Quote Originally Posted by Aydın View Post
Ben kısmen katılıyorum. SIgames çok katı davranıyor bana göre. Ama savundukları şey sonuçta korsan oyunun azaltılması olduğu için birşey diyemiyorsun.

Katılmadığım nokta olayı cm ile bağdaştırman. Eidos bunca zamandır TR yatırımı yapmadı da neden birden yatırım yaptı? Neden ucuzlattı? Pazarlama stratejisi bunlar. FM menajerlik oyun piyasasını domine ediyor. Adamlar rahat. Dediklerinde bana göre haklılık payın olsa da böyle bir oyun için bu bir fırsattır sonuçta.
Onlarda haklı piyasayı değiştirebilen bir şirket piyasayı da istediği gibi oynayabiliyor.Cm ile bağdaştırmıyacaktım ama onlarda bir çok konuda bizi haklı çıkartıyor.Eidos istese Dünyada ucuzlatabilirdi niye türkiye 10-20 bin kişi için niye bu kadar uğraştıki demek geliyor akla Türkçe yapıyor oyunu yeniliyor çok büyük profesyonel ekiplerle çalışmışlar Cm tarafı elinden gelen herşeyi yapmışlar bunu oyunda görebiliyoruz Fm Bence korsan azaltılması değil türkiyedeki kullanıcının parasını yiyemediği için yapıyor.
Eğer Miles jacobson gerçekten korsan azatılmasını düşünüyorsa niye Türkleri bunca senedir oyalıyorlar? Zamanında yapsaydı ya kampanyasını aral ile anlaşıp Türk kullanıcısını kendisine sevdirmeyi bilecekti bırakın bence Sigames i bu adamların ciddi hiç almamak lazım ki akılları başlarına gelsin bizim 10 bin imza toplanır 10 bin oyun alınmaz Aralda güvenip çok getirmesin oyunu bu kampanyayı görüp satmaz Gönlümüz ister satsın Türkçemiz eklensin ama Miles Jacobson seneye aynısını yaparsa ? 10-20 bin satsın steamden Türkçe yamayı verelim böyle birşey olabilir mi allah aşkına neresi etik bu davranışın

perpetua;

Son olarak haklısın ama zaten bu iş yürümez 5-10 kişi aldımı 10 bin filan tutmaz 1000 kişi alıyor demişti Mustafa abi tahmini aral böyle açıklıyor.
fiyatı düşmeden o rakama ulaşmak zor Korsana yönelme sebebide pahalılık neyse durum bu Yalanlarla Vaatlerle kandırılan ülke olarak kalacaz.
seneye aynısını yaparlar sigames azaltılmasını isteyebilir ama yapılacak birşey yok fiyat pahalı oyundaki hatalar cabası