serdar özkanı geçen yıl izlemiştim ve bu adam neden beşiktaşta yok diye düşünmüştüm geçen yıl hagi gibi 50 metre top sürüpte attığı aşırtma bir golü hiç unutmuyorum
bununla beraber cafercanıda bu yıl izliyorum serdar özkandan daha iyi bir top tekniği olmasına ragmen serdardan güçsüz serdardan ağır serdardan yavaş serdar gibi topla kat edemiyor çok kaliteli bir kumaşı olduğu belli ama çok yetersiz olduğuda belli oyun stilide tıpkı baliç gibi
ben cafercanın da olcanın da süper lig futbolcusu olduğunu düşünmüyorum
bununla birlikte fenerbahçe genç futbolcuları uzun seneler kiralık veriyor ve futbolcular ümitlerini yitirmeye başladıklarında geleceklerinide yitiriyorlar bu yıl gürhan gürsoya yapılan daha önce olcana daha öncede can arata yapılmıştı bana göre üçününde ca sı 100 seviyelerindedir şuan
herne hikmetse fenerbahçe uzun yıllardır sadece kaleci yetiştiriyor kalan 10 futbolcu iç ve dış transferlerle oluşturuluyor
ama kaleciler de hakikati var kaliteli oluyorlar
ben volkanında inanılmaz kalecilik yetenekleri olduğuna inanıyorum ancak biraz psikolojik sorunları var tecrübesizlik ve aşırı derecede kolay konsantrasyon kaybına uğradığı için olduğunu düşünüyorum
ayrıca volkanın hava hakimiyeti 18 consantrasyonu 8 olmalı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ek bilgi gürhan gürsoy 16 yaşındayken süper lig ekibi adanaya kiralanmıştı buda demek oluyorki adam 5 yıldır kiralanıyor