1 ile 30 arası toplam 405 sonuç

Konu: 4. Geleneksel Football Manager Araştırması Eleştiri Başlığı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lionel Carole'in mental olarak tek sorununun karar alma olduğunu düşünüyorum. Onun dışında pozisyon alma, anticipation, soğukkanlılık, istek, oyuna karakter koyma ve fiziksel olarak oyunun icinde kalma ve de süreklilik bakımından kücümsendiği ve yetersiz bir profil yapıldıgını düsünüyorum. Dünkü mac bastan sona Carole icin izlenebilir.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Lionel Carole'in mental olarak tek sorununun karar alma olduğunu düşünüyorum. Onun dışında pozisyon alma, anticipation, soğukkanlılık, istek, oyuna karakter koyma ve fiziksel olarak oyunun icinde kalma ve de süreklilik bakımından kücümsendiği ve yetersiz bir profil yapıldıgını düsünüyorum. Dünkü mac bastan sona Carole icin izlenebilir.
    @perpetua ...........
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2014
    Yer
    Karabük , İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    @perpetua

Aynısını ben yazdım açtığım konu silinmiş. Artık uğraşmam zaten editör çıksın oradan kendim ayarlarım kimsenin umrunda değil.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Kdarkig View Post
    @perpetua

Aynısını ben yazdım açtığım konu silinmiş. Artık uğraşmam zaten editör çıksın oradan kendim ayarlarım kimsenin umrunda değil.
    Konunun silinmesinin nedeni henuz acik olmayan bir bolume baslik acmis olman.
    Su anda cok acil duzelmesi gereken bir hata olup olmadigina dair sizden geri donus almak icin bu basliga odaklanmis durumdayim. Butun arastirma ile ilgili konularin bu baslik altinda toplanmasi benim isimi kolaylastiriyor.
    Oyunun resmen cikmasindan sonra futbolcularin ozelliklerini uzun uzun karsilastirabileceginiz, yorumlarinizi yazabileceginiz arastirma bolumunu oyun cikinca, oyuncu profilleri ile beraber acacagiz. Her yil oldugu gibi.
    O zamana kadar benim onceligim acilen degismesi gereken bilgiler. Futbolcu ozellikleri gibi sencesi/bencesi olan konular veya kozmetik konular degil.

Mesaj Yetkileri