Sayfa 23 / 24 İlkİlk ... 1321222324 SonSon
661 ile 690 arası toplam 696 sonuç

Konu: TSL 07/08 7. Hafta Galatasaray - Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben de Ahmet Çakar'a katılıyorum, Selçuk Dereli bana göre de hakem değil. Adamın her maçı tartışmalı. Neyse bu topa hiç girmiyorum.

Hakan'ın artık kaleyi Rüştü'ye bırakması gerekiyor. Macaristan, Marsilya, şimdi de Galatasaray maçı. Bir müddet yedeğe çekilip kafasını toplaması sağlanmalı. Bir de yan toplara çıkış çalışmalı, son maçlarda genelde hatalı çıkışlar yapıyor.

Bir de Diatta. 45 dakika iyi dayandı Ertuğrul Hoca. Bobo da parası arttırıldıktan sonra kayboldu.

Sistem taktik bunlar tartışılır ama asıl sorun anlayışta bence. Ertuğrul Hoca nedense ofansı hiç düşünmüyor. Sezonun başından beri Beşiktaş böyle gitmez diyordum. Son dakiklarda alınan galibiyetler vardı. O zamandan bu zamana değişen birşey olmamış. Ertuğrul Hoca hepimizi yanıltıyor. Sorun olan yerleri düzeltmeye çalışmıyor, bu şekilde devam ederse Rıza Çalımbay gibi olacak sonu. Artık şu takıma damgasını vurması lazım.

Galatasaray içinse tartışmalı pozisyonlara hiç girmiyorum, giresim yok. Ama maçı kazanmak isteyen taraftılar. Lincoln ve Hakan'a ihtiyacım yok dedi Kalli. Lincoln olmazsa GS gol atamaz eleştirilerine son verdi. Bir sürü genç oyuncu var Galatasaray'da; Kalli Lincoln'ü belirtilen kurallara uymadı diye Beşiktaş maçında oynatmıyorsa bize her şeyi yapabilir. Ona göre davranmalıyız demiştir bu oyuncular.

Kaybedilse maç çok farklı yorumlar yapıyor olacaktık tabi ki de. Ama Kalli demek ki takımına güveniyormuş. Bize de tebrik etmek düşer Galatasaray'ı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    Penaltıyı tartışmaya gerek yok.Bariz penaltıydı.
    Bir de bariz penaltıydı demek.İnsan sinir krizi geçirtir sizin gibiler...
    Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    .Ama goller netti ! Kimse kalkipta gollerimizi elestirmesin !

Ilk golde top en son Diattaya carpiyor,net korner.
    Serdar iki ayagiyla Ardanin sol ayagini kiskaca aliyor,arkadan Ibrahim sol ayagiyla Ardanin bilegine vuruyor.Ardada hareket edemedigi icin yere düsüyor.Kimse bunun aksini ispatlamaya calismasin !

Gelelim Bjk lehine olan hatalara;
    1:Ibrahim Toraman 2 kere arkadan cok sert,sakatlayici fauller yapti.2 saridan kirmizi görmesi gerekirken,kart bile görmedi.Ilk yarida Ardanin arkadan faul yaptigi icin sari kart gördügünü hatirlatayim.
    2:Kaleci Hakan Barisa dönerek tekme vuruyorki bu direk kirmizi karttir ! Ama hakem hicbisey demedi.
    3:Normalde hakeme asiri itiraz etmek sari karttir demi ? Gökhan Zan dün 10 dakika itiraz etti,hicbisey olmadi ?
    Besiktas dün sert oynadi,ama tek sari karti biz gördük.Ne acayip demi ?
    Simdi olaya tek tarafli bakan Besiktasli arkadaslara söylüyorum,sizce bu kartlar verilseydi mac daha önceden kopmazmiydi ?[/B]
    Yahu nasıl korner.Gözlerinden sorunun mu var senin.Ona korner diyen adamla futbol konuşulmaz zaten.Penaltı pozisyonunda Ahmet Çakar herşeyi anlatmış.Başka lafa gerek yok.İnşAllah aynı hatalar sizin başınıza da gelir de sen yine böyle konuşursun.İnsaf biraz be insaf.Vallahi yazıklar olsun.
    Sert oynayan taraf Beşiktaş değildi;Galatasaraydı!.Faul istatistiklerine bakarsan anlarsın.Bir ara Galatasaray 16 faul yapmışken Beşiktaş sadece 2 faul yapmıştı!.Nonda'nı her pozisyonda bizim savunma oyuncularımzı itip kakması ayrı bir olay.Servet'in hücum oyuncularımızın tepesine binmesi keza öyle.Hakan'ın yaptığı hareket sarı kartlık bir harekettir.Zaten sert bir hareket olsa Barış yere yığılırdı.Sadece teşebbüs var,ufak da temas...
    Hakeme itiraz etmek kart mıdır?Karttır.Peki bu fazlaca bir uygulanan kural mıdır?Hayır.Penaltının tekrarlatılması gibi....Zaten her itiraz eden kart görse.Eskiden B.Korkmaz,Hagi,E.Belözoğlu,E.aşık;şimdi Ayhan,H.Şaş,Ü.Karan,Song gibi oyuncular her maç kırmızı kart görürlerdi

TARTIŞMALI POZİSYONLAR :

ŞANSAL BÜYÜKA : Bu arada Sayın Özhan Canaydın’ın ayağa kalktığı ve yürümeye başladığı, maçı da izlediğini öğrendik.. Dualarımız onunla birlikte.. Galatasaray – Beşiktaş maçının tartışmalı pozisyonları var.. Hocam ilk aut mu korner mi olayı var..

ERMAN TOROĞLU : Top burada çok net bir şekilde Arda’dan çıkıyor.. Buradaki olay hakemin otorite zafiyeti.. Hakem bu pozisyona 15 metre mesafede.. İlk pozisyonda autu verdi.. Arda elini kolunu kaldırınca yardımcıya döndü ve yardımcıdan bir hareket yok.. Selçuk autu verdi, yardımcıdan bir bayrak var ve köşe gönderini gösteriyor.. Selçuk ne yapıyorsun sen dedi.. Yardımcı bir daha korneri gösterdi.. Şimdi burada hakem kardeşim, sen görüyorsun kararını veriyorsun.. Bir daha yardımcıya teslim oluyorsun.. Böyle bir karar veriyorsan bu sefer penaltı pozisyonunda da milletin kafasını karıştırıyorsun.. Arda ellerini kollarını kaldırıyor.. Şimdi bu centilmenlik mi?.. Her futbolcunun elleri kolları havada.. Yanlış.. Arda’nın yüreği sızlayacak mı sızlamayacak mı?.. Kendi ayağından çıkan topa itiraz ediyorsun.. Yardımcı hakemi yanlış yönlendiriyorsun.. Üçüncüde korneri gösteriyor.. O zaman bunlar nasıl yardımcı abi?.. Bana yardımcı olmasın.. Sakat bırakıyorlar.. Bak geliyor gol oluyor..

ŞANSAL BÜYÜKA : Hakan ile Barış’ın arasında yaşanan bir pozisyon var..

ERMAN TOROĞLU : Hakan’ın Barış’a yaptığı hareket sarı kartlık bir hareket.. Futbolcu burada normal çıktı.. Sen tekme atıyorsun.. Bu senin zaafını gösterir.. Bu topu kaleci tuttu.. Hakem faulü çaldı.. Bence topu tuttuğu için faul çalmaması lazım.. Çalmadı diyelim.. Tekme attın.. Yaptığın hareket penaltı ve sarı kart.. Hiçbir şey yok pozisyonda.. Ne yapacaksın verse?.. Nasıl milli takım kalecisi bu?..

ŞANSAL BÜYÜKA : Penaltı pozisyonunda hocam söz konusu olan Toraman’ın hamlesi ise ben buna penaltı veremem.. Serdar’ın girişine verdim diyorsa ona da bir şey diyemem..

ERMAN TOROĞLU : Topa İbrahim vurduktan sonra sol ayağıyla bakın ne yapıyor?.. Dizi yerde olması beni ilgilendirmiyor.. Verse de vermese de tartışırım bu penaltıyı.. Bu tartışılır.. Serdar’ın girişi yanlış.. Hiçbir yere bakmıyor.. Kayarak geliyor.. Ayağını kurtaramıyor Arda.. Ayağı bile kırılabilir.. Hakem burada fotoğrafı çekiyor ve çalıyor yada çalmıyor.. İbrahim geliyor, ayağıyla topa hamle yapıyor ama ayağıyla Arda’yı engelliyor.. İkinci hamlesini yapamıyor Arda.. Gelip İbrahim direk topa vursa sorun yok.. Ama engelliyor..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ERMAN TOROĞLU : Pozisyon çok enteresan.. Ümit topuğuyla topu attığı anda Beşiktaşlı oyuncu yere yattı ve topa ilk hamlesini yaptı.. Fakat Beşiktaşlı oyuncu ilk hamlesini yaparken arda’ya da bir hamlesi oluyor. Arda iki oyuncu arasında kalıyor. Arda’nın ikinci hareketi yapma şansı kalmıyor. Topa kontrolsüz giriyor. Arda yerdeki oyuncunun sol dizinden darbeyi yemese topa ikinci hamlesini yapacak. Arda eğer ikinci hamlesini yapıp devam edebilir. Bu yüzde yüz penaltı mı dersen tartışılır. Ama Beşiktaşlı oyuncunun kontrolsüz hareketi var. Arda’nın yere basan ayağı iki oyuncunun arasında kalıyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    okuyunda biraz futbol ogrenin bence atip tutmayin

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    okuyunda biraz futbol ogrenin bence atip tutmayin
    Yıllarca dalga geçtiğiniz Erman hoca şimdi futbol profesörü oldu.Bravo valla
    Bence sen Ahmet Çakar'ın yorumunu oku.
    Ve tüm Gs taraftarı artık kabul etmeli ki dün 2 golde de hakem hatası vardı

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bariz penaltıymış.Bu kadar fanatizm içeren yorumlar yapıyorsunuz.Biraz objektif olun

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Unutmuşum pardon;

Şurada yöneticilerin yaptığı uyarılar var. Ama onu dinlemeyip hala tartışmaya, konu dışı mesajlar atmaya devam edenler de var. Unutmayın ki okur grubuna alırsanız bir daha asla yazar grubuna geçemezsiniz.

Siz okur gruna alınmak için can atıyorsunuz biliyorum, bu gidişle uzun sürmez, ligde 3-4 hafta daha oynansın, bu tür mesajlara devam edin kesin okur grubundasınız.

Bir de yasal olmayan yollardan maçın izlenmesiyle ilgili mesajlar atılmış. Sizi Lig TV'ye şikayet etsek, mahkemeye bile çıkartılırsınız. Her türlü illegaliteye bu sitede karşıyız. Tekrarlanırsa bu sitedeki hesabınız kapatılır.

Maç hakkında da unuttuklarım vardı, onları da yazayım

Dün Selçuk Yula yakaladı, Serdar golün pasını veriyor, Tello golü atıyor ama Serdar da en ufak sevinme hareketi yok. Sanki golü yemişler gibi başını eğip gidiyor. Tello o tarafa koşmasına rağmen onun sevincine katılmıyor. Zaten golden sonra Tello ile sevinen Beşiktaşlı sayısı da azdı. Yanlış anlaşılmasın sadece örnek olarak veriyorum, Aurelio golü attığında tüm takım üzerindeydi, seviniyordu. Böyle bir derbi maçta ilk yarı bitmek üzereyken golü attırıyorsun. Rakibin morali bozuluyor ama oyuncu sevinmiyor.

Burada ya oyuncular birbirlerini sevmiyor, ya Ertuğrul Hoca'yı sevmiyorlar ve başarısız olup gitmesini istiyorlar bu nedenle kötü oynuyorlar ya da hocaları tarafından bu maçı kazanmak için motive edilmemişler.

İlk ikisi değildir umarım, yoksa zamanla sorunlar büyüyebilir. Belki de Serdar'ın yapısı öyledir, genelde sevinmez gollere o zaman benim yazdıklarım boş oluyor kabul ediyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Bir de bariz penaltıydı demek.İnsan sinir krizi geçirtir sizin gibiler...

Yahu nasıl korner.Gözlerinden sorunun mu var senin.Ona korner diyen adamla futbol konuşulmaz zaten.Penaltı pozisyonunda Ahmet Çakar herşeyi anlatmış.Başka lafa gerek yok.İnşAllah aynı hatalar sizin başınıza da gelir de sen yine böyle konuşursun.İnsaf biraz be insaf.Vallahi yazıklar olsun.
    Sert oynayan taraf Beşiktaş değildi;Galatasaraydı!.Faul istatistiklerine bakarsan anlarsın.Bir ara Galatasaray 16 faul yapmışken Beşiktaş sadece 2 faul yapmıştı!.Nonda'nı her pozisyonda bizim savunma oyuncularımzı itip kakması ayrı bir olay.Servet'in hücum oyuncularımızın tepesine binmesi keza öyle.Hakan'ın yaptığı hareket sarı kartlık bir harekettir.Zaten sert bir hareket olsa Barış yere yığılırdı.Sadece teşebbüs var,ufak da temas...
    Hakeme itiraz etmek kart mıdır?Karttır.Peki bu fazlaca bir uygulanan kural mıdır?Hayır.Penaltının tekrarlatılması gibi....Zaten her itiraz eden kart görse.Eskiden B.Korkmaz,Hagi,E.Belözoğlu,E.aşık;şimdi Ayhan,H.Şaş,Ü.Karan,Song gibi oyuncular her maç kırmızı kart görürlerdi
    Hicbir sorunum yok,ben neden korker olmasi gerektigini anlattim.Ama sen yine her zamanki gibi bir laf söyledin ve neden o lafi kullandigini anlatmadin.Takiliyorsun bir yerde,gitmiyor ileriye,bir doktora görün

Sert oynayanin kim oldugunu hepimiz gördük.Ümit kac kere yerlere düstü,hakem hicbisey demedi,Arda yere düstü kac kere,bisi demedi hakem.Ama Besiktasli futbolculara en ufak dokunusumuzda direk faul !
    Ayrica Hakan ve Ibrahim konusunda bana katiliyorsun demekki,ses seda yok o konuda
    Demekki neymis ?
    Hakem 2 takim aleyhine de hatalar yapti,ama maci kaybeden Bjk oldugu icin ve siz ne zaman maci kaybetseniz hakem hatasina sigindiginiz icin,futbolunuzu konusmadiginiz icin bu hatalar ön plana cikti !

Biraz objektif ol be ! Biliyorum zor senin gibi fanatik birisi icin ama ...

