Ne kadarda keyifli bir bölüm. Soluksuz okuyorum ve uzun yazılardan bile sıkılmıyorum. Uzun zamandır forumda böyle birşey arıyordum ama buraya hiç bakmamıştım. Ön yargılı davranarak ''aman ya yine boş konuşuyorlardır'' diye düşünmüştüm. Aslında boş laf yapan çok ama yinede işini iyi yapanlar var. Ben bu forumu 8 senedir takip ederim, çok sık olmasada ara sıra yorumlar yaparım ancak her araştırmam için ilk tercihim bu forum olur. Yani yorum yapmamam girmediğim, takip etmediğim anlamına gelmesin. Bunu neden söyledim; bazı arkadaşlar araştırmacılara söylenmişler lakin bu araştırmacıları ben 8 senedir burada görürüm ve yorumlarına kesinlikle önem veririm. Futboldan anlayan insanlar zaten bu isimlerin yorumlarını mantıklı bulurlar. Adam çıkmış diyorki; ''Almanya araştırmacısı bana bununla ilgili bilgi veriyor, bizde oyun çıkmadan ona göre güncelleme yapıyoruz.'' Yani sen oyunu görmeden, oyunun yayımcı kuruluşu bu insanlara bir takım yetkiler verip fikir alışverişinde bulunuyorlar. Sözüm ona bu araştırmacılar boş insan, boş kalabalık yapanlar değil...