1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by yusufislam View Post

guldurme beni!
    cafercan siradan bir topcudur, hic bir ozelligi yok!
    medyada bi kac kez ismi cikinca sizlerde bilincinze yerlestiriyrosunuz iyi bir sey olduguna..

Sen kac kere izledinki Cafercan'i? Ben sadece 7 kere izlememe ragmen. Cafercan'in durusunda bile artislik var. En teknik türk oyunculardan biri. Duran toplarda harika. Adam eksilte bilen oyuncu, zekasi cok iyi. Simde derseniz niye oynamiyor diye? Bu Türkiyedeki mantalite yüzünden... yok neymis Cafercan yumusak topcuymus. hersey Fizik güc ile olmuyor.. Milli Takıma Çağrılma Sayısı :98 olan oyuncu icin siradan topcu diyorsan..

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Sen kac kere izledinki Cafercan'i? Ben sadece 7 kere izlememe ragmen. Cafercan'in durusunda bile artislik var. En teknik türk oyunculardan biri. Duran toplarda harika. Adam eksilte bilen oyuncu, zekasi cok iyi. Simde derseniz niye oynamiyor diye? Bu Türkiyedeki mantalite yüzünden... yok neymis Cafercan yumusak topcuymus. hersey Fizik güc ile olmuyor.. Milli Takıma Çağrılma Sayısı :98 olan oyuncu icin siradan topcu diyorsan..
    ben Cafercani en iyi oynaya bilecegi yer olan 2nci lig (o da kendini cok zorlarsa) maclarinda izledim!
    ben karsiyaka maclarinda olcanida izledim, adam gectigide oldu, 3 kisinin arasindanda ciktigi oldu, asistlerde yaptigi oldu...

ah keske Fenerbahce Olcan ne kadar oynarsa oynasin hep oynatmaya calissa da bir kac mac sonra Olcan ne teknik paslar ve baska neler yapabilir gosterse!
    Olcan Fenerde bazen sahaya girdiginde mutlaka goze batan birseyler yapti!...
    eee Fenerbahcede Tumer Metin bile yedek kaldi Olcan mi kalmayacak diyorum ve daha fazla tartismak istemiyorum...
    Olcana onceden verilen potensiyal veriler ikinci lige kiralandigi icin Fenerden nerden kirpabilirim diye dusunuyorsan sanmam ama ikinci ligde oynuyo diye dusurelim diyorsan yazik... Olcan Fenerden serbest olarak ayrilsa bile top teknigi acisindan yetenekli bi genc, bence asiri derecede faul alabilecek bir oyuncu...
    Olcan hakkinda ben daha fazla tartismiyorum, Cafercan icin hep balon gibi, cunku izledim ve uzuldum...

Mesaj Yetkileri