Originally Posted by
himone
Açıkçası benim Recep ve Muhammed hakkında düşündüklerim değişmedi bence bu iki futbolcu da abartıldıkları gibi olamayacaklar. Zaten benim gibi karşı çıkanlar genelde Muhammed böyleyse Recep te böyle olmalıdır şeklinde ama dediğiniz gibi arada sapma olması gayet normal zaten bu konuda anlaşmışızdır. Bence ikisinin de potansiyelleri 140 civarı olacak şekilde ayarlanmalı. Gerçekte Salih önemli maçlarda oynadı ve bize hem fikir hem de ışık verdi. Ama Muhammed ve Recep için şu ana kadar böyle bir durum söz konusu değil. Hele Muhammed için hiç değil.
Burak Sow, Volkan Muslera gibi örneklerde eğer aradaki farkı genel olarak ca lar üzerinden kapatıyorsanız o zaman diyecek birşey yok. Ben Burak ile hiç oynamadığım için pek fikir sahibi değilim ama oyuncunun profilinde de şu şekilde fikir beyan etmiştim Eğer oyuncu senede 25 civarı gol atan bir oyuncuysa profili doğrudur çünkü gerçek hayatta da bu şekilde gol sayısı. Ama golleri orta sahadan alıp 3-4 kişi çalımlayıp atabiliyorsa sorun buradadır, asıl özelliği defans arkasına sarkmasıdır. Sow için de şöyle bir sorun var ben iki farklı kariyerde 1'er sezon oynadım ve oyuncu ayağına top geldiği gibi pas veriyor hiç çalım atamıyor. Buradan şu sonuç çıkıyor oyuncular genel olarak doğru ca değerlerine sahip olsa da oyun tarzlarında hata oluşmuş demektir. Bu durumun ca lar üzerinde oynama yapılmadan düzeltilmesi gerekmektedir. Kaleciler için yapacak birşey yok zaten dediğim gibi profillerine bakmadan örnek olsun diye söylemiştim ve dediklerinize katılıyorum zaten.