1 ile 30 arası toplam 83 sonuç

Konu: Sigames Bardaği Taşirdi

Threaded View

Quote Originally Posted by vicente59 View Post
    Mrb,

Arkadaşlar yeni çıkan her oyunda alışkanlıklarınıza, beklentilerinize ters gelen şeyler olacaktır. Yeni bir versiyonun manası da budur zaten. 00-01 versiyonundan beri bu oyunu hayatına girebilecek tek oyun olarak kabul eden bir abiniz olarak bazı konularda size değerlendirmelerim ve tavsiyelerim olacak:

1-Öncelikle sistemsel bir çok şikayet görüyorum:İşte şu kadar ramim, şu ghz işlemcim var, 3D hata veriyor, ekran dönüyor v.b. Şunu bilin ki sistemsel özellikler bu hataların bir numaralı sebebi değil. Temiz, çoğu spy, msngr gibi gerekzi yazılımlarla yorulmamış hard diski yeterli her makine bu oyunu problemsizce çalıştırır.
    2-İstediğiniz kadar bomba transfer yapın. Oyuncularınızın profil özellikleri karakter olarak (work rate, team work, leadership v.b.) ve yetenek olarak birbirlerini tamamlamıyorsa başarılı skorlar alamamanız gayet doğal.
    3-Yeni versiyonda gollerin sürekli aynı şekilde olduğu da yanlış bir izlenim. Şu anda oldukça golcü bir takımım var ve ne attığım ne de yediğim hiç bir gol bir ötekine benzemiyor bunun yanında da firkikten veya kornerden olan gol sayısı ya 1 ya ikiyi geçmedi.
    4-Sakatlık probleminin de yine kullanıcılardan kaynaklandığını düşünüyorum. Sene başı antrenman programınıza gerekn hassasiyeti vermemişsiniz anlaşılan. Şu anda başında bulunduğum takımla 17-18 resmi maç yaptım 2 hafta sakatlık yaşayan tek bir oyuncum bile olmadı
    .
    Kısacası oyun için çok erken kanıya varıyorsunuz. Tamam mutlaka eleştirilecek yanları vardır ama geçmiş serilere göre daha ileri, daha gerçekçi olduğunu zaman anlayacaksınız eminim
    .
    Herkese iyi eğlenceler,
    Jesper EKSTRÖM
    Manager - Kalmar FF

Bu beklentilerin karşılanmaması degil.Düpedüz hataaa.1 sezon boyunca sakatlıktan dolayı ilk 11 le maça çıkamamak beklenti degildir;Oyunun ortasında crash dumps diye bişeyin çıkıp oyunun kapanması beklenti degildir;Kalecinin amr-l oyuncusundan fazla asist yapması beklenti degildir;maç esnasında çıkan pop-up penceresinin şey gibi orda kalıp kapanmaması beklenti degildir;transfer sezonu bittikten sonra kadro listesinin istenmemesi ve koca sezonu alt yapıyla oynamak beklenti degildir;Tatile çıkamamak beklenti degildir;.........................
    Daha sayamadıgım bisürü şey;

Bunların hepsi hataaaaaaaa
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by elbandido11 View Post
    arkadaşlar biraz daha sabretmemeiz gerek maalesef, ben de sabırsızlanıyorum oynamak için ama ısınamadım pek. taktik sayfasında sahada 13 kişi olması,maça girişte donup kalması gibi sorunlarla karşılaştım ama en ilginci de şuydu : 3d tv modunda maçı izlerken farkettim ki kaleci volkan demirel sağ bek gökhanın yerinde gökhan kalede, şaşırdım taktiğe girdim bi sorun yoktu,yine de yerlerini değiştirdim ve maça döndüm, baktım ki gökhan, volkanın turkuaz kaleci formasıyla sağ bekte oynamaya devam ediyor. keşke bir resim koyabilseydim,şaşırdım ve kızdım bu kadar da olmaz die oyunu kapattım... umarım yeni çıkacak dosyalarla bu sorunlar giderilir ve sağlıklı bi şekilde kariyerlere devam ederiz...

Ben sakatlıktan dolayı bazen yedegim olmadıgı zamanlar volkanı sag bek oynatıyorum.Ne tesadüf dimi
    Last edited by byvirus : 25.Kasım.2008 at 04:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri