Ümit'in futbolu sevilmese de kendisi eski bir kaptandır ve yaptığı fedakarlıklardan dolayı efsanedir, bunu tartışmak bana pek hoş gelmiyor.Sevilmediğini zannetmiyorum ama oyununun hep eleştirildiğini çok iyi biliyorum.

Han12, dediğinin aksine Aziz Yıldırım çok sevilir.GFB üyesi isen aralarında tartışıldığı için Aziz Yıldırım'ı sevmeyenler olabilir ama taraftarların %90'ı Aziz Yıldırım'ı yaptığı eserler ve yaptıklarından ders alarak ortaya çıkardığı tablo nedeni ile saygı ile karşılar.
Oluşan tablo sonucu bir numaralı muhalifi Ali Şen bile barıştı Aziz Yıldırım ile ve sürekli yanındayım mesajı veriyor.

Dün maçtaydım, 3 sıra önümde Sefa vardı ve yalnızdı, yanında bir arkadaşı ile sessizce maçı izledi ve pek gülümsediğini de söyleyemem.Aziz Yıldırım ile arasındaki sorun nedir,ne değildir bilmem, yargılama gibi bir niyetim de yok.

Aziz başkan ciddi bir hata yaptı, taraftarları tribün tribün gruplara ayırdı (Lacivert Tribün Sarı Laci, GFB, KFY, UniFEB, Grup CK vs..), her ağızdan farklı bir ses çıkıyor artık, bağıran maalesef ki çok az artık ama yine en çok bağıranlar ve bunu bilinçli olarak yapanlar GFB ve Lacivert Tribün.

Tamam ailesi ile gelen çok kişi var, hatta stadın yarısı ama onları da bir şekilde sisteme dahil edebilirsiniz.Şunu unutmayalım, taraftarlar dağıldı ama seviye yükseldi ve genelde daha ciddi insanların biraraya geldiği bir taraftar grubu oluştu.Bedava biletlerle giren ve ortalığı yıkmaya çalışanlar çok fazla yoklar artık..

Aziz Yıldırım sanırım bazılarının rantını kesti, bu da onların içlerinde olduğu grupları etkilemeye çalışmasını sağladı ama başaramadılar.Bedava bilet alarak, maçlarda zevk-ü sefa ile para kazanılmasını hoş karşılamıyorum ama tribün başlarına da bir şekilde ihtiyaç olduğu kesin, bu kişilerin çok iyi seçilmiş olmaları sayesinde bir şekilde itidalli olmaları gerekiyor, seviyeyi düşürmeyecek şekilde esprili ve katkılı işler yapabilirler.

Aziz Yıldırım'ın gelir dağılımdaki ve azimli yönetimini hemen hemen herkesin beğendiğini ve artık efsane olduğunu düşünüyorum.Yaptığı yatırımlar 100 yıllık tarihteki en büyük yatırım başarılarıdır, sınırı çok yukarılara çıkarmıştır.
Skora dayalı başarıları yöneticiler sağlamaz, altyapıyı hazırlayarak kadro seçimlerinin doğru yapılmasını sağlamak ile mükelleflerdir.
Futbol,basketbol,voleybol ve bir çok amatör branşta kadro yönetiminin düzeni de her alanda çok başarılı şu anda ayrıca.

Ayrıca Rıdvan,Aykut,Oğuz üçlüsü Metin,Ali,Feyyaz gibi efsane zaten, isteseniz de çıkartamazsınız tarihten..
Oğuz, Sergen ve Şifo Mehmet futbolumuzun oyun kurucu dinamolarıydı ligimiz içerisinde.Ligin efsane yerlilerinden, Oğuz'u silmek anlamsız, oyundan silsen bile tarihten silemezsin!

Cemil Turan, Can Bartu, Lefter Küçükandonyadis, Şeref Has gibi isimlerin olmasını da istiyorum ama herşeyde olduğu gibi bu bölümde de bir takım kıstaslar bulunuyor.
Ayrıca Müjdat Yetkiner de takımda efsane isimlerden biridir, keza Şükrü Saraçoğlu başkan..