1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Threaded View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by medievil View Post
    Sizinde burada sorulan bazı sorulara cevap verip bazılarına vermediğiniz zamanlar oldu. Siz neden öyle yaptınız bilmiyorum ama cevap verilmeye değer olsa neden cevap vermeyeyim? Belki size katıldığım için cevap vermemişimdir kim bilir? Burada önemli olan kişiler değil zaten. Herkes kendi düşüncesini yazıyor. Katılan olur katılmayan olur.

Benim 200bin rakamına şüphe ile bakmamın sebebi şu: Bu forumun 204bin üyesi var. Yanlış hatırlamıyorsam TTnet'in ağustos ayında 6-7milyon abonesi vardı.(tam rakamı şuan bulamadım) Bu durumda internet kullanıcısı olan her 30-40 kişiden 1i fm2010 oynuyor demektir. Rakamı Türkiye geneline vurarsak ortaya korkunç bir rakam çıkar. Buda bana gerçekçi gelmediği için 200bin kişinin fm 2009 yada 2010 oynadığını düşünmüyorum.160bin tekil kullanıcının Türkçe yamayı indirdiğinede şüpheyle bakıyorum ki sadece ben çok kere indirdim o yamayı Tabiki onbinlerce kişi bu oyunu düzenli olarak oynuyordur ama onbinlerce kişide beğenmeyip siliyordur.
    Her 30-40 internet kullanicisindan 1'i FM 2010 oynuyor diye hesaplarsaniz garip olur tabii.

Internet baglantisi olan her 30-40 evde bir tane FM oynayan cikiyor diye baksak nasil olur peki? Yani 120-160 kisiden 1 kisi oynuyor desek? Veya internet baglantisi olan 30-40 aileden 1 tanesinde FM oynayan cikar desek?

Tabii internet cafeler ve okullar da muhtemel internet erisim yerleri. Mesela Turkiye Istatistik Kurumu'nun arastirmasina gore toplam internet kullanicilarinin %8.8'i okullardan ve %21.8'i internet cafelerden baglaniyor.

Terapiniz ve tavsiyeleriniz konusundada hakettin yerine kişisel yorum yapmadığınızı söyleseydiniz zaten bunları şuan konuşmuyor olurduk. Şuan 42" tv kullandığım için zaten yazılar tam seçilmiyor o yüzden sizin kelime oyunlarınızı fark edemedim.
    Kelime oyunu yapmamistim. Sadece siz'den, sen'e gecmenin ortada genele yazdigim bir sey oldugunu gostermesini beklemistim. Belli ki hata yapmisim.
    Last edited by perpetua : 23.Aralık.2009 at 21:51

Mesaj Yetkileri