-
24.Aralık.2009, 00:13
Kıvırmak-kıvırmamak.... Arkadaşlar bırakın böyle birbirinize sert-argo laflar söylemeyi... Her ikiniz de haklısınız belli konularda, neden ortak fikir aramıyorsunuz da, SIGAMES'ten Türkçe yama çıkmamasının üzüntüsünü birbirinize çatarak gidermeye çalışıyorsunuz...
Çıkarmadılar, çıkarmasınlar, biz bu yıl çoğumuz aldık orjinal olarak, buna rağmen bu artışa rağmen, bu ısrarlarımıza rağmen çıkarmazlarsa bizler kaybetmeyiz zaten. Bi şekilde zaten Türkçe çıkıyor, Turksportal'dan ya da başka yerden... Önce SI kendine bakmalı biraz, düşünsenize, mesela sen Tost yapıp satan birisin, içine gerekli malzemeleri eksik koyup sonra da "önce alın, ben alana göre malzeme koyacağım" mı dersin, yoksa her malzemeyi tam ekleyip sonra da "o çalıştığın yerin ekonomik durumuna göre" mi satış yaparsın... Tamam emek veriyorlar, zor, ama sonuçta gözlem yapan da bu ülkeden site çalışanları sanırım bir ücret almıyor? Alıyorsa da harika bir ücret değildir... DVD formatında ülkeye pahalı geliyor, ona da tama, Steam'den indirmeyi uyguna yapsalar gerçekten artış olacağına inanıyorum, ve de tabiki bizim dilimizde olmasına...
Kimse kalkıp da SI'da suçlamıyor, Turksportal'ı da, gerilmenize, birbirinize böyle "kıvırma" lafları söylemenize bir anlam veremiyorum, üzülüyorum...
Mesaj Yetkileri