1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Threaded View

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Yani sonuc?

Diyorsunuz ki outsource edilince isin hizli bitirilmesi icin fazladan para odemesi gerekecek SI'in. Boyle bir durumu siz vehmediyorsunuz demek gayet yerinde olacak.
    SI'ın fazladan para ödemesi gerekecek gibisinden bir şey demiyorum. Bu iş nasıl yaparsan yap biraz para isteyecek bir iştir (tutup da bu işe gönüllü ve profesyonel ingilizce ve biraz programlama bilen ve senin-benim gibi insanların FM'yi Türkçe oynayabilmelerini isteyen 5-6 tane insan bulup onlara yaptırmayı düşünmezlerse, ki profesyonel anlamda onları rezil edebilecek bir durum olduğundan göze alamazlar). Bu dediğim işin (her şeyiyle) 30-35 bin dolar civarında tutacağını ve FM'nin bütçesinin tahminimce 7 haneli rakamlarda olduğu (değilse bile 960-970 bin dolar seviyesinde olduğu) düşünülürse bütçenin zekatından hallice bir rakama tekabül ediyor. SI Türkçe dil çıkarmaya karar verdiği an zaten bu parayı ödemeye hazır olur, bunun için de kendisine bu paradan biraz daha yüksek bir mebla getirecek 10 bin oyun satışını bize şart olarak sunuyor. Bilmem anlatabildim mi kendimi.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Inanmazsam umarim kusuruma bakmazsiniz..
    Estafurullah.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    not: Bu işin bitirilme süresi 1 ayı geçmez.
    Last edited by Mookie : 21.Eylül.2009 at 14:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri