1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: "Bu savaş beni üzüyor"

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İsraiL haLkının kendisi de güya bu saLdırıLarı kınıyoruz diyorLar. Ama bu sabah gazetede yayınLanan fotoğrafLarda Piknik böLgeLerinde yer, içerken bir yandan da FiListine atıLan her füzeden sonra hopaa diye bağırdıkLarı resimLeri var.

Ben inanmam. ÖzeLLikLede bir insan Yahudimi iki kez düşünüp beş kez çarpacaksın.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Orası Kesin Canım Baliliyi Sivasspor Hariç Tüm Taraftarlar Linç Eder Ama Adam İsrail Milli Takımı Futbolcusu İster Formayı Giyer Taksimde Tur Atar İster Buz Gibi Soğuk Sivasta
    Dediğin Gibi Türkiyede Böyle İnsanlar Mevcut Türk Telekom-Hasharon Maçındaki Gibi Sporla Savaşı Karıştıranlar Zaten Böyle Zihniyetler Olduğu İçin Bir Yere Gelemiyoruz Dediğin Gibi Kimse Ekmek Yediği Yeri Kötülemez Ama Şu Var Balili İsrail Milli Takımında Oynayan Bşr Futbolcu Eğer Kanoutenin Yaptığını Yapsa Bir Daha Milli Takıma Çağrılacak Kariyerinide Düşünmeli Değilmi?
    Sonuçta Kanuoute Filistinli değil ama; yapıyor belki ülkesinde protestoda edilebilir. Bugün ne Mısır ne Arablar komşusu filistine yardım etmiyor. Bunuda düşünmek lazım ama; cesurca çıkıp o t-shirt'ü gösteriyor...

Zaten Telekom maçında kaybeden gene biz olduk. Gittik o kadar protesto ettik, maç tatil oldu ve hükmen kazandık. Zaten o maçı kazanacaktık oynansada ama; maçda ki olaylardan dolayı seyircisiz oynama cezası aldık ama; orada yaptıklarımız hiçbirşeyi çözmedi... Gene biz zararlı çıktık.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    İsraiL haLkının kendisi de güya bu saLdırıLarı kınıyoruz diyorLar. Ama bu sabah gazetede yayınLanan fotoğrafLarda Piknik böLgeLerinde yer, içerken bir yandan da FiListine atıLan her füzeden sonra hopaa diye bağırdıkLarı resimLeri var.

Ben inanmam. ÖzeLLikLede bir insan Yahudimi iki kez düşünüp beş kez çarpacaksın.
    Zaten o yüzden dünyanın en zengin topluğu, nüfusları 6-7 milyon olmasına rağmen dünyayı yönetebiliyor...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Photograph View Post

Zaten Telekom maçında kaybeden gene biz olduk. Gittik o kadar protesto ettik, maç tatil oldu ve hükmen kazandık. Zaten o maçı kazanacaktık oynansada ama; maçda ki olaylardan dolayı seyircisiz oynama cezası aldık ama; orada yaptıklarımız hiçbirşeyi çözmedi... Gene biz zararlı çıktık.

Bence zararlı çıkmadık. Hem dünyaya israile olan tepkimizi gösterdik. Hemde hükmen kazandık.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri