Ya okuyorum da Delgado gec alindi falan diyenler var.. Delgado bugun yedekten gelip hangi maci cevirdi ki Allahaskina? Ilk 11'i gectim, sonradan oyuna alinmayi bile haketmiyor.

Gecen sene Runje ile alay edenler... Tigana'yi futbol bilmiyor ilan edenler... Neredesiniz?

GS de ustun falan oynamadi dun. 2 tane hakemlik golleri disinda 1,5 pozisyonlari vardi. Bizim ise 1 gol + 1 pozisyon. Cok da ustun degildi Galatasaray + kaldi ki 2 takimda da yalnizca 2 tane banko 11 oyuncusu eksikti. Hani "Besiktas'i eksik bile yendik" diyenler icin soyluyorum.

Mac oncesi, Lincoln ve Hakan'in kadro disi birakilmasina ragmen yenilgi benim icin beklenilen bir sonuctu. Zira Besiktas, hem kadro kalitesi hem de mantalite olarak diger 2 buyugun gerisinde bir takim. Fakat boyle olmamaliydi. GS de kazanmayi hakedecek birsey yapmadi. Mac oncesi "Klasik Besiktas cenabetligini goz onunde bulundurarak 1-1 veya 2-1 GS diyorum" demistim. Birebir aynisi cikti. Bu sene Besiktas'in maclarina bariz etki eden 5. hakem hatasi GS macinda geldi.

Bir de sunu goruyorum.. Ertugrul Saglam'a da simdiden daragaci kurulmaya calisiliyor. Kac teknik direktoru boyle yediniz, Tigana gibi buyuk ve basarili bir teknik adam bile son 2 macina cikamadi bu ulkede. Yeter cidden.