1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

sice UGUR BORAL brave mi Brave, anlamissinizdir umarim

bir futbolcuyu buyuk avrupa maclarinda daha dikkatli izlemeliyiz ki Ligde daglara tasa atan ugur boral bu macta hemde DUNYANIN EN IYI SAG BEKINI istedigi zaman gecti, istedigi zaman sol gosterip sag yatirdi!!!
    1 gol attirdi, bir cizgiden cikartirdi!

Artik Fener niye boyle fazla niye boyle abartili demez rakip arkadaslar umarim..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Olcan'dan artik en fazla iyi bir yedek oyuncusu olur(Fenerbahce icin). hic bir zaman ilk 11'de sürekli oynayan futbolcu olamaz. PA konusunda kararliyim artik 128-135 verilmeli diye düsünüyorum.
    Olcan Galatasarayin elinde olsaydi inan cook cook forma bulur hatta ustune durulardi, malum Fenerbahcede gencler 20 lerinde oynamaz 24 lerinde oynar

Olcn 135lik degil, yetenekli bir oyuncu, karsiyaka maclarini izlersen duran toplarda hep o var takim ona guveniyor ve en yeteneklisi takimin! TOP HAKIMIYETI OLSUN...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Olcan Adin Fenerbahce icin oynadigi bir kac dakikalar

BUYRUN

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=KhBpb43VOw0[/YOUTUBE]
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Han12 View Post
    Fenerbahçe'nin favorite personneli bence değiştirilmeli oyundaki sıra
    Aziz yıldırım, tuncay, okocha, alex, oğuz, ümit özat, engin, aykut

Bence Aziz Yıldırım ve Tuncay'ın sıralamada yeri düşürülmeli Aziz Yıldırım'ı camia içinde seven olduğu kadar sevmeyen de var, Tuncay her ne kadar çok sevilse de herkesin içinde bir kırgınlık var bırakıp gittiği için...
    Engin ben kişisel olarak çok severim ama bence listede olmamalı çünkü o kadar da iz bırakan bir oyuncu değil
    Oğuz'a da özellikle oynadığı dönemde tapardım ama sonra yardımcı antrenörlük ve teknik direktörlük döneminden sonra eskisi kadar sevildiğini düşünmüorum...
    bence olması gereken

Okocha, aykut, alex, aziz Y., Tuncay, ümit özat...

tabi eklenmesi gerekenlerde olabilir
    Ama diyorum, ama ama ki ama sevenleri %90 ve sevmeyenleri ise %10 derim ve yeterince destek alirim canim kardesim!

hani soyle olsun editor dilinde 190-195 arasi hem taraftarlar hemde yonetim acisindan!
    Last edited by yusufislam : 21.Şubat.2008 at 21:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by yusufislam View Post
    Olcan Galatasarayin elinde olsaydi inan cook cook forma bulur hatta ustune durulardi, malum Fenerbahcede gencler 20 lerinde oynamaz 24 lerinde oynar

Olcn 135lik degil, yetenekli bir oyuncu, karsiyaka maclarini izlersen duran toplarda hep o var takim ona guveniyor ve en yeteneklisi takimin! TOP HAKIMIYETI OLSUN... Olcan Adin Fenerbahce icin oynadigi bir kac dakikalar

BUYRUN
    Karsiyaka konusuna yazin bunlari ve Izmir takimlarini yakindan taniyan arastirmacilar ilgilensin.

Bu tip video'dan oyuncu degerlendirme, ozellikle arada sirada hazirlik maclarinda veya macin skoru zaten belli bir seviyeye geldikten sonra oyuna giren ve bir tarafini yirtan oyuncularin yaptiklarini degerlendirerek bir yere varilamaz.

Fenerbahce'de 24 yasina gelmeden takima girmeme olayi da kalitesi kisitli oyuncular icin gecerli. Gokhan Gonul ile Olcan arasinda 6 ay yas farki var. Colin-Kazim Richards, Olcan'dan daha genc. Yasin, Olcan'dan 9 ay daha buyuk. Bu 3 oyuncu da sadece bu sezon Olcan'in butun Fenerbahce kariyerinde oynadigindan daha fazla mac oynamis... Belki de bu videolarin gostermedigi ancak oyuncuyu surekli olarak izleyerek gorulecek bazi zaaflari var... Bunu da goz onunde bulundurmak ve degerlendirmeyi surekli izleme sansi yakalamis Karsiyaka arastirmacisina birakmak lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Karsiyaka konusuna yazin bunlari ve Izmir takimlarini yakindan taniyan arastirmacilar ilgilensin.

