Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
Benim neden korner olduğunu açıklamama gerek var mı?Basbaya Arda'nın ayağından dışarı gidiyor top.Ve inan bana buna korner demeyen ilk kişi sensin.
Hakan ve İbrahim konusunda yazdım.İyi bak belki görürsün.Ya da yakın gözlüklerini takmayı unutmuşsundur.
Her hakem hata yapar.Ama sonuça etki eden hatalar var,bir de bunun sonuca etki etmeyeni var.Ben futbol da konuştum.İyi oynadığımız savunmuyorum.Önceki mesajlarımda Eruğrul Sağlam'ı da eleştirdim.Hatta maça defansif bir anlayışla başlarsak kaybetceğimizi de söyledim maçtan önce.Ama bu hakem hataları ile olmamalıydı!
Asıl fanatik sensin.Galatasaray'ı nerdeyse Avrupa'nın en iyi futbol oynayan kulübü yapacaksın.Hatta dün iyi oynadığınızı da savnunuyorsun.Ne diyim ben sana!
Ayrıca Bjk lehine 3 hata var demiştin.3ünü de cevap verdim.Senden de cevap bekliyorum.Lafınının arkasında dur.Her itiraz eden kırmızı görcekmiş.Pehh daha neler!
Yahu nasıl korner.Gözlerinden sorunun mu var senin.Ona korner diyen adamla futbol konuşulmaz zaten.Penaltı pozisyonunda Ahmet Çakar herşeyi anlatmış.Başka lafa gerek yok.İnşAllah aynı hatalar sizin başınıza da gelir de sen yine böyle konuşursun.İnsaf biraz be insaf.Vallahi yazıklar olsun.
Sert oynayan taraf Beşiktaş değildi;Galatasaraydı!.Faul istatistiklerine bakarsan anlarsın.Bir ara Galatasaray 16 faul yapmışken Beşiktaş sadece 2 faul yapmıştı!.Nonda'nı her pozisyonda bizim savunma oyuncularımzı itip kakması ayrı bir olay.Servet'in hücum oyuncularımızın tepesine binmesi keza öyle.Hakan'ın yaptığı hareket sarı kartlık bir harekettir.Zaten sert bir hareket olsa Barış yere yığılırdı.Sadece teşebbüs var,ufak da temas...
Hakeme itiraz etmek kart mıdır?Karttır.Peki bu fazlaca bir uygulanan kural mıdır?Hayır.Penaltının tekrarlatılması gibi....Zaten her itiraz eden kart görse.Eskiden B.Korkmaz,Hagi,E.Belözoğlu,E.aşık;şimdi Ayhan,H.Şaş,Ü.Karan,Song gibi oyuncular her maç kırmızı kart görürlerdi

Hakan`in cevabini vermissin,ama cok sacma bir cevap.Sen nasil tekme attigini görmemissin efendi ! Adam dönerek tekme atti,Baris bile mac sonunda dedi ayagim hala agriyor diye.Kime gösterirsen göster,o hareket kirmizi kart ! Tabi senin gibi fanatikler bunu görmezden gelirler.Anca kendi takim aleyhine olan hatalari konusurlar.Gec bu ayaklari !

Galatasaray dün güzel oynadi,Besiktasa futbol oynattirmadik.Hani futboldan cok iyi anlayan sen ve senin gibiler diyorlar ya Besiktas futbol oynamadi,yanlis ! Biz size futbol oynattirmadik ! Gerek savunmada,gerek hücumda pres yaptik.Orta alanda cok mücadele ettik.Ve besiktasi uzun top kullanmaya mahkum ettik ! Kademelerimiz cok iyiydi.Kalkmis birde iyi oynamadik diyorsun ?

Her itiraz eden kirmizi kart görecek mi demisim ? Gözlüklere kimin ihtiyaci oldugu belli efendi !
Diyorum ki hakemler bu sene itiraza sari kart veriyorlar,eskiyi birak ! Yeni uygulama bu ! Tabi bunlari bilmedigin icin,bos bos konusuyorsun.Gökhan Zan 10 dakika itiraz etti,hakem sari kart göstermedi.

Besiktasin lehine olan hatalari konusmazsiniz ki siz.Sadece Bjk hatalarini konusursunuz,inanin zeytinyagi gibi suüstüne cikmayi cok iyi beceriyorsunuz.

@Exciting:Yasina saygim var,ama bu yasinda bile fanatiklik yapiyorsun ! Sen bu forumdaki Bjklilere örnek olacak kisisin,ama ne yazikki onlari tahrik edende sensin.Vallahi helal olsun sana !