Quote Originally Posted by Vieri View Post
Evet sadece bir IP üzerinden bir kayıt alınabiliyor. Buda çoklu girişleri engellemek amaçlı.

Eğer 10bin üzeri imza toplanırsa satın almak için Türkiye ligini test eder ve satın alırsın eğer geçmezse almazsın...

Türkçe çıkarsa alırım diyen bir çok kişi tanıyorum, biraz forumlarımızı inceleyip, ondan sonra bu kadar emin konuşmalısınız. Ayrıca başkalarının ağzından konuşmayın, bırakta bu sözleri insanlar versinler sen değil.

SI bizi sever sevmez orası beni çok ilgilendirmiyor, ben FM'yi seviyorum.. Bizim amacımız önümüze böyle bir imkan gelmişken bunu değerlendirmek. Biz bunu deneriz, bundan sonrada önümüze bakarız, ha ekleyecekler ha eklerler umudu besleyerek hersene yeni oyunda Türkçe dil desteği için ümitlenmeyiz.

Korsan, Türkiye'de hiç bir zaman bitmez çünkü insanlarımızın mantığı %98 beleşe işliyor.

Ayrıca burada gözüme çarpan bir kaç arkadaş var ; yapılan bu çalışmaya niye bu kadar muhalafet oluyorlar anlamış değilim? Eğer bu kampanyayı beğenmiyorsanız, SI'ın politikasını beğenmiyorsanız, FM'yi oynanmayacak buluyorsanız, FM yerine CM'yi tercih ediyorsanız imzalamazsınız, oynamazsınız olur biter, şartları beğenmezsiniz veya uygun görmezsiniz. Böyle bir imkanı denemek isteyen ve orijinal almaya heveslenen insanların heveslerini niye söndürmek için çabalıyorsunuz?
Keşke Dediklerin olsada Gerçekten bizi sevseler Gerçekten adam akıllı işler türkiyede yapsalar bence hiç beğenmediğim bir nokta Si bizi anlamıyor
anlamak istemiyorlar yıllar bu forumlardayım ben herşeyi okurum ve Fiyatının düşmesini isteyen o kadar kullanıcı varki saymakla bitmez
neyse kısacası çıkarsa çıkar çıkmazsa çıkmaz çok fazla yazıp çizmeye gerek yok işimize bakalım biz.