1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Evet Gökhan Gönül' ün ca' sı en az 125 olmalı ve Agility: 15, Acc: 18 Pace: 17 olmalı diye düşünüyorum. Driblingi de artabilir. Çıkışı ve formu kesinşikle şans değil. Edu' nun ca' sı Brezilya araştırmacısının ısrarı yüzünden düşmemiş ama 145 ca alacak kadar kaliteli bir oyuncu değil bence.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Dünkü maçta, hızı 19 olan Daniel Alves'i defalarca geçen Uğur un hız ve hızlanmasının yükseltilmesi gerektiğini gördük sanki..
    sorun daniel alveste değil onu abartan ispanyol araştırmacılardadır.
    Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Evet Gökhan Gönül' ün ca' sı en az 125 olmalı ve Agility: 15, Acc: 18 Pace: 17 olmalı diye düşünüyorum. Driblingi de artabilir. Çıkışı ve formu kesinşikle şans değil. Edu' nun ca' sı Brezilya araştırmacısının ısrarı yüzünden düşmemiş ama 145 ca alacak kadar kaliteli bir oyuncu değil bence.
    messinin hızı 17 hızlanması 18.sence arttırmak doğru mu bence artırılacaksa zihinsel özelliklerde gelişmeler olabilir.

dediğim gibi daniel alves oyunun en abartılı ooyuncusudur.katılırsınız katılmassınız.ama gökhan ı 17 hız 18 hızlandırma yapmak skandal olur hiç inandırıcı olmaz.sonuçta 10 saniyede 6 kişiyi ekarte eden messinin hızı 17 hızlanması 18.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Kesinlikle öyle: Hız:18,Hızlanma:19

Edunun bazı önemli özellikleride düşürülmeli.Artık neden yapıyor bu hataları anlıyamadım ama...
    dediğim gibi daniel aleves'e göre kıyaslamak saçmalık.çünkü oyunun en abartılı ismi.messiden daha hızlı olduğunu düşünüyorsanız yapın
    Last edited by Lionel Andres Messi : 21.Şubat.2008 at 20:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri