Quote Originally Posted by Photograph View Post
Ama benim anlmadığım, Denizlispor maçında sayılmayan iki golümüz, geçen hafta verilmeyen bir penaltımızda buradaki Beşiktaşlı ve Galatasaray'lı arkadaşlar Konyaspor'un savundukları gibi Fenerbahçe'yi niye savunmadılar. Lütfen objektif olalım... Eşit davranalım...

Dirseğe felan değmiyor. Zaten dirseğe felan değmiyor. Kaç defa izledim, adamın koltuk altına değiyor orasıda omuzdur. Omuzda serbestir.
Siz o maçları kazanmanıza rağmen sayfalarca hakem hatasını tartıştınız.Bir de maçları kazanamasanız neler olurdu düşünmek bile istemiyorum.Zaten herkes da kabul etmişti.Şimdi rakip aleyhine yapılan bariz hatayı kabul etmiyorsunuz.Bence siz objektif olmalısınız.

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
Yahu arkadaşlar nedir amaç söyleseniz ya?

Fenerbahçe'nin Galibiyetine gölge düşürmek mi yoksa?

Uzun zamandan sonra Lider olduk diye mi bu çırpınmalar?

Gol mü .? Gol Ağlara değdimi Fenerbahçe hanesine 1 - 0 diye geçtimi geçti?

daha neyin savaşını veriyorsunuz?

rica ediyorum germeyin artık bir kerede.
Yahu ben de diyorum ki , "Gol mü? Gol." demekle oluyorsa neden haftalardır şu şöyle oldu şu böyle oldu diyip ağlıyorsunuz.Bir hakemi hatası olduğunda yazmayacak mıyız?

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
El diyenler 2 hafta önce verilmeyen golün yerine saysinlar... hep bizim aleyhimize mi hata yapilacak ?
Keşke dediğin gibi hakemler eşitlese aleyhte yapılan hataları da biraz da biz faydalansak