Tebrik ediyorum takımımızı.İyi oynadık ve maçı kazanmayı hakettik.
Galatasaray
Beşiktaş
Beraberlik
Tebrik ediyorum takımımızı.İyi oynadık ve maçı kazanmayı hakettik.
o pozisyon penaltı değil mi sana göre? penaltıyı açıkla o zaman bana. 10 kusurlu hareketi say rica edeceğim, bak bakalım rakibini tutmak ya da ilerlemesini engellemek bunlardan birisi mi?
ikinci sarıdan kırmızıyı da tartışmak yersiz, Mustafa Denizli bile "elinle haraket yaptın yürü soyunma odasına" dedi resmen pozisyon ardından Delgado'ya, net bir şekilde de gösterildi bu televizyonda
Lincoln ve Baros bugün iyi oynadılar. Baros çok hareketliydi yine Arda da yapabileceğini fazlasıyla yaptı. Ben 80'de Lincoln'ün yerine Aydın girseydi daha iyi olurdu diye düşünüyorum ama sokmadı Skibbe. Penaltı kararları %100 doğruydu. Ayrıca hakemi tebrik etmek istiyorum taktığı FİFA kokartının hakkını sonuna kadar verdi umarım böyle devam eder..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Delgado'nun atılışı yanlış. adam benim pozisyona sarı verdin diyordu. el kolla sarı kart istemedi yani. cüneyt çakır yine katletti bir derbiyi bence.
Lincoln'ün 2. penaltısı penaltı değil gibi duruyor ama Uğur ilk başta Lincoln'ü çekiyor, sonra da elini formadan bırakıyor ama Lincoln'den bırakmıyor. Penaltı verilmeyebilirdi ama o pozisyona penaltı vermemek için de çok katı bir hakem olunması lazım bence.
Ayhan beni delirtti..![]()
Delgado'nun pozisyonu tamamen haksız!!!!Maçın bittiği an bu oldu zaten..
Hakem orda yanlış yorumladı.Delgadoya o pozisyondan öncede faul yapılmıştı.Ve o faul yapılınca Delgado hakeme gidip ben 1 kere yaptım kartı hemen veriyorsun dedin ama hakem yanlış yorumladı..
Tebrikler Galatasaray'a.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Evet tarafsız bakmaya çalışıyorum ama biraz Galatasaray aleyhine olunca hemen alevleniyorsunuz, burası Galatasaray forumu değil, bu yaptığınız hiç hoş değil, neler yazılıyor, bir kere sizleri eleştirdiğimi hatırlamıyorum son dönemde Fenerbahçe için.
Çok basit bir pozisyonu nerelere getirdiniz, eğer bunları görmek istemiyorsanız konu ile ilgili adminlere başvurursunuz.
İlk elini koyan ve rakibi rahatsız eden Lincoln, pozisyonun videosunu yayınlama fırsatım olsa da yayınlasam.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Öyle olmuş olabilir; fakat Delgado elini göstriyor. Hakem nerden bilsin Delgadonun dilini. Türkce olsa belki vermeyebilirdi; ama elini kaldırıy. Bu da bu sezon cıkan kurala göre kart. Burda tartışılması gereken Cakırın kararı degil. Çünkü o kuralı uyguladı. Burada bu kuralı cıkartanın hatası var Çünkü o bi reflekstir. Bu kural cok sacma. Bu tartışılmalı...
arkadaşlar, es geçtiğiniz nokta şu: o el hareketi FIFA tarafından centilmenliğe aykırı hareket olarak tescillendi, sen ne manada yaparsan yap hareket ve cezası değişmiyor. derdin varsa sözle anlat, adam FIFA hakemi, akıcı bir şekilde yabancı dili olmak durumunda. yani rahatlıkla anlaşabilirsin. yapmaman gereken tek şey o hareket.
diğer yandan biri bana söylesin "ben bir defa yaptım, ona da sarı kart gösterdin" demek de kart istemek değil mi zaten? bunun da cezası yine sarı kart![]()
Gözüm yapma ALLAH için Futbolcunun bunu söyleme gibi bir hakkı yok futbolda hakemi zaten oraya olaylardan sorumlu olarak koymuşlar öbür türlü her kafadan ses çıkcak o zaman herkes hem hakem hem oyuncu olarak oynasın (:
bu karar çok yerinde oldu bi dahada futbol öğrenmeden maç yönetmeye çalışmaz olur biter (:
Abi yapma allahını seversen nasıl penaltı değil buz gibi penaltı uğur formaya değil Lincoln'e asılıyor. Linoln devam etmeye çabalıyor bırakmadığını görünce uğur'un o da bırakıyor lütfen dikkat biraz ya![]()
Futbolcu Bilgileri
bakamıyorsun ama hocam tarafsız. bak sana ne dedim, 10 kusurlu harekete bak, bunu direkt olarak bulacaksın. adam geçmiş seni bir defa elini koyamazsın önüne, bu ilerlemesini engellemek için yapılmış bir harekettir ve ceza sahası içinde bunun cezası penaltıdır. başka bir açıklaması yok.
Beşiktaş hakem kurbanı oldu söylenecek fazla söz yok , Tebrikler Galatasaray ...
Abooo senin objetif bakış açın buysa bize birşey demek düşmez. Ama her mesajın tartışma çıkarıyor. Bundan sonra mesajlarını daha özen göstersen iyi olur.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İlk pozisyon faul ise ikinci pozisyon değerlendirilmez.
Basketbolda çifte faul diye bir kural var.Lincoln'un yaptığını söylüyorum, bunu görmezden geliyorsanız sorun yok.
Tarafsız baktığımı biliyorum, bu yüzden de hiç sıkıntım yok.
Hiçkimseyi tebrik etmedim ki zaten, kendi takımı bile bol bol eleştiririm.Kazanınca tebrik etmek gibi alışkanlığım yok, eleştiri benim için daha değerli, kötü olan noktaları çıkarır, her şeyi toz pembe göstermez.
Eğer ben fanatik isem sizden daha fazla fanatik olmadığımı düşünüyorum.Gayet itidalli yazmaya çalışsam da, aylarca yazmasam da yine de aynı şeyleri yazarark üstüme geliyorsunuz, bilmem farkında mısınız?
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Servet kendisinin beceriksiz olduğunu söyledi![]()
Artık yorum yapmıyorum. Bence herkesin görüşü kendinde kalsın yoksa ortam boşu boşuna geriliyor. Kimine göre iyi hakem kimine göre kötü hakem hiç farketmez kişiden kişiye değişen bir şey bu ne de olsa..
hepinize iyi akşamlar....
Futbolcu Bilgileri
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Geçiniz efenim , geçiniz..Üstelik Hakem hep takdir hakarını beşiktaştan yana kullandık.Gökhan Zan atılmalıydı ilginç ki sarı ile görmedi.2.golde Holosko eliyle düzeltti.
Galatasaray: 4 - 2 :Beşiktaş
![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir