Yalnız bir şeyi merak ediyorum. "Fenerbahçe'nin çok geniş kadrosu var, çok güzel rotasyonu var" düşüncesi acaba nereden çıktı? Ciddi ciddi merak ediyorum.
- Sağ bek Gökhan Gönül ve sol bek Caner takımın kilit isimlerinden. Yedekleri yok (H.A.K. ve Topuz demeyin lütfen)
- Bruno Alves ve Egemen as oyuncularınız. Bruno özellikle kilit bir oyuncu. Bekir'den başka da yedek stoperiniz yok diye görüyorum.
- Mehmet Topal, Yanal'ın sisteminin sigorta ismi. Yedek olarak elinizdeki Selçuk Şahin bir maç bile oynasa Topal'ın yerini dolduramaz zira adamın rolü çok ama çok önemli ve Topal çok başarılı.
- Orta ikili için Alper ve Baroni ilk söylenebilecek isimler. Gerçekten üstün performansları var. Sahada yokları oynayan Meireles(bu adama nasıl tahammül edebiliyorsunuz anlamıyorum), hiç forma şansı bulamayan ve pişmesi gereken Salih ve sakatlıklarla boğuşan Emre'den başka bir tek Holmen var ki o da pek oynamadı ve pek beğenilmiyor.
- İleri üçlü Kuyt, Emenike, Sow. Yedekleri Webo, ki Webo bu takımın birçok kere kurtarıcısı oldu. Başka da forvet oyuncunuz yok zaten.
Hal böyleyken, kilit adamlarınızdan bir iki tanesi sakatlansa veya ceza görse Fenerbahçe ne yapacak acaba? Webo ve Emenike şu anda sakat. Zannedersem Emenike 2 hafta, Webo da bir ay yok. Ne demek istediğimi bu 2 haftalık süreçte daha iyi anlayacaksınız. Fenerbahçe'nin sadece lig için yeterli bir kadrosu var demek bile bence doğru olmaz.
" Trabzospor örneği içinde hani Trabzonunda kemik bi kadrosu var, rotasyon olarak her zaman kısıtlı bi kadron var. Ersun Hoca Trabzondayken oynatacağı 13-14 adamı vardı zaten, bunda düşüşün olması normal, bunda kabahat onun değil" savın üzerine yazdım bunu.
edit: Yazıma sen de cevap verebilirsen sevinirim