1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Manuel Fernandes'den verim almak

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Tamam da orta sahadaki bir oyuncunun isi takimi top kaybetmeden hucuma tasimaksa ve bunu Christian ve Selcuk daha yuksek isabetle yapiyorsa mevkinin gerektirdigini daha dogru yapiyorlar demek degilmidir?

Mesela Galatasaray'da Dany savunmadan top cikartmak icin bazen gereksiz driplingler, gereksiz risk alan hareketler yapiyor ve topu kaptiriyor. Kararlari da bu nedenle dusuk. Cok daha basit oynayan, pozisyonunun gerektigini yapan Ujfalusi'nin kararlari ise daha yuksek. Top ile oynadiginda Ujfaulsi, Dany kadar becerikli olmasa da.

Bence zaman zaman Fernandes pozisyonlari gerektiginden fazla zorlayarak kaptirdigi toplarla takimi zor durumda birakabiliyor.
    Keşke söylediğin gibi oyunda da "zaman zaman" zorlasa da top kaptırsa Zaten zaman zaman yapmasında değiliz abi. Sorun devamlı olarak bunu yapması ve hiç bir yarar vermemesi. Elimizde 9.5 milyonluk bir adam var ve yarar 0.
    FM Gazetesi

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Keşke söylediğin gibi oyunda da "zaman zaman" zorlasa da top kaptırsa Zaten zaman zaman yapmasında değiliz abi. Sorun devamlı olarak bunu yapması ve hiç bir yarar vermemesi. Elimizde 9.5 milyonluk bir adam var ve yarar 0.
    Ben de tam tersini gozlemledim. Yeterince zorlamiyor, zorlamadigi gibi topu yeterince ayagina almiyor.

Neyse, oyunun cikitigi gun burada yayinlayacagimiz yama icin biraz degisiklik yaptim. Onu denedikten sonra o ozellikler uzerinden konusabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ben de tam tersini gozlemledim. Yeterince zorlamiyor, zorlamadigi gibi topu yeterince ayagina almiyor.

Neyse, oyunun cikitigi gun burada yayinlayacagimiz yama icin biraz degisiklik yaptim. Onu denedikten sonra o ozellikler uzerinden konusabiliriz.

Umarım yazılarımın bir yararı olmuştur. Son yazdığıma cevap yazılmadı ama okunduğunu varsayıyorum ve yamanızı merakla bekleyeceğim.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    Umarım yazılarımın bir yararı olmuştur. Son yazdığıma cevap yazılmadı ama okunduğunu varsayıyorum ve yamanızı merakla bekleyeceğim.
    Okudum.

Cozumum:

Ozelliklerde:
    Takim oyunu yukselir
    Work rate duser

PPM'lerde:
    Dwells on Ball cikar
    Runs with ball down centre cikar
    Runs with ball often eklenir
    Dictates tempo eklenir

Mevkilerde:
    AMC oynama becerisi yukselir.

Ligin ilk sezonunda ilk yari sonu itibariyle yapay zeka yonetiminde 17 macta Fernandes 5 gol, 7 asist. Fena degil bence. Izledigim maclarda da topu almak icin takim arkadasina daha cok yaklasiyor, sorumluluk aliyordu.

Mesaj Yetkileri