Sayfa 8 / 17 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 510 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması 2008

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

perpetua kardeş önce sana bişey açıklayayım,

yaş ilerledi malum 28inde sonuna geldik 29 a kaldı 2 ay .....

bu sebeple artık evlenme zamanıdır.bizimde düşündüğümüz bir insan vardı...şimdi dün ailelere açtık konuları gerçekten diğer bekar evlenmeyi düşünen arkadaşlara söyleyeyim hakkaten çok stresli işler bunlar şuan bile için titriyor.karnıma heyecandan ağrı giriyor.....

aslında bu özel meseleleri ne diye anlatıyorsun diye düşünüyorsan...şu sebeple semihle ilgili detaylı bir inceleme yapmaya söz vermiştim...ama abi şuan ortalık öyle karıştıki...

kimi evleneceğimi yeni öğrendi tebrik için arıyor...
    kimi yakın akraba biraz kırılmış bizim niye bilgimiz yok...

yemin ediyorum içim bu an çok sıkıldı bi hayırlısıyla halletsek şu elçilik isteme işlerini keşke...

neyse fenerbahçe araştırması konusuna böylesine alakasız bir meseleyi soktuğumiçin özür dilerim arkadaşlar başta sana perpetua ama abi az bi ortalık sakinleşsin konulara yinedönecem.....

dün gece sana söz verdiğim halde bugün eli boş bişeyler yazamdan kaldığım için kusura bakma...

ama sağolsun cokşun kardeşim nerdeyse benim diyeceklerimi ağzımdan almışş...bu çocuğu çok takdir ediyorum vallahi perpeta senin bu sitedeki varisin olabilecek kapasitede gerçekten 20 yaşında ama gerçekten hem çok bilgili hem çok seviyeli...

bir kaç gün uzak kalmak zorunda kalacağım tartışmalara perpetua ama elimden geldiğimce takip etmeye çalışacağım...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Semih'i şu anki hali ile bile doğru şekilde oynatsanız 15-20 gol atar ligde. Ömer abinin dediği gibi CA'ya değil de belirgin özelliklerine takın.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Biraz Fener´li kaleciler hakkinda bahsetmek istiyorum. Bence Volkan Türkiye´nin yilardir aradigi kaleci olma yolunda ilerliyor. Fener´de ilk oynamaya basladiginda zaten yetenekli bir kaleci oldugunu göstermisti. Ancak sonra simarikliktan, konsantrasyon eksikliginden falan cok büyük hatalar yapip kendini az kalsin bitiriyordu. Serdar´in sakatlanmasindan sonra bence cok iyi bir dönüs yapti kaleye ve cok iyi bir performans gösteriyor su an diye düsünüyorum. Gelismeye devam ederse cok iyi bir kaleci olabilir ve Fener´in ve Milli takimin degismez file bekcisi olur. Bunun icin potansiyeli var bence.

Ayrica genc Volkan Babacan´da gectigimiz yillarda kendini u-milli takimlarda göstermisti. Yetenekli bir oyuncu ama cok fazla oynadigi görme sansimiz olamadin son zamanlarda.

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Sheriff o kadar taraf tutuyorsun ki yani bu kadar da olmaz. Kazım Kazım Richards'ın teknik özelliğine 20 verilmesi kadar abes bir olay tanımam ben.Bu adamın PSV maçında denediği 10 çalımdan 8 i rakipte kaldı. Ayrıca adam geçme özelliğide çok yüksek değil..

Technique : 16
    Dribbling: 16

Bence en fazla bu şekilde olabilir..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Benim bir sorum oLacak ama tam araştırmayLa iLgiLi oLmayabiLir.

Fenerbahce'de ben menejerim meseLa görevi bıraktığım zaman Hemen iLk getirLen isim Rıdvan DiLmen Vb Türk İsimLer oLuyor,Sakıp Özberk,Erdoğan Arıca bile oLabiLiyor Bu isim Gercekte bunun oLması mümkün değiLken tek bir Türk Teknik Direktöre tekLif yapmayan Fenerbahce niye oyundada Yabancı hoca getirmiyor bunu merak ettim doğrusu.
    YanLış yere yazdıysam Kusra bakmayın.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by uAmurat91 View Post
    Sheriff o kadar taraf tutuyorsun ki yani bu kadar da olmaz. Kazım Kazım Richards'ın teknik özelliğine 20 verilmesi kadar abes bir olay tanımam ben.Bu adamın PSV maçında denediği 10 çalımdan 8 i rakipte kaldı. Ayrıca adam geçme özelliğide çok yüksek değil..

Technique : 16
    Dribbling: 16

Bence en fazla bu şekilde olabilir..
    Tekniğin ne anlama geldiğini öğren sonra tekrar gel.. Orta okuldayken cm00-01 oynarken tekniğin çalım atma anlamına geldiğini sanırdım.. Sonra öğrendimki alakası yokmuş.. Çalım atma dribbling ile alakalıymış.. Ve ben o özellik için kaç verilsin demişim bir bak bakalım..

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Tekniğin ne anlama geldiğini öğren sonra tekrar gel.. Orta okuldayken cm00-01 oynarken tekniğin çalım atma anlamına geldiğini sanırdım.. Sonra öğrendimki alakası yokmuş.. Çalım atma dribbling ile alakalıymış.. Ve ben o özellik için kaç verilsin demişim bir bak bakalım..

ben senin taraf tuttuğunu falan düşünmüyorum.yalnız o geceki collin kazımdan çok etkilendiğine inanıyorum..ama bi konuda seninle hemfikir değilim..

topla oynama, iyi çalım atabilme,iyi pas verme becerisi yani özünde tümünde teknik kapasitenin içerisine dahil.

bu anlamda iyi çalım atmak için sadece teknik özellikler yetmeye bilir ama iyi çalım atan adama teknik bir futbolcu değil dersekte yanlış olur..

şimdi benim aklıma gelen teknik kapasitesi yüksek futbolcuları söyleyeyim.bunların hepsi aynı zamanda iyi çalım atan adamlar.. ronaldinho,yusuf şimşek,sargen yalçın...

şimdisen bana tekniği zayıf ama yinede çok iyi çalım atan futbolcuları say...bunun örneği yokk...zaten iyi çalım atıyorsa muhakkakki belli bir seviyede teknik kapasitesi olmalı

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    ben senin taraf tuttuğunu falan düşünmüyorum.yalnız o geceki collin kazımdan çok etkilendiğine inanıyorum..ama bi konuda seninle hemfikir değilim..

topla oynama, iyi çalım atabilme,iyi pas verme becerisi yani özünde tümünde teknik kapasitenin içerisine dahil.

bu anlamda iyi çalım atmak için sadece teknik özellikler yetmeye bilir ama iyi çalım atan adama teknik bir futbolcu değil dersekte yanlış olur..

şimdi benim aklıma gelen teknik kapasitesi yüksek futbolcuları söyleyeyim.bunların hepsi aynı zamanda iyi çalım atan adamlar.. ronaldinho,yusuf şimşek,sargen yalçın...

şimdisen bana tekniği zayıf ama yinede çok iyi çalım atan futbolcuları say...bunun örneği yokk...zaten iyi çalım atıyorsa muhakkakki belli bir seviyede teknik kapasitesi olmalı
    Teknik oyuna göre; top ayağındayken rahatlığıdır.. Yani malesef senin dediğin anlama gelmiyor oyunda..

Sheriff Misafir

Tekniği zayıf iyi çalım atan aklıma gelen bir kaç oyuncu sayayım sana..
    Uğur Boral, Djibril Cisse, Reyes gibi oyuncular örnek olabilir..

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

değerli arkadaşım hani inat etmekte istemem tartışmayı kuru bir inada dökmeyide sevmem ama bak bunlar ansiklopediden alınan bilgiler ben söylemiyorum

Teknik futbolcu

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Git ve: kullan, ara
    Futbol takımlarında mücadele etmeyen, koşmayan ama futbol zekası yüksek ve genellikle iki ayagını da iyi kullanan oyunculara verilen addır. teknik futbolcular genellikle orta saha oyuncusudur.Ronaldinho gibi oyunculardırfakat en iyi teknik oyuncular ortasahada fakat içe dogru oynar Ronaldinho bunlara örnektir.teknik futbolcunun futbol zekası yütksek olmalıdır bu birinci şarttır ikinci şart ise çok hızlı olması ve çok hızlı oymamasıdır teknik futbolcular hem sağ hem de sol ayagını çok iyi kullanmak zorundadır. Teknik oyuncular çalımıda çok iyi atmalıdır dar ve açık alanda tehlikeli olmalıdır ve asıl görevleri gol attırmaktır

bu arada antonio reyesin teknik bir oyuncu olmadığı konusunda ciddi misin..bide uğur boralın iyi çalım attığına ..daha çalım atan izlememişin...

neyse tabi sende cevap verebilirsin ama bitirelim biraz kısır bir tartışma oluyor...

Sheriff Misafir

değerli arkadaşım hani inat etmekte istemem tartışmayı kuru bir inada dökmeyide sevmem ama bak bunlar ansiklopediden alınan bilgiler ben söylemiyorum

Teknik futbolcu

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Git ve: kullan, ara
    Futbol takımlarında mücadele etmeyen, koşmayan ama futbol zekası yüksek ve genellikle iki ayagını da iyi kullanan oyunculara verilen addır. teknik futbolcular genellikle orta saha oyuncusudur.Ronaldinho gibi oyunculardırfakat en iyi teknik oyuncular ortasahada fakat içe dogru oynar Ronaldinho bunlara örnektir.teknik futbolcunun futbol zekası yütksek olmalıdır bu birinci şarttır ikinci şart ise çok hızlı olması ve çok hızlı oymamasıdır teknik futbolcular hem sağ hem de sol ayagını çok iyi kullanmak zorundadır. Teknik oyuncular çalımıda çok iyi atmalıdır dar ve açık alanda tehlikeli olmalıdır ve asıl görevleri gol attırmaktır

bu arada antonio reyesin teknik bir oyuncu olmadığı konusunda ciddi misin..bide uğur boralın iyi çalım attığına ..daha çalım atan izlememişin...

neyse tabi sende cevap verebilirsin ama bitirelim biraz kısır bir tartışma oluyor...
    Burada ansiklopedideki değil oyundaki kurallar geçerlidir..
    Sana tavsiyem bu yazıyı baştan sona okuman..

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=43243
    Burada Ömer Abi baştan sona anlatmış bütün özellikleri..
    Technique
    Teknik
    Tekniği ve top kontrolünün kalitesi. (Top ayaginda olduğu zaman rahatliği).
    Bence sen Uğur Boral'ı izlememişsin.. Yada Reyes'i

Her neyse mesajlarını biraz daha kibar yazmanı rica ederim..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tekniği zayıf ve Reyes...

Cisse'nin ve Uğur Boral'ında çalım attığını görmedim...

Tekniği zayıf ama çalım atabilen oyuncu örnek:Tuncay Şanlı,İ.Üzülmez,Shaun Wright Phillips...

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Cisse'nin ve Uğur Boral'ında çalım attığını görmedim...
    Cisse için tamam diyelim de Uğur'u nasıl görmedin arkadaşım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by gungorbdk View Post
    Cisse için tamam diyelim de Uğur'u nasıl görmedin arkadaşım.
    Belki fazla oynamıyo,ondan görmemişimdir.Ama oynadığı zamanda cidden çalım attığını görmedim...

Sheriff Misafir

http://www.youtube.com/watch?v=nMvRQ8qunak
    Buyur bu Cisse, iki oyuncuyu birden geçiyor.. Uğur'u bulamadım ama Uğur ayakları seri ve iyi çalım atabilen bir oyuncu izlemediysen görmemişsindir..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

http://www.youtube.com/watch?v=nMvRQ8qunak
    Buyur bu Cisse, iki oyuncuyu birden geçiyor.. Uğur'u bulamadım ama Uğur ayakları seri ve iyi çalım atabilen bir oyuncu izlemediysen görmemişsindir..
    Bu videoda çalım yok...

Yapma Allah'ını seversen...

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

burak,

ben gerçek futbolda (oyunda değil) tekniğin içerisinde adam geçmenin iyi çalım atmanın var olduğunu söylüyorum..

zaten tam bu konuyu yazıyordum senin msjını gördüm..

yalınz gördüğün üzere perpertua nın (ömerin) yaptığı bize kısa kısa tek cümleyle FM deki tanımlamaların açıklanması ama daha detaya girilirse FM de tekniğin sadece top ayakteyken oyuncunun rahatlığıyla sınırlı olmadığını görebiliriz. Dikkat edersen dostum zaten topun ayaktayken rahatlığı aslında topu kullanabilme yeteneğini belirten bir cümle .yani top ayağınızda rahat iseniz çalım atarkende pas verirkende rahatlığınızı ve yeteneğinizi ifade eder.

teknik demek sadece rahatlık değildir.aynı zamanda hüner de demektir. Top ayağınızda çok rahatsınız..ee. tamamda topu iyi kullanamıyorsan rahatlık bişey ifade etmez ki.sevgili arkadaşım..

bu arada eğer msjımı ağır bulmuşsan özür çünkü futbol gibi niyayetinde bir oyun için tartışıpta kimseyi kırmak istemem ayrıca sen fikirlerine ve yazılarına değer verdiğim bir arkadaşsın..

Sheriff Misafir

burak,

ben gerçek futbolda (oyunda değil) tekniğin içerisinde adam geçmenin iyi çalım atmanın var olduğunu söylüyorum..

zaten tam bu konuyu yazıyordum senin msjını gördüm..

yalınz gördüğün üzere perpertua nın (ömerin) yaptığı bize kısa kısa tek cümleyle FM deki tanımlamaların açıklanması ama daha detaya girilirse FM de tekniğin sadece top ayakteyken oyuncunun rahatlığıyla sınırlı olmadığını görebiliriz. Dikkat edersen dostum zaten topun ayaktayken rahatlığı aslında topu kullanabilme yeteneğini belirten bir cümle .yani top ayağınızda rahat iseniz çalım atarkende pas verirkende rahatlığınızı ve yeteneğinizi ifade eder.

teknik demek sadece rahatlık değildir.aynı zamanda hüner de demektir. Top ayağınızda çok rahatsınız..ee. tamamda topu iyi kullanamıyorsan rahatlık bişey ifade etmez ki.sevgili arkadaşım..

bu arada eğer msjımı ağır bulmuşsan özür çünkü futbol gibi niyayetinde bir oyun için tartışıpta kimseyi kırmak istemem ayrıca sen fikirlerine ve yazılarına değer verdiğim bir arkadaşsın..
    Düşüncelerin için sağol..

Ben sadece bilgilerimi aktarmaya çalışıyorum.. Ve gerekli gördüğüm şeylerin oyuna aktarılması için çabalıyorum.. Aslında bu oyunda topu ayağına aldığında önceden ne yapacağını tasarlamak ve buna bağlı olarak top ayağındayken rahat olur. Yani zaten bir anlama senin dediğine geliyor daha doğrusu senin dediklerini hızlı düşünüp uygulaması anlamına.. Yani tekniği yüksek driblingi düşük olabilir yani bu okadar anormal karşılanmamalı..

Rica ederim futbol konuşuyoruz arada olur böyle şeyler ama burayı bir kapışma ortamına çevirmeyelim yeter..

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Teknik ve calim atma yetenegi degisik seylerdir. Calim atma ve oyuncu gecme özelligi oyuda Dribling olarak geciyor. Teknik ise bir oyuncunu topu nasil ayaginda kullandigi, topa nasil hakim oldugu, topu nasil kontrol ettigi gibi seyler. Uzun yüksek bir pasi ayakla yere indirip kontrol etmek teknikdir, topu ayakla kontrol ederek sürmek teknikdir, bir hamlede topu ayakla karsilayip ayni anda dönmek teknidir. Örnek olarak Tuncay adam eksiltebiliyor ve gecebiliyor ama topu karsilama kabiliyeti, topu kontrol altinda sürme kabiliyeti kötü. Hep ayagindan aciyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tabi bide, yazmayi unnutum, dribling iyi yapabilmek icin tabi ki tekniginiz iyi durumda olmasi gerek. Topa iyi sekilde hakim olamasaniz, driblingleriniz de kontrollü yapamazsiniz. Dünyadaki cok iyi dribling yapan ocuncularin teknikleri zaten mükemmel. Ronaldinho, Cristiano Ronaldo gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

deza kardeşim tuncay kendisine atılan bir pasta yanındaki defans oyuncusunu (dikkat et karşısındakini demiyorum. durağan toptada demiyorum.) dripling atıp yani yanındaki oyuncudan dahada hızlanıp geçerse doğru adam eksitir ama bunun adı zaten çalım değil süratini kullanmıştır.

ama bu hafta yusuf şimşeğin trabzona attığı gol den önceki hareketleri ise çalım atmadır. o pozisyonu dikkatle izlemeni tavsiye ederim orada çok fazla bir hızlanma yok, dripling yok teknik kapasite var, topu ayaktayken kullanma var. işte burak kardeşimin dediği top ayaktayken rahatlık var.

ayrıca çalım atma ile tekniğin bir alakası yok sözünü gerçekten doğru bulmuyorum...o zamanyusuf şimşek iyi çalım atıyor çünkü çok süratli öylemi deza kardeşim..

neyse arkadaşlar anlamadım niye tartışıyoz aslında konu açık...

ben teknik kapasite hususunu zaten çalım atmanın bir türdeş kavranmı görmüyorum..teknik kapasite dezanında yukarıda yazdıklarını içeren ama içerisinde çalım atmayıda bulunuduran genel bir kavramdır bana göre

tabi fikirlerinize hürmetin var ayrı konu...

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

deza kardeşim tuncay kendisine atılan bir pasta yanındaki defans oyuncusunu (dikkat et karşısındakini demiyorum. durağan toptada demiyorum.) dripling atıp yani yanındaki oyuncudan dahada hızlanıp geçerse doğru adam eksitir ama bunun adı zaten çalım değil süratini kullanmıştır.

ama bu hafta yusuf şimşeğin trabzona attığı gol den önceki hareketleri ise çalım atmadır. o pozisyonu dikkatle izlemeni tavsiye ederim orada çok fazla bir hızlanma yok, dripling yok teknik kapasite var, topu ayaktayken kullanma var. işte burak kardeşimin dediği top ayaktayken rahatlık var.

ayrıca çalım atma ile tekniğin bir alakası yok sözünü gerçekten doğru bulmuyorum...o zamanyusuf şimşek iyi çalım atıyor çünkü çok süratli öylemi deza kardeşim..

neyse arkadaşlar anlamadım niye tartışıyoz aslında konu açık...

ben teknik kapasite hususunu zaten çalım atmanın bir türdeş kavranmı görmüyorum..teknik kapasite dezanında yukarıda yazdıklarını içeren ama içerisinde çalım atmayıda bulunuduran genel bir kavramdır bana göre

tabi fikirlerinize hürmetin var ayrı konu...
    Tuncay belki bu durumda en iyi örnek degil, haklisin. Aaa birlestirlilen mesajimi okursan calim atmanin ve teknigin birbiriyle alakali oldugunu yaziyorum. Gözünden kacmis galiba.

Nesil
    2003

Teknik saha icinde topla yaptiginiz herseyin kalitesini yukseltir.

Yuksek teknikli oyuncu daha iyi dripling yapar, yuksek teknikli oyuncu daha iyi bitirici vuruslar yapar, daha iyi uzun sut ceker, paslari, ortalari daha isabetli olur vs. vs.

Yani bu anlamda oyuncunun ayaginda top oldugu zaman rahatligini gosterir teknik.

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Yuksek teknikli oyuncu daha iyi dripling yapar, yuksek teknikli oyuncu daha iyi bitirici vuruslar yapar, daha iyi uzun sut ceker, paslari, ortalari daha isabetli olur vs. vs.
    Aynen öyle.

Nesil
    2003

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Oyunda bir sorun mevcut. Bizim verdigimiz ozellikleri oyun yukseltmis durumda ve bu nedenle sadece Alex veya Kezman degil, butun oyuncular abartili gorunuyor.

Bu bizim yaptigimiz Alex. Oyundaki ile karsilastirin.
    bence sigames yukseltmiş
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by MOLTEBregado View Post
    bence sigames yukseltmiş
    Editor'de biz ne yaptiysak o halde Alex. Dedikodu cikartmaya gerek yok.

