Quote Originally Posted by ttarlabasi View Post
Haklısınız ilk beraber oynadıklarında Rhodolfo sağda, Marcelo solda oynamıştı. Sonra Rhodolfo sakatlandı. Sağda Alexis, solda Marcelo olarak devam ettiler. Fakat ne zaman ki Marcelo sağa geçti, verimi arttı ve hep sağda devam etti partnerleri değişti. Ayrıca Gremio'da sağda Geromel, solda Rhodolfo şeklinde oynadığını biliyorum. Rhodolfo çok çok ağır bir oyuncu değil. Bir Kayseri maçında arkaya sarkan Aatif'i yakaladığı pozisyonu hatırlayın.
Rhodolfo cok agir bir oyuncu. Uzun mesafede rakibi yakalayabilecek kadar hizli olabilir ama bu cabuk oldugu veya belinin hizli dondugunu gostermez.

Marcelo ile ilgili geçen sezon da yazdık, BJK araştırmacısı kimse pek bakmıyor oralara herhalde. Bakıyorsa da hiç bir şey yazmadığı için varlığından haberimiz yok.
Yazmak veya yazmamak ona kalmis.
Ama her ic saha macina gittigini biliyorum.

4-2-3-1 Wide'da AMR hocam işte. Diziliş aynı roller farklı.
Dizilisi neden bu kadar kafana taktin anlamadim.
Mac icinde bile dizilis 4411'e, 2 DM'li 4411'e 4231'e (MR MC ML'li), 2 DM'li 4231'e, dar 4231'e veya genis 4231'e donusebilir. Teknik direktorun rakibe karsi futbolcularindan ne istedigine gore bu degisir ama bunlarin hepsi (ama gercekten hepsi) medyada 4231 olarak gosterilir.

Cunku medya da senin gibi bakiyor olaya. Bu adam Quaresma. Sag onde oynar, oraya yazalim.
Ama Quaresma rakip bek ouncusuna yapisarak oynamaz, ceza alaninin icine girmez, klasik bir sag orta saha gibi geriden orta ustune orta yapar. Fakat ne? Savunmasi kuvvetli olmadigi icin o MR olamaz, AMR olur.

Gomez konusuna benzer bir durum olabilir haklısınız. Fakat eğer Caner kalmayı kesinlikle reddediyorsa bu düzeltilebilir. Oyunda Caner 2.025.000 Euro net alıyor. Brütü de neti de 2.025.000 Euro gibi bir durum var.
Kiralik oldugu icindir.