1 ile 30 arası toplam 696 sonuç

Konu: TSL 07/08 7. Hafta Galatasaray - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Fanatiklilik yapmadigin halin buysa dua edelim buna.Allah korusun fanatik olsan ne olur ?

Bi bak konu basindan sonuna kadar,bi bak öbür konularda attigin mesajlara,ben senin mesajlarini özellikle okuyorum hep,ve görüyorumki milleti tahrik etmekten,bazilarini asagilayici mesajlar atmaktan baska bisey yapmiyorsun.Gercek bu !

Benim forumda nasil mesaj yazdigimi herkes bilir,Galatasaray kötüyse kötü derim,iyiyse överim.Gururluyumdur cünkü ! Milleti tahrik edecek davranislarim nelermis ?Karsi tarafin haksiz oldugu durumlari söylemek ne zamandan beri tahrik olmus ?
    Sen herşeyi üstüne aLıyorsan benim sana diyecek bişeyim yok kusura bakmada.Kimseyi tahrik etmem ben tekrar söyLüyorum.Sen demişsin ya karşı tarafın haksız oLduğu durumLarı söyLemek ne zamandan beri tahrik oLmuş diye benden sana bunu söyLüyorum o zaman gerçekLeri suratınıza vurmak ne zamandan beri tahrik oLuyor ...

Bak baran bu zamana kadar sana hiç bişey dememişimdir,muhatapLığımız biLe oLmadı benim dedikLerimi üstüne aLıyorsan beni iLgiLendirmez seni bilen biLiyorsa benide biLen biLiyor..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Sen herşeyi üstüne aLıyorsan benim sana diyecek bişeyim yok kusura bakmada.Kimseyi tahrik etmem ben tekrar söyLüyorum.Sen demişsin ya karşı tarafın haksız oLduğu durumLarı söyLemek ne zamandan beri tahrik oLmuş diye benden sana bunu söyLüyorum o zaman gerçekLeri suratınıza vurmak ne zamandan beri tahrik oLuyor ...

Bak baran bu zamana kadar sana hiç bişey dememişimdir,muhatapLığımız biLe oLmadı benim dedikLerimi üstüne aLıyorsan beni iLgiLendirmez seni bilen biLiyorsa benide biLen biLiyor..

Tamam,uzatmayalim.Büyügümsün,özür dilerim,ileri gittim.Ama demek istedigimi sende anlamissindir Hayrettin abi.Zaten futbol bölümünde kisiye aypilan bir laf yoktur,takima söylenilir,o takimi tutan kisilerde bunun hakkinda tartisir.Ben böyle yapiyorum.Bilemem baskalarini.Neyse,olayi burada kapatalim.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Tamam,uzatmayalim.Büyügümsün,özür dilerim,ileri gittim.Ama demek istedigimi sende anlamissindir Hayrettin abi.Zaten futbol bölümünde kisiye aypilan bir laf yoktur,takima söylenilir,o takimi tutan kisilerde bunun hakkinda tartisir.Ben böyle yapiyorum.Bilemem baskalarini.Neyse,olayi burada kapatalim.
    Ben kimseye haksızsınız dememişimdir herkes görüşünde hakLıdır.Herkesin tuttuğu takımı savunması doğaLdır.HakLı yada haksız.ÖnemLi oLan burda birbirimizi kırmamak.OLayı tadında tuzunda bırakmak.Ayrıca Özür diLenecek bir hususta yok ortada

Evet burda kapansın bencede en iyisi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri