Benim aklıma takılan soru şu bu SI şirketi tutturmuş sizde korsan var diyor ok korsan sadece türkiyede yok ki avrupada da var ortadoğuda da var belki yüzdesel oranlara bakıldığında bizde çok satılır bi gerçek varki bu adamlar ajanmı tutmuşlar veya emniyet güleriyle operasyonamı çıkmışlar veya organize bişeymi düzenlemişler de bu kadar detyalı olarak %97 korsan satılıyor sattırmayın diyor nereden ve nasıl diyebiliyor böyle bir şeyi? illegal yollardan satılmasına bizde karşıyız burada korsanıda savunmuyorum ama diyorum gerçekten bu yabancı şirket nereden biliyor bu verileri o zaman türkiye büyük bir pazarsa türkçe çıkartmaları zorunda her şirket gibi risk almak zorundalar bizlerde yalvarmak zorunda değiliz çıkartmıyorlarsa çıkartmasınlar kardeşim dersiniz olur biter bizler yabancıların ağzının içine düştüğümüz için ülke ve halk olarak bu kadar kötüyüz yaa bırakalım bu türkçe işini gerçekten bizler yaparız hemde en iyisini yaparız biraz güvenimiz olsun yeter. Bu kadar zamandır yapmıyorlarsa yapmazlar bence SIGAMES türkçe çıkarmayacak ne seneye nede ondan sonraki seneye