1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Yusufislam acaba Cafercan' ı kaç defa izledin. Burada taraftarcılık oynamayın lütfen. Cafercan sıradan bir futbolcu değildir. Ben sadece bu sene 2 defa çıplak gözle izledim. Baktığın zaman topçu diyorsun adama. Tekniği son derece iyi ha keza aynı şekilde frikikleri de çok iyi. Topu ayağına aldığında hemen herkesi çalımlayabilecek bir yeteneğe sahip. Tabi ki onun da büyük eskikleri var mesela gücü, dayanıklılığı ve zihinsel özellikleri. Oyuncuları izlemeden sırf ezeli rakibinizden çıkmış diye karalamayın. Sorarım Serdar Özkan' ı hanginiz geçen sene seretmiştiniz acaba takımında ne kadar iyi oynuyordu.
    serdar özkanı geçen yıl izlemiştim ve bu adam neden beşiktaşta yok diye düşünmüştüm geçen yıl hagi gibi 50 metre top sürüpte attığı aşırtma bir golü hiç unutmuyorum
    bununla beraber cafercanıda bu yıl izliyorum serdar özkandan daha iyi bir top tekniği olmasına ragmen serdardan güçsüz serdardan ağır serdardan yavaş serdar gibi topla kat edemiyor çok kaliteli bir kumaşı olduğu belli ama çok yetersiz olduğuda belli oyun stilide tıpkı baliç gibi
    ben cafercanın da olcanın da süper lig futbolcusu olduğunu düşünmüyorum

bununla birlikte fenerbahçe genç futbolcuları uzun seneler kiralık veriyor ve futbolcular ümitlerini yitirmeye başladıklarında geleceklerinide yitiriyorlar bu yıl gürhan gürsoya yapılan daha önce olcana daha öncede can arata yapılmıştı bana göre üçününde ca sı 100 seviyelerindedir şuan

herne hikmetse fenerbahçe uzun yıllardır sadece kaleci yetiştiriyor kalan 10 futbolcu iç ve dış transferlerle oluşturuluyor

ama kaleciler de hakikati var kaliteli oluyorlar

ben volkanında inanılmaz kalecilik yetenekleri olduğuna inanıyorum ancak biraz psikolojik sorunları var tecrübesizlik ve aşırı derecede kolay konsantrasyon kaybına uğradığı için olduğunu düşünüyorum
    ayrıca volkanın hava hakimiyeti 18 consantrasyonu 8 olmalı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ek bilgi gürhan gürsoy 16 yaşındayken süper lig ekibi adanaya kiralanmıştı buda demek oluyorki adam 5 yıldır kiralanıyor
    Last edited by extensor : 22.Şubat.2008 at 23:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by extensor View Post
    serdar özkanı geçen yıl izlemiştim ve bu adam neden beşiktaşta yok diye düşünmüştüm geçen yıl hagi gibi 50 metre top sürüpte attığı aşırtma bir golü hiç unutmuyorum
    bununla beraber cafercanıda bu yıl izliyorum serdar özkandan daha iyi bir top tekniği olmasına ragmen serdardan güçsüz serdardan ağır serdardan yavaş serdar gibi topla kat edemiyor çok kaliteli bir kumaşı olduğu belli ama çok yetersiz olduğuda belli oyun stilide tıpkı baliç gibi
    ben cafercanın da olcanın da süper lig futbolcusu olduğunu düşünmüyorum

bununla birlikte fenerbahçe genç futbolcuları uzun seneler kiralık veriyor ve futbolcular ümitlerini yitirmeye başladıklarında geleceklerinide yitiriyorlar bu yıl gürhan gürsoya yapılan daha önce olcana daha öncede can arata yapılmıştı bana göre üçününde ca sı 100 seviyelerindedir şuan

herne hikmetse fenerbahçe uzun yıllardır sadece kaleci yetiştiriyor kalan 10 futbolcu iç ve dış transferlerle oluşturuluyor

ama kaleciler de hakikati var kaliteli oluyorlar

ben volkanında inanılmaz kalecilik yetenekleri olduğuna inanıyorum ancak biraz psikolojik sorunları var tecrübesizlik ve aşırı derecede kolay konsantrasyon kaybına uğradığı için olduğunu düşünüyorum
    ayrıca volkanın hava hakimiyeti 18 consantrasyonu 8 olmalı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ek bilgi gürhan gürsoy 16 yaşındayken süper lig ekibi adanaya kiralanmıştı buda demek oluyorki adam 5 yıldır kiralanıyor
    Bende Volkan'in iyi kaleci oldugunu düsünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Gurhan Gursoy Adanaspor'a kirlanmamisti Adanaspor'dan geldi Fenerbahce'ye hatda 15 yasinda Adanaspor formasini giyerek Turkiye futbol tarihinin profesyonel duzeyde forma giyen en genc oyuncusu oldu kendisi.

Aslinda gecen sene Gurhon Sivasspor'da cok saglam bi performans gostermisti ve bu sene artik Fenerbahce'e az da olsa forma bulur dige dusunuyordu eminim cogu kisi ama bulamaiyor. CA acisindan pek bi abarti gormiyorum cunku eger su anda herhangi bi anadolu kulubunde olsaydi Gurhan kesin banko oynardi bence arkadaslar rakamalr uzerinde cok duruyorsunuz oyundaki performansi nasil? mac moturunda ne gorunuyor? Bence bunlar cok onemli ama PA acisindan belki bi kac puan dusebilir cunku 144 PA Serdar Ozkan'dan veya 142 PA Ozer Hurmaci'dan daha yuksek bi PA hakettigini dusunmuyorum su anda Gurhan'in belki 141 olabilir ama zaten su an 145 o yuzden cok da onemliu degil.

Olcan'a gelince sunu belirtmek istiyorum Olcan Adin su anda 22 yasinda ve bu sene eylul sonunda 23 yasina basicak. Kendisi her ne kadar Tuncay ve Alex gibi oyuncularin oynadigi mevkilerde oynayan bi oyuncu olsa da eger o kadar potansiyeli olan bi oyuncu olsaydi su ana kadar hocalari onu daha duzgun bi sekilde degerlendirir di. Bi kere kendisi dogustan solak bi oyuncu ki bu sezona kadar Fenerbahce'nin solak oyuncu aciisindan sorun yasadigi bi gercek. Olcan'in en buyuk eksikligi fiziksel ve su ana kadar yanilmiyoruz Fenerbahce disinda bir super lig ekebinde bile kiralik oynamadi kendisi 1. lig'de anca oynuyor iyi ya da kotu ve hala potansiyelden bahsediliyor. Su asamada 125-130 PA'den fazlasi abarti olur hheleki Cafercan'a 120 PA verilmisken. Olcan bence bi Ilyas Kahraman'dan fazla bi oyuncu hic bi zaman olamicak o da en fazla olabilicegi tarz bi oyuncu yani bu yasa kadar kendisini Super Lig'de bile kanitlamamis bi oyuncudan bahsediyoruz. Bakiniz gecen sezon Sivasspor Gurhan'i kiraladi e peki Olcan'i neden bi Super Lig takimi kiralik istemedi? Son Ornek olarak Sabri Sarioglu 84'lu Olcan Adin 85'li futbol'da hersey topla sik haraketler yapmak degildir.

Mesaj Yetkileri