Quote Originally Posted by Sheriff View Post
Tekniğin ne anlama geldiğini öğren sonra tekrar gel.. Orta okuldayken cm00-01 oynarken tekniğin çalım atma anlamına geldiğini sanırdım.. Sonra öğrendimki alakası yokmuş.. Çalım atma dribbling ile alakalıymış.. Ve ben o özellik için kaç verilsin demişim bir bak bakalım..

ben senin taraf tuttuğunu falan düşünmüyorum.yalnız o geceki collin kazımdan çok etkilendiğine inanıyorum..ama bi konuda seninle hemfikir değilim..

topla oynama, iyi çalım atabilme,iyi pas verme becerisi yani özünde tümünde teknik kapasitenin içerisine dahil.

bu anlamda iyi çalım atmak için sadece teknik özellikler yetmeye bilir ama iyi çalım atan adama teknik bir futbolcu değil dersekte yanlış olur..

şimdi benim aklıma gelen teknik kapasitesi yüksek futbolcuları söyleyeyim.bunların hepsi aynı zamanda iyi çalım atan adamlar.. ronaldinho,yusuf şimşek,sargen yalçın...

şimdisen bana tekniği zayıf ama yinede çok iyi çalım atan futbolcuları say...bunun örneği yokk...zaten iyi çalım atıyorsa muhakkakki belli bir seviyede teknik kapasitesi olmalı