Yıllarca dalga geçtiğiniz Erman hoca şimdi futbol profesörü oldu.Bravo valla
    Bence sen Ahmet Çakar'ın yorumunu oku.
    Ve tüm Gs taraftarı artık kabul etmeli ki dün 2 golde de hakem hatası vardı
    a.cakar onun bunun yalakasi oldugundan onu okumam bile gereksiz bir sahistir... ben kendi adima konusurum cogul kullanma ben erman torogluyla hic dalga gecmedim bilip bilmeden konusmayalim lutfen... hakanin pozisyonuna ne diceksiniz hep tersi gorun kocaeli maclarini unutmayalim ona gore yorumlar yapalim yada once top oynayin sonra hakemi elestirin

9. Default

Ya okuyorum da Delgado gec alindi falan diyenler var.. Delgado bugun yedekten gelip hangi maci cevirdi ki Allahaskina? Ilk 11'i gectim, sonradan oyuna alinmayi bile haketmiyor.

Gecen sene Runje ile alay edenler... Tigana'yi futbol bilmiyor ilan edenler... Neredesiniz?

GS de ustun falan oynamadi dun. 2 tane hakemlik golleri disinda 1,5 pozisyonlari vardi. Bizim ise 1 gol + 1 pozisyon. Cok da ustun degildi Galatasaray + kaldi ki 2 takimda da yalnizca 2 tane banko 11 oyuncusu eksikti. Hani "Besiktas'i eksik bile yendik" diyenler icin soyluyorum.

Mac oncesi, Lincoln ve Hakan'in kadro disi birakilmasina ragmen yenilgi benim icin beklenilen bir sonuctu. Zira Besiktas, hem kadro kalitesi hem de mantalite olarak diger 2 buyugun gerisinde bir takim. Fakat boyle olmamaliydi. GS de kazanmayi hakedecek birsey yapmadi. Mac oncesi "Klasik Besiktas cenabetligini goz onunde bulundurarak 1-1 veya 2-1 GS diyorum" demistim. Birebir aynisi cikti. Bu sene Besiktas'in maclarina bariz etki eden 5. hakem hatasi GS macinda geldi.

Bir de sunu goruyorum.. Ertugrul Saglam'a da simdiden daragaci kurulmaya calisiliyor. Kac teknik direktoru boyle yediniz, Tigana gibi buyuk ve basarili bir teknik adam bile son 2 macina cikamadi bu ulkede. Yeter cidden.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Hicbir sorunum yok,ben neden korker olmasi gerektigini anlattim.Ama sen yine her zamanki gibi bir laf söyledin ve neden o lafi kullandigini anlatmadin.Takiliyorsun bir yerde,gitmiyor ileriye,bir doktora görün

Sert oynayanin kim oldugunu hepimiz gördük.Ümit kac kere yerlere düstü,hakem hicbisey demedi,Arda yere düstü kac kere,bisi demedi hakem.Ama Besiktasli futbolculara en ufak dokunusumuzda direk faul !
    Ayrica Hakan ve Ibrahim konusunda bana katiliyorsun demekki,ses seda yok o konuda
    Demekki neymis ?
    Hakem 2 takim aleyhine de hatalar yapti,ama maci kaybeden Bjk oldugu icin ve siz ne zaman maci kaybetseniz hakem hatasina sigindiginiz icin,futbolunuzu konusmadiginiz icin bu hatalar ön plana cikti !

Biraz objektif ol be ! Biliyorum zor senin gibi fanatik birisi icin ama ...
    Benim neden korner olduğunu açıklamama gerek var mı?Basbaya Arda'nın ayağından dışarı gidiyor top.Ve inan bana buna korner demeyen ilk kişi sensin.
    Hakan ve İbrahim konusunda yazdım.İyi bak belki görürsün.Ya da yakın gözlüklerini takmayı unutmuşsundur.
    Her hakem hata yapar.Ama sonuça etki eden hatalar var,bir de bunun sonuca etki etmeyeni var.Ben futbol da konuştum.İyi oynadığımız savunmuyorum.Önceki mesajlarımda Eruğrul Sağlam'ı da eleştirdim.Hatta maça defansif bir anlayışla başlarsak kaybetceğimizi de söyledim maçtan önce.Ama bu hakem hataları ile olmamalıydı!
    Asıl fanatik sensin.Galatasaray'ı nerdeyse Avrupa'nın en iyi futbol oynayan kulübü yapacaksın.Hatta dün iyi oynadığınızı da savnunuyorsun.Ne diyim ben sana!
    Ayrıca Bjk lehine 3 hata var demiştin.3ünü de cevap verdim.Senden de cevap bekliyorum.Lafınının arkasında dur.Her itiraz eden kırmızı görcekmiş.Pehh daha neler!

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ne kadar çok biLmişLer var aramızda..Vay be
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Ahmet Çakar bence Türkiye'nin en iyi spor yorumcularından birisidir ve görüşlerine itibar ederim her zaman, aynı şekilde Erman Toroğlu'nun da...

Ahmet Çakar penaltı değil diyor, Erman Toroğlu da pozisyon için kararsız konuşmuş. Arkadaşımın babası, eski SüperLig hakemi de penaltı değil diyor, birçok otorite penaltı değil diyor. Bence de penaltı değil, alakası bile yok. Orda Arda'nın yerinde ben olsam, ben de taktırırdım kendimi ayaklardan birine, çünkü başka çaresi yoktu, topu kaybetmişti.

Diatta Bursaspor için izlenmiş ama Beşiktaş almış. Beşiktaş bu sene şaka gibi transferler yaptı. Diatta, ahı gitmiş vahı kalmış, serbest bırakılmış bir futbolcu, Beşiktaş bu adamı satın aldı. Higuain desen, berbat bir futbolcu, gitti o alındı, yine Cisse desen hayalet gibi bir isim. Aralarından en iyisi, bence kötünün iyisi Tello çıktı. Şu an Beşiktaş'ın en iyi yabancıları Delgado ve Bobo, gerisi faso fiso. Beşiktaş yabancı transferinde yaptığı hataların bedelini ödüyor, Porto karşısında da alınacak bir mağlubiyet Ertuğrul Sağlam'ın biletini keser.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Herşeye rağmen de eğer doğru kararLar veriLmiş oLsaydı şu anda hanemizde +5 puanımız daha oLacaktı ve herşey daha farkLı oLabiLirdi.Bunun hesabını kimse veremez ama bunun bize hesabını verin dediğimizde bakaLım kaçtane çok biLmiş çıkıp cevap verebiLecek ??

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    a.cakar onun bunun yalakasi oldugundan onu okumam bile gereksiz bir sahistir... ben kendi adima konusurum cogul kullanma ben erman torogluyla hic dalga gecmedim bilip bilmeden konusmayalim lutfen... hakanin pozisyonuna ne diceksiniz hep tersi gorun kocaeli maclarini unutmayalim ona gore yorumlar yapalim yada once top oynayin sonra hakemi elestirin
    Ahmet Çakar türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi hakemidir .

Çakar, hakemlik kariyeri boyunca yüzün üzerinde uluslararası maç ve derbi karşılaşması yönetti. Avrupa Şampiyonası'nda üst düzey maç yönetmiş tek Türk hakemidir.

Türk hakemlik tarihinin en başarılı hakemi olan Ahmet Çakar;

01.03.1995 Milan - Benfica (2-0) Şampiyon Kulüpler Kupası Çeyrek Final ilk karşılaşması,

05.04.1995 Bayern München-Ajax(0-0) Şampiyon Kulüpler Kupası Yarı Final ilk karşılaşması,

20.03.1993 Gana - Brezilya (1-2) Gençler Dünya Futbol Şampiyonası Final karşılaşması gibi üst düzey maçlar da yönetmiştir.

Alıntıdır

Ahmet Çakar gibi bir hakemin kararları Ermen Toroğlu gibi bir şovmen'den çok daha önemlidir.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ne kadar çok biLmişLer var aramızda..Vay be
    sahidende boyle...
    harcaniyorsunuz arkadaslar,yazik size

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Diatta Bursaspor için izlenmiş ama Beşiktaş almış. Beşiktaş bu sene şaka gibi transferler yaptı. Diatta, ahı gitmiş vahı kalmış, serbest bırakılmış bir futbolcu, Beşiktaş bu adamı satın aldı. Higuain desen, berbat bir futbolcu, gitti o alındı, yine Cisse desen hayalet gibi bir isim. Aralarından en iyisi, bence kötünün iyisi Tello çıktı. Şu an Beşiktaş'ın en iyi yabancıları Delgado ve Bobo, gerisi faso fiso. Beşiktaş yabancı transferinde yaptığı hataların bedelini ödüyor, Porto karşısında da alınacak bir mağlubiyet Ertuğrul Sağlam'ın biletini keser.
    Diatta ve Higuain konusunda haklısın.Çok gereksiz iki transfer.Bence Rico da gönderilmeli.Ve yabancı bir sol bek alınmalı devre arasında.Deli İbo artık bitmiş.Dün yine takımın en kötülerinden biriydi.Ama ben Cisse ve Tello'dan memnunum.Ve iyi transferler olduklarını düşünüyorum.Belki ilerde bana hak verirsin.

Herşeye rağmen de eğer doğru kararLar veriLmiş oLsaydı şu anda hanemizde +5 puanımız daha oLacaktı ve herşey daha farkLı oLabiLirdi.Bunun hesabını kimse veremez ama bunun bize hesabını verin dediğimizde bakaLım kaçtane çok biLmiş çıkıp cevap verebiLecek ??
    +5 puan hanenizde olacaktı da, acaba o +5 puanı hakederek mi alacaktınız?

Ankaraspor maçından bahsediyorsun sanırım, kaç tane pozisyonunuz var ki o maçta? Çok mu iyi oynadınız, çok hakederek mi oynadınız ki?

Dünkü maçta, penaltı verilmese, evet puan alacaktınız belki ama hakederek mi alacaktınız? İyi oynadınız mı ki maçta puanı hakettiniz?

Fenerbahçe mesela, OFTAŞspor karşısında %100 penaltısı verilmedi ama ben sesimi çıkarmadım, neden, çünkü o maçta galibiyeti haketmedik, dolayısıyla da hakeme tepki göstermedim.

Sen çok süper futbol oynarsın, elinden geleni yaparsın, sahada varını yokunu ortaya koyar savaşırsın, sonra hakem gelir haksızlık yapar, penaltını vermez veya skora etki eden bir karar verir, o zaman tepkinde haklısın, zira alınterini çalmıştır ama sen futbol oynamadan hakemlere muhtaç olarak puan beklersen daha çok beklersin.

Benim neden korner olduğunu açıklamama gerek var mı?Basbaya Arda'nın ayağından dışarı gidiyor top.Ve inan bana buna korner demeyen ilk kişi sensin.
    Hakan ve İbrahim konusunda yazdım.İyi bak belki görürsün.Ya da yakın gözlüklerini takmayı unutmuşsundur.
    Her hakem hata yapar.Ama sonuça etki eden hatalar var,bir de bunun sonuca etki etmeyeni var.Ben futbol da konuştum.İyi oynadığımız savunmuyorum.Önceki mesajlarımda Eruğrul Sağlam'ı da eleştirdim.Hatta maça defansif bir anlayışla başlarsak kaybetceğimizi de söyledim maçtan önce.Ama bu hakem hataları ile olmamalıydı!
    Asıl fanatik sensin.Galatasaray'ı nerdeyse Avrupa'nın en iyi futbol oynayan kulübü yapacaksın.Hatta dün iyi oynadığınızı da savnunuyorsun.Ne diyim ben sana!
    Ayrıca Bjk lehine 3 hata var demiştin.3ünü de cevap verdim.Senden de cevap bekliyorum.Lafınının arkasında dur.Her itiraz eden kırmızı görcekmiş.Pehh daha neler!

Hakan`in cevabini vermissin,ama cok sacma bir cevap.Sen nasil tekme attigini görmemissin efendi ! Adam dönerek tekme atti,Baris bile mac sonunda dedi ayagim hala agriyor diye.Kime gösterirsen göster,o hareket kirmizi kart ! Tabi senin gibi fanatikler bunu görmezden gelirler.Anca kendi takim aleyhine olan hatalari konusurlar.Gec bu ayaklari !

Galatasaray dün güzel oynadi,Besiktasa futbol oynattirmadik.Hani futboldan cok iyi anlayan sen ve senin gibiler diyorlar ya Besiktas futbol oynamadi,yanlis ! Biz size futbol oynattirmadik ! Gerek savunmada,gerek hücumda pres yaptik.Orta alanda cok mücadele ettik.Ve besiktasi uzun top kullanmaya mahkum ettik ! Kademelerimiz cok iyiydi.Kalkmis birde iyi oynamadik diyorsun ?

Her itiraz eden kirmizi kart görecek mi demisim ? Gözlüklere kimin ihtiyaci oldugu belli efendi !
    Diyorum ki hakemler bu sene itiraza sari kart veriyorlar,eskiyi birak ! Yeni uygulama bu ! Tabi bunlari bilmedigin icin,bos bos konusuyorsun.Gökhan Zan 10 dakika itiraz etti,hakem sari kart göstermedi.

Besiktasin lehine olan hatalari konusmazsiniz ki siz.Sadece Bjk hatalarini konusursunuz,inanin zeytinyagi gibi suüstüne cikmayi cok iyi beceriyorsunuz.

@Exciting:Yasina saygim var,ama bu yasinda bile fanatiklik yapiyorsun ! Sen bu forumdaki Bjklilere örnek olacak kisisin,ama ne yazikki onlari tahrik edende sensin.Vallahi helal olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Erman Toroğlu'ndan ne isterlerse onu söyler Ahmet Çakar ise yorumcudur ve gerçekcidir.İşinize gelen futboldan anlayan işinize gelen futboldan anlamayan olmuş burada.Beşiktaş kötü oynamış olabilir ama bu demek değildir hakkı yensin.Korner pozisyonuna bile korner diyen var!

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ankaraspor maçından bahsediyorsun sanırım, kaç tane pozisyonunuz var ki o maçta? Çok mu iyi oynadınız, çok hakederek mi oynadınız ki?

Dünkü maçta, penaltı verilmese, evet puan alacaktınız belki ama hakederek mi alacaktınız? İyi oynadınız mı ki maçta puanı hakettiniz?

Fenerbahçe mesela, OFTAŞspor karşısında %100 penaltısı verilmedi ama ben sesimi çıkarmadım, neden, çünkü o maçta galibiyeti haketmedik, dolayısıyla da hakeme tepki göstermedim.

