Originally Posted by
Belgorth
bakamıyorsun ama hocam tarafsız. bak sana ne dedim, 10 kusurlu harekete bak, bunu direkt olarak bulacaksın. adam geçmiş seni bir defa elini koyamazsın önüne, bu ilerlemesini engellemek için yapılmış bir harekettir ve ceza sahası içinde bunun cezası penaltıdır. başka bir açıklaması yok.
İlk pozisyon faul ise ikinci pozisyon değerlendirilmez.
Basketbolda çifte faul diye bir kural var.Lincoln'un yaptığını söylüyorum, bunu görmezden geliyorsanız sorun yok.
Tarafsız baktığımı biliyorum, bu yüzden de hiç sıkıntım yok.

Originally Posted by
PesimiSTyLa
Vallahi senin yrumun; ama 1 kere göremedik Gs yi tebrik ettigini. 1 kere göremedik bizim aleyhimize bir hatayı konuştugunu-ki kesinlikle hata degildi L10 un pozisyonu- Sende obj olamıyorsun çünkü...
Hiçkimseyi tebrik etmedim ki zaten, kendi takımı bile bol bol eleştiririm.Kazanınca tebrik etmek gibi alışkanlığım yok, eleştiri benim için daha değerli, kötü olan noktaları çıkarır, her şeyi toz pembe göstermez.
Eğer ben fanatik isem sizden daha fazla fanatik olmadığımı düşünüyorum.Gayet itidalli yazmaya çalışsam da, aylarca yazmasam da yine de aynı şeyleri yazarark üstüme geliyorsunuz, bilmem farkında mısınız?
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı