Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
Orası Kesin Canım Baliliyi Sivasspor Hariç Tüm Taraftarlar Linç Eder Ama Adam İsrail Milli Takımı Futbolcusu İster Formayı Giyer Taksimde Tur Atar İster Buz Gibi Soğuk Sivasta
Dediğin Gibi Türkiyede Böyle İnsanlar Mevcut Türk Telekom-Hasharon Maçındaki Gibi Sporla Savaşı Karıştıranlar Zaten Böyle Zihniyetler Olduğu İçin Bir Yere Gelemiyoruz Dediğin Gibi Kimse Ekmek Yediği Yeri Kötülemez Ama Şu Var Balili İsrail Milli Takımında Oynayan Bşr Futbolcu Eğer Kanoutenin Yaptığını Yapsa Bir Daha Milli Takıma Çağrılacak Kariyerinide Düşünmeli Değilmi?
Nedense kendi vatandaşlarımızı eleştirirken diğer insanlara gösterdiğimiz töleransı göstermiyoruz. İtalya'da maçlarda adam öldürülüyor Telekom maçında ise sahaya ayakkabı atıldı diye adı ''sporla savaşı karıştırdılar'' oldu. Bence gayet yerinde tepki verildi ve Türk milleti en zor döneminde bile kendisinden yardım isteyenlere yardım eli uzatmıştır, ve yine bizim atalarımız kendimiz zor durumdayken dünya'nın öbür ucu olan Japonya'ya Ertuğrul Savaş gemisini yardım olarak yollamıştır. Batan gemimizde 538 kişi Şehit olmuştur. Belki konuyu biraz dağıttık ama mesele Türk milletinin her zaman mazlumun yanında olması ve böylesine bir vahşete karşı dünyaya hangi safta olduğunu belli etmesidir.

İsrail'de yapılan bir ankette çıkan sonuçlar %95 bu soykırımı destekliyor. %5'lik kısmı da karşıt ve kararsızlar oluşturuyor. Umuyorum Balili de bu çok az insani şekilde düşünebilen kişiler içindendir fakat Batuhan'ın dediği gibi çıkıp da İsrail'in yaptığı doğru diye bu ülkede diyemezdi.