PDA

View Full Version : Gezi Parkı Direnişi

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17

ReaList
05.Haziran.2013, 20:45
http://www.izlesene.com/video/iste-provokasyonun-goruntuleri-iste-gercekler/6969264?utm_source=player&utm_medium=referral&utm_campaign=player_info_trthaber

Görüntülere göre bir eleman bayrağı yakıyor diğeri bayrağı çıkarıyor. Görüntülerin hangi tarihe ait olduğu konusunda herhangi bir bilgi yok.

Edit: Altta bir tarih ve saat var ancak eklenmiş olabilir, Ayrıca Ankara'da yaşayanlar buranın Dolapdere değil Mithatpaşa olduğunu söylüyor. Bunları da ekleyelim.

Universal
05.Haziran.2013, 20:54
Baktık herkes kandil simidi dağıtmış bir saat sonra lokum dağıtmaya başlayacağız, gelirseniz beklerim. :)

petrol_fb12
05.Haziran.2013, 21:23
Taksim uyanik olsun, Ankara'da "durduk yere birden maske takip" saldirmislr.

Yapmayın bari bugun yapmayın :(

petrol biraz sakin olmayı denesen

Sert olabilir..Ama Miraç Kandili be abi ya :(

erdem344
05.Haziran.2013, 21:27
petrol biraz sakin olmayı denesen

zalim0773
05.Haziran.2013, 21:32
Şu an Beşiktaş Çarşı Dolmabahçe camii'ne ve yoldan geçen arabalara kandil simidi dağıtarak taksime yürüyor.

Corpus
05.Haziran.2013, 21:44
ay sonu

6. dakikadan itibaren izleyebilirsiniz

Ah yavrum benim. Napsak para falan mı toplasak...

Börk
05.Haziran.2013, 21:47
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/969250_482426518503579_198007395_n.jpg

Mamadou
05.Haziran.2013, 21:55
Bülent Arınç ay sonunu zor getiriyorsa biz yaşamıyoruz o halde.

petrol_fb12
05.Haziran.2013, 21:59
Bugün Kandil..

Ankara

http://s1306.hizliresim.com/1b/5/nu8gj.jpg

http://l1306.hizliresim.com/1b/5/nu8p2.jpg

Saldırıdan Beş Dakika Önce...

http://k1306.hizliresim.com/1b/5/nu92v.jpg

TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Haziran.2013, 22:04
Trthaber.com Tamamen AKP televizyonu ve interneti olmuşş.

daha yeni mi anladin :n:

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/425263_10151483689415488_1618980649_n.jpg

Ahaha :n: Piyasaya çıkar yakında :D

bunlardan istiyorum ben :D

Corpus
05.Haziran.2013, 22:05
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151693688828112

plastik mermi sıkıldı diyorlar.

yine aynı kişiden merminin fotografı : http://i.imgur.com/yymwDnd.jpg

sarianet
05.Haziran.2013, 22:23
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/969250_482426518503579_198007395_n.jpg

bunun kaynağını görebilir miyiz ?

petrol_fb12
05.Haziran.2013, 22:25
bunun kaynağını görebilir miyiz ?

Peki İddaa ettiğin kaynağını gösterirmisin ?

"Bugun FANATİK AKP'Lİ birine söyledim.ONLAR PROVEKÖTÖRDÜR DEDİ ONLAR PANZERLERİN BAYRAKLARLA CIKIYOR ONLAR MI YAKACAK YALANDIR."

Hasta AKP'lidir.

sarianet
05.Haziran.2013, 22:27
Peki İddaa ettiğin kaynağını gösterirmisin ?

"Bugun FANATİK AKP'Lİ birine söyledim.ONLAR PROVEKÖTÖRDÜR DEDİ ONLAR PANZERLERİN BAYRAKLARLA CIKIYOR ONLAR MI YAKACAK YALANDIR."

Hasta AKP'lidir.

trt haber
yalan diyosunuz da yalan olduğunun kaynağını göremedim

Corpus
05.Haziran.2013, 22:28
Hayırlı olsun

Ankara'da Ulusal Kanal Ankara Temsilcisi Mustafa Kaya ve kameraman Serkan Bayraktar gözaltına alındılar.

sarianet
05.Haziran.2013, 22:29
Hayırlı olsun

sebep ne acaba ?

petrol_fb12
05.Haziran.2013, 22:30
trt haber

Peki bu soruma cevap ver..

HANGİ YAYIN KURULUŞU BİR HABER GÖSTERİP ? SONRA TWİTTER TOPİC ACIP GÖVDE GÖSTERİSİ YAPAR ?

Bunu anca "HÜKÜMET VE ONU DESTEKLEYENLER YAPAR"

Corpus
05.Haziran.2013, 22:31
sebep ne acaba ?

Bilmiyorum yakında çıkar kokusu

Kokusu burda...

http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/ulusal-kanal-calisanlari-gozaltina-alindi-h11762.html

sarianet
05.Haziran.2013, 22:40
Peki bu soruma cevap ver..

HANGİ YAYIN KURULUŞU BİR HABER GÖSTERİP ? SONRA TWİTTER TOPİC ACIP GÖVDE GÖSTERİSİ YAPAR ?

Bunu anca "HÜKÜMET VE ONU DESTEKLEYENLER YAPAR"

sorduğum soruya soruyla cevap veriyorsun önce bunu belirteyim
Kaynak göstermeden tenkit alırsa tabiiki de açar ben olsam ben de açarım
hükümet ve onu destekleyenler yapar diyosun da o düşünceni de temellendirir misin neye dayanarak söylüyosun
sandalyeye deme ama o espri sergene yakışıyo :)

sananes
05.Haziran.2013, 22:45
Rize'de çok tehlikeli şeyler oluyormuş medya tabi hala uyuyor. Umarım ölü haberleri gelmez. Ölüden öte katliam olma riski dahi var.

TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Haziran.2013, 22:53
gezi parkinda yapilmak istenen taksim topcu kislasinin tarihimizde aldigi yeri anlatan kucuk bir ansiklopedik bilgi, bilmeyenler varsa okusunlar. tavsiye ederim.

http://tr.wikipedia.org/wiki/31_Mart_%C4%B0syan%C4%B1

petrol_fb12
05.Haziran.2013, 22:57
sorduğum soruya soruyla cevap veriyorsun önce bunu belirteyim
Kaynak göstermeden tenkit alırsa tabiiki de açar ben olsam ben de açarım
hükümet ve onu destekleyenler yapar diyosun da o düşünceni de temellendirir misin neye dayanarak söylüyosun
sandalyeye deme ama o espri sergene yakışıyo :)

1.Olaylar hakkında bir tane haber yapamayan.Durmadan "GREV YAPILMAMASI LAZIMDIR" "BAŞBAKAN CEZAYİRDE ALKIŞLAR KARŞILINDI" diye haber yapmışlar.

2.Bayrak yakma olayını var diyen bunu gösterip "TARAFSIZ HABER ANLAYIŞI OLARAK,DİĞER GÖRÜNTELERİ VERMEK ZORUNDASIN" .

3.Biz yalan haber yapmıyoruz."BENDE DİYORUM İZMİR'DE 10 TANE SİVİL BİR KİŞİYİ DÖVERKEN 10 TANE POLİS SEYREDİYOR" bunu haber yapmıyor.TARAFSIZ,DÜRÜRST VE GÜVENİLİR "TRT" ..

4.Ben bu güne kadar CNN İnternetoil,BBC'nin ve avrupanın önde gelen haber kanallarının ve DEVLET TELEVİZYONLARIN "TWİTTER ÜZERİNDE TOPİC ACIP ÖZÜR DİLESİN DEDİĞİ DUYMADIM" İNGİLTERE HALKI ÖZÜR DİLESİN,AMERİKA HALKI GİBİ :)

NOT=Belki toplumsal olayların DOĞA,ÇEVRE gibi olaylar destek vermişlerdir...

Cevap verdim ona..

Sende Kaynak göster ?

Diyorum ya.Olcağını bilsem .TRT taksim şubesine gider.Arşiv acmasını isterim o görüntülere bakmak için doğrumu yalan mı diye ? AMA AÇMAZLAR !

Ayrıca Görüntüler ilk başta saatsiz cıktı sonra saat eklendi ?

TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Haziran.2013, 23:01
Yargıçlardan Başbakan’a mektup var

’Siz bu halkın barış, özgürlük, güven içinde yaşama ve geleceğe umutla bakma duygularında travmalar ve korkular yarattınız; onun için bardağı taşıran damlalardan birinin...’

"Siz bu halkın barış, özgürlük, güven içinde yaşama ve geleceğe umutla bakma duygularında travmalar ve korkular yarattınız; onun için bardağı taşıran damlalardan birinin, Gezi Parkı’nda kesilen ağaçlar olmasına da çok şaşırmamak gerekir"

Yargıçlar Sendikası, bir basın açıklaması yayınlayarak Başbakan'a göndermelerde bulundu.

Açıklamanın tam metni şu şekilde:

Tarihteki gerici bir ayaklanmanın simgesi olan Taksim Topçu Kışlası’nın yeniden inşaası ve AVM yapımı için, anıtsal yeşil alan olan Taksim Gezi Parkı’nın yeniden düzenlenmesi projesinin gerçekleşmesi yolunda şahsınızın gösterdiği ısrar ve çabalar; İstanbul’da, Ülkenin ve Dünya’nın değişik yerlerinde düzenlenen örneği görülmedik toplantı ve gösterilerle protesto edilmektedir.

Her sınıftan, yaştan, meslekten, kökenden, düşünceden, inançtan insanın ortak irade ve paylaşım duygusu içinde katıldığı bu gösteriler; anlaşılmaz bir hırsla, ölçüsüz şiddet uygulanarak dağıtılmak istenmekte, polis kuvvetlerinin geri çekildiği yerlerde ise daha vahim sonuçlar yaşanması önlenmektedir.

Bu gösterilerde aşırılık gösterip kamu, kurum ve kişilere ait mallara zarar verenlerin eylemleri ise elbette ki kesinlikle onaylanamaz.

Bu toplantı ve gösterilere, toplumun barışçıl ve bugüne kadar tepkisiz kalmış kesimlerinin de yoğun ilgi ve duyarlılık göstermesi, başta siz olmak üzere hepimizi düşündürmelidir.

Tepki ve protestoların bu yoğunluk ve yaygınlıkta yaşanmasının nedenleri, hepimizce sorgulanmalıdır.

Tarihi bir sorumluluğun gereği olarak, biz gördüklerimizi, düşündüklerimizi söyleyelim:

-“İdeolojik, marjinal olmak” gibi sığ söylemlerle, kendinizden farklı düşünenleri ötekileştirip susturmaya çalıştınız.

-“Dinin emrettiğine neden karşı çıkıyorsunuz” türü ifadelerle, herkesin sizinle aynı inanç ve algılara sahip olması mecburiymiş gibi yaklaşım göstererek, başkalarının hukuk ve sosyal yaşam kurallarını kendi inanç referanslarınıza dayandırmayı alışkanlık hâline getirdiniz.

-Kendinizden görmediklerinizin iş, kariyer, özgür ve güvenli yaşam alanlarını gittikçe daralttınız. Parti referansı olmadan taşeron işçisi olmayı bile imkânsız hâle getirdiniz.

-Maksatlı, tek yanlı ağır vergi cezalarıyla; özgürlükçü, çok sesli basını, sesini çıkaramaz, demokratik işlevini yerine getiremez hâle getirdiniz.

-Batık gazeteleri devlet kurumları eliyle yandaşlara devredip iktidarınızın “hık deyicileri” yaptınız.

-Birkaç kadeh veya ne kadar içiyorsa içsin, içki içenleri “ayyaş-alkolik” diye aşağıladınız.

-Alkollü araç kullanmayı kabahatten cürme terfi ettirip hapisle cezalandırma niyetine girdiniz.

-Sigara içerek iyi bir şey yapmayan, ama asıl kendisine zarar verenlere, “gidin zehir odalarında için” diyerek kafes canlısı muamelesi yaptınız.

-Kentsel dönüşüm, imar planı değişimi gibi adlar altında birilerine tatlı rantlar sağlayan, beton yığını sitelerle, plazalarla, AVM’lerle her yeri doldurup fakirlik-zenginlik çelişkisini insanların gözüne gözüne soktunuz.

-5-10 yıl öncesinde hiçbiri yokken şimdi milyon TL’lerini nereye harcayacaklarını şaşırmış, iktidarcı dinsel kimliklerini kartvizit yapan, sonradan görmelerle etrafı doldurdunuz.

-“Başörtülüler dışlanıyor, ötekileştiriliyor” yakınmalarınızı, başı açıkları dışlayarak, ötekileştirerek giderdiniz.

-Devlet okullarında okuyan çoğunluğun çocuklarını, yetersiz kadro, donanım koşullarına, geçim zorluğu çeken öğretmenlerin bıkkınlığına terk ederken, nitelikli eğitim-öğretimi yüksek gelir sahiplerinin ayrıcalığına dönüştürdünüz.

-Artık iktidarınızın, bakanlıklarınızın, belediyelerinizin arzu ve taleplerine aykırı pek az yargı kararı çıkmasına rağmen, Taksim Gezi Parkı’yla ilgili “yürütmeyi durdurma” kararında olduğu gibi aleyhe çıkan tek tük mahkeme kararını bile sindiremeyip “maksatlı” buldunuzu beyan ettiniz; “sonunda yine de bizim dediğimiz olacak” diyerek yargıyı, hukuk devletini hiçe saydınız.

-Adalet Bakanınızın Müsteşarı eliyle oluşturulan yeni HSYK kararlarıyla, yargıyı tepeden tırnağa yeniden dizayn ettiniz; Yargıtay üyeliklerinde, özel görevli mahkemelerde nerdeyse size aykırı gelecek tek bir yargıca, savcıya yer vermediniz.

-Darbe planlarına katıldıkları iddiaları çerçevesinde adları öne sürülenlerden yargılanmadık, tutuklanmadık, en üstten en alt rütbeye kadar asker, bürokrat, akademisyen, gazeteci, sivil bırakmadınız. Kalabalık iddianame sayfalarına rağmen birçoğunun hangi terörist fiilleri işledikleri konusunda kamuoyuna somut bilgi aktarımında bulunmadınız.

-Genelkurmay Başkanı’nın, hükümet aleyhine internet sitelerini yayına sokarak “terörist şiddet yöntemleriyle hükümeti yıkmaya teşebbüs suçundan” özel görevli mahkemede yargılanmakta olmasını sorgulamazken, MİT Müsteşarınız için çok çabuk çözüm ürettiniz.

-Kesin delillere dayalı mahkeme kararıyla, “33 askerin şehit edilmesinin baş sorumlusu olduğu” sabit olan bölücü bir terörist şefinin, başka suçların failleri olan şahısların dahil olduğu kimi gizli tanıkların beyanlarıyla, üst düzey görevler yapmış insanların ağır suçlarla çok kolay suçlanmasına zemin hazırlayan düzenlemeler yaptınız.

-Tarihin en karanlık ve umutsuz günlerinde dahi Vatanın ve Ulusun umudu ve kurtarıcısı olmuş Türk ordusunun binlerce onurlu subayını, bu dava-tutuklama kaosu süreci içinde büyük bir moral, güven yıkımına uğratırken, ayaklar altına alınmış onurlarından başka bir şey düşünemez hâle getirdiniz.

-Halkın hiçbir onayını almadan, şehit yakınlarının ve gazilerin yaralarını yeterince sarmadan, yasal alt yapı oluşturmadan, kendi ordumuzun tutsak komutanlarına göstermediğiniz müsamaha ve anlayışla, bölücü terör örgütüyle müzakereler yaptınız.

-Bu Ülkenin her zaman asli unsuru olmuş milyonlarca Alevinin; “herkesin Sunni kurallara göre inancını yaşaması mecburiymiş” gibi “sapkınlık” olarak aşağılanmasına, hakarete uğramasına onay veren sözler sarf ettiniz.

-Bu aşağılama pervasızlığı üzerine; Alevi akıncıları ve yeniçerileri fetihten fetihe koşturup İmparatorluk topraklarını 2,5 kat büyütürken, diğer yandan 40 bin Alevi Türkmeni katleden bir padişahın adını “en uygunu bu” diyerek 3. Boğaz Köprüsüne vermeye niyetlendiniz.

-“Yasama, yürütme, yargı erklerinin, kendi içlerinde ve birbirlerine karşı ayrı görev ve sorumlulukları olmasını” ifade eden, “Devlette kuvvetler ayrılığı” ilkesini, “herşeye ilk önce ve en son kral karar verir” mantığına dayalı “kuvvetler birliği” ilkesine dönüştürmek isteyerek, “başkanlık despotizmi” tehlikesiyle toplumu son derece kaygılandırdınız.

-TV dizilerinin senaryolarını, oyuncu kıyafetlerini eleştirip baskılayıp değiştirecek, “kaç çocuk sahibi olmaları gerektiğini” söyleyecek kadar her konuya müdahil olarak, insanlarda özgürlüklerinin gırtlağına çöküldüğü duygusu yaratmaya başladınız.

- Kurucu önder Atatürk’ü getirdiği Türkiye Cumhuriyeti’nin çağdaş, laik kimlik ve ilkelerini pek benimseyemediniz; Sık sık çıkmaya başlayan mazeretleriniz nedeniyle katılamadığınız Milli bayramları, bayram gibi kutlamamıza da izin vermediniz.

-Kendi savaşımız olmayan Suriye’de çıkan iç savaşta, Meclis kararı bile olmadan “fiili savaş tarafı” oldunuz.

-İleride belki de onbinlerce, yüzbinlerce çocuğumuzun canına mâl olacak, on yıllarca sürecek bir savaşa girmemize heveskâr olarak, geleceğe dair kaygılarımızı artırdınız.

-İktidarınız yenilendikçe, halkınıza daha yüksekten ve uzaktan bakmaya başladınız.

-“Hiç ölmeyecekmiş gibi dünya için, yarın ölecekmiş gibi ahiret için çalışın” hadisini unuttunuz, eski Yunan tanrıları gibi davranmaya başladınız.

-Ve daha sıralayabileceğimiz pekçok gönül ve umut kırıcı şeyler yaptınız.

Ama siz maalesef bunların tek birini dahi görmediniz, kabul etmediniz.

Sanki, bizler sizin kullarınızmış gibi düşünmeye ve davranmaya başladınız.

Bu halkın düşünce ve iradesi, bir süre önce hararetle alkışladığınız başka ülkelerin meydanlarında toplanan halkların düşünce ve iradelerinden, çok daha demokratiktir, çok daha meşrudur ve çok daha az marjinaldir.

Siz bu halkın barış, özgürlük, güven içinde yaşama ve geleceğe umutla bakma duygularında travmalar ve korkular yarattınız; Onun için bardağı taşıran damlalardan birinin, Gezi Parkı’nda kesilen ağaçlar olmasına da çok şaşırmamak gerekir.

Saygılarımızla..
YARGIÇLAR SENDİKASI

sarianet
05.Haziran.2013, 23:07
1.Olaylar hakkında bir tane haber yapamayan.Durmadan "GREV YAPILMAMASI LAZIMDIR" "BAŞBAKAN CEZAYİRDE ALKIŞLAR KARŞILINDI" diye haber yapmışlar.

2.Bayrak yakma olayını var diyen bunu gösterip "TARAFSIZ HABER ANLAYIŞI OLARAK,DİĞER GÖRÜNTELERİ VERMEK ZORUNDASIN" .

3.Biz yalan haber yapmıyoruz."BENDE DİYORUM İZMİR'DE 10 TANE SİVİL BİR KİŞİYİ DÖVERKEN 10 TANE POLİS SEYREDİYOR" bunu haber yapmıyor.TARAFSIZ,DÜRÜRST VE GÜVENİLİR "TRT" ..

4.Ben bu güne kadar CNN İnternetoil,BBC'nin ve avrupanın önde gelen haber kanallarının ve DEVLET TELEVİZYONLARIN "TWİTTER ÜZERİNDE TOPİC ACIP ÖZÜR DİLESİN DEDİĞİ DUYMADIM" İNGİLTERE HALKI ÖZÜR DİLESİN,AMERİKA HALKI GİBİ :)

Cevap verdim ona..

Sende Kaynak göster ?

Diyorum ya.Olcağını bilsem .TRT taksim şubesine gider.Arşiv acmasını isterim o görüntülere bakmak için doğrumu yalan mı diye ? AMA AÇMAZLAR !

Ayrıca Görüntüler ilk başta saatsiz cıktı sonra saat eklendi ?

Hala 2010 da olduğunu kanıtlayan bir delil sunmadın

Delilin mi yok yoksa inanmak istediğin şeye mi inanıyorsun

Yazdığın tüm maddeler senin düşüncendir saygı duyulması gerekir ama gerçeklik açısından belirleyici değildir

petrol_fb12
05.Haziran.2013, 23:12
Hala 2010 da olduğunu kanıtlayan bir delil sunmadın

Delilin mi yok yoksa inanmak istediğin şeye mi inanıyorsun

Yazdığın tüm maddeler senin düşüncendir saygı duyulması gerekir ama gerçeklik açısından belirleyici değildir

Sende sunamadım Video'nun gerçekçileğini tartışıyoruz bende neden inanamadığımı anlattım ?

Sen neden inanıyorsun 4 madde anlatırmısın ? Merak ettim ? Ben neden inanmadığımı anlattım.

manager725
05.Haziran.2013, 23:15
trt haber

Kaynak ve TRT Haber????Te Allahım yaa neler neler var...

petrol_fb12
05.Haziran.2013, 23:17
Rize'de cok büyük olalylar var..

erdem344
05.Haziran.2013, 23:28
çözüm belli yap erken seçim

görelim o zaman bu halk ayaklanmasını

TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Haziran.2013, 23:29
secim yapilacaksa anti demokratik %10 baraji kalkmali.
madem ileri demokrasiden bahsediliyor, icra edilsin (:

Börk
05.Haziran.2013, 23:32
@yolcu

zaten o fotoğrafın montaj olduğunu anlamayacak adamla daha fazla kanıtlama tartışması girmem.

petrol_fb12
05.Haziran.2013, 23:33
çözüm belli yap erken seçim

görelim o zaman bu halk ayaklanmasını

Rize'de olaylar var dedim..

Proveko etmek istemiyorum MİLLETİ ama görünen tablo hiç güzel değil..

Erken Seçim olayına gelince ..Sen bunu Başbakan'ın yapıcağana inanıyormusun ?

Aydin
05.Haziran.2013, 23:35
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/946616_557060274344661_374809994_n.jpg

erdem344
05.Haziran.2013, 23:35
Bence tam başbakanlık bir olay sever böyle gider yapmayı

petrol_fb12
05.Haziran.2013, 23:37
Bence tam başbakanlık bir olay sever böyle gider yapmayı

Yorum Yok...Giderken gider gelirken gider..Hep gider ılımlı bir politika yok.

Ve Anonymous AN itibariyle.İç işleri bakanlığı E-MAİL ADRESLERİNİ VE ŞİFRELERİNİ YAYINLADI.

Anonymous bütün dünyaya saldırıcak.Hedef yok rasgtele.

SAİT71
06.Haziran.2013, 00:02
http://www.ulusalkanal.com.tr/images/haberler/trtnin_bayrak_yaktilar_videosu_yalan_cikti_h11763. jpg

Ankara'da Türk bayrağının yakıldığı görüntüleri paylaşan TRT'ye cevap geldi. TRT'nin iki farklı video yayınladığı ve birisinde tarih ve zaman yokken ötekinde var olduğunu Twitter hesaplarından duyuran Redhack, normalde mobese kameralarının çekim yaparken tarih ekleyerek çektiğini, bu haberden sonra yapılan düzenlemeninse insanlardan tepki gelmesinin sonucu olduğunu öne sürdü.

Görüntülerinse 2010 yılındaki bir eylemde kaydedildiği iddia ediliyor.

Redhack TRT'nin sahte haberle insanları provoke etmeye çalıştığını belirtti.

ulusalkanal.com.tr

ToRoSKaPLaNı
06.Haziran.2013, 00:12
Direnişi kötülemek için ellerinden geleni yapıyorlar.Halk salak değil neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor.

petrol_fb12
06.Haziran.2013, 00:28
@_yoLcu_

Hala cevap bekliyorum..

Neyse boşver :)

Başbakan Erdoğan Tunus'tada ret edilmiş..

"erdoğan'la akşam yemeğine davet edilmiştik ama reddettik zira biz despot ve komplocuların ziyafetine katılmayız"

Ralph
06.Haziran.2013, 01:31
@_yoLcu_

Hala cevap bekliyorum..

Neyse boşver :)

Başbakan Erdoğan Tunus'tada ret edilmiş..

"erdoğan'la akşam yemeğine davet edilmiştik ama reddettik zira biz despot ve komplocuların ziyafetine katılmayız"

Ufff cidden var mı böyle bir şey :)

petrol_fb12
06.Haziran.2013, 01:35
Öyle yazılmış.Bakalım cıkar kokusu yakında.

O değilde bu AKP'lilerin tamamı ölseler öbür tarafta CHP oyunudur bu diyecekler.. Bazı yorumlara cok gülüyorum :D

Bir tane böyle mantıklı aklı selim yorum yok.Nasıl Bir KİN nasıl bir NEFRET beslemişler içlerinde anlamıyorum

Aydin
06.Haziran.2013, 01:43
Akp'nin olayı chp'ye satmaya çalışmasının sebebi, zamanında, savaş dönemi sonrası yaşanan şeylerle şimdiki zamanı karşılaştırarak yani chp'ye sataşarak milletin bam teline dokunmaya çalışan ve bunu iyi başarmasıdır.

her olayı kafadan chp'ye mal ederek oy toplama peşinde. ve maalesef bu olayı hala chp'ye yoranlar var. ne diyim. yazık.

Aydin
06.Haziran.2013, 01:50
Şuradaki geri vites yeteneğine sahip başbakanımızdan bir geri vites daha bekliyorum ve olayları artık yatıştırmasını diliyorum yarın gelince.

...

footballer33
06.Haziran.2013, 01:54
Bugünkü eylemimizde, bizlerle (ÇARŞI TARSUS) karşılıklı olarak Siyah & Beyaz çeken ve yanımıza gelip 'GÜNDOĞDU' marşını söylememizi isteyen çevik kuvvete teşekkürler ve helal olsun.

Ülkede, her iki tarafın da (halk ve polis) provokatif olmadığı nadir yerlerden birisidir burası. Günlerdir küçük olaylar dışında, hiçbir taşkınlık yaşanmadan eylemimizi gerçekleştiriyoruz.

Yürüyüş sırasında yolumuzu değiştirmemizi isteyen ve mekanlarının önünden yürüyüp geçmemize izin vermeyip bizleri caddenin ortasından yürütmek zorunda bırakan 'MADO'ya da sonsuz selamlarımı (!) yolluyorum. Bakalım bu günden sonra kolay kolay müşteri çekebilecek misiniz mekanınıza?

Universal
06.Haziran.2013, 02:33
Geziden şimdi geldim yatağıma başımı koydum ve ipadden yazıyorum istdekiler için söylüyorum iki dk a geziye bi gidin insanları izleyin sonra mesaj yazın.

Deus Dominus
06.Haziran.2013, 02:51
Benim umudum var, inşallah çok güzel günlere doğru yol alıcaz. Yarın akşam yurda döndüğünde tek yapması gereken ılımlı havayı devam ettirmesi. Krizi fırsata çevirme şansı hala devam ediyor. Buradan herkes kazanarak çıkabilir. Diyalog, saygı, hoşgörü, empati. Çok şey mi isteniyor?

petrol_fb12
06.Haziran.2013, 02:59
Benim umudum var, inşallah çok güzel günlere doğru yol alıcaz. Yarın akşam yurda döndüğünde tek yapması gereken ılımlı havayı devam ettirmesi. Krizi fırsata çevirme şansı hala devam ediyor. Buradan herkes kazanarak çıkabilir. Diyalog, saygı, hoşgörü, empati. Çok şey mi isteniyor?

Sözünden dönmez bu saatten sonra..

Dönerse EGOSUNA kibrine yenik düşer..

Bunu içine sinderemez Başbakan..

KİBİR en cok korktuğum şeydir.Kibirli bir insanın EGO'sunu tatmin etmemek için yapmıyacağı şey yoktur.

"EN BÜYÜK DÜŞMAN EN SON BAKACAĞIN YERE SAKLANIR"

Bir Zamanlar Batı'da..

http://l1306.hizliresim.com/1b/6/num56.jpg

Kaldı ki başbakan yardımcısı Bülent Arınç basın açıklaması yaparken başbakan adına konuştuğunun altını çizdi özellikle.

Onu takan olduğunu sanmıyorum.Tehdit Vari acılamalarıda vardu.Başbakan özür dileyip projeden vazgeçerse her şey biter..

Lakin inadım inat derse işte bu %50 muhabbeti ile tam tuz biber.O zaman ülkeyi tam KAOSA götürür

Süpersin ÇOÇUK !

http://l1306.hizliresim.com/1b/6/numlt.jpg

Başbakan bu inadı sürdürürse.Brezilya Dış İşleri bakanı ve Ekonomi bakanında üstün hizmet madalyası alabilir..

http://s1306.hizliresim.com/1b/6/nummh.jpg

Deus Dominus
06.Haziran.2013, 03:13
Daha önce yaptı, yapabilir yine. Kaldı ki başbakan yardımcısı Bülent Arınç basın açıklaması yaparken başbakan adına konuştuğunun altını çizdi özellikle. Adım atmak zorunda. Öyle dediğim dedik, çaldığım düdük mentalitesiyle bir yere varılamadığını gayet açık şekilde gördük, görüyoruz. Sivri açıklamalar olduğunda, polisin müdahalede dozu ayarlayamadığı noktalarda sokaktaki kitle artıyor, tepki artıyor, diyalog kurulmaya çalışıldığında sorun asgari düzeye iniyor. Bunu algılayamayacak yapıda birisi olmadığını düşünüyorum, öyle olmasını umuyorum.

Redrum
06.Haziran.2013, 04:01
Sözünden dönmez bu saatten sonra..

Dönerse EGOSUNA kibrine yenik düşer..

Bunu içine sinderemez Başbakan..

KİBİR en cok korktuğum şeydir.Kibirli bir insanın EGO'sunu tatmin etmemek için yapmıyacağı şey yoktur.

"EN BÜYÜK DÜŞMAN EN SON BAKACAĞIN YERE SAKLANIR"

Bir Zamanlar Batı'da..

http://l1306.hizliresim.com/1b/6/num56.jpg

Onu takan olduğunu sanmıyorum.Tehdit Vari acılamalarıda vardu.Başbakan özür dileyip projeden vazgeçerse her şey biter..

Lakin inadım inat derse işte bu %50 muhabbeti ile tam tuz biber.O zaman ülkeyi tam KAOSA götürür

Süpersin ÇOÇUK !

http://l1306.hizliresim.com/1b/6/numlt.jpg

Başbakan bu inadı sürdürürse.Brezilya Dış İşleri bakanı ve Ekonomi bakanında üstün hizmet madalyası alabilir..

http://s1306.hizliresim.com/1b/6/nummh.jpg

Okuduysan öncelikle metro ve tüp geçit yapsınlar, sonra köprüyü yapsınlar demiş. Şu anda olduğu gibi :)

sarianet
06.Haziran.2013, 04:14
Okuduysan öncelikle metro ve tüp geçit yapsınlar, sonra köprüyü yapsınlar demiş. Şu anda olduğu gibi :)

öyle demese bile 18 yıl öncesinin istanbuluyla 2013'ün istanbulunu bir tutmak akıl karı değil

petrol benden cevap bekliyosun da iddialardan öte bi somut şey getir de cevap vereyim
iddia ediliyor belirtildi görüldü gibi cümlelerle biten haberler getiriyosun
hala 2010a ait olduğuna dair bi kanıt getiremediniz ki

izmirde hala bayan arkadaşlarımız okula rahat gidip gelemiyorlar biz refakat ediyoruz
her fırsatta başötrülülere laf atmalar üçyolda arkadaşımızın başörtüsüne el uzatıldı
otobüste herkesin içinde taciz edilen arkadaşım var
benden nasıl böyle bi zihniyeti hala savunmamı bekliyorsunuz
özgürlük başkalarının özgürlüğüne çirkince el uzatarak mı aranır

iki gün önce hangi özgürlüğünüz kısıtlandı diye sormuştum hala buna da cevap gelmedi :)

eylemin tek olumlu tarafı artık ak partiden kopma aşamasına gelen bir kısım seçmenini de tekrar ak partiye kazandırdılar. teşekkürler
halk her şeyi görüyor ve sandıkta cevabını verecek :)

petrol_fb12
06.Haziran.2013, 04:17

Öyle bir şey okumadım.Okuduğum Öncellikle METRO -DENİZLERE-TÜP GEÇİT yapılması ÖNEM VERİLMESİ sonra 3.Köprüyü yaparız dememiş..

90'lı yıllarda"CİNAYET OLARAK GÖRÜĞÜ AĞAÇ KESİMİNİ" bugun yaptı..

Ayrıca eskiden daha demokratik ülke olduğumuzu gösterir şu fotoraf.Başbakan emir veriyor.Belediye başkanı kabul etmiyor ..

Bir fotoraf vardı bulursa paylaşarım geriye dönük bakarsın.Foruma geldiğin zaman.

iki gün önce hangi özgürlüğünüz kısıtlandı diye sormuştum hala buna da cevap gelmedi :)

)

Aynı kapalılar bugun İstanbul'da taksim'de çöp toplayıp dualar okuyup dilediğince eğlendi.Tek bir Kadına taciz edilmedi..

İzmir hassas bir şehir hemde cok hassas bir şehir.Başbakanın Gavur İzmir dediği bir şehir..Yani bu durumda otomatik olarak sende bu duruma düşüyorsun.Gavur İzmir'de yaşayan Müslüman halk komuna.Buda "AZINLIK OLARAK GÖSTERMENİ" sağlıyor seni..

Gelelim Özgürlüğe (HİÇ BİR SORUDAN KAÇMAM VE TARTIŞMADAN) (FİKİRLERE SAYGI DUYULDUĞU TAKTİRDE)..(GÖRMEMİŞ OLABİLİRİM)

Ben İnsanların bu kadar konuşmaya korktuğu başka bir dönem görmedim ..(SUS KONUŞMA SENİDE ALIRLAR.)

Aslında cok şey yazdım sonra yazdıklarımın hepsi şu söze uyunca hepsini sildim bunu yazdım.

Koç üniverstesinde de belediye başkanı istemiyor ama adamlar binlerce ağacı kesip yapıyorlar
Açılışında Syn Demirel : buna engel olmak isteyenler nerde diye meydan okuyor eskiden demokratik olan ülkemizde...

Kıyamet kopsa o ağaçlar sökülecek ! ..Yani değişen isimler kalan lider oluyor ama Tansu Çiller Döneminde daha demokratik bir Türkiye olduğu kesin...Konuşma özgürlüğü bakımından ..ben 95-99 Çağlayan bir mitinglerini hatırlıyorum 1 milyon kişi giderdi.

petrol benden cevap bekliyosun da iddialardan öte bi somut şey getir de cevap vereyim
iddia ediliyor belirtildi görüldü gibi cümlelerle biten haberler getiriyosun
hala 2010a ait olduğuna dair bi kanıt getiremediniz ki

Sende bana onun için.TRT veya diğer KANALLARIN arşivlerini açması lazım. Oda bugün ülkeme bakıyorum biraz zor.

18 Yıl önce ile tutmak tabiki akıl karı değil.Yanlız Gelişmiş ülkelerinin evlerine bakıyorum.En az 30 metre yeşil alanı var.

sarianet
06.Haziran.2013, 04:26
Ayrıca eskiden daha demokratik ülke olduğumuzu gösterir şu fotoraf.Başbakan emir veriyor.Belediye başkanı kabul etmiyor ..

Koç üniverstesinde de belediye başkanı istemiyor ama adamlar binlerce ağacı kesip yapıyorlar
Açılışında Syn Demirel : buna engel olmak isteyenler nerde diye meydan okuyor eskiden demokratik olan ülkemizde...

petrol_fb12
06.Haziran.2013, 04:43
..

Gözlerim yaşardı.

sarianet
06.Haziran.2013, 05:01
Öyle bir şey okumadım.Okuduğum Öncellikle METRO -DENİZLERE-TÜP GEÇİT yapılması ÖNEM VERİLMESİ sonra 3.Köprüyü yaparız dememiş..

90'lı yıllarda"CİNAYET OLARAK GÖRÜĞÜ AĞAÇ KESİMİNİ" bugun yaptı..

Bir fotoraf vardı bulursa paylaşarım geriye dönük bakarsın.Foruma geldiğin zaman.

Aynı kapalılar bugun İstanbul'da taksim'de çöp toplayıp dualar okuyup dilediğince eğlendi.Tek bir Kadına taciz edilmedi..

İzmir hassas bir şehir hemde cok hassas bir şehir.Başbakanın Gavur İzmir dediği bir şehir..Yani bu durumda otomatik olarak sende bu duruma düşüyorsun.Gavur İzmir'de yaşayan Müslüman halk komuna.Buda "AZINLIK OLARAK GÖSTERMENİ" sağlıyor seni..

Gelelim Özgürlüğe (HİÇ BİR SORUDAN KAÇMAM VE TARTIŞMADAN) (FİKİRLERE SAYGI DUYULDUĞU TAKTİRDE)..(GÖRMEMİŞ OLABİLİRİM)

Ben İnsanların bu kadar konuşmaya korktuğu başka bir dönem görmedim ..(SUS KONUŞMA SENİDE ALIRLAR.)

Aslında cok şey yazdım sonra yazdıklarımın hepsi şu söze uyunca hepsini sildim bunu yazdım.

Kıyamet kopsa o ağaçlar sökülecek ! ..Yani değişen isimler kalan lider oluyor ama Tansu Çiller Döneminde daha demokratik bir Türkiye olduğu kesin...Konuşma özgürlüğü bakımından ..ben 95-99 Çağlayan bir mitinglerini hatırlıyorum 1 milyon kişi giderdi.

Sende bana onun için.TRT veya diğer KANALLARIN arşivlerini açması lazım. Oda bugün ülkeme bakıyorum biraz zor.

18 Yıl önce ile tutmak tabiki akıl karı değil.Yanlız Gelişmiş ülkelerinin evlerine bakıyorum.En az 30 metre yeşil alanı var.

12 Aralık 1997 siirt

Bir kişi şiir okuyor ve hapse giriyor (26 Mart 1999)

TRT olayının yalan çıkması benim de istediğim bir şey inşallah da yalandır. ama ben devletimin tvsine inanırım ta ki aksi ispatlanana kadar ispatlanırsa bu en az bayrak yakanlarınki kadar çrkin bir haber anlayışıdır ama ispatlansın.

@aydın mesajımı sildin ama hala 2010 a ait olduğunu gösteren ispat gelmedi kardeşim :)

petrol_fb12
06.Haziran.2013, 05:25
12 Aralık 1997 siirt

Bir kişi şiir okuyor ve hapse giriyor (26 Mart 1999)

TRT olayının yalan çıkması benim de istediğim bir şey inşallah da yalandır. ama ben devletimin tvsine inanırım ta ki aksi ispatlanana kadar ispatlanırsa bu en az bayrak yakanlarınki kadar çrkin bir haber anlayışıdır ama ispatlansın.

@aydın mesajımı sildin ama hala 2010 a ait olduğunu gösteren ispat gelmedi kardeşim :)

Söylediğin olayın şiir kısmını biliyorum sadece.Diğerini bilmem.Şiir okuma olayı olayın içeriğini bilmem.O yüzden konuşmak doğru olmaz..

TRT Haber yaptığı haberleer bakınca.Sadece onu gösterip.Twitter topic acıp gövde gösteri yapması bana inandırıcı gelmedi ? Söyledim hangi Devlet Televizyonu bunu yapar ?

Bir Foto var bende yanlız bende tam oalrak bilmiyorum.Olayın iç yüzünü.

Şu kadarını söyleyim o tv'lerde bayrak taşıyan insanlrı görünce halk bile inanmadı..

Birde bugun Rize olayları cok kötü oldu.

Kimin prevokötör olduğu ortaya cıktı.Polis in kime saldıırp kimi koruduğuda.

SAİT71
06.Haziran.2013, 11:12
TRT'nin bayrak haberinden sonra ancak Allah birdir haberine inanırım...

ReaList
06.Haziran.2013, 11:30
Yahu ciddi ciddi TRT'nin yalan haber yaptığına hangi gerekçeyle inanıyorsunuz ? Ortada bir video var doğru veya yanlış bunu analiz etmek gerek. Başta bu görüntüler yayınlandığında TRT montaj yapmış görüntü gerçek değil dediler, adamlar videosunu yayınladı. Burası 2010'da Dolapderede PKK bilmem nesi dediler adamlar videodaki yerlerin Ankara'da olduğunu videodaki görüntülerle karşılaştırmalı olarak yayınladılar ve ispat ettiler.

Twitter'da "Trt yalan atmış beyler" diye biri yazıyor ve bu bilgi Allah'ın emri olarak kabul görüyor : ) Gözünüzü seveyim koca koca adamlarsınız, bilgi ne olursa olsun biraz araştırın. Bakın ben hala o görüntülerin tarihini araştırıyorum ama TRT yaptığı habere atfedilen sözlere karşı verdiği cevapla, cevabı yerine oturttu. Bakalım aksi bir bilgi ortaya çıkacak mı ?

petrol_fb12
06.Haziran.2013, 11:37
Yahu ciddi ciddi TRT'nin yalan haber yaptığına hangi gerekçeyle inanıyorsunuz ? Ortada bir video var doğru veya yanlış bunu analiz etmek gerek. Başta bu görüntüler yayınlandığında TRT montaj yapmış görüntü gerçek değil dediler, adamlar videosunu yayınladı. Burası 2010'da Dolapderede PKK bilmem nesi dediler adamlar videodaki yerlerin Ankara'da olduğunu videodaki görüntülerle karşılaştırmalı olarak yayınladılar ve ispat ettiler.

Twitter'da "Trt yalan atmış beyler" diye biri yazıyor ve bu bilgi Allah'ın emri olarak kabul görüyor : ) Gözünüzü seveyim koca koca adamlarsınız, bilgi ne olursa olsun biraz araştırın. Bakın ben hala o görüntülerin tarihini araştırıyorum ama TRT yaptığı habere atfedilen sözlere karşı verdiği cevapla, cevabı yerine oturttu. Bakalım aksi bir bilgi ortaya çıkacak mı ?

4.Ben bu güne kadar CNN İnternetoil,BBC'nin ve avrupanın önde gelen haber kanallarının ve DEVLET TELEVİZYONLARIN "TWİTTER ÜZERİNDE TOPİC ACIP ÖZÜR DİLESİN DİYE GÖVDE GÖSTERİ YAPTIĞINI DUYMADIM" İNGİLTERE HALKI ÖZÜR DİLESİN,AMERİKA HALKI GİBİ

Sende Kaynak göster ?

Ayrıca Görüntüler ilk başta saatsiz cıktı sonra saat eklendi ? Sonra saat elendi ben buna nasıl inanaıyım Niye o zaman saat eklenmedi ?

Bunları cevabını verdiğin gün anlaşırız :)

SAİT71
06.Haziran.2013, 11:43
O saat olayından belli zaten. Mobesenin saati siliniyor felan. Yazık valla. Medyanın düştüğü duruma bak. Resmen maşa, maskot olmuşlar... Devlet kanalı değil hükümet kanalı. Haram olsun kesilen vergilerimiz paralarımız. Boğazlarından geçmesin inşallah.

Gncl1905
06.Haziran.2013, 11:45
TRT haberine direk yalan diyenler, twitter'da gördüğü her bilgiye inanarak yazıyordu buraya :)

Ben doğruluğunda veya yanlışlığında değilim haberin. Olabilir; ellerine yanlış bilgi geçmiştir, belki iddaa edildiği gibi bilerek yapılmıştır. Her şey olabilir. Benim üzüldüğüm nokta bu kadar ayrışmamız. Hiçbir medya organına güvenilmiyor, birkaç kanal hariç. Neden? "Adamlar olayları canlı yayınladı abi!"(daha öncesi de var da olay bu). Bu durum onların %100 doğru söylediğini göstermediği gibi diğer yayın organlarının olayları yayınlamaması da yaptığı haberlerin %100 yalan olduğunu göstermiyor. Olay şike davasına döndü.

Sokakta yürürken sözle taciz edilen kapalı vatandaşlarımız oldu; haber değil direk bildiğim biri(belli kesimlerin savaşı hortlayacak sonunda). Polisin, eylemcilerin yaptıkları ortada. PKK eylem yapsa ortalığa bu kadar zarar veremezdi var mı böyle bir şey? Bizim birleşmemiz lazım ayrışmamız değil. Ancak biz kendimizi ayırmak için elimizden geleni yapıyoruz maşallah.

Herkes alttan alsın da biraz bitsin artık şu olaylar. Yapacağınız sadece birbirinizi biraz anlamak başka bir şey değil. Hepimiz insanız, Türk'üz, bu vatanı düşünüyoruz. Sırf farklı şekilde bu ülkenin iyiliğini düşünüyoruz diye yabancılaşmamalıyız birbirimize.

Universal
06.Haziran.2013, 11:46
Direnişci gençlik günaydın Gezi Parkı konserini iptal ettirmemiz lazım onun için twitterdan destek bekliyoruz. Direnişe devam iktidara selam...

petrol_fb12
06.Haziran.2013, 11:56
TRT haberine direk yalan diyenler, twitter'da gördüğü her bilgiye inanarak yazıyordu buraya :)

Ben doğruluğunda veya yanlışlığında değilim haberin. Olabilir; ellerine yanlış bilgi geçmiştir, belki iddaa edildiği gibi bilerek yapılmıştır. Her şey olabilir. Benim üzüldüğüm nokta bu kadar ayrışmamız. Hiçbir medya organına güvenilmiyor, birkaç kanal hariç. Neden? "Adamlar olayları canlı yayınladı abi!"(daha öncesi de var da olay bu). Bu durum onların %100 doğru söylediğini göstermediği gibi diğer yayın organlarının olayları yayınlamaması da yaptığı haberlerin %100 yalan olduğunu göstermiyor. Olay şike davasına döndü.

Sokakta yürürken sözle taciz edilen kapalı vatandaşlarımız oldu; haber değil direk bildiğim biri(belli kesimlerin savaşı hortlayacak sonunda). Polisin, eylemcilerin yaptıkları ortada. PKK eylem yapsa ortalığa bu kadar zarar veremezdi var mı böyle bir şey? Bizim birleşmemiz lazım ayrışmamız değil. Ancak biz kendimizi ayırmak için elimizden geleni yapıyoruz maşallah.

Herkes alttan alsın da biraz bitsin artık şu olaylar. Yapacağınız sadece birbirinizi biraz anlamak başka bir şey değil. Hepimiz insanız, Türk'üz, bu vatanı düşünüyoruz. Sırf farklı şekilde bu ülkenin iyiliğini düşünüyoruz diye yabancılaşmamalıyız birbirimize.

Başbakan inadını bıraksa her şey biter..

Polis'in yemtediği yerde %50 'sine güvenen bir Başbakan var karşımızıda

Dün taksimde kapalı ablalarımızda vardı annelerimizde vardı Dün Taksim'de o kadar kadın ve o kadar erkek olmasına rağmen bir tane taciz yoktu..

Sapla samanı ayırmak lazım.

ben o 4 maddeye cevap verilene kadar inanmıyorum.

ReaList
06.Haziran.2013, 12:03
@petrol_fb12

Konuyla ne alakası var arkadaşım. TRT taraflı yayın tabiiki yapacaktır sonuçta devlet televizyonu vergi ödüyorsun da : ) Bugün taraflı olan hangi yayın organına bakarsan bak, olaylara istediği yerden bakarlar. Şimdi bu fotoğrafa iyi bak ;

http://u1306.hizliresim.com/1b/6/nur0n.jpg

1 görüntü ve 2 haber. Soldan alırsan "Direnişçiye karşı zülum" diye haber yaparsın. Sağdan alırsan "Zor durumda kalan direnişçiye insaniyetlik" İşte Medya böyledir. Tarafın neyse olaylara o taraftan bakarsın.

Neyse Trt ve X yayın organı, şunu şunu haber yapmamış diye yaptığı bir haber yalan olacak diye bir kaide mi var ? Bu sadece TRT için geçerli değil hepsi için geçerli. Eğer haberini kanıtlayabiliyorsa benim için sorun yoktur. Yok efendim "siz bunu bunu haber yapmadınız bu da kesin yalandır" diye olaya bakarsan baştan kaybedersin.

Kaynak mı istiyorsun ?

Bu fotoğraflar kesin montaj sözüne karşı yayınlanan video

http://www.izlesene.com/video/iste-provokasyonun-goruntuleri-iste-gercekler/6969264?utm_source=player&utm_medium=referral&utm_campaign=player_info_trthaber

Burası "2010 Dolapdere (İstanbul) PKK gösterileri" sözü üzerine yayınlanan ve buranın Ankara olduğunu ispatlayan resimler

http://u1306.hizliresim.com/1b/6/nur7b.jpg

http://u1306.hizliresim.com/1b/6/nur7u.jpg

Bakın hala bu bilgiler yanlış olabilir, Bilginin kesinliği yoktur yeni bir bilgi ortaya çıkar ve eski bilgiler değişir ama şuanki bilgiler ışığında durum budur. "Diyorum ya.Olcağını bilsem .TRT taksim şubesine gider.Arşiv acmasını isterim" O zaman gideceksin ve yapmazlarsa gelip buraya "Gittim ama yapmadılar" diyeceksin. Öyle kuru sıkı yok : )

Son olarak bir şeye değinmeden edemeyecem çünkü bu durumu yadırgadım. Geçen gün burada bir arkadaşın -sırf diğerleriyle aynı görüşü savunmuyor diye- yazdığı bir mesaj "Kaynak yok" gerekçesiyle silindi. Sürekli yazılanları takip eder ve insanların bu konuda düşündüklerini merak ederim. Senin ( petrol_fb12 ) bu konuda 200'ü aşkın mesajın bulunuyor ve bunların bir çoğu senin sosyal medyadan gördüğün ve kaynağı olmayan ! mesajların kopyala/yapıştır şekli. Yani bilgiyi görüyosun ve direk buraya yapıştırıyosun. İlginçtir ki aynı yöntemi kullanmış olan (kaynağı olmadan bilgiyi kopyala/yapıştır) diğer arkadaşın mesajı silinmeye tabii tutulurken seninkiler duruyor.

Hani demokrasiden, eşitlikten, tarafsızlıktan bahsediyoruz ya bunu da söylemiş olayım dedim.

SAİT71
06.Haziran.2013, 12:16
Tayvan Televizyonunda Gezi Parkı ve Erdoğan Animasyonu

Mutlaka izleyin. İşte tarafsız yabancı bir basının gözünden ülkemizdeki durum...

petrol_fb12
06.Haziran.2013, 12:22
@petrol_fb12

Konuyla ne alakası var arkadaşım. TRT taraflı yayın tabiiki yapacaktır sonuçta devlet televizyonu vergi ödüyorsun da : ) Bugün taraflı olan hangi yayın organına bakarsan bak, olaylara istediği yerden bakarlar. Şimdi bu fotoğrafa iyi bak ;

http://u1306.hizliresim.com/1b/6/nur0n.jpg

1 görüntü ve 2 haber. Soldan alırsan "Direnişçiye karşı zülum" diye haber yaparsın. Sağdan alırsan "Zor durumda kalan direnişçiye insaniyetlik" İşte Medya böyledir. Tarafın neyse olaylara o taraftan bakarsın.

Neyse Trt ve X yayın organı, şunu şunu haber yapmamış diye yaptığı bir haber yalan olacak diye bir kaide mi var ? Bu sadece TRT için geçerli değil hepsi için geçerli. Eğer haberini kanıtlayabiliyorsa benim için sorun yoktur. Yok efendim "siz bunu bunu haber yapmadınız bu da kesin yalandır" diye olaya bakarsan baştan kaybedersin.

Kaynak mı istiyorsun ?

Bu fotoğraflar kesin montaj sözüne karşı yayınlanan video

Burası "2010 Dolapdere (İstanbul) PKK gösterileri" sözü üzerine yayınlanan ve buranın Ankara olduğunu ispatlayan resimler

http://u1306.hizliresim.com/1b/6/nur7b.jpg

http://u1306.hizliresim.com/1b/6/nur7u.jpg

Bakın hala bu bilgiler yanlış olabilir, Bilginin kesinliği yoktur yeni bir bilgi ortaya çıkar ve eski bilgiler değişir ama şuanki bilgiler ışığında durum budur. "Diyorum ya.Olcağını bilsem .TRT taksim şubesine gider.Arşiv acmasını isterim" O zaman gideceksin ve yapmazlarsa gelip buraya "Gittim ama yapmadılar" diyeceksin. Öyle kuru sıkı yok : )

Son olarak bir şeye değinmeden edemeyecem çünkü bu durumu yadırgadım. Geçen gün burada bir arkadaşın -sırf diğerleriyle aynı görüşü savunmuyor diye- yazdığı bir mesaj "Kaynak yok" gerekçesiyle silindi. Sürekli yazılanları takip eder ve insanların bu konuda düşündüklerini merak ederim. Senin ( petrol_fb12 ) bu konuda 200'ü aşkın mesajın bulunuyor ve bunların bir çoğu senin sosyal medyadan gördüğün ve kaynağı olmayan ! mesajların kopyala/yapıştır şekli. Yani bilgiyi görüyosun ve direk buraya yapıştırıyosun. İlginçtir ki aynı yöntemi kullanmış olan (kaynağı olmadan bilgiyi kopyala/yapıştır) diğer arkadaşın mesajı silinmeye tabii tutulurken seninkiler duruyor.

Hani demokrasiden, eşitlikten, tarafsızlıktan bahsediyoruz ya bunu da söylemiş olayım dedim.

1.Sosyal medya'dan sadece RESİM alırım ordakilerin düşündüğü beni ilgilendirmez :) Neden mi beynim var düşünüyorum.Ben senin zeka seviyeni sorglamadım.Her böyle kenara sıkıştırılan mesaj da sosyal medya'dan sohbetine gülüyorum..Burda ben hepsini uzun uzun kendim yazdım.TRTHABER intenrnet sitesine baktım.Gözlerim var çünkü..

2.Bu son yazdığın mesaj'da benim yazılarıma inanmadığını var saymakla beraber.Bu yazdıklarımı BİR TANE SOSYAL MEDYA VEYA KURULUŞ'TA bulduğunu ispat et ortaya bir iddaa atıyorsun bari delirlendir ?

3.Kendini zeka ve görüntü olarak beğenen insanları sevmem.Bunlar benim yazdığım yazılardır.Sosyal medya yazıları değildir..

4.Ben okuyorum,sorguluyorum,araştıryorum.(GERÇİ SANA GÖRE SUÇ;BİLGİLİ OLMAK BU ÜLKEDE SUÇ)

5.Sen yazarken ben SOSYAL MEDYA'dan aldığımı söyledim mi hiç ? Buda EGO'nu gösterir..

Haber'e gelince ..İstediğiğn kadar yaz.O mesajın yanında polisi şiddetini görmediğim sürece İNANAMAM !

Onu da @Aydin geldiği cevaplar artık.Ben düşüncemi yazıyorum foruma ters bir şey varsa siler.

Bu arada ilk fotoyu gösterip sonra diğerlerini göstermen ironi olmuş.

SAİT71
06.Haziran.2013, 12:24
Yazanları bilmiyorumda şu Ankara'da İstanbul'da olayları hiç canlı gözle gördünüz mü. Yaşarsanız daha iyi anlarsınız...

davidvilla
06.Haziran.2013, 12:25
@balde_mir_07

Görüntü dogru diyelim.
Peki bu görüntü neden gezi parkı direnişçilerine mal ediliyor?
Ben de diyorum ki;
"O bayragı yakanlar Esra Elönü gibi her fırsatta TC düşmanlığı yapan provokatör AKP yandaşlarıdır."
İşte o yandaşların da videoları şunlardır.
http://www.youtube.com/watch?v=y6i7XRPWDSU
http://www.dailymotion.com/video/xrv9ab_esra-elonu-turk-olmakta-gurur-duyacak-bir-sey-yok_shortfilms#.UbBIKOeSI6w

Dayanagım da şudur; TOMA'ların üzerine TC bayragı asan adamlar neden aynı bayragı yaksınlar.
Her fırsatta Mustafa Kemal'in askerleriyiz diye bagıran adamlar neden TC bayragını yaksınlar.

E hadi buradan yakalım o zaman. Yuzde 50 özür dilesin.

Bunun sonu yok. Orada toplanan insanlar TC için toplanıyorlar bu ülkeyi sevdikleri için toplanıyorlar, bölmek için bagımsız Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmak için toplanmıyorlar.
Bagımsız TC'den rahatsız olanlar bu eylemde evlerinde oturuyor dışarı cıkanı da Tayyip karşıtı göstericilerin imajına leke sürmek için sokağa çıkıyor.

Del Piero_10
06.Haziran.2013, 12:25
Tayvan Televizyonunda Gezi Parkı ve Erdoğan Animasyonu

Mutlaka izleyin. İşte tarafsız yabancı bir basının gözünden ülkemizdeki durum...

Baya tarafsız yabancı bir basınmış. Ayrıca animasyona göre isyan edenler pornocular ve alkolikler.

SAİT71
06.Haziran.2013, 12:28
Fakat animasyondakilerin hepsi ülkemizde yaşanan şeyler... Hangisi yalan?

Del Piero_10
06.Haziran.2013, 12:37
Fakat animasyondakilerin hepsi ülkemizde yaşanan şeyler... Hangisi yalan?

Hemen hepsi. İçen hala içiyor, izleyen hala pornosuna ulaşıyor, kimse de aman niye az doğurdun diye kapına dayanmıyor.

petrol_fb12
06.Haziran.2013, 12:38
Hemen hepsi. İçen hala içiyor, izleyen hala pornosuna ulaşıyor, kimse de aman niye az doğurdun diye kapına dayanmıyor.

Orda anlatmak istediği özel hayata mühadele..

Arınç sosyal medya'yı kitleriz dediğinde.En son ki intenet DOKUNMA kampanyası geldi aklıma.Tüm Türkiye'de o zaman herkes sokağa cıkardı..

Sen bu ülkede herşeyi yaparsın. fakat İnterneti kes.Hükümetten düşersin :)

ReaList
06.Haziran.2013, 12:39
@davidvilla

Daha öncede yazdım belki kaçırmış olabilirsin. Ben olayın "İşte bunlar böyle, amaçları da bu" tarafında değilim. Hatta bu bayrak mevzusunu ben yazdım buraya ve altına not düşmüştüm "Haklı bir davayı haksız bir yere götürenlere izin vermeyin" Orda onları yapan her kesim olabilir, süreci bulandırmaya çalışan her kesim. Kim olduğunun önemi yok yaptığı yanlışın önemi var ve göz ardı edilerek müsaade edilmemeli.

Benim tekrar bu olaya dem vurmamdaki sebep, ben bunları yazdıktan sonra verdiğim bilginin yalan olduğu görüşü üzerine tekrar bilgi sunmamdı. Ama işe yaramaz ki ! Çünkü benim de davranışlarından ötürü hazmetmediğim ve onların karşıt olduğu Başbakan'la aynı kafayı taşıyorlar "Bildiğim bildik, Astığım astık, Kestiğim kestik"

Az önce @Gncl1905 çok güzel yazdı. "TRT haberine direk yalan diyenler, twitter'da gördüğü her bilgiye inanarak yazıyordu buraya" maalesef durum böyle. İnsanlar neye inanmak istiyolarsa olaya öyle bakıyorlar. Ne yapacaksın umut garibanın ekmeği : )

petrol_fb12
06.Haziran.2013, 12:44
@ balde_mir_07

Twitter aldığımı ispat et Forumu bırakarım.Bir tane yazılan aynı şekilde bul Bir kere 140 yazma kuralı var.2.Madde dışında hiç biri yazıya sığmıyor..(KENDİM HEPSİNİ TWİTTER TOPİC KOYARAK DENEDİM)

Onun için şuna desene .Okumanı,Araştırmanıi,Bilgili haz edemiyorum :) Bari rahatla yahu bu ne EGO..

Ne demişler "İNSANLARIN SİZE KARŞI OLMALARI GİBİ BİR ŞEY YOKTUR,ONLAR SADECE KENDİLERİNİN YANINDADIR O KADAR"

Twitter #OpTurkey sayfasını takip ediyorum dün'de öyleydi.

Rize olayları cıktığında bile ne yazdığımı geçmişe dönüp bakman tavsiye edilir.

nannar
06.Haziran.2013, 12:47
7 maddelik talep listesi idam fermanınız olacak!

06 Haziran 2013 Perşembe 00:08
,
Taksim’deki olayların başlangıç tarihi, bir darbenin yapılış tarihi: 27 Mayıs.

Hayli ilginç geldi bana..
Dün göstericiler adına Başbakanvekili ile görüşenler, 28 Şubat’ın darbeci sözde sivil toplum kuruluşları..
Bu da hayli ilginç..
5’li Çete’nin en önemli ayağı DİSK temsilcisi orda..
28 Şubat’taki tüm hükümet karşıtı gösterilerin destekçisi TMMOB temsilcisi orda.. Yine 28 Şubat darbesine açıklamaları ile destek veren İstanbul Tabipler Odası’nın temsilcisi orda..
Sizin anlayacağınız; 28 Şubat’ta darbecilerin yanında kim vardı ise, dün Taksim Platformu adı altında Başbakanvekili Bülent Arınç ile görüşenler de onlar!
Ekip de aynı.. Kafa aynı.. Yapılmak istenen de aynı..
Açıklamalarından da, arzuladıkları anlaşılıyor zaten..
Diyorlar ki, “Taksim Gezi Parkı’na Topçu Kışlası adı altında ya da başka herhangi bir yapılaşma olmayacağını, projenin iptal edildiğine dair resmi bir açıklamanın yapılması..”
Oysa bunlar değil miydi, “Biz çocukluğumuzda Emek Sineması’na giderdik. Emek Sineması’nın hatırasını yaşatmak istiyoruz” diye nostalji yapanlar..
Şimdi, çocukluğunda babasından “Topçu Kışlası” ile ilgili anıları dinleyenler de, “Topçu Kışlası hayata geçirilmeli.. Biz Topçu Kışlası’nın nostaljisini yaşamak istiyoruz” dese, ne cevap verebilir, bu parkçılar?
Emek Sineması’nın hatırası var da, Topçu Kışlası’nın yok mu?
Nitekim sonunda Emek Sineması için söz aldılar, yeni yapılacak binada, Emek Sineması, eski hali ile bulunacak.
Peki, Emek Sineması tekrar yapılacak da, Topçu Kışlası niye yapılmayacak?
Bu bir yana, böylesi bir kararı, ne idüğü belirsiz darbe destekçisi dernekler mi verir, yoksa halkın seçtiği hükümet mi?
Ki, “Böyle olacak” diye hükümete dayatmada bulunuyorlar?
“% 50’yi sokağa çıkartırız” söylemini beğenmiyorsunuz.
Eyvallah.
“Üç tane oda olarak siz istemiyorsunuz ama, % 50’nin temsilcileri de, Topçu Kışlası’nın yapılmasını istiyor.. Hangisini dinleyeceğiz, üç tane odayı mı, % 50’yi mi?” sorusuna ne diyeceksiniz?
Bunu da geçtik..
Beyefendiler, % 50 oy almış hükümete kendi fermanlarını dikte ediyorlar: “Kanal İstanbul’u unut. 3. havaalanını unut. 3. köprüyü unut. HES’leri unut.”
İyi de, tam da bunları yapıp-yapmamak için seçime gitmiyor muyuz biz?
Eğer bunların yapılıp yapılmayacağına, üç tane baldırı çıplak çocuk karar verecekse, niye seçime gidiyoruz?
Niye 45 milyon insan oy kullanıyor ki?
Polis araçlarını taşlayan o üç tane çocuğun adresini verin, onlara soralım: “Köprü yapalım mı?”
Hatta soralım bunlara: “2. köprü de gereksiz herhalde.. Yıkalım mı?”
Buraya kadarki talepleri, yine bir derece..
Ya şu talebe ne diyeceksiniz: “Ülkenin dört bir yanında direnişe katıldığı için gözaltına alınan yurttaşlarımızın derhal serbest bırakılmasını, haklarında hiçbir soruşturma açılmayacağına ilişkin açıklama yapılmasını,”
Ahlaksızlığa bakın.
266 polis yaralanmış.
70 trilyon maddi direkt zarar var..
Borsadaki dolaylı zararlar.
Dövizdeki problemler..
Ülkenin uluslararası arenadaki itibarına yönelik kayıplar önümüzde duruyor....
Başbakan’a, ailesine yapılmış en adice küfürler orda duruyor.. O küfürler hâlâ yapılmaya devam ediliyor. İnternet sitelerinden kaldırılmış bile değil..
Ve Taksim Platformu adı altındaki, kerameti kendinden menkul üç tane adam diyor ki, “Gözaltındakileri bırakın..”
Dahası varmış: “Soruşturma yapılmayacağı taahhüdünde bulunun!”
“Yani yargıya talimat verin” diyorlar..
Suçlarını biliyorlar, “Suçları soruşturmama sözü verin” diyorlar..
İşledikleri suçlara ortak arıyorlar..
O dönemler bitti beyler..
Yaptıklarınızın hesabını vereceksiniz..
Kışkırtmalarınızın..
Ölümüne sebep olduğunuz o gencecik 2 çocuğun..
Yaralanmalarına sebep olduğunuz onlarca çocuğun..
Hepsinin hesabını vereceksiniz.
Dün Başbakanvekili’ne sunduğunuz 7 maddelik teklif, suç deliliniz olacak..
28 Şubatçılar gibi, “Biz demedik, o dedi. O demedi, bu dedi” türünden mavallarla da kurtulamayacaksınız..
Yürütmeyi durdurma kararı çıkana kadar, sizin hangi yetkiniz vardı ki, gösterilerle Taksim’deki çalışmayı engellemeye kalktınız?
Çalışmalar durdurulduktan sonra, hangi kirli planı gerçekleştirmek istiyordunuz ki, gösterilere devam ettiniz?
Vereceksiniz, bunun hesabını..
O zaman ağlaşmazsınız inşaallah, Silivri’deki emekli generaller gibi!

Ali Karahasanoğlu / Yeni Akit

Facebook'ta paylaşılmış bir haber :) Hani olaylara sadece 1 yönden bakmamanız için farklı bir bakış açısıyla yaklaşan birinin yazısıdır,okuyup küfür de edebilirisiniz,hak da verebilirsiniz...

petrol_fb12
06.Haziran.2013, 12:51
Bu yazıyı yazan arkadaş unutmasın gün gelir Başbakan'da gider..

davidvilla
06.Haziran.2013, 12:53
@balde_mir_07

İnsanların medya kuruluşlarına güveninin sarsılıp twitter facebook gibi sosyal medya ağlarına güvenmesi sence son derece normal değil mi? Hele bu olanlardan sonra.

Yani diyorsunuz ya TRT haberi yalan diyenler Twitterdan gördüğünü yapıştırıyor diye. O açıdan diyorum bu çok normal bir hareket değil mi? Medyanın bu ülkede yıllardır taraflı yayın, çıkarları dogrultusunda yayın yaptığını bilmeyen insanlar vardı gayet. Bu çocuklar 17-18 yasında, anaları babaları TRT gibi yayın organlarına inandıkları için bu cocuklar da onlara inanarak büyüdüler. Şimdi gördüler ki adamlar taraflı yayının aga babasını yapıyorlar. Twitter da görüp yapıştırdıkları şeyleri yazanlar ise kendileri gibi 17-18 yaşlarında medyanın yalancının aga babası oldugunu yeni anlayan çocuklar.

Sen onların yerinde olsan profesyonel medyaya mı inanırsın sosyal medyaya mı?

Ben bu cocuklar twitterdaki bilginin kaynagını neden sorgulamıyorlar diye üzerlerine gidemem.
Analarımız babalarımız 25 senedir medyadaki bilginin kaynagını sorgulamadan çatır çatır inanıyorlardı cunku.

Şimdi bu çocuklar gösterilerden gelen komşunun oğlunun yazdıgı tweet'e mı güvensin, TRT haberine mi güvensin sen söyle ?

attirson
06.Haziran.2013, 12:54
O uzun yazıyı okumadan önce hangi gazete diye baktım Yeni Akit oldugunu görünce vazgectim okumaktan.Yeni Akit afedersiniz basbakan bunlara küfür etse haklıdır basbakanımız der.Türkiye'nin en iktidar yalakası gazetesi.

Del Piero_10
06.Haziran.2013, 12:55
Bu yazıyı yazan arkadaş unutmasın gün gelir Başbakan'da gider..

Sandık dışında bir yöntem ile gönderilmeye çalışılınırsa yerine daha da sivri bir başbakan geleceği aşikar.

nannar
06.Haziran.2013, 12:57
Bu arada madem bu direniş bu ülkeyi sevenlerin direnişi, Milliyetçi Hareket Partisi neden destek vermedi yorumu olan var mı? Şehit olaylarında sokaklara dökülen ve ülkenin zararına atılan adımlarda en hassas parti imajını sergilemeye çalışan MHP neden bu eyleme katkı ya da destek vermiyor ? Olayların asıl amacından sapıp ülkeye zarar vermeye başladığı için mi? CHP ile aynı safta yer almamak için mi? Yoksa ülkenin menfaatleri doğrultusunda verdiği "en hassas" imajı sahte mi? :)

Peki Başbakanın dilinden düşürmediği % 50'in ne kadarı sokaklarda bu direnişe destek veriyor ? Yani gerçekten sokakta direnen ya da eylem yapan Türk Halkı mı ? Yoksa çoğunluğu tek partiye mensup kişilerden oluşan bir grubun karşı siyasi görüşe olan tepkisi mi?

Bunu tam olarak ayır edebilen var mı aranızda ?

SAİT71
06.Haziran.2013, 12:57
Silivride'ki emekli generaller gibi ağlamazsınız diyor yazıda. :)

Emekli generallere yapılan haksızlığa zaten katılmamız düşünülemez. Hüküm giymemiş suçu olmayan orduyu tasfive amacıyla içeri atılmış yüzlerce subay.

Kaldıki bir çoğu dimdik duruşu ile haklı mücadelesini ortaya koymuştur. En takdir ettiğim kişilerden biriside Tümamiral Semih Çetin'dir. Kitabınıda okumuştum ve yaşadıklarını birer birer anlatıyor.

http://2.bp.blogspot.com/-3tEf9INKUnc/UPMtYYvTP_I/AAAAAAAAEXo/3CB1chwd89U/s1600/T%C3%BCmamiral+Semih+%C3%87etin+Bir+%C4%B0hanetin+ %C3%96yk%C3%BCs%C3%BC+.png

davidvilla
06.Haziran.2013, 13:00
Sandık dışında bir yöntem ile gönderilmeye çalışılınırsa yerine daha da sivri bir başbakan geleceği aşikar.

Kardeşim tutturdunuz bir sandık da biz inanmıyoruz ki seçimlere hile karışmadıgına.
Manipule edilmediğine inanmıyoruz bu tepkimiz ondandır.
Hala hesabı verilmedi çöplerden toplanan CHP oylarının?
Kesilen elektriklerin, sayıma alınmayan CHP temsilcilerinin ?
Hepsi ört bas edildi. Şimdi sakın bana demokrasiden sandıktan bahsetme.
Sanki çok adil bir seçim yapılıyormuş gibi biz demokrasiye inanıyoruz seçime inanıyoruz demeyin Başbakanınız gibi burada.

attirson
06.Haziran.2013, 13:02
Bu arada madem bu direniş bu ülkeyi sevenlerin direnişi, Milliyetçi Hareket Partisi neden destek vermedi yorumu olan var mı? Şehit olaylarında sokaklara dökülen ve ülkenin zararına atılan adımlarda en hassas parti imajını sergilemeye çalışan MHP neden bu eyleme katkı ya da destek vermiyor ? Olayların asıl amacından sapıp ülkeye zarar vermeye başladığı için mi? CHP ile aynı safta yer almamak için mi? Yoksa ülkenin menfaatleri doğrultusunda verdiği "en hassas" imajı sahte mi? :)

Peki Başbakanın dilinden düşürmediği % 50'in ne kadarı sokaklarda bu direnişe destek veriyor ? Yani gerçekten sokakta direnen ya da eylem yapan Türk Halkı mı ? Yoksa çoğunluğu tek partiye mensup kişilerden oluşan bir grubun karşı siyasi görüşe olan tepkisi mi?

Bunu tam olarak ayır edebilen var mı aranızda ?

MHP genel başkanı destek vermiyoruz diyor ama MHP'li Fethiye Bld. Baskanı eylemcilere destek olmus.Benim tanıdıgım bile birçok MHP'li olmak üzere alanlarda bozkurt işareti yapan eylemciler de var.Kim takar Devlet Bahceli'yi yani.. Siyasi görüs olayı kesinlikle çok saçma cünkü CHP protesto edildi oraya gittiginde başbakan illa bir yere suc atıcak bunun bir isyan oldugunu kabullenmeyecek ya boş yapıyor.%50 konusundaysa fikrim yok.

nannar
06.Haziran.2013, 13:02
Türkiyede at gözlüğü takmayan kişi sayısı toplam nüfusun milyonda kaçına denk geliyor çok merak ediyorum.... her siyasi görüşten insan için yazdım bu cümleyi. Maalesef herkes kendi penceresinden bakıyor....

ReaList
06.Haziran.2013, 13:03
Bırak yazdığın 200 üstü mesajı irdelemeyi, daha bu konuya yazdığın 3. mesaj ;

Polis panzeri tarafından ezilen 26 yaşındaki Aylin adlı vatandaş hayatını kaybetmiştir.

http://u1306.hizliresim.com/1b/6/nuskn.jpg

Verdiğin bilgide kaynak olmamasını mı söylesem, Bilginin yanlış olduğunu mu söylesem hayır neyi söylesem, Kopyala/Yapıştır (nokta) Daha benimle neyi tartışıyosun ? Sana vereceğim son cevap bu çünkü farkında olmadan -veya bilerek- yorumlarında bana hakaret ediyorsun.

@davidvilla

Basının taraflılığı konusunda hemfikiriz. Sosyal medyanın yaratmış olduğu bilgi de bilgi kirliliğinin Allah'ıdır. Bak bu yazımın içinde paravan bir bilgi ve buna sosyal medya sayesinde inanan yüzlerce hatta binlerce insan var. Medya kuruluşlarının paravan bilgileri, bunlardan daha masum kalıyor. Hayatımız yalan be : )

davidvilla
06.Haziran.2013, 13:04
@nannar

MHP dagılmış durumda. Bahçeli yüzünden kongreye gitmeyen adam var.
Gösterilere katılmamalarının sebebi işçi partisi, Tkp ve Chp gibi partilerin bu gösterilere deli gibi destek vermesi.

Zaten MHP ile sol arasındaki çekişme yüzünden bu hale gelmedik mi biz.

Ayrıca Basbakanın Yuzde 50 dediği kesim zaten apolitik ve baskıya alışmış toplum. Aman yavrum sokağa cıkma fişlenirsin iş bulamazsın diye düşünen anaların çocukları. Onlar da haklı mı e haklı. Bakıyorsun Melih Gökçek babasının firmasıymış gibi kafasına göre işten cıkarıyor işe alıyor, Basbakan babasının ülkesiymiş gibi istediğini içeri attırıyor istediğini cıkarıyor.

nannar
06.Haziran.2013, 13:05
MHP genel başkanı destek vermiyoruz diyor ama MHP'li Fethiye Bld. Baskanı eylemcilere destek olmus.Benim tanıdıgım bile birçok MHP'li olmak üzere alanlarda bozkurt işareti yapan eylemciler de var.Kim takar Devlet Bahceli'yi yani.. Siyasi görüs olayı kesinlikle çok saçma cünkü CHP protesto edildi oraya gittiginde başbakan illa bir yere suc atıcak bunun bir isyan oldugunu kabullenmeyecek ya boş yapıyor.%50 konusundaysa fikrim yok.

:) öl de ölelim,vur de vuralım diyen milyonlarca MHP partizanı takabilir mesela... Söz ağızdan kolay çıkar da gittiği yerlere dikkat etmek lazım. İğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batıralım. Bu forumda yazan insanların hepsinin (en azından belli bir yaşa ve olgunluğa geldiyse)ayrı ayrı siyasi görüşü var. Tek bir zümre ya da siyasi görüşe ait bir platform gibi davranan arkadaşlara kızıyorum zaten en çok...

attirson
06.Haziran.2013, 13:07
:) öl de ölelim,vur de vuralım diyen milyonlarca MHP partizanı takabilir mesela... Söz ağızdan kolay çıkar da gittiği yerlere dikkat etmek lazım. İğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batıralım. Bu forumda yazan insanların hepsinin (en azından belli bir yaşa ve olgunluğa geldiyse)ayrı ayrı siyasi görüşü var. Tek bir zümre ya da siyasi görüşe ait bir platform gibi davranan arkadaşlara kızıyorum zaten en çok...

Milyonlar derken ? Kaç tane MHP'li sırf Türkeş hatrına MHP'ye oy veriyor keşke yüzdesi yapılsa.Bir partiye oy vermek illa o partinin genel başkanına aşık olmak demek degildir.Devlet Bahceli MHP'liler tarafından sevilmeyen biri.Sırf parti hatrına oy veriliyor.Elbet seven vardır tabi ama en az yarısı böyledir ki benim çevremde kimse sevmiyor.

SAİT71
06.Haziran.2013, 13:10
MHP Genel Başkanı Oktay Vural olsa MHP'nin oyları katlanırdı. Bahçeli konuşma yeteneği olmadığı için kaybediyor ve kaybettiriyor. Recep Tayyip Erdoğandaki konuşma yeteneği Bahçelide olsaydı MHP çok farklı yerlerde olurdu. MHP'ye oy verirken Bahçeli için oy atanlar bence azınlıkta...

Birde şöyle bir telefon görüşmesi var...
........

Mado zararlarda :D
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/10379_487647294647363_1984676859_n.jpg

attirson
06.Haziran.2013, 13:21
Telefon konusmasıyla ilgili olarak bunlar tahmin ettigimiz şeyler zaten ama kanıt bulunamıyordu.

Mamadou
06.Haziran.2013, 14:30
Adana'da olaylar çığırından çıktı diye yazmıştım. Bu yüzden Cumartesi hariç eylemlere katılmadım. Dün bir komiser şehit olmuş ve 15 yaşındaki çocuğu köprüden fırlatmışlar. Hala BDP'lisi ile kol kola slogan atılıyor dimi Lawal. Ölen polisin eşi 5 aylık hamileymiş çok yazık.

Gncl1905
06.Haziran.2013, 14:38
Eylemciler heyeti, gözaltına alınanların bırakılmasını ama polislerin vs. görevden alınmasını(haliyle görevden alınırlarsa soruşturma da açılır) istiyormuş. Diğer istekleri makul gibi, orta yollar bulunur elbet. Ancak buraya takıldım. Ya herkese ceza verilsin ya da tamamen üstü kapatılsın. Eşitlik isteniyor ancak kendileri eşit bir öneride bulunmuyorlar. Hükümete dayatılan bu maddeler, hükümetin yargıya müdahalesi olmayacak mı(sonuçta kamu malına, özel mala zarardan dava açılmalı)? Ben mi yanlış biliyorum yoksa bunlar ayrı olmamalı mı? Yıllardan beri AKP yargıyı ele geçiriyor deyip AKP'nin yargıya müdahele etmesini istemek nasıl bir mantıktır(ki bu ilk de değil, daha önce de bazı parti liderleri istemişti bunu başka olaylar için o zaman da bu adamlar kafayı mı yedi diye düşünmüştüm)? Bizim halkımızı da bir türlü çözemedim ben. Torpili, adam kayırmayı falan hiç sevmeyiz bize karşı yapıldığı takdirde ancak kendimiz için yapılırsa problem yok. Yine aynı mantık güdülüyor. Bize dokunmayan yılan bin yaşa!

Neyse daha önce de dediğim gibi orta yol bulunsun da bitsin şu olaylar.

Deus Dominus
06.Haziran.2013, 15:06
"Yeni bir vatandaşlığın provası yapılıyor." (http://t24.com.tr/yazi/gezi-bir-kamusal-meydan-hareketinin-anatomisi/6824)
Nilüfer Göle /T24

ToRoSKaPLaNı
06.Haziran.2013, 15:47
Herşey iyiydi de şu ölen polis ve eylemciler olmasaydı keşke.Polisi de eylemcisi de bu ülkenin insanıydı.Öldürülmeye hakları yoktu.Eyleme gölge düşürüyor bu olaylar.Hem polis camiası hemde eylemciler olarak içindeki çürük elmalar temizlenmeli.Eylemciler arasından provakatörler giderilmeli yoksa haklı olan eylemimiz haksız duruma düşer.Polislerinde içindeki zorbaca hareket edenler uzaklaştırılmalı.Böyle olmazsa daha çok canlar yanabilir.

Flawless Victory
06.Haziran.2013, 15:59
Nasıl olsa AKP polisydi, ölmesinde sakınca yok.

Deus Dominus
06.Haziran.2013, 16:13

İroni bile yapıyor olsan birinin ölümü üzerine vicdansızca yorum yapmak kabul edilemez...

davidvilla
06.Haziran.2013, 16:22

Burda yazar kimi eleştiriyor anlamadım.

Hangi direnişe katılan adam hangi dayak yiyen adam hatta direnişte kaybettiğimiz çocuklardan hangisinin yakını, ailesi böyle bir şey düşündü de sen kafana göre eleştiri yaptın çok merak ediyorum ?

Kimin agzından böyle bir ima böyle bir düşünce duydun ? Ayıp.

Kimse bu şekilde düşünmüyor sen merak etme rahat ol.

anil luque
06.Haziran.2013, 16:29
Burda yazar kimi eleştiriyor anlamadım.

Hangi direnişe katılan adam hangi dayak yiyen adam hatta direnişte kaybettiğimiz çocuklardan hangisinin yakını, ailesi böyle bir şey düşündü de sen kafana göre eleştiri yaptın çok merak ediyorum ?

Kimin agzından böyle bir ima böyle bir düşünce duydun ? Ayıp.

Kimse bu şekilde düşünmüyor sen merak etme rahat ol.

Emrah abi ironi yaptı hocam sakin.

Ayrıca meslektaşı ardından böyle birşey diyeceğini aklınız almıyordur umarım.

davidvilla
06.Haziran.2013, 17:09
he iyi o zaman fazla gaza gelmişim.

Yine de gerek yok yani böyle düşünen biri mi var ki böyle bir ironiye gerek duyuldu.

Ayrıca Polis ne zamandan beri AKP'nin oldu o da ayrı mevzu. Zaten birinin "benim polisim" demesine son derece ayar oldum. Yok öyle bir şey Polis halkın polisidir.

Bu olaylardaki can ve mal kaybının da tek sorumlusu vardır o da Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır.

anil luque
06.Haziran.2013, 17:14

Yine de gerek yok yani böyle düşünen biri mi var ki böyle bir ironiye gerek duyuldu.

Ayrıca Polis ne zamandan beri AKP'nin oldu o da ayrı mevzu. Zaten birinin "benim polisim" demesine son derece ayar oldum. Yok öyle bir şey Polis halkın polisidir.

Bu olaylardaki can ve mal kaybının da tek sorumlusu vardır o da Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır.

Son zamanlarda polisin yetkilerini kullanırken ki edası insanlara bunu dedirtiyor ve kesinlikle yanlış değil bana kalırsa. Sözüm meclisten dışarı , bütün polis teşkilatı üzerinden yorum yapmam abesle iştigal olur ama genel itibariyle bence durum bu.

Mamadou
06.Haziran.2013, 17:30

..........

Universal
06.Haziran.2013, 17:35
Cumadan beri borsa 15 bin kaybetti, daha da konuşmaya gerek yok.

petrol_fb12
06.Haziran.2013, 18:15
Ölen Polisimize Allahtan rahmet dilliyorum.Mekanı cennet olur inşallah..

Bir arkadaş öldüğünü söylemiş sevinin demiş.Bence en cok o sevinmiştir.

Mutlu olmuştur.Sonuçta bir Polis öldü bir umutlar hayaller gitti.

Boşver kim takar önemli olan Hükümet yıkılmasın..

Derdimiz bu.Başbakan Polisl'leri geri çeksin bu olaylar bitsin.

İşte kibri onu Ego'suna yenik düşürüyor.

"ABD Büyükelçiliği'ne saldıranlarla, ortalığı kırıp dökenler aynı" Başbakan Acıklaması..

Buda bu oyunun DIŞ GÜÇLER tarafından yapılmadığını bir kanıtı ..

Sonuçta Başbakan Demiş Yalan Olur mu ?

Başbakanın Acıklamlarından Sonra Borsa Gene Düştü..

%1.33 Seyir eden borsa.Sert düşüle %8.00 kadar indir.Sonraki toparlama ile %5.09 kaldı..

Başbakan Fas'a gitmeden önce önce yaptığı acıklamalar ve bugün yaptığı acıklamalarla birlikte toplam 41 milyar TL erimiş oldu.

Yani Başbakan konuşmaya devam ettikçe Borsa böyle düşmeye devam edicek..

Buda onun "BORSA İNER ÇIKAR" sözünün yanlış olduğunu kanıtlıyor.

Borsa "SADECE O BÖYLE KONUŞTUĞU ZAMAN SERT DÜŞÜYOR"..

Bu arada Twitter Gözaltına alınanalar hepsi ortak deyimi hesabımı "REDHACK" hackledi demiş.

Aydin
06.Haziran.2013, 18:17
Muammer Güler, göstericiler tarafından Adana'da kağıtçı bir çocuğun tren istasyonu tarafında 5 metre yükseklikten aşağı itildiğini söyledi.

Vefat eden polis memurumuzun olayı değil mi bu? Hiçbir yerde -yandaş medya dahil- kağıtçı çocuğun göstericiler tarafından ben bu haberi görmedim? Göreniniz oldu mu?

Corpus
06.Haziran.2013, 19:02
Muammer Güler, göstericiler tarafından Adana'da kağıtçı bir çocuğun tren istasyonu tarafında 5 metre yükseklikten aşağı itildiğini söyledi.

Vefat eden polis memurumuzun olayı değil mi bu? Hiçbir yerde -yandaş medya dahil- kağıtçı çocuğun göstericiler tarafından ben bu haberi görmedim? Göreniniz oldu mu?

Hatta Güler bile görgü tanığı olup olmadığını söylemedi. Yanlış hatırlamıyorsam bir süre veya 1 gün sonra bulundu diye söyledi. Kimse de sormadı; madem bir süre sonra bulundu, nereden biliyorsunuz eylemciler tarafından atıldığını diye...

Corpus
06.Haziran.2013, 19:03
http://www.radikal.com.tr/politika/economistten_basbakana_sultan_kapagi-1136525

Economist'ten Başbakan'a "Sultan" kapağı

KAPAK derken yanlış anlamayın dergi KAPAĞI :)

footballer33
06.Haziran.2013, 19:08

Aynen öyle!

Bülent Arınç: Halkın tepkisini değerlendiririz, özür dilerız. Bir görüşeceğiz.

Abdullah Gül: Toplum olarak duyarlı olmalıyız. Halka kulak vermek gerek.

R.Tayyip Erdoğan: Geri adım yok. Kışlayı yapacağız, parkı yıkacağız.

Corpus
06.Haziran.2013, 19:21
http://www.turkishnews.com/tr/content/2013/06/05/biber-gazina-maruz-kaldiysaniz-10-000-euro-tazminat-alabilirsiniz/

Biber gazına maruz kaldıysanız 10.000 EURO Tazminat alabilirsiniz!

footballer33
06.Haziran.2013, 19:27
http://www.turkishnews.com/tr/content/2013/06/05/biber-gazina-maruz-kaldiysaniz-10-000-euro-tazminat-alabilirsiniz/
Ölme eşeğim, yaz gelsin!

Yapılacak iş:

- Biber gazına maruz kaldıktan sonra bu durumu belgeleyin . Fotoğraf video v.s.
- Hemen bir hastaneden rapor alın.
- Cumhuriyet Savcılığına bu belgelerle başvurup şikayetçi olun.
- Savcının takipsizlik kararı vermesi halinde bu karar itiraz edin. İtirazınız da olumsuz sonuçlanırsa;
- Bir ay içinde Anayasa mahkemesina başvurun. Anayasa mahkemesi de talebinizi reddederse 6 ay içinde AİHM mahkemesine başvurma hakkınız var.

Corpus
06.Haziran.2013, 19:30
Ölme eşeğim, yaz gelsin!

Yapılacak iş:

- Biber gazına maruz kaldıktan sonra bu durumu belgeleyin . Fotoğraf video v.s.
- Hemen bir hastaneden rapor alın.
- Cumhuriyet Savcılığına bu belgelerle başvurup şikayetçi olun.
- Savcının takipsizlik kararı vermesi halinde bu karar itiraz edin. İtirazınız da olumsuz sonuçlanırsa;
- Bir ay içinde Anayasa mahkemesina başvurun. Anayasa mahkemesi de talebinizi reddederse 6 ay içinde AİHM mahkemesine başvurma hakkınız var.

Ne bekliyordun ?

+ abi bana gaz sıktılar
- tabi buyrun 10.000 euro

:D

Sadixx
06.Haziran.2013, 19:34
Ölen Polisimize Allahtan rahmet dilliyorum.Mekanı cennet olur inşallah..

Bir arkadaş öldüğünü söylemiş sevinin demiş.Bence en cok o sevinmiştir.

Mutlu olmuştur.Sonuçta bir Polis öldü bir umutlar hayaller gitti.

Boşver kim takar önemli olan Hükümet yıkılmasın..

Derdimiz bu.Başbakan Polisl'leri geri çeksin bu olaylar bitsin.

İşte kibri onu Ego'suna yenik düşürüyor.

"ABD Büyükelçiliği'ne saldıranlarla, ortalığı kırıp dökenler aynı" Başbakan Acıklaması..

Buda bu oyunun DIŞ GÜÇLER tarafından yapılmadığını bir kanıtı ..

Sonuçta Başbakan Demiş Yalan Olur mu ?

Başbakanın Acıklamlarından Sonra Borsa Gene Düştü..

%1.33 Seyir eden borsa.Sert düşüle %8.00 kadar indir.Sonraki toparlama ile %5.09 kaldı..

Başbakan Fas'a gitmeden önce önce yaptığı acıklamalar ve bugün yaptığı acıklamalarla birlikte toplam 41 milyar TL erimiş oldu.

Yani Başbakan konuşmaya devam ettikçe Borsa böyle düşmeye devam edicek..

Buda onun "BORSA İNER ÇIKAR" sözünün yanlış olduğunu kanıtlıyor.

Borsa "SADECE O BÖYLE KONUŞTUĞU ZAMAN SERT DÜŞÜYOR"..

Bu arada Twitter Gözaltına alınanalar hepsi ortak deyimi hesabımı "REDHACK" hackledi demiş.
Sana gelen giden yok mu ? :D

footballer33
06.Haziran.2013, 19:36
Ne bekliyordun ?

+ abi bana gaz sıktılar
- tabi buyrun 10.000 euro

:D
İspatıyla, belgesiyle mahkemeye başvurmak yeterli olur diye düşünüyordum, davayı kazanmak için.

Dava reddedilecek, itiraz edeceksin, bir daha reddedecekler, sonra Anayasa Mahkemesi'ne gideceksin, kabul etmeyecekler, AİHM'e başvuracaksın... Bu süreç sonuçlanana kadar kimbilir ne kadar zaman geçer aradan?! :icon_smile:

petrol_fb12
06.Haziran.2013, 19:41
Sana gelen giden yok mu ? :D

Daha gelmediler :D :D Bakalım herşeyden önce MELİH GÖKÇEK'e gelmeleri lazımdı :D

Erdoğan konuşmaya başladığı zaman borsa.

http://t1306.hizliresim.com/1b/6/nv7pv.jpg

Fotosu.

http://t1306.hizliresim.com/1b/6/nv7yp.jpg

anil luque
06.Haziran.2013, 20:39
http://t1306.hizliresim.com/1b/6/nv7yp.jpg

Bunlar hep çapulcu , serseri. Bunlara ne bakıyorsun :0:

Bordo61Mavi
06.Haziran.2013, 20:53
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/p480x480/954827_10152862373800117_1687460606_n.jpg

Dun Aydin abinin istedigi resmi anca bulabildim. Dedigim gibi photoshopmudur nedir bilmem :)

Oylede boylede rahatsizlik veriyor

petrol_fb12
06.Haziran.2013, 20:57
İlk foto servis edildiğinde saat yoktu.Sonra birden saat oldu.Video'nun içinde görüntü alıyorsan hepsini göstermek zorundasın..

Gene söylüyorum hangi DEVLET TELEVİZYON'U TWİTTER HESAP ACIP GÖVDE GÖSTERİSİ YAPAR ?

Birde diğer olayları göstermesken sadece bunu gösterir. ? Sebeb ?

sarianet
06.Haziran.2013, 21:13
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/p480x480/954827_10152862373800117_1687460606_n.jpg

Dun Aydin abinin istedigi resmi anca bulabildim. Dedigim gibi photoshopmudur nedir bilmem :)

Oylede boylede rahatsizlik veriyor

aydın benden ispat istediğinde bu fotoyu koyabilirdim ama fotoşop diyeceklerinden fmde yakındireğe giden topun gol olacağından emin olduğum kadar emin olduğum için bu fotoyu koymadım

ama şöyle bi sıkıntı var

aydın iddiamı ispatlayamadığım için mesajımı sildi
kendisi bana olayların 2010 da olduğunu söyledi ama hala onu da ispatlayamadı

demokrasi isteyen biri olarak kendi mesajını silecek mi merak ediyorum

adalet özgürlük demokrasi istemek en doğal hakkın ama bi şartla
adil özgürlükçü ve demokrat olmak şartıyla :)

umarım derdimi anlatabilmişimdir :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Haziran.2013, 21:39
satilmis haberturk!
mukemmel olmus...

https://www.facebook.com/photo.php?v=133654786835404&set=vb.180754725401037&type=2&theater

Universal
06.Haziran.2013, 22:13
Arkadaşlar sizi uyarmak istiyorum haddime olmadan. Tanıdığım bir kaç avukat var bu ünlü medya patronlarının. Kısaca demem şu sizin yazdığın her şey harf harf bulunabiliniyor ve istemeden dava açabiliyorlar. Yani size dava açan avukat ile aynı düşüncede olmanıza rağmen sadece mesleği gereği size dava açabilir. Eğer birilerini küfürlü bir şekilde eleştireceksiniz pek tavsiye etmem. Ya da eleştiri yapacaksanız isim vermeden genel olarak eleştirin. Çünkü sanal ortamda yazdığım herşeyden mesuluz. Ve dava size değil wi-fi veya telefon hattınız kimin üstüne ise o kişiye açılıyor. Yani aileniz akrabalarınız belki patronunuz yargılanabilinir bu yüzden.

Corpus
06.Haziran.2013, 22:25
Arkadaşlar sizi uyarmak istiyorum haddime olmadan. Tanıdığım bir kaç avukat var bu ünlü medya patronlarının. Kısaca demem şu sizin yazdığın her şey harf harf bulunabiliniyor ve istemeden dava açabiliyorlar. Yani size dava açan avukat ile aynı düşüncede olmanıza rağmen sadece mesleği gereği size dava açabilir. Eğer birilerini küfürlü bir şekilde eleştireceksiniz pek tavsiye etmem. Ya da eleştiri yapacaksanız isim vermeden genel olarak eleştirin. Çünkü sanal ortamda yazdığım herşeyden mesuluz. Ve dava size değil wi-fi veya telefon hattınız kimin üstüne ise o kişiye açılıyor. Yani aileniz akrabalarınız belki patronunuz yargılanabilinir bu yüzden.

Sevmediğimiz komşunun wi-fi bağlantısını kullanırsak sıkıntı yok yani :D

Universal
06.Haziran.2013, 22:33

Bu da mantıklı. :D

Sadixx
06.Haziran.2013, 22:54
Lafa bak şakası bile kötü .Kötü niyetli biri bu yorumu görse yapar vallahi olan gene zavallıya olur şakada olsa şöyle yorumlarda bulunmayın.

Aydin
06.Haziran.2013, 23:44
aydın benden ispat istediğinde bu fotoyu koyabilirdim ama fotoşop diyeceklerinden fmde yakındireğe giden topun gol olacağından emin olduğum kadar emin olduğum için bu fotoyu koymadım

ama şöyle bi sıkıntı var

aydın iddiamı ispatlayamadığım için mesajımı sildi
kendisi bana olayların 2010 da olduğunu söyledi ama hala onu da ispatlayamadı

demokrasi isteyen biri olarak kendi mesajını silecek mi merak ediyorum

adalet özgürlük demokrasi istemek en doğal hakkın ama bi şartla
adil özgürlükçü ve demokrat olmak şartıyla :)

umarım derdimi anlatabilmişimdir :)

Yolcu, gel biraz beyin fırtınası yapalım.

Fotonun fotoşop olduğunu geçtim. Böyle bir olayı elbette trt veya yandaş medya dediğimiz yer paylaşır. Halk tv'den bu türden şeyleri bekleyemeyiz. Yani göstericilerin yaptığı negatif şeylerin yoğunlukla paylaşıldığı yerlere, yani yandaş dediğim sitelere de bakıyorum. 3 dakikadan fazla dayanamasam da tv kanallarını da takip edebiliyorum.

Yani sana "trt yapmışsa kesin yalandır" diye kestirip atmayacağım.

"bir polis yaralanmış, sevinin" yazdığından beri açıkçası sana karşı kişisel olarak bir sinirim olmuş olsa da bu sinirim geçti. Herkes yanlış yapar. O yazıyı yazdığında belki seni forumdan uzaklaştırmam gerekiyordu ama öyle yapsaydım başbakandan farkım kalmazdı. Benim de seni sinirlendiren yazdıklarım olmuştur. Bunlar için de kusura bakma :)

Neyse beyin fırtınası kısmını geçtim olayı anlatayım. Bu bahsettiğin bayrak yakma olayından sonra çalıştığı birimi söylemeyeyim, bir polis arkadaşımla konuştum.

Ben zamanında tv'de çalıştığım için, montaj programlarını iyi bilirim. Bu görüntünün de montaj olduğuna inandığım için polis arkadaşıma öncelikle şunu sordum. Mobese görüntülerinin izlenme şekli nasıldır?

Polis bu görüntüleri izlediğinde, sol tarafta saat, tarih ve bu tarihin GMT olarak yazılı şekilde bulunduğunu bahsetti. Ve bu mobese olayı, -bildiği kadarıyla- büyükşehir belediyesi tarafından ihaleye sunuluyormuş. İl il farklılıklar gösterebilirmiş. Ama İstanbul'daki formatta, sol tarafta tarih ve saatin bulunduğu söyledi.

Bunun dışında normal mobeselerin de olduğunu biliyorsun, halka açık olan, onlar ise sade bir şekilde tarih saat ve mevki ya da kamera numarası yazmadan sunuluyormuş halka.

Şimdi burada iki sıkıntı var. Trt bu yayını polisten aldıysa, 1- sağ tarafta değil, sol tarafta bilgilerin yazılı olması gerekiyordu. 2- kamera'nın numarası veya mevki adı bulunmuyor orada.

Askerliğini yaptığını varsayıyorum, kamera odası vardır biliyorsundur. Orda da CCTV'ler vardı ve tıpkı o sistemin mantığıyla çalışıyormuş.

Bu yazdıklarıma inanmayabilirsin. "2010 fotoğrafı bu" deyip geçmek yerine, arkadaşıma sordum ve o, böyle bir bilgi verdi.

Mesela bugün akit'in sitesinde de yunanistan'da olan bir olaydaki foto kullanıldı. Şu:

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/5882_504184799646865_1927070329_n.jpg

Maalesef bu "yandaş basın" dediğimiz medya kolları da hükümetin yakındığı yönde haberler yapmakta. Bu direnişi nasıl kötüleyebiliriz diye düşünmekte.

Umarım halkı yalan yanlış bildiren herkes cezasını çeker.

ToRoSKaPLaNı
06.Haziran.2013, 23:57
Bazı kanallarda direnişi eleştirerek hala yerden yere vurmaya çalışanlar ve hala bu direnişin sadece 3 ağaçtan ibaret olduğunu sanıyorlar.Birisi karadeniz tv ye çıkmış şov yapmış vs. belki geçmiş sayfalarda koymuşlardır videosunu.

Bordo61Mavi
06.Haziran.2013, 23:59
Huseyin Aygunun attigi twitti gordunuzmu ?

Polis memurunun oldugune gore intikam alinmis

Aydin
07.Haziran.2013, 00:01
Bazı kanallarda direnişi eleştirerek hala yerden yere vurmaya çalışanlar ve hala bu direnişin sadece 3 ağaçtan ibaret olduğunu sanıyorlar.Birisi karadeniz tv ye çıkmış şov yapmış vs. belki geçmiş sayfalarda koymuşlardır videosunu.

Foruma konmadı ama ona karşı şurada güzel bir yazı yazılmış.

https://www.facebook.com/yesimselcuk/posts/10151382844696525

İktidardakiler "dezenformasyon yapılıyor" diye twitter'ı eleştiriyor ama "hükümete yalakalık yapmalıyım" diye düşünen yandaşlar twitter'dan daha fazla dezenformasyon yapıyor.

Aydin
07.Haziran.2013, 00:04
Huseyin Aygunun attigi twitti gordunuzmu ?

Polis memurunun oldugune gore intikam alinmis

Yazdı sildi mi bunu?

petrol_fb12
07.Haziran.2013, 00:10
...

Ağladım ya helal olsun ya !

footballer33
07.Haziran.2013, 00:18
Bunu, mizah konusuna koymak istemedim.

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/969858_509007789154145_2089022418_n.jpg

Corpus
07.Haziran.2013, 00:50
Başbakan'ın 21'de inecek uçağı önce 23'e sonra 02:30'a ertelenmiş.
"kaç kişi oldu?" "300 efendim" "birkaç saat daha bekleyelim"

:n:

Peki havaalanında "izinsiz" toplananlara müdahale gelecek mi ?

Bence gelmemeli. Çünkü görüşümüz taksime de müdahale edilmemesi yönünde :)

petrol_fb12
07.Haziran.2013, 01:16
Çok hassas bir durum var..

Nasıl vericem bu haberi bilmedim..

Börk
07.Haziran.2013, 01:31
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH !

Duydunuz mu arkadaşlar rte'yi karşılamaya giden akp lilerin attığı sloganı.azınlık şaşırma sabrımızı taşırma.neden akp'ye oy attıklarının kanıtı olmuş,matematiğinizi yiyim sizin çok komik bu arkadaşlar :)

sarianet
07.Haziran.2013, 01:43
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH !

Duydunuz mu arkadaşlar rte'yi karşılamaya giden akp lilerin attığı sloganı.azınlık şaşırma sabrımızı taşırma.neden akp'ye oy attıklarının kanıtı olmuş,matematiğinizi yiyim sizin çok komik bu arkadaşlar :)

Uslubun bile her şeyi gösteriyor kanka
Hüseyin aygünün twit fotosu gerçek mi ?

Börk
07.Haziran.2013, 01:48
Maalesef seninle tartışmaya daha önceden girdim,bunu boş vakit kaybı olarak görüyorum artık.O yüzden istediğin kadar alıntıla cevap vermeyeceğim üzgünüm.

Aydin
07.Haziran.2013, 01:59
Uslubun bile her şeyi gösteriyor kanka
Hüseyin aygünün twit fotosu gerçek mi ?

"Bir polis ağır yaralanmış sevinin" derken senin üslubun da her şeyi belli ediyordu ama konuşmaya devam ettik seninle ki artık bazı arkadaşlar baymış. Normaldir.

Corpus
07.Haziran.2013, 02:08
Başbakan' a karşılama için metro seferleri uzatılmış ( NTV )

Başbakan'a 'hoşgeldin' karşılaması
Kuzey Afrika gezisini tamamlayarak gece yarısından sonra yurda dönmesi beklenen Erdoğan'ı karşılamak çok sayıda vatandaş Atatürk Havalimanı'na geldi. Kalabalığın gecenin ilerleyen saatlerinde artması üzerine Aksaray metro sefeleri 04.00'e kadar uzatıldı.

anil luque
07.Haziran.2013, 02:10
Bu mesajlarla neden "Gezi Parkı Direnişi" konusunu kirletiyoruz ?

Corpus
07.Haziran.2013, 02:11
Bu mesajlarla neden "Gezi Parkı Direnişi" konusunu kirletiyoruz ?

çifte standartı göstermek açısından yararlı oluyor bence :)

Medyanın yayınları, belediyelerin davranışları, polislerin davranışları ve daha niceleri...

anil luque
07.Haziran.2013, 02:17
çifte standartı göstermek açısından yararlı oluyor bence :)

Medyanın yayınları, belediyelerin davranışları, polislerin davranışları ve daha niceleri...

Zaferim çifte standardı bilmem neyi bilmeyen mi kaldı sanki bırak boşver. Onurlu bir mücadelenin başlığı burası. Tezatlık olmasın diye diyorum mesajlarda :icon_wink:

sarianet
07.Haziran.2013, 02:18
"Bir polis ağır yaralanmış sevinin" derken senin üslubun da her şeyi belli ediyordu ama konuşmaya devam ettik seninle ki artık bazı arkadaşlar baymış. Normaldir.

Evet ordaki uslubum yanlış olsa da diğer arkadaşlar da bu yanlışta beni yalnız bırakmadı

Deus Dominus
07.Haziran.2013, 02:48
Çoğu kanalda sayın başbakanın Atatürk havalimanı'nda karşılanması varken Hayat TV'de penguenler var :D

petrol_fb12
07.Haziran.2013, 02:54
Anonymous an itibariyle.Fox.com.tr hacklemeye çalışıyor.

Börk
07.Haziran.2013, 03:18
Ne inci sözlük ne ekşi sözlük son 20 yılın en büyük ayarı.

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/576672_356758564445926_79807775_n.jpg

vivoperlei
07.Haziran.2013, 03:26
Ufff cidden var mı böyle bir şey :)

Söylenmiş olabilir belki; ama Fas kralı 6. Muhammed, Erdoğan'la görüşmeyi reddetmiş (http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/programmas/terzake/EP_130605_TZ?video=1.1648450).

Aydin
07.Haziran.2013, 03:29
Hala zıt gidiyor. Gerçi her dediğime "büyüksün" diyen bir kitlem olsaydı ben de herhalde böyle biri olurdum. Adamın bir suçu yok.

petrol_fb12
07.Haziran.2013, 03:58
El Bombasının pimini çekti.Başbakan.Bu son acıklamaları ile.Yarın daha büyük kalabalık olur Taksim'de.

anil luque
07.Haziran.2013, 03:58
konu basbakani karsilamaktan tabii ki cikti yine bize sallamaya basladi. ulkesini suursuzca ic savasa surukleyen bir basbakan var.

seslendigi güruh da yol ver taksimi ezelim falan filan birseyler zirvaliyorlar ama cozemedim. yol falan vermez size o kadar abartmayin , makarnayla komurle idare edin.

sarianet
07.Haziran.2013, 04:07
Yeşilköyde halk taksime (taksimdeki masum eylemcileri tenzih ederek söylüyorum) bi mesaj vermiştir "aslandan kurban olmaz"
Nokta.

Ralph
07.Haziran.2013, 04:54
Bu adam nasıl bir adam? Nasıl bir yaratıl? Nasıl bir canlı? İnsanları birbirine düşürüyor, iç savaşa sürüklüyor. Kahrolsun bu zihniyete. Bir insan böyle olamaz. İnsan olamaz bunlar. Amacınız nedir sizin? Bu kadarmı acizsiniz? Bu kadarmı körsünüz? Yazıklar olsun size be.

Deus Dominus
07.Haziran.2013, 05:09
Sakin usta. Oraya toplanmış kendi tabanından 9-10bin kişi. Biraz gaz alma konuşması olarak bakmaya çalışıyorum. Tüm Türkiye'yi kucaklıyorum diye başlasa da konuşmanın büyük bölümünü önündeki topluluğa yaptı. Yalnız Devlet Bahçeli'nin "öl de ölelim!" cileri neyse; bu "izin ver, taksimi ezelim!" ciler de o... Al birini vur ötekine...

İnatla, kararlılık arasında ince bir çizgi var ve sürekli orada gidip geliyor başbakan. Bekleyip görmek lazım.

petrol_fb12
07.Haziran.2013, 05:16
..................

Cevap Vermeye Değer Görmüyorum Artık.

Eminoski
07.Haziran.2013, 09:31
iç savaşsa derdi dişe diş kana kan , polis kaçılsın aradan şu %50 gelsin.
http://i.imgur.com/y9nNT1O.jpg

Del Piero_10
07.Haziran.2013, 10:21
iç savaşsa derdi dişe diş kana kan , polis kaçılsın aradan şu %50 gelsin.
http://i.imgur.com/y9nNT1O.jpg

İş böyle bir inatlaşmaya gelirse emin değilim. Müslümanların tarihi öfkesi, eylemcilerin 'içkime dokunması'na benzemiyor.

davidvilla
07.Haziran.2013, 10:23
İş böyle bir inatlaşmaya gelirse emin değilim. Müslümanların tarihi öfkesi, eylemcilerin 'içkime dokunması'na benzemiyor.

Müslümanlar vs. İçkiciler diyorsun yani.

Yanlız dikkatini çekerim o sokağa çıkan insanlar ateist ya da içkiist falan değil. Konu başka.

Del Piero_10
07.Haziran.2013, 10:28
Müslümanlar vs. İçkiciler diyorsun yani.

Yanlız dikkatini çekerim o sokağa çıkan insanlar ateist ya da içkiist falan değil. Konu başka.

Diyorum ki 100 yıldır dokunulmadık kutsalı kalmayan ama inancı gereği sokaklara inmemiş milyonlar var.

anil luque
07.Haziran.2013, 11:18
iktidar hirsi , otorite olma , ben merkezli zihniyet bu adamin gozunu , beynini bildigin kör etmis. ulkesini goz gore gore ic savasa goturuyor.

aklim almiyor yahu. hadi gelin taksimde oturalim , sarki turku soyleyelim diyen adam provakator. cunku amaci baska?!

yol ver gidelim taksimi ezelim diyen topluluga laf yok , basbakan el salliyor. onurunu iktidarini mn bekasi icin bu kadar ayaklar altina alabilen bir insan yeri gelir o yolu verir , salar surusunu. zerre kadar olsun istemem ama çArşı'nın bir lafi vardi ; iste o zaman fragman biter film baslar.

sarianet
07.Haziran.2013, 11:36
Diyorum ki 100 yıldır dokunulmadık kutsalı kalmayan ama inancı gereği sokaklara inmemiş milyonlar var.

Sokağa dökülmeye gerek yok halk bu sorunu 10 yıl önce çözdü ve halinden memnun

Eminoski
07.Haziran.2013, 12:00
İnat yapmıyoruz zaten biz hazırız en başından beri ama gerek ilk günkü konuşmasında gerek dünkü konuşmasında herkes bir umut barışa yakın sözler söyler olumlu yanıtlar alırız diye bekledik, olmadı. Bumuymuş Dinin kuranın emrettikleri yazdıkları.Hiç okumasak görmesek inanacaz.Tayyip erdoğanın yaptıklarının zerre kadar dinle alakası yok.Müslümanlıkla dinle alakasıda yok bu olayın adam eylem sahasında namaz kılıyor kuran okuyor gidipte ona saldırdıkmı oda bir kardeşimiz. Olay kraldan çok kralcılığa döndü.Bunlar bir sürü başlarıda RTE şimdi ondan gelecek kararı bekliyorlar.Sokağa dökülmeğe gerek yok falan dediklerine bakmayın yarın hadi sokağa dedimi hepsi dökülücek sokaklara.

Universal
07.Haziran.2013, 12:15
Bu gün Türk basınında 124 haneli bir ihtimal gerçekleşti, 6 gazete 100bin kelimesi bulunan Türkçe'de 4 kelimelik aynı manşeti attı. Bu olaydan sonra bu sabah dinlediğim tek şarkı Hande Yener'den gideceğin tek yer havaalanı...

davidvilla
07.Haziran.2013, 12:18

Burada konuyu dine getirmeyiniz, dinle kutsallıkla hiçbir alakası yok bunların.
Oradaki insanlar bazı siyasi yasaklara ve diretmelere karşı mücadele veriyor.
Müslümanlıkla sorunları oldugunu sanmıyorum.

mpaker66
07.Haziran.2013, 12:55
başbakan'ı anlayamıyorum. anlamak istiyorum ama hala anlayamıyorum. ne yapmaya çalışıyor garip, yazık. insan üzülüyor her ne kadar sevmesekte sonuçta ülkemin başbakanı. Allah ıslah etsin.

Ralph
07.Haziran.2013, 13:07
başbakan'ı anlayamıyorum. anlamak istiyorum ama hala anlayamıyorum. ne yapmaya çalışıyor garip, yazık. insan üzülüyor her ne kadar sevmesekte sonuçta ülkemin başbakanı. Allah ıslah etsin.

Anlamana yardımcı olayım dostum, egosunu tatmin etmeye çalışıyor. Biz de tüm Türkiye olarak buna ortak oluyoruz.

sananes
07.Haziran.2013, 13:15
Göz göre göre yalan söyleyen,ülkeyi iç savaşa sürüklemeye çalışan bir başbakana sahibiz. Ayrıca beyler yanlışınız var. Kimsenin dinle derdi yok "vay efendim dindarlar da eziliyor" basitliğine getirmeyin olayı. Siyasi otoritenin baskıcı tutumuna direniyor bu halk. Din ya da ekonominin(güya) iyi gitmesi bu direnişle alakalı değil.

İstanbul'da 12'de kapanan metro 4'e kadar açık tutuldu,belediyeler karşılamaya gidin diye mesajlar gönderdi daha ne denirki? Bu saçmalığı savunmak için insanın kendini çok zorlaması gerek.

SAİT71
07.Haziran.2013, 13:16
Bu başbakan kadar ülke kaynaklarını kendi propagandalarına alet eden başka bir başbakan tanımıyorum...

Ralph
07.Haziran.2013, 13:46
Allah akıl fikir versin bu insanlara başka da bir şey diyemiyorum. Şimdi tekrarını izliyorum konuşmalarının. Her kelimesi palavra, her kelimesi her cümlesi yalan. Gözümüzün içine bakarak dalga geçiyor yalan söylüyor. Bunu anlamayan akp yanlıları oleeeeey çekiyor. Eminim orada suratlarına tükürse yarabbi şükür derler.

LadroN
07.Haziran.2013, 13:48
http://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10200188297929967&id=292124130837209&refsrc=http%3A%2F%2Feksisozluk.com%2Ftayyip-sasirma-sabrimizi-tasirma--2234036&_rdr
Bazen insanlarin sorgulamasi onemli tabi.

Direniscilere vandal dersin ama yol ver gidelim taksimi ezelim rezilligine gulerek karsilik verirsin.kim vandal? Kim zalim?

Taksim Metrosuna gaz atanlar dun metroya ek seferler duzenledi bu arada.

Ralph
07.Haziran.2013, 13:52
"En tehlikeli insan tipi, az anlayan, çok inanandır."

O kadar güzel açıklıyor ki bu söz oradaki insanları.

SAİT71
07.Haziran.2013, 14:01
Rıza Kocaoğlu :)

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/941410_563021067081976_2030895323_n.jpg

Sonra niye yandaş diyorsunuz, hükümet hiç basına öyle yapar mı deniyor. 100.000 üzerinde kelime olan koca Türkçe'de sadece 4 kelimelik manşet atan birden ikiden üçten çok gazete...

Ne denirki? Ha buldum tesadüf işte.

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/942314_595158613839476_489239514_n.jpg

Aslında mizah bölümüne daha uygun...

anil luque
07.Haziran.2013, 14:02
Bu nasıl bir yobazlıktır bu nasıl bir zihniyetsizliktir bu nasıl bir cehalettir? Bu nedir arkadaş bu nee?!

https://twitter.com/sayfayonetimi/status/342920316814753793/photo/1

Ralph
07.Haziran.2013, 14:07
Rıza Kocaoğlu :)

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/941410_563021067081976_2030895323_n.jpg

Sonra niye yandaş diyorsunuz, hükümet hiç basına öyle yapar mı deniyor. 100.000 üzerinde kelime olan koca Türkçe'de sadece 4 kelimelik manşet atan birden ikiden üçten çok gazete...

Ne denirki? Ha buldum tesadüf işte.

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/942314_595158613839476_489239514_n.jpg

Aslında mizah bölümüne daha uygun...

Yok artık.Baya baya imzalı kagıt göndermis heralde bunu yazın ulan diye.

davidvilla
07.Haziran.2013, 14:15
Yok artık.Baya baya imzalı kagıt göndermis heralde bunu yazın ulan diye.

Hatta o kagıtta aynen böyle yazıyorsa da şaşırmam :)

vivoperlei
07.Haziran.2013, 14:43
Bu nasıl bir yobazlıktır bu nasıl bir zihniyetsizliktir bu nasıl bir cehalettir? Bu nedir arkadaş bu nee?!

Ağlamak istiyorum. İnsanda bir gram bari olmaz mı yahu?

footballer33
07.Haziran.2013, 14:43
Dalga mı geçiyorsun sen? Buradaki yorumları ve dışardaki insanların yazdıklarını falan okumuyorsun sanırım, olanları da görmüyorsun herhalde.

Kendi adına konuş. Ben, her ne olursa olsun halimden memnunum yaz! Tayyip'i kayıtsız, şartsız, kanımın son damlasına kadar savunacağım yaz; ama gelip burda benim ve diğer Tayyip karşıtı insanların namına konuşma!

İnsanların sabrını neden bu kadar çok zorlarsınız, anlamam! :mad:

Raheem Lawal.
07.Haziran.2013, 14:50

%50 demek istedin heralde, sokağa dökülen milyonlarca insanlar var.Adanadan tüm dürenişcilere Selam olsun.

petrol_fb12
07.Haziran.2013, 14:51

Bu senin yazdığın açık tahrik'tir.Bende müslümanım namaz kılıyorum.AKP oy vermedim diye MÜSLÜMAN değilmiyim nedir bu ayrımcılık ?

Ayrıca bak nasıl bir devlete sahibiz ?

http://gundem.milliyet.com.tr/redhack-ten-sok-reyhanli/gundem/detay/1712423/default.htm (BELGELERİ OKU !)

http://siyaset.milliyet.com.tr/huseyin-celik-ten-flas-redhack/siyaset/detay/1713059/default.htm (BUDA GERÇEKLİĞİ)

Muammer Güler = SURİYE DEVLET İSTİHBARATI YAPTI =BU SAVAŞ SEBEBDİR..

Muammer Güler=CHP yandaşları ile fotosu cıktı ? CHP yaptı işte bu kadar aciz bir hükümete sahibiz.

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/23355852.asp (BUNU DA OKU !)

Bilmeden yazmak kolay.Gör devletini artık.Hayatı CHP olmuş.

uAburak89
07.Haziran.2013, 14:55
Faiz lobisini engelledin büyük usta diye pankart var, bir de dün gece olanların önceden planlamadığını, hazırlıklı olmadığını iddia edenler. İstediklerini yaptıkları yetmiyor, bir de insanları salak yerine koyuyorlar ya en çok sinirimi bu itici tavır bozuyor.

europeanconquer
07.Haziran.2013, 15:02

Sanat denen bir şeyden anlamıyoruz abi ülke olarak,sırf iktidarın görüşlerine göre ne diziler bitirdiler,ne dizilere kafalarına göre ayar çektiler.Böyle iktidara,böyle iktidar yanlısı.

sananes
07.Haziran.2013, 15:03
Haberim yok gibi karşıla panpa yazdım ben twitter'da. Aynen öyle esasında.

Güya haberi yok,hatta karşılamasın kimse falan dedi partiden önemli bir isim(şimdi kim hatırlayamadım) ama 12'de kapanan metro geceye uzatılmış,içindeki halka biber gazı atıp kapıları kapatılan metro! ve hürmetli başbakanımız konuşma hazırlamış. ne diyelim böyle başa böyle tarak.

anil luque
07.Haziran.2013, 15:11
Sanat denen bir şeyden anlamıyoruz abi ülke olarak,sırf iktidarın görüşlerine göre ne diziler bitirdiler,ne dizilere kafalarına göre ayar çektiler.Böyle iktidara,böyle iktidar yanlısı.

Abicim olay artık dizi bitirmek falan değil yani şu pankart cehaletin ne boyutlarda olduğunun göstergesi. İnsanlık ayıbı. Sorsan herkesten çok izliyordur televizyon ama senaryo , kurgu vs vs olduğunu bilemeyecek kadar cahildir. Bu onu gösteriyor. Genelleme yapmayı sevmem , bana yapılmasından da nefret ederim ancak sosyal medyada bu fotoğrafa acayip destek olduğunu gördüm. İnsanlar bu kafadalar yani. Rabbim yardımcıları olsun ne diyelim. Cehalet kötü şey.

Eminoski
07.Haziran.2013, 15:14
10 yıldır devletin başında olan partinin seçim sloganı şöyleydi oysaki ; biz başka partiler gibi kendi yandaşlarımıza değil bütün halkımıza eşit davranıcaz. Hani nerde dayı ? sen geldin biz ihale alamaz olduk sen geldin halk isyanda. Ak gençlik senin için paha biçilmezken bu ülkenin diğer gençleri hiç oldu.

europeanconquer
07.Haziran.2013, 15:19
Abicim olay artık dizi bitirmek falan değil yani şu pankart cehaletin ne boyutlarda olduğunun göstergesi. İnsanlık ayıbı. Sorsan herkesten çok izliyordur televizyon ama senaryo , kurgu vs vs olduğunu bilemeyecek kadar cahildir. Bu onu gösteriyor. Genelleme yapmayı sevmem , bana yapılmasından da nefret ederim ancak sosyal medyada bu fotoğrafa acayip destek olduğunu gördüm. İnsanlar bu kafadalar yani. Rabbim yardımcıları olsun ne diyelim. Cehalet kötü şey.

Abi işte o küçük şeyler birike birike bu günlerde ki tepkiyi ortaya çıkardı.Toplumsal düzenle bu kadar çok oynamak iyi değil.Şekilde görüldüğü gibi...

Aydin
07.Haziran.2013, 15:22

Ben feyste küçük bir yazı yazmıştım 3 gün önce. Bu yazıyı yazdıktan 10 saat sonra Rize'deki o olaylar oldu.

Yazdığım yazının son paragrafı şuydu:

Biz sizin çektiklerinizle empati kurabiliyoruz. Bu olaylara "biz zamanında bize yapılanlara karşı hakkımızı taş ve sopalarla aramadık" diyenler, siz hakkınızı aramamış olabilirsiniz ama sizin kafanızda düşünenlerin içinde biriken patlamayı insan yakarak yaptığını biliyoruz. Madımak 1993

sarianet
07.Haziran.2013, 15:32
Bi slogana takılmış herkes
Ben bi haftadır bu ülkenin başbakanının anasını hayat kadını olmakla itham eden sloganlar duyuyorum hemde toplu halde
Bu ülkenin başbakanının karısını isminin 3. Köprüye verilip herkesin üstünden geçmesini temenni ettiği sloganlar duyuyorum
Bi haftadır yakılan yıkılan mülkiyetler görüyorum okuyorum izliyorum
Bi haftadır evinden taciz edilmiş ve tekrar taciz edilme korkusuyla çıkamayan kız arkadaşlarımı biliyorum
Bunlardan siz rahatsız olmuyorsunuz da o slogandan rahatsız olabiliyorsanız vicdanınızla iletişime geçin
Her zaman dediğim gibi masum eylemcileri ayırt ederek yazıyorum bunları

En garibi de neden böyle yapıyorsunuz dediğimizde
Kısıtlanan özgürlükler diye cevap alıyorum
Hangi özgürlükler ?
- .....

davidvilla
07.Haziran.2013, 15:39
Bu senin yazdığın açık tahrik'tir.Bende müslümanım namaz kılıyorum.AKP oy vermedim diye MÜSLÜMAN değilmiyim nedir bu ayrımcılık ?

Bunların mantık bu. AKP'ye oy verirsen harika bir müslümansın, vermezsen gevursun.

Nedense bir an ortaçağ aklıma geldi, engizisyon falan.

uAburak89
07.Haziran.2013, 15:39
Ben bi haftadır bu ülkenin başbakanının anasını hayat kadını olmakla itham eden sloganlar duyuyorum hemde toplu halde
Bu ülkenin başbakanının karısını isminin 3. Köprüye verilip herkesin üstünden geçmesini temenni ettiği sloganlar duyuyorum
Bi haftadır evinden taciz edilmiş ve tekrar taciz edilme korkusuyla çıkamayan kız arkadaşlarımı biliyorum
Bunlardan siz rahatsız olmuyorsunuz da o slogandan rahatsız olabiliyorsanız vicdanınızla iletişime geçin

Hangi özgürlükler ?
- .....

Eviyle beraber yakılan kız arkadaşların yok mu ? Ajitasyonun dozunu iyi ayarlamak lazım, gerçi böylesi de güzel, iyi gülüyorum, gülüyoruz. :)

petrol_fb12
07.Haziran.2013, 15:40
...

Gerek Yok.

RedHack icin #EylemVakti 30 Dakika icinde yeni belgeler.. Duyuralim..

@YOLCU bak cevabı burda.

.....

LadroN
07.Haziran.2013, 15:43

Hangi özgürlükler ?
- .....

Yakmayi cok iyi bilmez o insanlar.siz yakmayi iyi bilirsiniz. Madimak?

Raheem Lawal.
07.Haziran.2013, 15:45
Yakmayi cok iyi bilmez o insanlar.siz yakmayi iyi bilirsiniz. Madimak?

İşte Cevap Bu.

sarianet
07.Haziran.2013, 15:50
Ben ne diyorum bana ne cevap veriyolar :)

anil luque
07.Haziran.2013, 15:52

Hangi özgürlükler ?
- .....
Konuştum vicdanımla , boş işlerle uğraştırma beni diyor.

Aydin
07.Haziran.2013, 15:53
Beyler, kusura bakmayın ama tayyibin istediği bu. Her yerde kutuplaşmamız. Bu konuyu kutuplaşmak için açık tutmadım ama bazı arkadaşlarımızın yazdıkları bizleri geriyor. Bir tarafa gözlerini kapatıp, hala körü körüne bazı kişileri savunmalarının hepimizi gerdiğinin farkındayım.

Hala yanlışa yanlış dememekte direten bu arkadaşlara karşı üslubunuzu düzeltin lütfen. "Biz istikrarlı bir ülkeyiz, ülkeyi iç savaşa sürüklemek istiyor dış güçler, bizi haklı çıkartıyorsunuz" demelerine mahal vermemeliyiz. Başbakanlarının bunu sağladığını görmemekte ısrar edenler için bu saatten sonra lütfen kendinizi yormayın.

Rica ediyorum üslubunuza dikkat edin.

Corpus
07.Haziran.2013, 15:54
AKP' ye oy vermeyeni Müslüman saymamak nasıl bir cehalet nasıl bir yobazlıktır. Ne yani şimdi biz de AKP gibi ülkenin her türlü kötülüğüne çalışan bir partiye oy verenleri Türk düşmanı mı ilan edelim ? Böyle mi bir milleti oluşturacağız böyle mi saygı duymayı öğreneceğiz ? Yazık çok yazık

Aydin
07.Haziran.2013, 16:01
AKP' ye oy vermeyeni Müslüman saymamak nasıl bir cehalet nasıl bir yobazlıktır. Ne yani şimdi biz de AKP gibi ülkenin her türlü kötülüğüne çalışan bir partiye oy verenleri Türk düşmanı mı ilan edelim ? Böyle mi bir milleti oluşturacağız böyle mi saygı duymayı öğreneceğiz ? Yazık çok yazık

Bana gelen böyle bir özel mesaj vardı. tayyibe karşı bir şey yazdığım için ahirete olan inancımdan şüphe duymaya başlamıştı hemen :)

Bu arkadaşlara vereceğimiz cevaplar önemli. Daha doğrusu cevap vermememiz önemli. Lütfen gaza gelmeyin arkadaşlar.

anil luque
07.Haziran.2013, 16:09
Gazi Mahallesi'nde polisin attığı gaz bombasıyla başından yaralanan Turan Akbaş'ın durumunun ciddi olduğu söyleniyor.

petrol_fb12
07.Haziran.2013, 16:20
Doğruluğu belli olmayan bir fotoyu paylaşmam doğru olmaz.

İstanbul Emniyet'i Müdür ve Yardımcılarının Cep Tel Numaraları- "İstanbul Polis'i Halka Karşı Eylem Planı Yayınladı.REDHACK tarafından.

Fotoyu sildim.Görmemişim.

Başbakan konuşuyor :(

anil luque
07.Haziran.2013, 16:22
Bu fotoğrafın Amerika'dan , alakasız bir fotoğraf olduğu söyleniyor. Ne derece doğru bilemedim.

E.Cartman
07.Haziran.2013, 16:59
https://pbs.twimg.com/media/BMKBB29CAAAjHYf.jpg:large

petrol_fb12
07.Haziran.2013, 17:29
Başbakan acıklamalarından.

Çevreci olmak kamu mallarına zarar vermek değildir. İnsanları öldürmek değildir. bize ders vermeye kalkanlar Wall Street olaylarını nereye koyacaklar.

Korkunç bir dezenformason var sosyal meydanın yalan kampanyası var. Bizim demokratik talepler konusunda hiç bir sıkıntımız çekincemiz yok. Herşeyden önce muhatabıınızı bileceksiniz. Burda böyle bir muhatap söz konusu değil

Konuşucağın adamlara "ÇAPULÇU,MARJİNAL" dedin ?

Taksim gezi parkı ile ilgili animasyonla gösterileri ben 2011 seçimleri öncesinde İstanbul'la ilgili projelerimizi açıkladığımda kimsenin sesi çıkmadı.

"ÇÜNKÜ KİMSE BİLMİYORDU"

Çevreci kardeşlerime sesleniyorum. Çevreciliğin ne olduğunu bilirim. İtalya'dan 10-15 yaş ağaçlar aldık ve E-5 kenarlarını ağaçlandırmayı ben yaptım. İstanbul'un çöl olmasına izin vermeyiz.

Havaalını yapılıcak yerde bir ağaçlar var ? Kesiceksin..Atatürk orman çiftliği var 3.000 bin ağaç kesildi ? Alındığı zaman aldık yaptığı zaman YAPTIM ..

Koç Üniversitesi orman alanına yapılmıştır, onlarla savaş verdim, onbinlerce ağaç söküldü. Koç Üniversitesi ormanlık alana yapıldı. Bir Başbakan olarak onlarla savaş verdim. Onbinlerce ağaçlar Kilyos, Zekeriyeköy'de sökülmüştür.

Dönemin Cumhurbaşkanı oranın açılışı yapılırken "Buranın yapılmasına engel olanlar nerede" dedi. Ben cezaevindeydim.

Koç ünisi 4 Ekim 1993 İlk derse başladı.

Başbakan 12 Aralık 1997 Günü cezaevine girdi.

O vandalizmin mensupları çıkıp hemen yaptırmayacağzı diyorlar. Oysa biz bunu seçim öncesi açıkladık. Biz Taksim'i daha güzel hale getirmek istiyoruz. Bize bunlar için oy verdiler...

Başbakan'a oy veren onun projesini bildiğine inanmıyorum.Başbakana projeleri için oy vermiyorlar.Recep Tayyip Erdoğan olduğun için oy veriyorlar.

Gezi Parkı'na fark atacak bir ağaçlandırma yapacağız. Orada AVM olabilir dedik ama Şehir Müzesi de kurabiliriz

Mevzu'da takmıyordun geri vitese ?

HÜKÜMETE HESAP SORMAK İSTEYEN SANDIKTA SORAR

Erdoğan: Yüzde 50'nin değil yüzde 100'ün partisiyiz

Hala bir tuturmuş sandık ? Demokrosi sandık içinde kağıt ise.Öyle demokrosi olmaz olsun ..

Biri çok güzel sormuş..

AB ÜLKELERİNDE DAHA AGIR MÜDAHALELER VARMIŞ.DAHA VANDAL OLAN BİR BİRLİGE GİRMEK İÇİN BU KADAR ÇABAN NİYE ?

footballer33
07.Haziran.2013, 18:00

Hangi özgürlükler ?
- .....
Ben de kendi halkına 'çapulcu' diyen bir başbakanı dinliyorum, ülkenin kurucularına 'ayyaş' diyen birisini dinliyorum. Daha neler neler dinliyorum yıllardır. Sen bunlar için vicdanınla iletişime geçtin mi? Ben senin söylediklerin için geçtim, bana 'yav he he' dedi, o kadar!

anil luque
07.Haziran.2013, 18:04
Başbakan konuşma yaptı yine yalan söyledi. (Artık yalan demiyorum gerçi bilgisizliğine veriyorum , araştırmadan etmeden nasıl olsa bunlar yutar mantığıyla atıp tutuyor)

Wall Street olaylarında 17 kişinin öldüğünü söyledi kendisi anında Amerikan Büyükelçiliği'nin twitter adresinden yalanlama geldi. Polis müdahalesiyle ölüm olmadığını belirttiler.

Boş atıp dolu tutmaya çalışıyor artık başbakan, yersen.

Aydin
07.Haziran.2013, 18:06
Kötüye kötüyle örnek veriyor. Sakın çuvaldızı batırma kendine. Sakın.

davidvilla
07.Haziran.2013, 18:13
İtalya'dan ağaç getiriyor adam E-5'in kenarına dikmek için.
Bizim vergilerle kimler zengin oldu yine ya :D

anil luque
07.Haziran.2013, 18:28
Kötüye kötüyle örnek veriyor. Sakın çuvaldızı batırma kendine. Sakın.

Onu da veremiyor ki abi :)

petrol_fb12
07.Haziran.2013, 19:12
Bugüne kadar en çarpıcı fotoraf.

http://k1306.hizliresim.com/1b/7/nwcym.png

http://s1306.hizliresim.com/1b/7/nwdgq.png

sarianet
07.Haziran.2013, 19:33
:) havaalanında orantısız sevgi kullanıldı polis müdahale etmeliydi şaşkınlıkla izledim

Aydin
07.Haziran.2013, 19:54
:) havaalanında orantısız sevgi kullanıldı polis müdahale etmeliydi şaşkınlıkla izledim

Kullanılan şey sevgi yerine yine devletin kaynakları oldu. Kulalnılan saat 4'e kadar ibb'nin metroları oldu.

Demek ki işlerine gelince 4'e kadar açık tutuluyormuş.

petrol_fb12
07.Haziran.2013, 19:58

Doğru Taksim'de uyuyan insanlara aynı polis cok şevketli davrandı..

Yetmedi Çadır'larını yaktı ..

Bşbakan Ülkeyi böldü..

Aslında cok güzel bir şey yazdım.@Aydın saygım olduğu için yazmıyorum.

Gezi protestolarına Pazartesi'den önce müdahale yok

İstanbul Emniyeti'nde düzenlenen mini "kriz zirvesi"nden, Pazartei gününden önce göstericilere herhangi bir müdahale yapılmaması kararı alındı.

http://t1306.hizliresim.com/1b/7/nwhlc.jpg

SAİT71
07.Haziran.2013, 20:48
Devletin imkanlarını kendine propaganda aracı olarak kullanan bir başbakan çıkıpta yetim hakkından felan bahsetmesin.

LadroN
07.Haziran.2013, 20:56
http://t1306.hizliresim.com/1b/7/nwhu9.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Bu ne ola ki?Hani o insanlar kendi istekleriyle gitmişlerdi oraya.

Edit:Yetkililer olaya el atsın bu arada çok büyük yükledim sanırım:D

Raheem Lawal.
07.Haziran.2013, 21:27

Dostum ak partili olabilirsin, ama Dalga geçer gibi yorum yapman çok yanlış, tamam burda başbakanı eleştiriyoruz, o zmn sende Çıkıp burda Eleştirenlere Düzgün cevaplar ver. Ortamı germeye gerek yok.

Börk
07.Haziran.2013, 21:46
İstediği kadar gersin dostum. Bırakın biraz eğlensin arkadaşlar : ))

Aydin
07.Haziran.2013, 21:50
Dostum ak partili olabilirsin, ama Dalga geçer gibi yorum yapman çok yanlış, tamam burda başbakanı eleştiriyoruz, o zmn sende Çıkıp burda Eleştirenlere Düzgün cevaplar ver. Ortamı germeye gerek yok.

Gerilmeye gerek yok. Arkadaşın taktiğinin başbakanın taktiğiyle aynı olduğunu düşünüyorum.

Nasıl bu yaşanan direnişteki bazı kareleri cımbızla çıkartıp önümüze koyarak bu direnişi karalıyor başbakan, bu arkadaş da kendisine söylenecek hakaret türevi şeyleri bekleyip "siz zaten şöylesiniz, siz busunuz" gibi yazmayı bekliyor sanırım. Ama hala bekliyor.

Sabırlı olduğunuz için teşekkür ederim.

Börk
07.Haziran.2013, 21:51
Sabır da bi yere kadar değil mi abi :)

Corpus
07.Haziran.2013, 21:52
Başbakan yine Koç' a saldırıyor. Bu direniş sürecinde Koç ailesinin direnişçilere yardımları biraz fazla canını sıkmış anlaşılan. Bizlerin bu saldırıya cevabı ise ;

Öğrenci olarak kazanma kapasiteni geçtim, ünvanın olmasa bu okulun kapısından girebilir miydin acaba?

Mamadou
07.Haziran.2013, 22:55
Anlamadığım taraf neden ısrarla olanları başka birilerine giydirmeye çalışıyorlar. Tamam halk zaten provoke edenleri ayırdı elinde geldiği kadarıyla. Her söylemlerinde yok oyuna gelmeyin falan filan. Başbakan önce kendini sorgulasın. Onun söylemleri yüzünden üç kişi öldü.

Eminoski
08.Haziran.2013, 00:29

İlk gün bizde ağaçlara orantısız sevgi gösterdik neden gece 5 te gelip gaz attılar

Aydin
08.Haziran.2013, 00:33
Nette dönüyor:

Başbakanın 1 günde attığı 5 yalanı:

1) Occupy WST olayında '17 kişi öldü dedi', hiç ölüm yokmuş. ABD Büyükelçiliği jet yalanlama yaptı.

2) 'Türk bayrağı yakıldı' dedi, videonun dezenformasyon olduğunu bilmeyen yok.

3) 'Camide türlü ahlaksızlıklar oldu' dedi, müezzin bir gün öncesindeye dair iddiaları yalanladı. (İçki içtiler, grup seks yaptılar vs. elbette doğru değil ya yuh!)

4) 'Havalimanında spontane karşılama' dedi. Yazılı Konuşması hazırdı, SMS'lerle adam toplandı, otobüsler, metro seferleri kondu.

5) 'Adana'da polisimizi öldürdüler' dedi, polisin yanındaki yakın arkadaşı (Bilal Gül) bizzat 'uykusuz ve yorgundu, bir kazaydı' dedi. Sadece diktatör değil, yalan üretme makinesi!

petrol_fb12
08.Haziran.2013, 00:46
Az önce REDHACK dinledim.Üsküdar'da bazı proveketörlerin nasıl orginize edildiğini biliyoruz.Bunu belgeleştirmemiz an meselesi.

Ayrıca Arap ülklerinin 2'si (İSİMLERİNİ UNUTTUM) Türkiye'ye Suriye için Tam 10 Milyar Dolar para vermişler..

İMF borç 2002'de 23 Milyar Dolar olduğunu düşünürsek 1 günde bu para Türkiye'nin kasasına girdi.

"Bir gün vaktinden önce durdurulur,düşer,yada yok edilirsek, vasiyetimiz: sokağa çıkın,eşit ve adil bir dünya yaratmadan eve dönmeyin!" -RedHack

Nocna Mora
08.Haziran.2013, 00:47
Redhack iş başında !!

Corpus
08.Haziran.2013, 02:09
Redhack in konuşmasının videosu var mı acaba ?

petrol_fb12
08.Haziran.2013, 02:11
Redhack in konuşmasının videosu var mı acaba ?

Halk TV şu an gösteriyor.

Corpus
08.Haziran.2013, 02:35
RedHack temsilcisi tarafından yapılan konuşma kaydedilip bir yazı oluşturulmalı ve ders kitaplarına eklenmelidir.

Her gencin dinlemesi gereken bir konuşma olmuş.

Bilmediğimiz şeyler mi ? Hayır. Ancak böyle toplu halde, güzel bir dil ile anlatılması şahane olmuş.

petrol_fb12
08.Haziran.2013, 02:50
Gazi'de cok fena olaylar varmış.

ForCimbom
08.Haziran.2013, 02:58
gazi madımak gibi bir yer degilmiydi hyırdır polisle neden catısılıo

baya cahilim sanırım :)

SAİT71
08.Haziran.2013, 03:17
Kelime oyunu MSNBC'de, Rachel Maddow Show'da haber oldu :)

http://www.nbcnews.com/id/26315908/ns/msnbc_tv-rachel_maddow_show/vp/52127606#52127606

Deus Dominus
08.Haziran.2013, 03:33
Mustafa Keser'in askerleriyiz! (http://yenisafak.com.tr/yazarlar/Murat_Mentes/mustafa-keserin-askerleriyiz/38037)

Aklın yolu bir, hükümete yakın görüşlere sahip bir gazetede bile olsa doğruları görebilen, söyleyebilen insanlar var. Murat Menteş'in yazısı.

Corpus
08.Haziran.2013, 04:39
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/580377_390256374412205_1341142907_n.jpg

petrol_fb12
08.Haziran.2013, 05:25
Forumda Polis olan kişiye anlatmak istediğim üsteki yazıydı.Ama o anlamadı.

nannar
08.Haziran.2013, 11:42

Bir siz eksiktiniz zaten :) Koşun hemen... :director:

Ralph
08.Haziran.2013, 11:53
Bir siz eksiktiniz zaten :) Koşun hemen... :director:

Gelecekler tabi ki. Zaman birleşme zamanıdır. Kardeşlik zamanıdır.

SAİT71
08.Haziran.2013, 11:58
Olayların sizi bizi kalmadı zaten... Biz oldu herkes.

Ralph
08.Haziran.2013, 12:00
Antalya'da hala meydanda coşkular devam ediyor. 30 Ağustos'a kadar devam edecekmiş gösteriler.

Nocna Mora
08.Haziran.2013, 12:02
https://www.facebook.com/photo.php?v=181330278697099

Cami'de neler oldugunu görmek isteyenler izlesin. (:

nannar
08.Haziran.2013, 12:19
Bence 30 ağustos falan çok erken gösterilerin bitmesi için. olayların başladığı günden itibaren bir yıl devam etmeli...Hatta darbe falan da yapılmalı. bu kadar özgürlük kısıtlanır mı canım ? yıllardır müslüman mahallesinde salyangoz satanlar yaşadı bu ülkede.İnsanların giydiğinden inancına kadar herşeyini sorguladılar.fakat sonra tam aksi bir siyasi irade gelince hazım sorunu yaşandı sanırım ve şimdi ise sokaklara taştılar. benim zihnimdeki vatan sevgisi ile sizlerin vatan sevgisi kavramı birbirinden çok ayrı olduğu için tartışmamak en doğrusu olur diyorum fakat işte olayı hala parti partizanlığı halinde yürütüyorsunuz. Bunu diyince de "ne partisi ? her kesimden halk dışarıda" diyorsunuz. Fakat gerçek olan şu ki bir siyasi iradeyi sandıkta deviremeyen başka bir siyasi irade olayları var gücüyle körükleme devam ediyor. Merak etmeyin Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan insanlar sizin yere göğe sığdıradamadığınız bir kendini bilmezin iddaa ettiği gibi "koyun" değil! Karşı siyasi iradeye oy verdi diye insanları "koyun" yerine koyan zihniyet sokaklarda özgürlük arıyor :) Ne diyelim... Direnişiniz hayırlı olsun....Başarılar dileriz.

Nocna Mora
08.Haziran.2013, 12:27
Bence 30 ağustos falan çok erken gösterilerin bitmesi için. olayların başladığı günden itibaren bir yıl devam etmeli...Hatta darbe falan da yapılmalı. bu kadar özgürlük kısıtlanır mı canım ? yıllardır müslüman mahallesinde salyangoz satanlar yaşadı bu ülkede.İnsanların giydiğinden inancına kadar herşeyini sorguladılar.fakat sonra tam aksi bir siyasi irade gelince hazım sorunu yaşandı sanırım ve şimdi ise sokaklara taştılar. benim zihnimdeki vatan sevgisi ile sizlerin vatan sevgisi kavramı birbirinden çok ayrı olduğu için tartışmamak en doğrusu olur diyorum fakat işte olayı hala parti partizanlığı halinde yürütüyorsunuz. Bunu diyince de "ne partisi ? her kesimden halk dışarıda" diyorsunuz. Fakat gerçek olan şu ki bir siyasi iradeyi sandıkta deviremeyen başka bir siyasi irade olayları var gücüyle körükleme devam ediyor. Merak etmeyin Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan insanlar sizin yere göğe sığdıradamadığınız bir kendini bilmezin iddaa ettiği gibi "koyun" değil! Karşı siyasi iradeye oy verdi diye insanları "koyun" yerine koyan zihniyet sokaklarda özgürlük arıyor :) Ne diyelim... Direnişiniz hayırlı olsun....Başarılar dileriz.

Sen ne diyorsun hocam ? Okuyupta, görüpte anlayamama problemin mi var acaba. Hala görmek istedigin gibi görüyorsun.

nannar
08.Haziran.2013, 12:31
Sen ne diyorsun hocam ? Okuyupta, görüpte anlayamama problemin mi var acaba. Hala görmek istedigin gibi görüyorsun.

Aynı soruyu ben de sana sorayım o zaman ? Olayların senin pencerenden göründüğü haliyle ben ve benim gibi düşünenlerin penceresinden göründüğü hali aynı mı sence ? Aramızda bir fark var yalnız. Ben sizler gibi "anlayamama problemin mi var?" tarzından aşağılayıcı ifadelerle savunmuyorum görüşümü :) Ya da medyada dolaşan ve hangi kaynaklardan servis edildiği belli olmayan fotoğraflarla da desteklemiyorum...ona davransam ben de bulurum benim görüşümü destekleyen foto ve video... haksız mıyım?

Nocna Mora
08.Haziran.2013, 12:33
Aynı soruyu ben de sana sorayım o zaman ? Olayların senin pencerenden göründüğü haliyle ben ve benim gibi düşünenlerin penceresinden göründüğü hali aynı mı sence ?

Neden iki tane gerçeklik arıyoruz ki ? Bir tane gerçek var ortada ve bunu görebilenler sokaklarda zaten.

anil luque
08.Haziran.2013, 12:33

Hasan abi sen konuya ekseriyetle girip bir iki mesaj okuyup aklına esen bir yorum yazıp gidiyorsun gibi geliyor bana. Olayları körükleyen başbakanın kendisi. Halkını galeyana getiren , yalanda üstüne olmayan , egosu , kibri tavan yapmış birisi. Hala başka siyasi iradeler olayları körüklüyor diyorsun. Pes doğrusu.

Biz hiç bir zaman veya ben diyeyim kendi payıma konuşayım sırf AK Parti'ye oy veriyor diye birilerini yaftalamam. Görüşü o yöndedir , veriyordur oyunu gayet doğal bu. Ancak şöyle bir durum var ki maalesef ve maalesef bu oy verenlerin azımsanamayacak bir kısmı bu adamın dediklerine yanlış olamaz gözüyle bakıyorlar. Objektiflik denen bir şey zinhar yok. Tayyip yanlış bir şey söyleyecek , yanlış bir şey yapacak hee? İmkansız! Ben bundan şikayetçiyim ve "böyle davrananlara" koyun da derim sürü üyesi de derim.

Çok değil geçen hafta bugünlerde polisin içeride olaylarla alakası olmayan onlarca insan olduğu halde gaz bombası attığı metrolar iki gün önce beyefendiyi karşılamaya giden "seçmenleri" için sabahın 4'üne kadar açık bırakıldı. Sana normal geliyor mu bu ?

SAİT71
08.Haziran.2013, 12:35
AKP'li değilsen müslümanlığa karşı duran dinsizsin. Nasıl bir mantıksa çözemedim yıllardır. AKP demek müslümanlık mı demek? Haşa ayet felan mı var? Bir iman bunlarda var, sadece müslüman bunlar... Kendilerini halife gibi görmekten vazgeçmeli AKP ve yandaşları artık... Hani Başbakan yarın birgün o taksimi ezelim diyen insanları salarsa cihada gidiyoruz felan diyecek diye korkuyorum. Ona bile hak verip Cihada katılacağım diye gelenler olur. :)

anil luque
08.Haziran.2013, 12:38

Bugüne kadar birbirimizi yok yere kırdığımız , üzdüğümüz değmeyecek şeylere lanet olsun.

Gelin kardeşler gelin , çArşı da orada olacak bu akşam. Çapulun tillahı orada olacak. :)

nannar
08.Haziran.2013, 12:38
Neden iki tane gerçeklik arıyoruz ki ? Bir tane gerçek var ortada ve bunu görebilenler sokaklarda zaten.

:) o zaman dışarıya çıkmayanlar kör mü? pardon "koyun" !

Hasan abi sen konuya ekseriyetle girip bir iki mesaj okuyup aklına esen bir yorum yazıp gidiyorsun gibi geliyor bana. Olayları körükleyen başbakanın kendisi. Halkını galeyana getiren , yalanda üstüne olmayan , egosu , kibri tavan yapmış birisi. Hala başka siyasi iradeler olayları körüklüyor diyorsun. Pes doğrusu.

Biz hiç bir zaman veya ben diyeyim kendi payıma konuşayım sırf AK Parti'ye oy veriyor diye birilerini yaftalamam. Görüşü o yöndedir , veriyordur oyunu gayet doğal bu. Ancak şöyle bir durum var ki maalesef ve maalesef bu oy verenlerin azımsanamayacak bir kısmı bu adamın dediklerine yanlış olamaz gözüyle bakıyorlar. Objektiflik denen bir şey zinhar yok. Tayyip yanlış bir şey söyleyecek , yanlış bir şey yapacak hee? İmkansız! Ben bundan şikayetçiyim ve "böyle davrananlara" koyun da derim sürü üyesi de derim.

Çok değil geçen hafta bugünlerde polisin içeride olaylarla alakası olmayan onlarca insan olduğu halde gaz bombası attığı metrolar iki gün önce beyefendiyi karşılamaya giden "seçmenleri" için sabahın 4'üne kadar açık bırakıldı. Sana normal geliyor mu bu ?

ister inan ister inanma ama 2 haftadır çoğunuzdan çok ben kızıyorum başbakana.

nannar
08.Haziran.2013, 12:40
AKP'li değilsen müslümanlığa karşı duran dinsizsin. Nasıl bir mantıksa çözemedim yıllardır. AKP demek müslümanlık mı demek? Haşa ayet felan mı var? Bir iman bunlarda var, sadece müslüman bunlar... Kendilerini halife gibi görmekten vazgeçmeli AKP ve yandaşları artık... Hani Başbakan yarın birgün o taksimi ezelim diyen insanları salarsa cihada gidiyoruz felan diyecek diye korkuyorum. Ona bile hak verip Cihada katılacağım diye gelenler olur. :)

enteresan görüşleriniz var. ben akp yandaşı değilim ama dinime bağlayım. ama sizler gibi düşünmüyorum. ne olacak şimdi ? ben hangi taraftan oluyorum ? olası bir savaşta baltayı kapıp kimi kesmem lazım yani?

Nocna Mora
08.Haziran.2013, 12:41
:) o zaman dışarıya çıkmayanlar kör mü?

Sokaklarda derken direnişe destek verenleri kastettim. Dısarı cıkmadan da destek verenler var. Yandas medyadan takip ettigin için insanların nasıl direndigini göremedigini düşünüyorum ben hocam. Bu yüzden gelip burda hala partiler vb. şeylerden bahsedebiliyorsun. Bir Taksim'e çıksan hiç bir parti yok orada. Yalnızca yardımlaşma var, namaz kılanları koruyan ateistler var. Ağaç dikenler var. Bedava yemek paylaşanlar var.

Bu da güzel bir yazı bakılmalı..

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/23458977.asp#mobil

SAİT71
08.Haziran.2013, 12:44
enteresan görüşleriniz var. ben akp yandaşı değilim ama dinime bağlayım. ama sizler gibi düşünmüyorum. ne olacak şimdi ? ben hangi taraftan oluyorum ? olası bir savaşta baltayı kapıp kimi kesmem lazım yani?

Olası bir savaş dediğimiz şey halkı birbirine kırdırmadır. Burada sadece görüşlerini savunmak isteyen insanların eylemi var. Kimse ile savaş yapmak balta ile birini kovalama meraklısı insanlar değil.

Ben zaten yukarıda yazdığım mantıkta olan AKP lilere karşı söyledim. Eğer öyle düşünenlerden değilseniz sorun yok. Enteresan olduğunu düşünmüyorum. Bugün halk o kadar bilgisizce başbakanı savunuyorki mesajımda yazdığım ironik olay olsa gözü kapalı üstelik bunu dine bağlayıpta taksimdekilere saldıracak insanların olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Aynı mesajı şöylede verebilirim. Başbakan şuradan atlayın dese atlayacak çok insan vardır. gibi..

Ayrıca benim gibi düşünmüyorsanızda saygı duyarım. Dediğim görüşteki insanlar gibi dinsiz, din karşıtı gibi sizi görüşüme katılmadığınız için etiketlemem.

anil luque
08.Haziran.2013, 12:50

Bunca insan da biber gazının müptelası değil ki abi bazı şeylere kızdıkları için hak arıyorlar , sokağa çıkıyorlar. Kendinle çelişme durumu mu var anlamadım ki.

Böyle düşünen biz değiliz. Bizler , onlar diye ifade edecek konuma geldik abi bak basit bir konuyu bile açıklarken böyle kelimelere ihtiyaç duyuyoruz ve bunun tek sorumlusu başbakan.

Bu görüşün sahibi de kendileri kimse kusura bakmasın. Kendine oy vermeyenler çapulcu oldu , kindar oldu , terörist oldu , provakatör oldu. Kendi seçmeni melek melaike.

nannar
08.Haziran.2013, 12:51
Kullanıcı ismi.......Mesajlar
petrol_fb12.....223
Aydin ..........164
Ralf .........137
Corpus ........118
_yoLcu_ ........112
anil luque .......108
Nocna Mora .......104
europeanconquer..... 92
Börk 72......
SAİT71 ........70

konuda en aktif olan 10 arkadaş bunlar. _yolcu_ dışındakiler direnişe destek veren grup sanırım. Haddimi aşarak bu 9 arkadaşın hangi partinin yandaşı olduğunu sorabilir miyim?

Corpus
08.Haziran.2013, 12:53
petrol_fb12.....223
Aydin ..........164
Ralf .........137
Corpus ........118
_yoLcu_ ........112
anil luque .......108
Nocna Mora .......104
europeanconquer..... 92
Börk 72......
SAİT71 ........70

konuda en aktif olan 10 arkadaş bunlar. _yolcu_ dışındakiler direnişe destek veren grup sanırım. Haddimi aşarak bu 9 arkadaşın hangi partinin yandaşı olduğunu sorabilir miyim?

Şahsım adıma konuşayım. Gezi' deki birçok kişinin de olduğu gibi parti tutmayan, meclisteki partilerin beni temsil edemediğini düşünen ve hakkını aramayı bilen biriyim.

europeanconquer
08.Haziran.2013, 12:55
Ben parti yandaşı değilim,siyasi bir görüşüm var ama şu günlerde hiç bir parti benim görüşümü yansıtmıyor,yansıtamıyor,hoş şimdilik bir oy hakkım olmadığı için onun da bir önemi yok,bu arada evet direnişi destekliyorum,etrafa zarar verilmediği sürece,yersiz ortamlarda yapılmadığı sürece destekliyorum.Hükümet geri adım atıp,özür dileyene kadar da destekleyeceğim.

Gncl1905
08.Haziran.2013, 12:58
petrol_fb12.....223
Aydin ..........164
Ralf .........137
Corpus ........118
_yoLcu_ ........112
anil luque .......108
Nocna Mora .......104
europeanconquer..... 92
Börk 72......
SAİT71 ........70

Sorun da biraz burada gibi yani insanların çıldırmasının problemi biraz da bu. Ortada doğru düzgün lider yok. AKP'ye oy vermiyorum diyenlerin diğer partilere de gönül rahatlığıyla oy verdiğini sanmıyorum. Medya önümüze 4 parti sunuyor; seç birini. Diğerlerini seçersen zaten halkın büyük kısmının o partiden haberi bile olmadığı için(medya güçleri yok) çok az oy alacak ve meclise bile giremeyecek. Senin oyun da çöp olacak.

Darbe yapılacaksa RTE'nin karşısındaki liderlere darbe yapılması gerek. RTE yoksa daha çok seçilir.

SAİT71
08.Haziran.2013, 12:59
Körü körüne siyasi parti yandaşı değilim. Tüm siyasilerin fikirlerini muhalifliğini dinlerim ve haklıysa hakkını veririm. Yani X partiliyim diğer partiler Allah birdir dese bile karşı çıkacaksın gibi bir siyasi yaklaşımım yoktur. Solcusu ilede oturur içerim sağcısı ilede oturur muhabbet ederim. Ancak ülkeme kast edildiğini anlarsamda sonuna kadar, gerekirse partimin genel başkanının fikirlerini dinlemeyip haklı bulduğum bir konuda, başka insanlarla birlikte aynı görüşlerimi sürdürerek, aynı partiyi desteklemeye devam ederek yapılan işe karşı çıkarım...

Desteklediğim siyasi parti MHP'dir. Ancak dediğim gibi şu ayırt edilmeli; bu takım değil siyasi bir görüştür. Her yaptığı şeye düşünmeksizin doğrudur demem... Ancak davamdan asla vazgeçmem tabiki...

Ralph
08.Haziran.2013, 13:03
RTE eğer 70-80'lerde bu ülkenin başında olsa oturamazdı o koltukta. Ama kendisi biliyordu böyle olacağını. Bilerek polis devleti kurdu böyle. Bu da 10 yılını aldı.

Edit: Ayrıca kimin hangi partiye oy verdiğinin önemi yok. Önemli olan şu andaki olayların farkında olmak.

Nocna Mora
08.Haziran.2013, 13:06
petrol_fb12.....223
Aydin ..........164
Ralf .........137
Corpus ........118
_yoLcu_ ........112
anil luque .......108
Nocna Mora .......104
europeanconquer..... 92
Börk 72......
SAİT71 ........70

Olayın partiler ile alakası yok ki. Eğer çok merak ediyorsanız söyleyeyim;

Hiç bir parti yandaşı değilim.

anil luque
08.Haziran.2013, 13:08
petrol_fb12.....223
Aydin ..........164
Ralf .........137
Corpus ........118
_yoLcu_ ........112
anil luque .......108
Nocna Mora .......104
europeanconquer..... 92
Börk 72......
SAİT71 ........70

Neden olduğunu sorabilir miyim ?

Namzet
08.Haziran.2013, 13:13
Olayın partiyle ne alakası var?

ReaList
08.Haziran.2013, 13:17
@nannar

Güzel soruydu Hasan hoca tuttum bunu : ) Bu tip anlık sorulara verilen cevaplar üzerine tez bile yazılabilir :p

GeanyGS
08.Haziran.2013, 13:24
Direnişin 2.gününden itibaren Taksim, Akaretler, Beşiktaş, Gümüşsuyu gibi en aktif bölgelerde bulunmuş biri olarak yazıyorum;

Ekonomik olarak bakıldığında Tayyip Erdoğan Türkiye'yi düzlüğe çıkartan adamdır. Bugün dünya üzerinde ekonomik olarak söz sahibi ve G8 zirvesine davet edilmiş bir ülkede yaşıyoruz. Amerika'nın her emrini kayıtsız şartsız yerine getirmeyen hatta Amerika'nın altarnatifini yaratmaya çalıştığı bir parti konumunda şu an. En son Amerika ziyareti çok olumlu geçmedi, orada sağlam da bir fırça yedi ama döndüğünde kredi notlarımız bi anda yükseldi. Kısacası Ekonomik olarak doğru yoldayız.

Olayın diğer yüzü ise insan haklarının sıfıra yakın olduğu ülkelerde ki gibi yaşıyor oluşumuz. Aslında bu durumdan hem parti hemde kutsal önderleri Fetullah Gülen'de rahatsız çünkü Tayyip gerçekten çok kinci ve faşist zihniyetli bir insan bu faşizanlıkta global değil nedense ulusaldır. Gençlik yıllarından kalma bilinç altında ne kaldıysa artık Türkiye'nin sol kesimine karşı inanılmaz bir nefreti var. Bunun global olmadığına müslüman ülkeleri yağmalayan, kadınlarına tecavüz eden Amerikan askerini kahraman olarak lanse etmesiyle de anlayabiliriz.

Benim kendi adıma ülkenin ekonomik olarak gidişatı hakkında çok derin endişelerim yok yalnız toplumun belirli bir kesimine yapılan barbarlıktan, ulu önder Atatürk'ün bu ülkeden silinmeye çalışılmasından, halkın kendi ülkesi hakkında söz sahibi olamamasından ve bu diktatör rejimine karşı medyanın 3 maymunu oynamasından rahatsızım.

Bunların önemini de şöyle anlatayım. 89'da Romanya halkı tarihinin en büyük rafahını yaşarken Çavuşeskuya karşı ayaklanıp kurşuna dizmişlerdir. Olaylar da Macar bir din adamının evinden alınmasıyla başlamış küçük bir eylemin tüm ülkeye yayılmasıyla gerçekleşmiştir.

Ralph
08.Haziran.2013, 13:33
Bu şarkı barış karşıtı ve eylem karşıtları için gelsin

flört

Trabzonspor
08.Haziran.2013, 13:36
Direnişin 2.gününden itibaren Taksim, Akaretler, Beşiktaş, Gümüşsuyu gibi en aktif bölgelerde bulunmuş biri olarak yazıyorum;

Ekonomik olarak bakıldığında Tayyip Erdoğan Türkiye'yi düzlüğe çıkartan adamdır. Bugün dünya üzerinde ekonomik olarak söz sahibi ve G8 zirvesine davet edilmiş bir ülkede yaşıyoruz. Amerika'nın her emrini kayıtsız şartsız yerine getirmeyen hatta Amerika'nın altarnatifini yaratmaya çalıştığı bir parti konumunda şu an. En son Amerika ziyareti çok olumlu geçmedi, orada sağlam da bir fırça yedi ama döndüğünde kredi notlarımız bi anda yükseldi. Kısacası Ekonomik olarak doğru yoldayız.

Olayın diğer yüzü ise insan haklarının sıfıra yakın olduğu ülkelerde ki gibi yaşıyor oluşumuz. Aslında bu durumdan hem parti hemde kutsal önderleri Fetullah Gülen'de rahatsız çünkü Tayyip gerçekten çok kinci ve faşist zihniyetli bir insan bu faşizanlıkta global değil nedense ulusaldır. Gençlik yıllarından kalma bilinç altında ne kaldıysa artık Türkiye'nin sol kesimine karşı inanılmaz bir nefreti var. Bunun global olmadığına müslüman ülkeleri yağmalayan, kadınlarına tecavüz eden Amerikan askerini kahraman olarak lanse etmesiyle de anlayabiliriz.

Benim kendi adıma ülkenin ekonomik olarak gidişatı hakkında çok derin endişelerim yok yalnız toplumun belirli bir kesimine yapılan barbarlıktan, ulu önder Atatürk'ün bu ülkeden silinmeye çalışılmasından, halkın kendi ülkesi hakkında söz sahibi olamamasından ve bu diktatör rejimine karşı medyanın 3 maymunu oynamasından rahatsızım.

Bunların önemini de şöyle anlatayım. 89'da Romanya halkı tarihinin en büyük rafahını yaşarken Çavuşeskuya karşı ayaklanıp kurşuna dizmişlerdir. Olaylar da Macar bir din adamının evinden alınmasıyla başlamış küçük bir eylemin tüm ülkeye yayılmasıyla gerçekleşmiştir.

Eokonomi iyi diyorsun ama bu ekonomide üretim yok tüketim çok.Cari açık ok fazla.Ekonomiyi hizmet sektörü ve İnşaat sektörü ayakta tutuyor diyebilir. Heryer Beton oldu. Bu betonlaşma sadece İstanbulda değil heryerde. Zonguldakda yaşıyorum ben burda bile bakıyorum heryer inşaat alan. Ülkede üretime yönelme yok hep tüketim hep tüketim bu sistem biryerde patlak verince çok daha kötü olacak suni bir iyi gidiş var ekonomide.

Nocna Mora
08.Haziran.2013, 13:42
Ekonomik olarak 10 yıl öncesinden ilerde olmamızın sebebi AKP değil gelişen teknoloji ve aradan geçen zamandır.

- Devletin bütün değerli kurumları yabancılara neredeyse bedavaya satıldı. Zararına satış yaptılar nakit para almak için. Gelen nakit paraları artı olarak yansıtıp insanları yanıltıyorlar.

- 10 yıl önce de aynı olan kayıt dışı hizmetleri, kayıt altına aldılar. Bu sayede ekonomi gelişti diyorlar. Oysa değişen, gelişen bir şey yok. Sadece kayıt altına alınca rakamlar arttı, olay bu.

Bunlar aklıma ilk gelenler. Ekonomik anlamda kısa vadede iyi işler yapıyor gibi durabilirler fakat uzun vadede tamiri zor hasarlar yarattılar. Rakamlarla yalan söylemeye de devam ediyorlar.

anil luque
08.Haziran.2013, 13:46
Rakibiyle birebir kalan Messi'nin bir anda uzaması gibi uzayan dış borcu unutmamak gerek.

SAİT71
08.Haziran.2013, 13:51
IMF'ye borç bitti diyorlar dış borç yokmuş sıfır borçlu bir ülkeymişiz gibi algılıyor insanlar..

footballer33
08.Haziran.2013, 14:28
IMF'ye borç bitti diyorlar dış borç yokmuş sıfır borçlu bir ülkeymişiz gibi algılıyor insanlar..
Bir de o borcun nasıl bittiğini (!) sorgulasalar keşke!

Aydin
08.Haziran.2013, 15:03
Olayın zaten koptuğu nokta, oradaki gençlere bir parti yandaşıymış gibi davranan kesime derdin anlatılamaması.

Daha önce de yazdım. Chp'li değilim. Sadece Atatürkçüyüm.

Hasan hocam, sanırım cidden konuyla bir ilginiz yok ya da fazla bilginiz yok konu hakkında. Başbakanı sevmem diyorsun ama olaya yaklaşımının ondan farkı yok. Gerçi sen de bu konuda önceden %70'i chpli, gerisi pkk'lı ve ermeni gibi sana yakışmayacak çok sığ bir bakış açısıyla durumu yargılamıştın ki yanılmıyorsam sırf ekonomi kötü gidecek diye oraya giden direnişçilere vatan haini demiştin.

Bir şey diyemiyorum cidden. Hala durumu partilere yanlamaya çalışanlar var. Bilmiyorsunuz. Oraya gitmediğiniz -şehir dışında oturanların gitmediği belli- ve oradaki durumu anlamadığınız belli.

Dün değil, ondan önceki gün, cnn türk'te nazlı ılıcak'ın programında bir akpli profesör vardı. profesör diyorum ve adam canlı yayında milletin gözünün içine baka baka yalan söyledi. ilk başta oraya gittiğini söyledi ve sonra oraya giden katılımcılardan biri "şunu şunu görmene rağmen mi bunları söylüyorsun" dediğinde "ben tarlabaşı taraflarına gittim" dedi.

Başbakan gibi yapmayın. Oradakilerin %80'inin 18-23 yaşındaki gençler olduğunu unutmayın. Ve yapabiliyorsanız olayı diğerlerine rağmen daha az yandaş olan yerlerden takip edin. Halk Tv'den takip edin de demiyorum.

Facx
08.Haziran.2013, 15:22
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/125686/redhack-halk-tv-konusmasi
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/125687/redhack-halk-tv-konusmasi-2

yazılı metni : http://eksisozluk.com/7-haziran-2013-halk-tv-redhack-konusmasi-tam-metni--3869535?p=1 (buraya koyardım da sayfayı bozmasın diye koymuyorum)

Universal
08.Haziran.2013, 15:29
Bu gün çArşı ile Beşiktaş'dan Taksim'e yürüyeceğim, bir ay önce düşünsem aklıma gelmezdi.

petrol_fb12
08.Haziran.2013, 16:47
petrol_fb12.....223
Aydin ..........164
Ralf .........137
Corpus ........118
_yoLcu_ ........112
anil luque .......108
Nocna Mora .......104
europeanconquer..... 92
Börk 72......
SAİT71 ........70

Hiç bir partiyi Desteklemem.Ben halkım halk olarak kalacağım.

Bunu en baştan beri söyledim :D

Yandaş değilim..

AKP tutanlara saygım var.Tutmuyanlara DİNSİZ demedim ;(

Duygu sömürmek için.Cami'de İÇKİ HABERİ YAPTILAR TUTMADI.NE DEDİLER TUTMADI (GRUP .... YAPTILAR DEDİLER TUTMADI.BAYRAK YAKTILAR DEDİLER TUTMADI..

Reyhan'lı saldırısı..DEVLET = SURİYE İSTİHBARATI YAPTI SONRA =CHP YAPTI ;(

Sonra ne cıktı.Ordaki Muhaliflerin yaptığı ortaya cıktı ..Orda 54 vatandaşımız şehit oldu kimsenin GIKI cıkmadı ;(

Neden olur mu ? 2 i arap ülkesinden Suriye'ye muhaliflere destek olmak için.10 Milyar Dolar Aldık ;(

İMF borcu 2002'de 23 Milyar Dolar'dı 1 gece'de biz 10 Milyar Dolar aldık ;( Çocuğa şeker verir İMF borçları kapattık diyorlar..

.......

Biber Gazı Bala Benziyor..

Benim Tomam Bana Sıkıyor !!!

Ralph
08.Haziran.2013, 18:57
Fenerliler ve Beşiktaşlılar Beşiktaş'ta toplanıyor.

GeanyGS
08.Haziran.2013, 19:57
Ekonomi konusunda hepiniz haklısınız çok fazla yabancılaşma oldu ülke şirketlerinde ama unutmayalım ki bu sistem Menderes döneminde başladı hatta Amerika'nın onu başa getirmekte ki amacı devlete ait kurumlara kadar sahip olmaktı.

Ayrıca üretim=ekonomi demekte yanlış olur. Türkiye şu an üreterek ekonomisini düzeltebilecek durumda değil çünkü paramızın Dolar ve Euro karşısında ki değeri oldukça düşük ve kur farklarında ki risk ithalatçı için büyük bir handikap. Kaldı ki Çin furyası Asya'yı aşıp yavaş yavaş Afrika ülkelerini de sarmış durumda, büyük firmalar fabrikalarını ucuz işçilik olan ülkelere kaydırmakta. Böyle bir sistemde üretimde diğer Avrupa ülkelerinin de yapamadığı gibi rekabet etmek çok zordur. Avrupa ülkelerinin tek avantajı ise teknolojik olarak geldikleri noktayı çok iyi pazarlıyor olmaları. Türkiye geleneksel pazar alışkanlığından modern pazara geçiş sürecinde ciddi sıkıntılar yaşadı ama bugün modern pazar bile çok ciddi istihtam sağlamakta. Yaşanmamış senaryo hakkında konuşmak zor ama geçtiğimiz 10 yıl içinde o veya bu parti başta olsaydı yaşanan global krizleri çok daha fazla hissederdik diye düşünüyorum. İşim gereği bunları çok iyi gözlemleyebiliyorum.

Dediğim gibi ekonominin nasıl düzgün gözüktüğü hakkında ki tezlerinizde ve rahatsızlıklarınız da haklısınız ama bunun da başka bir çözümü yok çünkü tepetaklak aşağı doğru giden bir ülke devraldı hükümet.

Ayrıca tekrar belirtmek istiyorum AKP'li falan da değilim. Günlerdir fırsat buldukça Taksim'e giden haftasonları orada sabahlayan, Tayyip istifa diye avaz avaz bağıran biriyim ama niye bağırdığımı nelerden rahatsız olduğumu daha önce de belirttim.

Ekonomi, kriz sürecini hala atlatamamış ülkelerden iyi ama yönetim biçimi kesinlikle ve kesinlikle yanlış işin kötü tarafı atadan deden CHP'li biri olarak altarnatif bi isim aklıma dahi gelmiyor.

sarianet
08.Haziran.2013, 20:14
Ayyıldız Tim

Arkadaslar Biz Cok Güldük Ve Gülmeye Devam Ediyoruz Sizinlede Paylasalim Hepbirlikte Gülelim Istedik Simdi Bu Kendilerine redhack Denilen Terör Orgütlerince Ve Dis Istihbaratlarca Yönetilen Bu Grup Bugün Emniyeti Hackledik Iste Tel Nolari Diye Aciklama Yapti Ve Tel No Yayinladi ! Simdi Bakalim Son Gunlerde Hack Adi Altinda Ne Yalanlar Söylemislerdi !!! Olmayan Beyoglu Emniyet Mudurlugunu Hackledik Demislerdi Basbakanin Numarasi Diye Eski Milletvekili Ve Esinin Telini Yayinlamislardi Hatayi Hackledik Deyip Belge Yayinlamislardi Ama O Belgenin Bir Asker Tarafindan Verildigi Ortaya Cikmisti !!! Simdiki Yeni Yalanlari Emniyeti Hackledik Tel Nolari Diyorlar Bunca Yillik Hack Hayatimizda Binlerce Siteyi Hackledik Ama Sagi Solu Yirtilmis Belge Ne Hackledik Ne Gördük Acaba Kimden Aldilar Merak Ettik ! Telekomdan Mi Unutmadan Bu Arkadaslar Ayt Hackledik Diye Yayin Evinin Her Zaman Verdigimiz Tel No Da Yayinlamislardi Ne Diyoruz O Zaman He He Deyip Geciyoruz

Ralph
08.Haziran.2013, 20:14
Polisi destekleyen arkadaşlar? Polis olmadan nasıl yürünüyormuş? Kim olay çıkarıyormuş? Suçlu kimmiş? Hata kimdeymiş?

Biraz açın gözleri artık.

SAİT71
08.Haziran.2013, 20:18
Kadir Topbaş "Mimarlarla görüştük kabul ettiler" dedikten 38 saniye sonra Mimarlar Odası tarafından yalanlandı..

Ralph
08.Haziran.2013, 20:22
Şu an orada olmak vardı. Ahhh Antalya'ya olmadık zamanda geldim

petrol_fb12
08.Haziran.2013, 20:41
Ayyıldız Tim

Arkadaslar Biz Cok Güldük Ve Gülmeye Devam Ediyoruz Sizinlede Paylasalim Hepbirlikte Gülelim Istedik Simdi Bu Kendilerine redhack Denilen Terör Orgütlerince Ve Dis Istihbaratlarca Yönetilen Bu Grup Bugün Emniyeti Hackledik Iste Tel Nolari Diye Aciklama Yapti Ve Tel No Yayinladi ! Simdi Bakalim Son Gunlerde Hack Adi Altinda Ne Yalanlar Söylemislerdi !!! Olmayan Beyoglu Emniyet Mudurlugunu Hackledik Demislerdi Basbakanin Numarasi Diye Eski Milletvekili Ve Esinin Telini Yayinlamislardi Hatayi Hackledik Deyip Belge Yayinlamislardi Ama O Belgenin Bir Asker Tarafindan Verildigi Ortaya Cikmisti !!! Simdiki Yeni Yalanlari Emniyeti Hackledik Tel Nolari Diyorlar Bunca Yillik Hack Hayatimizda Binlerce Siteyi Hackledik Ama Sagi Solu Yirtilmis Belge Ne Hackledik Ne Gördük Acaba Kimden Aldilar Merak Ettik ! Telekomdan Mi Unutmadan Bu Arkadaslar Ayt Hackledik Diye Yayin Evinin Her Zaman Verdigimiz Tel No Da Yayinlamislardi Ne Diyoruz O Zaman He He Deyip Geciyoruz

Ayyıldız Tim Mosad ağına girsin helal olsun diyim..Bana ufak sitelerle gelmesinler.Madem bu ülkeyi cok seviyorlar.Girsin bilgi sızdırsın acıklasın.

Anonymous ‏FREE FİLİSTİN adı altında MOSAD'a saldırı düzenlemişti.Siteyi engellemişti bir süre.REDHACK ile.

http://k1306.hizliresim.com/1b/8/nxnzv.jpg

http://u1306.hizliresim.com/1b/8/nxp9n.jpg

http://u1306.hizliresim.com/1b/8/nxprz.jpg

Mamadou
08.Haziran.2013, 21:00
Amma kalabalık varmış. Kaç kişiler sayılmıyor.

SAİT71
08.Haziran.2013, 21:04
Amma kalabalık varmış. Kaç kişiler sayılmıyor.

Kaç bin :D

petrol_fb12
08.Haziran.2013, 21:14
Kaç bin :D

100 Bin cok rahat var. :D

Mamadou
08.Haziran.2013, 21:20
1 milyon kişi var mıdır acaba.

TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Haziran.2013, 21:20
CANLI YAYINDA KORSAN EYLEM....

https://www.facebook.com/photo.php?v=467337823343833&set=vb.488868027834788&type=2&theater

petrol_fb12
08.Haziran.2013, 21:23
Taksim , İstanbul , Turkey !

http://k1306.hizliresim.com/1b/8/nxpzy.jpg

http://u1306.hizliresim.com/1b/8/nxrbc.jpg

http://k1306.hizliresim.com/1b/8/nxrf3.jpg

http://u1306.hizliresim.com/1b/8/nxrh1.jpg

http://u1306.hizliresim.com/1b/8/nxrls.jpg

İŞTE BU !

http://u1306.hizliresim.com/1b/8/nxrq3.jpg

petrol_fb12
08.Haziran.2013, 22:06
ÜSTEKKİ FOTOLARA BAKIP BU FOTOYA BAKIP.ACIYORUM.

http://u1306.hizliresim.com/1b/8/nxrnj.jpg

TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Haziran.2013, 22:11
boyle bir suclama varsa sorusturulmali, havada kalmamasi lazim bunlarin.

SAİT71
08.Haziran.2013, 22:15
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/thumb/2/2b/Ntvcanlisansur.png/537px-Ntvcanlisansur.png

petrol_fb12
08.Haziran.2013, 22:19
Metro seferleri gece 4 e kadar uzatılırken Kadikoy-Besiktas vapur seferlerini iptal edildi..

Başbakan UEFA'YA gidicekmiş Taksim'de Seyircisiz Maç Oynatmak için :D

http://k1306.hizliresim.com/1b/8/nxs9c.jpg

İZMİR !

http://u1306.hizliresim.com/1b/8/nxskm.jpg

Del Piero_10
08.Haziran.2013, 22:21
https://pbs.twimg.com/media/BMLoqUHCQAA7r1N.jpg

Selahattin Demirtaş, Öcalan'ın Gezi Parkı ile ilgili olarak "Direnişi anlamlı buluyor ve selamlıyorum. Elbetteki bu duruş yeni bir siyasal kırılma yaratmıştır. Ancak hiç kimse ulusalcı, milliyetçi, darbeci çevrelere de kendini kullandırmamalı. Bu hareketin onların denetimine girmesine Türkiyeli demokrat, devrimci, yurtsever ve ilerici çevreler izin vermelidir"dediğini belirtti.

TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Haziran.2013, 22:26
ocalanin dediklerine kulak asmak yerine halkinin ne dedigini dinlesen daha guzel olmaz mi?

petrol_fb12
08.Haziran.2013, 22:26
@Del Piero_10

Başbakan Diyarbakır'da izin verdi sesin cıkmadı burda mı sesin cıktı ?

ADALET'in bu mu ?

Doğru ya.Sana göre AKP Desteklemeyen Dinsizdi ..

Pardon Pardon Pardon.

SAİT71
08.Haziran.2013, 22:34
Öcalan'ın bunu demesi direnişe gölge düşüremez. Malum PKK ile müzakere yapmak için Öcalan'la görüşüp ona bu açıklamaları yapma hakkını veren bir hükümetimiz var. Eğer Öcalan bu açıklamaları yapıyorsa veya yapabiliyorsa bunda R.Tayyip Erdoğan ve hükümetinin katkısı vardır. O adama tvsinden tutunda odasının metrekaresine kadar herşeyini verip birde muhatap aldılar. Ama tabi onlar konuşulmaz. Terörü bitirmiş oluyor AKP... Tabi.

Öcalanda bu durumdan yararlanıp açıklama yapıyor gündem olur bu... Bakın Teröristlerde işin içinde bu masum bir eylem değil... Adamlar PKK ile masaya oturmuş diyorum be PKK...

Bebek katili demek bile yasak ülkede.

Del Piero_10
08.Haziran.2013, 22:36
@Del Piero_10

Başbakan Diyarbakır'da izin verdi sesin cıkmadı burda mı sesin cıktı ?

ADALET'in bu mu ?

Doğru ya.Sana göre AKP Desteklemeyen Dinsizdi ..

Pardon Pardon Pardon.

Bu konuyla ilgili bir sitem belirtmedim. Yaptığı işi oyun zanneden birkaç kişi belki ayılır diye umarım. İşgal, direniş vs kelimelerin hangi jargona ait olduğunu ve kimler tarafından kullanıldığını araştırsınlar.

AKP desteklemeyen dinsizdir gibi bir laf etmedim. Ancak bilinçli müslümanların kahir ekseriyetinin AKP'ye oy verdiği bir gerçek.

sui generis
08.Haziran.2013, 22:41
O bayraklar indirilmiş taraftarlar tarafından.

Eylemin amacını saptırmaz bunlar. hükümet çıkıp bunları eleştirmesin. Diyarbakırda olanlar , dağdan inenleri karşılamalar unutulmadı daha.

Aydin
08.Haziran.2013, 22:42
öcalan ağzına "direniş" kelimesini aldı diye mi bizim kullandığımız "direniş" kelimesi kirlenecek :)

Komik olmayın.

I3esiktas
08.Haziran.2013, 22:45
öcalan posteri asıldı diye ülke bölünmez merak etmeyin

Del Piero_10
08.Haziran.2013, 22:48
öcalan ağzına "direniş" kelimesini aldı diye mi bizim kullandığımız "direniş" kelimesi kirlenecek :)

Komik olmayın.

öcalan'ın ağzına almasına gerek yok bunlar zaten marksizme ait terimler.

Aydin
08.Haziran.2013, 22:48
Şunu da unutmamak gerekir:

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/992798_713329408682989_801423690_n.jpg

Del Piero_10
08.Haziran.2013, 22:53
Dediğim gibi benim derdim öcalan posteri açılması değil, bir kısım insan isteği ve bilgisi dışında bu ideolojinin değirmenine su taşıyor.

petrol_fb12
08.Haziran.2013, 22:54
Bu konuyla ilgili bir sitem belirtmedim. Yaptığı işi oyun zanneden birkaç kişi belki ayılır diye umarım. İşgal, direniş vs kelimelerin hangi jargona ait olduğunu ve kimler tarafından kullanıldığını araştırsınlar.

AKP desteklemeyen dinsizdir gibi bir laf etmedim. Ancak bilinçli müslümanların kahir ekseriyetinin AKP'ye oy verdiği bir gerçek.

Ben niye vermiyorum ?

İşgal Direniş Vs.Türkçe kelimelerdir.Herkes kullanır..

Karabük Taraftarının bir lafı vardır.."DİRENE DİRENE KAZANACAĞIZ" onlar'damı o jargona giriyor ?

Bende bilinçli müslümanım ama Egemen Bağış'ın bizim verdiğimiz parayla..

Yılbaşı çeki altında Gazete çalışanlarına 350.000 Bin TL verdiğini unutmadım ?

Şu var herkesi aynı kefeye koyma.

anil luque
08.Haziran.2013, 22:56
Bu akşamki Taksim alemlere ibret oldu ibret. Hepimiz kardeşiz ulan!

Bu insanlara müdahale olmayınca gayet sakin ve dillere destan güzellikte gösteri olabiliyormuş değil mi ? Bazılarına en büyüğünden kapak olsun.

Del Piero_10
08.Haziran.2013, 22:57
Ben niye vermiyorum ?

İşgal Direniş Vs.Türkçe kelimelerdir.Herkes kullanır..

Karabük Taraftarının bir lafı vardır.."DİRENE DİRENE KAZANACAĞIZ" onlar'damı o jargona giriyor ?

Muhtemelen. Karabük taraftarı sol görüşlü değil mi?

GeanyGS
08.Haziran.2013, 23:00
Dediğim gibi benim derdim öcalan posteri açılması değil, bir kısım insan isteği ve bilgisi dışında bu ideolojinin değirmenine su taşıyor.

Şu an Öcalan ve BDP'nin tek kurtuluşu AKP'dir, onun için onlar bu eylemde hükümetin topluluğu marjinal gösterme çabası nedeniyle oradalar (ben bunları yiyen yok sanıyodum varmış) yani bilinçli (sadece müslümanlarda olmayan kavram) hiç bir bölücü örgüt sempatizanı orada AKP istifa diye bağırmaz.

erdem344
08.Haziran.2013, 23:01
Ne güzel konuşmuş

anil luque
08.Haziran.2013, 23:01

Arkadaş spora niye siyaset karıştırıyorsun? Bir tribün sloganını niye politik görüşe bağlıyorsun?

çArşı'nın A'sı anarşiden ileri geliyor. Kaç tane kural dışı başkaldırısını gördün çArşı'nın?

petrol_fb12
08.Haziran.2013, 23:02

Bilmem..Araştırmadım.

@erdem344

Olayın 2 tane ağaç yüzünden cıktığını zanneden kesme anlatmak bıktım..

Olay iki tane ağaç değil !

Susa susa içine atılmış bir toplumun kusmasıdır..

Şöyle bir şey sunayım..

Eskiden Laleli'de barlar Ramazan'da kapalıydı..

2012 Geldiğinde çoğu açık..Hani bu toplum "İSLAM" benimsiyordu ?

İddaa Oynama yüzde yüz.Şans oyunları keza..

İnsanları gözünü PARA ile bürümüşler..O yüzden kafalarını kaldırmadılar..

Sokak Ropartajları Reyhanlı nedir diye bir ropartaj vardı.Aç izle yarısından coğu bilmiyor..

Yani öyle tek taraflı konuşmak en kolayı.Olayları bütün almak lazım..

İstiyen Oruç tutar istiyen tutmaz senin önünde yiyiorrsa Allah günah defterine yazıyor.Hiç merak etmesin o.

Del Piero_10
08.Haziran.2013, 23:03
Arkadaş spora niye siyaset karıştırıyorsun? Bir tribün sloganını niye politik görüşe bağlıyorsun?

çArşı'nın A'sı anarşiden ileri geliyor. Kaç tane kural dışı başkaldırısını gördün çArşı'nın?

Ben karıştırmıyorum. Slogan zaten politik bir görüşe ait. Google'da aratabilirsin.

anil luque
08.Haziran.2013, 23:12
Ne güzel konuşmuş

Programın adına uygun konuşmuş.