1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: "Bu savaş beni üzüyor"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default "Bu savaş beni üzüyor"

"Bu savaş beni üzüyor"
    Türkiye'de futbol liglerinde forma giyen tek İsrailli futbolcu olan Pini Felix Balili, son maçta taraftarın yaptığı 'Kahrolsun İsrail, Yaşasın Balili' şeklindeki sloganına hem şaşırdığını hem de sevindiğini söyledi. Balili, "Bu savaş beni üzüyor. Tüm dünyada barış olsun istiyorum. Savaş istemiyorum" dedi.

Sivasspor'un Denizlispor ile Türkiye Kupası'nda oynadığı maçta 60'ıncı dakikada Musa Aydın'ın yerine oyuna giren Balili'ye bir grup taraftar 'Kahrolsun İsrail, yaşasın Balili' şeklinde tezahürat yapmıştı. Bu tezahürata hem şaşırdığını hem de sevindiğini belirten Pini Felix Balili, "Taraftarlarımıza bana kucak açtıkları ve sevdikleri için teşekkür ediyorum. Stadımızda Filistin bayrakları da açılmıştı. Ben İsrailli olmama rağmen bu savaşa karşıyım ve bir an önce sona ermesini istiyorum. Filistin'de kimsenin ölmesini istemiyorum. Sadece Filisten'de değil tüm dünyada savaş olmaması benim en büyük isteğim. Bir an önce barış olmasını diliyorum" dedi.

Son zamanlarda İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırları nedeni ile Türkiye'de İsrail aleyhine gösteriler yapıldığını ve bunun kendisini korkutup korkutmadığı sorulan Balili, "Burada sevildiğimi biliyorum. Ama yine de bazen tedirginlik yaşıyorum. Bu olaylar yaşandıktan sonra bana telefonlar geldi ve dikkatli olmamı istediler. Ben sadece bir futbolcuyum. Her insanın fikri başkadır. Ben savaş olmasını istemiyorum. Burada olmaktan dolayı da çok mutluyum" dedi.

TÜRK VATANDAŞLIĞI BEKLİYOR

Türkiye'yi çok sevdiği için Türk vatandaşlığı başvurusu yaptığı ve sonucunu beklediğini belirten Balili, "En son Sivas Valisi Veysel Dalmaz ile 2 ay önce görüştüm. Bana işlemlerin hızlandırılması için çalışma yapacağını söylemişti. Kısa bir süre içerisinde başvurumun sonuçlanmasını bekliyorum. Türkiye'yi çok seviyorum ve vatandaş olmak istiyorum." diye konuştu.

13.01.2009
    Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kimi üzmüyor ki?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    "Bu savaş beni üzüyor"
    Türkiye'de futbol liglerinde forma giyen tek İsrailli futbolcu olan Pini Felix Balili, ...
    Revivo vardı yahu:s

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

"İlk ve tek" demiyor ki. Suan giyenlerden bahsediyor.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Seni Çok Seviyoruz Balili

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Balilin böyle düşünmesi güzel ama keşke tüm vatandaşları böyle düşünse balilinin iyi biri olduğunu düşünoyrum ben

Nesil
    2006

Balili böyle düşünüyor ama; altında bit yemi arayacağım kusura bakamyın. Acaba Balili çıkıp iyi ki savaşıyoruz. İyi ki öldürüyoruz diyecek değildi ya? Türkiye'de oynuyor. Türkiye'de para kazanıyor. Tabii ki diyecek. Eğer iki ülke savaşıyorsa(!)(pardon bir ülke diğer ülkeye vahşet uyguluyorsa) ve Balili'i o savaşan(!) ülkelerden birisinin vatandaşı ise bu açıklama yapması doğaldır. Balili'yi samimi bulduğumu söyleyemiyeceğim. Acaba Türkiye'ye hiç gelmese bunları dermiydi? Altında bit yemi aramak zorundayım... Kimse kusura bakmasın. İnanın bana Taksim meydanında ben İsraillim diye birisi bağırsa en az bin kişi o kişiyi linç eder...İşte bu nedenle bit yemi arıyorum... Birde İsrail'de herkes asker olmak zorunda(bayan veya bey olsanızda) yani zamanında Balili'de asker oldu ve belkide Filistin'e saldırdı bunu kisme bilemez. Yıllardır İsrail, Filistin'e saldırıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Balili böyle düşünüyor ama; altında bit yemi arayacağım kusura bakamyın. Acaba Balili çıkıp iyi ki savaşıyoruz. İyi ki öldürüyoruz diyecek değildi ya? Türkiye'de oynuyor. Türkiye'de para kazanıyor. Tabii ki diyecek. Eğer iki ülke savaşıyorsa(!)(pardon bir ülke diğer ülkeye vahşet uyguluyorsa) ve Balili'i o savaşan(!) ülkelerden birisinin vatandaşı ise bu açıklama yapması doğaldır. Balili'yi samimi bulduğumu söyleyemiyeceğim. Acaba Türkiye'ye hiç gelmese bunları dermiydi? Altında bit yemi aramak zorundayım... Kimse kusura bakmasın. İnanın bana Taksim meydanında ben İsraillim diye birisi bağırsa en az bin kişi o kişiyi linç eder...İşte bu nedenle bit yemi arıyorum... Birde İsrail'de herkes asker olmak zorunda(bayan veya bey olsanızda) yani zamanında Balili'de asker oldu ve belkide Filistin'e saldırdı bunu kisme bilemez. Yıllardır İsrail, Filistin'e saldırıyor.
    Neden Böyle Düşünüyorsun Sorabilirmiyim Emin Ol Balili Gibi Düşünenler Var İsrailde Baliliyi Samimi Bulursunuz Yada Bulmazsınız Ama Balili Başka Futbolcular Gibi Yalan Söylemez Ben Eminim Balili Gittiği Deplasmanlarda Yuhalanacak Ama Balili İsrail Devleti Değil Balili İsrailde Doğmuş Türkiyede Yaşayan Ve Emin Ol En Az Bizim Kadar Bu Olaya Üzülen Bir Futbolcu

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Neden Böyle Düşünüyorsun Sorabilirmiyim Emin Ol Balili Gibi Düşünenler Var İsrailde Baliliyi Samimi Bulursunuz Yada Bulmazsınız Ama Balilİ Başka Futbolcular Gibi Yalan Söylemez Ben Eminim Balili Gittiği Deplasmanlarda Yuhalanacak Ama Balili İsrail Devleti Değil Balili İsrailde Doğmuş Türkiyede Yaşayan Ve Emin Ol En Az Bizim Kadar Bu Olaya Üzelen Bir Futbolcu
    Evet mevcut, geçtiğimiz gün İsrail'in en önde gelen mühafezakar kesimi yani Musevilik dinininde en üst noktaya ulaşmış en dindar kişiler hükümeti protesto ettiler.

Tevrat'ta olduğu gibi bütün din kitaplarında insan öldürmeyeceksin yazıyor...

Ama şu var, Balili sıradan bir vatandaş olsa bu düşüncelere sahip olsada olmasada Taksim'de üstünde İsrail forması ile dolaştığında mutlaka linç edilecektir... Türkiye'de böyle insanlar mevcut oldukça bende böyle düşüneceğim. Kimse ekmek yediği yeri kötülemez... Ama eğer böyle düşünüyorsa mutlaka İsrail'i protesto edecek bir davranışda bulunabilir. Sevilla'lı futbolcu gibi...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Evet mevcut, geçtiğimiz gün İsrail'in en önde gelen mühafezakar kesimi yani Musevilik dinininde en üst noktaya ulaşmış en dindar kişiler hükümeti protesto ettiler.

Tevrat'ta olduğu gibi bütün din kitaplarında insan öldürmeyeceksin yazıyor...

Ama şu var, Balili sıradan bir vatandaş olsa bu düşüncelere sahip olsada olmasada Taksim'de üstünde İsrail forması ile dolaştığında mutlaka linç edilecektir... Türkiye'de böyle insanlar mevcut oldukça bende böyle düşüneceğim. Kimse ekmek yediği yeri kötülemez... Ama eğer böyle düşünüyorsa mutlaka İsrail'i protesto edecek bir davranışda bulunabilir. Sevilla'lı futbolcu gibi...
    Orası Kesin Canım Baliliyi Sivasspor Hariç Tüm Taraftarlar Linç Eder Ama Adam İsrail Milli Takımı Futbolcusu İster Formayı Giyer Taksimde Tur Atar İster Buz Gibi Soğuk Sivasta
    Dediğin Gibi Türkiyede Böyle İnsanlar Mevcut Türk Telekom-Hasharon Maçındaki Gibi Sporla Savaşı Karıştıranlar Zaten Böyle Zihniyetler Olduğu İçin Bir Yere Gelemiyoruz Dediğin Gibi Kimse Ekmek Yediği Yeri Kötülemez Ama Şu Var Balili İsrail Milli Takımında Oynayan Bşr Futbolcu Eğer Kanoutenin Yaptığını Yapsa Bir Daha Milli Takıma Çağrılacak Kariyerinide Düşünmeli Değilmi?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İsraiL haLkının kendisi de güya bu saLdırıLarı kınıyoruz diyorLar. Ama bu sabah gazetede yayınLanan fotoğrafLarda Piknik böLgeLerinde yer, içerken bir yandan da FiListine atıLan her füzeden sonra hopaa diye bağırdıkLarı resimLeri var.

Ben inanmam. ÖzeLLikLede bir insan Yahudimi iki kez düşünüp beş kez çarpacaksın.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006

Orası Kesin Canım Baliliyi Sivasspor Hariç Tüm Taraftarlar Linç Eder Ama Adam İsrail Milli Takımı Futbolcusu İster Formayı Giyer Taksimde Tur Atar İster Buz Gibi Soğuk Sivasta
    Dediğin Gibi Türkiyede Böyle İnsanlar Mevcut Türk Telekom-Hasharon Maçındaki Gibi Sporla Savaşı Karıştıranlar Zaten Böyle Zihniyetler Olduğu İçin Bir Yere Gelemiyoruz Dediğin Gibi Kimse Ekmek Yediği Yeri Kötülemez Ama Şu Var Balili İsrail Milli Takımında Oynayan Bşr Futbolcu Eğer Kanoutenin Yaptığını Yapsa Bir Daha Milli Takıma Çağrılacak Kariyerinide Düşünmeli Değilmi?
    Sonuçta Kanuoute Filistinli değil ama; yapıyor belki ülkesinde protestoda edilebilir. Bugün ne Mısır ne Arablar komşusu filistine yardım etmiyor. Bunuda düşünmek lazım ama; cesurca çıkıp o t-shirt'ü gösteriyor...

Zaten Telekom maçında kaybeden gene biz olduk. Gittik o kadar protesto ettik, maç tatil oldu ve hükmen kazandık. Zaten o maçı kazanacaktık oynansada ama; maçda ki olaylardan dolayı seyircisiz oynama cezası aldık ama; orada yaptıklarımız hiçbirşeyi çözmedi... Gene biz zararlı çıktık.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    İsraiL haLkının kendisi de güya bu saLdırıLarı kınıyoruz diyorLar. Ama bu sabah gazetede yayınLanan fotoğrafLarda Piknik böLgeLerinde yer, içerken bir yandan da FiListine atıLan her füzeden sonra hopaa diye bağırdıkLarı resimLeri var.

Ben inanmam. ÖzeLLikLede bir insan Yahudimi iki kez düşünüp beş kez çarpacaksın.
    Zaten o yüzden dünyanın en zengin topluğu, nüfusları 6-7 milyon olmasına rağmen dünyayı yönetebiliyor...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Zaten Telekom maçında kaybeden gene biz olduk. Gittik o kadar protesto ettik, maç tatil oldu ve hükmen kazandık. Zaten o maçı kazanacaktık oynansada ama; maçda ki olaylardan dolayı seyircisiz oynama cezası aldık ama; orada yaptıklarımız hiçbirşeyi çözmedi... Gene biz zararlı çıktık.

Bence zararlı çıkmadık. Hem dünyaya israile olan tepkimizi gösterdik. Hemde hükmen kazandık.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Nedense kendi vatandaşlarımızı eleştirirken diğer insanlara gösterdiğimiz töleransı göstermiyoruz. İtalya'da maçlarda adam öldürülüyor Telekom maçında ise sahaya ayakkabı atıldı diye adı ''sporla savaşı karıştırdılar'' oldu. Bence gayet yerinde tepki verildi ve Türk milleti en zor döneminde bile kendisinden yardım isteyenlere yardım eli uzatmıştır, ve yine bizim atalarımız kendimiz zor durumdayken dünya'nın öbür ucu olan Japonya'ya Ertuğrul Savaş gemisini yardım olarak yollamıştır. Batan gemimizde 538 kişi Şehit olmuştur. Belki konuyu biraz dağıttık ama mesele Türk milletinin her zaman mazlumun yanında olması ve böylesine bir vahşete karşı dünyaya hangi safta olduğunu belli etmesidir.

İsrail'de yapılan bir ankette çıkan sonuçlar %95 bu soykırımı destekliyor. %5'lik kısmı da karşıt ve kararsızlar oluşturuyor. Umuyorum Balili de bu çok az insani şekilde düşünebilen kişiler içindendir fakat Batuhan'ın dediği gibi çıkıp da İsrail'in yaptığı doğru diye bu ülkede diyemezdi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    İsrail'de yapılan bir ankette çıkan sonuçlar %95 bu soykırımı destekliyor. %5'lik kısmı da karşıt ve kararsızlar oluşturuyor. Umuyorum Balili de bu çok az insani şekilde düşünebilen kişiler içindendir fakat Batuhan'ın dediği gibi çıkıp da İsrail'in yaptığı doğru diye bu ülkede diyemezdi.
    Asıl sorgulanması gereken, zamanında Almanya bu topluluğa soykırım yaparken dünyanın onlara sahip çıkmasını istediler ama; şimdi onlar Almanların onlara yaptıklarını yapıyorlar nasıl soykırımı destekliyorlar anlamadım...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Nedense kendi vatandaşlarımızı eleştirirken diğer insanlara gösterdiğimiz töleransı göstermiyoruz. İtalya'da maçlarda adam öldürülüyor Telekom maçında ise sahaya ayakkabı atıldı diye adı ''sporla savaşı karıştırdılar'' oldu. Bence gayet yerinde tepki verildi ve Türk milleti en zor döneminde bile kendisinden yardım isteyenlere yardım eli uzatmıştır, ve yine bizim atalarımız kendimiz zor durumdayken dünya'nın öbür ucu olan Japonya'ya Ertuğrul Savaş gemisini yardım olarak yollamıştır. Batan gemimizde 538 kişi Şehit olmuştur. Belki konuyu biraz dağıttık ama mesele Türk milletinin her zaman mazlumun yanında olması ve böylesine bir vahşete karşı dünyaya hangi safta olduğunu belli etmesidir.

Biz Eğer Diğer Toplumlardan İyi Bir Yere Gelmek İstiyorsak Bunları Yapmamamız Lazım Bizene İtalyadan Balili İsteseydi O Açıklamayı Yapmazdı Yapması Bu Savaştan Onunda Ne Kadar Üzüldüğünün Göstergesidir
    Yardım Edilecek Bir Toplum Varsa Edelim Ama Onlarla Kendimizi Karşılaştırmayalım Ne Demişler Bir Türk Dünyaya Bedeldir

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Biz Eğer Diğer Toplumlardan İyi Bir Yere Gelmek İstiyorsak Bunları Yapmamamız Lazım Bizene İtalyadan Balili İsteseydi O Açıklamayı Yapmazdı Yapması Bu Savaştan Onunda Ne Kadar Üzüldüğünün Göstergesidir
    Yardım Edilecek Bir Toplum Varsa Edelim Ama Onlarla Kendimizi Karşılaştırmayalım Ne Demişler Bir Türk Dünyaya Bedeldir
    Gerektiği şekilde tepki verilmeyerek kimsenin üstüne çıkılmaz. Aksine gereken şekilde tepki vererek kimsenin karşı çıkamadığı soykırıma karşı çıkarak üstün oluruz. Boşuna Filistinliler tek umudumuz Türkiye demiyor.

