Quote Originally Posted by EmperoR View Post
Hicbir sorunum yok,ben neden korker olmasi gerektigini anlattim.Ama sen yine her zamanki gibi bir laf söyledin ve neden o lafi kullandigini anlatmadin.Takiliyorsun bir yerde,gitmiyor ileriye,bir doktora görün

Sert oynayanin kim oldugunu hepimiz gördük.Ümit kac kere yerlere düstü,hakem hicbisey demedi,Arda yere düstü kac kere,bisi demedi hakem.Ama Besiktasli futbolculara en ufak dokunusumuzda direk faul !
Ayrica Hakan ve Ibrahim konusunda bana katiliyorsun demekki,ses seda yok o konuda
Demekki neymis ?
Hakem 2 takim aleyhine de hatalar yapti,ama maci kaybeden Bjk oldugu icin ve siz ne zaman maci kaybetseniz hakem hatasina sigindiginiz icin,futbolunuzu konusmadiginiz icin bu hatalar ön plana cikti !

Biraz objektif ol be ! Biliyorum zor senin gibi fanatik birisi icin ama ...
Benim neden korner olduğunu açıklamama gerek var mı?Basbaya Arda'nın ayağından dışarı gidiyor top.Ve inan bana buna korner demeyen ilk kişi sensin.
Hakan ve İbrahim konusunda yazdım.İyi bak belki görürsün.Ya da yakın gözlüklerini takmayı unutmuşsundur.
Her hakem hata yapar.Ama sonuça etki eden hatalar var,bir de bunun sonuca etki etmeyeni var.Ben futbol da konuştum.İyi oynadığımız savunmuyorum.Önceki mesajlarımda Eruğrul Sağlam'ı da eleştirdim.Hatta maça defansif bir anlayışla başlarsak kaybetceğimizi de söyledim maçtan önce.Ama bu hakem hataları ile olmamalıydı!
Asıl fanatik sensin.Galatasaray'ı nerdeyse Avrupa'nın en iyi futbol oynayan kulübü yapacaksın.Hatta dün iyi oynadığınızı da savnunuyorsun.Ne diyim ben sana!
Ayrıca Bjk lehine 3 hata var demiştin.3ünü de cevap verdim.Senden de cevap bekliyorum.Lafınının arkasında dur.Her itiraz eden kırmızı görcekmiş.Pehh daha neler!