1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Threaded View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by farfarforfor View Post
    Benim aklıma takılan soru şu bu SI şirketi tutturmuş sizde korsan var diyor ok korsan sadece türkiyede yok ki avrupada da var ortadoğuda da var belki yüzdesel oranlara bakıldığında bizde çok satılır bi gerçek varki bu adamlar ajanmı tutmuşlar veya emniyet güleriyle operasyonamı çıkmışlar veya organize bişeymi düzenlemişler de bu kadar detyalı olarak %97 korsan satılıyor sattırmayın diyor nereden ve nasıl diyebiliyor böyle bir şeyi?
    FM 2009'da internet uzerinden veya telefon ile aktivasyon yapma zorunlulugu oldugu icin her ulkede oyunun ne kadar kullanildigi hakkinda bilgi toplayabildiler.

illegal yollardan satılmasına bizde karşıyız burada korsanıda savunmuyorum ama diyorum gerçekten bu yabancı şirket nereden biliyor bu verileri o zaman türkiye büyük bir pazarsa türkçe çıkartmaları zorunda her şirket gibi risk almak zorundalar bizlerde yalvarmak zorunda değiliz çıkartmıyorlarsa çıkartmasınlar kardeşim dersiniz olur biter bizler yabancıların ağzının içine düştüğümüz için ülke ve halk olarak bu kadar kötüyüz yaa bırakalım bu türkçe işini gerçekten bizler yaparız hemde en iyisini yaparız biraz güvenimiz olsun yeter. Bu kadar zamandır yapmıyorlarsa yapmazlar bence SIGAMES türkçe çıkarmayacak ne seneye nede ondan sonraki seneye
    Oldukca arabesk olmus bu son yazdiklariniz.

Peki Turkce yapin. Benim sahsen guvenim sonsuz.

Bu ceviriyi herhangi bir karsilik beklemeden, en iyisini yapin.

Yukarida isin maliyeti ile ilgili ornek verilmisti. Cevirinin bir profesyonel tarafindan yapilmasinin maliyeti 60-130 bin TL civarinda. Bu bedeldeki isi hic bir karsilik beklemeden FM severlere dagitmak icin yapmayi kabul ederseniz, tabii ki bu kampanyaya gerek yok.

Yillardir bu yuku TSI bunyesinde bu ceviriyi yapanlar hic bir karsilik beklemeden tasiyor. Ustelik cevirinin cikis tarihi ozel hayatlarindaki islerinden dolayi biraz uzun surdugunde burada hakaretlere varan yorumlarla karsi karsiya kaliyor. Buyurun profesyonelce (yani ceviri programlarinin kotu cevirilerine basvurmadan) ceviriyi yapin ve bedavaya dagitin. Bakalim kac hafta sonra pes edecek, bu yukun karsiliginda bir sey bekleyeceksiniz.

Ama bosuna beklemeyin. Sizin yazdiginizdan da belli oldugu gibi bu isin karsiligini vermeyi kabul eden pek insan yok Turkiye'de maalesef. SI'i gectim, yazik degil mi o zamanini Turkce'nin yapilmasi icin harcayan Turk cevirmenlere? Bu ceviriyi siz yapacaksaniz, yazik degil mi size?

Not: Ben Turkce cevirisi ile ugrasmiyorum. Ama ugrasanlarin cektiklerini gozlemleme firsatina sahip olmus birisi olarak bu kampanya SI icin falan degildir. Bu kampanya o cevirmenler icindir. Bu kampanya Turkce'nin oyunda olmasini isteyenler icindir.
    Last edited by perpetua : 04.Ocak.2010 at 18:42

Mesaj Yetkileri