1 ile 30 arası toplam 405 sonuç

Konu: 4. Geleneksel Football Manager Araştırması Eleştiri Başlığı

Threaded View

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Amacim ikna etmek degildi. Durumu anlattim.
    Ozellige farkli anlamlar yukeleme gerek yok ayrica. Azimli olmak Ambition. O da mac motoruna Determination gibi yansiyor.
    - Ambition hırs değil mi? Ben anlam yüklemiyorum Türkçe anlamını söylüyorum. Ayrıca aşağıdaki de sizin paylaşımınız, şimdi komple inkar ediyorsunuz:

Determination - Kararlılık
    Bir futbolcunun başarıya ne kadar aç olduğunu gösterir. Kararlı futbolcular skor rakibin lehine olduğu anlarda bile skora isyan eden bir futbol ortaya koymaya çalışır. Maçı, mücadeleyi ve savaşmayı kolay kolay bırakmaz.
    Kimin nerede oynayabilecegini ayarlamamiz pek kolay degil.
    Marcelo'nun genel olarak dogru seviyede oldugunu dusunuyorum. Dususu yasayan Rhodolfo.
    - Stoperde kimin hangi tarafta oynayabileceği prefers right-left veya ayaklarının gücüne göre ayarlanabilmeli. Marcelo'nun pas kalitesi oyuna yansıtılamamış.

An itibariyle Quaresma'nin yedegi yok gibi gorunuyor. Kayserispor macinda oyun sablonu bu nedenle degismedi mi?
    - Quaresma'nın olmadığı maçlarda AMR olarak Ömer Şişmanoğlu oynuyor genelde. Kayseri maçında amaç hocanın zayıf rakibe karşı çift forvetli sistemi görmek istemesiydi. Bunda Olcay, Kerim ve Aras'ın formsuzluğu da bir etkendir. Ömer'in AMR oynadığı maçlar: Karabükspor ve Rizespor ilk 11 olarak, Konyaspor ve Kayserispor maçlarında sonradan girerek. +hazırlık maçları da var.

Bonservisi ucuz olabilir ama maasi oldukca yuksek Caner'in.
    An itibariyle Besiktas'ta en yuksek maas alan 5 oyuncunun 3'u bek oyuncusu.
    Eger Besiktas stoper transferi yapiyorsa, sozlesmeli olan Adriano ile devam edip onun yedegini Tosic yapmak (Tosic'in dusuk maliyeti nedeniyle) cok da mantik disi degil.
    - Gerçekte Caner ile %99 devam edilir. Buna göre düşünülmeli. Ayrıca maaşı 1.75 milyon euro olarak söylendi, oyunda 2'nin üzerinde.
    Last edited by ttarlabasi : 22.Ekim.2016 at 23:13

Mesaj Yetkileri