Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
52. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

35 67.31%
  • Beşiktaş

16 30.77%
  • Beraberlik

1 1.92%
Sayfa 7 / 15 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 422 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş [ TSL 16. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tebrik ediyorum takımımızı.İyi oynadık ve maçı kazanmayı hakettik.

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Penaltı değil, aynısını Lincoln de yapıyor.Ayrıca öyle pozisyon penaltı ise Ts'dan özür dilenmeli.
    Bu da penaltı değilse hangisi penaltı arkadaşım kabullen Lincoln motor etti Uğur'u oda indirdi yere.Baros çok iyiydi Lİncoln Arda süperdi Nonda oyunda gözükmesede Baros'a çok iyi alanlar yarattı bi tek Ayhan aksadı bazı bölümlerde tebrikler Aslanlara...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu kadar basit bir yorum açıkcası beklemiyordum, penaltı tartışmasını bile fanatikliğe bağlamak esasen fanatikliktir.
    PekaLa.......

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Bu yaptı, ben yapmadım hocam yapmışsın
    Bence değil, penaltı diyene de itiraz etmem.
    o pozisyon penaltı değil mi sana göre? penaltıyı açıkla o zaman bana. 10 kusurlu hareketi say rica edeceğim, bak bakalım rakibini tutmak ya da ilerlemesini engellemek bunlardan birisi mi?

ikinci sarıdan kırmızıyı da tartışmak yersiz, Mustafa Denizli bile "elinle haraket yaptın yürü soyunma odasına" dedi resmen pozisyon ardından Delgado'ya, net bir şekilde de gösterildi bu televizyonda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lincoln ve Baros bugün iyi oynadılar. Baros çok hareketliydi yine Arda da yapabileceğini fazlasıyla yaptı. Ben 80'de Lincoln'ün yerine Aydın girseydi daha iyi olurdu diye düşünüyorum ama sokmadı Skibbe. Penaltı kararları %100 doğruydu. Ayrıca hakemi tebrik etmek istiyorum taktığı FİFA kokartının hakkını sonuna kadar verdi umarım böyle devam eder..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Delgado'nun atılışı yanlış. adam benim pozisyona sarı verdin diyordu. el kolla sarı kart istemedi yani. cüneyt çakır yine katletti bir derbiyi bence.

Lincoln'ün 2. penaltısı penaltı değil gibi duruyor ama Uğur ilk başta Lincoln'ü çekiyor, sonra da elini formadan bırakıyor ama Lincoln'den bırakmıyor. Penaltı verilmeyebilirdi ama o pozisyona penaltı vermemek için de çok katı bir hakem olunması lazım bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ayhan beni delirtti..

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Bu kadar basit bir yorum açıkcası beklemiyordum, penaltı tartışmasını bile fanatikliğe bağlamak esasen fanatikliktir.
    hocam, Galatasaray sözkonusuysa hayatında bir defa bile tarafsız yorum yapabildin mi ki sen? ben bilmiyorum açıkcası, okuduğum her yorum olumsuz, her karar aleyhte. şimdi sen söyle yapmıyor musun fanatiklik allahını seviyorsan.

sakary Ali Misafir

Delgado'nun pozisyonu tamamen haksız!!!!Maçın bittiği an bu oldu zaten..

Hakem orda yanlış yorumladı.Delgadoya o pozisyondan öncede faul yapılmıştı.Ve o faul yapılınca Delgado hakeme gidip ben 1 kere yaptım kartı hemen veriyorsun dedin ama hakem yanlış yorumladı..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tebrikler Galatasaray'a.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post

Hakem orda yanlış yorumladı.Delgadoya o pozisyondan öncede faul yapılmıştı.Ve o faul yapılınca Delgado hakeme gidip ben 1 kere yaptım kartı hemen veriyorsun dedin ama hakem yanlış yorumladı..
    Bence öyle değildi bence anlattığı şuydu
    Konuşarak: Orada bana kartı hemen verdin
    Elle: Burada da ver.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Belgorth View Post
    hocam, Galatasaray sözkonusuysa hayatında bir defa bile tarafsız yorum yapabildin mi ki sen? ben bilmiyorum açıkcası, okuduğum her yorum olumsuz, her karar aleyhte. şimdi sen söyle yapmıyor musun fanatiklik allahını seviyorsan.
    Evet tarafsız bakmaya çalışıyorum ama biraz Galatasaray aleyhine olunca hemen alevleniyorsunuz, burası Galatasaray forumu değil, bu yaptığınız hiç hoş değil, neler yazılıyor, bir kere sizleri eleştirdiğimi hatırlamıyorum son dönemde Fenerbahçe için.

Çok basit bir pozisyonu nerelere getirdiniz, eğer bunları görmek istemiyorsanız konu ile ilgili adminlere başvurursunuz.

İlk elini koyan ve rakibi rahatsız eden Lincoln, pozisyonun videosunu yayınlama fırsatım olsa da yayınlasam.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Öyle olmuş olabilir; fakat Delgado elini göstriyor. Hakem nerden bilsin Delgadonun dilini. Türkce olsa belki vermeyebilirdi; ama elini kaldırıy. Bu da bu sezon cıkan kurala göre kart. Burda tartışılması gereken Cakırın kararı degil. Çünkü o kuralı uyguladı. Burada bu kuralı cıkartanın hatası var Çünkü o bi reflekstir. Bu kural cok sacma. Bu tartışılmalı...

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

arkadaşlar, es geçtiğiniz nokta şu: o el hareketi FIFA tarafından centilmenliğe aykırı hareket olarak tescillendi, sen ne manada yaparsan yap hareket ve cezası değişmiyor. derdin varsa sözle anlat, adam FIFA hakemi, akıcı bir şekilde yabancı dili olmak durumunda. yani rahatlıkla anlaşabilirsin. yapmaman gereken tek şey o hareket.

diğer yandan biri bana söylesin "ben bir defa yaptım, ona da sarı kart gösterdin" demek de kart istemek değil mi zaten? bunun da cezası yine sarı kart

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gözüm yapma ALLAH için Futbolcunun bunu söyleme gibi bir hakkı yok futbolda hakemi zaten oraya olaylardan sorumlu olarak koymuşlar öbür türlü her kafadan ses çıkcak o zaman herkes hem hakem hem oyuncu olarak oynasın (:

bu karar çok yerinde oldu bi dahada futbol öğrenmeden maç yönetmeye çalışmaz olur biter (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi yapma allahını seversen nasıl penaltı değil buz gibi penaltı uğur formaya değil Lincoln'e asılıyor. Linoln devam etmeye çabalıyor bırakmadığını görünce uğur'un o da bırakıyor lütfen dikkat biraz ya
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Evet tarafsız bakmaya çalışıyorum ama biraz Galatasaray aleyhine olunca hemen alevleniyorsunuz, burası Galatasaray forumu değil, bu yaptığınız hiç hoş değil, neler yazılıyor, bir kere sizleri eleştirdiğimi hatırlamıyorum son dönemde Fenerbahçe için.

Çok basit bir pozisyonu nerelere getirdiniz, eğer bunları görmek istemiyorsanız konu ile ilgili adminlere başvurursunuz.

İlk elini koyan ve rakibi rahatsız eden Lincoln, pozisyonun videosunu yayınlama fırsatım olsa da yayınlasam.
    bakamıyorsun ama hocam tarafsız. bak sana ne dedim, 10 kusurlu harekete bak, bunu direkt olarak bulacaksın. adam geçmiş seni bir defa elini koyamazsın önüne, bu ilerlemesini engellemek için yapılmış bir harekettir ve ceza sahası içinde bunun cezası penaltıdır. başka bir açıklaması yok.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Vallahi senin yrumun; ama 1 kere göremedik Gs yi tebrik ettigini. 1 kere göremedik bizim aleyhimize bir hatayı konuştugunu-ki kesinlikle hata degildi L10 un pozisyonu- Sende obj olamıyorsun çünkü...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş hakem kurbanı oldu söylenecek fazla söz yok , Tebrikler Galatasaray ...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Ortada çekme yok, ikisi de birbirinin omzuna elini atmış.

tam halay kıvamına gelmiş ki hakem penaltı çaldı

bu ne gergin ortam yahu.

2 3 posizyon için kalb kırmaya değer mi?

adamlar orda sadece kendileri kaldırdı paraları biraz daha sakin olalım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Abooo senin objetif bakış açın buysa bize birşey demek düşmez. Ama her mesajın tartışma çıkarıyor. Bundan sonra mesajlarını daha özen göstersen iyi olur.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Belgorth View Post
    bakamıyorsun ama hocam tarafsız. bak sana ne dedim, 10 kusurlu harekete bak, bunu direkt olarak bulacaksın. adam geçmiş seni bir defa elini koyamazsın önüne, bu ilerlemesini engellemek için yapılmış bir harekettir ve ceza sahası içinde bunun cezası penaltıdır. başka bir açıklaması yok.
    İlk pozisyon faul ise ikinci pozisyon değerlendirilmez.
    Basketbolda çifte faul diye bir kural var.Lincoln'un yaptığını söylüyorum, bunu görmezden geliyorsanız sorun yok.

Tarafsız baktığımı biliyorum, bu yüzden de hiç sıkıntım yok.

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Vallahi senin yrumun; ama 1 kere göremedik Gs yi tebrik ettigini. 1 kere göremedik bizim aleyhimize bir hatayı konuştugunu-ki kesinlikle hata degildi L10 un pozisyonu- Sende obj olamıyorsun çünkü...
    Hiçkimseyi tebrik etmedim ki zaten, kendi takımı bile bol bol eleştiririm.Kazanınca tebrik etmek gibi alışkanlığım yok, eleştiri benim için daha değerli, kötü olan noktaları çıkarır, her şeyi toz pembe göstermez.

Eğer ben fanatik isem sizden daha fazla fanatik olmadığımı düşünüyorum.Gayet itidalli yazmaya çalışsam da, aylarca yazmasam da yine de aynı şeyleri yazarark üstüme geliyorsunuz, bilmem farkında mısınız?

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Kart Tamamen Hakemin Yanlış yorumlaması ;

Orda Delgado El İşaretleriyle ben bir kere yaptım kart gösterdin diyordu hakem ise kart beklentisi olarak algıladı ve kırmızı gösterdi ben bunları yazarken ahanda Baros Ahanda Gol

3-1
    Biz 4. sayfada ne dedik ?

Servet kendisinin beceriksiz olduğunu söyledi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Artık yorum yapmıyorum. Bence herkesin görüşü kendinde kalsın yoksa ortam boşu boşuna geriliyor. Kimine göre iyi hakem kimine göre kötü hakem hiç farketmez kişiden kişiye değişen bir şey bu ne de olsa..

hepinize iyi akşamlar....
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Abooo senin objetif bakış açın buysa bize birşey demek düşmez. Ama her mesajın tartışma çıkarıyor. Bundan sonra mesajlarını atarken dikkat et.
    Tartışma çıkarak bir yazı yazmadım, bana göre penaltı değildir, sana göre penaltıdır.Galatasaray'a gram eleştiri yok iken ben fanatik oluyorsam bu işte bir yanlışlık var demektir.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tartışma çıkarak bir yazı yazmadım, bana göre penaltı değildir, sana göre penaltıdır.Galatasaray'a gram eleştiri yok iken ben fanatik oluyorsam bu işte bir yanlışlık var demektir.
    tartışma çıkaracak bir mesaj yazmadıysan nasıl oluyorda 5-6 kişi senin mesajını tartışıyor ?

Evet sen her konuya objektif bakıyorsun ama herkez seni yanlış anlıyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Hocam ne diye ufaktan ufaktan laf koyuyorsun. Buyur analiz et pozisyonları tartışalım seninle.
    niye onla tartışıyorsun emrecim gel tartışalım senle

Kırmızı kart mı doğru ?

2. penaltı mı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Geçiniz efenim , geçiniz..Üstelik Hakem hep takdir hakarını beşiktaştan yana kullandık.Gökhan Zan atılmalıydı ilginç ki sarı ile görmedi.2.golde Holosko eliyle düzeltti .

Galatasaray: 4 - 2 :Beşiktaş

Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    niye onla tartışıyorsun emrecim gel tartışalım senle

Kırmızı kart mı doğru ?

2. penaltı mı ?
    her ikisine de evet. buyur tartışalım.