View Full Version : Gezi Parkı Direnişi
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
14
15
16
17
sarianet
16.Haziran.2013, 01:25
@_Yolcu_
İnsanlarla gayet güzel konuşurum aslında kusura bakma benim hatam :) Kuru gürültü lafını sen çıkardın ortaya gelip burada çocukluk diyorsun bende cahilliğine veriyorum kusura bakma.İspatı yok bu işin sana ispat getirsek de zaten ondan da senin yapmadığını nerden bilebiliriz dersin.
ıspatı yoksa konuşmayacaksın konuşuyosan da ispat edeceksin bu kadar basit aydın ileri görüşlü kardeşim
Corpus
16.Haziran.2013, 01:28
Yolcu yine bizim soruları atlıyor. Yeterlilik düzeyi tabi, kolay soruları cevaplayıp, zorlarını es geçmek. :)
mwaru
16.Haziran.2013, 01:29
Başbakan cuma günü yayınlayacağız dediği videoları yayınladı mı?
Aydin
16.Haziran.2013, 01:29
AK Parti'ye oy verdim. AK Parti'yi destekledim yeri gelince, hakkı yendiğinde hakkını savundum.
Recep Tayyip Erdoğan, bu ülkede uzun süre baskı ve zulüm görmüş insanların sesi olarak, halkın içinden, bizden biri olarak o mevkiye gelmiştir.
Şimdiki hali görüyorum da.. Ne hak kalmış ne hukuk.. İnsanlara yazık. Orada bulunan insanların hani "çok az bir kısmı provokatör, onları da biz engelliyoruz zaten" diyorsunuz ya, öyle bir şey yok. Azımsanmayacak bir kısmı provokatör, daha doğrusu amaçları halkı provoke etmek değil, amaçları savaşmak. Bu ayrı. Diğer yandan hükümetin tutumu..
Ne olur yani? Ne olur anasını satayım yapma AVMsini de topçu kışlasını da madem insanlar istemiyor? Daha da öncesine gidersek, ilk başta az bir insanın yaptığı eylemde sert müdahale etme? Niye milleti gaza getiriyorsun? Hadi onu da yaptın niye sert müdahaleye devam ediyorsun? Bırak abi 3 gün polis girmesin millet sıkılır dağılır zaten. Niye inat ediyorsun? Niye hala "ben dedim olacak!" yapıyorsun? Sen nasıl bir başbakansın? Nasıl halkın insanısın?
Bu ülke için taa milattan şu zamana kadarki bütün hükümetleri, başkanları için söylüyorum, İDEOLOJİLERİNİZE TÜKÜREYİM! HEPİNİZİN, AYRIM YAPMADAN! TAYYİP ERDOĞAN SENİN DE! İnsanlara adalet ver, eşitlik ver, yaşam standartlarını geliştir, çağdan geriye düşürme, kalkındır, başka bir halt yapma be yapma! HERKESİ MEMNUN ETMEYE ÇALIŞ, SADECE İŞİNİ YAP İŞİNİ! Görüyorum ki Tayyip Erdoğan da diğerlerinden farksızmış.
Bu millete yazık oluyor.
Yazıklar olsun.
Keşke sen yine oyunu akpye verseydin, tayyibe laf söylemeseydin de bu verdiğimiz can kayıpları olmasaydı kardeşim.
Bunun bir insanlık olayı olduğunu chp-akp veya faiz lobisi(!) olayı olmadığını anladığın için seni tebrik ediyorum.
sarianet
16.Haziran.2013, 01:31
Yolcu yine bizim soruları atlıyor. Yeterlilik düzeyi tabi, kolay soruları cevaplayıp, zorlarını es geçmek. :)
sor istediğin soruyu sor
Corpus
16.Haziran.2013, 01:31
Başbakan cuma günü yayınlayacağız dediği videoları yayınladı mı?
Montaj yetişmemiş
@Yolcu yukarıda sordum zaten
Bir olaya veya şeye gözlerinle görmeden başkasının söylemesiyle inanmaz mısın ?
anil luque
16.Haziran.2013, 01:32
ıspatı yoksa konuşmayacaksın konuşuyosan da ispat edeceksin bu kadar basit aydın ileri görüşlü kardeşim
Yazmayayım yazmayayım diyorum da işinize geldiği gibi davranmada üstünüze yok be ahmet abi..
Aksi ispat edildiği halde bugün hala mitingde "camide içki içildi bilmem ne oldu" diye atıp tutuyordu başbakan. İnanmaya gelince inaniyorsunuz ama işinize gelmeyen bir şey olduğunda ispat getir , ne bileyim doğru mu yalan mı? vs vs. Geçiniz bunları geçiniz.
Cevap yok mu?
Ralph
16.Haziran.2013, 01:33
AK Parti'ye oy verdim. AK Parti'yi destekledim yeri gelince, hakkı yendiğinde hakkını savundum.
Recep Tayyip Erdoğan, bu ülkede uzun süre baskı ve zulüm görmüş insanların sesi olarak, halkın içinden, bizden biri olarak o mevkiye gelmiştir.
Şimdiki hali görüyorum da.. Ne hak kalmış ne hukuk.. İnsanlara yazık. Orada bulunan insanların hani "çok az bir kısmı provokatör, onları da biz engelliyoruz zaten" diyorsunuz ya, öyle bir şey yok. Azımsanmayacak bir kısmı provokatör, daha doğrusu amaçları halkı provoke etmek değil, amaçları savaşmak. Bu ayrı. Diğer yandan hükümetin tutumu..
Ne olur yani? Ne olur anasını satayım yapma AVMsini de topçu kışlasını da madem insanlar istemiyor? Daha da öncesine gidersek, ilk başta az bir insanın yaptığı eylemde sert müdahale etme? Niye milleti gaza getiriyorsun? Hadi onu da yaptın niye sert müdahaleye devam ediyorsun? Bırak abi 3 gün polis girmesin millet sıkılır dağılır zaten. Niye inat ediyorsun? Niye hala "ben dedim olacak!" yapıyorsun? Sen nasıl bir başbakansın? Nasıl halkın insanısın?
Bu ülke için taa milattan şu zamana kadarki bütün hükümetleri, başkanları için söylüyorum, İDEOLOJİLERİNİZE TÜKÜREYİM! HEPİNİZİN, AYRIM YAPMADAN! TAYYİP ERDOĞAN SENİN DE! İnsanlara adalet ver, eşitlik ver, yaşam standartlarını geliştir, çağdan geriye düşürme, kalkındır, başka bir halt yapma be yapma! HERKESİ MEMNUN ETMEYE ÇALIŞ, SADECE İŞİNİ YAP İŞİNİ! Görüyorum ki Tayyip Erdoğan da diğerlerinden farksızmış.
Bu millete yazık oluyor.
Yazıklar olsun.
@Yolcu
Yukarıda birine demişsin ya çocukluğuna veriyorum diye. Bak ben de senin cahilliğine veriyorum ve bir şey demiyorum. Sadece şu yazıyı okumanı istiyorum ;)
Kaka Leite
16.Haziran.2013, 01:34
sor istediğin soruyu sor
Bu mesajım kesinlikle tahrik etme mesajı değil ve Aydın abi rica ediyorum silinmesin.
_yolcu_ , Delpiero10 , Erdem345 li biri vardı her neyse. Şu fotoğraf hakkındaki düşüncelerinizi çok merak ediyorum.
https://pbs.twimg.com/media/BM059zLCMAAkkDL.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1011754_10151405390517237_464209554_n.jpg
Al buyur, link koyacaktım da sen açılmıyo falan dersin şimdi.
Direk resimleri koydum belki bunlar da açılmaz gerçi :)
sarianet
16.Haziran.2013, 01:35
Bir olaya veya şeye gözlerinle görmeden başkasının söylemesiyle inanmaz mısın ?
gözüyle gördüğğünüz halde inanmıyorsunuz bana bu soruyu mu soruyorsunuz :)
araştırılmadan temellendirilmeden hele birde söyleyen kişinin niyeti de ortadayken ne diyim size
bu soruyu siz kendinize sorun bence gözümüzle gördüğümüze inanmıyoruz görmediğimize nasıl inanacağız diye
sarianet
16.Haziran.2013, 01:37
@Yolcu
Yukarıda birine demişsin ya çocukluğuna veriyorum diye. Bak ben de senin cahilliğine veriyorum ve bir şey demiyorum. Sadece şu yazıyı okumanı istiyorum ;)
benim cahilliğime verebilmen için önce benim cahilliğim kadar cahillik seviyesine yükselmen gerekiyor
boş boş konuşmayalım lütfen kişiselleştirerek daha da uzatmayalım
Corpus
16.Haziran.2013, 01:38
araştırılmadan temellendirilmeden hele birde söyleyen kişinin niyeti de ortadayken ne diyim size
bu soruyu siz kendinize sorun bence gözümüzle gördüğümüze inanmıyoruz görmediğimize nasıl inanacağız diye
Sen beni bırak.
sen soruma net bir cevap ver istersen. Berk yerine Ahmet diye biri söylese de inanacak mıydın inanmayacak mıydın ? Olay Berk' de mi yoksa gözünle görmediğine inanmaz mısın ?
Börk
@yolcu
ahahahahahahahahaha.şakaysa çok komik gerçekse hiç komik değil kardeş.
anil luque
Yazmayayım yazmayayım diyorum da işinize geldiği gibi davranmada üstünüze yok be ahmet abi..
Aksi ispat edildiği halde bugün hala mitingde "camide içki içildi bilmem ne oldu" diye atıp tutuyordu başbakan. İnanmaya gelince inaniyorsunuz ama işinize gelmeyen bir şey olduğunda ispat getir , ne bileyim doğru mu yalan mı? vs vs. Geçiniz bunları geçiniz.
CEVAP YOK MU CEVAP ?!
sarianet
16.Haziran.2013, 01:39
https://pbs.twimg.com/media/BM059zLCMAAkkDL.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1011754_10151405390517237_464209554_n.jpg
Al buyur, link koyacaktım da sen açılmıyo falan dersin şimdi.
Direk resimleri koydum belki bunlar da açılmaz gerçi :)
başbakan bugün taksimi boşaltın dedimi boşaltacaksın
boşaltmıyorsan bunun sorumlusu başbakan değil sensin.
acıtasyon yapmayın burda kurunun yanında yaş da yanar beladan uzak durursan kimse sana bişi yapmaz
sarianet
CEVAP YOK MU CEVAP ?!
aksi ispat edildi nasıl edildi söyler misin
IcedEarth
Parayı makbuzla verecek halleri yok ya, bunu nasıl ispat edebiliriz? Varsa yarın gidin miting alanına görün doğru muymuş yanlış mıymış.
İşinize gelen yere cevap veriyorsunuz, çocuklu fotoğraflar konusunda hala birşey söylemiyorsunuz. Çünkü siz de biliyorsunuz, bu artık insanlık suçu.
Kapatın televizyonu, sizi de kandırıyorlar.
Korkuyorum Anne
Edit: Baktım da keşke cevap vermeseymişsiniz. O zaman içinizde bir parça vicdan barındırdığınıza dair ümidimi kaybetmezdim.
Ralph
16.Haziran.2013, 01:40
benim cahilliğime verebilmen için önce benim cahilliğim kadar cahillik seviyesine yükselmen gerekiyor
Senin mertebene kimse yükselemez şüphen olmasın.
sarianet
16.Haziran.2013, 01:40
@yolcu
ahahahahahahahahaha.şakaysa çok komik gerçekse hiç komik değil kardeş.
o zaman ağzınla gül kardeş :)
sarianet
16.Haziran.2013, 01:41
Senin mertebene kimse yükselemez şüphen olmasın.
teşekkürler biliyorum :)
Corpus
16.Haziran.2013, 01:42
Sen beni bırak.
sen soruma net bir cevap ver istersen. Berk yerine Ahmet diye biri söylese de inanacak mıydın inanmayacak mıydın ? Olay Berk' de mi yoksa gözünle görmediğine inanmaz mısın ?
@Yolcu
sana soru taarruzu var bu arada kaynamasın
Kaka Leite
acıtasyon yapmayın burda kurunun yanında yaş da yanar beladan uzak durursan kimse sana bişi yapmaz
Bu kalınlaştırdığım kısım haklı çıkarıyor yapılanları öyle mi ?
Seni katılaşmış vicdanınla baş başa bırakıyorum, yapılan şey acıtasyon değil yaşanan gerçeklerdir.
Başbakan sadece konuşmayı biliyor zaten, vermişler eline bir mikrofon üfleyip duruyor ve hep aynı sazdan çalıyor. Görme meselesi tabii bu kime ne anlatıyorum bende dimi ama ? :)
Börk
Ben ağzımla gülmesem de olur ömür boyu da sen bir kerecik beyninle düşünebilsen keşke :)
Ralph
16.Haziran.2013, 01:43
teşekkürler biliyorum :)
Bu ülke sizin gibi zihniyetler için kurtarılmadı yıllar önce. Sizin gibilerden kurtulmak için kurtarıldı. Bu ülke bizim, sizin değil. Tarih unutmayacak bu günleri. Devran dönecek ve hesap verecek gereken kişiler.
sarianet
16.Haziran.2013, 01:43
Parayı makbuzla verecek halleri yok ya, bunu nasıl ispat edebiliriz? Varsa yarın gidin miting alanına görün doğru muymuş yanlış mıymış.
İşinize gelen yere cevap veriyorsunuz, çocuklu fotoğraflar konusunda hala birşey söylemiyorsunuz. Çünkü siz de biliyorsunuz, bu artık insanlık suçu.
Kapatın televizyonu, sizi de kandırıyorlar.
Korkuyorum Anne
Edit: Baktım da keşke cevap vermeseymişsiniz. O zaman içinizde bir parça vicdan barındırdığınıza dair ümidimi kaybetmezdim.
tamam gerçekse o zaman o abilerinizin telefonunu bulun bende istiyorum elli lira alıp mitinger gitmek gerçekten şu zamanlar ihtiyacım var iletişim bilgisi verir misiniz
Ralph
16.Haziran.2013, 01:44
Ayrıca şunu söyleyeyim,
Hangi partiye oy verdiğin önemli değil. Şu an yaşananlara onay veriyorsan insan değilsin
footballer33
16.Haziran.2013, 01:45
Sen de, her soru sorana saldıracağına sorulara cevap vermeyi denesen diyorum?
sarianet
16.Haziran.2013, 01:45
Bu ülke sizin gibi zihniyetler için kurtarılmadı yıllar önce. Sizin gibilerden kurtulmak için kurtarıldı. Bu ülke bizim, sizin değil. Tarih unutmayacak bu günleri. Devran dönecek ve hesap verecek gereken kişiler.
bak sen tamam tarhihin gerçeklerinde görüşürüz kardeş.
Corpus
16.Haziran.2013, 01:46
@_Yolcu_
ulen yolcu yine beni atlıyorsun :n:
ShevAnil
16.Haziran.2013, 01:47
İki haftadir laf anlatmaktan yorulmadiniz mi arkadaslar?
sarianet
@_Yolcu_
ulen yolcu yine beni atlıyorsun :n:
hatırlat kardeş o kadar soru soran var ki unutuyorum :D
Corpus
İki haftadir laf anlatmaktan yorulmadiniz mi arkadaslar?
2 haftadır o insanlar Taksim'de yorulmadılar mı ?
@Yolcu
Sen beni bırak.
Ralph
bak sen tamam tarhihin gerçeklerinde görüşürüz kardeş.
Görüşmesekte olur. Sen gör kafi.
Aydin
Beyler coşmayın. Hakaret etmeyin birbirinize. yolcu'nun üstüne de çullanmayın abartmayın.
anil luque
16.Haziran.2013, 01:48
aksi ispat edildi nasıl edildi söyler misin
Camide o gece an be an çekilen videolar yayınlandı bu 1.
Müezzin çıktı söylenenler yalan , öyle şeyler olmadı dedi bu 2. (Hani şu açıklamasından sonra izne?! çıkan müezzin)
Şu yorumundan sonra daha senden ne bir şey alıntılar , ne sana bir şey anlatmaya çalışırım. He senin için eksiklik değil ben boşa konuşuyorum belki şu an çok da umurumda diyorsun eminim ama son sözüm şudur ki Allah yar ve yardımcınız olsun , durumunuz içler acısı.
byariff
16.Haziran.2013, 01:49
katiller vicdansizlar..
https://pbs.twimg.com/media/BM1PXwTCQAAlAms.jpg:large
sarianet
16.Haziran.2013, 01:49
Görüşmesekte olur. Sen gör kafi.
:) tamam oda olur
ShevAnil
16.Haziran.2013, 01:50
2 haftadır o insanlar Taksim'de yorulmadılar mı ?
@Yolcu
Sakinles bence dostum.
Ralph
16.Haziran.2013, 01:50
Beyler coşmayın. Hakaret etmeyin birbirinize. yolcu'nun üstüne de çullanmayın abartmayın.
Adam hala bir şeyleri savunuyor. Şu olaylarda bile kabullenmiyor. Reco gözlerini kör etmiş. Maaşa mı bağlamış ne yapmış anlamak mümkün değil.
Corpus
16.Haziran.2013, 01:51
Sakinles bence dostum.
Yok sinirli olarak söylemedim. Demek istediğim; "o insanlar 2 haftadır taksimde direniyorlar, biz burda 2 haftadır laf anlatmaya çalışırken mi yorulalım ?"
sarianet
Camide o gece an be an çekilen videolar yayınlandı bu 1.
Müezzin çıktı söylenenler yalan , öyle şeyler olmadı dedi bu 2. (Hani şu açıklamasından sonra izne?! çıkan müezzin)
Şu yorumundan sonra daha senden ne bir şey alıntılar , ne sana bir şey anlatmaya çalışırım. He senin için eksiklik değil ben boşa konuşuyorum belki şu an çok da umurumda diyorsun eminim ama son sözüm şudur ki Allah yar ve yardımcınız olsun , durumunuz içler acısı.
tamam alıntılama ama sözünü tut çünkü bana bunu söyleyen bir sürü kişi sözünün eri çıkmadı alıntılamaya devam ediyor :)
duan için teşekkürler bil mukabil
Aydin
Beyler bu dakikadan sonra kişisel tartışmalarınızı özelden devam ettirin lütfen.
yolcu ile aynı fikrileri düşünmüyor olabiliriz ama abartmayın.
Aydin
16.Haziran.2013, 01:52
tamam alıntılama ama sözünü tut çünkü bana bunu söyleyen bir sürü kişi sözünün eri çıkmadı alıntılamaya devam ediyor :)
duan için teşekkürler bil mukabil
çark etmeyi başbakandan öğrendik :)
ShevAnil
16.Haziran.2013, 01:53
Yok sinirli olarak söylemedim. Demek istediğim; "o insanlar 2 haftadır taksimde direniyorlar, biz burda 2 haftadır laf anlatmaya çalışırken mi yorulalım ?"
Ben de beni yanlis anladin sandim bir an, kusura bakma, haklisin.
sarianet
16.Haziran.2013, 01:54
Adam hala bir şeyleri savunuyor. Şu olaylarda bile kabullenmiyor. Reco gözlerini kör etmiş. Maaşa mı bağlamış ne yapmış anlamak mümkün değil.
senin nasıl bir düşünce yapın var anlamadım kardeş
kabullenmiyor diyosun kabullenmek zorunda mıyım
benim gibi düşünmüyor diyosun senin gibi düşünmek zorunda mıyım
en ötüsü de senin gibi düşünmeyenlere hakaret ediyosun
senin gibi düşünmediğim için hakaret yemek zorunda mıyım hakaretine jhakaretle karşılık verdim ama bunu sen istedin
bence bi düşün kabullenmiyor savunuyor bu kelimeler özgürlük isteyen bir usluba değil benim dediğimi herkes kabullenecek diyen bi usluba sahip :)
Corpus
16.Haziran.2013, 01:55
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1005716_531432640237946_653739268_n.jpg
tem
Aydin
16.Haziran.2013, 01:57
yolcu'cuğum, sıkıntı tayyibi savunmak değil. sıkıntı şu olayları gördükten sonra hala bu olaylara karşı bahane bulmak.
Redrum arkadaşımızın mesajını okudun mu bilmiyorum. Kendisi de akp'ye oy vermiş ama bugünkü olayları gördükten sonra artık olayların insanlıktan çıktığını görebilmiş. Helal olsun.
İnsanların çıldırdığı olay bu. Bu memlekette sokaklarda biji apo diye bağırdı millet yolcu. teröristler davulla zurnalarla karşılandı yolcu. tayyip sayesinde. ve hiçbir polis bir şey yapamadı.
ama bugünkü olayları samanyolu tv vermiş midir bilmiyorum ama biraz insanlık dışıydı. azcık kabul etsen, yalandan bir cümle etsen bile rahatlayacaz emin ol. derdimiz sen oldun :)
IcedEarth
16.Haziran.2013, 01:58
tamam gerçekse o zaman o abilerinizin telefonunu bulun bende istiyorum elli lira alıp mitinger gitmek gerçekten şu zamanlar ihtiyacım var iletişim bilgisi verir misiniz
Abiler? O sizde kullanılan bir tabir sanırım?
Redrum
16.Haziran.2013, 01:58
Bu ülke sizini bizimi yok. Bu ülke bu vatanda yaşayan, yaşamış olan herkesindir.
Ralph
16.Haziran.2013, 02:00
senin nasıl bir düşünce yapın var anlamadım kardeş
kabullenmiyor diyosun kabullenmek zorunda mıyım
benim gibi düşünmüyor diyosun senin gibi düşünmek zorunda mıyım
en ötüsü de senin gibi düşünmeyenlere hakaret ediyosun
senin gibi düşünmediğim için hakaret yemek zorunda mıyım hakaretine jhakaretle karşılık verdim ama bunu sen istedin
bence bi düşün kabullenmiyor savunuyor bu kelimeler özgürlük isteyen bir usluba değil benim dediğimi herkes kabullenecek diyen bi usluba sahip :)
Kabullenmessin her şeyi eyvallah. Ona dediğimiz bir şey yok.
İnsanların görmesi gereken bazı şeyler vardır. Reel şeyler. Gerçekler. Yani gözü gören, düşünebilen, beyni olan insanlar için geçerli olan şeyler. Hani mutlak gerçekler anlatabildim mi? İngilizcedemi anlatsak acaba ne yapsak sana? Ne biliyim ya da başka bir dil mi biliyorsun, okuyup öğrenelim sana öğretelim.
Bak insanlar televizyonda ne halde. Ne için uğraşıyor bu insanlar? Neden uğraşıyor? Kim için? Genci, çocuğu, yaşlısı bir şeyler peşinde. Bir amaç peşinde. Sen oturduğun yerden "oh iyi oluyor, polis devam etsin bunlara" dediğinden adım gibi eminim. Ama biraz düşün. Düşünemiyorsan düşünmeye çalış. Düşünmeye çalışamıyorsan düşünmek İSTE.
Anlamaya çalış bazı şeyleri. Neler oluyor bu ülkede, kim neler söylüyor, hangi vali, hangi belediyebaşkanı, hangi milletvekili ve başbakan ne söylüyor, neler diyor bir bak. Azıcık farkında ol. Ne biliyim oku işte biraz. Bakın bir şeyler.
Aydin
16.Haziran.2013, 02:00
Bu ülke sizini bizimi yok. Bu ülke bu vatanda yaşayan, yaşamış olan herkesindir.
Katılıyorum. Biraz sakinleşmek lazım. Başbakanın yaptığı hatayı yapmayın.
attirson
16.Haziran.2013, 02:01
yolcu'cuğum, sıkıntı tayyibi savunmak değil. sıkıntı şu olayları gördükten sonra hala bu olaylara karşı bahane bulmak.
Redrum arkadaşımızın mesajını okudun mu bilmiyorum. Kendisi de akp'ye oy vermiş ama bugünkü olayları gördükten sonra artık olayların insanlıktan çıktığını görebilmiş. Helal olsun.
İnsanların çıldırdığı olay bu. Bu memlekette sokaklarda biji apo diye bağırdı millet yolcu. teröristler davulla zurnalarla karşılandı yolcu. tayyip sayesinde. ve hiçbir polis bir şey yapamadı.
ama bugünkü olayları samanyolu tv vermiş midir bilmiyorum ama biraz insanlık dışıydı. azcık kabul etsen, yalandan bir cümle etsen bile rahatlayacaz emin ol. derdimiz sen oldun :)
Kanıt ? yazar simdi basbakanın imzalı teröristler karşılansın yazısını görmeden inanmaz.
Ben umutlanmıstım bu işler basladıgında halk uyanıyor mu diye ama ilk önce yolcu'yu gördüm vay be hala savunabilecek insanlar var demek dedim sonra TT listesinde #iyikivarsınTayyip bunu gördüm ve hayallerim yıkıldı bu halkın uyanacagı yok yumurta gelene kadar.Hatta yumurtanın düsmesi beklenebilir o halde umutlar tamamen tükenir.
Ralph
16.Haziran.2013, 02:02
Bu ülke elbet hepimizin. Kardeşçe yaşamayı bilen ve bu şekilde yaşayan herkesin. Ama gelip bir adam bütün milleti birbirine düşürüyorsa, bu insanlarda ona kanıyor ve onun yolundan gidiyorsa kusura bakma ama bu ülke bence onların değil. Ya da onlar bu ülkeyi haketmiyor. Geçmişini haketmiyor. Kendi fikrimdir bu :)
Corpus
16.Haziran.2013, 02:04
Kanıt ? yazar simdi basbakanın imzalı teröristler karşılansın yazısını görmeden inanmaz.
Ben umutlanmıstım bu işler basladıgında halk uyanıyor mu diye ama ilk önce yolcu'yu gördüm vay be hala savunabilecek insanlar var demek dedim sonra TT listesinde #iyikivarsınTayyip bunu gördüm ve hayallerim yıkıldı bu halkın uyanacagı yok yumurta gelene kadar.Hatta yumurtanın düsmesi beklenebilir o halde umutlar tamamen tükenir.,
...
Dışlamak, ezmek olarak algılamayın , afedersiniz ama bunlar mı uyanacak yapmayın.
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 02:05
https://www.facebook.com/photo.php?v=10201347598878547&set=vb.387334914714649&type=2&theater
TOMA ALTINDAKİ DİRENİSCİYE POLİS TEKMESİ..
POLİS MÜDAHALESİNDE KAYBOLAN MARJİNAL PROVAKATÖR !! COCUKLAR: http://divandakicocuklar.wordpress.com/
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 02:07
01.00 RedHack, TBMMTV’yi hackledi. TBMMTV’ye girenler +1 TV’yi izliyor.
Redrum
16.Haziran.2013, 02:10
Bu ülke elbet hepimizin. Kardeşçe yaşamayı bilen ve bu şekilde yaşayan herkesin. Ama gelip bir adam bütün milleti birbirine düşürüyorsa, bu insanlarda ona kanıyor ve onun yolundan gidiyorsa kusura bakma ama bu ülke bence onların değil. Ya da onlar bu ülkeyi haketmiyor. Geçmişini haketmiyor. Kendi fikrimdir bu :)
Onlar dediğin kişilerin içindeyim ben. Yani son birkaç aydır olanlara karşı tepkili olmak dışında, dediğin tebaanın içinde sayılıyordum galiba. Bizim dedelerimiz de bu vatan için savaşmış. Biz de yıllardır bu vatandayız. Bu dediğin şeyi yapan "biz" değiliz. Bu tip şeyleri her zaman birileri yaptı. Tayyip dünyanın en kötü insanı değil. Anlatmak istediğim şey, zamansal genelleme yapmayalım. Bence "ideolojiler" mahvediyor bu ülkeyi. Daha doğrusu ideoloji savaşları. Herkesin tek derdi işini doğru yapmak olsa. Hepimizin en nihayetinde insan olduğunun farkında olsak.
Ütopya ve anti ütopya çok okurum da. Sanırım etkisinde kalmışım bir an için :)))
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 02:11
https://pbs.twimg.com/media/BM1RWPvCMAIdjfH.jpg
https://pbs.twimg.com/media/BM1RSkxCEAASECG.jpg
https://pbs.twimg.com/media/BM1R5h6CcAAjetN.jpg:large
Ralph
16.Haziran.2013, 02:13
Onlar dediğin kişilerin içindeyim ben. Yani son birkaç aydır olanlara karşı tepkili olmak dışında, dediğin tebaanın içinde sayılıyordum galiba. Bizim dedelerimiz de bu vatan için savaşmış. Biz de yıllardır bu vatandayız. Bu dediğin şeyi yapan "biz" değiliz. Bu tip şeyleri her zaman birileri yaptı. Tayyip dünyanın en kötü insanı değil. Anlatmak istediğim şey, zamansal genelleme yapmayalım. Bence "ideolojiler" mahvediyor bu ülkeyi. Daha doğrusu ideoloji savaşları. Herkesin tek derdi işini doğru yapmak olsa. Hepimizin en nihayetinde insan olduğunun farkında olsak.
Ütopya ve anti ütopya çok okurum da. Sanırım etkisinde kalmışım bir an için :)))
Sözüm sana değil dostum emin ol. Genelleyerek hata etmiş olabilirim aslında haklısın. Bazı şeylerin farkına varılması hepimizi mutlu ediyor. Benden çok seni mutlu eder eminim. Çünkü insanlar en çok öğrenerek ve farkında olarak tatmin olur hayattan. Geçmişte nasıl olduğun değil, şu an nasıl düşündüğün önemli.
Sen AKP'ye oy ver hiç sıkıntı değil. Başta Erdoğan olsun hiç önemli değil. Ama oy veren de gerektiğinde doğruları görmeli, başta olan kişi de gerektiğinde hatasını kabul etmeli ve halkın %100'ünün taleplerine göre hareket etmesini bilmeli. Sıkıntıda zaten burada.
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 02:17
https://pbs.twimg.com/media/BM1XJWhCAAAjBlA.jpg
https://pbs.twimg.com/media/BM1VV4VCMAINIbO.jpg
ALMAN HASTANESİNE GAZ BOMBASI
Kaka Leite
16.Haziran.2013, 02:19
https://pbs.twimg.com/media/BM1WggFCIAA9GAs.jpg
Polislerin kask numarası nerede ?
Redrum
Avcılar'da yurttayım. Yurdun içinden değil, dışarılardan bir yerlerden sürekli sloganlar, korna sesleri geliyor. İnsanlar tepkili. Umarım artık şu olayları yatıştırır halkımızın, milletimizin demokrasinin temsilcisi başbakanı!
Nocna Mora
https://pbs.twimg.com/media/BM1UJmnCMAAI0xh.jpg
Polis otel icinde insanları tehdit ediyor ve kask numaraları yok
Corpus
Hilton'daki polislerin kask numaraları nerede ?
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 02:20
https://pbs.twimg.com/media/BM1VPmqCcAAdKR2.jpg
AN İTİBARİYLE KÖPRÜ YOLU
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 02:22
Everyone who enters the Taksim Square to be treated as terrorist: Turkish EU minister
E
veryone who will enter Istanbul's Gezi Park, the heart of the nearly 20-day-long protests, will be considered a terrorist, Turkey's European Union minister said in a televised interview today.
Corpus
16.Haziran.2013, 02:24
Hükümetin aklının almadığı şey şu ;
O kadar istese oradaki 3-5 polisin önünde durmaz ezer geçer ! Onlar sanıyor ki kendileri durduruyorlar. O millet taşkınlık yaratmayı istemediği için duruyor. Ancak polis birşeyler olmadan bile müdahale yapıyla haliyle kargaşa çıkıyor.
Everyone who enters the Taksim Square to be treated as terrorist: Turkish EU minister
E
veryone who will enter Istanbul's Gezi Park, the heart of the nearly 20-day-long protests, will be considered a terrorist, Turkey's European Union minister said in a televised interview today.
keşke terörist mühamelesi görsek. Bu kadar zulüm görmezdik en azından.
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 02:25
POLİS AGACLARI DA YAKIYOR.
https://pbs.twimg.com/media/BM04llnCEAAK1Pc.png
europeanconquer
16.Haziran.2013, 02:26
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/941113_524812510916099_1969685496_n.jpg
20 Ekim 1996 tarihinin Aydınlık dergisinde çıkan manşet.Ben daha 6 ay 9 günlüğüm o zaman,şimdi 17 yıl 2 ay 5 günlüğüm :) Vay canının içine tükürdüğümün Amerika'sı...
Aydin
16.Haziran.2013, 02:26
Beyler tekrar hatırlıyorum. Biz oraya tayyibin yaptığı gibi "biz-siz" muhabbeti yaparak gitmedik. Oraya giderken sadece "biz" olarak gittik. Tayyip %50 muhabbetini soktuktan sonra olay "biz-siz"e döndü. Onun yaptığı hatayı yapmayın.
fikirlerini sevmeyebilirsiniz ama karşıt görüşlü arkadaşlarımıza da saygı duymamız gerekiyor. bugünkü görüntüler sonrası içi sızlamayan insan değildir, orası ayrı. ama ne olursa olsun biz hoşgörüyü elden bırakmamalıyız. tayyibin ekmeğine yağ sürmemeliyiz. adamın tam olarak istediği şey biz-siz muhabbeti.
hani bize hep diyorlardı ya "oyuna gelmeyin, dış mihrakların oyunu bunlar" falan diye. tayyibin oyununa gelmeyin diyorum ben de. istediği zıtlaştırmayı toplumda başardı ama bu forumda başaramasın. hoşgörüyü elden bırakmamaya çalışın olabildiğince.
hatta bir şey söyleyeyim. tayyip seni sevmemi istemiyor ama ben yine de seni seviyorum yolcu :)
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 02:27
https://pbs.twimg.com/media/BM1W2otCEAA5IfS.jpg
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 02:30
YANDAŞ MEDYA
Yandaş medyaya BİR TOKAT DAHA.
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 02:31
bize neden otellere, revirlere girdiğini açıkla. mudahele gezi parkı'na degil size karşıt kim varsa ona mı? Neden çekilmiyolar? @Valimutlu
soruya cevap ? :)
anil luque
16.Haziran.2013, 02:33
Hilton Oteli'ne polis müdahalesi var ve tesadüftür ki yine kask numaraları yok.
Aydin
Egemen Bağış: "Taksime giden herkese terör örgütü üyesi gibi müdahale edilecektir"
Raadlayabiliriz beyler. Hükümet terör örgütlerine bir şey yapmıyor.
Corpus
Osmanbey' de pijamalı insanlar toplanmış. Dış mihraklar devrede sanırım.
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 02:36
hayatımda ilk kez 60 yaşlarında pijamalı marjinaller gördüm osmanbey de. @zaferalgoz @ahmethc @baskomsernevzat
https://pbs.twimg.com/media/BM1ahbMCAAEPtf0.jpg
Sen de korkmayıp gideydin korkulacak bir şey olmadığını yalnızca insanlık olduğunu, şenlik olduğunu görürdün
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 02:41
https://pbs.twimg.com/media/BM1Y8kACMAA9cSX.jpg
petrol_fb12
16.Haziran.2013, 02:41
3 Yaşındaki "ÇOÇUĞA" biber gazı atan bir zihneyeti hala destekliyorsan.Kendini sorgulamaya başla..(HERKES İÇİN GEÇERLİ)
Polis emir kulu değiidr.Bu net olarak görüldü bu akşam..
Savaş'ta bile "SAĞLIKCILARA SALDIRILMAZ".Burda saldırıldı hemde acımasızca.
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 02:43
HARBİYE CUMHURİYET CADDESİNE CIKAN ARA SOKAK:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/954701_524940154236668_718138756_n.jpg
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 02:45
https://www.facebook.com/photo.php?v=569266793124961&set=vb.288002861221721&type=2&theater
01:30 cumhuriyet caddesi
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 02:46
An itibari ile Twitter'da gündem.. Dünya'da farklı Türkiye'de farklı.. Twitter ile anlaşma mı yapıldı ?
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1017188_280005225477670_1963481013_n.jpg
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 02:47
https://pbs.twimg.com/media/BM1HXFxCUAADNQn.jpg
Eskişehir !
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 02:47
Protesters attacked by police water cannon in front of hotel near Gezi park Istanbul 15/6. REUTERS/Yannis Behrakis
https://pbs.twimg.com/media/BM1S3P7CEAE5jW5.jpg:large
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 02:50
https://pbs.twimg.com/media/BM1eot4CQAAyoEs.jpg:large
an itibariyle uzun cayır
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 02:51
Ya vicdansızlar. Gazzeli çocuk yaralanınca "o zaman o çocuk da israil bombasının düşeceği yerde durmasaymış" mı diyorsunuz? Ruhsuzlar
Yolcu cevap ver...
anil luque
16.Haziran.2013, 02:51
Twitter üzeri çalışma yapan firmalar falanlar filanlar Taylanım :)
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 02:52
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1004424_524943030903047_406264606_n.jpg
an itibariyle osmanbeye dogru gidiyor akrepler. nisantasında barikat kuruldu
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 02:55
PLASTİK MERMİ KULLANIMI !!!!!! POLİS TERÖRÜ. BU İŞ AKP YANLISIYMIS DEGİLMİS OLAYINDAN CIKTI. İNSAN OLAN, VİCDANI OLAN MASUM İNSANLARA UYGULANAN BU VAHSETE KARSI DURUR.
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151486248037759&set=vb.524677758&type=2&theater
Corpus
16.Haziran.2013, 02:56
Muhabir : herşey güllük gülistanlık iken askeri aracın geldiğini gören eylemciler "en büyük asker bizim asker" diye tezahürata başladılar ve hemen ardından çevredeki TOMA su sıkmaya ve çevik kuvvet biber gazı atmaya başladı.
anil luque
16.Haziran.2013, 02:56
Polis parka ilk baskından sonra medyanın m'sini bile sokmadı. Yarın şimdi "çadırlarda bulduk işte bunlar hep böyle" adı altında neler neler çıkar görün..
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 02:58
http://www.reuters.com/article/2013/06/15/us-turkey-protests-idUSBRE9590QA20130615
Rsa
16.Haziran.2013, 02:59
Otelin içine bile gaz atmış vicdansızlar.
http://www.youtube.com/watch?v=wtUHmiG29ts
anil luque
16.Haziran.2013, 03:03
PLASTİK MERMİ KULLANIMI !!!!!! POLİS TERÖRÜ. BU İŞ AKP YANLISIYMIS DEGİLMİS OLAYINDAN CIKTI. İNSAN OLAN, VİCDANI OLAN MASUM İNSANLARA UYGULANAN BU VAHSETE KARSI DURUR.
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151486248037759&set=vb.524677758&type=2&theater
O akanın kan olduğunu nereden bilelim ki Taylan ? belki vişne suyudur ? Nerde ispat ?!!
diyen çıkar falan şimdi , nasıl gülerim..
petrol_fb12
16.Haziran.2013, 03:04
......................
Libaya,Mısır,Tunus,Suriye..
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 03:05
otele saldıran polisler
Börk
16.Haziran.2013, 03:06
Burnu kırılan ya da burnu kanayan bilir zaten onun kan olduğunu.Bilmeyen varsa da deneyebiliriz ispat amaçlı :) Burundan hiç bir zaman temiz kan akmaz,ketçap diyenler olmuş videoda.
Aydin
16.Haziran.2013, 03:08
Polis parka ilk baskından sonra medyanın m'sini bile sokmadı. Yarın şimdi "çadırlarda bulduk işte bunlar hep böyle" adı altında neler neler çıkar görün..
ilk etapda 10000 tane prezervatif bulundu diye bir haber geçeceklerini düşünüyorum.
Corpus
16.Haziran.2013, 03:11
Hüseyin Avni Mutlu
@Valimutlu
Provokatörler artık silah kullanmaya başladılar. İki emniyet görevlimiz yaralandı. Durumları iyi. Halkımızın bilgilenmesini önemli görüyorum
anil luque
16.Haziran.2013, 03:12
ilk etapda 10000 tane prezervatif bulundu diye bir haber geçeceklerini düşünüyorum.
Ben bir tane roket atar bekliyorum abi..
anil luque
16.Haziran.2013, 03:13
Hüseyin Avni Mutlu
@Valimutlu
Provokatörler artık silah kullanmaya başladılar. İki emniyet görevlimiz yaralandı. Durumları iyi. Halkımızın bilgilenmesini önemli görüyorum
Allah razı olsun da polisin yaptıklarından bahsetme hususunda niye bu kadar düşünceli olamadılar acaba.
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 03:18
ismail karaosmanoğlu @ikaraosmanoglu
İmkanı olan kardeşlerimiz için yarın Kazlıçeşme'de olmak Farz-ı Ayn hükmündedir. Farz-ı Kifaye değildir...
#1MilyonYarınKazlıçeşmeye, Vallahi farz.
Nedvedmania
16.Haziran.2013, 03:19
Bana kızmayın ama o plastik mermi videosu bana inandırıcı gelmedi. Adamın etrafında kimse yok, durduk yere video çekiyor. Arkadan sadece 1 kişi plastik mermi diye bağırıyor ve sonra adama mermi isabet ediyor.
Birde vurulduktan hemen sonra kamerayı elini çekecek şekilde ayarlıyor. Ben silahla vurulsam kamera felan aklıma gelmez.
Ve yüzüne mermi isabet eden insan bi ahh diye felan bağırır.
Corpus
16.Haziran.2013, 03:22
Vali' nin amacı bilgi vermek değil. Polisin silah kullanımını yasallaştırmak için yol yapmak.
"Onlar silah kullanıyor diye polis de kullanmak zorunda kaldı. Yoksa niye kullanalım ! "
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 03:24
https://pbs.twimg.com/media/BM1iZFhCYAAirH6.jpg
anil luque
16.Haziran.2013, 03:25
ismail karaosmanoğlu @ikaraosmanoglu
İmkanı olan kardeşlerimiz için yarın Kazlıçeşme'de olmak Farz-ı Ayn hükmündedir. Farz-ı Kifaye değildir...
#1MilyonYarınKazlıçeşmeye, Vallahi farz.
Biri de cikip demez ki sen kimsin de millete farz koşuyorsun.
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 03:25
Şu an, ben. Gaz solumuş vatandaşlardan biri. Silahım yok, polise karşı gelmiyorum, suç işlemiyorum, ülkemi seviyorum.
https://pbs.twimg.com/media/BM1lGO1CcAA6gdU.jpg
marjinal teröristler bunlar hep (!) .....
Mamadou
16.Haziran.2013, 03:30
Vali açıklamalarında istesem yalan söylerdim demiş. Adam yalan söylerdim derken bile ağzından yalan sözler çıkıyor. Reyhanlı katliamında 300'e yakın ölü varken resmi olarak ölü sayısını 50 civarı diye belirtip insanları kandırdınız. Yalancı olduğunuzu cümle alem biliyordu. Artık yalancı olduklarını kendi ağızlarından itiraf ediyorlar.
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 03:30
Binlerce kişi metrobüs yolundan Taksim'e yürürken!
https://www.facebook.com/photo.php?v=719002361449027
Rsa
16.Haziran.2013, 03:31
Emrah Serbes gözaltına alınmış.
Edit : Alınmamış, canlı yayındayken "gaz altındayım" diye bağırmış, millet onu gözaltındayım anlamış. :D
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 03:33
HASTANELERE GAZ BOMBASI ATMAK İNSANLIK SUCU DEGİL MİDİR ? SAVASLARDA BİLE REVİRLER HASTANELER VURULMAZ.
https://pbs.twimg.com/media/BM1oP9VCYAA8qDi.jpg
https://pbs.twimg.com/media/BM1psWvCQAAIkgA.jpg
İZLEYİN DE KENDİ GÖZLERİNİZLE GÖRÜN!
II. Dünya Savaşı'nda bile saldırılmayan bölgeler arasında hastaneler ve kiliseler vardı. Allah belanızı versin, cahil köpekler. Bu ne intikam? bu ne kin?
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151688828621508
http://www.livestation.com/reuters
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151516214005748&set=vb.609615747&type=2&theater
POLİSİN YANINDAKİ SALDIRGANLAR.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/206951_524961884234495_1495719739_n.jpg
Bogaz koprusu civarinda halkın arasinda kalan polisler.
İstanbul Polis'i Halka Karşı Eylem Planı :
Polis gaz atar, oldurene kadar dover, kol koparir, goz cikarir, panzerle ustunden gecer.. Polis kufur eder, genc kizlara "sana bu karanlikta tecavuz ederim" der.. Polis durduk yere insanlara saldirir, ego tatmin eder, seflerinin gozune girmeye calisir. Emir kulu ya.. 50 senedir emrin arkasina siginan fasist polisler yok, sadece emirler var ha? 50 kisi bir genci tekmelerken hangi emir de var bu? Asagida emirler yaziyor.. "Bunu dovun" seklinde emir goremedik? Bu emirleri Emniyet mudurleri mi veriyor yoksa Fethullah'in emrinde mi? Sonra buna karsi ozgurlukculer tarafindan iki tas atilir, slogan atilir, tencere tava çarpilir.. Atanlar vatan haini olur. Capulcu olur. Vandalist olur..
2 Insan katledilir. Kimse onu gormez. Evlerin icine gaz atilir, 5 bin gozalti yapilir binlerce insan darp edilir yaralanir.. Ama kimse gormez.. Emirler kagitlara yazilir ama kimse uygulamaz. Cunku Hukuksuzluk bu ulkenin hukuku olmustur. Medya korkar.. Bu dunyaya bir defa geldiklerini ve koyun olmak zorunda olmadiklarini unutur.. "Madem dogrulari yazamayacagim, o halde kalem tutmanin alemi yok" denilmez, kaleme daha da sarilinir, daha da yapis yupus kan damlattirilir birinci sayfalara.. Bir "montaj" bayrak yakma goruntuleri koyulur, bir "camide icki ictiler" yalanina sarilinir. Provokasyon diz boyudur ama me'leme seslerinden kimse gercekleri duyamaz. Aksine "evimizdeyiz çikar sizi yakariz" derler.. Sivas'taki gibi, Corum'daki gibi, Maras'taki gibi, hak arayan bu insanlari yakmakla, linc etmekle tehdit ederler ki, daha simdiden Izmir'de Adana'da Konya'da Rize'de ve daha bircok yerde linç girisimleri içine girmislerdir..
POLİS TERÖRÜ
http://l2.yimg.com/bt/api/res/1.2/1VUZfBb2WK7W.PQ3Zkzc1w--/YXBwaWQ9eW5ld3M7Zmk9aW5zZXQ7aD0zNDc7cT04NTt3PTUxMg--/http://media.zenfs.com/en_us/News/Reuters/2013-06-15T214333Z_1726929491_GM1E96G0FTX01_RTRMADP_3_TURK EY-PROTESTS.JPG
UZUNCAYIR'DA TAKSİME YÜRÜMEK İSTEYEN KİTLEYE POLİS MÜDAHELE ETTİ. BİR ÖGRENCİ BASINA İSABET EDEN BİBER GAZI KAPSÜLÜ İLE AGIR YARALANDI.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/5919_10151656473844645_953465268_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1012747_10151656478919645_609047615_n.jpg
https://pbs.twimg.com/media/BM1xrh4CQAAqc7n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/484717_10151768571504384_1825825965_n.jpg
Saat 2.00'da Osmanbey
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1016666_10151656482549645_669932409_n.jpg
Mamadou
16.Haziran.2013, 03:45
Askeride işin içine katıyorlar yazık. Allah büyük. Senin seçmeninden toleransın varken ortamı yumuşatmak yerine daha da kışkırtıyor isen demek sende rahat değilsin, bir şeylerden korkuyorsun artık.
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 04:26
HASTANELERE GAZ BOMBASI ATMAK İNSANLIK SUCU DEGİL MİDİR ? SAVASLARDA BİLE REVİRLER HASTANELER VURULMAZ.
https://pbs.twimg.com/media/BM1oP9VCYAA8qDi.jpg
https://pbs.twimg.com/media/BM1psWvCQAAIkgA.jpg
İZLEYİN DE KENDİ GÖZLERİNİZLE GÖRÜN!
II. Dünya Savaşı'nda bile saldırılmayan bölgeler arasında hastaneler ve kiliseler vardı. Allah belanızı versin, cahil köpekler. Bu ne intikam? bu ne kin?
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151688828621508
Arkada kalmasın. :)
DOGRULANMIS HABER: harbiyeden ve mecidiyekoyden bastirip gosterıcılerı araya sıkıstırınca plastik mermiyle saldirdilar, kosarken polis bagiriyor "kacmayin serefsiz kopekler"
burada kimyasal silah kullanılmıyor, rahat olun diyen ***leri tomaların sıktığı sudan içmeye davet ediyorum.
2 hafta önce basmane'de yerde yatan yaralı bir çocuğu etrafında siper olmuşken 5 numaralı toma üzerimize sürdü. lan napıyorsunuz yaralı var diye bağırırken yavşağın evladı 10 metreden suyu sıktı, o sırada ağzım açık olduğu için sıktığı sudan ciddi miktarda yuttum. refleks olarak gidip fuardaki çeşmelerde yüzümüzü yıkadğımızda etkisi çok daha arttı. 1 hafta boyunca kanlı balgam çıkardım, çok şiddetli gaz sancıları geçirdim ve tuvaletimi her yaptığımda ortalık resmen kimyasal kokuyordu. ha buna değdi mi? evet değdi, en azından o yere düşmüş çocuğu o katillerin önünden kurtarabildik.
tomaların içine koydukları maddeler, toksik, korozif ve yanıcıdır. çekilen yüzlerce fotoğrafa bakın, tehlikeli madde etiketlerini göreceksiniz. ulan toksik malzemelerin kullanılması sanayide bile yasaklanırken sen vatandaşın üzerine, yerde yatan yaralıların üzerine sıkıyorsun. yatacak yeriniz yok!
yalan değildir, gözleri yakması için bir madde ve boya katıldığını kendi kulaklarımla kızılayda görevli bir polisten duydum. koyulan bu madde çok tehlikeli olmamakla birlikte hassas ciltlerde alerjik reaksyona neden olabiliyormuş.
bu gün gezi de bulunan bir arkadaşımın revirde kendi gözleriyle gördüğü olaydır. kadının tişörtünü çıkardıklarında sırtında asidik yanıklar oluşmuş üzerine sadece tomadan su sıkıldıktan sonra.
içinde ne olduğunu bilmiyorum ama normal su olmayan bir sudur. istiklal caddesine ilk başlarda tomadan resmen serpme şeklinde son derece tazyiksiz bir şekilde su sıkıldı. hatta bu suya o kadar güveniyorlardı ki uzun bir süre tek bir biber gazı dahi sıkılmadı. ulan bunlar vicdana mı geldi ne oldu derken en önde, bu suya direk maruz kalanlardan birçoğu ya yürüyemez ya kendini bilip göremez hale gelip arkadaşları tarafından arkaya taşındı. onlar insanların yanından geçerken suyla hiç teması olmamış arkadaki insanlar bile çocukların üzerindeki sudan çıkan garip kokuyla birlikte öksürmeye ve hapşurmaya başladı.
bu aynen böyle devam etti, toma hep hafif çiseleyen yağmur gibi insanların üzerine bu suyu sıktı ve üzerine gelen çoğu kişi yürüyemez hale gelip karga tulumba taşındı. biz o vakit biber gazlı su gibi teknik bilgiden yoksun yorumlar yaptık öksürük ve hapşuruklar eşliğinde. yanma tarafını bilmem ama normal su değildir, ötesini suyu bizzat yiyenler yarına kadar anlatacaktır.
.
halkını zehirleyen öldürmeye calısan hatta öldüren bir iktidar..
taksim istiklal caddesi'nde şu an hiç bir yasa dışı örgüt olmamasına rağmen polis yalnızca elinde türk bayraklarıyla yürüyen halka saldırıyor. "marjinal ve çapulcu" insanlar gazdan gözleri yananlara yardım edip, ücretsiz su, süt ve gaz maskesi dağıtıyorlar. vücuduna gaz bombası isabet ederek yaralanmış, gazdan fenalaşmış insanları motorlarla hastanelere taşıyorlar. hala polise destek amaçlı zırhlı jandarma araçları çıkıyor taksime. olay medyada yansıtıldığı gibi yasa dışı örgütler ya da bayraklar değil. burası sürekli %50'den bahsedenlerin kendi görüşlerini savunmayan diğer %50'yi ortadan kaldırıp %100 olmak için saldırdığı yer. burası allah'ı dilinden düşürmeyenlerin allah korkusu olmadan kendi vatandaşına işkence ettiği yer. burası özgürlük ve demokrasi uğruna haklarını korkmadan savunanların polis terörüne karşı direndikleri yer.
-arkadaşımın tomanın sıktığı kimyasal yüzünden sağır kaldığı ve vücudunda muhtelif yanıklar oluştuğu saldırı, açık faşizm, sarin basın sarin sonrası gg zaten.
okuyun okuyun da gercekleri ögrenin..
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1012120_523554291043031_1439804005_n.jpg
divanda kalan, alman yeşiller partisinin başkanı, akp fanı olan claudia roth´un müdahale sonraki aciklamalarini ve fotograflarini da gösteriyor.
polis terörü
az önce büyükparmak sokak icerisinde siginacak yer ararken arkadan uyarmadan gelen polisin gaz bombasi saldirisini atlattim. kapsul kaskimi siyirdi gecti. sirtim donuk, catisma halinde olmadigim halde direk oldurmek icin kafama sikildi.
Mamadou
16.Haziran.2013, 04:30
Bugün miting nasıl yapılacak çok merak ediyorum. Bugün gündüz ortalık daha karışacak gibi gözüküyor. Allah bu milletin yardımcısı olsun.
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 05:24
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151955612590278&set=vb.748530277&type=2&theater
erdem344
16.Haziran.2013, 09:03
bir milletvekili eylemcilere para verirken görüntülenmiş doğrumudur acaba
SAİT71
16.Haziran.2013, 11:05
TRT'de şok istifa! Genel Müdür Yardımcısı Zeynel Koç istifa etti!
Eminoski
16.Haziran.2013, 11:11
İlerde anlatırsınız biz bu ülkeyi halkımıza gaz bombaları atarak polisi üstlerine salarak kazandık diye.
Del Piero_10
16.Haziran.2013, 12:12
Ak partilileri koşulsuz destek ile eleştiren ''Mustafa Kemal'in askerleri'', Dersim'de binlerin kimyasal silah ile katledilmesine, ülkenin kendi toprağını savaş uçağı ile bombalamasına, biber gazına gösterdikleri tepkinin yarısını gösterdiler mi?
Sabiha Gökçen: “Dersim’deki uçuşlarım daha heyecanlı olmuştur. Bir-iki defa pilot, fakat ekseriyetle rasıt olarak uçtum. Böyle vaziyetlerde insan harp heyacanını rasıt mevkiinden daha iyi duyuyor. İnsan evvala bombalarını atıyor, bunlar bittikten sonra canlı hedef görürse makineli tüfeğe müracaat ediyor. Dersim’de ilk bombardımanın heyecanını unutamam...
Muhasama (çarpışma) meydanında canlı hedef üzerine bomba atmak insana hiç acımak hissi vermiyor. İnsan yalnız vazifesini görmek için aramayı, vurmayı düşünüyor...”
İhsan Sabri Çağlayangil: ''Mağaralara iltica etmişlerdi. Ordu zehirli gaz kullandı. Mağaraların kapısının içinden. Bunları fare gibi zehirledi. Yediden yetmişe o Dersim Kürtlerini kestiler. Kanlı bir hareket oldu. Dersim davası da bitti. Hükümet otoritesi de köye ve Dersim’e girdi. Dersim böyle bitti.''
anil luque
16.Haziran.2013, 12:29
Basbakan gibi koseye sikisinca eski defterleri acin , duygu somurusu yapin isiniz gucunuz bu baska bir halt ettiginiz yok.
o basbakan ucuncu kopruye dunyada baska isim Kalmamis gibi yavuz sultan selim koprusu derken elestirdin mi?
Rsa
16.Haziran.2013, 12:32
Uludere olayına yorumun nedir Del Piero, onu merak ettim nedense ?
Del Piero_10
16.Haziran.2013, 12:34
Tepkiler çok da samimi değilmiş.
40000 insan bombala, kimyasalla zehirle eski defterler.
Biber gazı, tazyikli su ''Devlet vatandaşını öldürüyor''.
Dersim eski defter ise, Yavuz Sultan Selim çok eski defter.
Uludere olayına yorumun nedir Del Piero, onu merak ettim nedense ?
Kimin hatası ise cezasını çeksin. Yine de kasıtlı öldürmek ile bir tutulmaz.
sananes
16.Haziran.2013, 12:37
Ak partilileri koşulsuz destek ile eleştiren ''Mustafa Kemal'in askerleri'', Dersim'de binlerin kimyasal silah ile katledilmesine, ülkenin kendi toprağını savaş uçağı ile bombalamasına, biber gazına gösterdikleri tepkinin yarısını gösterdiler mi?
Sabiha Gökçen: “Dersim’deki uçuşlarım daha heyecanlı olmuştur. Bir-iki defa pilot, fakat ekseriyetle rasıt olarak uçtum. Böyle vaziyetlerde insan harp heyacanını rasıt mevkiinden daha iyi duyuyor. İnsan evvala bombalarını atıyor, bunlar bittikten sonra canlı hedef görürse makineli tüfeğe müracaat ediyor. Dersim’de ilk bombardımanın heyecanını unutamam...
Muhasama (çarpışma) meydanında canlı hedef üzerine bomba atmak insana hiç acımak hissi vermiyor. İnsan yalnız vazifesini görmek için aramayı, vurmayı düşünüyor...”
İhsan Sabri Çağlayangil: ''Mağaralara iltica etmişlerdi. Ordu zehirli gaz kullandı. Mağaraların kapısının içinden. Bunları fare gibi zehirledi. Yediden yetmişe o Dersim Kürtlerini kestiler. Kanlı bir hareket oldu. Dersim davası da bitti. Hükümet otoritesi de köye ve Dersim’e girdi. Dersim böyle bitti.''
ne alaka? o zaman bi başlayalım osmanlıya'da girelim bir sürü katliam çıkar ortaya. Canınız isteyince dönemin şartları öyleydi,canınız isteyince katliam yaptılar. İyi iş valla. Kaldi ki Dersim'le şu an yaşananların hiç bir alakası yok. Dersim'i tartişmak istiyorsan ve forum kurallarına müsaitse aç başlığını konuşalım,burayı saptırma.
sarianet
16.Haziran.2013, 12:39
Dün geceden beri asılsız bir sürü foto yayınlandı neden bu kadar yalana ihtiyaç duyuyorlar
sananes
16.Haziran.2013, 12:42
Dün geceden beri asılsız bir sürü foto yayınlandı neden bu kadar yalana ihtiyaç duyuyorlar
toplasan 10 tane asılsız foto yayınlanmıştır,belki o kadar bile değil. Ya asılsız olmayanları,gerçek olanları? Onlara da içinden "oh olsun" mu çekiyorsun?
sarianet
16.Haziran.2013, 12:45
Basbakan gibi koseye sikisinca eski defterleri acin , duygu somurusu yapin isiniz gucunuz bu baska bir halt ettiginiz yok.
o basbakan ucuncu kopruye dunyada baska isim Kalmamis gibi yavuz sultan selim koprusu derken elestirdin mi?
Daha geçen gün yavuz sultan selim mevzuunu açıp şimdi böyle demen mantıksal tutarlılığa ters kardeşm yaptığın şeyleri sanki sadece karşındakiler yapmıyor bizzat sende yapıyorsan şimdi gelip eski defterleri açmaktan başka hede hödönüz yok dememen lazım mantıken
sarianet
16.Haziran.2013, 12:48
toplasan 10 tane asılsız foto yayınlanmıştır,belki o kadar bile değil. Ya asılsız olmayanları,gerçek olanları? Onlara da içinden "oh olsun" mu çekiyorsun?
Yalan yalandır benim demek istediğim neden yalan fotoya ihtiyaç duyulduğu başbakanı yalancılıkla tenkit edip burda yalan foto paylaşmak neyin tutarlılığı sadece bu benim merak ettiğim saptırmanın anlamı yok
Universal
16.Haziran.2013, 12:48
Eğer her yerde şiddet var ve insanlar birbirlerinden nefret eder duruma geldi ise herkes sistemin oyunu içindedir ben böyle bir sistemde yokum.
europeanconquer
16.Haziran.2013, 12:49
Şimdi Mustafa Kemal'in askerleri diyerek,Mustafa Kemal'i kastederek Dersim'i niye soruyorsun ? Madem çok iyi biliyorsun,olayların başında kim var onu da biliyorsundur.
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 12:53
bogaz
https://pbs.twimg.com/media/BM2yJdWCMAIShiA.jpg:large
Polisin gece Divan Otel’e yönelik gerçekleştirdiği müdahale sırasında orada olan ünlü gazeteci Can Dündar o anları bugünkü köşe yazısında anlattı. ‘Polisler Divan Otel’e gaz sıkıp plastik mermi attığında oradaydım. Kadınlar, çocuklar çığlık çığlığa kaçışıyordu. Yaralılar yerlerde, doktor yok ve polis revire gaz bombası atıyor’ diye yazısına başlayan Dündar’ın anlattıkları insanın kanını donduracak cinsten.
Vali Hüseyin Avni Mutlu’yu aradığını ancak yandaş basında yer aldığı gibi kendi çocuğu için bir şey istemediğini yazan Dündar, polisin başını hedef alarak plastik mermi sıktığı anları yazısında şu şekilde aktardı:
Adrese teslim plastik mermi
Tam otelin önündeyken, otelin sağ tarafından bir polisin hedef gözeterek otelin girişine doğru plastik mermi sıktığını gördüm. Mermi gelip bir kafamın bir karış üzerinde, otelin giriş kapısına çarptı. Şimdi içerde gaz, dışarda kurşun vardı.
Ve insanlar çığlıklar atarak yeniden içeri, gaza doğru kaçıştı.
Yaralıların alındığı alt kattaki balo salonu, sığınağa döndü. O dakikadan itibaren baygın halde onlarca insan, oraya taşındı, yerlere yatırıldı, eldeki imkânlarla nefes almalarına çalışıldı.
Öksürük krizindeydi herkes… “Doktor bulun, hemen” çığlıkları işitiliyordu. Ağırlaşanları kollarına girip acilen dışarı taşıdılar.
Eldeki tek savunma malzemesi, su şişelerinde hazırlanmış solüsyonlardı. Gaz yiyen çocuklara ve yaşlı kadınlara onunla yardım edildi.
Böyle sakin ifadelerle yazdığıma bakmayın; feciydi.
Gerçekten feciydi.
--
Milliyet'teki köşesinde, dün gece yaşanan dehşet anlarını kaleme alan Dündar, Vali Mutlu'nun ‘müdahale’ olarak nitelendirdiği saldırıların ardından canlı yayında yaptığı konuşmayı da eleştirdi.
‘Devlet saldırmaz’ diyenlere de tepki gösteren Dündar, “Biz tanıyorduk. 1 Mayıs 1977 Taksim’i görmüştük. Sivas’ı, Uludere’yi yaşamıştık. Açlık grevleri sırasında, hem de müzakerelerimiz sürerken nasıl cezaevlerine girilip katliam yapıldığını hatırlıyorduk,” dedi.
“Türk devleti, dünyanın gözü önünde barışçıl bir gösteriyi hiddetle, şiddetle bastırarak bütün ülkeyi ayağa kaldırmayı tercih etti,” diyen Dündar, “Ancak bir yandan da ülkeye ancak savaş, deprem hallerinde rastlanan bir dayanışma ruhu hediye ettiler. Bunun, ağır siyasi faturası olacaktır. Sadece emri verenler açısından değil, uyanlar açısından da ciddi sonuçları olacaktır,” diye belirtti.
İşte Can Dündar'ın Milliyet gazetesinde (16.06.2013) 'Revire biber gazı' başlıklı o yazısı:
Savaşın bile asgari bir ahlakı vardır. Hiçbir savaşta çocuklara gaz sıkılmaz mesela...
Elinde silahı olmayan, çadırı içinde oturan, barışçı bir gruba böyle saldırılmaz.
Yaralıların revire çevirdiği mekânlar gaza boğulmaz.
Bu emri verenler olabilir, ama o emir uygulanmaz.
Uygulamak zorunda kalanlar arasından vicdan sahibi birileri çıkar, istifa eder.
Savaş ahlakı bile çiğnendi dün...
"Yapmayın" bildirisi
“Devlet yapamaz. Bunca çocuğun üstüne saldıramaz” diyenler, devleti tanımıyordu.
Biz tanıyorduk.
1 Mayıs 1977 Taksim’i görmüştük. Sivas’ı, Uludere’yi yaşamıştık. Açlık grevleri sırasında, hem de müzakerelerimiz sürerken nasıl cezaevlerine girilip katliam yapıldığını hatırlıyorduk.
Devletin, güç gösterisi için her şeyi göze alabileceğini biliyorduk.
O yüzden akşamüstü Başbakan, seçim meydanından operasyon işaretini verir vermez bir grup sanatçı, gazeteci acilen buluşup “Yapmayın” mesajını ortak imzaya açtık.
Ancak çok geçti.
Tomalar hareketlenmişti.
Vali’nin hali
Bunun üzerine endişeyle İstanbul Valisi’ni aradım. Gün boyu haberleşmiştik. Oradaki tabloyu biliyordu. Çocukların kendi iradeleriyle barikatları, parti flamalarını kaldırdığının, bazı kitle örgütlerinin çadırları kaldırma kararı aldığının, oradaki kitlenin nispeten azaldığının farkındaydı.
O çocuklarla buluşup konuşmuş, orada bir terör yapılanması olmadığını öğrenmişti.
Dayanışma’nın tek ve büyük bir çadırda toplanması ihtimali belirince “Ben de gidip orada bir çaylarını içmek isterim” demişti.
Bunları hatırlatıp, “Yapmayın. Çok ağır sonuçları olur. Hepimizin çocuğu var orada...” dedim. Sonradan basın toplantısında söylediği gibi kendi çocuğum için bir şey istemedim. Oğlum Ankara’daki gösterideydi zaten...
Buna karşılık “Günlerdir uyarıyoruz. Artık yapacak bir şey kalmadı” diye cevap verdi.
Çaresizdi.
Çocuklar ve kadınlar
Az sonra Gezi Çarşısı’nın Divan Oteli tarafındaki ucundaydım.
Ses ve gaz bombalarının önce sesi, sonra sisi ve zehri yayıldı.
Polis, çadırdakileri arkaya doğru süpürdükçe kalabalık otele yığıldı.
Önce kapıları kapalı tutan korumalar, yığılma üzerine açtı.
Önce çocukları aldılar. 5-6 yaşında çocukların, yüzlerine bol gelen gaz maskeleri içinde, nasıl dehşet içinde çığlıklar atıp ağladığına tanık oldum. Ardından kadınlar girdi. Batan bir geminin paniği gibiydi.
Gaz odaları
Sonra panik halinde müthiş bir yığılma başladı.
Nefes almanın imkânsız olduğu otel lobisinde bayılanlar, fenalaşanlar, küfredenler, alt katlara doğru kaçıştı ve daha fazla gazla karşılaştı.
Yaralılar kapalı salona taşınırken dışarı çıkmayı denedik.
Adrese teslim plastik mermi
Tam otelin önündeyken, otelin sağ tarafından bir polisin hedef gözeterek otelin girişine doğru plastik mermi sıktığını gördüm. Mermi gelip bir kafamın bir karış üzerinde, otelin giriş kapısına çarptı. Şimdi içerde gaz, dışarda kurşun vardı.
Ve insanlar çığlıklar atarak yeniden içeri, gaza doğru kaçıştı.
Yaralıların alındığı alt kattaki balo salonu, sığınağa döndü. O dakikadan itibaren baygın halde onlarca insan, oraya taşındı, yerlere yatırıldı, eldeki imkânlarla nefes almalarına çalışıldı.
Öksürük krizindeydi herkes... “Doktor bulun, hemen” çığlıkları işitiliyordu. Ağırlaşanları kollarına girip acilen dışarı taşıdılar.
Eldeki tek savunma malzemesi, su şişelerinde hazırlanmış solüsyonlardı. Gaz yiyen çocuklara ve yaşlı kadınlara onunla yardım edildi.
Böyle sakin ifadelerle yazdığıma bakmayın; feciydi.
Gerçekten feciydi.
Çaresiz değil
O tablonun ortasında İstanbul Valisi aradı.
Halimizi sordu; anlattım.
Bu emre itaat edemeyeceğini, vicdanının sızladığını, istifa ettiğini açıklayacak sandım.
Meğer bir telefon bağlantısında “Çaresizim” dediğini söylememden rahatsız olmuş; onu düzeltmek istemiş. “Burada boğuluyoruz. Siz düzeltme peşindesiniz” dedim.
Bu zulmü yaşayan gençlerin içine nasıl öfke tohumları ekildiğini anlatmaya çalıştım.
Bu vesileyle düzeltmiş olayım; Vali çaresiz değilmiş. Çareyi biliyordu; çözümden umutluydu. Ne yazık ki yapmadı.
Sonradan basının karşısına çıkıp o çocukların o saldırı karşısında polise karşı şiddet kullanmadığını da açıkladı.
Ne kadar barışçıl olduklarını bizzat kanıtladı.
Şiddet seçimi
Böyle krizler karşısında devletler iki yöntem izler:
Akıllı yöneticiler, biriken enerjiyi uzlaşmayla göğüsleyip barışçıl kanallara akıtmayı dener.
Öfkesine yenik düşenler, silaha sarılır ve şiddet uygular.
Bu, devletin niteliğini de belirler.
Türk devleti, şiddet seçeneğini seçti dün...
Dünyanın gözü önünde barışçıl bir gösteriyi hiddetle, şiddetle bastırarak bütün ülkeyi ayağa kaldırmayı tercih etti.
Ancak bir yandan da ülkeye ancak savaş, deprem hallerinde rastlanan bir dayanışma ruhu hediye ettiler. Bunun, ağır siyasi faturası olacaktır. Sadece emri verenler açısından değil, uyanlar açısından da ciddi sonuçları olacaktır.
Devletle ilk kez tanışan o gençler de 15 Haziran tarihini ve yapılanları unutmayacaktır.
Dileyelim devletin onlara yaptığını yapmaya kalkışmazlar.
Sivil itaatsizliğin ne kadar büyük bir siyasi sonuç doğurabildiğini görüp hükümetin bütün kışkırtmasına rağmen, barış yolundan ayrılmazlar.
anil luque
16.Haziran.2013, 12:55
Daha geçen gün yavuz sultan selim mevzuunu açıp şimdi böyle demen mantıksal tutarlılığa ters kardeşm yaptığın şeyleri sanki sadece karşındakiler yapmıyor bizzat sende yapıyorsan şimdi gelip eski defterleri açmaktan başka hede hödönüz yok dememen lazım mantıken
Alinti yapmayacagim demistim ama Cevap hakki dogdugu icin yapiyorum. Once o mesaji nasil , ne amacla attigima bir bak. Ben durup dururken yazmadim onu delpiero isimli arkadas gibi. Basbakan konusmasinda alevi-sunni ayrimi yapanlar var diye dem vuruyordu. kendi yaptigi ise bak diye yazsim. Sizin daha tam olarak yazilanlari okumadan laf atmaniz veyahut okuyup da anlamamaniz mantiga ters dusen hareketler.
Del Piero_10
16.Haziran.2013, 12:56
Şimdi Mustafa Kemal'in askerleri diyerek,Mustafa Kemal'i kastederek Dersim'i niye soruyorsun ? Madem çok iyi biliyorsun,olayların başında kim var onu da biliyorsundur.
alıntı
1934 İskan Kanunu, 1935 Tunç-eli Kanunu ve 4 Mayıs 1937 tarihli Tunceli Tenkil Harekatına Dair Bakanlar Kurulu Kararı bizzat Mustafa Kemal’in emriyle çıkarılmıştır. Bu karar ve kanunların altında Mustafa Kemal’in imzası vardır.
Hemen yandaş basın lafları başlamadan farklı bir kaynak vereyim.
http://www.devhaber.com/dosya/mustafa-kemalden-dersim-katliam-fermani-imzasi.html
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 13:01
alıntı
1934 İskan Kanunu, 1935 Tunç-eli Kanunu ve 4 Mayıs 1937 tarihli Tunceli Tenkil Harekatına Dair Bakanlar Kurulu Kararı bizzat Mustafa Kemal’in emriyle çıkarılmıştır. Bu karar ve kanunların altında Mustafa Kemal’in imzası vardır.
http://www.devhaber.com/dosya/mustafa-kemalden-dersim-katliam-fermani-imzasi.html
Yahu insanlıgınızı kaybettiniz di mi siz ? okuma yazmayı da, vicdanı da unuttunuz degil mi ? BUGÜN YAPILANLARI MESRU KILMAK İCİN AMA "BAZILARIDA ESKİDEN YAPTI" demek ne kadar da korkakca ve aciz bir söylemdir farkındamısınız bilmiyorum ? Orada yalnızca Mustafa Kemal'i sevip sayanlar yok orada dindarlarda var, orada sosyalistlerde var orada milliyetcilerde var orada almanı da var orada ingilizi de var orada türkü de var orada kürtü de var. siz hala "dersim de böyle boyle oldu amaaaaaaaaaaaaaa" diyorsunuz. HASTANELERE gaz bombası atılmasına cevabınız var mı ? plastik mermi ile vurulan masum vatandaslara cevabınız var mı ? GÖZÜNÜ KAYBEDEN, ÖLEN insanlar icin bir bahaneniz var mı ? orda olmasaymıs mı diyeceksiniz . Bilmiyorsanız soyleyeyım onların orada olma hakkı var fakat polisin onları öldürme ya da yaralama hakkı yok.
sarianet
16.Haziran.2013, 13:08
Alinti yapmayacagim demistim ama Cevap hakki dogdugu icin yapiyorum. Once o mesaji nasil , ne amacla attigima bir bak. Ben durup dururken yazmadim onu delpiero isimli arkadas gibi. Basbakan konusmasinda alevi-sunni ayrimi yapanlar var diye dem vuruyordu. kendi yaptigi ise bak diye yazsim. Sizin daha tam olarak yazilanlari okumadan laf atmaniz veyahut okuyup da anlamamaniz mantiga ters dusen hareketler.
nasıl ve ne amaçla attığını biliyorum merak etme yavuz meselesini tartışmamak için uzatmıyorum ama sırf başbakana nefretinden dolayı atasını kötüler duruma gelen zihniyete de yazıklar olsun bilmeden etmeden arih kitapları karalamadan yandaş palavralarıyla yavuz karalanıyor merak etmeyin yavuzu da yedirmeyeceiz :)
Corpus
16.Haziran.2013, 13:08
Kusura bakmayın ama bu olayları da savunarak insanlık olarak da acizliğinizi gösteriyorsunuz. Yapmayın
Del Piero_10
16.Haziran.2013, 13:15
Yahu insanlıgınızı kaybettiniz di mi siz ? okuma yazmayı da, vicdanı da unuttunuz degil mi ? BUGÜN YAPILANLARI MESRU KILMAK İCİN AMA "BAZILARIDA ESKİDEN YAPTI" demek ne kadar da korkakca ve aciz bir söylemdir farkındamısınız bilmiyorum ? Orada yalnızca Mustafa Kemal'i sevip sayanlar yok orada dindarlarda var, orada sosyalistlerde var orada milliyetcilerde var orada almanı da var orada ingilizi de var orada türkü de var orada kürtü de var. siz hala "dersim de böyle boyle oldu amaaaaaaaaaaaaaa" diyorsunuz. HASTANELERE gaz bombası atılmasına cevabınız var mı ? plastik mermi ile vurulan masum vatandaslara cevabınız var mı ? GÖZÜNÜ KAYBEDEN, ÖLEN insanlar icin bir bahaneniz var mı ? orda olmasaymıs mı diyeceksiniz . Bilmiyorsanız soyleyeyım onların orada olma hakkı var fakat polisin onları öldürme ya da yaralama hakkı yok.
Bu bir samimiyet testi. Yoksa tabi ki geçmiş ile bu güne kıyaslamak mümkün değildir. Zira şapka giymeyenler ile adam asmaca oynamak, gezi parkını 3 günlük çağrı ve bir saatlik polis anonsunun ardından biber gazı ile boşaltmak ile kıyaslanamaz.
Yaşadığınız ülkenin tarihi gerçeklerinden, yaşanan kıyımlardan habersiz bu saçma sapan talepleriniz ile millet vicdanında ciddiye alınacağınızı mı sanıyorsunuz?
Parktaki insanların sopalanarak boşaltıldığını mı zannediyorsun? İzan sahibi olan eylemciler zaten müdahale öncesi orayı boşalttı, bu yüzden polisin oraya girmesi 5 dakika sürmedi. Bugün kimse parkta çadırını kurup ben bundan sonra burada takılıyorum diyemiyorsa, siz de diyemezsiniz. Polisin müdahale hakkı vardır. Bir saatlik anonsa rağmen hala çocukların ile orada bekliyorsan, devlet o çocukları senin elinden alır, senin zulmünden kurtarır. Çocuk istismarının karşılığı her yerde aynıdır.
europeanconquer
16.Haziran.2013, 13:18
alıntı
Ben Mustafa Kemal'in hiç bir etkinliği yok demedim hocam.Evet o gün devletin başında olan herkes suçluydu,ortada bir isyan vardı ancak bu isyanı devlet katliama dönüştürdü,buraya kadar kabul ancak masum insanların acımasızca öldürülmesinin arkasında Celal Bayar'dan başkası yoktur,o katliamlar yapılırken Atatürk hastaydı bildiğiniz gibi.Evet yanlışları olmuştur,kim bilir nasıl bilgilendirildi ancak bu kadar üst düzey bir askeri dehanın bu kadar aptalca bir askeri harekat düzenlemesine inanıyor musunuz ? Dersim'le alakası yok demiyorum,aksine Dersim harekatını planlayan kişiydi ancak planına uyulmadı tekrar ediyorum o katliamların baş sorumlusu Celal Bayar'dan başkası değildir,milletin işine gelmediği için ağızlarına bile almıyorlar Celal Bayar ismini.
Paylaştığınız haber'de imza 1937'den önce çünkü katliamlar sırasında başbakan Celal Bayar'dı.
Del Piero_10
16.Haziran.2013, 13:21
Ben Mustafa Kemal'in hiç bir etkinliği yok demedim hocam.Evet o gün devletin başında olan herkes suçluydu,ortada bir isyan vardı ancak bu isyanı devlet katliama dönüştürdü,buraya kadar kabul ancak masum insanların acımasızca öldürülmesinin arkasında Celal Bayar'dan başkası yoktur,o katliamlar yapılırken Atatürk hastaydı bildiğiniz gibi.Evet yanlışları olmuştur,kim bilir nasıl bilgilendirildi ancak bu kadar üst düzey bir askeri dehanın bu kadar aptalca bir askeri harekat düzenlemesine inanıyor musunuz ? Dersim'le alakası yok demiyorum,aksine Dersim harekatını planlayan kişiydi ancak planına uyulmadı tekrar ediyorum o katliamların baş sorumlusu Celal Bayar'dan başkası değildir,milletin işine gelmediği için ağızlarına bile almıyorlar Celal Bayar ismini.
Osman Pamukoğlu'nun sözüne güvenir misin bilmem
‘MUSTAFA KEMAL PAŞA BAŞIMIZA TAŞ YAĞDIRDI’ Atatürk’ün Dersim isyanını bastırmak için harekat yönettiğini savunan Pamukoğlu şunları söyledi: “Hünerleri olmadığı için ölülerle ve Cumhuriyetin kuruluş dönemindeki insanlar ile de uğraşıyorlar. ‘Atatürk’ diyemiyorlar, meydanı boş buldukları zaman onu da diyecekler. Hiç uzatmanın gereği yok. Dersim birkaç kere ayaklanma teşebbüsünde bulundu. Atatürk sağdı, her şeyi yaptıran Atatürk’tü. O kadar Atatürk’tür ki Trabzon’da Atatürk’ün kaldığı bir ev var. O evde Atatürk bu Dersim isyanında Karadeniz bölgesindeydi, bizzat haritaya kırmızı ve mavi, kendisi işaretlemiştir. Bizim kuvvetlerimiz ve isyancıların kuvvetleri diye. Kendi el yazısı ve farklı askeri şekiller çizmiş, oklar çizmiş ve harekatın nasıl yapılacağını ve ortadan kaldırılacağını bizzat kendisi eli ile yazmış ve şekillendirmiştir. Harita Trabzon’dadır. Hatta doğuda görevliyken, isyanlarda bulunan çok yaşlı bir Kürt vatandaş ile sohbet ettim. O isyanları bana anlattı. Söylediği söz, ‘Mustafa Kemal Paşa başımıza taş yağdırdı’. İsyanları devletler nasıl bastırdıysa, Atatürk’te öyle bastırdı. Bundan sonra olacaksa yine aynı şekilde bastırılacaktır” dedi.
sui generis
16.Haziran.2013, 13:21
Sabah LYS sınavı var ama müdahale ediyorsun, neden ?
Şu zamanda - ortalık bu kadar karışıkken - miting yapılmasının hiçbir iyi niyetli yanı olamaz. resmen gövde gösterisi. Ben kazandım demek istiyorsun. Bugün olaylar çıkarsa iki grup arasında yine tek sorumlusu başbakandır o meşhuuur faiz lobisi değil. Dış mihrapların oyunu diyorsun. hadi diyelim öyle olsun. sen kendi kendine niye tuzağa düşüyorsun. bu mitingin amacı çok açıktır , kazanan benim demek istiyor başbakan.
Corpus
16.Haziran.2013, 13:23
Arkadaşım : Biz gecmeyelim diye vapurlar metrobusler iptal ama metrobusler "ozel hizmetle" kazlicesmeye insan tasiyor, koprude yanimdan gecti 8 tane
byariff
16.Haziran.2013, 13:24
Polis serefini kaybetmistir Teror mitinglerini ...... gibi seyreden polis bu yurdun oz evlatlarina acimasizca katil gibi saldirmakta..
europeanconquer
16.Haziran.2013, 13:26
Osman Pamukoğlu'nun sözüne güvenir misin bilmem
‘MUSTAFA KEMAL PAŞA BAŞIMIZA TAŞ YAĞDIRDI’ Atatürk’ün Dersim isyanını bastırmak için harekat yönettiğini savunan Pamukoğlu şunları söyledi: “Hünerleri olmadığı için ölülerle ve Cumhuriyetin kuruluş dönemindeki insanlar ile de uğraşıyorlar. ‘Atatürk’ diyemiyorlar, meydanı boş buldukları zaman onu da diyecekler. Hiç uzatmanın gereği yok. Dersim birkaç kere ayaklanma teşebbüsünde bulundu. Atatürk sağdı, her şeyi yaptıran Atatürk’tü. O kadar Atatürk’tür ki Trabzon’da Atatürk’ün kaldığı bir ev var. O evde Atatürk bu Dersim isyanında Karadeniz bölgesindeydi, bizzat haritaya kırmızı ve mavi, kendisi işaretlemiştir. Bizim kuvvetlerimiz ve isyancıların kuvvetleri diye. Kendi el yazısı ve farklı askeri şekiller çizmiş, oklar çizmiş ve harekatın nasıl yapılacağını ve ortadan kaldırılacağını bizzat kendisi eli ile yazmış ve şekillendirmiştir. Harita Trabzon’dadır. Hatta doğuda görevliyken, isyanlarda bulunan çok yaşlı bir Kürt vatandaş ile sohbet ettim. O isyanları bana anlattı. Söylediği söz, ‘Mustafa Kemal Paşa başımıza taş yağdırdı’. İsyanları devletler nasıl bastırdıysa, Atatürk’te öyle bastırdı. Bundan sonra olacaksa yine aynı şekilde bastırılacaktır” dedi.
Tamam hocam,istediğinize inanın siz,aman Celal Bayar diye birini tanımayın sakın ha.1937-1938'de olmuş olaylarla 1934-1935'te atılmış imzaları gösterin,Celal Bayar yok,yaşamadı bile :) 1986 yılında 103 yaşında o ölmedi başkası öldü.En büyük cezası 103 yıl yaşamak oldu o adamın.
Corpus
16.Haziran.2013, 13:26
Arif'i İspanya'da zor tutuyoruz :D
anil luque
16.Haziran.2013, 13:27
nasıl ve ne amaçla attığını biliyorum merak etme yavuz meselesini tartışmamak için uzatmıyorum ama sırf başbakana nefretinden dolayı atasını kötüler duruma gelen zihniyete de yazıklar olsun bilmeden etmeden arih kitapları karalamadan yandaş palavralarıyla yavuz karalanıyor merak etmeyin yavuzu da yedirmeyeceiz :)
Muhakeme yeteneğin yokmuş gibi davranıyorsun. Yok demiyorum 27 yaşında adamsın eminim vardır ama yokmuş gibi davranıyorsun. Benim Yavuz Sultan Selim'i kötülemeye çalıştığım falan yok. O mesajdan bunu nasıl çıkarabiliyorsun anlamış değilim. Ben diyorum ki başbakan alevi-sunni ayırımı yapmaya çalışanlar var diye ağlanırken (ki bunu kim yapıyor onu da bilmiyoruz) kendisi gidip böyle bir iş yapıyor , köprüye bu ismi vererek. Bilerek ve isteyerek yapılmış bir şeyi başkasına yıkmaya çalışıyor her zamanki gibi. Bunun neresinden Yavuz'u kötülediğimi çıkartıyorsun anlayamıyorum gerçekten anlayamıyorum. Rabbim çok şükür insan olarak yaratmış bizi ve en büyük hediyemiz de düşünce gücümüz. Parayla değil istediğiniz kadar kullanabilirsiniz , ciddiyim.
Bu da son cevabım.
Del Piero_10
16.Haziran.2013, 13:28
Tamam hocam,istediğinize inanın siz,aman Celal Bayar diye birini tanımayın sakın ha.1937-1938'de olmuş olaylarla 1934-1935'te atılmış imzaları gösterin,Celal Bayar yok,yaşamadı bile :) 1986 yılında 103 yaşında o ölmedi başkası öldü.En büyük cezası 103 yıl yaşamak oldu o adamın.
Aslını sorarsan, Menderes asılırken, masonluğu yüzünden affedilen Bayar umrumda değil.
Aydin
16.Haziran.2013, 13:29
1930'lara gidilmiş yine.
Kardeşim sene 2013. Senin polisin revir niyetine kullanılan oteli basmaya çalışırken, sen hala kalkıp burada 1930'larda da şöyle olmuştu, dersim falan diyorsun.
Hala bu olaylara karşı "şöyle de olmuştu" diyerek kendini, vicdanını rahat tutmaya çalışıyorsan, yorulma kardeşim. Vicdan niyetine sizin kafalar samanyolu tv ile doldurulmuş.
Yorma kendini. Gitme 1930'lara. Test etme samimiyetimizi. Sana sorulan soru, söylenen şey basit.
Bu olaylara onay veriyorsan, insan değilsin. Net.
sarianet
16.Haziran.2013, 13:32
Sabah LYS sınavı var ama müdahale ediyorsun, neden ?
gece yarısına kadar tencere tava çalarken lysye girecek olanlar uyuyacak mı deme sabah lys var bune müdahale de tencere tavadan rahatsız olmayanlar ondan da olmasın
sakary Ali
16.Haziran.2013, 13:32
Dün başlayan müdahele artık olması gerekiyordu. İlk müdahele de polis geri çekilmekte biraz geç kalsa da geri çekildikten bu eylemlerin devam etmesi bu müdaheleyi zorunlu hale getirmiştir.
Öyle sokağa çıkıp ağaç falan diyerek hükümet yıkılamaz. Eğer hükümeti istemiyorsan, çıkar aday olursun alırsın iktidarı.
Hasteneyelere, oralara buaralara atılan biber gazlarına da inanmıyorum. Daha önce görmüştük metroya bile biber gazı atıyorlar haykırışlarını.
europeanconquer
16.Haziran.2013, 13:34
Aslını sorarsan, Menderes asılırken, masonluğu yüzünden affedilen Bayar umrumda değil.
Nasıl işine gelirse.
anil luque
16.Haziran.2013, 13:37
Ethem Sarısülük'ün cenazesi bile engellendi güvenlik güçleri tarafından. Ama onlar da töreni orada yapmak istemeseymiş değil mi yani?
Hadi bunu da yazın çok rica ediyorum , yapacaklar var biliyorum çünkü.
Universal
16.Haziran.2013, 13:39
Bu gün yaşanıyor, yarın yaşanacak dün dünde kalacak. Eğer yarın eşinle çocuğunla güzel bir pazar günü yemeği yerken gülmek istiyorsan dünden kurtulun. 1930ları bu ülkede yaşayanlar şuan ya huzur evinde ya da evinde o günleri zar zor hatırlıyor. Biz iki internet yazısı ile karşı karşıya konuşuyoruz.
Şu bir gerçek bu günler şiddet ile değil barış ve huzur ile hatırlanmalı. Ama bu gün bir bakan taksime giden terörist diyor. Bu şu demek son seçimde kendi seçmenide dahil artık desteklemeyenlere siz bizden değilsiniz, siz bizim düşmanımızsın deniliyor.
Artık bu olay iki ağaç değildir bu olay yasakçı zihniyet ile savaşan sözde yüzde50dir. Yahu insanların işi gücü yok sabah 5de Boğaziçi köprüsünde yürüyor. Bir düşünün şiddet, hırsızlık yalan dolan ile işi olmayan kişiler neden sokakta? Eğer bu kadar insan sokağa düşüyorsa demek ki bu ülke doğru yönetilemiyor.
Hayatım boyunca şiddeti savunmadım; ama insanlar polisden nefret eder duruma geldi. Sırf AKPye oy verenleri düşman olarak görmeye yakın olan bir çevredeyim, ve diğer çevrede tam tersini yaşıyor. Böyle bir ülke olamaz.
Bu gün Suriye sığınmacıları bir askerimizi şehit etmiş kaç kişinin haberi var?
Türkiye'nin önemli bir iş adamı sırf otelini açtı diye hedef haline geldi. Bir tiyatro oyuncusu suçlu bulunuluyor. Böyle bir yaşam olabilir mi? Vicdanınız mı yok nasıl desteklene biliniyor bu olaylar.
Birde yalan haber paylaşan ünlüler, onlarda herkes kadar suçlu 200bin takipçisi var araştırmadan mesaj yazıyor insanlar galyana geliyor bu da vahimdir.
Elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün. Bir ülke yaşananlardan dolayı uyuyamıyor sabah 5de askerine Boğaziçi köprüsünde karşı geliyor. Ve hala belli grubu destekleyenler var. Yahu ben senin arkadaşınım senin oy verdiğin kişi bana hakaret ediyor ben hiçbir kanunsuz eylem yapmadığım halde; ama bu kişiyi arkadaşına rağmen savunabiliyorsun. Olamaz olmamalı. Sözüm muhalefete MHP hala üç hilalin derdinde halkı düşünmüyor, CHP zaten böyle bir lider olamaz. Susuyor tek yaptığı iki kelime laf söylemek. Bu ülkede gündemde olan hiçbir parti bu ülkeyi yönetecek durumda değildir, yeni bir siyasi oluşum şarttır. Bunun en temel şartı ile seçim barajının kalkmasıdır.
sarianet
16.Haziran.2013, 13:41
bu kadar da olmaz bune ondan sonra toma ezdi yersen
Sosyal medyada 'TOMA'nın ezdiği gösterici olarak paylaşılan' o provokatör...
Gezi parkı eyleminde TOMA'nın altına girmeye çalışan göstericiyi polis güçlükle çıkardı.
İşte o anlar...
https://www.facebook.com/video/video.php?v=10151654785752378
aha bi yalan daha bari mantıklı atın aslında bunu komedi bölümüne koymak lazım
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/936416_544718585569433_498310214_n.jpg
habercilik anlayışını kest
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/946653_544709495570342_113430397_n.jpg
bi tane daha vazgeçmeyecekler yalancının mumu yatsya kadar
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/954805_641642149197104_573442031_n.jpg
sui generis
16.Haziran.2013, 13:41
gece yarısına kadar tencere tava çalarken lysye girecek olanlar uyuyacak mı deme sabah lys var bune müdahale de tencere tavadan rahatsız olmayanlar ondan da olmasın
Aynı şey değil. Tencere-tava saat 21-22 gibi oluyor , bu tüm gece sürdü. Hem devlet o kadar doğrucuysa eylemciler art niyetliyse niye onlardan beter duruma düşüyorsun ?
Dün başlayan müdahele artık olması gerekiyordu. İlk müdahele de polis geri çekilmekte biraz geç kalsa da geri çekildikten bu eylemlerin devam etmesi bu müdaheleyi zorunlu hale getirmiştir.
Öyle sokağa çıkıp ağaç falan diyerek hükümet yıkılamaz. Eğer hükümeti istemiyorsan, çıkar aday olursun alırsın iktidarı.
Hasteneyelere, oralara buaralara atılan biber gazlarına da inanmıyorum. Daha önce görmüştük metroya bile biber gazı atıyorlar haykırışlarını.
Dün gece NTV de gösterdiler polisin divan otele biber gazı attığını. İçerisi zaten duman altı olmuştu. Kapalı alana biber gazı atmak AİHM e göre işkence sucu kapsamında, tabii kimin umrunda?
Aydin
16.Haziran.2013, 13:43
tayyip gibi davranmam gerekiyor galiba artık bazı arkadaşlara. madem burda adminim (başbakan stayla). madem kaynaklarım bazı şeyleri kullanmaya yetiyor (basın, emniyet gücü), ben de o zaman bu konuda yazılanları ve yazan kişileri kendi isteğim doğrultusunda ayarlamak istiyorum (yiğit bulut stayla). hatta bazılarını siteden de atabilirim yazmasınlar diye (tayyibin içeri tıktırdığı gazeteciler stayla).
buyrun yazın.
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 13:45
Git bakalım önceki sayfalara görürsün kanıtları.
europeanconquer
16.Haziran.2013, 13:46
tayyip gibi davranmam gerekiyor galiba artık bazı arkadaşlara. madem burda adminim (başbakan stayla). madem kaynaklarım bazı şeyleri kullanmaya yetiyor (basın, emniyet gücü), ben de o zaman bu konuda yazılanları ve yazan kişileri kendi isteğim doğrultusunda ayarlamak istiyorum (yiğit bulut stayla). hatta bazılarını siteden de atabilirim yazmasınlar diye (tayyibin içeri tıktırdığı gazeteciler stayla).
buyrun yazın.
Bırak abi isteyen istediğini yazsın,bu noktadan sonra kimse kimseye bir şey anlatamaz,ülkenin halini bir 10 yıl sonra gösterebilme imkanımız olsa,ancak çözülür bu iş,isteyen görebilir zaten ancak yanlışa yanlış demeyenler olduğu sürece hiç bir çözüm yolu bulunamaz,farkında olmadan siz-biz diye ayrılıyoruz,nedeni provokatörlerin babası olan bir başbakana sahip olmamız.
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 13:48
............................
Ralph
16.Haziran.2013, 13:49
Forumda bu konu tartışması yoğunlaşmadan önce, insanların sokaklara çıkıp tepkisini gösterdiği ilk günlerde "helal olsun, artık zihniyet değişiyor, insanlar akıllanıyor ve başbakanın düşüncelerini herkes görüyor" diye düşünmüştüm. Ancak bazı arkadaşların burada hala bazı şeyleri görememesinden sonra yine umutsuzum çünkü demek ki çoğu akp yandaşları yine aynı körlükte devam ediyor.
%5 bile oy düşse yine kar kardır. Bu ülke ne kadar insan kazanırsa o kadar iyidir.
Universal
16.Haziran.2013, 13:49
buyrun yazın.
Sinirden gülmeye başladım. :)
Şaka bir yana yazan yazsın. En önemli olan içinde ne hissettiğindir.
sananes
16.Haziran.2013, 13:50
Belediye çalışanlarının AKP Mitingine katılmalarının zorunlu olduğunu duymuş muydunuz? Duymadıysanız gidip 3-5 belediye işçisiyle konuşun.
anil luque
16.Haziran.2013, 13:50
buyrun yazın.
Aydın abi çok yaşa. Aydın abi çok yaşa. (seçmen stayla)
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 13:51
............................
Universal
16.Haziran.2013, 13:52
Şuan balkonumdan görülen bir camiide Hatay'dan ölen şehidimizin cenazesi kalkıyor kimin haberi var?
Aydin
16.Haziran.2013, 13:52
Belediye çalışanlarının AKP Mitingine katılmalarının zorunlu olduğunu duymuş muydunuz? Duymadıysanız gidip 3-5 belediye işçisiyle konuşun.
dün gs'nin basket maçına giderken zeytinburnu belediyesi çalışıyordu harıl harıl.
klimalı otobüsler kalkıyor buradan. hizmet budur. sonra da bana belediye çalışmıyor demeyin.
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 13:53
Bu bir samimiyet testi. Yoksa tabi ki geçmiş ile bu güne kıyaslamak mümkün değildir. Zira şapka giymeyenler ile adam asmaca oynamak, gezi parkını 3 günlük çağrı ve bir saatlik polis anonsunun ardından biber gazı ile boşaltmak ile kıyaslanamaz.
Yaşadığınız ülkenin tarihi gerçeklerinden, yaşanan kıyımlardan habersiz bu saçma sapan talepleriniz ile millet vicdanında ciddiye alınacağınızı mı sanıyorsunuz?
Parktaki insanların sopalanarak boşaltıldığını mı zannediyorsun? İzan sahibi olan eylemciler zaten müdahale öncesi orayı boşalttı, bu yüzden polisin oraya girmesi 5 dakika sürmedi. Bugün kimse parkta çadırını kurup ben bundan sonra burada takılıyorum diyemiyorsa, siz de diyemezsiniz. Polisin müdahale hakkı vardır. Bir saatlik anonsa rağmen hala çocukların ile orada bekliyorsan, devlet o çocukları senin elinden alır, senin zulmünden kurtarır. Çocuk istismarının karşılığı her yerde aynıdır.
Sen gercekten hic bir sey anlamamıssın. Ac su konuyu en bastan itibaren oku gel sonra tekrar konusmayı deneyelim. Tarihsel konularda da ne algılama ne de yargılama yetenegin olmadıgını neden ısrarla göstermeye calısıyorsun onu da anlayamadım acıkcası.
yıl olmuş 2013. İnsan hakları denen bir kavram var. TEMEL HAK VE ÖZGÜRLÜKLER VAR. Sen temel hak ve özgürlüklerinden yararlanmak icin devleti protesto ediyorsan ve devlette sana plastik mermi, kimyasal silah, biber gazı ve gaz bombası ile cevap veriyorsa burada bir sorun var demektir. COCUKLARI, ENGELLİLERİ, YAŞLILARI öldürmeye teşebbüs ediyorsa devlet burada bir sorun var demektir. Halk başbakanı seçer, başbakan halkı degil. Basbakan kendi görüsünden olmayanları sindirip, öldüremez. Bu faşizanlıktır. Bu korku , baskı ve sindirme imparatorlugudur. Polis şiddetine dair örtpaslara, birilerinin kişisel cıkarlarına, yandas medyaya tepki gösterince TERÖRİST damgası yiyorsam orada ne demokrasi vardır ne de bir hukuk. İşlenen insanlık suclarının farkına varmak gerek. Günlerdir demokrasinin yeri sandıktır diyenler HİTLER'in de seçimle geldigini unutmasınlar.
BKZ: EVE ATILAN GAZ BOMBASI
https://pbs.twimg.com/media/BM3thfBCEAAKgQH.jpg
Ayrıca bugün İstanbul'da olağanüstü hal ilan edilmiş gibi bir durum var. Ulasım yok hic bir yere. Beylikdüzünde ve daha bir cok yerde akp'liler secmenlerini para ulaşım ve bedava yemek ile örgütleyip metrobüsler aracılıgı ile kazlıcesmeye tasıyorlar. Harbiye'de evinden cıkamıyor insanlar polis her gördügünü gazlıyor. Ee nerede kaldı benim özgürlügüm ? Taksim halka acıldı deniyor. Bak bakalım öyle mi: https://pbs.twimg.com/media/BM3thfBCEAAKgQH.jpg
Kahrolsun 'bağzı' şeyler. Farkına varılası 'bağzı şeyler'..
Universal
16.Haziran.2013, 13:54
dün gs'nin basket maçına giderken zeytinburnu belediyesi çalışıyordu harıl harıl.
klimalı otobüsler kalkıyor buradan. hizmet budur. sonra da bana belediye çalışmıyor demeyin.
Taksime gitmenin bedel 30 TL(gidiş-dönüş) milyonlar var, üstüne para alıp insanlar gidiyor anca sözde milyon oluyor.
anil luque
16.Haziran.2013, 13:55
Şuan balkonumdan görülen bir camiide Hatay'dan ölen şehidimizin cenazesi kalkıyor kimin haberi var?
Başbakanın "zulüm gören kardeşlerimiz" kisvesiyle yurda aldığı kaçakçı serserilerin yaktığı şehidimizi diyorsun.
Onu da CeHaPe yapmıştır.
Mamadou
16.Haziran.2013, 14:00
Mustafa Sarıgül Olimpiyat oyunlarına katılmış. Tayyip'in neden rahat olmadığı gayet net anlaşılıyor. Neyse bunu uzun uzun yazmaya da gerek yok. Zamanla neyin ne olacağını göreceğiz.
Ayrıca bazı arkadaşlar yıkıp, yakmakla değil sandık başında hak arayın demiş ama ben bu ülkede adil bir seçim yapıldığına inanmıyorum. Tepkiyse tepki, isyansa isyan tam zamanı. Aksi taktirde bunların hedefi tam anlamıyla otoriter bir rejime sürüklemek olacak.
Aydin
16.Haziran.2013, 14:02
Mustafa Sarıgül Olimpiyat oyunlarına katılmış. Tayyip'in neden rahat olmadığı gayet net anlaşılıyor. Neyse bunu uzun uzun yazmaya da gerek yok. Zamanla neyin ne olacağını göreceğiz.
Ayrıca bazı arkadaşlar yıkıp, yakmakla değil sandık başında hak arayın demiş ama ben bu ülkede adil bir seçim yapıldığına inanmıyorum. Tepkiyse tepki, isyansa isyan tam zamanı. Aksi taktirde bunların hedefi tam anlamıyla otoriter bir rejime sürüklemek olacak.
Yazmıştım, yine yazayım. Elektrik direklerinin, ölülerin bile seçmen yapıldığı ülke söz konusu. Hatta bir istatistik çıkartmışlardı ama konuyu uzatmayayım.
europeanconquer
16.Haziran.2013, 14:06
Back to the Future ekşi sözlük;
https://eksisozluk.com/entry/1521251
sakary Ali
16.Haziran.2013, 14:10
Hadi o zaman diyelim ki, Ak Partiyi indirdiler, yeni bir iktidar kuruldu o zaman da o iktidarı sevmeyenler sokağa çıksın hükümet indirsinler. Böyle mi gidecek bu iş?
İşte artık sokaklarda bunu diyenler kaldı, öyle masum insanlar kalmadı. Bu böyle sokaklara çıkıp sağa sola bağararak, düzeni bozarak diyenlere de müdahele şarttır.
Aydin
16.Haziran.2013, 14:12
Hadi o zaman diyelim ki, Ak Partiyi indirdiler, yeni bir iktidar kuruldu o zaman da o iktidarı sevmeyenler sokağa çıksın hükümet indirsinler. Böyle mi gidecek bu iş?
İşte artık sokaklarda bunu diyenler kaldı, öyle masum insanlar kalmadı. Bu böyle sokaklara çıkıp sağa sola bağararak, düzeni bozarak diyenlere de müdahele şarttır.
20 gün geçtikten sonra sen bu olayı hala "hükümetin indirilmek istenmesi" olarak algılıyorsun.
Arada başka kanallar açıp izlemeyi dene. Samanyolu, trt, kanal7, habertürk, ensonhaber'de gezme sadece.
Gerçi şaşırmadım :) Şaşırmamamın sebebini de biliyorsun.
mwaru
16.Haziran.2013, 14:12
Sabiha Gökçen: Dersimdeki uçuşlarım daha heyecanlı olmuştur. Bir-iki defa pilot, fakat ekseriyetle rasıt olarak uçtum. Böyle vaziyetlerde insan harp heyacanını rasıt mevkiinden daha iyi duyuyor. İnsan evvala bombalarını atıyor, bunlar bittikten sonra canlı hedef görürse makineli tüfeğe müracaat ediyor. Dersimde ilk bombardımanın heyecanını unutamam...
Muhasama (çarpışma) meydanında canlı hedef üzerine bomba atmak insana hiç acımak hissi vermiyor. İnsan yalnız vazifesini görmek için aramayı, vurmayı düşünüyor...
İhsan Sabri Çağlayangil: ''Mağaralara iltica etmişlerdi. Ordu zehirli gaz kullandı. Mağaraların kapısının içinden. Bunları fare gibi zehirledi. Yediden yetmişe o Dersim Kürtlerini kestiler. Kanlı bir hareket oldu. Dersim davası da bitti. Hükümet otoritesi de köye ve Dersime girdi. Dersim böyle bitti.''
O gün o katliamı yapanlar da, bugün bu şiddeti uygulayanlar da şeref yoksunudur.Olaylar bundan ibaret biz her şiddete karşıyız rengi, tarafı, ideolojisi fark etmez.
Universal
16.Haziran.2013, 14:13
Öncelikle partinin adı Ak Parti değil Adalet ve Kalkınma Partisi. Bak bu parti kendi içinde bile ayrılıyor kaldı ki ülkeyi mi ayırmayacak.
İkincisi 11-12 yıl geçti bu güne kadar hiçbir kimse dışarı çıktı mı? Demek ki bu parti insanları boğdu. Bu halk Ecevit'in önüne yazar kasada attı. Demokrasidir bu eğer halk bir takım olayları beğenmiyorsa o ülkenin iktidarını protesto eder. Önemli olan burada iktidarın ne yaptığıdır. Bu iktidar o halkı dinlemiyor. Dinlese idi bunlar olmazdı.
Del Piero_10
16.Haziran.2013, 14:13
TOMA'nın altına yatan eylemci uyuşturucu kaçakçısı çıktı
Taksim'de Gezi Parkı gösterilerine polisin müdahale etmesine engel olmak için TOMA'nın altına giren Furkan E. isimli eylemcinin uyuşturucu ticareti yapmak suçundan arandığı ortaya çıktı.
http://www.memurlar.net/haber/382121/
O gün o katliamı yapanlar da, bugün bu şiddeti uygulayanlar da şeref yoksunudur.Olaylar bundan ibaret biz her şiddete karşıyız rengi, tarafı, ideolojisi fark etmez.
Sen en azından tutarlısın. Lafım sana değil, eylemlere katılan ve biber gazını görünce ''vatandaş öldürüyorlar'' diye feryad eden ulusalcılara.
Universal
16.Haziran.2013, 14:15
TOMA'nın altına yatan eylemci uyuşturucu kaçakçısı çıktı
Taksim'de Gezi Parkı gösterilerine polisin müdahale etmesine engel olmak için TOMA'nın altına giren Furkan E. isimli eylemcinin uyuşturucu ticareti yapmak suçundan arandığı ortaya çıktı.
http://www.memurlar.net/haber/382121/
Bırakın bu ucuz numaraları. Birileri kilolarca esrar ile yakalandı bu ülkede. Eğer inandırıcı olmak istiyorsan deniz feneri yolsuzluğundan bahset.
Mamadou
10 yıldır AKP iktidarında böyle bir direniş olmamış ve şimdi oluyorsa o zaman bir şeyler yolunda gitmiyor demek. Millet bu yanlışları görüyor demek. Ne yapsın millet boyun mu eğsin ? Sonunda yazdığım gibi bu başkalarının işine gelir. Madem sağduyu istiyorsun en başında başbakan kabadayılığı bırakacaktı. Ama belli ki oda artık güvencelerini kaybetmişe benziyor :) Kendine çeki düzen vermedikçe kendisi er geç kaybeden taraf olacak.
europeanconquer
Sevmeyenler ne alaka ya ? Ben sevmeyebilirim ancak ülkeyi yönetim biçimine uygun,özgürlükleri kısıtlamadan,baskı yapmadan,ayrımcılık yapmadan,hakaret etmeden,iftira atmadan,yalan söylemeden yönetebilecekse sonuna kadar arkasında dururum sevmesem bile ancak geçen 10,5 yılda ki bunun 6 yılını hatırlıyorum ben,bu bahsettiklerimin hep tersine hareket etti bu hükümet.Evet,öyle devrim tarzı saçma sapan şeyler olmayacaktır ancak hükümetin istifa etmesini istemek en doğal hakkımız,sırf bunu istiyoruz diye sokaklarda yapılanlar meşru mudur,hayır değildir,konu Gezi Parkı'ndan çıkalı 17 gün oldu zaten ancak Gezi Parkı hep gündemdeydi,hala gündemde.Kışla yapılacaksa,kışlanın avlusuna da Taksim Stadı'nı yeniden yapsınlar nostaljik bir hava istiyorlarsa ama yemez.
Aydin
16.Haziran.2013, 14:17
Bırakın bu ucuz numaraları. Birileri kilolarca esrar ile yakalandı bu ülkede. Eğer inandırıcı olmak istiyorsan deniz feneri yolsuzluğundan bahset.
Samimiyet testi mi yapıyorsun sen de :)
Aydin
16.Haziran.2013, 14:17
Unutmadan şunu bir daha izlemek gerekir.
...
Aydin
16.Haziran.2013, 14:19
nihat doğan paylaşımı yapıyorum, ağlayacam:
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1012791_576894479022469_932880035_n.jpg
Corpus
16.Haziran.2013, 14:19
Şunu net olarak cevaplasanız keşke ;
Şu yapılanları meşru olarak görüyor musunuz görmüyor musunuz ?
Eski yılları , daha önce yapılıp yapılmadığını falan bırakın. Sadece son dün akşam şu millete yapılan zulme bir bakın da cevap verin
Universal
16.Haziran.2013, 14:20
Samimiyet testi mi yapıyorsun sen de :)
Artık kafayı sıyırtırdılar insana ne yaptığımı ben bile bilmiyorum. :schaf:
sakary Ali
16.Haziran.2013, 14:24
Öncelikle partinin adı Ak Parti değil Adalet ve Kalkınma Partisi. Bak bu parti kendi içinde bile ayrılıyor kaldı ki ülkeyi mi ayırmayacak.
İkincisi 11-12 yıl geçti bu güne kadar hiçbir kimse dışarı çıktı mı? Demek ki bu parti insanları boğdu. Bu halk Ecevit'in önüne yazar kasada attı. Demokrasidir bu eğer halk bir takım olayları beğenmiyorsa o ülkenin iktidarını protesto eder. Önemli olan burada iktidarın ne yaptığıdır. Bu iktidar o halkı dinlemiyor. Dinlese idi bunlar olmazdı.
Protesto etmesine bir sözüm yok, hatta bazı haklı yanları da olabilir. Yaklaşık 20 gündür protestosuna da yaptı. Kışlayla ilgili de referandum önerildi. Ancak dediğim böyle sokaklara çıkarak bu iş olmaz.
Bu iktidar hangi halkı dinlemiyor onu çözemiyorum ben.
Universal
16.Haziran.2013, 14:25
Protesto etmesine bir sözüm yok, hatta bazı haklı yanları da olabilir. Yaklaşık 20 gündür protestosuna da yaptı. Kışlayla ilgili de referandum önerildi. Ancak dediğim böyle sokaklara çıkarak bu iş olmaz.
Bu iktidar hangi halkı dinlemiyor onu çözemiyorum ben.
Ülkede muhalefet olsa kimse sokakda olmazdı asıl protesto onlarada yapılıyor. Artık olay kışla olayı değil.
europeanconquer
16.Haziran.2013, 14:25
http://tr.wikipedia.org/wiki/Recep_Tayyip_Erdo%C4%9Fan#Hapis_d.C3.B6nemi.2C_199 9
21 Nisan 1998 tarihinde mahkeme, sanığın Türk Ceza Kanunu’nun 312/2 maddesinden “Halkı din ve ırk farkı gözeterek kin ve düşmanlığa açıkça tahrik etmek” suçunu işlediği kararını verdi ve Erdoğan bir yıl hapis ve 860 TL para cezasına çarptırıldı.
Şu an aynı şeyleri yapıyor,geçmişte de yaptı bir sürü kez ancak başbakan olduğu için kimse dokunamıyor :)
Corpus
16.Haziran.2013, 14:26
Twitter'da Harvard Ekon.Prof. Dani Rodrik ile Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in büyüme kavgası
https://pbs.twimg.com/media/BMzuSs4CMAASGZk.png:large
Del Piero_10
16.Haziran.2013, 14:27
http://tr.wikipedia.org/wiki/Recep_Tayyip_Erdo%C4%9Fan#Hapis_d.C3.B6nemi.2C_199 9
Şu an aynı şeyleri yapıyor,geçmişte de yaptı bir sürü kez ancak başbakan olduğu için kimse dokunamıyor :)
Okuduğu Ziya Gökalp şiiri nedeniyle içeri atılmasından bahsediyorsun. Özgürlükleri savunuyorduk değil mi?
europeanconquer
16.Haziran.2013, 14:30
Okuduğu Ziya Gökalp şiiri nedeniyle içeri atılmasından bahsediyorsun. Özgürlükleri savunuyorduk değil mi?
http://i.imgur.com/oBfgenV.png
12 Aralık 1997'de Siirt’te topluluğa konuşma yaptığı bir miting sırasında Ziya Gökalp'ın 1912 yılında Balkan Savaşı için yazdığı Asker Duası'nın değiştirilmiş bir sürümü ile; orduyu öven dizeyi söylemeden, yerine aşağıdaki mısraları eklediği ve ardından konuşmasının devamında "her devrin Firavun ve Nemrutları olduğunu bunun karşısına çıkacak Musa ve İbrahimlerin engelleri aşarak pislik dolu yolları temizleyeceğini" söylemesi nedeniyle Diyarbakır Devlet Güvenlik Mahkemesi’nde yargılanmaya başlandı.
Mamadou
Bak ya :S http://www.hurriyet.com.tr/gezihaberleri/23518360.asp
sakary Ali
10 yıldır AKP iktidarında böyle bir direniş olmamış ve şimdi oluyorsa o zaman bir şeyler yolunda gitmiyor demek. Millet bu yanlışları görüyor demek. Ne yapsın millet boyun mu eğsin ? Sonunda yazdığım gibi bu başkalarının işine gelir. Madem sağduyu istiyorsun en başında başbakan kabadayılığı bırakacaktı. Ama belli ki oda artık güvencelerini kaybetmişe benziyor :) Kendine çeki düzen vermedikçe kendisi er geç kaybeden taraf olacak.
Başbakanın o tavrını ben sana şöyle anlatayım. Bu olaylar olurken Başbakanı destekleyen, evlerinde oturan insanları kontrol etmeye çalıştı. Hükümet sözcüleri, Cumhurbaşkanı zaten olumlu açıklamalar yaptı.
Ha kişisel fikrim bence Başbakan'da daha fazla sağduyulu konuşmalıydı.
Sevmeyenler ne alaka ya ? Ben sevmeyebilirim ancak ülkeyi yönetim biçimine uygun,özgürlükleri kısıtlamadan,baskı yapmadan,ayrımcılık yapmadan,hakaret etmeden,iftira atmadan,yalan söylemeden yönetebilecekse sonuna kadar arkasında dururum sevmesem bile ancak geçen 10,5 yılda ki bunun 6 yılını hatırlıyorum ben,bu bahsettiklerimin hep tersine hareket etti bu hükümet.Evet,öyle devrim tarzı saçma sapan şeyler olmayacaktır ancak hükümetin istifa etmesini istemek en doğal hakkımız,sırf bunu istiyoruz diye sokaklarda yapılanlar meşru mudur,hayır değildir,konu Gezi Parkı'ndan çıkalı 17 gün oldu zaten ancak Gezi Parkı hep gündemdeydi,hala gündemde.Kışla yapılacaksa,kışlanın avlusuna da Taksim Stadı'nı yeniden yapsınlar nostaljik bir hava istiyorlarsa ama yemez.
Sevmeyenleri, beğenmeyenler, desteklemeyenler olarak değiştirebiliriz.
Del Piero_10
16.Haziran.2013, 14:31
http://i.imgur.com/oBfgenV.png
Kendi verdiğin kaynağın bir alt paragrafını okudun mu?
Bilinenin aksine Recep Tayyip Erdoğan'ın okuduğu, yargılanıp hapis cezası almasına sebep olan şiir Ziya Gökalp'in Asker Duası isimli şiirinin değiştirilmiş bir versiyonu değildir. Onun okuduğu şiir yukarıda geçtiği şekliyle Romen Diyojen ve Büyük Selçuklu Türk Hükümdarı Alparslan'ın karşılıklı konuşmalarını gösteren Türk Standartları Enstitüsü tarafından basılmış "Türk ve Türklük" isimli kitapta geçen Ziya Gökalp'in başka bir şiiridir. Milli Eğitim Bakanlığı bu kitabın okunmasını öğretmenlere ve orta dereceli okul öğrencilerine tavsiye etmiştir.
europeanconquer
16.Haziran.2013, 14:33
Kendi verdiğin kaynağın bir alt paragrafını okudun mu?
Bilinenin aksine Recep Tayyip Erdoğan'ın okuduğu, yargılanıp hapis cezası almasına sebep olan şiir Ziya Gökalp'in Asker Duası isimli şiirinin değiştirilmiş bir versiyonu değildir. Onun okuduğu şiir yukarıda geçtiği şekliyle Romen Diyojen ve Büyük Selçuklu Türk Hükümdarı Alparslan'ın karşılıklı konuşmalarını gösteren Türk Standartları Enstitüsü tarafından basılmış "Türk ve Türklük" isimli kitapta geçen Ziya Gökalp'in başka bir şiiridir. Milli Eğitim Bakanlığı bu kitabın okunmasını öğretmenlere ve orta dereceli okul öğrencilerine tavsiye etmiştir.
Sende üst bir paragrafını okudun mu ? :)
Ralph
16.Haziran.2013, 14:33
Ankara savaş alanı şu an. Neden mi? Cenaze için toplanan insanlar yüzünden. Yüzünden demek doğru mu tabi orası ayrı.
Universal
16.Haziran.2013, 14:35
G.Saraylı basketbolcu Cenk Akyol, Gezi Parkı olaylarındaki tutumundan ötürü NTV'ye tepki gösterdi.
Sarı-kırmızılıların kendi sahasında Banvit’i yenerek şampiyonluğunu ilan ettiği maçın ardından ilginç bir görüntü yaşandı.
Vatan’da yer alan habere göre, Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Cenk Akyol maç sonu görüş almak isteyen NTV’ye tepki gösterdi. Gezi Parkı’ndaki olaylara yaklaşımı nedeniyle toplumun tepkisini çeken NTV’nin mikrofonunu yere fırlatan Cenk, kanala açıklamada bulunmadı.
Öte yandan Reina’da yapılacak şampiyonluk kutlaması da Gezi Parkı’ndaki olaylar nedeniyle iptal edildi
Helal olsun valla
sarianet
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/5953_468184416604977_117125902_n.jpg
https://pbs.twimg.com/media/BM3_p-yCIAEuzIV.jpg:large
Börk
Cenk Akyol, Gezi Parkı olaylarındaki tutumundan ötürü NTV'ye tepki gösterdi.
CENK maç sonu görüş almak isteyen NTV’ye tepki gösterdi. Gezi Parkı’ndaki olaylara yaklaşımı nedeniyle toplumun tepkisini çeken NTV’nin mikrofonunu yere fırlatan Cenk, kanala açıklamada bulunmadı.
Öte yandan Reina’da yapılacak şampiyonluk kutlaması da Gezi Parkı’ndaki olaylar nedeniyle iptal edildi.
Edit : Paylaşılmış mesaj silinebilir.
Del Piero_10
16.Haziran.2013, 14:36
Sende üst bir paragrafını okudun mu ? :)
Bu beyan birine hapse tıkmak için yeterli görülüyorsa, sözde özgürlük adına ayaklanmamak gerekir.
europeanconquer
16.Haziran.2013, 14:39
Bu beyan birine hapse tıkmak için yeterli görülüyorsa, sözde özgürlük adına ayaklanmamak gerekir.
Kendi düşüncesidir,ona bir şey yapamazsın ancak sen bir cezanın veriliş nedini oku hocam :)
“Halkı din ve ırk farkı gözeterek kin ve düşmanlığa açıkça tahrik etmek”
Tahrikten dolayı aldı o cezayı :) Sen savunmaya devam et.
erdem344
Bu olanlara hala direniş diyorsunuz ya pes yani
Addolorato
Bu kadar olan bitenin ardından hala bir insan hükümeti nasıl savunur aklım almıyor. Sana bir şey söyliyeyim o dindar diye oy verdiğin başbakan için zerre kadar bir anlam ifade etmiyorsun. Hatta sen ve senin gibi yüz binlerce insanda. Onun için sadece istediği zaman oy veren istediği zaman meydanlara çıkan birer seçmensiniz. :)
Corpus
16.Haziran.2013, 14:42
Bu olanlara hala direniş diyorsunuz ya pes yani
Yok artık katliam diyoruz :)
----------
Çarşı üyelerinin evleri basılmış
sarianet
16.Haziran.2013, 14:43
yalan fotoların ardı arkası kesilmiyor
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/969979_468188709937881_1922334229_n.jpg
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 14:46
http://www.sendika.org/wp-content/uploads/2013/06/doktor-ramada.jpg
DOKTORLAR GÖZ ALTINA ALINIYOR
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 14:47
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/969979_468188709937881_1922334229_n.jpg
Biz burda dogrulugu kanıtlanmamıs seyleri zaten paylasmıyoruz . Kimse paylasmıyor. Yalan oldugu kanıtlanan resimler paylasılmıyor hic bir yerde. Anca senin gibi gündemi takip etmeyi bile beceremeyen tipler suclama amacı ile paylasıyor :))
europeanconquer
16.Haziran.2013, 14:48
Biri yalan çıkınca hepsini yalan sanıyorlar herhalde.
Del Piero_10
16.Haziran.2013, 14:48
Biz burda dogrulugu kanıtlanmamıs seyleri zaten paylasmıyoruz . Kimse paylasmıyor. Yalan oldugu kanıtlanan resimler paylasılmıyor hic bir yerde. Anca senin gibi gündemi takip etmeyi bile beceremeyen tipler suclama amacı ile paylasıyor :))
Kazazede çocuk ile tomanın ezdiği(!) vatandaş burada paylaşılmadı mı?
anil luque
16.Haziran.2013, 14:49
O anlık zaruretten dolayı olmasına rağmen ve sonrasında yaşananlar açıklığa kavuşturulmasına rağmen "camiye ayakkabıyla girdiler bilme ne ettiler" diyen zihniyet şu anda bir ölünün tabutuna su sıkıyor. Fazla söze gerek yok , Rabbim herşeyi görüyor..
sarianet
16.Haziran.2013, 14:51
hakaret ettiğinin farkında mısın editler misin mesajını kişisel tartışmaya girmek istemiyorum
sarianet
16.Haziran.2013, 14:54
Biri yalan çıkınca hepsini yalan sanıyorlar herhalde.
buraya koymadığım bir srü fotograf var kardeşim keşke bi tane olsa :)
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/5953_468184416604977_117125902_n.jpg
https://pbs.twimg.com/media/BM3_p-yCIAEuzIV.jpg:large
bu kadar da olmaz bune ondan sonra toma ezdi yersen
Sosyal medyada 'TOMA'nın ezdiği gösterici olarak paylaşılan' o provokatör...
Gezi parkı eyleminde TOMA'nın altına girmeye çalışan göstericiyi polis güçlükle çıkardı.
İşte o anlar...
https://www.facebook.com/video/video.php?v=10151654785752378
aha bi yalan daha bari mantıklı atın aslında bunu komedi bölümüne koymak lazım
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/936416_544718585569433_498310214_n.jpg
habercilik anlayışını kest
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/946653_544709495570342_113430397_n.jpg
bi tane daha vazgeçmeyecekler yalancının mumu yatsya kadar
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/954805_641642149197104_573442031_n.jpg
https://pbs.twimg.com/media/BM17fgeCEAEoUx3.jpg
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/184490_544055758969049_25833491_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1005693_543606369013988_768273553_n.jpg
http://n1306.hizliresim.com/1b/j/p768t.jpg
Corpus
16.Haziran.2013, 14:57
Bazı yaramaz çocuklar vardır hani, kaybedeceğini, öleceğini anlar, bari verebildiğim kadar zarar vereyim der
tanıdık geldi mi bu davranış ?
anil luque
16.Haziran.2013, 15:02
Polis , Cevahir AVM'ye girdi.
AVM meraklısı çıktı ya la bunlar.
sarianet
16.Haziran.2013, 15:03
geziye avm yapılacak konusu da gezicilerin balonuydu hatırlatıyım :)
GeanyGS
16.Haziran.2013, 15:08
10 yıldan beri ekonomik, sosylojik ve siyasi çizelgeyi AKP değilde A veya B parti oluştursaydı bugün AKP'yi savunanların hepsi bunlar vatan haini diye sokakları inletiyordu. Ülke kaosta ben siyasi kimliğimle ve ideolojimle oturuyorum senin hiç bir fikrin yok sadece dinin ile oturuyorsun yanlışı hangimiz yapıyor?
Madem donelerini yeterli görüyorsun alıntıyı en iyi anlayacağın kaynaktan yapmakta fayda var;
"Ve vicdanları bunlara(doğruluğa) tam bir kanaat getirdiği halde, zulüm ve kibirlerinden ötürü onları bile bile inkâr ettiler. Bozguncuların sonunun nice olduğuna bir bak!" (neml suresi 14.ayet)"
"Bilin ki, ümmetimin en kötüleri, kötülüklerinin korkusundan dolayı saygı gösterilen kimselerdir. Şerrinden korkularak saygı gösterilen kimse benden değildir." Hz. Muhammed (s.a.v.)
anil luque
16.Haziran.2013, 15:09
Şu olay hangi hakka , hukuka uygun?
https://twitter.com/efesra_/status/346214115116716032/photo/1
europeanconquer
16.Haziran.2013, 15:09
@_yoLcu_
Yalana yalan diyoruz zaten abi,bir tane dediğim sadece bir tane değil,zaten paylaşmışsın bir çoğunu ancak seni kastetmiyorum yanlış anlama,bu yalanları gördü mü doğrulara inanmayan bir çok kişi var onu kastettim ben.
DenizlispoR
16.Haziran.2013, 15:10
buraya koymadığım bir srü fotograf var kardeşim keşke bi tane olsa :)
https://pbs.twimg.com/media/BM17fgeCEAEoUx3.jpg
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/184490_544055758969049_25833491_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1005693_543606369013988_768273553_n.jpg
http://n1306.hizliresim.com/1b/j/p768t.jpg
Şu resimlerden biraz daha bulsan iyi olacak. Çünkü hiçbir şey yaşanmış gerçekliği değiştirmiyor.
Şu olaylarla alakayı kesiyorum. Nasıl böyle bir üsluba sahip adama oy verebiliyorsunuz anlamıyorum açıkcası. Yoksa sizin anladığınız dilden mi konuşuyor ?
Rsa
16.Haziran.2013, 15:19
https://twitter.com/efesra_/status/346214115116716032/photo/1 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fefe sra_%2Fstatus%2F346214115116716032%2Fphoto%2F1)
Hey yavrum hey. Şaşırtmadı gerçi, Başakşehir olsa gerek orası.
Night_Mare17
16.Haziran.2013, 15:21
Tayip Allah yok dese kabul edebilecek duruma gelmişsin. Bizim burada paylaştığımız resimlere yapılan zülümlere sesini çıkarmıyorsun internette bulduğun yalanları buraya sen koyuyorsun.
sui generis
16.Haziran.2013, 15:22
Yalan değildi o. Kendi ağzından dinlemiştim ben. Hatta bunu reddederken bile başbakan belki avm yaparız demişti.
Night_Mare17
16.Haziran.2013, 15:25
Sen git terörü bitirdim demek için pkk denen terörist gruba dokunma , onların mitinglerini elleme sonra terör bitti sanıyorlar. Ama kendi halkın sana karşı bir tepki gösterince hemen gazlar, bombalar devreye giriyor. Bastakiler kalırsa bu ülke daha kötü yollara gidecek.
DenizlispoR
16.Haziran.2013, 15:28
https://twitter.com/efesra_/status/346214115116716032/photo/1
Resim sadece bana mı kötü bir PS gibi geliyor ? Otobüslerin renkleri gerçekten dikkatimi çekti de. Olmayabilir tabii.
byariff
16.Haziran.2013, 15:29
Tomalara akitilan madde.
http://icube.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2013/06/16/tazyikli-suyun-icinde-ne-var--3378739.Jpeg
http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaberIciResim/2013/06/16/fft16_mf3378735.Jpeg
buda sonucu...
http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaberIciResim/2013/06/16/fft16_mf3378791.Jpeg
http://gundem.milliyet.com.tr/tazyikli-suyun-icinde-ne-var-/gundem/detay/1723722/default.htm
vivoperlei
16.Haziran.2013, 15:31
Gaz solüsyonu yazan yer Photoshop ile yapılmış gibi görünüyor. Bir diğer yazıların belirginliğine bakın, bir de ona.
byariff
16.Haziran.2013, 15:33
ilk fotoda çok net olmasada gaz solusyonu yaziyor G ile basliyor yani...
anil luque
16.Haziran.2013, 15:33
Cevap versenize arkadaşlar. Polisin bile zarar verdiği kamu malını üç beş provokatör yüzünden bütün göstericilere mal etmeyi biliyordunuz? Posta posta kaldırılan otobüslerin , Taksim'e geçmek için yasaklanırken mitinge götürmek için düzenlenen vapur seferlerinin açıklamasını yapsanıza !
Corpus
16.Haziran.2013, 15:35
ÇAPULCU dediğin GENÇLER... CNN İNT'a çatır çatır İNGİLİZCE röportaj veriyor... SEN ise anca ONE MINUT...
sert olmuş biraz
byariff
16.Haziran.2013, 15:35
NX5073A Jenix Biber Gazı (10Kg)
http://www.jenixbibergazi.com/images/BuyukJenixBiberGaziBidon.jpg
Jenix Biber Gazı (Spray) Göz Yaşartıcı sprey
İlk olarak sizin açmanız için özel olarak ambalajlanmıştır,
10 Kg. ağırlığındadır,
Üretim yeri İstanbul/ Türkiye'dir,
Yüksek konsantrasyonlu ve anında tesirlidir,
Ozon tabakasına zarar vermez,
Kullanımı hızlı, pratik ve kolaydır,
Sağlığa ve çevreye zararı yoktur,
Yan etkisi yoktur,
Taklit ürünlere karşı orijinal ambalajlı ürünlerimizi tercih ediniz.
Bu ürün kurumsal ve sadece satın almaya yetkili şirket, kamu kurumu, asker, polis ve jandarma gibi güvenlik güçlerine satılabilir. Kişisel güvenliğiniz için JNX3079 Jenix Biber Gazı ürünümüzü kullanabilirsiniz.
http://www.jenixbibergazi.com/tr/subpro.asp?id=7
+ hayvanlara karsi kullaniliyormus bu gaz.
LadroN
16.Haziran.2013, 15:36
Bugun sinavdan gelirken gordum.en az 30 belediye otobusu akplileri tasimak icin bekliyordu.
anil luque
16.Haziran.2013, 15:37
Resim sadece bana mı kötü bir PS gibi geliyor ? Otobüslerin renkleri gerçekten dikkatimi çekti de. Olmayabilir tabii.
https://twitter.com/kutlubalci/status/346196352994263040/photo/1
https://twitter.com/Alidogalli/status/346220978419941377/photo/1
https://twitter.com/SerayCansever/status/346218311232655361/photo/1
Aydin
16.Haziran.2013, 15:40
10 Kg. ağırlığındadır,
Yan etkisi yoktur,
Bu ürün kurumsal ve sadece satın almaya yetkili şirket, kamu kurumu, asker, polis ve jandarma gibi güvenlik güçlerine satılabilir. Kişisel güvenliğiniz için JNX3079 Jenix Biber Gazı ürünümüzü kullanabilirsiniz.
Kanıt nerde diyenler çıkar şimdi hala :)
anil luque
16.Haziran.2013, 15:42
Kanıt nerde diyenler çıkar şimdi hala :)
Son çare böyle yaparız biz de abi ne edek.
http://www.kanald.com.tr/kanit
E.Cartman
16.Haziran.2013, 15:48
Oğuz İstanbul'da var bu renk otobüsler. Sarı, Mor ve Yeşil'ler belediye otobüsü gerçi yeşil kalmadı pek.
sarianet
16.Haziran.2013, 15:48
10 Kg. ağırlığındadır,
Yan etkisi yoktur,
ne var şimdi bunda zararlı değil diyor
anil luque
16.Haziran.2013, 15:49
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201091160217171&set=a.2938617580523.2148347.1113648802&type=1&theater
anil luque
16.Haziran.2013, 15:50
http://twitpic.com/cxi5zc
Aydin
16.Haziran.2013, 15:50
ne var şimdi bunda zararlı değil diyor
yolcu, toma'nın olayı ne? tazyikli su sıkması. tazyikli su yedin mi hiç hayatında? sanmıyorum.
bir de kimyasal karıştırıyorlar içine ve sen kalkmış burda "ne var" diyorsun.
Umarım bir gün sana sıkılır da o zaman da "zararlı değilmiş yhaa" dersin buraya gelip.
sarianet
16.Haziran.2013, 15:51
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/993061_665247996837789_1478370260_n.jpg
benim verdiğim vergiyle alınan otobüsü yak ondan sonra gel bu mesajı at yüzsüzlüğün bi üst noktası :)
yolcu, toma'nın olayı ne? tazyikli su sıkması. tazyikli su yedin mi hiç hayatında? sanmıyorum.
bir de kimyasal karıştırıyorlar içine ve sen kalkmış burda "ne var" diyorsun.
Umarım bir gün sana sıkılır da o zaman da "zararlı değilmiş yhaa" dersin buraya gelip.
ne kimyasalı arkadaşım oku tekrar oku tekrar tekrar oku :)
Börk
16.Haziran.2013, 15:52
Hiç gerek yok oraya gitmesine.Evinde fiskiye varsa fiskiyeye gelen borudan biraz çıkar hortumu üzerine tut o çıkan tazikli suyu ona dayanabilirsen yine iyi :)
europeanconquer
16.Haziran.2013, 15:53
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/993061_665247996837789_1478370260_n.jpg
benim verdiğim vergiyle alınan otobüsü yak ondan sonra gel bu mesajı at yüzsüzlüğün bi üst noktası :)
Otobüsü yakanlar mı diyor ? Senin genellemeni seveyim.
anil luque
16.Haziran.2013, 15:54
yolcu yolunda gerek hesabı toplayıp toplayıp götürüyorlar.
https://twitter.com/Ruzgarlabir/status/346232125332275200/photo/1
sarianet
16.Haziran.2013, 15:55
Otobüsü yakanlar mı diyor ? Senin genellemeni seveyim.
genelleşiyoruz şurda düzgün konuşursan düzgün tartışırız
Corpus
16.Haziran.2013, 15:55
Sen benim verdiğim vergiyle alınan otobüsler ile mitinglere "paralı asker" taşıyanları destekle sonra verdiğin resimdeki sözü yazana laf at, yüzsüzlüğün bu kadarı.
europeanconquer
16.Haziran.2013, 15:57
genelleşiyoruz şurda düzgün konuşursan düzgün tartışırız
Tartışmak istemiyorum abi gözünüzü açmak istiyorum ancak onu ben başaramam.Genelleme yapmadan istediğini söyleyebilirsin provokatörlere,ancak genelleme yaparsan düzgün konuşmamı bekleme.
anil luque
16.Haziran.2013, 15:58
Vali "sıkılan su ilaçlı ama kimyasal değil" dedi. kimyasalı kendisi kullanıyor bence kafalara baksanıza. uçmuşlar.
Börk
16.Haziran.2013, 16:03
Davulcu Vedat @1DavulcuVedat 24 dk
Tabi ki yasa dışı dökümanlarımı Gezi Parkının göbeğindeki çadırıma sakladım. Daha iyi bir yer bulamadım. Malım çünkü ben.
E.Cartman
16.Haziran.2013, 16:03
Vali "sıkılan su ilaçlı ama kimyasal değil" dedi. kimyasalı kendisi kullanıyor bence kafalara baksanıza. uçmuşlar.
Talcid koymuşlardır belki içine
europeanconquer
16.Haziran.2013, 16:06
Hey Allah'ım ya :n:
İlaçta doğal bir şeydi ya zaten :(
anil luque
16.Haziran.2013, 16:08
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=395826470521862&set=a.313167835454393.61796.313165105454666&type=1&theater
Bunların mantıklı açıklamalarını istiyorum. Yardım edin bana.
Aydin
16.Haziran.2013, 16:11
Şu an haydarpaşa trenlerinde beleşe akp şapkası ve su dağıtılıyor.
anil luque
16.Haziran.2013, 16:13
Vali: doktorlar gostericileri korumustur, iclerine kadar girip yardim etmislerdir, buna izin veremeyiz!! Gozaltina aldik!!
OHA ARTIK.
europeanconquer
16.Haziran.2013, 16:31
Otobüsler dolusu insanı Kazlıçeşme'ye taşıyacağına,Ethem Sarısülük'ün annesine çocuğunun cenazesine gitmesine izin ver.
Corpus
16.Haziran.2013, 16:39
https://www.facebook.com/photo.php?v=120204841523643
Beyler buyrun montaj video. Provakasyon yapmak için hazırladım.
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 16:45
http://twitpic.com/cxi5zc
https://pbs.twimg.com/media/BM4QSJjCQAAfiYB.jpg:large
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/971241_395826470521862_1769915631_n.jpg
https://pbs.twimg.com/media/BM4GJUDCQAAYTpx.jpg:large
https://pbs.twimg.com/media/BM4DuEBCEAA2Wk2.jpg:large
https://pbs.twimg.com/media/BM3_50RCEAAs8bX.jpg:large
https://www.facebook.com/photo.php?v=120204841523643
LadroN
16.Haziran.2013, 16:46
https://twitter.com/ikaraosmanoglu/status/346022411805786112
Hadi ya
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 16:57
Akp Mitingine Gidiyorsan Ulasım Bedava. Gitmiyorsan Parayla.
Halk Otobüslerini Asıl Yapmaları Gorevden Alıkoyup Mitinge Adam Tasımak Icin Kullanıyorlar. Benim Bildigim Mitinge Gitmek Isteyen Gider Ama Onların Mitingine Kimse Gitmez Ki Para Vermeseler Bedava Ulasım Ve Sapka Vermeseler.
Silahsız Zararsız Insanlara Gaz Bombası Atıyorlar öldüresiye Evlere Bile Sıkıyorlar.
Insanlık Sucu Isleniyor
Nocna Mora
16.Haziran.2013, 16:59
doktorların goz altına alınma gerekçesi vali tarafından "doktorlar insanlara tıbbi yardım adi altında bir takım eylemlerde bulunuyorlar " olarak acıklanıyor.
Aydin
16.Haziran.2013, 17:12
Insanlık Sucu Isleniyor
kanıt ? :)
DenizlispoR
16.Haziran.2013, 17:39
Vali: doktorlar gostericileri korumustur, iclerine kadar girip yardim etmislerdir, buna izin veremeyiz!! Gozaltina aldik!!
OHA ARTIK.
10 yıl sonra bunun komedi dizisi çıkarsa şaşırmam artık. Uzay gemisi benim favorim olarak kalacak açıklamalarda.
petrol_fb12
16.Haziran.2013, 17:56
@Yolcu @ Del Piero_10,
Ethem Sarısülük Polis değil.Faiz Lobisi vurmuş dimi ?
Ak Parti Kazlıceşmede SİYAH BEYAZ yazan flamalar dağıtıyor.
http://k1306.hizliresim.com/1b/j/p7d8j.jpg
Night_Mare17
16.Haziran.2013, 18:08
Su mitinge giden kesimdeki insanlar çok değişik. Hayatımda hiç görmediğim fikirlere sahipler pardon bir fikre sahip değiller.
antiochia
16.Haziran.2013, 18:10
İleri demokraside yeni aşama İstiklal Caddesinde 4 gazeteci gözlaltına alınmış.
europeanconquer
16.Haziran.2013, 18:10
??????
http://u1306.hizliresim.com/1b/j/p7ddy.jpg
Yalan bu,resmin büyük halini gördüğünüzde arabaların plakaları yabancı plaka.
Night_Mare17
16.Haziran.2013, 18:21
Akp mitinginde siyaset bilmeyen teyze hakaret edip , bela okuyor Kılıçdaroğlu'na.
anil luque
16.Haziran.2013, 18:37
Akp mitinginde Besiktas , cArsi vb ile ilgili gordugunuz goreceginiz Ne varsa kendi haltlaridir. Camiamizla ilgisi yoktur. Cok sukur cArsi'yi satin alacak para bulunamadi , bulunamayacak da.
Night_Mare17
16.Haziran.2013, 18:39
Tencere tavacılara kapak olsun nedir ya 3. sınıfa mı gidiyorsunuz efendim hahahahah :D
petrol_fb12
16.Haziran.2013, 18:39
Bu arada bugün kendim izledim.Ankra'da Bayrak taşıyan bir gruba mühadale etti poolis.Bayrağı aldı yırrtmaya kalkıştı.Sonra bir kişiyi tutukladılar elinde bayrak tutan.Byarğı aldılar geriye geriye attılar direk yere.
Red Hack www.akpartigencistanbul.com Çökertmiştir.
Ankara !
http://k1306.hizliresim.com/1b/j/p7fk0.jpg
Cami'ye Biber Gazı !
http://k1306.hizliresim.com/1b/j/p7fv8.jpg
ANKARA !
http://k1306.hizliresim.com/1b/j/p7g8v.jpg
europeanconquer
16.Haziran.2013, 18:42
Tencere tavacılara kapak olsun nedir ya 3. sınıfa mı gidiyorsunuz efendim hahahahah :D
O tarz kafadakilere de makarnacı-kömürcü deyince biz suçlu oluyoruz.
attirson
16.Haziran.2013, 18:48
Şuan Beyaz TV'yi izliyorum sinirden karnıma agrı girdi bu kadar mı saf sürüsü olur ya inanamıyorum harbiden.Bir kadın cıktı Tayyip'in g.. kılıyım dedi.Bir adam cıktı ömrümden ömür versin dedi spiker amin dedi .Bir tanesi cıktı taksim meydanına gönderme oldugunu düsünmüyorum ama taksim meydanına cevap oldugunu düsünüyorum dedi.Bu adamların aldıgı oksijen zarar yemin ediyorum zarar.Kafirler istedigini yapsın biz ümmeti Muhammed olarak yanındayız diyor simdi birisi. :D Sonra da siz biz yapmayın deniliyor gelde yapma.
Night_Mare17
16.Haziran.2013, 18:49
O tarz kafadakilere de makarnacı-kömürcü deyince biz suçlu oluyoruz.
Bir fikre , bilgiye sahip olmayınca ne yapacaksın.
Universal
16.Haziran.2013, 18:52
Benim verdiğim vergilerle insanlar taşınıyor haram zıkkım olsun.
Namzet
16.Haziran.2013, 18:53
oooo Trabzonspor başkanı da mitinge gitmiş:D
Corpus
16.Haziran.2013, 18:53
Taksim' dekilerin eğitim seviyeleri ile Kazlıçeşme' dekilerin eğitim seviyeleri arasındaki fark resmen beginner - advance arasındaki fark gibi bir şey.
Yazık çok yazık.
europeanconquer
16.Haziran.2013, 18:55
Bir fikre , bilgiye sahip olmayınca ne yapacaksın.
Öyle demeyelim,diyecek bir şey yok.Lafın bittiği yerdeyiz yani,bir taraf ülkesi için yırtınırken diğer taraf Erdoğan'a canını veriyor,malını veriyor,Taksim'de kilere lanet okuyor,bela okuyor.Yorum yok,yani izlemeye devam.
byariff
16.Haziran.2013, 18:56
haci abiye yakismadi bu :D
Universal
16.Haziran.2013, 18:57
Erdoğanın bilmemnesinim kılıyım diyor bir teyze hay Allah'ım orada 100 milyon olsan ne yazar bu saatten sonra...
Corpus
16.Haziran.2013, 18:59
Hatırlatalım ...
...
Namzet
16.Haziran.2013, 19:01
Erdoğanı desteklemiyorlar adama adeta TAPIYORLAR :)
attirson
16.Haziran.2013, 19:02
Erdoğanı desteklemiyorlar adama adeta TAPIYORLAR :)
Bunu diyenlerden ne bekliyorsun ? http://www.youtube.com/watch?v=n4xYtlD2okQ
Namzet
16.Haziran.2013, 19:04
Bunu diyenlerden ne bekliyorsun ? http://www.youtube.com/watch?v=n4xYtlD2okQ
:) yorumsuz
byariff
16.Haziran.2013, 19:06
polisler basortulu kadinlarada saldirmaya baslamis
https://vine.co/v/hBix0wK1i3u
europeanconquer
16.Haziran.2013, 19:06
polisler basortulu kadinlarada saldirmaya baslamis
https://vine.co/v/hBix0wK1i3u
Yok yahu provokatörlerdir onlar ! :)
Universal
16.Haziran.2013, 19:08
Baba İstanbulda ki semtlerin adını söylüyor millet alkışlıyor bildiğin Beyaz Şov...
petrol_fb12
16.Haziran.2013, 19:09
4 Kata Biber Gazı.
http://u1306.hizliresim.com/1b/j/p7gqt.jpg
Ethem Sarısülük Cenazesinden.Ölüden bile korkan bir hükümet !
http://n1306.hizliresim.com/1b/j/p7gt9.jpg
Namzet
16.Haziran.2013, 19:09
Burda başbaganımmmmmmmmm burdaaa :D harbi beyaz show'a döndü
attirson
16.Haziran.2013, 19:10
Baba İstanbulda ki semtlerin adını söylüyor millet alkışlıyor bildiğin Beyaz Şov...
Hahaha yerlerdeyim resmen. :n: Kadıköy diyince kuzuların sessizligi oldu dikkat ettiniz mi ekmek yok ordan. :D
Namzet
16.Haziran.2013, 19:13
Yoklama devam ediyor beyler:D
Corpus
16.Haziran.2013, 19:14
Benim padişahımın ezberi de sağlam maşallah
Ralph
16.Haziran.2013, 19:14
2 haftadır hiç bir şeyi göstermeyen NTV, şimdi hem helikopter ile hem de sahildeki teknelere kadar her yeri gösteriyor.
Papua Yeni Gine burada mı?
Corpus
16.Haziran.2013, 19:15
kuala lumpur yok bugün raporlu :n:
Ralph
16.Haziran.2013, 19:16
Fildişi sahilleri burada mı beyler?
Corpus
16.Haziran.2013, 19:20
Hocam yoklamada eksik var. Reyhanlı gelememiş
Ralph
16.Haziran.2013, 19:24
Erdoğan gerçekten çok akıllı adam. Çok ciddi söylüyorum. Karşısındaki, onu dinleyen insanların ne kadar boş kafalı bir şekilde dinlediklerinin çok iyi farkında. Küfür de etse "oleeeey" çekeceklerini biliyor. Taksimin ortasına atom bombası koyalım referanduma sunalım dese herkesin evet diyeceğini çok iyi biliyor. Akıllı adam. Burada aklını çalıştıramayanlar bu karşısındaki insanlar. Aslında onunda kabahatı yok. Tüm suç onu buraya çıkartan zihniyetin.
Universal
16.Haziran.2013, 19:25
Biz orada çöpleri temizledik bilmem biri söyledi mi sana?
petrol_fb12
"BURAMA KADAR GELDİ"
"KILIÇDAROĞLU'NA RAĞMEN TERÖR ÖRGÜTLERİNE RAĞMEN"..
Hadi anladım."ACİZ BİR PARTİSİN "CHP" YÜKLENİYORSUN"..
"TERÖR ÖRGÜTLERİYLE SEN MASAYA OTURDUN" ne oldu ayranını mı beğenmedim sayın başbakan
Corpus
Gerçek çevreciler Gezi Parkında yeşillendirme yapıyor = Çadırlara uyuşturucu , prezervatif gibi bilimum bulmak isteyeceğimiz şeyleri yerleştiriyoruz.
Namzet
16.Haziran.2013, 19:26
Erdoğan gerçekten çok akıllı adam. Çok ciddi söylüyorum. Karşısındaki, onu dinleyen insanların ne kadar boş kafalı bir şekilde dinlediklerinin çok iyi farkında. Küfür de etse "oleeeey" çekeceklerini biliyor. Taksimin ortasına atom bombası koyalım referanduma sunalım dese herkesin evet diyeceğini çok iyi biliyor. Akıllı adam. Burada aklını çalıştıramayanlar bu karşısındaki insanlar. Aslında onunda kabahatı yok. Tüm suç onu buraya çıkartan zihniyetin.
dediğin gibi çok akıllı,hiç bir şey yapmadan Kahraman ilan ettirdi kendini
Corpus
16.Haziran.2013, 19:28
Ses tam ergen sesi yahu :n: sürekli çatlıyor
Universal
16.Haziran.2013, 19:29
1)İstanbul Belediyesi SDP idi. (CHP dedi)
2)Halici Bedrettin Dalan temizledi. (Kendisi dedi.)
Night_Mare17
16.Haziran.2013, 19:29
10 dakikada Chp'ye yüklendi , eskileri açtı , dini kullandı. Klasik tayip erdoğan