View Full Version : Gezi Parkı Direnişi
Pages :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
DaveJones
02.Haziran.2013, 01:40
Abi bak hepiniz okumuş, okuyan veya en azından gündemi takip eden insanlarsınız. Polisin kendi vatandaşını bilerek vurması diye bişey olabileceğini aklınız alıyor mu yahu? Biraz sağduyulu olun hemen her duyduğumuza inanmayalım artık. İnanın bunu söylemekten ben de sıkıldım ama yeter artık yani.
titates1
02.Haziran.2013, 01:40
ben utanıyorum arkadaşlar bu adamları desteklediğim günlere , özür diliyorum sizden , zamanında da bir özel mesaj tartışmasında da walter sakana'ya yazmıştım şike sürecinde hiç unutmam , desteklediğimi , cemaatle ayrılması gerektiğini , farklı olduklarını.sanmayın ki orda , sokakta daha önce destekleyip , karar değiştirmemiş insanlar yok , orada akpye,bdpye,mhpye,chpye oy vermiş insanlar , hayatında hiç oy kullanmamış insanlar var , bu halk direnecek , bu halk kazanacak , Allah yardımcımız olsun.
Ralph
02.Haziran.2013, 01:41
Başbakanlık ofisinde görevli polislere saldırıldı 1 polis ağır yaralı
Sevinin
Sana diyecek tek bir söz dahil bulamıyorum. Sözün bittiği yeri söyledin. Benim sınırlarım dışıma çıktın. Helal olsun hayretle okudum yazdığını.
Corpus
02.Haziran.2013, 01:42
Abi bak hepiniz okumuş, okuyan veya en azından gündemi takip eden insanlarsınız. Polisin kendi vatandaşını bilerek vurması diye bişey olabileceğini aklınız alıyor mu yahu? Biraz sağduyulu olun hemen her duyduğumuza inanmayalım artık. İnanın bunu söylemekten ben de sıkıldım ama yeter artık yani.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sbYQ_dzFniY
bunu bana açıkla söz birşey demiyorum.
Night_Mare17
02.Haziran.2013, 01:42
Sevinin
Polislik var mı sende ?
İnşallah düşündüğüm zihniyette değilsindir yoksa çok yazık.
Kaka Leite
02.Haziran.2013, 01:43
Bu saatten sonra da bana Polis konusunda haklı falan demesin kimse.Sanki bizler insan değilmişiz gibi davranılıyor..
Ralph
02.Haziran.2013, 01:43
Neye dayanarak söylüyorsun peki? Eylemde miydin? Gördün mü? Gözlemledin mi? Yoksa sadece öyle oturduğun yerden yaptığın gözlem mi?
Rsa
02.Haziran.2013, 01:44
Yolcu birader neyin peşindesin?
furkan58
02.Haziran.2013, 01:45
Şu 48 saat muhabbeti heryerde dönüyor ancak fazla mantıksız geldi bana yanılıyormuyum ?
sui generis
02.Haziran.2013, 01:45
Okuduklarınızı bir mantık süzgecinden geçirin öyle paylaşın arkadaşlar. sadece burası değil tüm sosyla medya için diyorum. İnsanlar yanlış yönlendiriliyor.
Mesela ; gerçek mermi olayı. olamaz böyle bir şey. ya da şu yöne gitmeyin polis var yazıyorlar ama 2 saat önce orada polis vardı , artık orası güvenli bölge vs.
Yazarken dikkat edin , insanları yanlış yönlendirmeyin. dikkatli olalım.
Mecidiyeköy metrobüs durağına uğramak bile gazdan gözünüzün yanmasına sebep oluyor. Allah yardımcısı olsun herkesin.
edit:
Şu 48 saat muhabbeti heryerde dönüyor ancak fazla mantıksız geldi bana yanılıyormuyum ?
Yalan yok böyle bir şey.
Aydin
02.Haziran.2013, 01:46
Sevinin
Arkadaşım senin kafa nasıl bir kafadır? Sence bu kadar insan, orada yapılan zulümden bahsederken yazdığın bu kaynağı, dayanağı olmayan habere mi sevinecek?
"Bir taraf olmayan, bertaraf olur" kafasındaki kişilerden olduğunu belli ettiğin için yazdığını garipsemiyorum. Sizin için her şey bu değil mi? Ya yandaşızdır ya da değiliz?
Ne diyeyim. Biz hala polisin "halk" için olduğuna, onların emir kulu olduğuna inanlardanız. Sen çok yanlış yerdesin, çok yanlış yere, çok yanlış gözlükle bakıyorsun. O gözlüğü çıkartırsın umarım.
Facx
02.Haziran.2013, 01:46
Sevinin
ayran gözlerini karartmış bu arkadaşın başka açıklaması yok yoksa bunun insan bi açıp bakar 3-4 sayfadır şurda bayıldığın hükumetinin paralı askerlerinin zulümlerinin videolarını paylaşıyoruz
DaveJones
02.Haziran.2013, 01:47
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sbYQ_dzFniY (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2 Fwatch%3Ffeature%3Dplayer_embedded%26v%3DsbYQ_dzFn iY)
bunu bana açıkla söz birşey demiyorum.
En iyi ihtimalle görmemiş bile desem o hızla insanların olduğu tarafa sürmesi kabul edilemez zaten. Siz burada bu aracın insanları kasıtlı olarak öldürmek için mi geldiğini söylüyorsunuz? Benim anlatmaya çalıştığım polise emir verenler ne kadar kötü niyetli olursa olsun kasıtlı olarak vatandaşı öldürün demez, diyemez. Bu veya bu gibi olaylara imza atan polislerin akli dengesinden şüphe etmek gerekiyor.
erdem344
02.Haziran.2013, 01:47
Olay artık ağaç felan değil
Polis parktan çıkmadı mı hala neden devam ediyorlar
Rsa
02.Haziran.2013, 01:49
Olay iki gündür ağaç falan değil. Ayrıca millet ayrılsa parktan anında dozerler gelir.
Ralph
02.Haziran.2013, 01:50
Arkadaşım senin kafa nasıl bir kafadır? Sence bu kadar insan, orada yapılan zulümden bahsederken yazdığın bu kaynağı, dayanağı olmayan habere mi sevinecek?
"Bir taraf olmayan, bertaraf olur" kafasındaki kişilerden olduğunu belli ettiğin için yazdığını garipsemiyorum. Sizin için her şey bu değil mi? Ya yandaşızdır ya da değiliz?
Ne diyeyim. Biz hala polisin "halk" için olduğuna, onların emir kulu olduğuna inanlardanız. Sen çok yanlış yerdesin, çok yanlış yere, çok yanlış gözlükle bakıyorsun. O gözlüğü çıkartırsın umarım.
Abi ben halk için olduğuna inanmıyorum açıkçası. Hükümet için var. Polis devleti olduk biz (olmuşuz). Yanlış anlaşılmasın, bunu "ölürlerse sevinirim" anlamında söylemiyorum. Sadece sana o konuda katılmıyorum.
Dün görmüştüm bu yazıyı "Artık polis imdat değil, İmdat polis var"
titates1
olay ağaçtan çıkalı çok oldu , çıkması da iyi oldu , artık zulme direniş oldu.
haksızlık karşısında susan , dilsiz şeytandır.
petrol_fb12
Sen baştan beri olayı "AĞAÇ" mı sandın ...Halkı kölesi durumuna getirdi.Aç televizyonu ne var şimdi bak..
Gece haberleri vardır.Mutlu gülen insanlar vardır.
erdem344
02.Haziran.2013, 01:51
Ilk gun halk haklı polis haksızdı ama şimdi tam tersi
Aydin
02.Haziran.2013, 01:51
Abi ben halk için olduğuna inanmıyorum açıkçası. Hükümet için var. Polis devleti olduk biz (olmuşuz). Yanlış anlaşılmasın, bunu "ölürlerse sevinirim" anlamında söylemiyorum. Sadece sana o konuda katılmıyorum.
Dün görmüştüm bu yazıyı "Artık polis imdat değil, İmdat polis var"
Orası öyle. Polis, kendisine verilen yetkiyi aşırı kullanıyor. Ama memleketin her kurumunu çürüten bir iktidar var başımızda. Ama başkalarına sorsak tabii her şey yolunda. Yollar falan yapılıyor :)
Ralph
02.Haziran.2013, 01:52
2002'den beri yüklenen Loading... ibaresi doldu ve taştı. İnsanlar yeter artık diyor. Bu park olayı değil sadece.
DaveJones
Neye dayanarak söylüyorsun peki? Eylemde miydin? Gördün mü? Gözlemledin mi? Yoksa sadece öyle oturduğun yerden yaptığın gözlem mi?
Ya kusura bakmayın ama sizin sürekli oturduğun yerden yakıştırması yapıp insanları küçümsemenizden bıktım artık. Benim nerede oturup, neler yaptığımı bilip bilmeden böyle konuşmanız çok saçma. Eylemde miydin sorusu şu şekilde dün ankara'da bir grup arkadaşlar ve diğer insanlarla caddelerde yürüdük sabaha karşı. Bugün de öğlende çıkıp 1 saat kadar ana caddeleri dolaşıp geldim. İstanbul'da olmadığımdan orda ortamın nasıl olduğunu bilemiyorum ancak polisin ne bana ne de çevremdeki insanlara silah doğrulttuğu olmadı.
Rsa
İnsanların sadece bir gün direnmeye hakkı var yani. Turksportal'da bu kadar ilginç kafalar olduğunu bilmiyordum vallahi. Yemin ederim turnasol görevi gördü bu konu. Teşekkür etmek lazım açana ve konuyu kapamayan yöneticilere.
Ralph
Orası öyle. Polis, kendisine verilen yetkiyi aşırı kullanıyor. Ama memleketin her kurumunu çürüten bir iktidar var başımızda. Ama başkalarına sorsak tabii her şey yolunda. Yollar falan yapılıyor :)
Allah'tan o yolları yaptılar zaten. Her olay ona çıkıyor :)
Corpus
02.Haziran.2013, 01:53
En iyi ihtimalle görmemiş bile desem o hızla insanların olduğu tarafa sürmesi kabul edilemez zaten. Siz burada bu aracın insanları kasıtlı olarak öldürmek için mi geldiğini söylüyorsunuz? Benim anlatmaya çalıştığım polise emir verenler ne kadar kötü niyetli olursa olsun kasıtlı olarak vatandaşı öldürün demez, diyemez. Bu veya bu gibi olaylara imza atan polislerin akli dengesinden şüphe etmek gerekiyor.
Diğer taraftan da o adama yönelik su sıkıldığı için diğer polislerin o adamın orada olduğunu bildiklerini düşünüyorum. 5 polis 10 polis bu şekilde davransa tamam ama binlerce polis bu kafayla davranıyorsa olay baştadır emir alanlarda değil.
furkan58
Neye dayanarak söylüyorsun bunu ? Her yere biber , portakal gazı sallayan. İnsanların üzerine toma sürenlere dayanıyorsan sende haklısın tabii.
petrol_fb12
Sevinin
http://l1306.hizliresim.com/1b/2/nq2rz.jpg
Sevinebilirisin..
Hatta cık sokağa Zafer şarkıları söyle !
http://p1306.hizliresim.com/1b/2/nq2v2.jpg
Ralph
02.Haziran.2013, 01:55
Ya kusura bakmayın ama sizin sürekli oturduğun yerden yakıştırması yapıp insanları küçümsemenizden bıktım artık. Benim nerede oturup, neler yaptığımı bilip bilmeden böyle konuşmanız çok saçma. Eylemde miydin sorusu şu şekilde dün ankara'da bir grup arkadaşlar ve diğer insanlarla caddelerde yürüdük sabaha karşı. Bugün de öğlende çıkıp 1 saat kadar ana caddeleri dolaşıp geldim. İstanbul'da olmadığımdan orda ortamın nasıl olduğunu bilemiyorum ancak polisin ne bana ne de çevremdeki insanlara silah doğrulttuğu olmadı.
Ben yakıştırma yapmıyorum. Sadece yazdığın şeye çok normal olarak bir soru sordum. Merak ettiğimden sordum, yargılamak için de değil üstelik. Ve şu an istediğim cevabı da alamadım açıkçası. Bilerek vurması mümkün değil diye söylersen sen, ben de sana bu soruyu sorarım. Çünkü ben bugün neler olduğunu direk kendi gözlerimle gördüm. Ben sana, senin yaşadıklarınla ilgili bir yargıya varacak şeyler söylüyor muyum? Çünkü bilmiyorum değil mi? Buna karşılık sen de böyle bir yargıya oturduğun yerden varamazsın.
sui generis
02.Haziran.2013, 01:55
Önce şunu anlamak gerek bence. Polis kendi halkına niye saldırsın meselesini. Saldırıyor işte. bir görsen nasıl saldırdığını , oluyor işte. gözlerimle görmesem ben de belki senin gibi düşüneceğim ama genç , yaşlı , çocuk , hamile , gazi demeden saldırıyor.
Deus Dominus
02.Haziran.2013, 01:56
Diğer taraftan da o adama yönelik su sıkıldığı için diğer polislerin o adamın orada olduğunu bildiklerini düşünüyorum. 5 polis 10 polis bu şekilde davransa tamam ama binlerce polis bu kafayla davranıyorsa olay baştadır emir alanlarda değil.
Öyle olduğuna inanmak istiyorsun, çünkü özellikle iki gündür bilinç altına yerleşti polisin aşırı güç kullanımı.
Burak Akmanoğlu
Topbaş planı gösterdi haber'de sadece 2 ağacın yeri değişecekmiş otelin yeri farklıymış,biz bugün birşey öğrendik dedi halkı daha erken bilinçlendirmemiz lazımmış dedi ayrıca bir kaç kişi de Polislerin çok fazla şiddet kullandığını ve aşırı güç kullananların ceza alacağını söyledi.
E.Cartman
Benim anlamadığım, anlamak istemediğim olay şu. Polis nasıl bu kadar kin doldu. Ne dedilerde bu hale geldi bu polis. Sırf emir verdiler işimizden olmayalım psikolojisi olamaz bu. Mümkün değil, vicdan diye bir şey var. En kötü insanlarda bile var. Her insanın bir sınırı var, polisimiz bu kadar sınırsız olamaz. Varya şurda polis bir ayaklansa, bu nedir arkadaş dese, noluyoruz dese iş o kadar değişir ki, her şey çabucak çözülür ki.
DaveJones
02.Haziran.2013, 01:57
Yani benim ümit ettiğim şu diyeyim öyleyse, polis amiri veya polisin kendisi kim olursa olsun vatandaşını bilinçi veya biliçsiz şekilde gerekli önlemleri almadan katledebileceğini düşünemiyorum, düşünmek bile istemiyorum. Halkı korumakla görevli olan polis halkı öldürüyorsa niye yaşıyoruz ki biz bu ülkede?
Corpus
02.Haziran.2013, 01:58
Öyle olduğuna inanmak istiyorsun, çünkü özellikle iki gündür bilinç altına yerleşti polisin aşırı güç kullanımı.
Emin ol mantığım ile düşünüyorum. Bence siz inanmak istemiyorsunuz.
Yani benim ümit ettiğim şu diyeyim öyleyse, polis amiri veya polisin kendisi kim olursa olsun vatandaşını bilinçi veya biliçsiz şekilde gerekli önlemleri almadan katledebileceğini düşünemiyorum, düşünmek bile istemiyorum. Halkı korumakla görevli olan polis halkı öldürüyorsa niye yaşıyoruz ki biz bu ülkede?
Benim de ümit ettiğim öyle fakat 2 gündür arkadaşlarımın karşı karşıya kaldıkları durumu duyuyorum maalesef. Bu yüzden inancımı yitiriyorum.
petrol_fb12
02.Haziran.2013, 01:58
Üsküdar Sahil
http://l1306.hizliresim.com/1b/2/nq2xg.jpg
Beylikdüzü
http://l1306.hizliresim.com/1b/2/nq2yt.jpg
http://o1306.hizliresim.com/1b/2/nq30u.jpg
Ralph
02.Haziran.2013, 02:00
Yolcu, al sen bunları da izle ki sevincin pekişsin
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151505520839160&set=vb.289731170321&type=2&theater
DaveJones
02.Haziran.2013, 02:01
Ben yakıştırma yapmıyorum. Sadece yazdığın şeye çok normal olarak bir soru sordum. Merak ettiğimden sordum, yargılamak için de değil üstelik. Ve şu an istediğim cevabı da alamadım açıkçası. Bilerek vurması mümkün değil diye söylersen sen, ben de sana bu soruyu sorarım. Çünkü ben bugün neler olduğunu direk kendi gözlerimle gördüm. Ben sana, senin yaşadıklarınla ilgili bir yargıya varacak şeyler söylüyor muyum? Çünkü bilmiyorum değil mi? Buna karşılık sen de böyle bir yargıya oturduğun yerden varamazsın.
Peki konu dönüp dolaşıp aynı yere geliyor o zaman. Bir bölgede polisin yaptıklarını tüm teşkilata yüklemek ne kadar doğal? Bir başka örnek vereyim o zaman bugün memleketim Sakarya'dan arkadaşla konuştum. Dedi ki Çark Caddesi ki Sakaryanın en işlek caddesidir, bulvardan buraya yürüyüş yapılmış ve burada toplanıp eylem yapılmış. Ve bunlar hep polis eşliğinde yapılmış, sonuç olarak olaysız dağılmışlar akşam. E istanbul'da durumlar daha kızgın farkındayım ama anlatmaya çalıştığım şey polise nefret kusmamamız gerektiği. Ayrıca hala oturduğun yer falan diyorsunuz yani ben daha birşey demiyorum.
footballer33
Sevinin
La havle vela kuvvete, illa billahil aliyyil azim!
Sen sabır ver Allah'ım, sabır, sabır, sabır, ya sabır!!!
Deus Dominus
Yahu siz ne biz ne?! Düşman mıyız?
Rsa
02.Haziran.2013, 02:02
https://twitter.com/bayfiratyildiz/status/340943561065373697/photo/1
İç karartıcı bir fotoğraf. Kan, yara izi gibi şeylere bakamayanlar açmasınlar.
sarianet
02.Haziran.2013, 02:03
Birgün kiminle omuz omuza verdiğinizi farkedince yazdıklarınızdan utanacaksınız
LadroN
http://m.9gag.com/gag/aD0RDrd/
Aydin
Topbaş planı gösterdi haber'de sadece 2 ağacın yeri değişecekmiş otelin yeri farklıymış,biz bugün birşey öğrendik dedi halkı daha erken bilinçlendirmemiz lazımmış dedi ayrıca bir kaç kişi de Polislerin çok fazla şiddet kullandığını ve aşırı güç kullananların ceza alacağını söyledi.
Yahu inanıyor musunuz bunlara :)
Orman bakanı: Taksim'e AVM yapılacak diye bir şey yok.
Topbaş: 2 ağacın yeri değişecek (ağaçların yerini değiştirmek de ne demekse)
Tayyip: Kim ne derse desin, orayı yıkacağız.
Daha bu adamların birbirlerinden haberi yok ki. Sen inanıyor musun orada sadece 2 ağacın yerinin değiştirileceğine? ya da şöyle sorayım sen hiç gezi parkını gördün mü? Oraya yapılacak avm için gezi parkının tamamını deşecekler.
Ha şimdi olayın gezi parkıyla alakası yok orası ayrı. Ama bu hükümet yetkililerinin çevir kazı moduna geçmeleri şu an yapacakları en akıllı şey olsa gerek.
