Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
52. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

35 67.31%
  • Beşiktaş

16 30.77%
  • Beraberlik

1 1.92%
Sayfa 7 / 14 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 422 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş [ TSL 16. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lincoln o pozisyonda penaltıyı söktü kaptı
    Önce Lincoln sarıldı, sonra Uğur samimiyeti arttırdı ardından Lincoln bunu değerlendirdi.

Baros'un çıkıp Nonda'nın etkisiz bi halde sahada dolanması biraz enteresan.

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Lincoln o pozisyonda penaltıyı söktü kaptı
    Önce Lincoln sarıldı, sonra Uğur samimiyeti arttırdı ardından Lincoln bunu değerlendirdi.

Baros'un çıkıp Nonda'nın etkisiz bi halde sahada dolanması biraz enteresan.
    Bir gol atsın diye bekletiyor

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Su Mehmet Guveni alacagina Aydin'i alip Baris'i ortaya cekseydi keske. Aydin'dan umutlu oldugum kadar Mehmet'ten degilim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ve maç bitti

Galatasaray 4-2 Beşiktaş
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Son dakikaya kadar koştu ya Galatasaraylılar helal olsun..

güzel bir derbi oldu gerçekten (: ellere sağlık.

Nesil
    2006

Tebrikler Galatasaray, beklenen bir sonuç oldu. Beşiktaş'ın bir kişi eksik kalması Galatasaray'ın ekmeğine yağ sürdü.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

tebrikler Galatasaray'a. Zaten ümitli değildim bu maçtan. Havlu attık artık.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tebrik ediyorum takımımızı.İyi oynadık ve maçı kazanmayı hakettik.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lincoln ve Baros bugün iyi oynadılar. Baros çok hareketliydi yine Arda da yapabileceğini fazlasıyla yaptı. Ben 80'de Lincoln'ün yerine Aydın girseydi daha iyi olurdu diye düşünüyorum ama sokmadı Skibbe. Penaltı kararları %100 doğruydu. Ayrıca hakemi tebrik etmek istiyorum taktığı FİFA kokartının hakkını sonuna kadar verdi umarım böyle devam eder..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ayhan beni delirtti..

sakary Ali Misafir

Delgado'nun pozisyonu tamamen haksız!!!!Maçın bittiği an bu oldu zaten..

Hakem orda yanlış yorumladı.Delgadoya o pozisyondan öncede faul yapılmıştı.Ve o faul yapılınca Delgado hakeme gidip ben 1 kere yaptım kartı hemen veriyorsun dedin ama hakem yanlış yorumladı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post

Hakem orda yanlış yorumladı.Delgadoya o pozisyondan öncede faul yapılmıştı.Ve o faul yapılınca Delgado hakeme gidip ben 1 kere yaptım kartı hemen veriyorsun dedin ama hakem yanlış yorumladı..
    Bence öyle değildi bence anlattığı şuydu
    Konuşarak: Orada bana kartı hemen verdin
    Elle: Burada da ver.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Öyle olmuş olabilir; fakat Delgado elini göstriyor. Hakem nerden bilsin Delgadonun dilini. Türkce olsa belki vermeyebilirdi; ama elini kaldırıy. Bu da bu sezon cıkan kurala göre kart. Burda tartışılması gereken Cakırın kararı degil. Çünkü o kuralı uyguladı. Burada bu kuralı cıkartanın hatası var Çünkü o bi reflekstir. Bu kural cok sacma. Bu tartışılmalı...

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

arkadaşlar, es geçtiğiniz nokta şu: o el hareketi FIFA tarafından centilmenliğe aykırı hareket olarak tescillendi, sen ne manada yaparsan yap hareket ve cezası değişmiyor. derdin varsa sözle anlat, adam FIFA hakemi, akıcı bir şekilde yabancı dili olmak durumunda. yani rahatlıkla anlaşabilirsin. yapmaman gereken tek şey o hareket.

diğer yandan biri bana söylesin "ben bir defa yaptım, ona da sarı kart gösterdin" demek de kart istemek değil mi zaten? bunun da cezası yine sarı kart

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Belgorth View Post
    arkadaşlar, es geçtiğiniz nokta şu: o el hareketi FIFA tarafından centilmenliğe aykırı hareket olarak tescillendi, sen ne manada yaparsan yap hareket ve cezası değişmiyor. derdin varsa sözle anlat, adam FIFA hakemi, akıcı bir şekilde yabancı dili olmak durumunda. yani rahatlıkla anlaşabilirsin. yapmaman gereken tek şey o hareket.

diğer yandan biri bana söylesin "ben bir defa yaptım, ona da sarı kart gösterdin" demek de kart istemek değil mi zaten? bunun da cezası yine sarı kart
    Olay bu..
    Bence hekem çok temiz ve cesur maç yönetti..
    Servetin pozisyonu tartışılabilir ancak orda rüştü topa tam hakim olamadı..Olsa zaten sekerek giderdi top ibb-bjk maçında olduğu gibi..

İyi oynadığımız düşünmüyorum iki takımda iyi oynayamadı 3 lü defans bizi çok aksattı..Bence oyununmuzu oynayamamızın sebebi bu..Seric gibi bi adamın önünde sabrinin bile olmasına rağzıydım..

Maç öncesi Ayhan hakkında az bile demişim..
    Delirtti beni maçta..Umarım Ayhanın nasıl bir oyuncu olduğunu görebilmişinizdir..Koşması bile bir işe yaramıyor adamın..
    M.topal linderoth barış m.güven en son tercihim ayhan olur..

Yediğimiz golde ofsayt taktiği yaptık ama arda malesef kabak gibi olucak ofsaytı bozudu..Neyseki yaptırdığı penaltıyla durumu kurtardı..Zor dakikalarda bile herkes panik yaparken inanılmaz soğukkanlıydı defansa müthiş yardım etti..Her teknik oyuncuyu defans yapmaz sanan Ardaya defansı yok diyen kazma yorumcularada selam olsun..Arda çoğu defans oyuncusundan daha iyi top kapma yeteneğine sahip..

Birdefotomaçın manşeti 'Milangaz' çok iyi..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gözüm yapma ALLAH için Futbolcunun bunu söyleme gibi bir hakkı yok futbolda hakemi zaten oraya olaylardan sorumlu olarak koymuşlar öbür türlü her kafadan ses çıkcak o zaman herkes hem hakem hem oyuncu olarak oynasın (:

bu karar çok yerinde oldu bi dahada futbol öğrenmeden maç yönetmeye çalışmaz olur biter (:

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tebrikler Galatasaray'a.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi yapma allahını seversen nasıl penaltı değil buz gibi penaltı uğur formaya değil Lincoln'e asılıyor. Linoln devam etmeye çabalıyor bırakmadığını görünce uğur'un o da bırakıyor lütfen dikkat biraz ya
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş hakem kurbanı oldu söylenecek fazla söz yok , Tebrikler Galatasaray ...

Servet kendisinin beceriksiz olduğunu söyledi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Artık yorum yapmıyorum. Bence herkesin görüşü kendinde kalsın yoksa ortam boşu boşuna geriliyor. Kimine göre iyi hakem kimine göre kötü hakem hiç farketmez kişiden kişiye değişen bir şey bu ne de olsa..

hepinize iyi akşamlar....
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Geçiniz efenim , geçiniz..Üstelik Hakem hep takdir hakarını beşiktaştan yana kullandık.Gökhan Zan atılmalıydı ilginç ki sarı ile görmedi.2.golde Holosko eliyle düzeltti .

Galatasaray: 4 - 2 :Beşiktaş

Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Geçiniz efenim , geçiniz..Üstelik Hakem hep takdir hakarını beşiktaştan yana kullandık.
    Nasıl Beşiktaştan yana kullandı.Maç 4-2 olduktan sonra hatasını bastırmak için Beşiktaşa faul çalmaya başladı ayrıca Arda bariz şekilde kendini attı hakemin gözleri önünde hakemde gördü kural ne diyor sarı kart demiyormu ama sarı kart yok..

Bir şey daha Beşiktaşa çalınan ilk faul dakikası 31 küsürlerdi yani Galatasaray bu dakikaya kadar hiç faul yapmadı..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Nasıl Beşiktaştan yana kullandı.Maç 4-2 olduktan sonra hatasını bastırmak için Beşiktaşa faul çalmaya başladı ayrıca Arda bariz şekilde kendini attı hakemin gözleri önünde hakemde gördü kural ne diyor sarı kart demiyormu ama sarı kart yok..

Bir şey daha Beşiktaşa çalınan ilk faul dakikası 31 küsürlerdi yani Galatasaray bu dakikaya kadar hiç faul yapmadı..
    Ne zaman yenilseniz hep hakemler hep hakemler degil mi.Hakem dua edin Gökhan Zan'ı atmadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kırmızı kart dogru tabi kart işareti yaparsan sarı yı yersin.Gökhan zan neden kk görmedi dirsegi saglam yapıstırdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Kırmızı kart dogru tabi kart işareti yaparsan sarı yı yersin.Gökhan zan neden kk görmedi dirsegi saglam yapıstırdı.
    ya ALLAH için sende amma şişiriyorsun yapma gözüm ya..

sanki posizyon icabi öyle bir olay olmadıda adam işi gücü bıraktı saha ortasında Dirseği vurdu.

siz bu kafayla konuşursanız NTVspor, Kanal1 gibi Avrupa liglerini gözlerinizi kapamadan izlersiniz..

biz çıtı pıtı lig istiyoruz adam FİFA hakemi kusura bakma o kadarda küçülmeyelim Lütfen biraz sertlik olsun ligimizde bizde kaliteli futbol izleyelim, ay kaydı ay kırmızı diye ağlanmasın. / ağlanmasın lafı laf icabi alınılmasın / (:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kırmızı Kart Yanlış Bence Bunu Bir Galatasaraylı olarak söylerim.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

O zaman Meira konyaspor maçında hareket yaptı sarıyı yedi.Lincoln fenerbahçe maçında yaptı sarıyı yedi .Delgado'da yaptı ve atıldı.Delgado yaktı Beşiktaş'ı

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

arkadaşlar yapmayın. orada "bana ilk hareketimde sarıyı gösteriyorsun ama" demiş olması da zaten pozisyonda sarı kart istediği anlamına çıkar. hareket olmasa bile bunun cezası sarı karttır. sözle söylese hakem tolare edebilir ama hareket eklenince neyi tolare edecek. yapmayın lütfen. hep hakemler suçlu oyuncular sütten çıkma akkaşık gibi konuşuyorsunuz.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Beyler ister tebrik eder, ister etmez. Size ne ki? boşuna tartışıyorsunuz.

isteyen istediğini yazar. takılmayın bunlara.

Ayrıca burada çok ağır yazı yazan arkadaşlar biraz dikkat diyorum. Bir arkadaş siteden atılmasına sebebiyet verecek şeyler yazmış. Buna rağmen bir anlık sinir için siteden uzaklaştırmak istemiyorum kimseyi. Biraz daha dikkat.

Sayfa 7 / 14 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri