1 ile 30 arası toplam 405 sonuç

Konu: 4. Geleneksel Football Manager Araştırması Eleştiri Başlığı

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ttarlabasi View Post
    Oyun Tercihleri

Rhodolfo: Risk alarak oynar - katılmıyorum.
    Marcelo: Hakemlere itiraz eder - katılmıyorum.
    Dusko Tosic: Topa yatarak hamle yapar - eklenmeli.
    Caner Erkin: Topu diğer kanada göndermeyi sever - eklenmeli.
    Ricardo Quaresma: Topla fazla oynar - eklenmeli.
    Cenk Tosun: Toplara sert vurur - eklenmeli.
    Ömer Şişmanoğlu - Kanallar içinde boş alanlara hareketlenir - eklenmeli.
    Rhodolfo - Ceviri yanlisligi. Ingilizcesinin anlami pas ile cikmaya calisir (uzun vurmak yerine).
    Marcelo - Emin degilim.
    Tosic - Bunu bir tecih olarak degil, bir mecburiyet olarak goruyorum. Tosic'in pozisyonunu iyi ayarlayamamasindan kaynaklaniyor.
    Caner - Katiliyorum.
    Quaresma - Olabilir ama Quaresma'nin cok fazla PPM'si var su anda.
    Cenk - Katilmiyorum. Cenk toplara her turlu vurabilen, gerektiginde plase yapan gerektiginde sert vuran bir oyuncu. Kisitlamaya gerek yok.
    Omer - Bu PPM merkezde oynayip kanatlara kacan oyuncular icin bir tercih. Ceza alanina girer tercihi zaten var ve bu daha dogru olani.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Rhodolfo - Ceviri yanlisligi. Ingilizcesinin anlami pas ile cikmaya calisir (uzun vurmak yerine).
    Marcelo - Emin degilim.
    Tosic - Bunu bir tecih olarak degil, bir mecburiyet olarak goruyorum. Tosic'in pozisyonunu iyi ayarlayamamasindan kaynaklaniyor.
    Caner - Katiliyorum.
    Quaresma - Olabilir ama Quaresma'nin cok fazla PPM'si var su anda.
    Cenk - Katilmiyorum. Cenk toplara her turlu vurabilen, gerektiginde plase yapan gerektiginde sert vuran bir oyuncu. Kisitlamaya gerek yok.
    Omer - Bu PPM merkezde oynayip kanatlara kacan oyuncular icin bir tercih. Ceza alanina girer tercihi zaten var ve bu daha dogru olani.
    Marcelo'nun hakeme itiraz ettiğini hiç görmedim, en azından geldiğinden beri. Artı olarak "Uzun paslar dener" eklenebilir.

Tosic'ten istenen de bu şekilde oynaması sanırım. Hamleli stoper. Bu arada oyunda positioningi de 14, fazlasıyla iyi bir değer.

Quaresma'nın ilk akla gelen oyun tercihlerinden biri maalesef topla fazla oynaması, diğeri de "ayağının dışını kullanmasıdır" bence. Bu arada oyunda görünen sadece 2 tane PPM'si var.

Ömer'de ceza alanına girer tercihi yok, ofsayt tuzağını kırabilecek denemeleri sever var. Olcay'da rakip ceza alanına girer özelliği var. Ömer, en son gol attığı ve kazandığımız Kayserispor maçı sonrasında verdiği röportajda da boş alanlara koşmayı severim dedi. Belki Accomplished olarak AMR özelliği ve "rakip ceza alanına girer" oyun tercihi eklenebilir.

+++

Ek olarak:

Adriano: Topu diğer kanada göndermeyi sever - eklenmeli.
    Sık sık topla beraber koşar - kaldırılabilir

Gökhan İnler: Uzun paslar dener, topu diğer kanada göndermeyi sever - eklenmeli.

Oğuzhan Özyakup: Hakemlere itiraz eder - eklenebilir.
    Last edited by ttarlabasi : 23.Ekim.2016 at 20:37

Mesaj Yetkileri