Quote Originally Posted by perpetua View Post
Her 30-40 internet kullanicisindan 1'i FM 2010 oynuyor diye hesaplarsaniz garip olur tabii.

Internet baglantisi olan her 30-40 evde bir tane FM oynayan cikiyor diye baksak nasil olur peki? Yani Internet baglantisi olan her 30-40 evde, 1 tane FM oynayan cikiyor desek daha mantikli gelir mi acaba? Yani 120-160 kisiden 1 kisi oynuyor desek? Veya internet baglantisi olan 30-40 aileden 1 tanesinde FM oynayan cikar desek?

Tabii internet cafeler ve okullar da muhtemel internet erisim yerleri. Mesela Turkiye Istatistik Kurumu'nun arastirmasina gore toplam internet kullanicilarinin %8.8'i okullardan ve %21.8'i internet cafelerden baglaniyor.

Kelime oyunu yapmamistim. Sadece siz'den, sen'e gecmenin ortada genele yazdigim bir sey oldugunu gostermesini beklemistim. Belli ki hata yapmisim.
Aynen dediğiniz gibi şöyle desek böyle desek ama diyemiyoruz. Net birşey yok ortada. Herhangi bir araştırma yok. Anket yok. (yada var haberiniz yok??)Biri ortaya 200bin lafı attı isteyen inanır isteyen inanmaz. Yok ben bu konuda ısrarcıyım derseniz bir anket hazırlayın çıkıp sokakta rastgele seçilmiş kişilere uygulayın. Hem bilimsel bir araştırma olur sonucu hep beraber görürüz. Anketle uğraşılmaz derseniz siz firmanın verdiği rakamlara inanmakta serbestsiniz ama o fikri savunmanız ne kadar doğru olur orasını bilemem..

Konudan iyice sapıldı bu yüzden konuyla ilgili olarak benden size bir kaç soru:

1- 10bin satışa ulaşması için fm2011e kadar beklenilecekmi yoksa önümüzdeki aylarda firmadan olumlu yada olumsuz bir açıklama gelebilirmi.

2- Türkçe dilin eklenmemesi durumunda TSİ bir çalışma yapacakmı yoksa fm severler TSİ çakması yamalarla idaremi edecek?