Quote Originally Posted by Vieri View Post
Bir şeyin yapılmaması gerektiğini bile bile yapmak yönetime göre yanlış, kişisel fikrine göre doğru olabilir.

Sorunda burada, şu anda resmi bir açıklama olmadan, basının dilinden olmuşçasına konuşmalar, o zaman bırakalım insanlar facebook'ta ki gibi ana avrat gitsinler..

Bizim bundan yana bir çekincemiz yok ki ama tartışmayı bilmeyenler için ceza grubu var. Eğer kendine haksızlık yapıldığını düşünen varsa dediğimiz gibi biz hatamızı kabul ederiz ama bunu bize bildirmeden (destek masasını kullanarak) haberimiz olmaz.

Örneklerle gelirsen daha sevinirim. Her silinen bir mesajın bir cevabı mutlaka olmalı. Verilmediyse araştırırız, sorgularız.
Sizin kadar düzenli yazamıyorum, afedersiniz.
Devam edeyim...
Elinizde bir panel var, bu panelden silinen mesajlara, özel mesajlara kadar her şeyi istatistiki olarak, içeriğiyle görebilirsiniz.

Madem basında çıkan haberler üzerinden konular işleniyor. Forumdaki avukat ve savcıları o konuya yönlendirelim daha mantıklı olur. Bu insanlar basın-yayın olmadan nasıl bilgi edinebilirler ? Dava sonuçlanmadan evvel bu konunun olması abes o zaman..

Kendisine haksızlık yapılan kişiye zaman kaybettirmek olmaz mı bu ? Bir ceza kesin kanıtlara bağlanır, sınırı neyse ona göre verilir. Ayrıca ben hiç bir yazıda insanlar ana avrat küfür etsinler demiş miydim ya da bu serbestiliğin onlara tanınmasını istemiş miyim ki bu şekilde bir cümle kurdunuz ?

Tartışmayı bilmeyen bir insanı forumda barındırın da demedim. Ben ahlak dışı mesajlar kalsın, kimse ceza almasın da demiyorum.

Tartışmadan insanlar nasıl fikir edinebilirler, bunun bile önüne geçiliyor.
Hak eden cezasını alsın. Benim mesajım silindi ise. Ben de cezamı alırım. Bundan zerrece de gocunmam. Fakat insanlar birbirleriyle sürekli yumuşak huylu olamayabilirler.

Yani insani şeylerin ahlak çerçevesinde uygulanmasının hiç bir mahsuru yoktur bence. Ahlak dışı olursa ceza da öngörülürse cezasını alan da kusura bakmasın, gocunmasın.