Bu tip video'dan oyuncu degerlendirme, ozellikle arada sirada hazirlik maclarinda veya macin skoru zaten belli bir seviyeye geldikten sonra oyuna giren ve bir tarafini yirtan oyuncularin yaptiklarini degerlendirerek bir yere varilamaz.

Fenerbahce'de 24 yasina gelmeden takima girmeme olayi da kalitesi kisitli oyuncular icin gecerli. Gokhan Gonul ile Olcan arasinda 6 ay yas farki var. Colin-Kazim Richards, Olcan'dan daha genc. Yasin, Olcan'dan 9 ay daha buyuk. Bu 3 oyuncu da sadece bu sezon Olcan'in butun Fenerbahce kariyerinde oynadigindan daha fazla mac oynamis... Belki de bu videolarin gostermedigi ancak oyuncuyu surekli olarak izleyerek gorulecek bazi zaaflari var... Bunu da goz onunde bulundurmak ve degerlendirmeyi surekli izleme sansi yakalamis Karsiyaka arastirmacisina birakmak lazim.
    Olcanin top teknigi benim icin cok cok iyidir,
    mesela bir ardanin yapamadigi topla dripling olayini olcan acele ve hiz kullanarak yapabiliyor, ama olcan da cok kuvvetsiz, gencliginden dolayi dusuyor, Fenerbahcenin hedefleri var o yuzden olcan gibi yetenekleri gurhan gibi adamlari kazim gibilerini oynatmiyor ki besiktas kazimi alsa orda bir cok macta oynar ve kendini gelistirirdi!

her oyuncu ilk macinda bomba olacak diye bir durum da soz konusu degil saniyordum

hani late bloomer vakasi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Han12 View Post
    Kendinden yaşça büyük birine canım kardeşim diye hitap etmeni bir kenara koyuyorum, ben Fenerbahçe camiasının içindeim içerideki her maçta deplasmanlarında yarısında varım değişik taraftar gruplarından değişik arkadaşlarım var... yüzde 90 yüzde 10 hiç değil oran takımın en ufak kötü gidişindeki yönetim bu takım senin eserin tezahüratları bile bunu göstergesidir... Bilmiorum son 10 senede kaç tane fenerbahçe maçını yerinde ama benim için bu sayı 250 civarında diye tahmin ediyorum...
    yanlis anlasilma olmus...
    canim kardesim derken arkadasca olayim dedim, yasina hic bakmamistim hala da bilmiyorum profilinde yasi yaziyor mu diye...kusura bakmayin...
    olabilir, bazi taraftarlar hemen senin eserin diye bilir, hani artik fenerbahce taraftarlari amigosu olmadigi icin tribunde koro halinde olamiyor, cunku bir manchester, barca gibi taraftar profilimiz var...
    bedava bilet isteyip bulamayanlar da tabiki birakin desin "bu senin eserin" diye.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Deivid macta dogru düskün gözükmedi bile, cok etkisiz kaldi. amaaa Ilk kez defansa yardima geldi, vallaa cok sasirdim, hattaa 2 tane top cikardi ordan. Tebrikler Deivid geriye dönmeyide ögrendin

Ayrica Aurelio'nun consistency oyunda 100!!! bu demekki her macta cok iyi oynacak!!! bu hic bir zaman olamaz.

Bide G.Gönül'ün top kapmasi 12-13 seviyesine getirelemez, en fazla 11 olur. bence defansif konuda halen vasat, Bir Ugur Ucar, Serdar Kurtulus kadar degil defansif acida.

Bide Olcan konusunda, artik belirli bi yasa geldi. bence iyi futbolcu olamaz artik.

O bakarsan Cafercan, Türk futbolun en teknik oyuncularindan, biri harcandi gitti.. o zaman ona -10 verilmeli, hattaa 199,999999999
    guldurme beni!
    cafercan siradan bir topcudur, hic bir ozelligi yok!
    medyada bi kac kez ismi cikinca sizlerde bilincinze yerlestiriyrosunuz iyi bir sey olduguna..
    Last edited by yusufislam : 22.Şubat.2008 at 02:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

yanlis anlasilma olmus...
    canim kardesim derken arkadasca olayim dedim, yasina hic bakmamistim hala da bilmiyorum profilinde yasi yaziyor mu diye...kusura bakmayin...
    olabilir, bazi taraftarlar hemen senin eserin diye bilir, hani artik fenerbahce taraftarlari amigosu olmadigi icin tribunde koro halinde olamiyor, cunku bir manchester, barca gibi taraftar profilimiz var...
    bedava bilet isteyip bulamayanlar da tabiki birakin desin "bu senin eserin" diye.
    Sıkıntı yok...
    O bağıran taraftarlar maraton üst taraftarı bedava bilet para isticek bi taraftar değil benim dediğim şu ki Aziz Yıldırım elbette seviliyordur ama FB tarihinde gelmiş geçmiş en çok sevilen insan değildir ilk 10 girer belki ama o kadar en çok sevilen kişi değildir daha ortalarda olması lazım sırasının diorum gene...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

guldurme beni!
    cafercan siradan bir topcudur, hic bir ozelligi yok!
    medyada bi kac kez ismi cikinca sizlerde bilincinze yerlestiriyrosunuz iyi bir sey olduguna..

Sen kac kere izledinki Cafercan'i? Ben sadece 7 kere izlememe ragmen. Cafercan'in durusunda bile artislik var. En teknik türk oyunculardan biri. Duran toplarda harika. Adam eksilte bilen oyuncu, zekasi cok iyi. Simde derseniz niye oynamiyor diye? Bu Türkiyedeki mantalite yüzünden... yok neymis Cafercan yumusak topcuymus. hersey Fizik güc ile olmuyor.. Milli Takıma Çağrılma Sayısı :98 olan oyuncu icin siradan topcu diyorsan..

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

Sen kac kere izledinki Cafercan'i? Ben sadece 7 kere izlememe ragmen. Cafercan'in durusunda bile artislik var. En teknik türk oyunculardan biri. Duran toplarda harika. Adam eksilte bilen oyuncu, zekasi cok iyi. Simde derseniz niye oynamiyor diye? Bu Türkiyedeki mantalite yüzünden... yok neymis Cafercan yumusak topcuymus. hersey Fizik güc ile olmuyor.. Milli Takıma Çağrılma Sayısı :98 olan oyuncu icin siradan topcu diyorsan..
    ben Cafercani en iyi oynaya bilecegi yer olan 2nci lig (o da kendini cok zorlarsa) maclarinda izledim!
    ben karsiyaka maclarinda olcanida izledim, adam gectigide oldu, 3 kisinin arasindanda ciktigi oldu, asistlerde yaptigi oldu...

ah keske Fenerbahce Olcan ne kadar oynarsa oynasin hep oynatmaya calissa da bir kac mac sonra Olcan ne teknik paslar ve baska neler yapabilir gosterse!
    Olcan Fenerde bazen sahaya girdiginde mutlaka goze batan birseyler yapti!...
    eee Fenerbahcede Tumer Metin bile yedek kaldi Olcan mi kalmayacak diyorum ve daha fazla tartismak istemiyorum...
    Olcana onceden verilen potensiyal veriler ikinci lige kiralandigi icin Fenerden nerden kirpabilirim diye dusunuyorsan sanmam ama ikinci ligde oynuyo diye dusurelim diyorsan yazik... Olcan Fenerden serbest olarak ayrilsa bile top teknigi acisindan yetenekli bi genc, bence asiri derecede faul alabilecek bir oyuncu...
    Olcan hakkinda ben daha fazla tartismiyorum, Cafercan icin hep balon gibi, cunku izledim ve uzuldum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Ama diyorum, ama ama ki ama sevenleri %90 ve sevmeyenleri ise %10 derim ve yeterince destek alirim canim kardesim!
    Kendinden yaşça büyük birine canım kardeşim diye hitap etmeni bir kenara koyuyorum, ben Fenerbahçe camiasının içindeim içerideki her maçta deplasmanlarında yarısında varım değişik taraftar gruplarından değişik arkadaşlarım var... yüzde 90 yüzde 10 hiç değil oran takımın en ufak kötü gidişindeki yönetim bu takım senin eserin tezahüratları bile bunu göstergesidir... Bilmiorum son 10 senede kaç tane fenerbahçe maçını yerinde ama benim için bu sayı 250 civarında diye tahmin ediyorum...

Mesaj Yetkileri