Originally Posted by
Onurap
Gerçek hayatta 14-14 gol atan oyuncu bir sezonda 10 golü geçemiyor..(Hatta bir oyunumda 5 i geçemedi)
Gerçek hayatta 4 gol atan adam oyunda maradona gibi kafayla yakalıyor affetmiyor çalım atıyor bitirici goller atıyor vs..
Biz bunu bildirdiğimizdede fanatik oluyoruz..
Geçen senede aynı durum ibaretti Galatasarayda o kadar yetenekli genç olmasına rağmen -9 alamıyordu ilhan parlak -9 du ve bu adam 1 sezondan sonra takımın yıldızı ligin gol kralı oluyordu..Hani nerde ilhan 1 sene geçti oyuna göre gol kralı olması lazımdı şu aralar..
Biz bunuda geçen sene belirttik yok daha izlemedik yok fanatiksiniz vs..Görünen köy klavuz istemiyor bekledikte noldu?Fm 2008 de i.parlak efsane oldu ve buda hiç gerçekçi değildi..
Şimdi aynı durum guiza için geçerli..Ben özelliklerine karışmaktan ziyade bu adamı komple inceleyip fenerbahçedeki performansına uygun bir biçimde düzenlemek lazım..Ama ne desek araştırmacılardan ters tepki görüyoruz..
İlhan İlhan İlhan...
geçen sene boyunca sızlanmalar sızlanmalar...
bu adam Kayserideyken ...ne muhteşem çocuk bilmem ne dergisinde en yetenekli gençlerden seçilmiş diye yazanlar..adam fenere geçince birden ağız değiştirdi..birden tü kaka oldu...
bana o sırıtma işaretiyle nerde ilhan diye demişsin ya...
ben burada abartılan Galatasaraylı gençleri yazsam şimdi hangi takımlarda süründüklerini yazsam liste olur liste...
ama her şeyi kıvamında eleştirmek lazım..
bu neticede bir oyuncu araştırması...
neticede bir tahmin...
daha öncede yazdım..
antrenörler yanlılıyor teknik direktörler yanılıyor da araştırmacılarımız yanılamazmı...
benim kızdığım nokta araştırmacı iki arkadaşımız için art niyetli oldukları Fnerbahçeyi abarttıkları yolunda ki yorumlar...
bir şeyi bildirdiğiniz yok..eleştirelirin sadece küçük bir kısmı gerçekci çoğuınluğu içi boş...
efendim beleşçi golcu..yıllarca ikinci ligde sürünmüş..
bunlarmı objektif bakış..bırakın allah aşkına..
işi çığrından çıkarıp herkes karşı takım oyuncularına tavır alırsa nerde kaldı objektiflik..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Originally Posted by
perpetua
Kimse 24 CA yapalim demiyor (160'in %15'i yani)..
Ama ligin tozunu atmasi gereken, ama atamayan bu adamla bir abukluk var deniliyor.. Ligin tozunu atsin ama gercege yakin sekilde tozunu atsin deniliyor.
Veya ligin geri kalaninin yukselmesi gerekli diyebiliriz.. Yani Guiza'nin basarisizliginda, Kezman'in basarisizliginda sucu sadece bu oyuncularda aramak yerine hem arkasindakilere.. hem de ligdeki defans oyuncularinda arayabiliriz..
Ben Guiza'da aranmasinin daha dogru olacagi hissindeyim..
abi aylardır buralara yazı yazıyorum özellikle ilk zamanlar sen bana sürekli olarak söylediklerine içerik kat..somut örnekler ver demedinmi..
bir çok yazar içinde aylardır bu yönde nasihatlar veren sen değilmisin..
peki şimdi Guiza için abuk sabuk yapılan yorumlara niye tepki vermiyorsun...
ben semihi düşük gösteriyorsunuz diye seninle tartışırken bana soyut konuşma hangi özelliği düşükse onu söyle diye nasihatlar ediyorsunda...
hiçbir içerik katmadan beleşçi golcu..ikinci lig topçusu yazanlara niye cevap vermiyorsun onları niye uyarmıyorsun..
....
diyorsunki kimse guiza yı 24 CA YAPALIM DEMİYOR vallahi üstad öyle deseler bile içinde bir mantık vardır..
hiç olmazsa somut bir veri vardır...
insanlar adına nasıl konuşabiliyorsun..
guizayı şöyle yapalım böyle yapalım demiyorlar..
amdamı mahfettilerya..
beleşçi ikinci lig topçusu...
üstelik araştırmaların bir çoğu senin onayından geçiyor..
bu değerleri veren sadece fenerbahçe araştırmacılarımı .. ...
seninde onayından geçmedimi..
şimdi insanlar çıkıp Fenerbahçe araştırmacıları fenerbahçeyi abartıyorlar diye arkadaşlarımızı zan altında bırakırlarken..niçin çıkıp bu işte bir sorumlu bir kusurlu yok..hepimizin payı var diye niye demiyorsun anlamıyorum...
Last edited by OMANA : 21.Ocak.2009 at 13:17
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR
Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
Şeyh Edebali