perpetua kardeş önce sana bişey açıklayayım,
yaş ilerledi malum 28inde sonuna geldik 29 a kaldı 2 ay .....
bu sebeple artık evlenme zamanıdır.bizimde düşündüğümüz bir insan vardı...şimdi dün ailelere açtık konuları gerçekten diğer bekar evlenmeyi düşünen arkadaşlara söyleyeyim hakkaten çok stresli işler bunlar şuan bile için titriyor.karnıma heyecandan ağrı giriyor.....
aslında bu özel meseleleri ne diye anlatıyorsun diye düşünüyorsan...şu sebeple semihle ilgili detaylı bir inceleme yapmaya söz vermiştim...ama abi şuan ortalık öyle karıştıki...
kimi evleneceğimi yeni öğrendi tebrik için arıyor...
kimi yakın akraba biraz kırılmış bizim niye bilgimiz yok...
yemin ediyorum içim bu an çok sıkıldı bi hayırlısıyla halletsek şu elçilik isteme işlerini keşke...
neyse fenerbahçe araştırması konusuna böylesine alakasız bir meseleyi soktuğumiçin özür dilerim arkadaşlar başta sana perpetua ama abi az bi ortalık sakinleşsin konulara yinedönecem.....
dün gece sana söz verdiğim halde bugün eli boş bişeyler yazamdan kaldığım için kusura bakma...
ama sağolsun cokşun kardeşim nerdeyse benim diyeceklerimi ağzımdan almışş...bu çocuğu çok takdir ediyorum vallahi perpeta senin bu sitedeki varisin olabilecek kapasitede gerçekten 20 yaşında ama gerçekten hem çok bilgili hem çok seviyeli...
bir kaç gün uzak kalmak zorunda kalacağım tartışmalara perpetua ama elimden geldiğimce takip etmeye çalışacağım...