Quote Originally Posted by aniltorres9 View Post
Evet gözle görülen bir ıssızlaşma var sitede ve eskiden bende takılırdım ama şimdi arada bir bakıyorum. Bence insanların siteden uzaklaşmalarının nedeni araştırma bölümünde fikirlerini söyliyen arkadaşlara verilen aşağılayıcı cevaplardır, sanki canı sıkılmışta birşey yazmış adam gibi. Bir zamanlar çok hareketliydi araştırma bölümü falan insanlarda kendi katlıları olsun bu araştırmalara diye fikirlerini söylüyorlardı ama ne yazıkki yöneticilerden aşağılayıcı yorumlarla cevaplar geliyordu. Türksportal üyeleri kısacası bir kırgınlık içindeler "niye bakıyım fikrimi alan yok ki zaten..." diyorlar. Ve kendi görüşüm ve tahmin ediyorum birçok kişinin görüşü şudur ki, Türkiye araştırması gerçekten vasat ve 2011 için Türksportal'ın yeni araştırmacılar, yeni site içi projeler ve araştırmada yorumlarla katkısı olacak üyelere ihtiyacı var...
Bu Kısım'a Katılmıyorum.Onlarca Sayfa Yazının Olduğu Bir Yerde Fenerbahçe'li Bir Futbolcu İle İlgili Farkettiğim Ufak Bir PPM'den Bahsettim.Fenerbahçe Araştırmacısı Arkadaşımızda Böyle Bir Detay'ı Yakaladığımız İçin Teşekkür Etti Ve Bir Sonra ki Yamada Baktım,O Oyuncuya Bahsettiğim PPM Eklenmişti...
Rahatlıkla Arada Kaynayabilecek Birşeyi Bile Değerlendirdiklerini Gördükten Sonra Senin Yazdığına Katılmam Pek Mümkün Değil...
Yapıcı Eleştiriler Ve Tavsiyeler Mutlaka Değerlendirmeye Alınıyordur...
Yazının Geneline Yorum Yapmam Gerekirse;
Araştırmacı Ve Yöneticilerin Alay Ettiğine Ben Daha Rastlamadım(Tabii Siz Gidip Bu Arda'nın Tekniği Ne Böyle Uçmuş,Arda'ya 5 Teknik Verin Dersen Alay Etmiş Olabilirler )
Yine Bu Konuyla İlgili Örnek Vermem Gerekirse Arda'nın Profili İle İlgili Bazı Düzenlemelere Gidilmesi Gerektiğini Düşündüğümden Nasıl Daha Gerçekçi Bir Arda Profili Olabilir Şeklinde Bir Mesaj'ım Vardı.Kendimce Arda'nın Profiliyle Biraz Oynamıştım.Sebeplerini de Açıklamıştım.Sağolsun Hiç Kimse Alay Etmedi.Hatta Mantıklı Olduğunu Değerlendirmeye Aldığını Söyledi Galatarasay Araştırmacısı Arkadaşımız.Belki Benim Yazdığım Şekilde Değişmemiş Olabilir O Profil Ancak Bende Bir Bakış Açısı Kattığımı Düşünüyorum.Belki Bu Seride Değil Ancak Seneye ki Oyunda Bir Katkısı Olabilir Yaptığım Yorumların.Kim Bilebilir?
Ve Hiçbir Şekilde Alayla Karşılaşmadım.Yani Saçmalamadıktan Ve Hakaret&Alay Etmedikten Sonra Düzgün Bir Karşılık Alacağınıza Eminim.
Türkiye Araştırmasının Vasat Olduğunu Söylemişsiniz Ancak Ben Bunada Katılmıyorum.
Bence İngiltere Ligi Araştırmacıları İle Birlikte FM'nin En İyi Araştırmacıları Türkiye Ligleri Araştırmacıları.
Çünkü Gerçekçi Verileri Giriyorlar.
Şimdi İsim Vermeyeceğim Ama Bazı Ülke Araştırmalarının Ne Kadar Yüzeysel Yapıldığını Bütün FM Severler Görebiliyor...
Balon Oyuncular-Takımlar Açıkcası Benim Oyun Zevkimi Baltalıyor...
Kısacası Pek Çok Konuda Size Katılmıyorum.Ama Site'nin Kan Kaybettiğide Doğrudur.
Fakat Bunun Sebebi Kalitesiz Türkiye Ligleri Araştırması Veya Araştırmalara Yapılan Yorumlara Müsamahasızlık Değildir.
TSI'in Türkçe FM İşinden Ayrılması Olabilir,Yönetimin Sert Tutumu Olabilir(Ki Gerekli Olduğunu Düşünüyorum),FM'nin Popularitesini Kaybetmesi Olabilir,Daha Birçok Şey Olabilir Ancak Kesinlikle Sizin Bahsettiğiniz Sebepler Olduğunu Düşünmüyorum...