Gerçi tayyip yine atarlanıyor. Gerçi bir zamanlar israil'e de atarlanıyordu one minute diyordu ama ertesi hafta israil hükümetiyle yaptığı anlaşmaları biliyoruz :) Bu yüzden tayyip de her zamanki gibi çark edebilir.
Namzet
02.Haziran.2013, 02:04
Bir şeyleri görmen için aileden birinin acımasızca katledilmesimi gerek merak ediyorum
Aydin
Hislerime tercüman oldun :) Ama senin gibi düşünenler için düşünüyordum ben de bunu.
Ralph
Peki konu dönüp dolaşıp aynı yere geliyor o zaman. Bir bölgede polisin yaptıklarını tüm teşkilata yüklemek ne kadar doğal? Bir başka örnek vereyim o zaman bugün memleketim Sakarya'dan arkadaşla konuştum. Dedi ki Çark Caddesi ki Sakaryanın en işlek caddesidir, bulvardan buraya yürüyüş yapılmış ve burada toplanıp eylem yapılmış. Ve bunlar hep polis eşliğinde yapılmış, sonuç olarak olaysız dağılmışlar akşam. E istanbul'da durumlar daha kızgın farkındayım ama anlatmaya çalıştığım şey polise nefret kusmamamız gerektiği. Ayrıca hala oturduğun yer falan diyorsunuz yani ben daha birşey demiyorum.
Çünkü İstanbul için konuşuyorum ben şu anda. Diğer şehirler nasıldır, ne durumdadır bilemem. Belki mesela İzmit'te insanlar polislerle birlikte kol kola dans ediyor. Benim söylemek istediğim bu değil ki. Ben İstanbul'da olan dengesiz ve ölçüsüz polis şiddetinden bahsediyorum. Ve evet, böyle bir gerçek var. Ne yazık ki!
petrol_fb12
02.Haziran.2013, 02:05
İZMİR YETER YETER DURUN ARTIK HALK İLE İNATLAŞMAYIN !
http://r1306.hizliresim.com/1b/2/nq329.jpg
..
Yolcuya Sevgilerle
ESKİŞEHİR !
GebzeLi1907
02.Haziran.2013, 02:05
sendeki şu azmi okumaya araştırmaya olayları sorgulamaya kullansan sen yazdıklarından utanacaksın
footballer33
02.Haziran.2013, 02:06
Ben bugün; düzene boyun eğmeyen Türk genciyle, öğretmenlerimle, arkadaşlarımla, kardeşimle omuz omuza verdim. Hiçbir zaman da utanmayacağım! Kendi kendine hüküm yaratma! İnsanları da tahrik etmekten vazgeç, yeter!
Ralph
Yazdıklarım değil de, senden utanıyorum mesela şunları okuyunca. Çünkü seninle aynı milliyetteniz.
Corpus
Yahu siz ne biz ne?! Düşman mıyız?
Benim dediğim "siz" e takıldıysan o saygılı konuştuğum için. Kastım "sen"
furkan58
02.Haziran.2013, 02:08
https://pbs.twimg.com/media/BLtN1RfCYAAfyLp.jpg
İçimizden biri! Amirim yola devam.
E.Cartman
02.Haziran.2013, 02:08
muhakkak :icon_neutral:
Deus Dominus
02.Haziran.2013, 02:09
Bölünmeye ne kadar müsait herkes. Bir tarafsız olun, objektif olun gözünüzü seveyim... Her gördüğünüze inanmayın diyeyim en iyisi. Sağukkanlı olmak, sağduyulu olmak gerek şu an.
Beşiktaş'ta durum gerçekten ciddi. Ambulans yok, yaralananlar var. retweet edecekseniz bunları edin, bunları paylaşın.
24 saat daha devam ederse hükümet düşecekmiş, avrupa birliği susak ağacı dikecekmiş, ya da yıllar önce olmuş bir olayın, başka bir mekanın fotoğraflarını sanki bugün burada oluyormuş gibi yemleri değil. Kaostan beslenenlere, infiale yol açmak isteyenlere fırsat vermeyin.
Mamadou
02.Haziran.2013, 02:10
8.5'da evden çıktım 1 saat önce yeni eve geldim. Adana'da İstasyon, Reşatbey, Gazipaşa, Sular, Atatürk Parkı'nın olduğu yerler anası ağladı. Şurada polisi savunup adamın asabını bozmayın. Öyle bir hareket ediyorlar ki bir yerde organize olup, bir anda ortaya çıkıyorlar. Ölümüne sıkıyorlar yaşlısına, çocuğuna. Hamile bir kadın ayağından vurulmuş diyorlardı. Eve geldiğimde netten baktım maalesef doğru.
DaveJones
Çünkü İstanbul için konuşuyorum ben şu anda. Diğer şehirler nasıldır, ne durumdadır bilemem. Belki mesela İzmit'te insanlar polislerle birlikte kol kola dans ediyor. Benim söylemek istediğim bu değil ki. Ben İstanbul'da olan dengesiz ve ölçüsüz polis şiddetinden bahsediyorum. Ve evet, böyle bir gerçek var. Ne yazık ki!
Dediğim gibi İstanbul'daki durumları orada olmadığım için bilemiyorum. Ama dediğiniz kadar polis terörü varsa ve bunun devam etmesi halinde yarın bir gün insanlar karşılık vermeye başlar ve ülke gerçekten iç savaşa sürüklenir. Bilmiyorum bunu isteyen olur mu ama. Bir an önce doğru düzgün bir devlet müdehalesi gerekiyor olaylara. Ha öyle astığım astık, kestiğim kestik şeklinde de değil, uzlaşma bir nevi. Yoksa bu olaylar gittikçe çığrından çıkacak.
Önder HOCA
http://l1306.hizliresim.com/1b/2/nq2rz.jpg
dikkat edersen orda polis yerdeki adamın üstüne basmamak için ayağını kaldırmış :u:
Kaka Leite
Kalan 6 gün de şükür ederiz ?
Fikir farklılıkları olabilir ancak buraya gelip bu şekilde bizi hatalı konumuna sokamazsın. Sen haklıysan sevin, ne güzel..
byariff
02.Haziran.2013, 02:11
polisin ne zamandan beri silahla vur emri var biri aydinlatabilirmi resimdeki vatandasimiz vefat etmis...
https://pbs.twimg.com/media/BLtOVtNCUAA68Xf.jpg:large
anil luque
02.Haziran.2013, 02:12
Kuzenin yazdı ?
Facx
https://twitter.com/bayfiratyildiz/status/340943561065373697/photo/1
İç karartıcı bir fotoğraf. Kan, yara izi gibi şeylere bakamayanlar açmasınlar.
önceki sayfada verilmiş bi video da bu çok net gözüküyo adamlar bomba atar silahları dik nişan alarak tutuyolar resmen oysaki onları kullanıyolarsa bile yere doğru ateşlemeleri lazım artık nasıl emir aldılarsa yazık valla ya
Ralph
Dediğim gibi İstanbul'daki durumları orada olmadığım için bilemiyorum. Ama dediğiniz kadar polis terörü varsa ve bunun devam etmesi halinde yarın bir gün insanlar karşılık vermeye başlar ve ülke gerçekten iç savaşa sürüklenir. Bilmiyorum bunu isteyen olur mu ama. Bir an önce doğru düzgün bir devlet müdehalesi gerekiyor olaylara. Ha öyle astığım astık, kestiğim kestik şeklinde de değil, uzlaşma bir nevi. Yoksa bu olaylar gittikçe çığrından çıkacak.
Heh işte demek istediğim bu zaten. Sonunda anladık birbirimizi. Şu an mesela tamamen hükümetin inadından olan bir olay şu dakikada yaşanan olaylar. Polisi çekse bitti gitti her şey.
Facx
02.Haziran.2013, 02:16
http://showdiscontent.com/
DaveJones
02.Haziran.2013, 02:16
Heh işte demek istediğim bu zaten. Sonunda anladık birbirimizi. Şu an mesela tamamen hükümetin inadından olan bir olay şu dakikada yaşanan olaylar. Polisi çekse bitti gitti her şey.
Ben zaten ilk günden beri aynı şeyleri söylüyorum hep. Sadece hükümetin inatlaşmasının acısını polisten çıkmayalım istiyorum. Onlar da sizin, benim gibilerin arasından çıkıyor neticede.
petrol_fb12
02.Haziran.2013, 02:17
http://o1306.hizliresim.com/1b/2/nq3gs.jpg
Ralph
02.Haziran.2013, 02:18
Şu söylentilerden artık bıktım. Şimdi de elektrikler kesilecek, telefonlarınızı falan şarj edilecek deniyor.
Corpus
02.Haziran.2013, 02:20
Şu söylentilerden artık bıktım. Şimdi de elektrikler kesilecek, telefonlarınızı falan şarj edilecek deniyor.
Saat 3te görücez o söylentilerin sonucunu. 3te 20.000 polis basacak ve elektrikler kesilecek deniyor. Bakalım görücez
furkan58
02.Haziran.2013, 02:21
3'te elektrikler kesilecek. 2'de 20000 polis gelicek felan pek gerçekçi gelmiyor bunlar banada. Sivil polislerin gezip insanları kandırdığı olayları doğru olabilirde diğerleri sanmıyorum doğru olduklarını.
Rsa
02.Haziran.2013, 02:22
Ben zaten ilk günden beri aynı şeyleri söylüyorum hep. Sadece hükümetin inatlaşmasının acısını polisten çıkmayalım istiyorum. Onlar da sizin, benim gibilerin arasından çıkıyor neticede.
Kimsenin acısını polisten çıkardığı yok. Aksine polis birşeylerin acısını halktan çıkarıyor. Polislerin etrafımdaki insanların arasından çıktığını da sanmıyorum. Etrafımda bu kadar vicdansız kimse yok.
footballer33
02.Haziran.2013, 02:22
Saat 3te görücez o söylentilerin sonucunu. 3te 20.000 polis basacak ve elektrikler kesilecek deniyor. Bakalım görücez
Tamam da nereyi basacaklar? Bunlar neyin amacında, neyin öfkesinde, nefretinde? Ne oluyoruz yahu?! :icon_eek:
Deus Dominus
02.Haziran.2013, 02:23
Umut Özkırımlı duygularıma tercüman olmuş. Paylaşayım sizle:
"biz", "onlardan" hizli davranalim, lafi egip bukmeyelim. chp'nin, solcu/provokatorlerin bu firsati kacirmayacagi belliydi. bunda sasilacak bir sey yok. ama gostericilerin polise verdikleri tepkinin aynisini bu firsatcilara da vermesi gerekiyor. onlarla yataga girmemeleri dusmanimin dusmani dostumdur dememeleri.
1. irkcidan, ulusalcidan, oportunistten dost olmaz (bugun size yapilani yillar boyu onlar baskalarina yaptilar),
2. siddeti mesru kilacak hicbir sey yoktur. hakli siddet yoktur. sana saldiran polise direnirsin. ama saldirmayan polise dokunamazsin. vandalizme kalkisamazsin. kalkisirsan devlet siddetini hakli kilar, bir teror bicimi olmaktan cikarirsin!
3. ha bir de polis siddetini mesrulastirmak isteyen hukumete ve yeminli musavirlere "biz demedik mi" deme firsati verirsin! nokta..
su da var. eger bu eylem mustafa alabora gibi (baskalari da var tabii) oportunistlerin eline duserse, polis siddetine isyan etmekten baska amaci olmayanlarin ya bu grubu "siddete basvurmadan" kovmalari ya da o alandan cekilmeleri gerekir. kendi adima iki gundur cok yogun muhalefet yapiyorum. olaylari uluslararasi kanallarda da duyuruyorum. kesinlikle pisman degilim. bu ugurda ikigunlugune akademisyen kimligimi bile askiya aldim. ama 20 senedir mucadele ettigim kemalistlerle, ulusalcilarla, temelkurangillerle ortak tek adim atmam. bunu yalniz kalma pahasina da yaparim. iki gundur beni hayalkirikligina ugratan cok oldu; beni, benim gibi dusunenleri yine yalniz birakabilirler. olsun, farketmez. ben ilkelerim icin mucadele ediyorum. o sayede gece rahat uyuyor, 2.5 aylik ogluma sarilabiliyorum
Corpus
02.Haziran.2013, 02:23
Tamam da nereyi basacaklar? Bunlar neyin amacında, neyin öfkesinde, nefretinde? Ne oluyoruz yahu?! :icon_eek:
Gezi parkı - taksim deniyor
Namzet
02.Haziran.2013, 02:25
gözüme uyku girmiyor,olanları gördükçe deliriyorum..
Ralph
02.Haziran.2013, 02:27
Rezalet yemin ediyorum rezalet bunlar insan olamazlar ya ben inanamıyorum bunların insan olduğuna . nasıl bir ruh haline sahipler eve gittiklerinde karılarının çocuklarının analarının babalarının yüzlerine nasıl bakacaklar? emir eri desek değil herifler resmen keyif alıyorlar birinin canını yakınca allah belalarını versin en yakın zamanda bu şerefsizler ve yandaşlar hakkettiğini bulur inşallah.
Eminim eve gidince "........'lar bizi ne uğraştırdılar" diyorlardır.
Corpus
02.Haziran.2013, 02:28
http://www.youtube.com/watch?v=WaDT1KPEuB8&feature=youtu.be
Bu turuncu gazı bilen ?
Kaka Leite
02.Haziran.2013, 02:29
http://www.youtube.com/watch?v=WaDT1KPEuB8&feature=youtu.be
Bu turuncu gazı bilen ?
Portakal gazı.
Çok fena bişey o, isim olarak öyle diye biliyorum..
ReaList
02.Haziran.2013, 02:29
Hayır arkadaş ben istemesem de zorla adamı siyasete sokacaklar, rahat olun gençler 2-3 seneye kadar iktidarı ele geçiriyorum. Tüm dertlere son.
Şu Twitter'ı kim icat ettiyse... Bilgi kirliliğinin ve cahilliğin göstergesi, bir ülkenin ne kadar cahil olduğunu görmek istiyorsanız, buyrun Twitter'ı ve orada yapılan goygoyları izleyin. Bir insan gördüğü veya işittiği bilginin doğruluğunu hiç mi irdelemez ? İnciciler falan resmen olayları tiye alıp asparagas bilgi ışığında haber yapıp yayıyolar ve ne yazık ki ünlüsünden ünsüzüne, okumuşundan cahiline herkes atlıyor.
Bugün bu direnişi kazanabilirsiniz veya kaybedersiniz hayat yine devam eder ama bu cahilliği yenmedikçe semer vuran çok olur.
Deus Dominus
02.Haziran.2013, 02:31
Rezalet yemin ediyorum rezalet bunlar insan olamazlar ya ben inanamıyorum bunların insan olduğuna . nasıl bir ruh haline sahipler eve gittiklerinde karılarının çocuklarının analarının babalarının yüzlerine nasıl bakacaklar? emir eri desek değil herifler resmen keyif alıyorlar birinin canını yakınca allah belalarını versin en yakın zamanda bu şerefsizler ve yandaşlar hakkettiğini bulur inşallah.
Yine genelleme yapıyorsun. İzlediğim görüntülerde bir araya gelmiş, gerçek amacının ne olduğu belli olan insan toplulukları gördüm. Ama onların içine girmiş içinde nefret dolu, şiddete meyilli karakterlerde gördüm. Kendilerini açık şekilde belli ediyorlar; yerde ne bulursa -taş-sopa- polise atıyor, hareket çekiyor, küfürler ediyor. Bu insan.
Geç diğer tarafa: aynı karaktere sahip polis de var. Fazla mesaiye kalmış, eve gidememiş, sinirini karşısındakinden çıkaran cani. Bu da insan.
Ayırımı iyi yapmak lazım.
MuraTBudaN
02.Haziran.2013, 02:34
Hayır arkadaş ben istemesem de zorla adamı siyasete sokacaklar, rahat olun gençler 2-3 seneye kadar iktidarı ele geçiriyorum. Tüm dertlere son.
Şu Twitter'ı kim icat ettiyse... Bilgi kirliliğinin ve cahilliğin göstergesi, bir ülkenin ne kadar cahil olduğunu görmek istiyorsanız, buyrun Twitter'ı ve orada yapılan goygoyları izleyin. Bir insan gördüğü veya işittiği bilginin doğruluğunu hiç mi irdelemez ? İnciciler falan resmen olayları tiye alıp asparagas bilgi ışığında haber yapıp yayıyolar ve ne yazık ki ünlüsünden ünsüzüne, okumuşundan cahiline herkes atlıyor.
Bugün bu direnişi kazanabilirsiniz veya kaybedersiniz hayat yine devam eder ama bu cahilliği yenmedikçe semer vuran çok olur.
Abim kulaktan duyma haberler konusunda haklısın fakat belgelenen o kadar video ve fotoğraf var ki insanlar ister istemez her habere baş kaldırma hissiyatını duyuyor içinde.
furkan58
02.Haziran.2013, 02:37
https://pbs.twimg.com/media/BLtAKWWCAAA021W.jpg
İtiraf edeymiş :)
petrol_fb12
02.Haziran.2013, 02:37
Bayrampaşa...YETER DURUN ARTIK YETER
http://r1306.hizliresim.com/1b/2/nq41d.jpg
Corpus
02.Haziran.2013, 02:44
https://pbs.twimg.com/media/BLtUUHyCYAEke44.jpg
GebzeLi1907
02.Haziran.2013, 02:45
bu işin sonu nereye gidiyor kesitiremiyorum. illaki bir felaket mi olsun. polisin amacı ne allah aşkına ne istiyolar. bırakın insanları kendi haline napıcaklar sanki. nedir bu öfke gecenin şu saati olmuş tüm şiddetiyle müdahale devam ediyo
MoisHaLe
02.Haziran.2013, 02:45
Yine genelleme yapıyorsun. İzlediğim görüntülerde bir araya gelmiş, gerçek amacının ne olduğu belli olan insan toplulukları gördüm. Ama onların içine girmiş içinde nefret dolu, şiddete meyilli karakterlerde gördüm. Kendilerini açık şekilde belli ediyorlar; yerde ne bulursa -taş-sopa- polise atıyor, hareket çekiyor, küfürler ediyor. Bu insan.
Geç diğer tarafa: aynı karaktere sahip polis de var. Fazla mesaiye kalmış, eve gidememiş, sinirini karşısındakinden çıkaran cani. Bu da insan.
Ayırımı iyi yapmak lazım.
polis en başında müdahale etmeseydi bunlar olacak mıydı ? kameraların sökülmesi iş yerlerine atmlere saldırmak bunların hepsi fazla mesaiye kalmaktan mı kaynaklı? zaten o taş sopa atan bir kaç kişiye halk müsaade etmiyor hemen engellemeye çalışıyor arada elbette karışan olacaktır ama görüldüğünde durduruluyor.
barahir
02.Haziran.2013, 02:47
Bir taraf yeter durun diyor, diğer taraf desteğe ihtiyacımız var yardıma gelin diyor. Allah sonumuzu hayır etsin.
Şu çatışan iki tarafında iyi niyetli olmadığını açıkça söyleyebilirim gördüklerimden. Buradan kalkıp giden arkadaşlarım var, giderken 2 sopa atsak kardır diyip gittiler. Görev yapanlar da 2 kapsul gaz atar 2 de cop sallar evimize döneriz diyolardır içinden.
footballer33
02.Haziran.2013, 02:50
Panzerin ezip öldürdüğü gencin o anki görüntüsünü daha net şekilde izledim az önce. Buraya koymaya elim varmıyor. Çok kötü oldum şu an, yürek dayanmaz. Hâlâ gözlerimin önünde o an. :icon_frown:
Flawless Victory
02.Haziran.2013, 02:52
Burası siyaset forumu oldu da benim mi haberim yok?
Kesinlikle. Bu konunun kapatılması talebim reddedildi. Sebebi de konudaki iddia veya olan olayların doğru olduğu, hakaret içermediğiydi. Kimse yayın yasağı istemiyor. Herkesin konuşmaya hakkı varsa, 350.000 kişilik (aileleriyle birlikte) milyonlarca kişilik bir teşkilatın da hakaret işitmemeye hakkı var. Eğer derdi olan varsa çıksın "halk" gibi eyleme katılsın. Kimse gözümüzün önünde bize hakaret etmesin.
Masum bir vatandaşa yönelik bir polis tarafından yapılan herhangi bir dayak, tekme tokat varsa yapanın Allah belasını versin. Ama bu masum vatandaş herkes tarafından farklı algılanan bir şey.
Bu kararın duygusal davranılarak verildiğini, daha önceki bir çok konunun kapatıldığını ve o zamanlar "yasaklama" sayılmadığını hatırlıyorum.
Bir çok platformdan takip ediyorum. Açıklama gereği duymasam da savuduğum şeylerin daha açıklayıcı olması bakımından söyleyeyim, hiçbir siyasi partinin destekçisi değilim. Milli ve manevi değerleri ön planda tutan bir anlayıştayım. Kimin ne hatalar yaptığını biliyorum. Polis de hata yapmış olabilir. Belki yere düşen masum birini tekmeledi bir polis, belki 2 tane jop vurdu. Beni ilgilendirmez. Bu benim imajımı zedeleyecek şekilde medyada veya buralarda işlenemez. İstanbul'da hırsızlıktan dolayı gittiğimiz evde hükümetin polisleri gibi bir laf işitiyorsak kusura bakmayın bu itham bu olayla başlamadı. Hangi hükümetse o 1865'ten beri ayakta demek ki!
Ralph
02.Haziran.2013, 02:54
WASHINGTON - Beyaz Saray, Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylarla ilgili Türk yetkililere "itidal" çağrısında bulundu.
Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü Laura Lucas tarafından yapılan açıklamada, barışçıl halk gösterilerinin demokratik ifadenin bir parçası olduğunu belirtildi.
Açıklamada, "kamu otoritelerinin sorumlu ve itidalli davranmalarını bekliyoruz" ifadesi kullanıldı.
NTV
MoisHaLe
02.Haziran.2013, 02:55
Bir taraf yeter durun diyor, diğer taraf desteğe ihtiyacımız var yardıma gelin diyor. Allah sonumuzu hayır etsin.
Şu çatışan iki tarafında iyi niyetli olmadığını açıkça söyleyebilirim gördüklerimden. Buradan kalkıp giden arkadaşlarım var, giderken 2 sopa atsak kardır diyip gittiler. Görev yapanlar da 2 kapsul gaz atar 2 de cop sallar evimize döneriz diyolardır içinden.
halkın en başında amacı sadece hakları olan eylemi gerçekleştirmekti.. Ancak polisin kullandığı orantısız güç ve martıya simit atar gibi sürekli gaz bombaları atması sonucunda desteğe giden insan hadi gidelim 2 gaz yer biraz jop yer geliriz diyecek hali yok. elbette kendini savunmaya geçecek. Polis uzlaşmaya yanaşsaydı şiddete başvurmadan çözüme gitseydi ve halk uzlaşmayıp saldırsa, taş atsa sopa atsa tamam da öyle değilki ...
barahir
02.Haziran.2013, 02:56
http://www.youtube.com/watch?v=0oNR1JSReEg
Şu görüntülerin, sosyal medyadaki orantısız güç resimlerinden/videolarından hiç bir farkı yok. Tam da bunu anlatmaya çalışıyordum.
Ralph
02.Haziran.2013, 02:59
@kocaylin
Evet redhack in uyarisi gerceklesti ve tum elektrikler kesildi izmirde
Corpus
Şu görüntülerin, sosyal medyadaki orantısız güç resimlerinden/videolarından hiç bir farkı yok. Tam da bunu anlatmaya çalışıyordum.
O girişimi gerçekleştiren grup büyük bir kalabalık tarafından engellendi. Bu arada nereden biliyorum diye sorarsanız. O önde polis arabasının harap ettiği mavi araba arkadaşımın. Kendisi içinden zor çıktı.
petrol_fb12
Güzel Abicim..Sabahtan beri bir kaç kişi öldü.Kaç kişi yaralı onlara bir şey yok.Bir tane POLİS arabası taşanınca wuwww
Abi gözlerinde perdeyi kaldır.Yada vicdanın sesini dinle.
Yada hiç bir şey yapma fotoları izle.
http://o1306.hizliresim.com/1b/2/nq4k9.png
http://o1306.hizliresim.com/1b/2/nq4ll.jpg
barahir
02.Haziran.2013, 03:02
halkın en başında amacı sadece hakları olan eylemi gerçekleştirmekti.. Ancak polisin kullandığı orantısız güç ve martıya simit atar gibi sürekli gaz bombaları atması sonucunda desteğe giden insan hadi gidelim 2 gaz yer biraz jop yer geliriz diyecek hali yok. elbette kendini savunmaya geçecek. Polis uzlaşmaya yanaşsaydı şiddete başvurmadan çözüme gitseydi ve halk uzlaşmayıp saldırsa, taş atsa sopa atsa tamam da öyle değilki ...
Yazdıklarımı takip ettiysen, olayların en başından beri polisin işgüzarlığından başladığını söylemiştim. Ki bu benzer olaylara ben de farklı zamanlarda maruz kaldım. Biber gazı da yedim, cop da yedim, karşımdaki polisten küfür de yedim. Ancak tutup da elimdeki şişeyi kafasına geçirmedim, geçirsem 2 cop fazla yiyecektim belki de tutuklanacaktım.
Olayları sıcağı sıcağına düşününce söylediklerinizde haklılık payı var. Önceki mesajlarda denmiş, polis neden bize karşı düşmanca diye. Şöyle düşünün Polis'in bu ilk saldırıları çok büyük bi hataydı ve ister istemez haklı da olarak halkın bi tepkisi oldu buna. Halktan karşılık geldi, polis tekrar etti. Buna tekrar cevap geldi. Kısır döngüdür ve bir süre sonra Polis Memuruna gelen tepkiyi artık Polis şahsına kabul eder ve o anki duygularıyla bir cop vuracaksa 10 cop vurur. Haklı mı? değil.
MoisHaLe
02.Haziran.2013, 03:03
orada yine büyük bir grup engellemeye çalışıyor allah aşkına bu kadar olmaz yani bir tane polis aracı gitmiş beter olsun kaç gündür insanlar ne haldeler.
E.Cartman
02.Haziran.2013, 03:03
Beylikdüzü'nün bir bölümünün elektiriği kesilmiş. Direk arkadaşımdan aldığım bilgidir.
petrol_fb12
02.Haziran.2013, 03:05
İzmirden gelen bir fotoraf
http://m1306.hizliresim.com/1b/2/nq4p1.jpg
ESKİŞEHİR !
http://m1306.hizliresim.com/1b/2/nq4q5.jpg
furkan58
02.Haziran.2013, 03:06
Tamda bu fotoğrafı koyucaktım. Başka bişeyin fotoğrafı değilse yada eski değilse işler karışıyor gibi.
barahir
02.Haziran.2013, 03:08
Güzel Abicim..Sabahtan beri bir kaç kişi öldü.Kaç kişi yaralı onlara bir şey yok.Bir tane POLİS arabası taşanınca wuwww
Abi gözlerinde perdeyi kaldır.Yada vicdanın sesini dinle.
Yada hiç bir şey yapma fotoları izle.
Bak güzel kardeşim. Ben kimse yaralanıyor ya da ölüyor diye sevinmiyorum. Doğa olarak insanı seven bi yapım var. Kimsenin mutsuzluğundan mutlu olmam, ya da beter olsun demem. Bu benim vicdanımdır umarım anlatabilmişimdir.
Benim vermek istediğim mesaj açıktı aslında. Sana yapılınca kınıyosan, ortalığı kaldırıyosan -ki haklısın- aynı şeyi polise de yapmayacaksın -ki haklı kalasın.
O beter olsun yazan arkadaşa cevap verme gereği duymuyorum. Can var o arabada.
petrol_fb12
02.Haziran.2013, 03:10
Bak güzel kardeşim. Ben kimse yaralanıyor ya da ölüyor diye sevinmiyorum. Doğa olarak insanı seven bi yapım var. Kimsenin mutsuzluğundan mutlu olmam, ya da beter olsun demem. Bu benim vicdanımdır umarım anlatabilmişimdir.
Benim vermek istediğim mesaj açıktı aslında. Sana yapılınca kınıyosan, ortalığı kaldırıyosan -ki haklısın- aynı şeyi polise de yapmayacaksın -ki haklı kalasın.
O beter olsun yazan arkadaşa cevap verme gereği duymuyorum. Can var o arabada.
Ya Allah aşkına..1 tane olay olmuş.Türkiye'ye dönüp baksana Paylaştğım fotolara baksana .
Türkiye Yanıyor Polsi Ne Bu Kin NEFRET ! Biz başka ülkeninn cocuklarımıyız YETER ARTIK YETER !
barahir
02.Haziran.2013, 03:10
Ben ne diyorum sen ne diyosun. Esen kal kardeşim.
Uchiha Itachi
02.Haziran.2013, 03:13
İzmir de ki Askeri Unimoglar büyük ihtimal her zaman yaptığı stabil görevi yapıyordur.
petrol_fb12
02.Haziran.2013, 03:15
Taksim..
http://m1306.hizliresim.com/1b/2/nq4v1.jpg
Çannakale İl Emniyet Müdürlüğü Önü...
http://r1306.hizliresim.com/1b/2/nq4vq.jpg
BAYRAMPAŞA ÇEVİK KUVVET SUAN 50DEN FAZLA OTOBÜS KALKTI İÇİ POLİS DOLU BEŞİKTAŞA GİDİYOLAR
Flawless Victory
02.Haziran.2013, 03:19
1970'ler ile bu günün farkı : O zaman insanlar aydındı bir kavgaları vardı, şimdi ise cahil ve kavganın kâr sağlamadığını anlayamıyor. Burada en az 4-5 mesajı rapor ettim, hakaret içerdikleri için. Ceza alıp almayacaklarını merak ediyorum. Tüm konuyu okuma fırsatım olmadı. Eminim 3-5 mesaj daha vardır böyle. Meydanı boş buldunuz gibime geliyor. Yönetim buna el atana kadar, ben de özgür irademi kullanacağım. Doğru şeyi söylemek ile hakareti birbirinden ayırana kadar buradayım.
Bizlerin anasının, babasının yüzüne bakamayacağı davranışları yok. Evinde pinekleyip hiç bir işe yaramayanlar düşünsünler bunları.
Mamadou
02.Haziran.2013, 03:20
O panzerin ezip geçtiği genç ne öyle ya bir tuhaf oldum.
goosfraba
02.Haziran.2013, 03:23
ne bu şimdi? insanlık mı, vatanseverlik mi? düşmanına mı vuruyor yani?
gözlerini kin bürümüş...
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wYTQ61Bc0G0
petrol_fb12
02.Haziran.2013, 03:25
1970'ler ile bu günün farkı : O zaman insanlar aydındı bir kavgaları vardı, şimdi ise cahil ve kavganın kâr sağlamadığını anlayamıyor. Burada en az 4-5 mesajı rapor ettim, hakaret içerdikleri için. Ceza alıp almayacaklarını merak ediyorum. Tüm konuyu okuma fırsatım olmadı. Eminim 3-5 mesaj daha vardır böyle. Meydanı boş buldunuz gibime geliyor. Yönetim buna el atana kadar, ben de özgür irademi kullanacağım. Doğru şeyi söylemek ile hakareti birbirinden ayırana kadar buradayım.
Bizlerin anasının, babasının yüzüne bakamayacağı davranışları yok. Evinde pinekleyip hiç bir işe yaramayanlar düşünsünler bunları.
Şimdi yok mu ? Kavgaları Aç televizyon bak ne var.bir tane haber kanalı bu olaydan bahsediyor mu?
Bir tane haber kanalı bunu haber yapıyormu ?
Sosyal Medya olmasa orda insanlar ölecek gidicek kimsenin haberi olmayacak.
Burdaki deyimine göre dava benim deyimem göre olayların bütünü şudur.
"29 EKİM "POLİS TÜRK BAYRAKLI GRUBA BİBER GAZI İLE SALDIRDI" "23 NİSAN POLİS TÜRK BYRAKLARI TAŞIYAN GRUBA BİBER GAZI İLE SALDIRDI" 19 MAYIS "POLİS TÜRK BAYRAKLARI TAŞIYAN GRUBA SALDIRDI"..
29 EKİM İPTAL-19 MAYIS İPTAL- 23 NİSAN İPTAL EDİLDİ..
Bu sadece ağaç meselesi her gün her şeyi İçine atan Halk artık kusmaya başladı buda onun eseri.
Yani 1 günlük olay değil bu olaylar taa 2009 'a kadar dayanıyor.
Kendi ülkemde Türk bayrağı acıyorum diye biber gazı yiyiorum..
HATIRLATMAKTA YARAR VAR "HİÇ BİR ASKER TÜRK BAYRAĞI TAŞIYAN BİRİNE ATEŞ ETMEZ"
ANKARA !
http://r1306.hizliresim.com/1b/2/nq54x.jpg
http://o1306.hizliresim.com/1b/2/nq57g.jpg
Polisler Durmadıkça Halk Durmuyucak..YETER YETER !!!!
http://m1306.hizliresim.com/1b/2/nq58f.jpg
GebzeLi1907
02.Haziran.2013, 03:28
barbaros şansal halk tv de hayatının giderini yaptı..
goosfraba
02.Haziran.2013, 03:29
barbaros şansal halk tv de hayatının giderini yaptı..
umarım başına birşey gelmez...
Flawless Victory
02.Haziran.2013, 03:30
Elazığ'da geçen yıl 1000 kişilik bir grup Türk Bayrağı açtı. Kimse müdahale etmedi. Ardından grup iş yerlerini taşlamaya başladı. Her Türk Bayrağı taşıyan vatansever değildir bana göre.
GebzeLi1907
02.Haziran.2013, 03:30
adamda sağlam toşbil varmış hiç böyle bilmezdim
GebzeLi1907
02.Haziran.2013, 03:32
bu olay uzadıkça hükümet bundan zarar görecek net şekilde ortada. benim anlamadığım bunların hesabı ne. niye hala olayların büyümesine engel olmuyolar, polisi geri çekmiyolar.
ne olabilir bu kadar ? bu kadar mı nefret ediyor hükümet halkından, kendi koltuğundan olma pahasına
Önder HOCA
02.Haziran.2013, 03:33
panzer olayında ezme yok rahat olun genç son anda kurtuluyor
furkan58
02.Haziran.2013, 03:33
Ölmedi diye bir şey yok mu yani ? Şans eseri kurtuluyor orada üstüne gelmesi bile tamamen insanlık dışı!
Önder HOCA
02.Haziran.2013, 03:35
Ölmedi diye bir şey yok mu yani ? Şans eseri kurtuluyor orada üstüne gelmesi bile tamamen insanlık dışı!
bana tepki vermene gerek yok o linki gelip burda paylaşan benim
Flawless Victory
02.Haziran.2013, 03:36
Dolduruşa rahat geliyorsunuz. Ben şimdi ilk mesajımı "arkadaşlar taksimdeyim, her taraf kan, az önce toma bir çocuğu ezdi, çocuğun bacağımı ne koptu bakamıyorum, yardıma gelinnn" yazsam herkes inanacaktı. Daha sonra yalan olduğu ortaya çıksa bile sizin aklınızda bir kere yer etmiş, polis çoktan terörist olmuş olacaktı.
furkan58
02.Haziran.2013, 03:36
Belki o anlamda demek istemedin de yani direk öyle okuyunca bi an tepki verdim kusuruma bakma
petrol_fb12
02.Haziran.2013, 03:38
Dolduruşa rahat geliyorsunuz. Ben şimdi ilk mesajımı "arkadaşlar taksimdeyim, her taraf kan, az önce toma bir çocuğu ezdi, çocuğun bacağımı ne koptu bakamıyorum, yardıma gelinnn" yazsam herkes inanacaktı. Daha sonra yalan olduğu ortaya çıksa bile sizin aklınızda bir kere yer etmiş, polis çoktan terörist olmuş olacaktı.
Hadi yazılanların %98 yalan..Millet sıkıyor doğru yazanalarda arada kaynıyor..
Bu nedir abi acıklasana ?
http://m1306.hizliresim.com/1b/2/nq59u.jpg
http://r1306.hizliresim.com/1b/2/nq5fn.jpg
Akatlar..
http://r1306.hizliresim.com/1b/2/nq5g0.jpg
GebzeLi1907
02.Haziran.2013, 03:38
yahu ortada binlerce insanın yaşadığı vaka var. gözümüzle gördüklerimiz var.
o polisler o kadar kötü o kadar kötü işler yapmışlar ki halkta o intibayı bırakmışlar
ne dense millet inanıyor, hayır benim polisim bunu yapamaz diyemiyor
bunun sorumlusu halk değil, iktidar polisinin geçmişte ve halen yaptıklarıdır.
Önder HOCA
02.Haziran.2013, 03:39
Belki o anlamda demek istemedin de yani direk öyle okuyunca bi an tepki verdim kusuruma bakma
yok ya önemli değil
attirson
02.Haziran.2013, 03:43
Antalya'da gün boyunca protesto sürdü bir semtte ise polisin müdahalesi oldu suan devam etmekte hatta sabah 6da yüksek sayıda insan oraya gidecek.Yurdun her yanına sıcramıs durumda ve polisin yaptıgı pislikçe hareketleri televizyonda görüyoruz yere düsen adamı tekmelemeler filan insallah pes edilmez en az 10 gün sürer bu eylem.
Flawless Victory
02.Haziran.2013, 03:43
https://www.facebook.com/photo.php?v=560734317311917
Corpus
02.Haziran.2013, 03:47
Bu video konuldu daha önce ve ben ilgili açıklamayı yaptım. "Çok çabuk gaza geliyorsunuz :) "
O girişimi gerçekleştiren grup büyük bir kalabalık tarafından engellendi. Bu arada nereden biliyorum diye sorarsanız. O önde polis arabasının harap ettiği mavi araba arkadaşımın. Kendisi içinden zor çıktı.
goosfraba
02.Haziran.2013, 03:48
ben neden durup dururken polisime saldırıp, polisimden nefret edeyim?
iktidarın büyük suçu var bunda...
Rsa
02.Haziran.2013, 03:50
Antalya'da gün boyunca protesto sürdü bir semtte ise polisin müdahalesi oldu suan devam etmekte hatta sabah 6da yüksek sayıda insan oraya gidecek.Yurdun her yanına sıcramıs durumda ve polisin yaptıgı pislikçe hareketleri televizyonda görüyoruz yere düsen adamı tekmelemeler filan insallah pes edilmez en az 10 gün sürer bu eylem.
Çallı'da ölüler var diyorlar kardeşim, doğru mudur acaba?
attirson
02.Haziran.2013, 03:50
Allah aşkına ne yani bu ? toplasan 15 kisi saldırıyor orda bin kisinin icinde ve geri kalanları yapmayın diye tempo tutuyor o 15 kisininde saldırmasının nedeni polisin o ana kadar yaptıgı şeyler.
attirson
02.Haziran.2013, 03:51
Çallı'da ölüler var diyorlar kardeşim, doğru mudur acaba?
Ölü oldugunu sanmıyorum yine bilgi kirliligi var biraz ancak çok yaralı var.
goosfraba
02.Haziran.2013, 03:54
korkmuş...
https://pbs.twimg.com/media/BLtmr0xCcAAKcJr.jpg:large
Corpus
02.Haziran.2013, 03:58
http://s7.directupload.net/images/130602/oyxpcyd9.swf
goosfraba
02.Haziran.2013, 04:00
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152893590365721
Izmirde Polisin arkasinda yuruyen elleri sopali akpli bir grup polise destek cikiyor ve halka saldirmaya gidiyor! ben bole bisey duymadim gormedim! Kendi cektigim videodur Alsancak!!
petrol_fb12
02.Haziran.2013, 04:02
Hbaerin bir kere herşeyi ofsayt..
"GÖSTERİCİLER ARASINDA KALAN POLİSİN"
"KUTRULMAK İÇİN HAVAYA ATEŞ"
"NET BİR BİLGİ YOK"
15-16-17-18-19 yaşındaki cocuklar hayatı byunca POLİSLERDEN NEFRET EDEREK BÜYÜCEKLER BU OLAYLAR DDAİMA AKKILARINDA KALACAK !
KOCAELİ !
http://m1306.hizliresim.com/1b/2/nq5sl.jpg
barahir
02.Haziran.2013, 04:02
Umut şu son koyduğun video gerçekten haysiyetsiz insanlar tarafından çekilmiş. Çok sinirlendim ne diyeceğimi bilmiyorum. Dine küfretmek de nedir.
MoisHaLe
02.Haziran.2013, 04:03
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151734826010499&set=vb.673055498&type=2&theater
Flawless Victory
02.Haziran.2013, 04:06
- Bu ülkede yüzlerce, binlerce polis şehit oldu. Kimse sokağa çıkıp da "ne oluyor arkadaş" demedi. Çünkü polis teröristti.
- Kendi .... kurtarınca teşekkür ederim demedi. Çünkü polis teröristti.
- Yasak tanımadığı için engellendiğinde de polis teröristti. Çünkü özgür olmalıydı. Her istediğini yapmak onun hakkıydı.
- Tecavüze uğrayan 5 yaşındaki çocuğa tecavüz edene sahip çıktı bu millet, polis teröristti onu eline bırakılamazdı tecavüzcü.
- Hırsızı, arsızı sakladık. Terörist ya yakalasaydı onları? Sonra o saklayanlar ile aynı eylemlerde direndik.
- Kanlar içinde yerde kaldık. Polis gaz sıkınca sinir gazıydı, biraz da Saddam'ın gazlarından vardı krem şanti gibi üstünde, hatta havaya da baktık, belki uçaklarla saldırırlar diye teröristler.
- Gaz kapsülleri üstümüze atılmamalıydı. Bowling topu gibi yavaşça bize doğru yuvarlanmalıydı, rahatça kaçabilmeliydik teröristlerin attığı kapsüllerden.
- Polis araçları savaş tanklarıydı, içinde de mühimmat vardı. Geceleri olur da biri acıktığı için yiyecek bir şeyler almaya giderlerse vuralım diye hep nöbet beklerlerdi kapı eşiklerinde.
- Mahallece hırsızdık ama birdik, tektik. Önemli olan aynı gaye için savaşmaktı.
- Biz halktık, teröristin hep karşısında olduk. Biber gazından ölenler kadar değerli olabilir miydi kundaktaki bebekler?
- Akıllandık, şimdi meydanlardayız. Eskiden teröristten korkardık. Şimdi bakın! Arkadaşlarla okey taşlarını bile saklar olduk, zamanı gelir diye.
- Arkadaşlarımızın kafasına sıktılar teröristler, portakal gazını. Salata mıyız biz dedik? İsyan ettik.
- Yandaştılar onlar, terörist de olsa aileleri vardı. Onlar da yandaştılar. Aileleri de hükümetin aileleriydi, nasıl onlar hükümetin polisleriyse.
- Aileleri de Fem mezunuydu. Hatta çocukları için bile Fem'de yerleri hazırdı. Bir terörist Fem mezunu olmayan biri ile evlenemezdi, yasaktı.
- Onlar ailelerinin yüzüne nasıl bakacaklardı? Teröristlerdi çünkü. Çocukları, onlar eve geldiğinde boynuna sarılmak yerine yüzlerine tükürmeyecek miydi?
- Onları teröristti, tek dertleri ranttı, paraydı. Para için uyumazlardı. Hele geceleri hiç. Bazen gündüz de çalışırlardı. Maçlara giderlerdi istirahatlerinden feragat edip, sırf tek eğlencemizi baltalamak için.
Onlar gelmiş geçmiş en büyük teröristlerdi. Her gördüğüm yerde Facebook'tan paylaşacağım "şu anda yanımdan geçiyor bir tane, şehir merkezine doğru gidiyor" ki herkes uyanık olsun, engellemesin ahirette ateşli eylemi diye.
ToRoSKaPLaNı
02.Haziran.2013, 04:06
Bu video daha önce verildi mi bilmiyorum ama videonun sonunda polisin halka yaptığı hareketi görün.
asd
goosfraba
02.Haziran.2013, 04:09
Bu video daha önce verildi mi bilmiyorum ama videonun sonunda polisin halka yaptığı hareketi görün.
asd
o hareketi yapan, benim vergimle karnını doyuran bir insan. ama canı cehenneme.
KaRaBükLü KraL
02.Haziran.2013, 04:11
Buna göre sana maaşını veren de o polis.Poliste vergi veriyordu benim bildiğim.Polis maaşını senden değil devletten alıyor.Bu kadar da aşağılamanın manası yok.Ha ben olanı savunmuyorum.Bu karalama kampanyasını hiç sevmedim.
petrol_fb12
02.Haziran.2013, 04:11
- Kendi .... kurtarınca teşekkür ederim demedi. Çünkü polis teröristti.
POLİS HALKINA HİZMET İÇİN VARDIR.HALKINI KATLETMEK İÇİN DEĞİL...
POLİS "İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA BAĞLIDIR" !!!
ÜSTTEKİ VİDEO HERŞEYİ ANLATIYOR..BU NEFRET BU KİN !
Buna göre sana maaşını veren de o polis.Poliste vergi veriyordu benim bildiğim.Polis maaşını senden değil devletten alıyor.Bu kadar da aşağılamanın manası yok.
Devlete biz ne ödüyoruz ?
goosfraba
02.Haziran.2013, 04:13
Buna göre sana maaşını veren de o polis.Poliste vergi veriyordu benim bildiğim.Polis maaşını senden değil devletten alıyor.Bu kadar da aşağılamanın manası yok.Ha ben olanı savunmuyorum.Bu karalama kampanyasını hiç sevmedim.
polisin verdiği vergiden bana ne?
ben birilerinin çakallığını yapıp halkıma zulmetmiyorum.
KaRaBükLü KraL
02.Haziran.2013, 04:13
POLİS HALKINA HİZMET İÇİN VARDIR.HALKINI KATLETMEK İÇİN DEĞİL...
POLİS "İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA BAĞLIDIR" !!!
ÜSTTEKİ VİDEO HERŞEYİ ANLATIYOR..BU NEFRET BU KİN !
Devlete biz ne veriyoruz ?
Gazoz kapağı ? Kardeşim gece gece saçmalama ben senin vergi verip vermediğine bişey dedim mi.Ne saçmalıyosun gecenin 3'ünde ?
Flawless Victory
02.Haziran.2013, 04:15
Kimsenin karnını doyurmak için verdiğiniz vergilere ihtiyacı yok Umut. Özellikle böyle yorumları bekliyorum. Allah'a şükür en çok vergi veren de memurlar. O zaman en çok karın doyuran da onlar.
KaRaBükLü KraL
polisin verdiği vergiden bana ne?
ben birilerinin çakallığını yapıp halkıma zulmetmiyorum.
O yetki sende olsa görev icabı bile olsa öyle yapmayacağının garantisi var mı.Şimdi eline biber gazı alıp heralde coşmazsın.Hem polisin verdiği vergiden bana ne deyip sonra benim vergimle geçiniyo dersen illaki birileri çıkar bir şeyler söyler.
goosfraba
https://twitter.com/PoLiSaVNi/status/340982527860830208
attirson
02.Haziran.2013, 04:16
Yapmayın ama çevik kuvvet emir kulu eminim o hareket emri amirinden gelmistir.Ya da insanların kafasına nişan alıp atın gaz bombalarını denmistir.Ya da yemek yiyoruz burda sıkmayın biber gazını diyen adama tokat atın denmistir.TOMA'yı süren çevik kuvvete de emir gelmistir eylemciyi ez diye.Yaslı bir adamın arkasından dislerini sıkarak tüm gücünle vur copunu emri de üst makamlardan gelmistir.Bizim çevik kuvvetimiz saf ve iyi niyetlidir yapmayın lütfen.
petrol_fb12
02.Haziran.2013, 04:17
Gazoz kapağı ? Kardeşim gece gece saçmalama ben senin vergi verip vermediğine bişey dedim mi.Ne saçmalıyosun gecenin 3'ünde ?
Devlete biz ne ödüyoruz...VERGİ devlet o aldığı VERGİLERLE "EMEKLİLERE VE DEVLET MEMURLARINA PARASINI YATIRIR" BU döngü böyle döner..
Varsın Biz Karagöz Siz Hep Hacivat !
Milliyet'ten..
http://o1306.hizliresim.com/1b/2/nq62f.png
goosfraba
02.Haziran.2013, 04:19
ben genelleme yapıp, bütün polisleri yermiyorum ki.
ben de geçen sene ygsden barajı aşıp, çok istekli bir şekilde polislik mülakatlarına girmiş bir vatandaşım.
o hareketi yapan benim polisim olamaz. kusura bakmayın.
barahir
02.Haziran.2013, 04:20
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152893590365721
Izmirde Polisin arkasinda yuruyen elleri sopali akpli bir grup polise destek cikiyor ve halka saldirmaya gidiyor! ben bole bisey duymadim gormedim! Kendi cektigim videodur Alsancak!!
Umut video diyorum. Ayıp bi video bu. Çekenin yaptığı ayıba ortak olma.
Flawless Victory
02.Haziran.2013, 04:20
Devlete biz ne ödüyoruz...VERGİ devlet o aldığı VERGİLERLE "EMEKLİLERE VE DEVLET MEMURLARINA PARASINI YATIRIR" BU döngü böyle döner..
Varsın Biz Karagöz Siz Hep Hacivat !
Şimdi başlatma vergine derim o zaman. Bu da bi fikirdir. Hani verdiğin vergiyi say say bitmez anlamında başlatma ha?
Corpus
02.Haziran.2013, 04:21
https://pbs.twimg.com/media/BLtqwaJCcAIgbjv.jpg
goosfraba
02.Haziran.2013, 04:22
Umut video diyorum. Ayıp bi video bu. Çekenin yaptığı ayıba ortak olma.
koyduğum videoyu, hoparlörüm olmadığı için sadece izleyebildim.
Rsa
02.Haziran.2013, 04:23
Valla polisin yaptıklarına şahit olduğum için burda polisi savunan arkadaş çok komik geliyor bana.
petrol_fb12
Şimdi başlatma vergine derim o zaman. Bu da bi fikirdir. Hani verdiğin vergiyi say say bitmez anlamında başlatma ha?
Sinirlenmeyelim aaa lütfen lütfen sizi sükünete davet ediyorum oluyor mu böyle itimlar..
Başlarım falan nerde yaşıyoruz...Aaaa MONŞER YUROPADA BÖYLEMİ OLUYOR !
GebzeLi1907
Kimsenin karnını doyurmak için verdiğiniz vergilere ihtiyacı yok Umut. Özellikle böyle yorumları bekliyorum. Allah'a şükür en çok vergi veren de memurlar. O zaman en çok karın doyuran da onlar.
pek ala var. nasıl korunmak için biz size muhtaçsak, sizde paranızı kazanmak için vatandaşa muhtaçsınız.
vergileri sadece gelir vergisi düşünmemek gerek ayrıca nefes almanın vergisi yok bi bu ülkede. memur polis vergi veriyor ayırımına da gerek yok. şuan polisin şiddet uyguladığı binlerce de memur var. belki polis çocukları yeğenleri var.
barahir
02.Haziran.2013, 04:24
koyduğum videoyu, hoparlörüm olmadığı için sadece izleyebildim.
Sesleri dinleseydin koymazdın sanırım, en azından tanıdığım Umut koymazdı. Din üzerinden ağır hakaretler var.
byariff
02.Haziran.2013, 04:25
oglen boyle bir foto dolaniyordu polis halka yardim ediyor gerçek ortaya cikmis..
https://pbs.twimg.com/media/BLtpllCCIAEDIno.jpg:large
Flawless Victory
02.Haziran.2013, 04:25
Aşağılama ve hakaret konunun bütününde var. Sen ve senin gibiler yazıyor böyle şeyleri. Bu konu kapanana kadar, sizin deyiminizle yasaklanana kadar hakkımı arayacağım.
Bu arada eyleme bu otobüste engel olmaya çalışmış, haklıyken haksız duruma düşmüş.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=369782749787954&set=a.200841443348753.32373.114906371942261&type=1&ref=nf
Flawless Victory
02.Haziran.2013, 04:27
pek ala var. nasıl korunmak için biz size muhtaçsak, sizde paranızı kazanmak için vatandaşa muhtaçsınız.
vergileri sadece gelir vergisi düşünmemek gerek ayrıca nefes almanın vergisi yok bi bu ülkede. memur polis vergi veriyor ayırımına da gerek yok. şuan polisin şiddet uyguladığı binlerce de memur var. belki polis çocukları yeğenleri var.
Yaptığım işten para kazanıyorum. Verdiğim vergi de sizin verdiklerinizi karşılamaya yeter.
petrol_fb12
02.Haziran.2013, 04:28
Aşağılama ve hakaret konunun bütününde var. Sen ve senin gibiler yazıyor böyle şeyleri. Bu konu kapanana kadar, sizin deyiminizle yasaklanana kadar hakkımı arayacağım.
Bu arada eyleme bu otobüste engel olmaya çalışmış, haklıyken haksız duruma düşmüş.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=369782749787954&set=a.200841443348753.32373.114906371942261&type=1&ref=nf
Kimse sana hakkını arama diye bir şey söyledimi..
Yazan bazı kişilerin yazdıklarıyla forumdaki kişileri hedef alma yoksa özgürce düşünceni yaz.Herkes gibi..
Burda beğenmeyelerde yorumlarımızı var.Anlatmaya calışıyoruz Üstadım.Bıkmadan usunmadan "SAYGI KURALLARI ÇERÇEVESİNDEN HER TARTIŞMAYA ACAĞIM"
Yaptığım işten para kazanıyorum. Verdiğim vergi de sizin verdiklerinizi karşılamaya yeter.
Hazm edemiyorsun.Artık bu son mesajın onu gösteriyor.Bizim verdiğimiz vergilerle aldığın parayı kendine yederemiyorsun.
Bu mesajdan ben bunu anlamadım.
goosfraba
https://pbs.twimg.com/media/BLtuuWdCcAEVBmN.jpg:large
Corpus
oglen boyle bir foto dolaniyordu polis halka yardim ediyor gerçek ortaya cikmis..
Bu 1 mayıs' tan kalma arif
GebzeLi1907
02.Haziran.2013, 04:29
vatandaşın vergileri olmasa sen o işi yapamayacaksın. kendi kendine mı takılacak polis.
benim ve ailemin verdiklerimi ne biliyorsun.
sen kendi maaşını kendi vergiden verdiğini falan mı ifade ediyosun anlamadım
Mamadou
02.Haziran.2013, 04:30
Sivil polismiş yardım edilen kişi. Twitter'da öyle yazıyordu millet. tabi ne kadar doğru , yanlış bilemem. Kesin bir dille yazmak olmaz ama bu kadar bilgi kirliliği varken..
Corpus
02.Haziran.2013, 04:30
@Flawless Victory
Peki 2 gündür sivil polislerin yakıp , zarar verdiği yerler ? Arkadaşlarımın gözleri önünde sivil polislerin dükkanlara zarar verdiklerini çok net biliyorum.
petrol_fb12
02.Haziran.2013, 04:31
http://m1306.hizliresim.com/1b/2/nq678.jpg
Biri Forumda rutin olaylar dedi ? Buda O kapsama giriyormu yoksa başka bir şey mi var ?
http://o1306.hizliresim.com/1b/2/nq68f.jpg
goosfraba
02.Haziran.2013, 04:32
https://pbs.twimg.com/media/BLtuuWdCcAEVBmN.jpg:large
yerde yatan vatandaş, önce 5 polise ana avrat küfredip, sonra da tekme tokat dalmış. ama sonuçta kendini yerde bulmuş.
lütfen inanın !
GebzeLi1907
02.Haziran.2013, 04:33
polislerin yasalardan haklardan haberi var mı sanıyosun ?
anca özlük haklarını emeliklik haklarını falan öğrenirler, yeter onlara
KaRaBükLü KraL
02.Haziran.2013, 04:35
Biri Forumda rutin olaylar diye ? Buda O kapsama giriyormu yoksa ?
http://www.haber7.com/guncel/haber/1033664-orantisiz-guc-kullanan-polislere-inceleme
Bu kadar.Yanlış yapan adamlar tespit edilir sorun halledilir.
Flawless Victory
02.Haziran.2013, 04:35
vatandaşın vergileri olmasa sen o işi yapamayacaksın. kendi kendine mı takılacak polis.
benim ve ailemin verdiklerimi ne biliyorsun.
sen kendi maaşını kendi vergiden verdiğini falan mı ifade ediyosun anlamadım
Kimse sana hakkını arama diye bir şey söyledimi..
Yazan bazı kişilerin yazdıklarıyla forumdaki kişileri hedef alma yoksa özgürce düşünceni yaz.Herkes gibi..
Burda beğenmeyelerde yorumlarımızı var.Anlatmaya calışıyoruz Üstadım.Bıkmadan usunmadan "SAYGI KURALLARI ÇERÇEVESİNDEN HER TARTIŞMAYA ACAĞIM"
Hazm edemiyorsun.Artık bu son mesajın onu gösteriyor.Bizim verdiğimiz vergilerle aldığın parayı kendine yederemiyorsun.
Bu mesajdan ben bunu anlamadım.
Sadece forumda değil hayatın her alanında engellenmesi gerekenlerdensiniz. Düşünceleriniz dayanaksız, boş. Şu anda bu forumda özgür olabileceğinizin maksimumu kadar özgürsün. Bu yüzden benimle böyle konuşabiliyorsunuz. Ben kimseye hakaret etmediğim halde, siz rahatlıkla bunu yapabiliyorsunuz. Ben vergi vermesem aç kalırsın gibi bir gaflete düşüyorsunuz. Size yazıklar olsun demem çünkü sevgi dolu insanlara acırım. Size acımıyorum.
Sana "saygı kuralları çerçevesinde" geçiriyorum tabiri daha uygun ve dürüst olabilirdi.
byariff
02.Haziran.2013, 04:36
10-20 polis yerde yatan 1 kisiyide dovmus burda kesin fakedir video..
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151648526182702
Corpus
02.Haziran.2013, 04:37
http://www.haber7.com/guncel/haber/1033664-orantisiz-guc-kullanan-polislere-inceleme
Haklısın Ümit. Ancak bunun böyle olduğunu devlet de bildiği için taksim ve civarındaki tüm kameralar kapatıldı. TV kanallarına da müdahale zamanlarında görüntü alınmasına izin verilmiyor.
MoisHaLe
02.Haziran.2013, 04:38
10-20 polis yerde yatan 1 kisiyide dovmus burda kesin fakedir video..
eğitimsiz beyinleri yıkanmış ya fiziken iyi ya da arkasında 3-5 dayısı olan vicdan yoksunları bunları yapan işte..
KaRaBükLü KraL
02.Haziran.2013, 04:38
Haklısın Ümit. Ancak bunun böyle olduğunu devlet de bildiği için taksim ve civarındaki tüm kameralar kapatıldı. TV kanallarına da müdahale zamanlarında görüntü alınmasına izin verilmiyor.
Bu kadar görüntü var çok sorun olmaz aşırı davrananlar konusunda.
Corpus
02.Haziran.2013, 04:39
Bu kadar görüntü var çok sorun olmaz aşırı davrananlar konusunda.
Emin ol aslında gerekli kadar görüntü yok. Bunlar milyonda biri kadar. Mobeseler kapatılmasaydı saniye saniye bile incelenebilirdi.
KaRaBükLü KraL
02.Haziran.2013, 04:40
Hükümetin polisi diyen arkadaşlar milletvekilinin oğlu polisleri sıraya dizerken de bu düşünceniz geçerli miydi ?
Önder HOCA
02.Haziran.2013, 04:40
kesin tespit edilecek yani eminsin aralarından bir kaçtane günah keçisi çıkarırlar sembolik olarak o kadar
KaRaBükLü KraL
02.Haziran.2013, 04:41
Emin ol aslında gerekli kadar görüntü yok. Bunlar milyonda biri kadar. Mobeseler kapatılmasaydı saniye saniye bile incelenebilirdi.
Sen benden illaki daha çok biliyosundur.Malum İstanbul'da değilim ama görüntülere yakalananlar ceza alırlar zannedersem.
petrol_fb12
02.Haziran.2013, 04:42
Sadece forumda değil hayatın her alanında engellenmesi gerekenlerdensiniz.
Şu anda onlar dışarda halkı dövüyorlar ...Bana gelmeden daha cok kişi ..
Ama bazen düşünmeden edemiyorum.Dünyada acaab en büyük günahı ben mi işledim ? Diye.Sonra sokaktaki insanların biribirine yaptığını görünce yok diyorum benden daha büyükleri varmış !
Ya işte üstadım Vicdan'la insanlık arası çok ince bir çizgi vardır.
KaRaBükLü KraL
02.Haziran.2013, 04:42
kesin tespit edikecek yani eminsin aralarından bir kaçtane günaj le.isi çıkarırlar sembolik olarak o kadar
Yazarken Türkçe kelimeler seçersen anlaşılır olur.Kendinle konuşuyo gibi yazma da anlayalım ne yazdığını.
GebzeLi1907
02.Haziran.2013, 04:43
Sadece forumda değil hayatın her alanında engellenmesi gerekenlerdensiniz. Düşünceleriniz dayanaksız, boş. Şu anda bu forumda özgür olabileceğinizin maksimumu kadar özgürsün. Bu yüzden benimle böyle konuşabiliyorsunuz. Ben kimseye hakaret etmediğim halde, siz rahatlıkla bunu yapabiliyorsunuz. Ben vergi vermesem aç kalırsın gibi bir gaflete düşüyorsunuz. Size yazıklar olsun demem çünkü sevgi dolu insanlara acırım. Size acımıyorum.
Sana "saygı kuralları çerçevesinde" geçiriyorum tabiri daha uygun ve dürüst olabilirdi.
sen ve senin gibilerden sevgi beklemiyoruz. öyle duygularınızın olduğuna dair bi inancım da yok ayrıca. yakınlarını seviyo olabilirsin ama sırf insan için olduğu bir insanı sevme ve canına zarar gelmemesini isteme gibi vicdani değerleri taşıyor musun bilemem.
ben hakaret falan etmedim. devlet yapısının en temel taşlarından birini ifade ettim. alınan vergiler ve kullanıldığı yerler.
benim vergim olmazsa değil olay. bütün milleti kastediyorum ama bu konu biraz kör kuyu gibi çıkışı yok.
bende polise muhtaçım korunmaya malımın gasp edilmesine karşı. bunu da ifade ediyorum.
ama bu dinamiğin iki ayağı da sarsılıyor şu günlerde polis ve hükümetin tutumlarıyla. vatandaş can çekişiyor. kimseye ulaşamıyor ama gidip polise sığınamıyor canını polise teslim edemiyor başıma daha kötü şeyler gelecek diye.
Önder HOCA
02.Haziran.2013, 04:44
Yazarken Türkçe kelimeler seçersen anlaşılır olur.Kendinle konuşuyo gibi yazma da anlayalım ne yazdığını.
yukarda düzelttim rencide ettin bravo bu arada
Sadixx
02.Haziran.2013, 04:45
Tebrikler beyler başardılar. Gaza gelmeye devam .Yiyin birbirinizi . Her okuduğunuza yazılanlarada inanın . Herkes sahte yazılanlara inanıp gerçeğini yapmaya başladı. Her iki tarafta. Hadi bakalım sonumuz inşallah hayırlı olur.
Corpus
02.Haziran.2013, 04:45
Sen benden illaki daha çok biliyosundur.Malum İstanbul'da değilim ama görüntülere yakalananlar ceza alırlar zannedersem.
Evet onlar ceza alacaklar. Ancak bizim üzüldüğümüz nokta sadece böyle görüntülere takılan 3-5 kişi ceza alacak büyük ihtimalle. 100 lerce kişi es geçilecek, bu kişilere emir veren kötü niyetli yöneticiler es geçilecek maalesef.
KaRaBükLü KraL
02.Haziran.2013, 04:46
kesin tespit edilecek yani eminsin aralarından bir kaçtane günah keçisi çıkarırlar sembolik olarak o kadar
Ben karar mercii değilim o yüzden emin de olamam.Ama ben sadece görüneni söylüyorum.
Deus Dominus
02.Haziran.2013, 04:46
Önder Hoca'nın yazdığı iyi yine, ben Petrol'ün yazdıklarını hiç çözemiyorum, asıl ona el atmak gerek :)
goosfraba
02.Haziran.2013, 04:48
kimyasal?
https://pbs.twimg.com/media/BLtv7OACAAA5pHZ.jpg:large
Flawless Victory
02.Haziran.2013, 04:50
sen ve senin gibilerden sevgi beklemiyoruz. öyle duygularınızın olduğuna dair bi inancım da yok ayrıca. yakınlarını seviyo olabilirsin ama sırf insan için olduğu bir insanı sevme ve canına zarar gelmemesini isteme gibi vicdani değerleri taşıyor musun bilemem.
ben hakaret falan etmedim. devlet yapısının en temel taşlarından birini ifade ettim. alınan vergiler ve kullanıldığı yerler.
benim vergim olmazsa değil olay. bütün milleti kastediyorum ama bu konu biraz kör kuyu gibi çıkışı yok.
bende polise muhtaçım korunmaya malımın gasp edilmesine karşı. bunu da ifade ediyorum.
ama bu dinamiğin iki ayağı da sarsılıyor şu günlerde polis ve hükümetin tutumlarıyla. vatandaş can çekişiyor. kimseye ulaşamıyor ama gidip polise sığınamıyor canını polise teslim edemiyor başıma daha kötü şeyler gelecek diye.
Devlet yapısının temel taşlarından biri de senin hakaretlerin evet. Yaşın kaç bilmiyorum. Akıl yaşta değil baştadır demiyesin diye de bunu söylemek istemiyorum ama yaşına vermek istiyorum bu sözleri, yoksa alan yok başka.
petrol_fb12
02.Haziran.2013, 04:50
Önder Hoca'nın yazdığı iyi yine, ben Petrol'ün yazdıklarını hiç çözemiyorum, asıl ona el atmak gerek :)
Ben yazmıyım en iyisi foto paylaşıyım daha iyi :D
Olmadığımız hiç bir şey kalmamış :D
http://o1306.hizliresim.com/1b/2/nq6h3.jpg
Deus Dominus
02.Haziran.2013, 04:51
Ben yazmıyım en iyisi foto paylaşıyım daha iyi :D
Kontrolden çıkıyorsun bazen :D Galiba yazarken heyecana kapılıyorsun, "hemen yazmalıyım!" "şimdi yazmalıyım!" derken işin ucu kaçıyor :n:
byariff
02.Haziran.2013, 04:51
ak partili parali insanlarmi desem ne desem bilemedim onlarda polisin yaninda... elleri sopali sekilde..
https://pbs.twimg.com/media/BLtzZkYCQAAY2gI.jpg:large
Sadixx
02.Haziran.2013, 04:52
Kontrolden çıkıyorsun bazen :D Galiba yazarken heyecana kapılıyorsun, "hemen yazmalıyım!" "şimdi yazmalıyım!" derken işin ucu kaçıyor :n:
Aynen adam feci :D
KaRaBükLü KraL
02.Haziran.2013, 04:55
yukarda düzelttim rencide ettin bravo bu arada
Ağır bir laf ettiysem özür dilerim ama sen ne zaman mesaj yazsan aynı karmaşayı yaşıyorum ne yazdı bu diye eski alfabe okur gibi tahmin de falan bulunuyorum o derece vahim yani :D 2-3 mesajının toplu patlaması gibi bir şey oldu.Kırdıysam kusura bakma :)
GebzeLi1907
02.Haziran.2013, 04:56
Devlet yapısının temel taşlarından biri de senin hakaretlerin evet. Yaşın kaç bilmiyorum. Akıl yaşta değil baştadır demiyesin diye de bunu söylemek istemiyorum ama yaşına vermek istiyorum bu sözleri, yoksa alan yok başka.
yaşım 23. hayatımda çok ciddi şekilde 2 kez polis şiddetine maruz kaldım bana yetti arttı. hakareti orada o an ettim.
burda hakaret yok.
ister kabul et ister kabul etme gerçek şu ki senin cebine giren maaşın 2 gündür saldırdığınız vatandaşın cebinden çıkıyor.
hakaret ettiğimi düşünüyorsan ip im herşeyim kayıtlı. şuan bir devlet yurdundan yazıyorum tc kimlik numaramı girip internete bağlanıyorum. kaçışım yok. mahkemeye verebilirsin polissin hem senin için daha kolay olabilir bu işler.
Flawless Victory
02.Haziran.2013, 04:56
Daha fazla yazmak istemiyorum. Zamanımı benden nefret eden, yüzüne bakamayacağım aileme ayırmak istiyorum. Çoğunuz benden daha genç ve akıllısınızdır eminim. Neyin dikine gittiğiniz de önemli. Burunsa sorun yok. Hep doğru yönü gösterir.
Biz geceleri yine kapınızın önündeyiz aman geceleri kapıyı çalana açmayın, teröristler gelir de içeri gaz atar, kafanıza sıkar maazallah.
petrol_fb12
02.Haziran.2013, 04:57
ak partili parali insanlarmi desem ne desem bilemedim onlarda polisin yaninda... elleri sopali sekilde..
https://pbs.twimg.com/media/BLtzZkYCQAAY2gI.jpg:large
İşte bunlar Halk..
Polise Karşı Cıkanlar Marjinal Halk :u:
Önder HOCA
02.Haziran.2013, 04:57
Ağır bir laf ettiysem özür dilerim ama sen ne zaman mesaj yazsan aynı karmaşayı yaşıyorum ne yazdı bu diye eski alfabe okur gibi tahmin de falan bulunuyorum o derece vahim yani :D 2-3 mesajının toplu patlaması gibi bir şey oldu.Kırdıysam kusura bakma :)
yok önemli değilde.insan sayısalcı olunca yazmayı unutuyor, bu arada gecenin getirdiği etkiyle klavye kargaşası yaşamışım :D
petrol_fb12
02.Haziran.2013, 04:59
https://www.youtube.com/watch?v=TqQjPHtAZ6c
10 Tane Polis 1 Tane Kızı Dövüyor.
VİDEO KÜFÜR İÇERİR !!! VİDEO KÜFÜR İÇERİRR !! VİDEO KÜFÜR İÇERRİR !!!!!!!
@Flawless Victory
Yaptığın Meslekten Utandan mı ?
Kadıköy'den Polis taşanıyor Taksim'e
http://r1306.hizliresim.com/1b/2/nq6gl.jpg
barahir
02.Haziran.2013, 05:01
Emrah Abi'yi bizzat tanıdım. Aslında bunu da yazmak istemedim, örgütlenip mi yazıyolar diye düşünmeyin diye ama, emin olun tanısanız yazıklarınızdan pişman bile olabilirsiniz. Şu an olaylar çok sıcak, adrenalin seviyesi hat safhada.
Kimse yukardaki davranışları (Polisin müdahalesini) tasvip etmiyor, ben de dahil. Yalnız onlar orada, biz de burada çatışmayalım.
Corpus
02.Haziran.2013, 05:07
https://pbs.twimg.com/media/BLtwhAtCIAEm7_L.jpg
:n::n::n:
İşte bizim düşüncemiz
petrol_fb12
02.Haziran.2013, 05:12
İzmir..
http://p1306.hizliresim.com/1b/2/nq6qm.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=bWyDQH-nSRU
Sonuna Kadar İzlemeidm Küfür İçerir mi Bilmem Dikkat Edin..Burası bodrum...
MoisHaLe
02.Haziran.2013, 05:15
https://www.facebook.com/photo.php?v=139362532926023&set=vb.189833791101533&type=2&theater
Bodrum'da ki rezalete bakın..
petrol_fb12
02.Haziran.2013, 05:31
...
O tekme NEDİR !
Bunun adı "KALLEŞLİKTİR"
Video Çeken Bir Yabancı..
https://www.youtube.com/watch?v=K_wBWJg9Yq0
DİKKAT KÜFÜR İÇERİR !!!!!!!!!!!!!!!! DİKKAT KÜFÜR İÇERİR !!!!!!!!!!!!!!!! DİKKAT KÜFÜR İÇERİR !!!!!!!!!!!!!!!!
petrol_fb12
02.Haziran.2013, 05:55
Milliyet'TEN...
http://p1306.hizliresim.com/1b/2/nq71n.jpg
http://j1306.hizliresim.com/1b/2/nq71u.jpg
http://j1306.hizliresim.com/1b/2/nq71z.jpg
europeanconquer
02.Haziran.2013, 07:47
https://pbs.twimg.com/media/BLtwhAtCIAEm7_L.jpg
:n::n::n:
İşte bizim düşüncemiz
Aynen,bundan farklı düşünenler zaten provokatörlerdir,başka birileri değil.Bunun bilincinde olmanın önemi çok büyük.Yoksa polise taş,sopa vb. şeyler atarak hiç bir çözüm bulunmaz ayrıca suçsuzken suçlu duruma düşerler.Bizler sadece polisin kullandığı orantısız güçten şikayetçiyiz.Yoksa onlar da bu vatanın evlatları evlerinde rahatça oturmak varken niye milleti kovalasınlar zevkle ?
Şu da NTV çalışanlarının ne kadar çaresiz olduğunun görüntüsüdür;
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151734826010499&set=vb.673055498&type=2&theater
Nocna Mora
02.Haziran.2013, 08:53
https://www.facebook.com/photo.php?v=139362532926023&set=vb.189833791101533&type=2&theater
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RHFe7vK1hyw
KALDIRIN KAFANIZI BİLGİSAYARDAN SOKAĞA İNİN, SOKAKTA NE OLDUGUNA BAKIN, BURDAN ÖYLE DEĞİLDİR YAAAAAA ŞEKLİNDE SALLAMAK KOLAY. İN BAK BAKALIM NASIL OLDUGUNA. UYUMAYIN ARTIK.
Sekopej
02.Haziran.2013, 09:18
Rüzgar eken fırtına biçer ama durum şu ki başbakan senelerdir bırak rüzgarı fırtınayı kasırga ekiyor...
Polisler mi? Polisliğe giriş sınavlarında neler döndüğünü az çok biliyoruz, sen KPSS işini hallet gir mülakata, çok sık duyduğumuz bişey, haa KPSS skandalı da vardı değil mi, sahi ne oldu o iş???
Milletvekilinin bilmem neyi sıraya dizip suçluyu teşhis eder gibi polisimi teşhis ettiğinde çıkıp itiraz edeni değil de yalama yapanları görünce polisin anlamı bende kalmamıştı, o olaydan sonra hakkını arayacak tepkiyi göremediğim için tüm polislerde bende polisin anlamı kalmamıştı. Şimdi yaptıklarına bakınca o nedenle şaşırmıyorum.
Sepetteki çürük elma ayıklanmaz tüm sepeti heba eder, 3-5 çürük elmayı ayıklaması gerekenler ayıklamayıp sustukları için şimdi tüm elmalar çürük muamelesi yapılıyor, yıllarca her kürde bu teröristtir kesin muamelesi yapıldığı gibi...
Nocna Mora
02.Haziran.2013, 09:20
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151598996017383&set=vb.561692382&type=2&theater
Nocna Mora
02.Haziran.2013, 09:36
https://pbs.twimg.com/media/BLt9qgfCcAAjS7I.jpg:large
İzmir'de bu adamlar insanlara işkence ediyor polis destekliyor aci aci kan kokuyor
http://www.youtube.com/watch?v=39xfuLUUbos&feature=share
https://www.facebook.com/photo.php?v=564188696965062
Nocna Mora
02.Haziran.2013, 10:06
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/400543_518172064904113_1134409973_n.jpg
Nocna Mora
02.Haziran.2013, 10:08
o şerifsiz polisler bugün beşiktaşta insanlara nasıl zulmetceklerini şaşırdılar bir ara 20-30 kişilik bi grup 2 panzerin arasında kaldık 5-10 metre yakınımızdan ağzımıza sıktılar tazyikli suyu ne olduğu belli olmayan gazları ağzımız burnumuz kaydı artık gaz yemekten evime dönmek istediğimde ise çatışmada gibiydim itlere atmayın çoluk çocuk var dedik caddeden kovalayıp sokak aralarına bile kafamızı evlerimizi hedef alıp gaz,sis bombası sıktılar.Apartmanlara saklana saklana geldik suratınızda maskeyle sıkması kolay tabi !
Herkese günaydın. Güzel bir gün olması dileğiyle.
Nocna Mora
02.Haziran.2013, 10:42
https://pbs.twimg.com/media/BLtqV-1CIAAJt__.jpg
çok '''marjinal!''' gruplar istiklal de sokakları temizliyor. !
mpaker66
02.Haziran.2013, 10:49
Arkadaşlar durumlar nasıl? Polis hala halkı terörist mi sanıyor?
petrol_fb12
02.Haziran.2013, 10:54
Videoları Fotoraflara bakabilirisin..1 Tane Kıza 10 Tane Adam saldırıcan erkekliğimden utandım.
Nocna Mora
02.Haziran.2013, 10:58
herseye rağmen bu ülkede hala insan olanları gördüm su son 5 günde. bu insanlar senin yaptıklarını unutmayacak akp. orada bası kapalı kızlar da vardı. bu insanlar seni unutmayacak chp. halkın direnişini sahiplenmeye çalıştın. bu insanlar seni unutmayacak mhp. destekçilerin orada direnirken hiçbir mhpli orada yoktu diye açıklama yaptın. bu insanlar sizi unutmayacak fb, gs, bjk. taraftarların omuz omuza birbirine destek olurken suspus oturdun. bu insanlar sizi unutmayacak medya. 3 gun boyunca hiçbir yayın yapmadın. ne zaman polisin yalandan çekilme haberi oldu onu yayınladın. aynı anda polis beşiktaş'ta, ankara'da, adana'da, samsun'da ınsanlarını öldürmeye çalışıyordu halbuki. dün gece izmir'de 50 tane sivil polis yanlarına aldıkları capulcularla birlikte demir sopalarla halkı döverken sessiz kaldın. sivil polisler atmleri kirarken senin "eylemci" dediklerin engel oldu bunları göstermeye götün yemedi. eminim bu aksam haberlerde göstericiler cevreye zarar verdi diyeceksin. türkiye'de onlarca insanın hayatını kurtarmış nasuh mahruki'nin ayağı taksim'de 3 yerinden kırıldı kimse de çıkıp demedi aga bu nedir diye. erdoğan'ın vekili çıkıp bugün gaz kullanilmamistir diyebildi utanmadan. neyseki yabancı spiker 5 dakika once yanıma gaz bombası dustu dedi de kivirmalarina tum dünya şahit oldu. esad'a kendi halkına zulmediyor diyorsun ya sen cok daha beterlerini yaptın. bu insanlar unutmayacak. #direngezi herseye rağmen diren ki demokrasi kazansın, özgürlük kazansın, dostluk kazansın.
1 haziran 2013 cumartesi gunu, saat 15.00'te bogazici universitesi ogrencilerinin organize ettigi ve cogunlukta oldugu kalabalik bir grup olarak hisarustu'nden besiktasa yuruduk. etiler, levent, zincirlikuyu, barbaros ve besiktas guzergahindan yururken apartmanlardan, isyerlerinden ve yoldaki araclardan muthis bir destek gorduk. bize poset poset limon verdiler, allah yardimciniz olsun gencler dediler. besiktastan sonra taksime devam ettik, gezi parki'na oturduk. dun saat 5-6 sulari orda olanlar bilir, ortamin ne kadar guzel ldugunu anlatacak kelime bulamiyorum. teyzeler herkese borek, tulumba tatlisi, vs dagitiyordu, davullar, zurnalarla insanlar oynuyordu, kalabaligi taksim meydani ve gezi parki almiyordu ama bir tek olay gormedim ben. besiktas'a dondugumuzde kaosun icine dustuk ve nasil bir gaz kullaniliyorsa insan birkac saniye olecegini dusunuyor. polisin olmadigi yerde biz destegimizi cok guzel gosterdik. halki provoke edenler polisler, ben bunun canli sahidiyim.
Farkına varın.
Ayrıca halkın direnişini sahiplenmeye çalışan siyasi gruplar var. Bunlara kanmayın.
polis taksim'den çekildikten sonra meydana gelen siyasi gruplar ve diğer faşist göstericilerin pişkin pişkin gelip insanlara sanki kendileri çok bi bok yemiş gibi davrandıklarını görünce aldım gaz maskemi türk bayrağımı evime döndüm. çünkü ben bu gösterilere masum insanlara zulmeden polise karşı direnmek için gittim. o devrim yapsın, öteki partisine oy toplasın, öbürü kameralara el sallasın diye değil.
mpaker66
02.Haziran.2013, 11:07
Taksim ne durumda şuan? Malum medya bişe demiyo haber alamıyoz?
Osmanli12
02.Haziran.2013, 11:16
Taksimdeki polisin yada Tüm alanlardaki Polisin 20 yıl önceki polislerden farkı yok...Hatırlayalım Gazi Mahllesi Olayı Hatırlayalım...Bu Halk Daha Bunları Unutmadı Unutmayacak Okuyorum 2 fidan için yaptığınız şeylere bak şimdimi aklınız Başınıza geldi v.b şeyler bu Tepki Reyhanlıyadır Emek Sinamasınadır Bu 12 yılın birikimdir.Şimdi Bu Faşist düzene Karşıyız 20 yıl önce Gazi Mahallesinde Alevi Kardeşlerimizede aynı Bugünkü gibi vurdular Peki Ne fark Şimdi Söyleyin Ne fark var Polis daha mı bilincli Daha Barış Sever mi Allah Aşkına Söyleyin :(
Nocna Mora
02.Haziran.2013, 11:25
Taksim sakin durumda şu an.
-
"günümüzde ayaklanma, gerçekten savaş türünden bir sanattır ve ihmal edildiği zaman eden partinin mahvına sebep olacak kurallara bağlıdır. partilerin yapısından ve ayaklanma durumunda göz önüne alınması gereken hususlardan mantıksal olarak çıkartılan kurallar o kadar açık ve basittir ki, 1848'deki kısa deneyleri almanlara bunları gayet iyi öğretmiştir.
önce, oyununuzun sonuçlarıyla karşılaşmaya tamamen hazır olmadıkça ayaklanma ile aynamayınız. ayaklanma son derece belirsiz niceliklerle yapılan bir hesaptır. bu niceliklerin değeri her gün değişebilir. karşınızdaki güçler, örgüt, disiplin ve yerleşmiş otorite bakımından sizden ileridirler. sizin onlara karşı kuvvetli üstünlükleriniz olmadıkça yenilir ve mahvolursunuz.
ikinci olarak, ayaklanma bir kere başladı mı, en büyük azimle ve hücum planında yürür. savunucu bir eylem her silahlı ayaklanmanın ölümüdür. düşmanlarla boy ölçüşmeye kalkmadan kaybedilir. hasımlarınızı güçleri dağınıkken bastırınız; küçük de olsa her gün yeni başarılar, ilerlemeler tertipleyiniz. ilk başarılı ayaklanmanın size verdiği moral üstünlüğü muhafaza ediniz; daima en kuvvetli tahrike kapılan ve daha emin olan yanı gözeten, iki taraf arasında çekimser kişileri kendi tarafınıza toplayınız; düşmanlarınızı size karşı güçlerini biraraya getirmeden geri çekilmeye zorlayınız.
devrimci politikanın bugüne kadar bilinen en büyük üstadı danton'un dediği gibi: hücum, hücum ve yine hücum!"
friedrich engels, almanya'da devrim ve karşı-devrim
burda yazdıgı gibi savunucu bir eylem silahlı ayaklanmayı öldürür.
silahlı olanlar polis.
savunan da biziz.
eger silahlı olan biz savunan polismiş gibi bir durum olusursa biz kaybederiz.
ki bu olusturulmaya calısılıyor yandas medya tarafından
unutmamak gerekli ki,
Bu direniş halkın direnişidir. Siyasi partilerin değil. Bu nedenle siyasi gruplar eylemi sahiplenmeye çalışmamalı ve gereksiz vandalizm yapılmamalı. Çok çabuk gaza gelen, siyasi temeli oturmamış çok sayıda siyasi örgüt üyesi bilinçsiz genç var.
Halk bu genclerin yapacagı siddeti daha önce yaptıgı gibi engellemeli, durdurmalı.
Çünkü bu genclerin ortamı germekten ve polisi şiddet kullanmakta haklıymıs gibi görülmesine sebep olmaktan baska hic bir şey yaptıkları yok.
Bu gençler, halk masum sekilde eyleme devam ettigi için direnişin halkın kalanından destek gördügünün farkında degil. Yine bu bilinçsiz gençler taş atarak, emperyalist kuruluşlara zarar vererek yalnızca haklı halkın mücadelesini haksızlaştırıyorlar. Yandaş medya sürekli bu cocukları gösterip diyor ki : "Göstericiler taş attı, polis müdahale etti.".
Direnen, haklı ve masum halk, haksızmış gibi gösteriliyor bu genclerin yüzünden ve polis terörü meşrulaştırılmaya çalışılıyor.
Bu bilinçsiz gençler mücadeleye zarar veriyorlar farkında olmadan.
Yandaş medya yalan yanlış haberlerle halkı direnişten sogutuyor. Ellerine koz vermemek lazım ki haklıyken haksız duruma düşmeyelim..
BaFraLı
02.Haziran.2013, 12:08
Ne kadar iyimser bakıyo bazı arkadaşlar ya. Siyasetten gram anlamam. Sağ sol dediklerinde bile anlamını bilmediğimden hep sorarım nedir bu sağ sol muhabbeti diye. Siyasetten o kadar uzağım yani.
Ama şu bi kaç gündür polisin adam gibi eylemini yapan insanlara yaptığı muameleden sonra polisten iyice nefret ettim. Ağzıma ne gelirse sayıyorum. Bu adamlar mı milletin güvenliğini sağlıyormuş ? Ulan siz insan öldürüyorsunuz, öldürmeye teşebbüs ediyorsunuz.
http://www.youtube.com/watch?v=TqQjPHtAZ6c&sns=tw
Şu video da ki muamele de zaten ortada. Bu kadar müdahaleyi bölücü terör örgütüne gösteriyonuz mu acaba.
Deus Dominus
02.Haziran.2013, 12:37
http://www.fatihcipil.com/2013/06/gezi-park-olayndaki-11-yalan-haber.html?m=1
Üşenmeyin okuyun.
Gncl1905
02.Haziran.2013, 12:50
http://www.fatihcipil.com/2013/06/gezi-park-olayndaki-11-yalan-haber.html?m=1
Üşenmeyin okuyun.
Kimse üzerine alınmasın ama bu forumda bile provakatörlerin olduğunu düşünmeye başladım. Yazı da güzelmiş.
Devletin zıtlaşması yerine artık bir çözüm bulması gerekiyor. Saçma sapan açıklamalar yapıp insanları daha da sinir etmesinler.
mpaker66
02.Haziran.2013, 12:52
Şuan Taksim'de eylemciler ortalığı temizliyor, çok güzel bi görüntü.
Nocna Mora
02.Haziran.2013, 12:56
Kahraman Polis (!)
https://www.facebook.com/photo.php?v=10201216372714813
Nocna Mora
02.Haziran.2013, 12:57
İNSANLAR İMECE USÜLÜ SU TAŞIDILAR YANGINI SÖNDÜRDÜLER.
https://www.facebook.com/photo.php?v=531699603561485
Nocna Mora
02.Haziran.2013, 13:01
Şuan Taksim'de eylemciler ortalığı temizliyor, çok güzel bi görüntü.
https://pbs.twimg.com/media/BLvU1IRCAAAQiva.jpg
Nocna Mora
02.Haziran.2013, 13:06
https://pbs.twimg.com/media/BLuNm8yCcAArW6b.jpg
Tamamen gerçek olaylar. Bahsi geçen eli sopalı, bıçaklı adamların resimlerini görmüştük daha önce.
Ralph
02.Haziran.2013, 13:11
Dün gece 2'den sonra yattığım için yazılanları okuyamamıştım. Birilerinin artık şapkasını çıkartıp önüne koyması lazım. Bi kritik yapması lazım. Bunca videolar varken hatayı biraz da ters yöne araması lazım.
Önceki 2-3 sayfayı okuduğumda o kadar şaşırdığım videolar, görüntüler, özellikle yorumlar okudum ki...
Ben bu olayda artık polisi savunanları şu şekilde görüyorum kimse kusura bakmasın;
-Ya akp den milletvekili yakını vardır
-Ya çalıştığı iç tamamiyle akp hükümetinin yaptığı icraatlarla doğrudan bağlantılıdır (akp li olmayıp da işi dolayısıyla akp oy veren çok insan tanıyorum)
-Ya da egolu bir insandır.
Çünkü olay bu kadar açık ve seçik iken hala polisi savunmak bana inanılır gibi gelmiyor. Bunun yandaşlıkla falan da alakası yok. Bir şey gerçek ise gerçektir. Söylenti ise söylentidir, yalan ise yalandır. Her yerde izliyoruz videoları. Birazcık elinizi vicdanınıza koyun. Polisin orantısız güç kullandığı bu insanlar sizin vatandaşlarınız, sizin milliyetinizden insanlar. Elbet polis de öyle. Ancak polisin şu andaki görevi padişahın sarayını, halkın isyanından korumaktır. Bu çok açık ve seçiktir. Birisi yaş muhabbeti yapmış ve sonra da demiş ki "akıl yaşta değil ve baştadır", gerçekten de öyle evet.
İnsaf insaf. Başka da diyecek sözüm yok.
Nocna Mora
02.Haziran.2013, 13:12
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151989803209922&set=o.226451857479555&type=2&theater
POLİSİN İNSANLARIN KAFASINA SIKTIĞI GAZ BOMBALARI !
Nocna Mora
02.Haziran.2013, 13:16
https://pbs.twimg.com/media/BLvlm-JCEAAq93f.jpg
Halk taksim meydaninda zarar goren ciceklerinin yenilerini dikiyor.
İşte asıl direnişçiler bunlar.. Provakasyon yapma amacı ile şiddet türevleri uygulayanlar değil..
Nocna Mora
02.Haziran.2013, 13:23
https://pbs.twimg.com/media/BLvmQ_fCQAE2rxd.jpg
Nocna Mora
02.Haziran.2013, 13:24
Medya utanmasa "Polisin dağıttığı bedava biber gazı için toplanan kalabalık arasında arbede çıktı, insanlar gaz için birbirini ezdi yazacak"
Medya gerçekten komik. Açın TV'yi bi zaplayın bakın, nasıl da satılmış nasıl da yandaş bir medya var.
Nocna Mora
02.Haziran.2013, 13:26
https://pbs.twimg.com/media/BLvQTRNCYAE2Qk3.jpg
byariff
02.Haziran.2013, 13:29
gordugum en guzel videolardan biri ellerine saglik ankara halkinin.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pPQP3fQWTuQ#at=12
xymnz12xnymz
02.Haziran.2013, 13:30
Flawless Victory ;;;;
Okuduğum kadarıyla polis falansın heralde.Ne güzel bir mesleğin vardı diyebilirdim sana ! Ta ki ;
* İnsanları öldürmeye çalışan insanları görene kadar
* İnsafsızca işkence yapan insanları görene kadar
* Ambulanslara atlayıp yardım edeceğiz diyip gaz bombası sıkan insanları görene kadar
* Sağa sola insafsızca saldıran insanları görene kadar
* Evlere saldıran insanları görene kadar
* Bayanları 15 - 20 kişi döven insanları görene kadar
Yukarda hep '' insan '' yazmışım artık oradaki sıfatı forum kuralları dışında isteyen istediği gibi düzenlesin , ve bu bahsettiğimiz insanlar bu saldırıları yapan mavi üniformalı '' insan '' sıfatını taşıyan kişiler maalesef.
Gece rahat uyuyobiliyorsan aldığın tüm paralar ananın ak sütü gibi helal olsun sana.
Ek olarak kpss den yeterli puanı al sonrasını hallederiz cümlesini duydun dimi hadi birbirimizi kandırmayalım defalarca duydun biliyorsun biliyorum biliyoruz !
Universal
02.Haziran.2013, 13:31
Dün Beşiktaşdaydım onbirlerce kişi şarkılarla yürürken saldırıya mahrum kaldı. Bir kaç provokatör yüzünden çoğu masum insanında canı yanmadı değil. Bu saatten sonra insanlar kime inanacağını gördü, satılmış basını, satılmış iş adamını tanıdı. Daha da fazla yazmak istemiyorum artık her insan her şeyi görüyor ve anlıyor.
Bu arada insanın kötüsü vardır mehzebin, milletin ve polisin değil.
Nocna Mora
02.Haziran.2013, 13:31
https://pbs.twimg.com/media/BLvqnXbCQAIUMbk.jpg
xymnz12xnymz
02.Haziran.2013, 13:33
Flawless Victory ;;;;
Okuduğum kadarıyla polis falansın heralde.Ne güzel bir mesleğin vardı diyebilirdim sana ! Ta ki ;
* İnsanları öldürmeye çalışan insanları görene kadar
* İnsafsızca işkence yapan insanları görene kadar
* Ambulanslara atlayıp yardım edeceğiz diyip gaz bombası sıkan insanları görene kadar
* Sağa sola insafsızca saldıran insanları görene kadar
* Evlere saldıran insanları görene kadar
* Bayanları 15 - 20 kişi döven insanları görene kadar
Yukarda hep '' insan '' yazmışım artık oradaki sıfatı forum kuralları dışında isteyen istediği gibi düzenlesin , ve bu bahsettiğimiz insanlar bu saldırıları yapan mavi üniformalı '' insan '' sıfatını taşıyan kişiler maalesef.
Gece rahat uyuyobiliyorsan aldığın tüm paralar ananın ak sütü gibi helal olsun sana.
Ek olarak kpss den yeterli puanı al sonrasını hallederiz cümlesini duydun dimi hadi birbirimizi kandırmayalım defalarca duydun biliyorsun biliyorum biliyoruz !
Nocna Mora
https://pbs.twimg.com/media/BLvpfRmCAAAFv4h.jpg
Polisin kullandığı SON KULLANMA TARİHİ GEÇMİŞ silahlardan biri. Bugün tarihli gördüğünüz gibi.
Eminoski
Birde bunların uşakları yalakacıları var gece 3-4 gibi ortaya çıkıp elinde sopa polisle bir olup halka saldıracak. Ulen kuş beyinli İzmir yer mi bunları Tribüncüyüz , deplasmancıyız biz :) ondan sonra olursun usaın bolt.
http://i.imgur.com/kb782gE.jpg
Universal
02.Haziran.2013, 13:36
Bu arada polis arabasını devirip yakanıda gördüm Dolmabahçe'de masum insana taziklş su sıkmak için bekleyeninde.
Flawless Victory
02.Haziran.2013, 13:42
Dün gece 2'den sonra yattığım için yazılanları okuyamamıştım. Birilerinin artık şapkasını çıkartıp önüne koyması lazım. Bi kritik yapması lazım. Bunca videolar varken hatayı biraz da ters yöne araması lazım.
Önceki 2-3 sayfayı okuduğumda o kadar şaşırdığım videolar, görüntüler, özellikle yorumlar okudum ki...
Ben bu olayda artık polisi savunanları şu şekilde görüyorum kimse kusura bakmasın;
-Ya akp den milletvekili yakını vardır
-Ya çalıştığı iç tamamiyle akp hükümetinin yaptığı icraatlarla doğrudan bağlantılıdır (akp li olmayıp da işi dolayısıyla akp oy veren çok insan tanıyorum)
-Ya da egolu bir insandır.
Çünkü olay bu kadar açık ve seçik iken hala polisi savunmak bana inanılır gibi gelmiyor. Bunun yandaşlıkla falan da alakası yok. Bir şey gerçek ise gerçektir. Söylenti ise söylentidir, yalan ise yalandır. Her yerde izliyoruz videoları. Birazcık elinizi vicdanınıza koyun. Polisin orantısız güç kullandığı bu insanlar sizin vatandaşlarınız, sizin milliyetinizden insanlar. Elbet polis de öyle. Ancak polisin şu andaki görevi padişahın sarayını, halkın isyanından korumaktır. Bu çok açık ve seçiktir. Birisi yaş muhabbeti yapmış ve sonra da demiş ki "akıl yaşta değil ve baştadır", gerçekten de öyle evet.
İnsaf insaf. Başka da diyecek sözüm yok.
İsin özü müdahale emrini verenler şimdi bir kenara çekilip polis sert davrandı, ikna yoluna gitmeliydi diye kenara çekildi biz de bunu hayretle izliyoruz. Cinayet işleyen varsa cinayetten yargılanır, adam döven varsa dayaktan. Ama kimse gaz attı diye ceza almaz onu belirteyim.
KPSS konusuna gelince kim ne yaptıysa hesabını er geç verir. Bunları biz de meslek icinde konuşuruz. Ama bunların hepsi böyledir zaten gibi linç kampanyası olduğu için buna isyan ediyorum. Elini vicdanına Koymaktan çekinmeyiz biz. Evet vardır torpille, hatırla gönülle polis olan. Çünkü Türkiye'de her kurumda olan seyler. Gözüne belli seyler takılıyor. Türkiye'de hastanelerde hasta odası kapmak için bile torpil yapılıyor. Bu kadar hayatın icine girmiş bir şeyi sadece emniyette oluyormuş gibi gösteriyorsunuz.
Nocna Mora
02.Haziran.2013, 13:50
İsin özü müdahale emrini verenler şimdi bir kenara çekilip polis sert davrandı, ikna yoluna gitmeliydi diye kenara çekildi biz de bunu hayretle izliyoruz. Cinayet işleyen varsa cinayetten yargılanır, adam döven varsa dayaktan. Ama kimse gaz attı diye ceza almaz onu belirteyim.
KPSS konusuna gelince kim ne yaptıysa hesabını er geç verir. Bunları biz de meslek icinde konuşuruz. Ama bunların hepsi böyledir zaten gibi linç kampanyası olduğu için buna isyan ediyorum. Elini vicdanına Koymaktan çekinmeyiz biz. Evet vardır torpille, hatırla gönülle polis olan. Çünkü Türkiye'de her kurumda olan seyler. Gözüne belli seyler takılıyor. Türkiye'de hastanelerde hasta odası kapmak için bile torpil yapılıyor. Bu kadar hayatın icine girmiş bir şeyi sadece emniyette oluyormuş gibi gösteriyorsunuz.
Yahu gerçekten de bakmıyorsun di mi paylaştıgımız şeylere. Polislerin insanların kafalarına doğru sıkıyorlar bu gaz bombalarını. KAFA BAK KAFA. Ve SON KULLANMA TARİHİ GEÇMİŞ gazları sıkıyorlar. Sen hala gelmiş bundan dolayı ceza almaz diyorsun. Ya sabır..
Çık sokağa normal bir vatandaş olarak katıl eylemcilerin arasına bak bakalım polis seninde kafana sıkıyor mu sıkmıyor mu ?
Universal
02.Haziran.2013, 13:50
Bu gün Taksim'e çiçeğiniz ve çöp poşetiniz ile gidin. Temiz Türkiye güçlü Türkiye.
Universal
02.Haziran.2013, 13:51
Benim bildiğim abi sen öğretmendin hayat şartı polis oldun. Bana göre sistem en başından yanlış. Ben polise saldıran adamı nasıl desteklemiyorsam suçsuz yere halka saldıranlarıda kınarım.
Flawless Victory
02.Haziran.2013, 13:52
Ayrıca @xymnz bu kadar sığ düşünürsen her şeyi yanlis algılarsın. Ben birçok polis gibi alnımın teriyle 86 puan aldim kPssden ve bana hiç de soruların cevabı gelmedi iddia ettiginiz gibi. Bunu yapan varsa da cok cok küçük bir azinliktir. Mutlaka vardır böyle insanlar her kurumda var maşallah. Gecmiste beslenenler vardı şimdi de var. İleride de olacak. Bu Türkiye'nin sorunu maalesef. Daha geçtiğimiz aylarda bir belediyeden 50 kisi ceza aldı yolsuzluktan şimdi onlar da mı femci. Gercekten amacınız güzel bir Türkiye ise sizi destekliyorum ama görüyorum ki bu linç. Kampanyası devam edecek.
sarianet
02.Haziran.2013, 14:01
İŞTE PROVAKATİF TWİTLERDEN BAZI ÖRNEKLER
-'Türkiye'nin Tahriri' Taksim Eylemi'nden bilanço: 2 ölü, bir kolu kopmuş ağır yaralı.
-Bir vatandaş;"Şuan Taksim'deyim polis gerçek mermi kullanıyor. En az 500 ölü! Şuan 10 polis tepeme bindi, bu twiti çok zor şartlar altında yazıyorum.
-Son Dakika: 400 Yaralı 5 Ağır. 10 kafa Travması 3 Kişi Gözünü Kaybetti. 4 Ölü.
-Taksim; 400 Yaralı 5 Ağır. 10 kafa travması. 3 kişi gözünü kaybetti. 4 ölü.
-Taksim ara sokaklarda çok fazla ölü ve yaralı hayvanlar var.
-Taksim İlk Yardım Hastanesi'nde bize söylenen "Morgta 2 ölü var" sözü idi..
-8 ölü, binlerce yaralı, TEK BİR YÜREK Her yer taksim her yer direniş
-GFB ve Beşiktaş taraftarları şu an taksim tünelde sıkıştırılmış! Mis sokakta 3 ölü 2 yaralı var!
-30' a yakın ölü olduğu söylenmekte...
-Taksim İlkyardım Hastanesi'nde de 1 ölü. İlk ağızdan haber
-Bir vatandaş: Bilgi: Taksim'de 27 sivil ölü, 7 polis ölü
ForsakeN
02.Haziran.2013, 14:02
https://pbs.twimg.com/media/BLuNm8yCcAArW6b.jpg
Tamamen gerçek olaylar. Bahsi geçen eli sopalı, bıçaklı adamların resimlerini görmüştük daha önce.
Halkı kurtaran CHP imajı verilmeye çalışılmış kimse kusura bakmasın da. O sondaki CHP simgesi olmasaydı daha ciddiye alırdım o yazıyı. Partililer olaydan fırsat kapmaya başlamış.
Nocna Mora
02.Haziran.2013, 14:04
Yahu alakası yok gerçekten olan orada o. CHP'li vekil dokunulmazlığını kullanarak oradaki kişileri oradan alıyor olay bu. Aynı Sırrı Süreyya Önder'in dokunulmazlığı kullanarak iş makinalarını durdurması gibi.
Bu kadar artniyetli olmayın be arkadaşlar.
ForsakeN
02.Haziran.2013, 14:05
Yahu alakası yok gerçekten olan orada o. CHP'li vekil dokunulmazlığını kullanarak oradaki kişileri oradan alıyor olay bu. Aynı Sırrı Süreyya Önder'in dokunulmazlığı kullanarak iş makinalarını durdurması gibi.
Bu kadar artniyetli olmayın be arkadaşlar.
Belki de yazıyı yazanlar art niyetli olamaz mı? Yerlerde ceset torbaları falan var diyor? Ne oluyor Afganistan mı burası?
sarianet
02.Haziran.2013, 14:05
İşte 17 yalan haber
1) Bülent Arınç'ın oğlu gezi parkına açılacak olan AVM'ye ortak: Bu iftira çıktıktan sonra açıklamalar geldi bu olayın aslı yok.
2) Panzerle ezilen genç resmi: En çok tepki çeken fotoğraflardan. Olayın aslı Yabancı bir ülkede bot motorundan yaralanan bir kişi. XXXX
3) Sosyal medyalara erişim engellendi: Bu bugün çıkan bir yalandı. Hatta en ufak bir facebook twitter kesintisinde herkes galeyana geldi. Türkiye daha o kadar düşmedi merak etmeyin. Belirtmek gerekir ki ufak bir yavaşlama söz konusu. Ayrıca Taksim'de 3g bağlantısının kesildiği doğru.
4) Binlerce polis istifa etti: Gelen sayılar abartıydı. Gerçek sayılar en fazla 3-5.
5) İstanbul Emniyet Müdürü görevden alındı: Ntv_sondakika adıyla açılmış bir fake hesabın uydurmasıydı.
6) Polisin gerçek mermi kullanması: Böyle bir durum olursa ismi katliam diye adlandırılır ki mümkün değildir. Fakat plastik mermi kullanıldığı gerçektir.
7) Videodaki Kerem Can Karakaş'ın ölmesi: Videodaki cesaretli eylemci yaşıyor. İsmi Kerem Can Karakaş değil. Kerem Can daha önce trafik kazasında ölen bir kişi. Kayıtlara bakabilirsiniz.
8) Köpeğe biber gazı sıkan polis: Bu foto daha öncede vardı şu günlerde çok paylaşıldı. Fotoğraftaki kişiler italyan polisi. Provakatörlerimiz tarafından fotomontajlanmış.
9) Çarşı grubunun bir tomayı ele geçirmesi: Habere göre çarşı grubu tomayı ele geçirip polisleri kovalamış. Bu da yalan haberlerden biriydi.
10) Polislerin ilaçlı suyla göstericileri bayıltması: Bu gerçekten gülünecek bir haberdi. Fakat paylaşım sayısı on binleri geçti.
11) Haber kanallarının fake hesabı: Birçok haber kanalının fake hesabı açıldı. Pravöke edici söylemleri anında yayıldı. Takipçileri 300'ü geçmezken rt sayıları 10 binlere ulaştı.
12) Eylem 48 saat daha devam ederse Anayasa Mahkemesi hükümeti düşürülebilir: Hiç bir ülkede böyle bir yasa mümkün değildir. Eylemin daha uzun sürmesi için uydurulmuştur.
13) Eylemlerde Portakal Gazı Kullanıldı: Portakal gazı birleşmiş milletler tarafından yasaklanmış zararları büyük bir kimyasal silahtır. Topluma müdahale için böyle bir gazı kullanmak intihardır, kimse göze alamaz. Cnn tarafından doğrulandı diyenler vardı. Ireport olarak CNN'in sitesinde yayınlandı fakat. Ireport'lar normal kişiler tarafından yayınlanır.
CNN PRODUCER NOTE u okumanızı tavsiye ederim. Beşiktaş'ta kullanılan biber gazından farklı görülen turuncu gaz biber gazının ağırlaştırılmış halidir.
14) Beyaz Show: Beyaz eyleme gittiği için kanal tarafından sözleşmesi iptal edilerek tümden yayından kaldırıldı. Beyaz show sadece bu haftalığına iptal edilmiştir. Millet kan ağlarken programı yapması düşünülemezdi zaten.
15) Eylemcilerin köprüden geçiş fotoğrafı yerine 2012 maraton fotoğrafının paylaşılması.
16) Cnn International'ın; Cnn Türk'ün duyarsız alıp direniş haberlerini vermediği için isim hakkını fesh etmesi: Resmi hiç bir yerde böyle bir açıklama yok. Cnn Türk'te çalışan tanıdıklarımda böyle bir şeyin olmadığını söylediler.
17) Eylemciler Başörtülü Bayanlara Saldırdı: Bu da yayılan haberlerarasındaydı. Fakat provakatörler her iki tarafıda karıştırmaya çalışıyor. Hükümet yanlılarının da arasındalar. Kaldı ki; direnişçiler arasında azımsanamayacak kadar başörtülü kişi vardı, bugün hiç bir sorun yaşanmadı. Not:İşin siyaset tarafıyla ilgilenmiyorum. Benim bilgim olan konu sosyal medya. Bu nedenle bir tarafı desteklediğim düşünülmesin. Bunlar sadece doğrular. Yorum yazarak eleştirilerinizi de iletebilirsiniz.
Flawless Victory
02.Haziran.2013, 14:06
Yahu gerçekten de bakmıyorsun di mi paylaştıgımız şeylere. Polislerin insanların kafalarına doğru sıkıyorlar bu gaz bombalarını. KAFA BAK KAFA. Ve SON KULLANMA TARİHİ GEÇMİŞ gazları sıkıyorlar. Sen hala gelmiş bundan dolayı ceza almaz diyorsun. Ya sabır..
Çık sokağa normal bir vatandaş olarak katıl eylemcilerin arasına bak bakalım polis seninde kafana sıkıyor mu sıkmıyor mu ?
Arkadasım bunun bir kullanım talimatı yok. Özellikle kapsülle yakın mesafeden kafayı hedef almışsa görüntülerden ceza alabilirler ama kafaya gaz sıktı diye ceza alınmıyor. Belli bir mesafesi var onun ve mesela yakindan gözünün icine sıkılmaz gibi kurallar. Fakat gaz sıkan her polisin gaz lisansı olduğu için bu toplumsal olaylarda bireysel hareket edenler dısında ceza almiyorlar.
Arkadasım cok heyecanlısin ve görüyorum ki burada polis görmeye tahammülün yok. Sabır çektiğine göre... Ben senin pencerenden olaylara bakıyorum. Tekme tokat atan polisi savunmuyorum. Tamam oradaki bütün polisler atılsın. Hepsi hapis cezası alsın diyeyim o zaman bunları mı duymak istiyorsunuz? Benim burada olayları savunmadigimi anlayan 2-3 kisi var. Cok da açık yazıyorum halbuki.
MoisHaLe
02.Haziran.2013, 14:06
Saat 16'da Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtlayacakmış tayyip
Nocna Mora
02.Haziran.2013, 14:15
Arkadasım bunun bir kullanım talimatı yok. Özellikle kapsülle yakın mesafeden kafayı hedef almışsa görüntülerden ceza alabilirler ama kafaya gaz sıktı diye ceza alınmıyor. Belli bir mesafesi var onun ve mesela yakindan gözünün icine sıkılmaz gibi kurallar. Fakat gaz sıkan her polisin gaz lisansı olduğu için bu toplumsal olaylarda bireysel hareket edenler dısında ceza almiyorlar.
Arkadasım cok heyecanlısin ve görüyorum ki burada polis görmeye tahammülün yok. Sabır çektiğine göre... Ben senin pencerenden olaylara bakıyorum. Tekme tokat atan polisi savunmuyorum. Tamam oradaki bütün polisler atılsın. Hepsi hapis cezası alsın diyeyim o zaman bunları mı duymak istiyorsunuz? Benim burada olayları savunmadigimi anlayan 2-3 kisi var. Cok da açık yazıyorum halbuki.
Tekme tokat atan polisi savunmadıgını anlayabiliyorum fakat göremedigin şu ki bahsettiğin iyi niyetli polislerin sayısı çok ama çok az. Bütün bu olayları yaşasan anlayacaksın adamların içindeki nefreti. Düşmana saldırır gibi saldırıyorlar ve ben bu gözü dönmüş yaratıkların insan oldugunu düşünmüyorum. Kendi akılları varsa doğru olanı seçip halkla birleşebilirler ama onlar iktidarın bir taraflarını yalamaya devam ediyorlar. "Polisler hiçbir zaman insan olmadı ve insan oldukları gün artık polis olmayacaklar."
DenizlispoR
02.Haziran.2013, 14:16
Abi benim anladığım sen mesleğinin onurunu savunmaya çalışıyorsun ki bu haklı bir şey. Ancak bu onur onu kirletenlere tepkiyi eleştirmekle olmaz. Gerçek polisin yaptıklarını,yapacaklarını anlatmakla olur.
Kafaya gaz sıkmayı neden cinayet teşebbüsüne veya adam yaralama/teşebbüsü suçlarına alamasınlar ki ?
Facx
02.Haziran.2013, 14:20
Kimse kimseyi genellemiyor senin burada gelip biz masumuz demen çok komik oluyor sen masumsan zaten masumsundur , masum olan birinin her şeyi üzerine alınması çok garip değil mi
Nocna Mora
02.Haziran.2013, 14:20
0:20 bakın : https://www.facebook.com/photo.php?v=530755730321396
DenizlispoR
02.Haziran.2013, 14:22
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/419133_10151708010503169_1519853785_n.jpg
Artık direnişin başarısız olma ihtimalı yok. :n:
Flawless Victory
02.Haziran.2013, 14:24
Tekme tokat atan polisi savunmadıgını anlayabiliyorum fakat göremedigin şu ki bahsettiğin iyi niyetli polislerin sayısı çok ama çok az. Bütün bu olayları yaşasan anlayacaksın adamların içindeki nefreti. Düşmana saldırır gibi saldırıyorlar ve ben bu gözü dönmüş yaratıkların insan oldugunu düşünmüyorum. Kendi akılları varsa doğru olanı seçip halkla birleşebilirler ama onlar iktidarın bir taraflarını yalamaya devam ediyorlar. "Polisler hiçbir zaman insan olmadı ve insan oldukları gün artık polis olmayacaklar."
Bak provakator gibi konuşuyorsun. Sen bir kere nereden biliyorsun cok az iyi polis var diye emin emin konuşuyorsun. Her seye orada olsaydın anlardin diyorsun. O zaman ben de derim sen de polis olsaydın anlardin her seyin senin gördüğün gibi olmadıgını. Son cümlen her şeyi özetliyor kinci bakış acısı, aşağılama, hakaret. Benim sorunum bunlarla. Senin birçok kisi gibi polise ihtiyacın yok. Her taraf yanci polis dolu. 3-5 tane iyi polis, senin tabirinle insan varsa onlar da seni bulmamış.
europeanconquer
02.Haziran.2013, 14:24
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/419133_10151708010503169_1519853785_n.jpg
Artık direnişin başarısız olma ihtimalı yok. :n:
Cem Yılmaz'ın düğüne Darth Vader kıyafeti ile gelen arkadaşı olmalı bu :n:
Flawless Victory
02.Haziran.2013, 14:30
Abi benim anladığım sen mesleğinin onurunu savunmaya çalışıyorsun ki bu haklı bir şey. Ancak bu onur onu kirletenlere tepkiyi eleştirmekle olmaz. Gerçek polisin yaptıklarını,yapacaklarını anlatmakla olur.
Kafaya gaz sıkmayı neden cinayet teşebbüsüne veya adam yaralama/teşebbüsü suçlarına alamasınlar ki ?
Kimse kimseyi genellemiyor senin burada gelip biz masumuz demen çok komik oluyor sen masumsan zaten masumsundur , masum olan birinin her şeyi üzerine alınması çok garip değil mi
Ben hiçbir şeyi üzerime alınmıyorum. Sadece bazıları özellikle her polis böyledir gibi inatla yazmaya devam ediyor. Bu kisilerin o dayak atan polislerden hiçbir farkı yoktur. Burada yazmam bazılarını ciddi rahatsız ediyor. Ben olayların icinde değilim. Ama burada cogu kisi beni orada kafasına gaz sıkan polislerden biri olarak görüyor. O yüzden de tahammülü yok. Sen istediğin yorumu yaz ben de yazayım. Sen yanci polisler diye genelle ben provakatorler diye genelleyeyim. Ne farkı var sonuçta.
BaFraLı
02.Haziran.2013, 14:32
Kimse burda provakatör falan değil ki. Herkes aşırı bi güç kullanımı var, genci yaşlısı çoluğu çocuğu gelene geçene sıkıyolar onu anlatmaya çalışıyor. Sıkmıyolar mı zaten görmüyormusunuz ?
Polise ekmek uzatıyorsun bişeyler ikram ediyorsun su sıkıyor, gaz atıyor.
Polis 1 tane eylemciyi kıstırıp 10 kişi saldırıyor.
Polis yerde yatan adama ki kendinden yaşça büyük bi adama jopla saldırıyor.
Polis artistlik yapıyor.
Ondan sonra polis şöyle polis böyle diyince itiraz ediyorsunuz. Evet bu yapılanlar biraz aşırıya kaçtı, orantısız güç kullanımı var yapılanlar gerçekten ayıp vs. gibi şeyler demek varken gelip polisi savunuyorsun. Ben de bu aşırı güç kullanımı yapan polislere uyuz oluyorum onlara hitaben yazıyorum. Ama orada 50 tane polis varsa yaklaşık 35 tanesi falan böyle davranıyordur kesin.
sakary Ali
02.Haziran.2013, 14:38
Neyse ki olaylar biraz yatıştı gibi. Polisin saçma inadını geçte olsa bıraktı. Bundan sonra protestocuların da sağ duyu ile hareket edip artık şu savaş vari durumdan çıkmamız gerek.
Bundan sonraki süreç kritik olacak. Hükümetin dikkatli adımlar atması gerekiyor.
Olayların bu kadar büyümesinin sebebi açık ve net olarak provokasyon. Buradaki arkadaşların bile gözleri dönmüş durumda. Bu provokasyonlarda amacına ulaştı mı hemde fazlasıyla ulaştı. Bazıları muhtemelen akıllarını fikirlerini bir kaç günlüğüne başka bir yerde bıraktı, başka açıklaması yok bunun.
Flawless Victory
02.Haziran.2013, 14:40
Kimse burda provakatör falan değil ki. Herkes aşırı bi güç kullanımı var, genci yaşlısı çoluğu çocuğu gelene geçene sıkıyolar onu anlatmaya çalışıyor. Sıkmıyolar mı zaten görmüyormusunuz ?
Polise ekmek uzatıyorsun bişeyler ikram ediyorsun su sıkıyor, gaz atıyor.
Polis 1 tane eylemciyi kıstırıp 10 kişi saldırıyor.
Polis yerde yatan adama ki kendinden yaşça büyük bi adama jopla saldırıyor.
Polis artistlik yapıyor.
Ondan sonra polis şöyle polis böyle diyince itiraz ediyorsunuz. Evet bu yapılanlar biraz aşırıya kaçtı, orantısız güç kullanımı var yapılanlar gerçekten ayıp vs. gibi şeyler demek varken gelip polisi savunuyorsun. Ben de bu aşırı güç kullanımı yapan polislere uyuz oluyorum onlara hitaben yazıyorum. Ama orada 50 tane polis varsa yaklaşık 35 tanesi falan böyle davranıyordur kesin.
Kimse bu üniformaya hakaret edemez. Oradaki polisleri savunmadigimi yine söylüyorum. Provakatorler 3-5 tane ise hata yapan polis de 3-5 tanedir diyorum. Hadi fatzet 1.000 tane ki size göre 350.000. Ben zaten mesleğini seven biri değilim ama şartları ağır olduğu için, onursuz olduğu için değil. İstediğinizi yazın burada size gaz sıkacak değilim.
MoisHaLe
02.Haziran.2013, 14:42
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151502368263731&set=vb.651928730&type=2&theater
Beşiktaş'ta sıkılan gaz
Addolorato
02.Haziran.2013, 14:43
Her mesleğin içinde çürük elmalar vardır. Bütün polisleri suçlamamak gerek. Bunu dün 4 kez biber 2 kezde portakal gazı yiyen biri olarak söylüyorum. Taksimde biber yedikten sonra karakola sığındık bize yardım ettiler bu yapılanların polisle değil çevik kuvvetle ilgili olduğunu söylediler. Hatta sivil polis oldukları için ilk başta polisleri suçlamama rağmen hiçbir şekilde tepki bile göstermediler. İçlerinde elbet ruh hastaları var ama ancak tüm polislere kötü dememek lazım.
BaFraLı
02.Haziran.2013, 14:43
Kimse bu üniformaya hakaret edemez. Oradaki polisleri savunmadigimi yine söylüyorum. Provakatorler 3-5 tane ise hata yapan polis de 3-5 tanedir diyorum. Hadi fatzet 1.000 tane ki size göre 350.000. Ben zaten mesleğini seven biri değilim ama şartları ağır olduğu için, onursuz olduğu için değil. İstediğinizi yazın burada size gaz sıkacak değilim.
Hakaret falan değil ben sadece görüşümü yazdım. Polislik hakkıyla yapan için ki sizde öylesinizdir bence de çok kutsal bir meslek. 25 Mayıs'ta hatta pmyo mülakatına girdim ama elendim. Türkiye'de her sektörde olduğu gibi ülkenin en önemli birimi olan güvenlik sektöründe bile ne torpiller dönüyor. Daha 1 hafta önce gördüm zaten.
Yapacak bişey yok. Artık şu gerginlik sona ersin.
Ralph
02.Haziran.2013, 14:46
3-5 polis falan değili, bu müdahelede bulunan yüzlerce polistir. Hala hala hala savunma modundasın. Hiç mi tv izlenmiyor anlamıyorum ben.
goosfraba
02.Haziran.2013, 14:47
https://pbs.twimg.com/media/BLv6VBGCMAE0Lmo.jpg:large
Flawless Victory
02.Haziran.2013, 14:48
3-5 polis falan değili, bu müdahelede bulunan yüzlerce polistir. Hala hala hala savunma modundasın. Hiç mi tv izlenmiyor anlamıyorum ben.
Tamam yüzlerce rahatladın mı.
titates1
02.Haziran.2013, 14:50
Beşiktaş'ın stadı bugün yıkma kararı alması ? çarşı bunu affetmez !
Ralph
02.Haziran.2013, 14:50
Tamam yüzlerce rahatladın mı.
Benim rahatlamam söz konusu değil, işte sen bunun farkında değilsin, aramızdaki fark bu. Ben on binlerce insanın rahatlamasını düşünüyorum. Ayrıca bunun rahatlamakla da ilgisi yok. Bu, yapılan bir hatanın farkına varılması ile ilgili bir şeydir. Çıkıp özür dilenmesi ile ilgili bir şeydir. Hala neyi savunduğunuzun farkında bile değilsiniz yazık.
goosfraba
02.Haziran.2013, 14:51
emniyet polisiyle alakalı değil ki bu şiddet.
nerede jop indirildiğini görsem, arkasında çevik kuvvet yazıyor. çevik kuvvet tayyip'in ordusu olmuş bildiğin.
https://pbs.twimg.com/media/BLvviK5CEAEORGn.jpg
hani derler ya ağlanacak hale gülme diye o tam olarak bu
Aydin
02.Haziran.2013, 14:52
İstemeyerek de olsa bu konuyu kapatmak durumundayım artık. İstemeyerek diyorum çünkü zaten hükümetin her şeyi yasakladığı ve artık bu yasağı din kurallarına göre de ayarlamaya çalıştığı bir dönemdeyken (sözde laiklik üzerine yemin etmişti bu kişiler) bu konuyu konuşmayı forum kurallarına rağmen kapatmayacağımı, yasakçı zihniyetin işine geleni yapmayacağımı söylemiştim.
Bir ülkenin "bir" olmasını engellemenin yöntemi kutuplara ayrıştırmaktır. Ayrım yapmaktır. "Sen" - "Biz" muhabbeti yapmaktır. Bu hükümet şu zamana kadar bunu çok güzel başardı. Ancak bu olayda o ayrıştırdığı kürdünün, lazının, alevisinin, sünnisinin bir olduğunu görünce geri adım atmak zorunda kaldı. Hala hükümet yandaşları ve polislik mesleğini icra edenler şu olaylardaki birkaç olayı cımbızla çekip, önümüze argüman koyarak yaşananları savunmaktadır.
Hatta bu konuda kendileri gibi "Nasıl olsa bizden değiller, geberip gitsinler" gibi düşünceye sahip olduğumuzu sanıp bizlere "1 polis öldürülmüş, sevinin" diye yazan oldu. İşte böyle düşünenlere bir şey anlatmak çok zordur. Bana bu konuya yazdığım mesajlardan sonra 12 kişi özel mesaj attı. Sadece 1 tanesi bana atarlanan bir mesajdı. sırf tayyibe oy verenlere saygı duymadığımı yazdığım için bu arkadaş benim ahirete olan inancım olup olmadığından bile şüphe duymuş :)
Arkadaşın yaşına baktım ve yazdıklarına fazla şaşırmadım. Ona öğretilenlerle bu zamana kadar yetişmiş, bu hale gelmiş. Böylelerine laf anlatmak ile yorulmamak gerekir. Çünkü onların düşüncesine göre, onlardan değilsek Müslüman olduğumuz bile şüpheli.
Artık bu konu zaten kuklası olduğumuz, dış politikamızı yöneten amerika'nın istediği gibi kutuplaşmamıza yol açıyor. Başta yasakçı zihniyet için bu konuyu açık tutmuştum ama şimdi de aynı şekilde, bizim kutuplaşmamızı isteyenlerin ekmeğine yağ sürmemek için bu konuyu kapatmak zorundayım.
Biraz geçtikten sonra, sakinleşip sadece olayları tartışmak üzere konuyu tekrar açabilirim. Bu konuyu tartışma özgürlüğünüzü geçici olsa da engellediğim için özür dilerim.
Son paragrafım Gençliğe Hitabe'den olsun:
Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
Aydin
02.Haziran.2013, 21:13
Konuyu birazdan açacağım tekrardan ama lütfen provakasyona dikkat edelim. Söylemlerimizde birbirimizi kırmadan, abartıya kaçmadan konuşalım.
Burası bir football manager forumudur. Ancak bu yaşanan olaylara asla gözümüzü kapamayacağız. Bu direnişi boş bulan, amacından saptı diyenler olabilir. Ortada bir gerçek var ki bu gerçeğin adı da orantısız güçtür. Bu orantısız güçe karşı halk tepki gösteriyor. Bu olay üzerinden paylaşımlar yapılması serbesttir. Ama lütfen hükümete, muhalefete ve kurumlara karşı hakarete varacak sözlerden kaçınalım.
Olaylar yine başladı. Bu yüzden konuyu bir kez daha açacağım.
europeanconquer
02.Haziran.2013, 21:22
Ankara'da durumlar baya kötüymüş.
Aydin
02.Haziran.2013, 21:23
Ankara ve İzmir'de durum kötü. Ankara'da arkadaşım Meşrutiyet caddesine inmiş ve yanındaki adamın gözüne gaz bombası gelmiş. Düşünün artık. Gözüne gelmiş. Bu öylesine kıçımdan uydurduğum bir hikaye değil, arkadaşımın yaşadığı bir olaydır.
Ne diyeyim.
zeck17
02.Haziran.2013, 21:24
Ankara ve İzmir'de durum kötü.
Adana için de geçerli
anil luque
02.Haziran.2013, 21:24
Konunun kilitli olduğu sırada başbakan , fatih altaylı'nın programına (program dediğime bakmayın bi sarılıp kucaklaşmadıkları kaldı) katıldı ve yine boş konuştu.
Çok kısa bir örnek..
Tayyip : Her içki içen alkoliktir Fatih Altaylı: Haftada 1 içip size oy verenler de var.. Tayyip: Onlar alkolik değil..
Ya ben seçmenlerini de anlamıyorum bu adamın. Adam resmen dalga geçiyor dalga. Şu yukarıdaki diyaloğu bir Allah'ın kulu bana açıklayamaz mantık sınırları çerçevesinde. Bu verdiğim yaptığı anormalliklerin milyarda biri belki de. Cidden Rabbim akıl fikir ihsan eylesin ne diyeyim.
petrol_fb12
02.Haziran.2013, 21:26
ANKARA !
http://r1306.hizliresim.com/1b/2/nqxr7.jpg
İZMİR !
http://r1306.hizliresim.com/1b/2/nqxrz.jpg
ANKARA !
http://r1306.hizliresim.com/1b/2/nqxsg.jpg
Biber Gazı Ses Bombaları Atıyorlar..
ANKARA !
http://l1306.hizliresim.com/1b/2/nqxtq.jpg
Görme Engelli Vatandaşlarımız ANKARA !
http://r1306.hizliresim.com/1b/2/nqxvh.jpg
ANKARA Akşam üstü !
http://j1306.hizliresim.com/1b/2/nqxyr.jpg
ANKARA TAKSİLER BARİKAT KURMUŞ !
http://l1306.hizliresim.com/1b/2/nqy0f.jpg
europeanconquer
02.Haziran.2013, 21:30
Olaylar büyümeden önce ki bir videoyu izledim; Eylemciler polise börek uzatıyor,polis ise tazyikli suyla cevap veriyor.Artık yorum yapmayacağım,yapamayacağım.Bu hükümete itimat etmeyeceğim ancak provokasyon içeren bir hareket dahi yapmayacağıma yemin ediyorum.Bu halkı artık durduramazlar,olayı saçma sapan yönlere çekip kendi ''özel'' kanallarından halkı yanlış bilgilendirmelerine rağmen durduramazlar,belli bir siyasi partinin üzerine yıkıp durduramazlar.Yaptıkları yetti artık,Fatih Terim'in bir sözü vardı;
Herkesin adaleti şaşar,Allah'ın asla !
Sabırla o günü bekliyorum.
Aydin
02.Haziran.2013, 21:33
Konunun kilitli olduğu sırada başbakan , fatih altaylı'nın programına (program dediğime bakmayın bi sarılıp kucaklaşmadıkları kaldı) katıldı ve yine boş konuştu.
Çok kısa bir örnek..
Tayyip : Her içki içen alkoliktir Fatih Altaylı: Haftada 1 içip size oy verenler de var.. Tayyip: Onlar alkolik değil..
Ya ben seçmenlerini de anlamıyorum bu adamın. Adam resmen dalga geçiyor dalga. Şu yukarıdaki diyaloğu bir Allah'ın kulu bana açıklayamaz mantık sınırları çerçevesinde. Bu verdiğim yaptığı anormalliklerin milyarda biri belki de. Cidden Rabbim akıl fikir ihsan eylesin ne diyeyim.
Evet o programda önce her içki içene alkolik dedi, sonra "size oy veren iki kadeh içenler de var" diyinfa faltaylı, tayyip "yok onlar alkolik değildir" falan dedi.
Hani böyle kendi söylediklerinin tam tersini söylediği videolar zaten nette dolaşıyordu. Kendi kendini yalanladığı videolardaki zaman aralığı 3-5 sene arasında değişiyordu ama bu sefer bu çark edişi çok kısa sürdü.
İlerleme var.
Corpus
02.Haziran.2013, 21:33
helal
Talihsiz açıklamalar olmuş. Parti ve kişi olarak bakmıyorum olaya. Bir BAŞBAKAN' ın halkına karşı "sallandıracaksın" tarzı konuşması son derece talihsiz olmuş bence
Aydin
02.Haziran.2013, 21:37
Bence tayyip orada twitter'da milletin verdiği örnekten bahsediyordu ama vurgu yapmayı beceremediği için sanki kendisi öyle demiş gibi gözüktü.
petrol_fb12
02.Haziran.2013, 21:37
...
Anonymous Devreye Girmiş bu Olay cok büyücek.
İZMİR !
http://l1306.hizliresim.com/1b/2/nqycn.jpg
Beşiktaş , İstanbul ,Turkey !
http://r1306.hizliresim.com/1b/2/nqyll.jpg
http://l1306.hizliresim.com/1b/2/nqytm.jpg
anil luque
02.Haziran.2013, 21:41
Evet o programda önce her içki içene alkolik dedi, sonra "size oy veren iki kadeh içenler de var" diyinfa faltaylı, tayyip "yok onlar alkolik değildir" falan dedi.
Hani böyle kendi söylediklerinin tam tersini söylediği videolar zaten nette dolaşıyordu. Kendi kendini yalanladığı videolardaki zaman aralığı 3-5 sene arasında değişiyordu ama bu sefer bu çark edişi çok kısa sürdü.
İlerleme var.
Pratik yapa yapa oluyor demekki abi :)
Bu arada Zafer'in koyduğu videoda Aydın abinin dediği gibi cümleyi toparlayamamasından ötürü bir anlam kayması var. He yeri gelince onu da der kendisi ama şimdilik demedi.
Aydin
02.Haziran.2013, 21:46
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/943671_10200553583176054_1580868693_n.jpg
anil luque
02.Haziran.2013, 21:53
Beşiktaş'ta olan arkadaşlım olayların giderek vahimleştiğini söylüyorlar.
Cumhuriyet Gazetesi de son dakika geçti şimdi.
Aydin
02.Haziran.2013, 21:56
Şunu mutlaka dinleyin. 1 dakikalık bir şey. Çok güzel olmuş. Yandaş medya ile güzel dalga geçilmiş:
https://soundcloud.com/mustafa-za/cnn-t-rkten-penguen-iste-im
petrol_fb12
02.Haziran.2013, 21:57
İzmir şuan boydan boya tencere tava alkış korna slogan sesleriyle inliyor, yıkılıyor!
İzmir !
http://l1306.hizliresim.com/1b/2/nqz0q.jpg
polisin katliam provasi yaptigi eylem. catilardan insanlarin kafasina gaz bombasi yagiyor
An İtibariyle Beşiktaş !
http://r1306.hizliresim.com/1b/2/nqz97.jpg
İzmir Ara Sokaklar.
http://l1306.hizliresim.com/1b/2/nqzd3.jpg
Corpus
02.Haziran.2013, 22:00
Ben de duydum şimdi Beşiktaş fena karışmış. Yaklaşık 5000 kişilik gruba ağır müdahale varmış şuan. Taksimden de Beşiktaş' a doğru yardım için koşan kalabalık bir grup varmış
Aydin
02.Haziran.2013, 22:03
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/984293_10200722321532955_1902264212_n.jpg
anil luque
02.Haziran.2013, 22:03
http://www.youtube.com/watch?v=LDnrcsrhxGg&feature=share
Her saat başı ayrı bir rezillikleri çıkıyor..
Corpus
02.Haziran.2013, 22:05
https://pbs.twimg.com/media/BLxfbqaCQAAFLmL.jpg
Önder HOCA
02.Haziran.2013, 22:07
idealtepe sahilde oturuyorum mahalle ayaklandı şuan. çanak çömlek birbirne vuryorlar hep. bir polis geçse saldıracaklar o derece
Ralph
02.Haziran.2013, 22:08
Bunu izlediniz mi?
fdsffdssfsd
petrol_fb12
02.Haziran.2013, 22:12
....
BU NEYİN KİNİ NEYİN NEFRETİ !!!
Beşiktaş , İstanbul ,Turkey !
http://r1306.hizliresim.com/1b/2/nqzll.jpg
http://j1306.hizliresim.com/1b/2/nqzty.jpg
Ralph
02.Haziran.2013, 22:15
Brezilya bize çalışmış yıllardır belli oldu. Ne bitmek bilmeyen gaz bombasıymış
LadroN
02.Haziran.2013, 22:17
Küçükçekmece yine yıkılıyor.dun gitmistim bugün gidemedim eyleme.dunden daha kalabalikti giden grup.bu arada merak edenlere söyleyeyim kimse terörist degil eylemde.ailecek gelmis herkes.polis müdahalesi olmayinca kimse kimseye saldirmadi.herkes eylem bitince evlerine dagildi.
Bu arada cnn ve ntvyi arayip penguenler nerede penguen belgeselini istiyoruz diye arayan arayana.baskilara dayanamayıp yayinliyacaz dediler ama su an haber var ikisinde de.ilginc
Ralph
02.Haziran.2013, 22:20
Artık polisler yakaladıkları kişileri dövüyorlar ve gözaltına alıyorlar.
Evet polis haklı. Evet hakediyor insanlar dövülmeyi. Evet her şey insanlardan ötürü oluyor.
He he siz haklısınız evet.
anil luque
02.Haziran.2013, 22:20
Vur tencere tava ne varsa vurr dışarı çıkamayan evde oturan vurun vuruunn !!!! #DirenTürkiye!
Kaka Leite
02.Haziran.2013, 22:22
Bunu izlediniz mi?
fdsffdssfsd
Sonrasında yaptığı o el hareketi sevinme gibi birşey mi ?
Yoksa ben yanlış mı anladım.