Sen çok süper futbol oynarsın, elinden geleni yaparsın, sahada varını yokunu ortaya koyar savaşırsın, sonra hakem gelir haksızlık yapar, penaltını vermez veya skora etki eden bir karar verir, o zaman tepkinde haklısın, zira alınterini çalmıştır ama sen futbol oynamadan hakemlere muhtaç olarak puan beklersen daha çok beklersin.
    Ben herşeye rağmen dedim.Sonuçta kötü oynuyor oLsakta bu puanLar bizim hakkımzdı öyLe değiLmi.İyi yada kötü bu punLarı bizim aLmamız gerekiyordu.Kötü oynarken neden extradan geLen puanLardan oLaLım ki ?

Hakan`in cevabini vermissin,ama cok sacma bir cevap.Sen nasil tekme attigini görmemissin efendi ! Adam dönerek tekme atti,Baris bile mac sonunda dedi ayagim hala agriyor diye.Kime gösterirsen göster,o hareket kirmizi kart ! Tabi senin gibi fanatikler bunu görmezden gelirler.Anca kendi takim aleyhine olan hatalari konusurlar.Gec bu ayaklari !

Galatasaray dün güzel oynadi,Besiktasa futbol oynattirmadik.Hani futboldan cok iyi anlayan sen ve senin gibiler diyorlar ya Besiktas futbol oynamadi,yanlis ! Biz size futbol oynattirmadik ! Gerek savunmada,gerek hücumda pres yaptik.Orta alanda cok mücadele ettik.Ve besiktasi uzun top kullanmaya mahkum ettik ! Kademelerimiz cok iyiydi.Kalkmis birde iyi oynamadik diyorsun ?

Her itiraz eden kirmizi kart görecek mi demisim ? Gözlüklere kimin ihtiyaci oldugu belli efendi !
    Diyorum ki hakemler bu sene itiraza sari kart veriyorlar,eskiyi birak ! Yeni uygulama bu ! Tabi bunlari bilmedigin icin,bos bos konusuyorsun.Gökhan Zan 10 dakika itiraz etti,hakem sari kart göstermedi.

Besiktasin lehine olan hatalari konusmazsiniz ki siz.Sadece Bjk hatalarini konusursunuz,inanin zeytinyagi gibi suüstüne cikmayi cok iyi beceriyorsunuz.

@Exciting:Yasina saygim var,ama bu yasinda bile fanatiklik yapiyorsun ! Sen bu forumdaki Bjklilere örnek olacak kisisin,ama ne yazikki onlari tahrik edende sensin.Vallahi helal olsun sana !
    Ben fanatikLik yapıyor oLsam emin oL bu şekiLde cevapLar veremezsin bana.Kimseyi tahrik etmem ben ve etmiyorum ama senin üstüne tahrikte kışkırtmada Laf atmada insanda göremiyorum ne yazık ki.Benim yaşımı karıştırmışsın ama ben senin yaşını karıştırırsam işin içine hiç iyi oLmaz..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Daha çok uzatıp ceza almaya gerek yok.Herşey ortada.Yukarda Allah var.Senin gibiler oyundan memnunsa bana da İnşAllah hep böyle oynarsınız demek düşer...

Nesil
    2006
    Yer
    -

Beklemediğim bir sonuç maçı izlemedim açıkçası ama bildiğim kadarıyla Lincoln yoktu. Buna rağmen kazanmış bravo.

23. Default

Sacmalik. Bizim kotu oyunumuz bizi baglar. Kotu oynamamiz yanlis kararlari hakli cikarmaz. Yanlis kararlarlar Besiktas'in puanlarina malolmustur. Bu gercektir. Hakeme muhtac falan degiliz, hakemler bizden puanlarimizi caldi, bunu belirtiyoruz.

Ayrica o OFTAS macinda OFTAS'in da golu sayilmadi. Hatirlatayim.

iddaa'da Galatasaray oynamıştım bir gün evvelden, Lincoln ve Hakan'ın olmadığını duyunca maçtan önce bir kupon daha yaptım, beraberlik oynadım oranı yüksek diye. Bu kadar kötü Beşiktaş beklemiyordum, Lincoln'süz Galatasaray'a karşı, en az beraberlik alırlar diyordum. Kaç kişinin kuponu yattı, çoğu kişi 0 veya 2 oynadı, Beşiktaş yatırdı kuponları

@gahanthegod: OFTAŞ'ın golü gol değil, Ahmet Çakar açıkladı o pozisyonu, hatırlatırım. Senin içine kötü oynayarak galibiyet siniyorsa, eyvallah

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

iddaa'da Galatasaray oynamıştım bir gün evvelden, Lincoln ve Hakan'ın olmadığını duyunca maçtan önce bir kupon daha yaptım, beraberlik oynadım oranı yüksek diye. Bu kadar kötü Beşiktaş beklemiyordum, Lincoln'süz Galatasaray'a karşı, en az beraberlik alırlar diyordum. Kaç kişinin kuponu yattı, çoğu kişi 0 veya 2 oynadı, Beşiktaş yatırdı kuponları

@gahanthegod: OFTAŞ'ın golü gol değil, Ahmet Çakar açıkladı o pozisyonu, hatırlatırım.

Beşiktaş yatırmadı Hakem yatırdı kuponLarı

Ben fanatikLik yapıyor oLsam emin oL bu şekiLde cevapLar veremezsin bana.Kimseyi tahrik etmem ben ve etmiyorum ama senin üstüne tahrikte kışkırtmada Laf atmada insanda göremiyorum ne yazık ki.Benim yaşımı karıştırmışsın ama ben senin yaşını karıştırırsam işin içine hiç iyi oLmaz..
    Fanatiklilik yapmadigin halin buysa dua edelim buna.Allah korusun fanatik olsan ne olur ?

Bi bak konu basindan sonuna kadar,bi bak öbür konularda attigin mesajlara,ben senin mesajlarini özellikle okuyorum hep,ve görüyorumki milleti tahrik etmekten,bazilarini asagilayici mesajlar atmaktan baska bisey yapmiyorsun.Gercek bu !

Benim forumda nasil mesaj yazdigimi herkes bilir,Galatasaray kötüyse kötü derim,iyiyse överim.Gururluyumdur cünkü ! Milleti tahrik edecek davranislarim nelermis ?Karsi tarafin haksiz oldugu durumlari söylemek ne zamandan beri tahrik olmus ?

27. Default

@gahanthegod: OFTAŞ'ın golü gol değil, Ahmet Çakar açıkladı o pozisyonu, hatırlatırım. Senin içine kötü oynayarak galibiyet siniyorsa, eyvallah
    Ahmet Cakar'a dayandirmamaliyiz bence yorumlari.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Fanatiklilik yapmadigin halin buysa dua edelim buna.Allah korusun fanatik olsan ne olur ?

Bi bak konu basindan sonuna kadar,bi bak öbür konularda attigin mesajlara,ben senin mesajlarini özellikle okuyorum hep,ve görüyorumki milleti tahrik etmekten,bazilarini asagilayici mesajlar atmaktan baska bisey yapmiyorsun.Gercek bu !

Benim forumda nasil mesaj yazdigimi herkes bilir,Galatasaray kötüyse kötü derim,iyiyse överim.Gururluyumdur cünkü ! Milleti tahrik edecek davranislarim nelermis ?Karsi tarafin haksiz oldugu durumlari söylemek ne zamandan beri tahrik olmus ?
    Sen herşeyi üstüne aLıyorsan benim sana diyecek bişeyim yok kusura bakmada.Kimseyi tahrik etmem ben tekrar söyLüyorum.Sen demişsin ya karşı tarafın haksız oLduğu durumLarı söyLemek ne zamandan beri tahrik oLmuş diye benden sana bunu söyLüyorum o zaman gerçekLeri suratınıza vurmak ne zamandan beri tahrik oLuyor ...

Bak baran bu zamana kadar sana hiç bişey dememişimdir,muhatapLığımız biLe oLmadı benim dedikLerimi üstüne aLıyorsan beni iLgiLendirmez seni bilen biLiyorsa benide biLen biLiyor..

Sen herşeyi üstüne aLıyorsan benim sana diyecek bişeyim yok kusura bakmada.Kimseyi tahrik etmem ben tekrar söyLüyorum.Sen demişsin ya karşı tarafın haksız oLduğu durumLarı söyLemek ne zamandan beri tahrik oLmuş diye benden sana bunu söyLüyorum o zaman gerçekLeri suratınıza vurmak ne zamandan beri tahrik oLuyor ...

Bak baran bu zamana kadar sana hiç bişey dememişimdir,muhatapLığımız biLe oLmadı benim dedikLerimi üstüne aLıyorsan beni iLgiLendirmez seni bilen biLiyorsa benide biLen biLiyor..

Tamam,uzatmayalim.Büyügümsün,özür dilerim,ileri gittim.Ama demek istedigimi sende anlamissindir Hayrettin abi.Zaten futbol bölümünde kisiye aypilan bir laf yoktur,takima söylenilir,o takimi tutan kisilerde bunun hakkinda tartisir.Ben böyle yapiyorum.Bilemem baskalarini.Neyse,olayi burada kapatalim.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tamam,uzatmayalim.Büyügümsün,özür dilerim,ileri gittim.Ama demek istedigimi sende anlamissindir Hayrettin abi.Zaten futbol bölümünde kisiye aypilan bir laf yoktur,takima söylenilir,o takimi tutan kisilerde bunun hakkinda tartisir.Ben böyle yapiyorum.Bilemem baskalarini.Neyse,olayi burada kapatalim.
    Ben kimseye haksızsınız dememişimdir herkes görüşünde hakLıdır.Herkesin tuttuğu takımı savunması doğaLdır.HakLı yada haksız.ÖnemLi oLan burda birbirimizi kırmamak.OLayı tadında tuzunda bırakmak.Ayrıca Özür diLenecek bir hususta yok ortada

Evet burda kapansın bencede en iyisi.

Sayfa 23 / 24 İlkİlk ... 1321222324 SonSon

Mesaj Yetkileri