncelikli takımlar için,sezonun sonu yaklaştıkça maç kazanmak zorlaşır.Fenerbahçe devre arasında Sneijder tarzı bir oyuncu transfer etseydi iyi işleyen taktik çok daha etkili olabilirdi ancak etkili olsa bile şimdi sakatlıklar baş gösterdi,takımda bir yorgunluk var,bu yorgunluk,oynanan oyuna da etki ediyor,ümit ediyorum ki tahmin ettiğim gibi bir düşüş olacak Fenerbahçe'de.Yanılıyor da olabilirim,futbol bu,o top çizgiyi de geçebilir,direkte de patlayabilir,çizginin yakınından bile geçmeyebilir,rüzgarlı bir günde kaleye giden top rüzgarın etkisiyle dışarı çıkabilir yani kısacası her şey olabilir.

Bekleyip,görelim.
    Sıkıntı yok kardeşim, kesinlikle doğru diyorsun. Benim anlatmak istediğim zaten sadece Ersun Yanal takımlarında düşüş yaşandığı yönünde yargının mantıklı gelmemesiydi onu anlatmak istedim sadece. Haftada 1 maç oynayan takımın yorulma lüksü yok kardeşim ama bizim belimizi bükerse sakatlıklar bükecek o konuda da hemfikiriz

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Amma olay olmuş yahu. Hakkaten bazı yorumlar da yakışıksız kalmış. Öncelikle karşınızdaki 29 yaşındaki biri, biraz saygı.
    Bir insana yaşından gereği değil yaptıklarından dolayı saygı duyular bence.O yüzden hak edene saygı gösterilir yaşa değil.Bir 5-6 sene fazla yaşamışlığın önemi yok o 5-6 senenin insan üzerinde ne kattığı var.Tabiki bunu ABOOO'ya söylemiyorum sadece diğer insanların saygısızlık yaptığını söylediğin için söyledim.

Gabi abinin Fm konusunda da müthiş analizleri vardı onlardan birini yapmış eline sağlık bir şeyler daha da netleşmiş bu konuda.Gerçekte nasıl biridir bilmiyorum ama buradaki amacı çok farklı geliyor bana. Forumda çok insan vardı böyle.Sadece insanları tahrik etmek için yorum yazan.Buraya her arkadaş dilediği yorumu yazıyor niye onlar bu kadar tepki almıyor da sadece bu tepkiyi ABOO alıyor diye oturup bi düşünmek lazım.

Son olarak da ABOO tarafından benim de bi totemin var,iddia konusunda da ne derse tersi çıkıyor.Bende onun gibi bir yorum yapayım eğer ABOO şampiyon Fenerbahçe dediyse şampiyon biziz rahat olsun herkes
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

o sakatliklarin sebebinin de ersun yanalin futbol mentalitesinden kaynaklandigini gormek lazim iste. dusus derken, kadronun mecburi rotasyonlara gitmesinden kaynakli dususten bahsetmis arkadas. ancak FB genis kadrosuyla cozum uretebilecek gucte, yani bizim beklentimiz oyle diyelim

simdi sow ya da kuyt da sakatlanirsa iste o zaman limite gelmis oluruz, cok tehlikeli sinirlarda geziyoruz acikcasi.

edit: su kisisel tartismalari sonlandiralim artik arkadaslar, kabak tadi vermeye basladi. herkes soylecegini soylemis olmali artik.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalnız bir şeyi merak ediyorum. "Fenerbahçe'nin çok geniş kadrosu var, çok güzel rotasyonu var" düşüncesi acaba nereden çıktı? Ciddi ciddi merak ediyorum.
    - Sağ bek Gökhan Gönül ve sol bek Caner takımın kilit isimlerinden. Yedekleri yok (H.A.K. ve Topuz demeyin lütfen)
    - Bruno Alves ve Egemen as oyuncularınız. Bruno özellikle kilit bir oyuncu. Bekir'den başka da yedek stoperiniz yok diye görüyorum.
    - Mehmet Topal, Yanal'ın sisteminin sigorta ismi. Yedek olarak elinizdeki Selçuk Şahin bir maç bile oynasa Topal'ın yerini dolduramaz zira adamın rolü çok ama çok önemli ve Topal çok başarılı.
    - Orta ikili için Alper ve Baroni ilk söylenebilecek isimler. Gerçekten üstün performansları var. Sahada yokları oynayan Meireles(bu adama nasıl tahammül edebiliyorsunuz anlamıyorum), hiç forma şansı bulamayan ve pişmesi gereken Salih ve sakatlıklarla boğuşan Emre'den başka bir tek Holmen var ki o da pek oynamadı ve pek beğenilmiyor.
    - İleri üçlü Kuyt, Emenike, Sow. Yedekleri Webo, ki Webo bu takımın birçok kere kurtarıcısı oldu. Başka da forvet oyuncunuz yok zaten.

