-
Unutmuşum pardon;
Şurada yöneticilerin yaptığı uyarılar var. Ama onu dinlemeyip hala tartışmaya, konu dışı mesajlar atmaya devam edenler de var. Unutmayın ki okur grubuna alırsanız bir daha asla yazar grubuna geçemezsiniz.
Siz okur gruna alınmak için can atıyorsunuz biliyorum, bu gidişle uzun sürmez, ligde 3-4 hafta daha oynansın, bu tür mesajlara devam edin kesin okur grubundasınız.
Bir de yasal olmayan yollardan maçın izlenmesiyle ilgili mesajlar atılmış. Sizi Lig TV'ye şikayet etsek, mahkemeye bile çıkartılırsınız. Her türlü illegaliteye bu sitede karşıyız. Tekrarlanırsa bu sitedeki hesabınız kapatılır.
Maç hakkında da unuttuklarım vardı, onları da yazayım
Dün Selçuk Yula yakaladı, Serdar golün pasını veriyor, Tello golü atıyor ama Serdar da en ufak sevinme hareketi yok. Sanki golü yemişler gibi başını eğip gidiyor. Tello o tarafa koşmasına rağmen onun sevincine katılmıyor. Zaten golden sonra Tello ile sevinen Beşiktaşlı sayısı da azdı. Yanlış anlaşılmasın sadece örnek olarak veriyorum, Aurelio golü attığında tüm takım üzerindeydi, seviniyordu. Böyle bir derbi maçta ilk yarı bitmek üzereyken golü attırıyorsun. Rakibin morali bozuluyor ama oyuncu sevinmiyor.
Burada ya oyuncular birbirlerini sevmiyor, ya Ertuğrul Hoca'yı sevmiyorlar ve başarısız olup gitmesini istiyorlar bu nedenle kötü oynuyorlar ya da hocaları tarafından bu maçı kazanmak için motive edilmemişler.
İlk ikisi değildir umarım, yoksa zamanla sorunlar büyüyebilir. Belki de Serdar'ın yapısı öyledir, genelde sevinmez gollere o zaman benim yazdıklarım boş oluyor kabul ediyorum.
Mesaj Yetkileri