Oysa bir umuttu bizim ki. Niye hayallerimizi yıkıyorsunuz ki? Oyunu aldıktan 7-8 ay sonra türkce yamasını kullanabiliyoruz. İşin açıkcası onca türkce yama yapan yer varken Turksportal'ın yamasını bekliyorum ha çıktı ha çıkacak diye oda %'de bilmem kaç ile çıkıyor. Sonra bekliyorum ha güncellendi ha güncellenecek diye hiç bişey yok. En sonra bi güncelleniyor ama adı güncelleme hala aynı. Şuan oyunu yarım yamalak oynamak için bile 40 kere programı çalıştırıp kapatıyorum çünkü kesinlikle türkce olarak başlamıyor oyun. Belki 40. başlatışımda türkce oluyor. Neden dil dosyasını değiştirmek yerine program kullanıyoruz ki? Amaç para kazanmak mı? Gillettenin reklamını almak mı? Eyvallah bu sene o reklamı izlemek zorunda kalmıyoruz ama dediğim gibi programda sıkıntı var.

Neyse demek istediğim artık böyle programlarla uğraşmak istemiyorum. 7-8 ay beklemek istemiyorum. Aldığım gibi full türkce başlamak istiyorum. Fiyatlar gerçekten pahalı. Bugune kadar neyse verdik bundan sonrada veririz ama bize böyle koşul sunmaları gerçekten üzücü ve yıpratıcı bir durum.

Oyuna Türkçe yama koymak çok extra bir bütçe gerektirmez. 90 liradan 5000 satacaklarına 50 liradan 10000 satsınlar daha iyi. Madem korsan kullanmaktan vazgeçirmeye çalışıyorlar maddiyattan biraz fedakarlık yapsınlar.

Bende bu kampanya için elimden geleni yaptım. Arkadaşlarımı davet ettim. Facebook'ta sahibi olduğum gruplardan mesaj attım. Oyun oynadığım yerlerin forumlarına yazdım ama ülkemizde ki maaşlar belli. Yurt dışında ki maaşlarda belli. Onlar alıyor 2000 euro maaş biz alıyoruz 700 lira. Onlar oyuna 40 euro veriyor biz 90 lira.

Şimdi bana kimse vergi demesin. CM nasıl düşürdü o kadar fiyatları? Onlara vergi işlemiyor mu? Biz CM gibi 25 lira yapsınlar demiyoruz. Madem korsana karşı bir kampanya başlatıyorlar, madem bizleri orjinal oyuna teşvik ediyorlar biraz daha makul bir fiyat belirlesinler.

Benim Turksportal Admin'lerinden ricam biz üyelerin bu isteklerini/şikayetlerini gerekli yerlere iletmesi. Bunun sonucunda bu uygulamada ne kadar samimi olduklarını görebiliriz.