Lincoln o pozisyonda penaltıyı söktü kaptı
Önce Lincoln sarıldı, sonra Uğur samimiyeti arttırdı ardından Lincoln bunu değerlendirdi.
Baros'un çıkıp Nonda'nın etkisiz bi halde sahada dolanması biraz enteresan.
Galatasaray
Beşiktaş
Beraberlik
 Özel Oyuncu

Özel Oyuncu

Lincoln o pozisyonda penaltıyı söktü kaptı
Önce Lincoln sarıldı, sonra Uğur samimiyeti arttırdı ardından Lincoln bunu değerlendirdi.
Baros'un çıkıp Nonda'nın etkisiz bi halde sahada dolanması biraz enteresan.

Gelecek Vaad Eden

Gelecek Vaad Eden

Su Mehmet Guveni alacagina Aydin'i alip Baris'i ortaya cekseydi keske. Aydin'dan umutlu oldugum kadar Mehmet'ten degilim.
 Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Ve maç bitti
Galatasaray 4-2 Beşiktaş
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
 Rotasyon Oyuncusu

Rotasyon Oyuncusu

Son dakikaya kadar koştu ya Galatasaraylılar helal olsun..
güzel bir derbi oldu gerçekten (: ellere sağlık.
 Kulüp Üyesi

Özel Oyuncu

Kulüp Üyesi

Özel Oyuncu

Tebrikler Galatasaray, beklenen bir sonuç oldu. Beşiktaş'ın bir kişi eksik kalması Galatasaray'ın ekmeğine yağ sürdü.
 Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Onursal Üye

Emektar Oyuncu

tebrikler Galatasaray'a. Zaten ümitli değildim bu maçtan. Havlu attık artık.
 Kulüp Üyesi

Özel Oyuncu

Kulüp Üyesi

Özel Oyuncu

Tebrik ediyorum takımımızı.İyi oynadık ve maçı kazanmayı hakettik.
 Editör

Editör

Lincoln ve Baros bugün iyi oynadılar. Baros çok hareketliydi yine Arda da yapabileceğini fazlasıyla yaptı. Ben 80'de Lincoln'ün yerine Aydın girseydi daha iyi olurdu diye düşünüyorum ama sokmadı Skibbe. Penaltı kararları %100 doğruydu. Ayrıca hakemi tebrik etmek istiyorum taktığı FİFA kokartının hakkını sonuna kadar verdi umarım böyle devam eder..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
 Wonderkid

Wonderkid

Ayhan beni delirtti..

Delgado'nun pozisyonu tamamen haksız!!!!Maçın bittiği an bu oldu zaten..
Hakem orda yanlış yorumladı.Delgadoya o pozisyondan öncede faul yapılmıştı.Ve o faul yapılınca Delgado hakeme gidip ben 1 kere yaptım kartı hemen veriyorsun dedin ama hakem yanlış yorumladı..
 Editör

Editör

Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
 Rotasyon Oyuncusu

Rotasyon Oyuncusu

Öyle olmuş olabilir; fakat Delgado elini göstriyor. Hakem nerden bilsin Delgadonun dilini. Türkce olsa belki vermeyebilirdi; ama elini kaldırıy. Bu da bu sezon cıkan kurala göre kart. Burda tartışılması gereken Cakırın kararı degil. Çünkü o kuralı uyguladı. Burada bu kuralı cıkartanın hatası var Çünkü o bi reflekstir. Bu kural cok sacma. Bu tartışılmalı...

arkadaşlar, es geçtiğiniz nokta şu: o el hareketi FIFA tarafından centilmenliğe aykırı hareket olarak tescillendi, sen ne manada yaparsan yap hareket ve cezası değişmiyor. derdin varsa sözle anlat, adam FIFA hakemi, akıcı bir şekilde yabancı dili olmak durumunda. yani rahatlıkla anlaşabilirsin. yapmaman gereken tek şey o hareket.
diğer yandan biri bana söylesin "ben bir defa yaptım, ona da sarı kart gösterdin" demek de kart istemek değil mi zaten? bunun da cezası yine sarı kart
 Wonderkid

Wonderkid

Olay bu..
Bence hekem çok temiz ve cesur maç yönetti..
Servetin pozisyonu tartışılabilir ancak orda rüştü topa tam hakim olamadı..Olsa zaten sekerek giderdi top ibb-bjk maçında olduğu gibi..
İyi oynadığımız düşünmüyorum iki takımda iyi oynayamadı 3 lü defans bizi çok aksattı..Bence oyununmuzu oynayamamızın sebebi bu..Seric gibi bi adamın önünde sabrinin bile olmasına rağzıydım..
Maç öncesi Ayhan hakkında az bile demişim..
Delirtti beni maçta..Umarım Ayhanın nasıl bir oyuncu olduğunu görebilmişinizdir..Koşması bile bir işe yaramıyor adamın..
M.topal linderoth barış m.güven en son tercihim ayhan olur..
Yediğimiz golde ofsayt taktiği yaptık ama arda malesef kabak gibi olucak ofsaytı bozudu..Neyseki yaptırdığı penaltıyla durumu kurtardı..Zor dakikalarda bile herkes panik yaparken inanılmaz soğukkanlıydı defansa müthiş yardım etti..Her teknik oyuncuyu defans yapmaz sanan Ardaya defansı yok diyen kazma yorumcularada selam olsun..Arda çoğu defans oyuncusundan daha iyi top kapma yeteneğine sahip..
Birdefotomaçın manşeti 'Milangaz' çok iyi..
 Rotasyon Oyuncusu

Rotasyon Oyuncusu

Gözüm yapma ALLAH için Futbolcunun bunu söyleme gibi bir hakkı yok futbolda hakemi zaten oraya olaylardan sorumlu olarak koymuşlar öbür türlü her kafadan ses çıkcak o zaman herkes hem hakem hem oyuncu olarak oynasın (:
bu karar çok yerinde oldu bi dahada futbol öğrenmeden maç yönetmeye çalışmaz olur biter (:
 Yönetici   & Araştırmacı

Yönetici   & Araştırmacı

Tebrikler Galatasaray'a.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
 Editör

Editör

Abi yapma allahını seversen nasıl penaltı değil buz gibi penaltı uğur formaya değil Lincoln'e asılıyor. Linoln devam etmeye çabalıyor bırakmadığını görünce uğur'un o da bırakıyor lütfen dikkat biraz ya
Futbolcu Bilgileri
 As Takım Oyuncusu

As Takım Oyuncusu

Beşiktaş hakem kurbanı oldu söylenecek fazla söz yok , Tebrikler Galatasaray ...

Servet kendisinin beceriksiz olduğunu söyledi
 Editör

Editör

Artık yorum yapmıyorum. Bence herkesin görüşü kendinde kalsın yoksa ortam boşu boşuna geriliyor. Kimine göre iyi hakem kimine göre kötü hakem hiç farketmez kişiden kişiye değişen bir şey bu ne de olsa..
hepinize iyi akşamlar....
Futbolcu Bilgileri
 Kulüp Üyesi

Özel Oyuncu

Kulüp Üyesi

Özel Oyuncu

Geçiniz efenim , geçiniz..Üstelik Hakem hep takdir hakarını beşiktaştan yana kullandık.Gökhan Zan atılmalıydı ilginç ki sarı ile görmedi.2.golde Holosko eliyle düzeltti.
Galatasaray: 4 - 2 :Beşiktaş

Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nasıl Beşiktaştan yana kullandı.Maç 4-2 olduktan sonra hatasını bastırmak için Beşiktaşa faul çalmaya başladı ayrıca Arda bariz şekilde kendini attı hakemin gözleri önünde hakemde gördü kural ne diyor sarı kart demiyormu ama sarı kart yok..
Bir şey daha Beşiktaşa çalınan ilk faul dakikası 31 küsürlerdi yani Galatasaray bu dakikaya kadar hiç faul yapmadı..
 Kulüp Üyesi

Özel Oyuncu

Kulüp Üyesi

Özel Oyuncu

Kulüp Üyesi

Özel Oyuncu

Kulüp Üyesi

Özel Oyuncu

Kırmızı kart dogru tabi kart işareti yaparsan sarı yı yersin.Gökhan zan neden kk görmedi dirsegi saglam yapıstırdı.
 Rotasyon Oyuncusu

Rotasyon Oyuncusu

ya ALLAH için sende amma şişiriyorsun yapma gözüm ya..
sanki posizyon icabi öyle bir olay olmadıda adam işi gücü bıraktı saha ortasında Dirseği vurdu.
siz bu kafayla konuşursanız NTVspor, Kanal1 gibi Avrupa liglerini gözlerinizi kapamadan izlersiniz..
biz çıtı pıtı lig istiyoruz adam FİFA hakemi kusura bakma o kadarda küçülmeyelim Lütfen biraz sertlik olsun ligimizde bizde kaliteli futbol izleyelim, ay kaydı ay kırmızı diye ağlanmasın. / ağlanmasın lafı laf icabi alınılmasın / (:
 Rotasyon Oyuncusu

Rotasyon Oyuncusu

Kırmızı Kart Yanlış Bence Bunu Bir Galatasaraylı olarak söylerim.
 Kulüp Üyesi

Özel Oyuncu

Kulüp Üyesi

Özel Oyuncu

O zaman Meira konyaspor maçında hareket yaptı sarıyı yedi.Lincoln fenerbahçe maçında yaptı sarıyı yedi .Delgado'da yaptı ve atıldı.Delgado yaktı Beşiktaş'ı

arkadaşlar yapmayın. orada "bana ilk hareketimde sarıyı gösteriyorsun ama" demiş olması da zaten pozisyonda sarı kart istediği anlamına çıkar. hareket olmasa bile bunun cezası sarı karttır. sözle söylese hakem tolare edebilir ama hareket eklenince neyi tolare edecek. yapmayın lütfen. hep hakemler suçlu oyuncular sütten çıkma akkaşık gibi konuşuyorsunuz.
 Türkçeleştirme Sorumlusu

Türkçeleştirme Sorumlusu

Beyler ister tebrik eder, ister etmez. Size ne ki? boşuna tartışıyorsunuz.
isteyen istediğini yazar. takılmayın bunlara.
Ayrıca burada çok ağır yazı yazan arkadaşlar biraz dikkat diyorum. Bir arkadaş siteden atılmasına sebebiyet verecek şeyler yazmış. Buna rağmen bir anlık sinir için siteden uzaklaştırmak istemiyorum kimseyi. Biraz daha dikkat.