Hal böyleyken, kilit adamlarınızdan bir iki tanesi sakatlansa veya ceza görse Fenerbahçe ne yapacak acaba? Webo ve Emenike şu anda sakat. Zannedersem Emenike 2 hafta, Webo da bir ay yok. Ne demek istediğimi bu 2 haftalık süreçte daha iyi anlayacaksınız. Fenerbahçe'nin sadece lig için yeterli bir kadrosu var demek bile bence doğru olmaz.
    " Trabzospor örneği içinde hani Trabzonunda kemik bi kadrosu var, rotasyon olarak her zaman kısıtlı bi kadron var. Ersun Hoca Trabzondayken oynatacağı 13-14 adamı vardı zaten, bunda düşüşün olması normal, bunda kabahat onun değil" savın üzerine yazdım bunu.

edit: Yazıma sen de cevap verebilirsen sevinirim
    o sakatliklarin sebebinin de ersun yanalin futbol mentalitesinden kaynaklandigini gormek lazim iste. dusus derken, kadronun mecburi rotasyonlara gitmesinden kaynakli dususten bahsetmis arkadas. ancak FB genis kadrosuyla cozum uretebilecek gucte, yani bizim beklentimiz oyle diyelim

simdi sow ya da kuyt da sakatlanirsa iste o zaman limite gelmis oluruz, cok tehlikeli sinirlarda geziyoruz acikcasi.

edit: su kisisel tartismalari sonlandiralim artik arkadaslar, kabak tadi vermeye basladi. herkes soylecegini soylemis olmali artik.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Yalnız bir şeyi merak ediyorum. "Fenerbahçe'nin çok geniş kadrosu var, çok güzel rotasyonu var" düşüncesi acaba nereden çıktı? Ciddi ciddi merak ediyorum.
    - Sağ bek Gökhan Gönül ve sol bek Caner takımın kilit isimlerinden. Yedekleri yok (H.A.K. ve Topuz demeyin lütfen)
    - Bruno Alves ve Egemen as oyuncularınız. Bruno özellikle kilit bir oyuncu. Bekir'den başka da yedek stoperiniz yok diye görüyorum.
    - Mehmet Topal, Yanal'ın sisteminin sigorta ismi. Yedek olarak elinizdeki Selçuk Şahin bir maç bile oynasa Topal'ın yerini dolduramaz zira adamın rolü çok ama çok önemli ve Topal çok başarılı.
    - Orta ikili için Alper ve Baroni ilk söylenebilecek isimler. Gerçekten üstün performansları var. Sahada yokları oynayan Meireles(bu adama nasıl tahammül edebiliyorsunuz anlamıyorum), hiç forma şansı bulamayan ve pişmesi gereken Salih ve sakatlıklarla boğuşan Emre'den başka bir tek Holmen var ki o da pek oynamadı ve pek beğenilmiyor.
    - İleri üçlü Kuyt, Emenike, Sow. Yedekleri Webo, ki Webo bu takımın birçok kere kurtarıcısı oldu. Başka da forvet oyuncunuz yok zaten.

Hal böyleyken, kilit adamlarınızdan bir iki tanesi sakatlansa veya ceza görse Fenerbahçe ne yapacak acaba? Webo ve Emenike şu anda sakat. Zannedersem Emenike 2 hafta, Webo da bir ay yok. Ne demek istediğimi bu 2 haftalık süreçte daha iyi anlayacaksınız. Fenerbahçe'nin sadece lig için yeterli bir kadrosu var demek bile bence doğru olmaz.
    " Trabzospor örneği içinde hani Trabzonunda kemik bi kadrosu var, rotasyon olarak her zaman kısıtlı bi kadron var. Ersun Hoca Trabzondayken oynatacağı 13-14 adamı vardı zaten, bunda düşüşün olması normal, bunda kabahat onun değil" savın üzerine yazdım bunu.

edit: Yazıma sen de cevap verebilirsen sevinirim
    Cidden kardeşim ben sana sorayım. Nerden çıktı bu düşünce ?

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri