PDA

View Full Version : Gezi Parkı Direnişi

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17]

Corpus
29.Temmuz.2013, 01:19
Görüntüler ?

TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Temmuz.2013, 01:54
AA ajansi aa dedirtecek haberler vermeye devam ediyor. resmen kusmus adamlar, ayni cumleleri 50 kere tekrar ederek haberi kuvvetlendireceklerini zannediyorlar herhalde. yok icki sisesi yok bilmem ne, herseyi de geziye baglarlar. yarin pkk teroru baslatirsa ona da gezi odakli diyecekler bunlar.

petrol_fb12
29.Temmuz.2013, 02:27
....................

Universal
29.Temmuz.2013, 19:36
Doğru camiide bira içtik ayakkabı ile girdik.

TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Temmuz.2013, 19:40
....................

Güzel bir yazıydı, keşke silmeseydin.

Corpus
30.Temmuz.2013, 17:38
helal

Büyük adam vesselam

BaGa TaRKaN
30.Temmuz.2013, 20:02
helal

Büyük adam vesselam

Bunun Üzerine Daha da Bir Yorum Yapılmaz

Gerçeği Görmeyen veya Görmek İstemeyenlerin Elbet Vardır Bir Menfaati :)

SAİT71
30.Temmuz.2013, 20:48
Bunun bir çok versiyonu, patch i çıkarıldı Erdoğan tarafından ancak görmek isteyene tabi.

Nocna Mora
30.Temmuz.2013, 21:01
helal
Büyük adam vesselam

cok ama cok buyuk adam oyle boyle degıl

sarianet
30.Temmuz.2013, 22:47
En azından ADAM adam olamayanlara vesselam :)

Night_Mare17
30.Temmuz.2013, 23:02

so funny :)

europeanconquer
30.Temmuz.2013, 23:25
O 9 dakikalık videoyu hazırlayan adam boşa hazırlamış,eşeğe altın semer vursalar eşek yine eşektir.

Nocna Mora
30.Temmuz.2013, 23:28
O 9 dakikalık videoyu hazırlayan adam boşa hazırlamış,eşeğe altın semer vursalar eşek yine eşektir.

Video zaten ironik eğer farkedemediysen diye söyleyeyim..

europeanconquer
30.Temmuz.2013, 23:31
Video zaten ironik eğer farkedemediysen diye söyleyeyim..

İronik olmadığını anlamayana değil altın elmas semer vursan işe yaramaz :n:

Nocna Mora
31.Temmuz.2013, 00:05
hmmm simdi anladım ama yazdıgınla anlatmak istedigin farklı olmuş. sanki videoyu onu destekleyenler yapmıs ve esege altın semer vurmaya calısıyorlarmıs der gibi bi cümle kurmussun.. :)

europeanconquer
31.Temmuz.2013, 01:06
hmmm simdi anladım ama yazdıgınla anlatmak istedigin farklı olmuş. sanki videoyu onu destekleyenler yapmıs ve esege altın semer vurmaya calısıyorlarmıs der gibi bi cümle kurmussun.. :)

Yok eşek diye bahsettiğim kişi başbakan değil zaten.

DenizlispoR
31.Temmuz.2013, 01:15

İnanç algım çöktü,kendimi sorguluyorum. :uzgun:

Corpus
31.Temmuz.2013, 01:19
Bu millet balık hafızalıdır. Bunu da en iyi şekilde kullanıyor Recep Bey.

Ben gerçekten saygı duyuyorum AKP' ye ( İroni değil). Adamlar yaptıkları işi hakkını vererek ve en iyi şekilde yapıyorlar. Sonuçta kimi hırsızlar var, 10.kata tırmanmış, bilmem ne güvenlikli yere girmiş birşeyler çalmış, sen onu görünce adam hırsız ama işin hakkını vermiş diyorsun. Hah işte bu da pek farklı bir olay değil. Adamlar gerçekten muazzam ve sistemli çalışıyorlar. Arada böyle hatalar yapıyorlar ama dile kolay 11 yıl boru değil. Zaten bizim milletin balık hafıza özelliğini de işin içine katarsak, bu hatalar çok da önemli değiller.

DenizlispoR
31.Temmuz.2013, 03:23
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q71/988635_10151495660171456_541534468_n.jpg

Şu karikatürü bir arkadaşa armağan etmek istiyorum. Vaktinde çok aramıştım,bulamamıştım. :m

anil luque
31.Temmuz.2013, 18:12

adam kavramını çok merak ettim.

petrol_fb12
31.Temmuz.2013, 20:24
http://www.youtube.com/watch?v=HHpfJdHCJE4&feature

1.45-2.44 arasıı çok manidar.

petrol_fb12
31.Temmuz.2013, 20:58
Bu arada Taksim gene müdahale var !

Berkin Elvan destek amaçlı cıkan yürüyüşçülere polis tazikli su ile müdahale etti.

sakary Ali
01.Ağustos.2013, 00:40
Olayların ilk başında çok provokasyon demiştim ama bunların hepsi planlı-programlıymış. Pek diyecek birşey yok. "Sandıktan umudunu kesenler" ortalığı yine karıştırmaya devam edecek. Allah tüm herkese sabırlar versin.

Nocna Mora
01.Ağustos.2013, 06:21
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/998729_320202524782551_1024986870_n.jpg

BÜYÜK POLİSİMİZ DESTAN YAZIYOR HAHAHAHA

Mamadou
01.Ağustos.2013, 06:45
Bide şu sıralar malum partiye yakın kişiler çıkıp eyleme karışanların suç işlediğini bas bas söylüyorlar. Eski bakanlardan biri eylemin müebbete girdiğini söylemiş. Facebook ve Twitter'da karşıt görüşlü kişilerin hesapları bir bir kapatılıyor. Yani amaç psikolojik olarak etkilemeye çalışmak. Bir bakıma eyleme karışanları korkutmaya çalışıyorlar.

anil luque
01.Ağustos.2013, 11:32
Bide şu sıralar malum partiye yakın kişiler çıkıp eyleme karışanların suç işlediğini bas bas söylüyorlar. Eski bakanlardan biri eylemin müebbete girdiğini söylemiş. Facebook ve Twitter'da karşıt görüşlü kişilerin hesapları bir bir kapatılıyor. Yani amaç psikolojik olarak etkilemeye çalışmak. Bir bakıma eyleme karışanları korkutmaya çalışıyorlar.

Bu saatten sonra pilavdan dönenin kaşığı kırılsın. Öyle korkutmalara gelinseydi daha ikinci gününden bu iş biterdi ama iki ay oldu. Kendi yedikleri bokun sonucu olarak yaşam mücadelesi veren küçücük bir çocuğa destek yürüyüşü bile engelleniyor. Müdahalenin haddi hesabı yok. Allah sizden bunların hesabını gani gani soracak merak etmeyin.

O el hareketini polisin Berkin'in annesinin "oğlumu istiyorum oğlumu verin" cümlesine cevap olarak yaptığı söyleniyor. Kırılır o parmak acısından duramazsın yezid.

#BERKİNELVANUYANACAK !

davidvilla
01.Ağustos.2013, 12:17
Bu millet balık hafızalıdır. Bunu da en iyi şekilde kullanıyor Recep Bey.

Ben gerçekten saygı duyuyorum AKP' ye ( İroni değil). Adamlar yaptıkları işi hakkını vererek ve en iyi şekilde yapıyorlar. Sonuçta kimi hırsızlar var, 10.kata tırmanmış, bilmem ne güvenlikli yere girmiş birşeyler çalmış, sen onu görünce adam hırsız ama işin hakkını vermiş diyorsun. Hah işte bu da pek farklı bir olay değil. Adamlar gerçekten muazzam ve sistemli çalışıyorlar. Arada böyle hatalar yapıyorlar ama dile kolay 11 yıl boru değil. Zaten bizim milletin balık hafıza özelliğini de işin içine katarsak, bu hatalar çok da önemli değiller.

Recep's eleven

DenizlispoR
01.Ağustos.2013, 12:57
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/998729_320202524782551_1024986870_n.jpg

BÜYÜK POLİSİMİZ DESTAN YAZIYOR HAHAHAHA

Galiba bu arkadaşlara vesselam dememiz gerekiyordu.

Yok canım,polisimizi tahrik etmişlerdir. Kalan 4 parmağına taş gelmiş,ondan böyle fotoğraf çıkmış. Ben suç duyurusunda bulundum fotoğrafı çeken için,polisimizi gereksiz yere suçluyor.

Corpus
01.Ağustos.2013, 20:56
https://www.facebook.com/photo.php?v=155428187982959

Mamadou
01.Ağustos.2013, 21:30
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24439631.asp

SAİT71
01.Ağustos.2013, 21:32
https://www.facebook.com/photo.php?v=155428187982959

Kolpaçino işte... Videoları izlemesek inanacaz belki. Yaptıysan yaptım de arkadaş sonra pişman oldum görüşüm değişti tehdit ettiler ve kararım değişti de ne dersen de ama kıvırma 2 dakika delikanlı ol.

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Ağustos.2013, 00:18
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24439631.asp

can dundar, derya sazak, fikret bila ayrilanlar. melih asik da tatilde gorunuyor ama donusu muamma. milliyeti de temizlediler boylelikle. hasan cemal de ayrilali epey oldu.

bu da gaztenin acilis sayfasi...

http://img12.imageshack.us/img12/4485/t3el.jpg

anil luque
02.Ağustos.2013, 16:12
Ethem Sarısülük'ün cenazesine katılan 35 kişi hakkında 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Ralph
02.Ağustos.2013, 17:05
Bu arada ne kadar haberdarsınız bilmiyorum ama Ergenekon davasında duruşma salonuna bile izleyici alınmayacakmış. Karar belli yani bu kadar basit. İşte AKP'nin ve cemaatin yeni Türkiye, ileri demokrasisi bu.

europeanconquer
03.Ağustos.2013, 03:58
Bu millete boş abi boş,her şey boş ne desen boş,ben ümidimi kestim.Hep birlikte memleketin nasıl batağa sürüklendiğini seyrediyoruz ve elimizden gram bir şey gelmiyor,en ufak bir tepki de ne vatan hainliği kalıyor,ne dinimiz imanımız kalıyor,hepsi bilmem nerenin oyunları,planlı-programlı çalışmaları oluyor,ama işine gelince hepimiz onun kardeşiyiz.Lan 1 ay boyu millete verdiği tepkiyi o lanet olası teröristlere verseydi değil 11 yıl iktidara geldikten 1 yıl geçmeden temizlerdi oraları,şimdi Türkiye Cumhuriyeti toprağında,Türkiye Cumhuriyeti Karakolu'na lanet olası şerefsizlerin bayraklarını asmalarına göz yumuluyor,ulan yabancı ülkelerde bizim bayrağımız yakıldığında ortalığı yıkan adamlar kendi memleketinde terör örgütünün bayrağı kendi karakoluna asılınca sus pus oluyor.Çıldırmamak elde değil,elde değil,ne ile yargılandığı belli olmayan Mehmet Haberal neredeyse 4,5 yıldır hapiste,bu adam öyle boş bir adam değil Türkiye'nin en önde gelen insanlarından,Dünya'nın saygın doktorlarından birisi.Ahmet Necdet Sezer'den önce Cumhurbaşkanı olması düşünülen bir adamdı,şimdi geldiği duruma bakın.Sen darbe yapmak iste,önüne Cumhurbaşkanı ol diye teklif gelsin ama reddet,bak şu deliye.(Genelkurmay doğrudan Cumhurbaşkanı'na bağlı ya o açıdan söylüyorum.)

Erkin Koray'ın şarkısında dediği gibi;

Bize de bir gün kader güler,güler inşallah.

SAİT71
03.Ağustos.2013, 04:30
Türk Silahlı Kuvvetleri İç Hizmet Kanunu'nun 35. maddesi, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onayladığı yasa ile tarih oldu. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yasa ile TSK'nın vazife tanımı değişecek. TSK'nın vazife tanımında yer alan, "Türk yurdunu ve Anayasa ile tayin edilmiş olan Türkiye Cumhuriyetini kollamak ve korumaktır" ifadesi de yasadan çıkartıldı.

Amaç?

Ralph
03.Ağustos.2013, 13:35
Bugün alınacak karar ile türkiye daha da karışacak büyük ihtimal. Tayyip kendi fişini çekiyor.

davidvilla
03.Ağustos.2013, 13:56
Türk Silahlı Kuvvetleri İç Hizmet Kanunu'nun 35. maddesi, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onayladığı yasa ile tarih oldu. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yasa ile TSK'nın vazife tanımı değişecek. TSK'nın vazife tanımında yer alan, "Türk yurdunu ve Anayasa ile tayin edilmiş olan Türkiye Cumhuriyetini kollamak ve korumaktır" ifadesi de yasadan çıkartıldı.

Amaç?

Muz yurdunu ve Anayasa ile tayin edilmiş olan Muz Cumhuriyetini kollamak ve korumaktır
olarak revize etsinler madem

europeanconquer
03.Ağustos.2013, 14:15
Yahu Adnan Menderes zamanında yapılan darbeyi geçtim,o zaten saçma sapan bir şeydi ancak 1980 yılında ki darbeyi eleştirenler,bilmezler mi kardeşin bile kardeşi öldürdüğünü ? Bilmezler mi vatanın her parçasının solcular-sağcılar diye parçalara ayrıldığını,şehirlere girişte,otobüslerin durdurulup milletin sorguya çekildiği,karşıt görüşlülerin dayak yediğini,öldürüldüğünü bilmezler mi ? O zaman darbeden sonra ''Yaşa Kenan Paşa'' diyenler şimdi nasılda hükümetin yalakası olmuşlar da Türkiye'yi batağın içinden çıkarmış insanı,insanları eleştiriyorlar.Bu kadar eleştiri yapılırken azcık düşünüp ''Acaba darbe olmasaydı nolurdu ? '' diye bir fikre kapıldılar mı acaba.Çünkü ona göre bir yargı vermeleri gerekir,sanki memleket gül gibi geçinirken darbe yapılmış gibi göstermeye çalışanlar var.

Şu an ki Genelkurmay'a,Asker'e bakıyorum ve utanıyorum.O Genelkurmay'ın başında olması gerekenlerin hepsini içeri tıktılar,yazıklar olsun,bu millet bunun hesabını soracaktır da diyemiyorum,zaten bunları pohpohlayanlar bu millet.

TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Ağustos.2013, 15:04

Amaç?

bu haber cok oncesinin bildigim kadariyla, ama yeniden hatirlatmak da faydali tabi. sik sik yazmak lazim ki neyin ne oldugu anlasilsin. orduyu tamamen dis guclere karsi savunma mekanizmasi olarak bicimlendirmek, ic meselelerde polisi onplana koymak niyetinin urunleri bunlar. polis teskilatinin nasil bir yapi oldugunu da dusunursek vay halimize. cumhuriyet kuruldugundan beri onu kuran ve koruyucusu olan ordu birkac yil icinde ne hale dusuruldu. apar topar terfi verilen generallere kuvvet komutanliklari veriliyor. trajikomik bir tarih dilimindeyiz. su anlasilmasin, ordu bizi yonetsin demiyorum ama bu kurumun da haysiyeti hic bu kadar yerlere dusurulmedi. ordunun kurmaylari da nerde yanlis yaptiklarini dusunsun, bu olanlardan ders cikarsinlar.

Ralph
03.Ağustos.2013, 16:20
Bu arada bugün demiştim yukarıda, 5 Ağustos'ta alınacak karar, düzeltiyorum.

SAİT71
03.Ağustos.2013, 17:01
Tamamen TSK'yı görev ve personel bakımından kısıtlayarak ülkenin savunma gücü zayıflatılıyor. Söz hakkı elinden alınıyor. Otoritesi yok ediliyor. Normal birisi bunu niye yapar ki?

Ralph
03.Ağustos.2013, 17:05
İktidarın paçası tutuştu. Her yere dört koldan baskın yapılıyor. Daha da karışacak ülke.

Dün Fethullah Gülen'in ilk ortağı Nurettin Veren'in Ulusal Kanal'da 2006'da yayınlanmış bir röportajını izledim. 2.5 saatlik bir program. Mutlaka izleyin derim. Ağzım açık bir şekilde izledim Fethullah Gülen'in nasıl bu hallere geldiğini, amaçlarını, ne yaptıklarını apaçık şekilde anlatıyor Nurettin Veren. Onları izleyince bu iktidarın da içinde kim bilir neler vardır diye az buçuk tahmin ediyor insan. Sıkılmam, izlerim diyorsanız buyurun;

http://www.youtube.com/watch?v=-oF91VT_BCk

sananes
03.Ağustos.2013, 18:00
Yahu Adnan Menderes zamanında yapılan darbeyi geçtim,o zaten saçma sapan bir şeydi ancak 1980 yılında ki darbeyi eleştirenler,bilmezler mi kardeşin bile kardeşi öldürdüğünü ? Bilmezler mi vatanın her parçasının solcular-sağcılar diye parçalara ayrıldığını,şehirlere girişte,otobüslerin durdurulup milletin sorguya çekildiği,karşıt görüşlülerin dayak yediğini,öldürüldüğünü bilmezler mi ? O zaman darbeden sonra ''Yaşa Kenan Paşa'' diyenler şimdi nasılda hükümetin yalakası olmuşlar da Türkiye'yi batağın içinden çıkarmış insanı,insanları eleştiriyorlar.Bu kadar eleştiri yapılırken azcık düşünüp ''Acaba darbe olmasaydı nolurdu ? '' diye bir fikre kapıldılar mı acaba.Çünkü ona göre bir yargı vermeleri gerekir,sanki memleket gül gibi geçinirken darbe yapılmış gibi göstermeye çalışanlar var.

Şu an ki Genelkurmay'a,Asker'e bakıyorum ve utanıyorum.O Genelkurmay'ın başında olması gerekenlerin hepsini içeri tıktılar,yazıklar olsun,bu millet bunun hesabını soracaktır da diyemiyorum,zaten bunları pohpohlayanlar bu millet.

kime yapıldı 1980 darbesi? Darbeden sonra 1 tane bile olay olmadı o yüzden darbe işe yaradı deniyor genelde. Bu askerin olayları bitirme gücü varsa darbe yapmadan neden bitirmedi? Darbe siyasilere yapıldı. Siyasilerle ortak çalışıp olayları dindirmek varken neden ilk iş siyasileri içeri atalım,sonra halkı yola getiririz oldu? Saçmalık darbe savunmak.

europeanconquer
03.Ağustos.2013, 18:02
kime yapıldı 1980 darbesi? Darbeden sonra 1 tane bile olay olmadı o yüzden darbe işe yaradı deniyor genelde. Bu askerin olayları bitirme gücü varsa darbe yapmadan neden bitirmedi? Darbe siyasilere yapıldı. Siyasilerle ortak çalışıp olayları dindirmek varken neden ilk iş siyasileri içeri atalım,sonra halkı yola getiririz oldu? Saçmalık darbe savunmak.

Sizin gibi düşünenleri görünce zaten keşke darbe yapılmasaydı diyorum.

Rsa
03.Ağustos.2013, 18:27
Gezi Parkı kapatılmış yine. Ben bilgisayarımı bu kadar açıp kapamıyorum.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24452771.asp

sananes
03.Ağustos.2013, 18:40
Sizin gibi düşünenleri görünce zaten keşke darbe yapılmasaydı diyorum.

bu arada yukarıda yazdığınız yazının sadece başını okudum en başta. Hükümet yalakası falan muhabbetlerini hiç görmedim. Bunun akabinde gelen "sizin gibileri" genellemesinin hükümet ile alakası varsa lafını geri almalısın arkadaşım. Benim görüşüm bellidir. Genelleme yapılamayacak kadar da farklı ve insanidir bu görüş. Hükümetten de nefret ederim.

Benim yakın bir abimin çocuğu olmuyor 80 darbesinden sonra yapılan işkencelerden ötürü. Sen hangi ülkeyi kurtarmaktan bahsediyosun. 17 yaşında düşünülenler her zaman yanıltıcı olmuştur. Biraz daha görüp geçirdiğinde o darbenin ya da ondan önceki darbelerin hep geriye atılan adımlar olduğunu göreceksin. Hatta senin çok övdüğün darbe olmasaydı şu an AKP olmazdı. İmam Hatip Liselerinin sayılarını bilmem kaça katlayarak,irticacı denilenlerin devletin her yerlerinde önünü açarak mevcut duruma gelmemizi Kenan Evren ve ekibi sağlamıştır.

europeanconquer
03.Ağustos.2013, 19:03
bu arada yukarıda yazdığınız yazının sadece başını okudum en başta. Hükümet yalakası falan muhabbetlerini hiç görmedim. Bunun akabinde gelen "sizin gibileri" genellemesinin hükümet ile alakası varsa lafını geri almalısın arkadaşım. Benim görüşüm bellidir. Genelleme yapılamayacak kadar da farklı ve insanidir bu görüş. Hükümetten de nefret ederim.

Benim yakın bir abimin çocuğu olmuyor 80 darbesinden sonra yapılan işkencelerden ötürü. Sen hangi ülkeyi kurtarmaktan bahsediyosun. 17 yaşında düşünülenler her zaman yanıltıcı olmuştur. Biraz daha görüp geçirdiğinde o darbenin ya da ondan önceki darbelerin hep geriye atılan adımlar olduğunu göreceksin. Hatta senin çok övdüğün darbe olmasaydı şu an AKP olmazdı. İmam Hatip Liselerinin sayılarını bilmem kaça katlayarak,irticacı denilenlerin devletin her yerlerinde önünü açarak mevcut duruma gelmemizi Kenan Evren ve ekibi sağlamıştır.

Sizin gibi düşünen derken darbeyi eleştirenlerden bahsettim.Darbeyi asla savunmam ancak o ortamda darbe niye yapıldı diye eleştirmem.Günün şartları darbeyi gerektirdi,o dönemde benim babam yaşadı bunları Ankara'da,bildiğin Ankara bölgelere ayrılmış sağ-sol diye.Kendisi Kenan Evren'in ülkeyi daha batak durumdan kurtardığına inanıyor.Elbet o yapılan işkenceler,cinayetler Kenan Evren ve arkadaşlarının günahıdır ancak o yapılan çirkin şeyleri sağcılar solculara solcular da sağcılara yapıyordu zaten.Cezaevlerinde karakollarda yapılan işkenceleri herkes biliyor,ona istediğin tepkiyi ver,bende zaten tepkiliyim ama darbe konusunda yapılan ağır eleştirilere katılmıyorum.Varsın ''darbe'' yaptılar diye suçlu kabul edilsinler.Günün gerektirdiği kökten çözümü sağladılar,ne kadar inkar etsenizde.

sananes
03.Ağustos.2013, 19:08
Yapılanları durdurmalarını eleştiren yok ki zaten. Hükümeti devirmeden de durdurabilecekleri olayları başta yatıştırmayıp hükümeti devirip,sonra Kenan Paşa ve arkadaşları durdurmuşlardır. Ellerinde yine güç vardı ama önce darbe sonra yatıştırma yolunu seçtiler. Sebep? Çünkü emekli olacakken cumhurbaşkanı olmak var.

europeanconquer
03.Ağustos.2013, 19:12
Yapılanları durdurmalarını eleştiren yok ki zaten. Hükümeti devirmeden de durdurabilecekleri olayları başta yatıştırmayıp hükümeti devirip,sonra Kenan Paşa ve arkadaşları durdurmuşlardır. Ellerinde yine güç vardı ama önce darbe sonra yatıştırma yolunu seçtiler. Sebep? Çünkü emekli olacakken cumhurbaşkanı olmak var.

Farklı yollar uygulanabilirdi -bu kökten çözüm olur muydu bilemiyorum ama- katılıyorum.

Ralph
03.Ağustos.2013, 22:07
Keyfi gözaltılar...

http://www.youtube.com/watch?v=IUXdHvueT20&fb_source=message

Guglielmo
04.Ağustos.2013, 07:28
5 Ağustos'ta Silivri'ye gidiliyordu İşçi Partisi ve bazı örgütler tarafından.Sabah baskını ve gözaltılar bu yüzden sanırım,Barbaros Şansal'ı da almışlar.

Hiçbir suç ihtimali olmayan insanları,sırf iktidara muhalif diye hapse atarsan,gün gelir sana hesap sorarlarken,hukuk nerede dediğinde millet güler ama ağzıyla değil.

sarianet
04.Ağustos.2013, 16:09
keyfi gözaltılar

https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-g.ak/hphotos-ak-prn1/q71/534220_612343492121169_1639053833_n.jpg

polis her zaman haksız hükümet her işinde haksız sadece geziciler haklı gezicilerin lehinde haber yapınca özgür basın aleyhinde yapınca yandaş medya gezicilerin lehinde konuşunca helal olsun onlar gibi düşünmeyince at gözlüğü beygir nalı bilmem ne
özgürlük özgürlük diye türkiyeyi arap ülkeleri gibi karıştıranlara maşa oldunuz dağlar taşlar bile anladı meselenin ne olduğunu hatta siz bile anladınız ama başınızı kuma gömmeye devam ediyorsunuz
kolay gelsin beyler ne diyim tarihin tozlu sayfalarında görüşürüz :)

petrol_fb12
04.Ağustos.2013, 16:18
.......

Hayat güzel _yoLcu_ devam et..

Universal
04.Ağustos.2013, 16:39
keyfi gözaltılar

https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-g.ak/hphotos-ak-prn1/q71/534220_612343492121169_1639053833_n.jpg

polis her zaman haksız hükümet her işinde haksız sadece geziciler haklı gezicilerin lehinde haber yapınca özgür basın aleyhinde yapınca yandaş medya gezicilerin lehinde konuşunca helal olsun onlar gibi düşünmeyince at gözlüğü beygir nalı bilmem ne
özgürlük özgürlük diye türkiyeyi arap ülkeleri gibi karıştıranlara maşa oldunuz dağlar taşlar bile anladı meselenin ne olduğunu hatta siz bile anladınız ama başınızı kuma gömmeye devam ediyorsunuz

Öncelikle Türkiye yazılırken "T" büyük yazılır.

İkincisi ben bu gün sadece Sözcü gazetesi okuyorum; ama o kadar muhalif ki ondan da sıkıldım. Halk TV'yi açmıyorum o kadar muhalif ki tek bir pencereden bakıyorlar her olaya.

Ama tek taraflı yayın yapan her kuruluşa tabii ki karşıyım. Sırf hükümet şakşakcısı gazetere kalkıp para veremem. Türkiye'de bayiiye gidiyorsunuz 6 gazete tek manşet atıyor. Bu hangi sağlıklı ülkede mevcuttur?

O 6 gazete kızlı erkekli aynı merdivenleri kullanıyor veya hamile kadınlar dışarı çıkmasın diyenleri eleştirmediği sürece hiç kimse bu ülkede özgür medyadan bahsetmesin.

Sırf birileri istedi diye kovulan gazeteciler var iken o gazeteleri almak nasıl bir mantıktır?

Ben bu dakikadan sonra ne dizi izlerim ne de şaçma sapan programları sırf sportif olaylar için açıyorum evde TV'u bakalım ona ne zaman yasak gelir. Sonuçta stadda bağırmak bile yasak.

Sözüm meclisten dışarı hayatı boyunca gazeteye para vermemiş kişiler medya hakkında da yazı yazmasın eleştirmesin.

Aydin
04.Ağustos.2013, 17:50
keyfi gözaltılar

hadi ülkeye terörist soktuğu gerçeğini geçtim, hatay'da olan patlamadan sonra daha yas ilan etmeyi bile beceremeyen ve bu ölen vatandaşlarına rağmen amerika gezisini iptal etmeyen bir başbakan var başımızda. olaylardan 2 hafta sonra olay yerine gidip, çevre illerden otobüsler kaldırıp, cenaze yerini miting alanına dönüştüren bir başbakan var. kim neyin maşası?

ispanyada tren kazası oluyor ve 3 gün ulusal yas ilan ediliyor bu arada ha. bunu da göz ardı etme.

mesele ne yolcu? faiz lobisi mi? camide grup seks mi? başbakanın hala montajlamasını bitiremediği kasetler mi? mesele ne? anladıysan söylesene bi. mesela başbakanın anlattığı masallara inanmaksa ve başbakanın anlattığı masallara inananlar başını kuma gömmemiş oluyorsa ben mutluyum başımın kumlar altında gömülü olmasına.

sende at gözlüğü yok ve bizde at gözlüğü varsa ne güzel.

arada başbakanının anlattığı masallardan sıkılırsan ki sıkılacağını hiç sanmıyorum ama yine de söyleyeyim. 444 11 66. masal hattı.

sarianet
04.Ağustos.2013, 19:18
Masal hattına gerek yok bu konuya bakmam yeterli :)

Nocna Mora
04.Ağustos.2013, 19:28
masal görmek istiyorsan televizyonu aç.

polisin bir videosu daha;
https://www.facebook.com/photo.php?v=535127503207856&set=vb.110756528984442&type=2&theater

Aydin
05.Ağustos.2013, 04:08

başbakanın bi türlü montajını bitiremediği videoların ekibinde misin yolcu? nedir bizden daha çok bildiğin ve bizim gözümüzün kapalı olduğu olaylar? faiz lobisi mi? bu olaylardan nemalanan marjinal gruplar mı?

ya da şu bir üstte paylaşılan videoyu alfabedeki 29 harfi kullanarak savunabilir misin? savunabilirsin tabii. artık başbakan sayesinde onlar "sizin" polisiniz oldu.

çok yazık.

ReaList
05.Ağustos.2013, 04:23
Bir devlette en büyük güç yine kişinin kendisidir, 16 yıl okul okudum ve bir defa bile sınav kağıdına itibar etmedim, Çünkü insanın elinden çıkan bir kağıt ve bir kalem, bir insanın kaderini yargılayamaz ; unutmayın ki yine kişinin elinden düzeni yönetmeyi hak kazanan biri, kişinin kaderini yargılayamaz.

Bir toplulığu aynı çatı altında yönetmek adına sayısız isimler gelir geçer, payidar kalan yine topluluğun kendisi olur, binlerce yıl olduğu gibi. İsimler ve cisimler değişir ama bu birlik bir kaderdir, değişmez. Bu yüzden kendinizi otoriteye teslim etmeyin, siz onlar için mecburi istikametsiniz, onlar sizin için değil.

Mamadou
05.Ağustos.2013, 04:30
Bakalım bugün neler yaşanacak.

Universal
05.Ağustos.2013, 11:22

Doğru camiide bira içtiler sayfalarca bu masalı konuştuk zaten. Ama masalların sonu iyi bitermiş.

LadroN
05.Ağustos.2013, 11:27
Sahi başbakan cuma günü camide içki içme görüntülerini yayınlayacaktı ne oldu ona?Hangi cuma acaba?

europeanconquer
05.Ağustos.2013, 15:11
Cezalar belli oluyor,şaka gibi valla.Adam öldüren insan 29 yıl hapis alırken,suçu ne olduğu belli olmayan Tuncay Özkan müebbet aldı.En saçma karar olarak bunu görüyorum,diğer cezalar da akıl dışı zaten.

Aydin
05.Ağustos.2013, 15:27
polis tarafından telefonuna "sehven" yani yanlışlıkla örgüt üyelerinin numaraları yüklenen teğmene de 16 yıl ceza verilmiş :)

ne güzel adaletmiş o öyle.

europeanconquer
05.Ağustos.2013, 15:36
Tamam hadi bunlar suçlu diyelim,hadi bir işe kalkıştılar diyelim,sen bunlara ceza verirken,ne yaptıkları ne amaca sahip oldukları,neyi destekledikleri belli olan BDP milletvekilleri ile oturmuş,pazarlık yapıyorsun.O adamlar görüşlerini bağıra çağıra bütün Türkiye'ye duyururken,bir yandan da Türkiye'de rahatça dolaşabiliyorlar ve üstelik senin ne polisin ne de askerin dokunabiliyor onlara.Dokundular mı soruşturma bile açılıyor ne yazık ki.Yazıklar olsun böyle çelişkili insanlara.Bunlara sebep olan,haksızlık karşısında susanların hepsi bir gün Allah'ından bulur inşallah,hoş onların inançları olduğuna da inanmıyorum.

Rsa
05.Ağustos.2013, 15:37
Hangisine inanalım?

https://pbs.twimg.com/media/BQ5T4kQCIAELOW1.png

europeanconquer
05.Ağustos.2013, 15:54
Bizim ülkeye Justice League gibi bir şey lazım,malum yalın haliyle ''justice'' olmaz.

Cem Yılmaz'ın esprisinde olduğu gibi ;

Know=bilmek
I don't know=O bizde yok

Injustice=Adaletsizlik
Justice= O bizde yok.

Night_Mare17
05.Ağustos.2013, 16:26
Kaç kere yaz sil yaptım yazarlığım gitmişti banlanmakta istemiyorum arkadaşlar benim yerime konuya yorum yapar çünkü hakaret etmeden yorum yapamayacağım.

mpaker66
05.Ağustos.2013, 16:36
Ağlamamak istiyorum teröristle çatışana müebbet ceza ne demek ya?

Engin alan balyozdan ceza yedi 16 yıl. Gidin bi araştırın hayatını. Ayağa kalkmadı diye mi tüm bunlar?

Aydin
05.Ağustos.2013, 17:04
Mahkeme ergenekonu terör örgütü kabul etti. 1999 senesınde bu zamana ergenekondan bahsediliyor.. Geçmişi çok derin. Ergenekon bir zihniyettir. Yapılmak istenen şeyler vardı. Başarıldı başarılmadı ama yapılmak istenen farkına varıldı ve zaten cezaları getirdi. Bu kadar delil başı boş sizin gözünüzde. Darbecilik bir hastalıktır ve kimse bunu inkar edemez.

Mahkemeler bağımsızdır? Allah neden hükümetin belasını versin? Boyle alenen bu cümleyi yazmak. Çok ileri gidiyorsunuz çook...

Onu sildim zaten Coşkun da sen bu ergenekon'un toplu bir intikam olayına dönüştürüldüğünün farkında değil misin?

Başbakan gelince ayağa kalkmayan komutanın ceza gerekçesini duydun mu? hiç sanmıyorum.

gazeteyi bombalayan adamla, gazetesi bombalanan adamın da ergenekon sürecinde yargılandığını duydun mu? hiç sanmıyorum.

davada bir sürü çelişkili ifade varken kalkıp buraya "şudur budur" gibi şeyler yazarsan sana da tepki gelir.

sehven yüklenen numaralar, bombacılarla bomba atılanların bir arada oluşu, 2007'de oluşturulan bir dosyanın 2003'te yazılmış gösterilmesi gibi şeyler seni hiç kıllandırmıyor mu çok merak ediyorum.

Bordo61Mavi
05.Ağustos.2013, 17:05
Konuya coktandir yazmiyorum. Hatta yine yazmamak istiyorum ama konu acik kaldikca biz Turksportal olarak birbirimizi kirip uzaklasacagiz.

Kural 5

Konu başlığı, mesaj içeriği, avatar, profil resmi, imza içerisinde ideolojik simge, siyasi içerik, parti amblemi, parti adı, partileri temsil eden resim, yazı gönderilemez.

Kilit gerekir bu konuya, oyle 2-3 gunluk kilitde degil.

petrol_fb12
05.Ağustos.2013, 17:13
Başbakanlık Sosyal Medya Danışmanı

esat ç. ‏@esatce 1 sa
Darbeleri gün yüzüne çıkarmak için senelerdir "darbecilerdenmiş gibi" gözüküp MÜEBBET YEMEYİ göze alan paşalarımızın da ellerinden öpüyoruz.

Kim bu 30 yıldır Darbecilerin içinde durup "2009" Yılını bekleyen adam ?

Aydin
05.Ağustos.2013, 17:14
Şunu da belirteyim, bomba attığını itiraf eden adam serbest kaldı he. Yani bahsettiğin "ergenekon zihniyeti" içine çekilen ve bomba attığını bir nevi insan öldürmeye kastettiğini itiraf eden adam serbest kaldı Coşkun.

Çarpık adaleti savunma lütfen.

footballer33
05.Ağustos.2013, 17:17
Yazıp sildiğim çok şey var. Neyse, kendime mukayyet olacağım. ADALET yine gösterdi kendisini! :)

davidvilla
05.Ağustos.2013, 17:17
Bu demokrasi çok ileri oldu. Aşırı ileri oldu.

Nocna Mora
05.Ağustos.2013, 17:21
https://www.facebook.com/photo.php?v=10201719894584096&set=vb.1382418975&type=2&theater

polisin bir hapcı cete gibi takıldıgına kanıt video.. :)

-

ergenekon kararlarına gelirsek sadece komik. gazeteciler yazdıkları yazılardan ötürü müebbet aldılar daha neyin tartışmasını yapıyorsunuz ?

SAİT71
05.Ağustos.2013, 17:33
Ergenekon tamamen saçma bir komplodur. TSK'yı bitirmek için ayarlanmış bir oyundur. Doğuda bedenini ortaya koymuş yıllarca pkk ile çatışmış insanları ne idüğü belirsiz kişiler 2 günde vatan haini ilan ettiler. Üstelik yüzsüzce gidip PKK ile müzakere yaptılar. Bunları görmemek için kör olmak lazım. PKK yı sen yıllar sonra kimsenin yapmadığı bir şekilde karşına muhatap olarak aldın be. Var mı ötesi daha. Sen görüştün PKK ile. Terör örgütü diye biri suçlanacaksa kendini suçla ilk önce. Bu adamlar kelle koltukta gezen insanlar. Tayyip kendi ağzı ile söyledi zaten Engin Alan'ın niye içeri atıldığını. Benim gittiğim bir yerde Korgeneral ayağa kalmazsa cezasını böyle çeker dedi. Bunun üstüne daha yorum yapmam. Askerlik hayatının tamamını özel kuvvetlerde operasyonlarda geçiren, 38 gün dağda kaldığı için su göremeyip bitlenen, sayısız operasyon yöneten Apo ve Sakık'ı TR'ye getiren bir adamı hem saçma bir sebeple içeriye tıkıp hemde o terörist diye kimse bana yutturamaz. Hepsine lanet okuyorum. TSK'nın anasını ağlattılar. Tatbikatlar bile iptal oluyor. TSK'nın en etkin kanadı, kendi gemisini üreten Deniz Kuvvetlerinden binlerce askeri içeri atarak Deniz Kuvvetlerini bitirdiler. Önünü kestiler. En çok tutuklu Deniz Kuvvetleri'nden. Niye acaba. Ana yasadaki yetki ve sorumluluklarını kafalarına göre çıkardılar. TSK artık ülkenin vatanın korumasından sorumlu değil biliyorsunuzdur. Niye acaba?

Tayyip Erdoğan benim gözümde İmralı canavarından farksızdır. Kendisi ne yapmış acaba bu ülke içinde yıllarını TSK ya veren adamların hayatını bir çizikle mahvediyor.

mpaker66
05.Ağustos.2013, 17:43
Az öncesi için özür dilerim Aydın abi ileri gitmedim ama benimkisi bir temenmiydi.

Engin alan ayağa kalkmadı diye 18 yıl ceza aldı. Adam anlatıyor teröristle nasıl savaştığını nasıl ülkesi için çırpındığını. Ama Tayyip geliyor kendi egosu için içeri atıyor. Beyler unutmayın Engin alan Yada Tuncay Özkan sizin babanız abiniz olabilirdi. Gelin hadi o zamanda adalet yerini buldu dermiydiniz.

Canını istediğini muhalefet yapanı Ergenekon balyoz adı altında içeri alıyor.

Temennim hala geçerli.

Suicider
05.Ağustos.2013, 17:43
Bu insanların arasında elbette darbe isteyen planlayan insanlar olabilir ama bu oran %20-%30 falandır geri kalan hep bu bahane edilerek,suç uydurularak içeri alınan insanlar.

petrol_fb12
05.Ağustos.2013, 17:47
Zaman aşımına uğruyarak.33 Kişinin "DİRİ DİRİ YAKILMASINA" ses çıkarmadı bu devlet.

Bu aşırı islamcı kesimde.Hep "ALEVİLER"bir öcü oalrak gösterildi herkese (NASIL BİR DİNE MENSUBLAR BİLEMEM.KİMSENİN DİNİNE LAF SÖYLEMEM BU BANA DÜŞMEZ HEMDE HARAM'DIR".Hatta "HİLAFETİ AMERİKA'NIN GETİRECEĞİNİ SÖYLEYEN" Kadir Mısraoğlu "ALEVİLERİN HEPSİ ÖLSÜN" demişti...

http://o1308.hizliresim.com/1d/5/r5chc.jpg

Açılan davada "İDAM" kararı çıkmıştı.Lakin dava zaman aşımından düştü

http://p1308.hizliresim.com/1d/5/r5cc4.jpg

http://n1308.hizliresim.com/1d/5/r5cj6.jpg

Birde uzun zamandır şunu paylaşacam buyrun..

İsrail'in yanındaki ülkeler bir bir karıştı.Hükümetler devrildi ? 3 Milyon Müslüman kanı döküldü.Hala dökülüyor.Bölgede bir "İSRAİL" rahat ?

İsrail Cumhurbaşkanı "ESAD DÜŞMESİNİ İSTİYOR"..Ülke olarak Suriye'ye yardım ediyoruz düşsün diye..

Asıl soru şu.İsrail Nato'ya girmek istiyor."İRAN" tehditti yüzünden.

http://n1308.hizliresim.com/1d/5/r5cy8.jpg

MeMo
05.Ağustos.2013, 18:05
Devletin başına ÖYM belasını açan da, davaların kabul edildiği gün çıkacak kararı belirleyen de aynı kişiler. Bu bir çeşit intikam bile olsa bu kadar kanlı olmamalı el insaf.

İnsanlar, medyanın da yönlendirmesiyle darbenin günümüz Türkiye'sinde gerçek bir tehdit olduğunu, veya olası bir darbenin Türkiye'nin gelişimini önlemek için dış mihraklar tarafından planlandığını, faiz lobisinin tüm bunların arkasında olduğunu, ÖYM'lerin açtığı davalarla ilgili kafasında şüphe olanların vatan haini, darbe yanlısı, şikeci, terörist olduğuna inanabilir bunu anlarım. Bu işin partilerle bir alakası olduğunu sanıp, olaya partizan yaklaşanları da anlarım.

Ama bu vicdansızlığa destek verenleri, karşıt görüşün kapsamının %1'inde bir hata bulup da onla alay ederek bir argüman bulan kafaları anlayamıyorum.

TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Ağustos.2013, 18:06
NTV bildiğiniz gibi...

NTV ısrarla habercilik yapmak istemiyor.

Bir dava görülüyor ve kararlar açıklanıyor.

Bir haber kanalı ne yapar; tarafsız hukukçulara kararları yorumlatır.

Hayır, NTV psikolojik harp merkezi gibi çalışıyor. Kararları kamuoyunda kabul görmesi için elinden geleni yapıyor.

Bunun için ekranını cemaatin eski savcılarına açıyor sonuna kadar.

Bu davada taraf olmuş, davayı etkilemek için yalan haberler yapmış taraf gazetesinin eski çalışanı Markar Esayan'ı konuşturuyor saatlerce.

Bitmiyor, ardından Oral Çalışlar çıkıyor sahneye.

Sonrasında da cemaat gazetecisi Faruk Mercan çıktı.

Hepsi elbirliğiyle kararları halka yutturmaya çalışıyorlar.

Hrant Dink suikastiyle ilgili Ergenekon Davası'nda bir tek cümle yok ama hepsi nedense sık sık Hrant Dink adını telaffuz ediyor.

Ne diyelim gazetecilik bu.

Odatv.com

ReaList
05.Ağustos.2013, 18:59
Bugün ceza alan isimler arasında adaletin cuk diye oturduğu öyle isimler var ki ama yanında olaylarla alakasız olan masum onlarca kişi de var, hoş suçlayanla yargılayan aynı zihniyet savaşı içinde, Güç savaşı. Baştan sona "körler sağırlar birbirini ağırlar" sözünün yerinde olduğu bir davanın mahkeme aşaması sonuçlanmış oldu.

mpaker66
05.Ağustos.2013, 19:16
Hakan Fİdan PKK Oslo görüşmesi yazın ve izleyin Youtube'a.

Universal
05.Ağustos.2013, 20:02
PKK

Susurluk

Madımak

H.Dink

Hangisi çözüldü?

Hepimiz bu hayattan göçüp gideceğiz. Dünyada bir gün yok olacak; ama tekrar uyanırsak o zaman bi selamlaşalım.

Bu saatten sonra oy vereceğim tek parti İşci Partisidr. Sevgilerle...

Aydin
05.Ağustos.2013, 20:04
Neyse konuyu kapatalım artık :)