1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: "Bu savaş beni üzüyor"

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Baliliyi ne yaziki samimi bulamiyorum. Ayman-Balili olayi vardi

Orda yaptigi aciklamalar yuzunden bu aciklamasina inanmam, insan ekmek yedigi yeri kotulemez
    Ayman Resmen Ayağını Kıracaktı Balilinin Küfür Etse Hakkıydı Balili Samimi Gelir Yada Gelmez Biz Sivaslılar Baliliyi Çok İyi Biliyoruz Açıkcası Başkasının Düşünceside Pek Umurumuzda Değil
    Balilide En Az Bizim Kadar Üzülüyor Bu Olaya ART NİYET Aramayın

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Ayman Resmen Ayağını Kıracaktı Balilinin Küfür Etse Hakkıydı Balili Samimi Gelir Yada Gelmez Biz Sivaslılar Baliliyi Çok İyi Biliyoruz Açıkcası Başkasının Düşünceside Pek Umurumuzda Değil
    Balilide En Az Bizim Kadar Üzülüyor Bu Olaya ART NİYET Aramayın
    Baskasinin ne dedigi umrumda degilde canim kardesim, herkesin dedigine alinti yapmisin

Sen birak Balilinin avukatligini yapmayi Ne benim nede baska sevmiyenlerin dusuncesi degismez.

Hem futbol bu, Ayman nin nasil sert oynadigini hepimiz biliyoruz. Balilinin bunu siyasi yonlere cekmesi sacmalikti

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Baskasinin ne dedigi umrumda degilde canim kardesim, herkesin dedigine alinti yapmisin

Sen birak Balilinin avukatligini yapmayi Ne benim nede baska sevmiyenlerin dusuncesi degismez.

Hem futbol bu, Ayman nin nasil sert oynadigini hepimiz biliyoruz. Balilinin bunu siyasi yonlere cekmesi sacmalikti
    AAA Nasıl Bildin Benim Avukat Olmak İstediğimi Baliliyi Savunurum Yada Savunmam Bu Kimseyi İlgilendirmez
    Herkesin Dediğine Alıntı Yaparım Sen Karışamazsın Eğer Kötü Birşey Yazmışsam Yöneticiler Siler
    Baliliyi Sevmeyebilirsiniz Ama Onun Hakkında Bu Şekilde Konuşamazsınız
    Ayman Sert Oynuyor Peki Futbolda Herkesin Böyle Sert Oynadığını Düşün Bir Sürü Futbolcunun Ayağının Kırıldığının Düşün O Sert Oynamıyor Abicim Biçerdöver Makinası Gibi Oynuyor
    Balili Hiç Birşeyide Siyasi Yöne Çekmiyor Lütfen Sivasspor Futbolcusunu Karalama
    NOT:Umrumda Değil Yazmadım Umurumuzda Değil Yazdım Tüm Sivasspor Taraftarının

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    AAA Nasıl Bildin Benim Avukat Olmak İstediğimi Baliliyi Savunurum Yada Savunmam Bu Kimseyi İlgilendirmez
    Herkesin Dediğine Alıntı Yaparım Sen Karışamazsın Eğer Kötü Birşey Yazmışsam Yöneticiler Siler
    Baliliyi Sevmeyebilirsiniz Ama Onun Hakkında Bu Şekilde Konuşamazsınız
    Ayman Sert Oynuyor Peki Futbolda Herkesin Böyle Sert Oynadığını Düşün Bir Sürü Futbolcunun Ayağının Kırıldığının Düşün O Sert Oynamıyor Abicim Biçerdöver Makinası Gibi Oynuyor
    Balili Hiç Birşeyide Siyasi Yöne Çekmiyor Lütfen Sivasspor Futbolcusunu Karalama
    NOT:Umrumda Değil Yazmadım Umurumuzda Değil Yazdım Tüm Sivasspor Taraftarının

Onlarida cagir onlarda yazsin buraya ozaman Umrunuzda olmasa gulup gecersin Gulup gecmiosun ama..

Aymanin oynayis seklini begenmiyorum, ama orda Balili siyasi yone cekti olayi.

Burda ben karalamiyorum sadece, Baliliye siz Sivaspor haric cok az kisi inanir

Bi ilgilendirmez diyosun bi avuklatlik yaparim diyorsun bi karar ver

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Onlarida cagir onlarda yazsin buraya ozaman Umrunuzda olmasa gulup gecersin Gulup gecmiosun ama..

Aymanin oynayis seklini begenmiyorum, ama orda Balili siyasi yone cekti olayi.

Burda ben karalamiyorum sadece, Baliliye siz Sivaspor haric cok az kisi inanir

Bi ilgilendirmez diyosun bi avuklatlik yaparim diyorsun bi karar ver
    Ters Tepki Kanka Balili İstese Açıklama Yapmazdı Susardı Diyorum Bu Açıklamayı Yapması Onun İyi Niyetli Olduğunun Göstergesidir

Mesaj Yetkileri