Balili'nin bu açıklamayı yapmasının elbette ki bir sebebi var. Yarın deplasmanlara gittiğinde Balili aleyhine ıslıklamalar olmasın diye şimdiden kendisini garanti altına almaya çalışıyor olabilir. Neden olmasın ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Gerektiği şekilde tepki verilmeyerek kimsenin üstüne çıkılmaz. Aksine gereken şekilde tepki vererek kimsenin karşı çıkamadığı soykırıma karşı çıkarak üstün oluruz. Boşuna Filistinliler tek umudumuz Türkiye demiyor.

Balili'nin bu açıklamayı yapmasının elbette ki bir sebebi var. Yarın deplasmanlara gittiğinde Balili aleyhine ıslıklamalar olmasın diye şimdiden kendisini garanti altına almaya çalışıyor olabilir. Neden olmasın ?
    Buda diğer bir açı, Lig başladığında bütün stadlarda oynanacak ilk maçta Kahrolsun İsrail diye bağıralacağı kesin ve Balili'de deplasmana gittiği zaman mutlaka protesto edilecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Baliliyi ne yaziki samimi bulamiyorum. Ayman-Balili olayi vardi

Orda yaptigi aciklamalar yuzunden bu aciklamasina inanmam, insan ekmek yedigi yeri kotulemez

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

. İnanın bana Taksim meydanında ben İsraillim diye birisi bağırsa en az bin kişi o kişiyi linç eder...İşte bu nedenle bit yemi arıyorum... Birde İsrail'de herkes asker olmak zorunda(bayan veya bey olsanızda) yani zamanında Balili'de asker oldu ve belkide Filistin'e saldırdı bunu kisme bilemez. Yıllardır İsrail, Filistin'e saldırıyor.
    Taksim meydanında israilliyim diye bağıran kişiyi linç edecek kadar geri bir milletimiz varsa elbette böyle açıklama yapar.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Baliliyi ne yaziki samimi bulamiyorum. Ayman-Balili olayi vardi

Orda yaptigi aciklamalar yuzunden bu aciklamasina inanmam, insan ekmek yedigi yeri kotulemez
    Ayman Resmen Ayağını Kıracaktı Balilinin Küfür Etse Hakkıydı Balili Samimi Gelir Yada Gelmez Biz Sivaslılar Baliliyi Çok İyi Biliyoruz Açıkcası Başkasının Düşünceside Pek Umurumuzda Değil
    Balilide En Az Bizim Kadar Üzülüyor Bu Olaya ART NİYET Aramayın

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ayman Resmen Ayağını Kıracaktı Balilinin Küfür Etse Hakkıydı Balili Samimi Gelir Yada Gelmez Biz Sivaslılar Baliliyi Çok İyi Biliyoruz Açıkcası Başkasının Düşünceside Pek Umurumuzda Değil
    Balilide En Az Bizim Kadar Üzülüyor Bu Olaya ART NİYET Aramayın
    Baskasinin ne dedigi umrumda degilde canim kardesim, herkesin dedigine alinti yapmisin

Sen birak Balilinin avukatligini yapmayi Ne benim nede baska sevmiyenlerin dusuncesi degismez.

Hem futbol bu, Ayman nin nasil sert oynadigini hepimiz biliyoruz. Balilinin bunu siyasi yonlere cekmesi sacmalikti

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Baskasinin ne dedigi umrumda degilde canim kardesim, herkesin dedigine alinti yapmisin

Sen birak Balilinin avukatligini yapmayi Ne benim nede baska sevmiyenlerin dusuncesi degismez.

Hem futbol bu, Ayman nin nasil sert oynadigini hepimiz biliyoruz. Balilinin bunu siyasi yonlere cekmesi sacmalikti
    AAA Nasıl Bildin Benim Avukat Olmak İstediğimi Baliliyi Savunurum Yada Savunmam Bu Kimseyi İlgilendirmez
    Herkesin Dediğine Alıntı Yaparım Sen Karışamazsın Eğer Kötü Birşey Yazmışsam Yöneticiler Siler
    Baliliyi Sevmeyebilirsiniz Ama Onun Hakkında Bu Şekilde Konuşamazsınız
    Ayman Sert Oynuyor Peki Futbolda Herkesin Böyle Sert Oynadığını Düşün Bir Sürü Futbolcunun Ayağının Kırıldığının Düşün O Sert Oynamıyor Abicim Biçerdöver Makinası Gibi Oynuyor
    Balili Hiç Birşeyide Siyasi Yöne Çekmiyor Lütfen Sivasspor Futbolcusunu Karalama
    NOT:Umrumda Değil Yazmadım Umurumuzda Değil Yazdım Tüm Sivasspor Taraftarının

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Taksim meydanında israilliyim diye bağıran kişiyi linç edecek kadar geri bir milletimiz varsa elbette böyle açıklama yapar.
    yönetici olarak size saygım sonsuz ancak; İsrailin meydanında bir bağırın filistinliyim diye bakın bakalım nasıl saldırıyorlar.

Hepimizin uygar olarak gördüğümüz isviçrede ve fransada ermeni soykırımı yoktur deyin anında hapistesiniz.

Bir diğer uygar ülke amerika daha düne kadar siyahi bir vatandaş beyaz bir vatandaşa otobüste yer vermek zorundaydı.

Moskovada bağırın bakalım bi ben çeçenim diye nasıl tepki veriyorlar.Bırakın bağırmayı senin kimliğine bakıp hiç sebepsiz yere seni dövebiliyor rus polisi (bunu bizzat yaşayandan duydum)

Bu örnekler yeterli diye düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

AAA Nasıl Bildin Benim Avukat Olmak İstediğimi Baliliyi Savunurum Yada Savunmam Bu Kimseyi İlgilendirmez
    Herkesin Dediğine Alıntı Yaparım Sen Karışamazsın Eğer Kötü Birşey Yazmışsam Yöneticiler Siler
    Baliliyi Sevmeyebilirsiniz Ama Onun Hakkında Bu Şekilde Konuşamazsınız
    Ayman Sert Oynuyor Peki Futbolda Herkesin Böyle Sert Oynadığını Düşün Bir Sürü Futbolcunun Ayağının Kırıldığının Düşün O Sert Oynamıyor Abicim Biçerdöver Makinası Gibi Oynuyor
    Balili Hiç Birşeyide Siyasi Yöne Çekmiyor Lütfen Sivasspor Futbolcusunu Karalama
    NOT:Umrumda Değil Yazmadım Umurumuzda Değil Yazdım Tüm Sivasspor Taraftarının

Onlarida cagir onlarda yazsin buraya ozaman Umrunuzda olmasa gulup gecersin Gulup gecmiosun ama..

Aymanin oynayis seklini begenmiyorum, ama orda Balili siyasi yone cekti olayi.

Burda ben karalamiyorum sadece, Baliliye siz Sivaspor haric cok az kisi inanir

Bi ilgilendirmez diyosun bi avuklatlik yaparim diyorsun bi karar ver

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Onlarida cagir onlarda yazsin buraya ozaman Umrunuzda olmasa gulup gecersin Gulup gecmiosun ama..

Aymanin oynayis seklini begenmiyorum, ama orda Balili siyasi yone cekti olayi.

Burda ben karalamiyorum sadece, Baliliye siz Sivaspor haric cok az kisi inanir

Bi ilgilendirmez diyosun bi avuklatlik yaparim diyorsun bi karar ver
    Ters Tepki Kanka Balili İstese Açıklama Yapmazdı Susardı Diyorum Bu Açıklamayı Yapması Onun İyi Niyetli Olduğunun Göstergesidir

Mesaj Yetkileri