Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
52. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

35 67.31%
  • Beşiktaş

16 30.77%
  • Beraberlik

1 1.92%
1 ile 30 arası toplam 422 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş [ TSL 16. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Belgorth View Post
    hocam, Galatasaray sözkonusuysa hayatında bir defa bile tarafsız yorum yapabildin mi ki sen? ben bilmiyorum açıkcası, okuduğum her yorum olumsuz, her karar aleyhte. şimdi sen söyle yapmıyor musun fanatiklik allahını seviyorsan.
    Evet tarafsız bakmaya çalışıyorum ama biraz Galatasaray aleyhine olunca hemen alevleniyorsunuz, burası Galatasaray forumu değil, bu yaptığınız hiç hoş değil, neler yazılıyor, bir kere sizleri eleştirdiğimi hatırlamıyorum son dönemde Fenerbahçe için.

Çok basit bir pozisyonu nerelere getirdiniz, eğer bunları görmek istemiyorsanız konu ile ilgili adminlere başvurursunuz.

İlk elini koyan ve rakibi rahatsız eden Lincoln, pozisyonun videosunu yayınlama fırsatım olsa da yayınlasam.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Evet tarafsız bakmaya çalışıyorum ama biraz Galatasaray aleyhine olunca hemen alevleniyorsunuz, burası Galatasaray forumu değil, bu yaptığınız hiç hoş değil, neler yazılıyor, bir kere sizleri eleştirdiğimi hatırlamıyorum son dönemde Fenerbahçe için.

Çok basit bir pozisyonu nerelere getirdiniz, eğer bunları görmek istemiyorsanız konu ile ilgili adminlere başvurursunuz.

İlk elini koyan ve rakibi rahatsız eden Lincoln, pozisyonun videosunu yayınlama fırsatım olsa da yayınlasam.
    bakamıyorsun ama hocam tarafsız. bak sana ne dedim, 10 kusurlu harekete bak, bunu direkt olarak bulacaksın. adam geçmiş seni bir defa elini koyamazsın önüne, bu ilerlemesini engellemek için yapılmış bir harekettir ve ceza sahası içinde bunun cezası penaltıdır. başka bir açıklaması yok.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Belgorth View Post
    bakamıyorsun ama hocam tarafsız. bak sana ne dedim, 10 kusurlu harekete bak, bunu direkt olarak bulacaksın. adam geçmiş seni bir defa elini koyamazsın önüne, bu ilerlemesini engellemek için yapılmış bir harekettir ve ceza sahası içinde bunun cezası penaltıdır. başka bir açıklaması yok.
    İlk pozisyon faul ise ikinci pozisyon değerlendirilmez.
    Basketbolda çifte faul diye bir kural var.Lincoln'un yaptığını söylüyorum, bunu görmezden geliyorsanız sorun yok.

Tarafsız baktığımı biliyorum, bu yüzden de hiç sıkıntım yok.

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Vallahi senin yrumun; ama 1 kere göremedik Gs yi tebrik ettigini. 1 kere göremedik bizim aleyhimize bir hatayı konuştugunu-ki kesinlikle hata degildi L10 un pozisyonu- Sende obj olamıyorsun çünkü...
    Hiçkimseyi tebrik etmedim ki zaten, kendi takımı bile bol bol eleştiririm.Kazanınca tebrik etmek gibi alışkanlığım yok, eleştiri benim için daha değerli, kötü olan noktaları çıkarır, her şeyi toz pembe göstermez.

Eğer ben fanatik isem sizden daha fazla fanatik olmadığımı düşünüyorum.Gayet itidalli yazmaya çalışsam da, aylarca yazmasam da yine de aynı şeyleri yazarark üstüme geliyorsunuz, bilmem farkında mısınız?

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Vallahi senin yrumun; ama 1 kere göremedik Gs yi tebrik ettigini. 1 kere göremedik bizim aleyhimize bir hatayı konuştugunu-ki kesinlikle hata degildi L10 un pozisyonu- Sende obj olamıyorsun çünkü...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Abooo senin objetif bakış açın buysa bize birşey demek düşmez. Ama her mesajın tartışma çıkarıyor. Bundan sonra mesajlarını daha özen göstersen iyi olur.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Abooo senin objetif bakış açın buysa bize birşey demek düşmez. Ama her mesajın tartışma çıkarıyor. Bundan sonra mesajlarını atarken dikkat et.
    Tartışma çıkarak bir yazı yazmadım, bana göre penaltı değildir, sana göre penaltıdır.Galatasaray'a gram eleştiri yok iken ben fanatik oluyorsam bu işte bir yanlışlık var demektir.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tartışma çıkarak bir yazı yazmadım, bana göre penaltı değildir, sana göre penaltıdır.Galatasaray'a gram eleştiri yok iken ben fanatik oluyorsam bu işte bir yanlışlık var demektir.
    tartışma çıkaracak bir mesaj yazmadıysan nasıl oluyorda 5-6 kişi senin mesajını tartışıyor ?

Evet sen her konuya objektif bakıyorsun ama herkez seni yanlış anlıyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri