Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
52. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

35 67.31%
  • Beşiktaş

16 30.77%
  • Beraberlik

1 1.92%
1 ile 30 arası toplam 422 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş [ TSL 16. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Hocam ne diye ufaktan ufaktan laf koyuyorsun. Buyur analiz et pozisyonları tartışalım seninle.
    niye onla tartışıyorsun emrecim gel tartışalım senle

Kırmızı kart mı doğru ?

2. penaltı mı ?

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post

Kırmızı kart mı doğru ?

2. penaltı mı ?
    her ikisine de evet. buyur tartışalım.

Kırmızı kart mı doğru ?

2. penaltı mı ?
    İkisi de doğru bence kart işareti yapmak sarı kart cezasını aldı...Penaltılarda Arda'nın ayağına basılıyo, 2. penaltıda da Lincoln çok güzel geçti Uğur'u sarıldı enteresan bi müdahale yaptı penaltı işte sabaha kadar tartışalım...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kırmızı kart mı doğru ?

2. penaltı mı ?
    Tartışalım könk. Kırmızı kart pozisyonu bana verdin buna niye vermiyorsun diyo diyeceksin. Peki bu da bir kart istem biçimi degil mi? ki Cüneyt Cakır D10 un dilini biliyor mu bakalım ? Hakem eminim oradaki ele odaklandı sadece. ve kartı verdi. Bence doğru. İlk kartın tartışması olmaz zaten..

Gelelim penaltıya. Lincoln Uğuru gecti. İlerliyor, Uğur arkadan sarıldı. Bence net penaltı. İlk penaltı zaten tartışılmaz. Farkettiniz mi bilmiyorum. Rüştü hakeme gitmeden önce Holosko ve Arda ya soruyo pen mi diye? 2 si de evet deyince hakeme gitmiyor bile...

Buyur sen konuş simdi könk

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Tartışalım könk. Kırmızı kart pozisyonu bana verdin buna niye vermiyorsun diyo diyeceksin. Peki bu da bir kart istem biçimi degil mi? ki Cüneyt Cakır D10 un dilini biliyor mu bakalım ? Hakem eminim oradaki ele odaklandı sadece. ve kartı verdi. Bence doğru. İlk kartın tartışması olmaz zaten..

Gelelim penaltıya. Lincoln Uğuru gecti. İlerliyor, Uğur arkadan sarıldı. Bence net penaltı. İlk penaltı zaten tartışılmaz. Farkettiniz mi bilmiyorum. Rüştü hakeme gitmeden önce Holosko ve Arda ya soruyo pen mi diye? 2 si de evet deyince hakeme gitmiyor bile...

Buyur sen konuş simdi könk
    Hakemler peki neden Delgado'nun eline odaklanıyor.Orda adam bişey anlatıyor.İlla dilini bilmesine gerek yok, futbolda vücut dili diye bişey var.Ben bir kere yaptım hemen kartı gösterdin diyor.Yani sitem var , istek yok.O kart verilen pozisyonlarda ; kart isteyen adamlar ,düşer düşmez ellerini kaldırıp hakemden kart istiyorlar. Delgado usülü ile anlatıyor.

2. penaltı ise , Uğur lincolne sarılmıyor.Elini omzuna atıyor , aynısını lincoln de Uğur'a yapıyor.Basit bir ikili mücadele.Lincoln ise kurnaz ya, hazır ceza alanındayım atıyım kendimi yere diyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hakemler peki neden Delgado'nun eline odaklanıyor.Orda adam bişey anlatıyor.İlla dilini bilmesine gerek yok, futbolda vücut dili diye bişey var.Ben bir kere yaptım hemen kartı gösterdin diyor.Yani sitem var , istek yok.O kart verilen pozisyonlarda ; kart isteyen adamlar ,düşer düşmez ellerini kaldırıp hakemden kart istiyorlar. Delgado usülü ile anlatıyor.

2. penaltı ise , Uğur lincolne sarılmıyor.Elini omzuna atıyor , aynısını lincoln de Uğur'a yapıyor.Basit bir ikili mücadele.Lincoln ise kurnaz ya, hazır ceza alanındayım atıyım kendimi yere diyor.
    Valla katılmıyorum Kerem. Msn den de tartışırız. Burada uzatmayalım, ama "Bana verdin buna niye yok?" demek de benim persfektifimde kart istemedir.

Penaltı pozisyonunun %100 oldugunu da hala savunuyorum. Neyse uzatmayalım, msnden de konuşuruz. Gerci fikirlerimiz degişmez ama

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

abi bu lafını kim görse güler (:

Kusura bakma ama sen burda sinir bir ve mağlubiyetin üzerinde etki ettiği şekilde konuşuyorsun.

yahu daha ne yapacak adam ceza sahasında tabi bırakacak işte futbol cambazı buna deniliyor, ama değil Cüneyt Çakır kim gelirse gelsin bu penaltıyı her türlü verirdi hemde tereddütsüz..

yahu ceza alanına topla girmek 1-0 ken 2-0 öne geçmek gibidir yapma gözün seveyim

Mesaj Yetkileri