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by MOLTEBregado View Post
    bence sigames yukseltmiş

fenerbahçenin genel olarak FM de oldukça güçlü olduğu bir gerçek, başta kezman olmak üzere bir kaçoyuncusunun ise hak ettiğinden yüksek değerde olduğuda bir gerçek

ama sözkonusu olan ALEX ise, bu oyuncunun türkiye ligine gildiği günden beri mevcutlar içindeki en iyi ve en yararlı oyuncu olduğu tartışılmaz...

fenerbahçenin en yaratıcı oyuncusu, en iyi pasörü,en çok asist yapanı ve hatta en çok gol atanı (geçen yıl itibairyle) ayrıca bir dönem çok konuşulan küçük maçların adamı,avrupa maçlarında feneri sırtlayamıyor eleştrilerine ise bu yılki performansıyla bir cevap verdi ALEX

bu sebeple evet fenerbahçenin bazı futbolcularının gerçek değerlerinin üstünde olduğunu bende düşünyorum ama ALEX için bu geçerli değil,çünkü alex oyun içinde fenerbahçede ne yapıyorsa aşağı yukarı gerçektende fenerbahçede o kadar efektif oynuyor...

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Bildiginiz gibi Gökhan Gönül cok iyi bir cikis yakaladi ve iyi bir oyun sergiliyor. Son maclarda basarili bir performansi var ve bunu Norvec karsisinda da devam ettirdi. Genc bir oyuncu ve potansiyeli yüksek bence. Simdiye kadar oynadigi maclarda defansif özellikleri aslinda ne durumda pek göremedik, Fener´in karsilastigi takimlar Fener´e zorluk yaratacagi tipten degildi simdiye kadar(PSV dahil). Bunu Inter macinda görebiliriz diye düsünüyorum. Ancak Gökhan´in ofansiv özelliklerini simdiye kadar cok gördük.

Ilk olarak bence top sürmesi(dribbling) ve ayaginda top kontrolü(Technique)
    iyi durumda. Top ayagindayken rahat oynuyor. Bunun disinda Zihinsel (Mental) Özelliklerden Gökhan´da öne cikanlar Cesaret(Bravery), Soguk kanlilik(Composure),Konsantrasyon(Concentration), Süreklilik(Consistency) ve Kararlar(Decisions).

Veriler vermek gerikerse söyle uygun görürdüm ben:

Top sürme(dribbling) 16. Topu iyi sürüyor kanadinda. Kolay hamlelerle adam eksiltiyor.

Top kontrolü - Teknik(Technique) 13-14. Top ayaginda iken rahat. Telaslanarak top kullanmiyor. Topu iyi sümesinde teknigi etkili.

Cesaret(Bravery) 15. Hücüma katilmaktan korkmuyor. Firsat buldukca hep ileri cikiyor.

Soguk kanlilik(Composure) 13-14. Top kullanmasiyla ilgili. Telassiz. Dogru secimleri yapabilecek kalitede.

Konsantrasyon(Concentration) 17. Maclara iyi konsantre oluyor. Maca kendisini veriyor. Norvec karsisinda sonradan girdi, ancak konsantrasyon eksikligi falan yoktu.

Süreklilik(Consistency) 14-15. Aslinda biraz erken, daha cok mac oynamadi. Ama iyi bir grafik ciziyor ve su zamana kadar bir düsme olmadi.

Kararlar(Decisions) 15. Hücüm bölgelerinde iyi top kullaniyor. Dogru paslar atiyor. Dogru kosular ve hamleler yapiyor.

Evet Gökhan Gönül çok iyi Türkiye'nin 10 yıllık sağ beki olucak tekrar gözden geçirilecek yamayla heralde

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arkadaşlar Gökhan Gönül iyi bir bek değil.

Aklı fikri hücumda olan bir bek.

Savunma özelliği yok denecek kadar az.

Yer tutmasını adam tutmasını bilmiyor.Hızı ve dribling yeteneği ile çalım atarak hızlıca ilerleyebiliyor.Bence çok da abartılacak bir isim değil.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Sayfa 8 / 17 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri